Dodaj do ulubionych

Prezent dla dziewczyny

13.04.11, 14:07
Ja proponuje cos takiego tylko ze swoich zdjęć później wywołac jako zdjęcie A5 A4 albo jako obraz na płótnie i prezente jest orginalne i super wygląda

www.cudofoto.republika.pl/Fotomontaz%20artystyczny.htm
Obserwuj wątek
    • darius_n Re: Prezent dla dziewczyny 16.04.11, 17:09
      Prezentem dla dziewczynyy może być taki ekskluzywny globus obrotowy gadzeteo.pl/pl/p/Globus-obrotowy-mirror/6 pięknie on wygląda na biurku i będzie na pewno przypominał osobe która jej to dała... :)
      • karooolcia_dwa Re: Prezent dla dziewczyny 06.09.11, 10:47
        A ja jestem za czymś ogrinalnym, a mianowicie za bonem podarunkowym, gdzie można wybrać sobie jakiś zabieg, bądź coś z malowideł, nawet ostatnio skorzystałam z jednego z portali, www.bhclub.pl i jestem bardzo zadowolona, a dają takie rabaty na zabiegi że to jest głowa mała! Pamiętam że depilacje laserową ud to nawet do 80% czaicie? szokk...
    • x-gadzet.pl Re: Prezent dla dziewczyny 28.04.11, 23:21
      Proponuję zajrzeć na stronę x-gadzet.pl i coś tam wybierzesz, proponuję kubeczki zakochane lub serduszko grzejące albo magiczny kubeczek, jest wiele różnych prezentów do wyboru.
    • marlenabotko Re: Prezent dla dziewczyny 02.06.11, 08:42
      Może portret malowany pastelami albo rysowany ołówkiem? Na allegro można kupić na prawde tanie a piękne portrety. Za 25zł a4, za 50zł a3 itd. Zobacz http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=14640598
      • kataszaa83 Re: Prezent dla dziewczyny 15.06.11, 19:20
        a może naklejki do laptopa www.eventspace.pl/posproduct/Skiny-i-Naklejki-na-Laptop--wlasne-Logo-firmowe,16

lub śliczna damska torba do laptopa laptopka.pl
    • blue.logo22 Re: Prezent dla dziewczyny 28.08.11, 17:11
      Bardzo fajny pomysł na prezent dla ukochanej polecam:

przepisy-na-drinki.pl/aff/lukas85/
    • prezentujeprezenty Re: Prezent dla dziewczyny 02.09.11, 22:35
      O różnych pomysłach na prezenty dla dziewczyn (i nie tylko) piszę na swoim blogu o prezentach www.prezentujeprezenty.pl, do odwiedzenia którego serdecznie zapraszam
      • 5kleo Re: Prezent dla dziewczyny 20.01.14, 08:56
        Może coś z biżuterii?Ja napewno bym się ucieszyła gdybym dostała jakiś drobiazg.Mi osobiście podoba się biżu z My Way Jewellery.Napewno znajdziesz coś ciekawego dla swojej kobietki.
    • agatakolo Re: Prezent dla dziewczyny 06.10.11, 15:09
      A ja polecam bloga, na którym można znaleźć opisy niebanalnych prezentów dla każdego: fajnygift.pl :)
      • lillysunny Re: Prezent dla dziewczyny 06.10.11, 17:02
        Najlepiej zrobić coś samemu www.youtube.com/watch?v=8ZVxmGE3ooY&feature=related. Najbardziej ciszy obdarowanego, a raczej obdarowaną :)
        • melania1986 Re: Prezent dla dziewczyny 18.10.11, 15:59
          Zgadzam się, rzeczy wykonane samodzielnie lub przynajmniej wykonane przez kogoś ręcznie są imponujące.
          Polecam bizuterię naturalną z drewna, tutaj kilka fajnych kolczyków:

biodystrybucja.100sklepow.pl/bizuteria-naturalna/
    • ulcia2011 Re: Prezent dla dziewczyny 24.10.11, 16:32
      a ja polecam nagranie własnych życzeń na grającą kartkę pocztową, niby mały prezent, a fajna pamiątka do posłuchania
      www.facebook.com/audiogadget
      • kola_kel84 Re: Prezent dla dziewczyny 24.11.13, 23:01
        Na stronie www.audiogadget.pl/category.php?id_category=14 są grające torby. Z opisu wynika, że jest to torebka na prezent, która odtwarza muzykę/dźwięk po otwarciu. Ktoś miał już styczność z czymś takim? Wygląda fajnie.
    • wildgiftpl Re: Prezent dla dziewczyny 10.12.11, 10:02
      Prezent niby fajny, ja jednak zrobiłabym coś innego! Na pewno w Twoim gronie znajduje się ktoś, kto ładnie rysuje, a jeśli nie to poszukaj na necie osób , które robią to odpłatnie, taki portret kosztuje max 50 zł, do tego fajna techniczna kartka pod spód, większa antyrama i prezent jest naprawdę świetny . Dorzuciłabym jeszcze jakiś mały drobiazg, np ruszający się pędzelek do pudru, dzięki niemu makijaż naprawdę wychodzi nieziemski! Po niskiej cenie znajdziesz to na stronie www.wildgift.pl ! :)
    • mariakowalska87 Re: Prezent dla dziewczyny 12.12.11, 21:44
      Nie masz pomysłu? Spróbuj na niespodziajka.pl Tam wybierają, pakują i wysyłają za Ciebie...
      Kupować prezenty dla całej rodziny - koszmar! Chyba, że przez najbliższe dwa tygodnie nie macie
      nic innego do roboty niż myślenie nad oryginalnymi, praktycznymi i cieszącymi prezentami...
      • adam_24_24 Re: Prezent dla dziewczyny 14.12.11, 16:15
        Ja swojej kupiłem zegarek www.slapwatch.pl , jako prezent sprawdził się świetnie - bardzo się ucieszyła. Ma wymienne bransolety - całkiem fajna sprawa. Teraz zbliża się gwiazdka i też muszę nad czymś pomysleć :)
    • motylkowa07 Re: Prezent dla dziewczyny 16.12.11, 14:03
      Jesli chodzi o mnie to mysle ze warto pomyslec nad takim niespotykanym prezentem jak chociazby karnet na zajecia tańca brzucha ,albo fitness...co o tym sadzicie ?
    • julia_graj Re: Prezent dla dziewczyny 19.12.11, 12:36
      A jeżeli biżuteria, to z www.zielonykot.pl - duży wybór, zwłaszcza oryginalnych kolczyków, w najróżniejszych cenach. Mieszkańcy Warszawy mogą sobie obejrzeć i poprzymierzać także na miejscu w sklepie na Chmielnej :)
      • szymianka21 Re: Prezent dla dziewczyny 19.12.11, 13:55
        Ja jednak obstawiałabym za bielizną. To bardzo osobisty prezent, z którego na pewno się ucieszy :) Dużo fajnych kompletów jest na stronie Kris Line www.krisline.com/ Jeślli boisz sie, ze nie trafisz z rozmiarem, mozesz kupić seksowną halkę, czy koszulkę do spania :)
        • portu Re: Prezent dla dziewczyny 19.12.11, 16:10
          ciekawy pomysl. mozna ewentualnie jeszcze dokupic cos np z takapaka
    • manra Re: Prezent dla dziewczyny 19.12.11, 16:16
      a jeździ na rowerze?
      Jeśli tak, to może kolorowy koszyk, torba albo dzwonek?
      prezenty do 50zł np: www.bikebelle.pl/kategoria/50/do_50zl.html
    • btw92 Re: Prezent dla dziewczyny 21.12.11, 17:52
      Święta to wyjątkowy czas, kiedy powinniśmy kupić komuś coś takiego niezwykłego. Odpada dezodorant + żel! Misiek to fajny pomysł naprawdę, ale ne lepiej zainwestować w coś co jej się przyda? Ja swojemu przyjacelowi kupiłam skórzany pasek! Akurat właśnie ten, który on bardzo chciał. Tak się złożyło, że przed świętami są duże promocje. Warto skorzystać z mojego pomysłu. Oto ich strona www.stylowepaski.pl Pozdrawiam! :)
    • recznik1989 Re: Prezent dla dziewczyny 27.02.12, 10:54
      może coś wykonanego ręcznie? Zapraszam na mój blog: recznik.wordpress.com
    • btw92 Re: Prezent dla dziewczyny 14.03.12, 19:34
      SUPER !! Tylko u mnie to się nie sprawdza bo mam malutką kawalerkę, nie jest fajnie urządzona, więc taki stylowy obrazek nie pasowałby ;( Także jeśli ktoś ma takie same warunki mieszkaniowe polecam perfumy, kremy, peelingi dla pan, a dla panów wody toaletowe, kremy po goleniu itd ;) Wszystkie produkty tego typu z górnej półki znajdziecie na www.twojafanaberia.pl ;) Polecam ;p
    • crystalcityonline Re: Prezent dla dziewczyny 26.03.12, 14:05
      Polecam piękną różę wygrawerowaną w krysztale z osobista dedykacją na każdą okazję. Prezent oryginalny i bardzo efektowny.
      www.crystalcity.pl/products/product/by-id/id/154
    • styleo.pl Re: Prezent dla dziewczyny 26.03.12, 16:14
      Polecamy sklep www.styleo.pl . Zapraszamy na zakupy w naszej Galerii Internetowej.
      Tutaj znajdziesz ciekawy i elegancki prezent w dobrym guście.
      W galerii oferujemy: perfumy w atrakcyjnej cenie, eleganckie pióra i wiele innych stylowych pomysłów na upominek.
      Gwarantujemy szybką realizację(24 godziny), produkty w super cenie
      i wysokiej jakości. W razie ewentualnych pytań i wątpliwości zapraszamy do kontaktu pod numerem 511 187 170 lub bok@styleo.pl . Postaramy się doradzić i ułatwić dokonanie wyboru tak aby zakupy stały się czystą przyjemnością .

Facebook- Styleo Cafe
      www.facebook.com/pages/Styleo-Caf%C3%A9/107097812750316
    • szukacz1983 Re: Prezent dla dziewczyny 27.03.12, 18:36
      tani prosty krokomierz? tnij.org/p1ht
    • georgina123 Re: Prezent dla dziewczyny 02.04.12, 15:17
      Jejku. Przecież jest tyyyle rzeczy, tyle ciekawych prezentów, że szok :D W walentynki dostałam od chłopaka taką super fajną ramkę komiksową z naszymi zdjęciami mrjoy.pl/do/item/KOMIKSFRAME/Komiksowa-Ramka i tekst oczywiście ze śmiesznymi sytuacjami jakie nas spotkały razem :) I to jest prezent, którego można dać oczywiście na każdą okazje. A na urodziny teraz dostałam super sexy spódniczkę pimente.pl/do/item/1007-1/Nesso na lato :))) można wymieniać bez końca ciekawe pomysły na prezent :)
    • 6zenek Re: Prezent dla dziewczyny 08.04.12, 09:15
      Pod tym adresem znajduje się ciekawy pomysł na prezent allegro.pl/wiersz-wierszyk-indywidualny-oryginalny-prezent-i2256193244.html
      Podajecie tylko krótki opis osoby, okazji czy zdarzenia jakie miało miejsce i za nie wielkie pieniądze otrzymujecie wiersz, który możecie przedstawić jako swój;) mi się ten pomysł bardzo spodobał.
    • 6zenek Re: Prezent dla dziewczyny 08.04.12, 09:20
    • monia2182 Re: Prezent dla dziewczyny 02.06.12, 20:01
      pomoge wam, bo zawsze dostawalam lamerskie prezenty od swojego mena. kupujcie swoim laskom cos fajnego a nie kwiatki i kupony do sephory, jakby nie bylo na swiecie zadnych innych pomyslow np. cos romantycznego www.doktorgadzet.pl/pl/p/Czekoladowy-Masaz-dla-Par/171 albo cos z dystansem www.doktorgadzet.pl/pl/p/Stojak-na-noze-Twoj-byly-THE-EX/207. ogarnijcie sie wreszcie. pozdro
    • leelouu84 Re: Prezent dla dziewczyny 25.06.12, 10:04
      Witam serdecznie,
      polecam wykonanie prezentu własnoręcznie.
      Na pewno obdarowana osoba mocno to doceni.

Moja sprawdzona propozycja to:
      www.cenneradydladomu.blogspot.com/2012/06/bukiet-inny-niz-zwykle.html
    • chabry_i_maki Re: Prezent dla dziewczyny 25.06.12, 12:15
      Ja proponuję biżuterię. www.ambertic.pl bo często mają fajne promocje i naprawdę ładne rzeczy z perłą, bursztynem i opalem. Ja mam już stamtąd kolczyki i wisior do kompletu, dlatego spokojnie mogę ten sklep polecić.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka