Dodaj do ulubionych

Świetny pomysł na prezent - wypróbowałem :)

23.09.11, 14:53
Cześć wszystkim! Chciałbym się podzielić z wami dobrym pomysłem na prezent. Jest to mianowicie fotoalbum robiony na życzenie, według projektu klienta. Zamówiłem taki na roczek mojego chrześniaka i efekt był genialny! Skorzystałem z oferty niejakiej strony www.zfoto.pl i nawet nie wyszło tak drogo, jak się spodziewałem.
Obserwuj wątek
    • btw92 Re: Świetny pomysł na prezent - wypróbowałem :) 21.12.11, 18:12
      Fotoalbum to fajny prezent oczywiście, ale na takie właśnie okazje jak wspomniałeś czyli chrzciny, komunia czy ślub. To coś wyjątkowego jednak na gwiazdkowy prezent lepsze jest coś tradycyjnego, ale oryginalnego. W tym roku ja dla ojca wybrałam skórzany portfel, ha i sama chętnie bym go zabrała dla siebie, tak bardzo mi się podoba. :) Na styloweportfele.pl kupiłam ten portfel. Zajrzyj! Nie dość, że szybka obsługa to i tania wysyłka. Pozdrawiam! :)
    • leelouu84 Re: Świetny pomysł na prezent - wypróbowałem :) 25.06.12, 10:12
      Witam serdecznie,
      polecam wykonanie prezentu własnoręcznie.
      Na pewno obdarowana osoba mocno to doceni.

Moja sprawdzona propozycja to:
      www.cenneradydladomu.blogspot.com/2012/06/bukiet-inny-niz-zwykle.html
    • amuletarnia Re: Świetny pomysł na prezent - wypróbowałem :) 03.08.12, 21:17
      Witam, ze swojej strony polecam zakup ziołowych amuletów - na prezent dla mamy, teściowej siostry.
      Siła amuletów polega przede wszystkim na sile umysłu i wiary
      Zapraszamy na aukcję na allegro
      allegro.pl/amulet-ziolowy-pachnacy-prezent-bawelna-i2538488739.html
    • posterplate Re: Świetny pomysł na prezent - wypróbowałem :) 22.08.12, 16:56
      Hej, z naszej strony też polecamy nasze ręcznie robione blachy z motywami PRL/USA/retro :) Każdy znajdzie coś dla siebie a i taka blacha będzie o wiele trwalsza niż tradycyjny plakat :)
    • marlenabotko Re: Świetny pomysł na prezent - wypróbowałem :) 06.09.12, 10:11
      Ciekawszym prezentem byłby portret chrześniaka. Pamiątka na całe życie. Portrety zdobią wnętrza najwspanialszych rezydencji na całym świecie. Przekazywane z pokolenia na pokolenie są często jedną z najbardziej osobistych pamiątek rodzinnych. Profesjonalny portret ze zdjęcia to świetny pomysł na wyjątkowy i piękny prezent, który będzie dowodem uczucia oraz szacunku i z pewnością zostanie doceniony przez obdarowanego. Zobacz na allegro.pl/show_user.php?uid=14640598
    • ika919 Re: Świetny pomysł na prezent - wypróbowałem :) 20.09.12, 20:57
      Ja polecam ręcznik z haftem z imieniem lub śmiesznym napisem allegro.pl/recznik-z-haftem-super-prezent-super-wzory-70x140-i2631951623.html
    • rastamoris Re: Świetny pomysł na prezent - wypróbowałem :) 21.09.12, 20:56
      www.dekorniki.pl to miejsce, w którym znajdziesz fantastyczne jedyne w swoim rodzaju inspiracje na upominki i prezenty dla bliskich Ci osób. Znajdziesz w naszym sklepie prezenty na każdą okazję. Jest to też idealne miejsce dla wszystkich, którzy poszukują niepowtarzalnych artykułów dekoracyjnych do mieszkania. Tylko tu kupisz mnóstwo ręcznie wykonanych prac dzięki którym zmienisz wystrój swojego domu nie do poznania. Nasze prace są wykonane z niezwykłą starannością i dokładnością. Zakupione produkty są starannie pakowane i zabezpieczane do wysyłki. www.dekorniki.pl, dekorniki, Obrazy Malowane, Obrazy Drewno, Decoupage, Pirografia (wypalane w drewnie), Drewniane Figurki, Rzeźby, Płaskorzeźby Wystrój mieszkania, Ceramika Ręcznie Robiona, Rasta Reggae Africa, Na Zamówienie, Biżuteria Rękodzielnicza, Zegary, Na ścianę, na półkę, fotografia, Patery ceramiczne, Kubki ceramika, biżuteria ceramika, pomysł na prezent, prezent na osiemnastkę, prezent na urodziny, prezent na święta, upominki, wystrój mieszkania.
      • rastamoris Re: Świetny pomysł na prezent - wypróbowałem :) 04.12.12, 17:38
        www.dekorniki.pl/
    • jpjm Re: Świetny pomysł na prezent - wypróbowałem :) 09.10.12, 19:39
      Zapraszam do odwiedzenia sklepu z drewnianymi wyrobami do ozdabiania metodą decoupage.
      decoupagesklep.pl
      kontakt@decoupagesklep.pl

tel: 508 014 005
    • formafantazja Re: Świetny pomysł na prezent - wypróbowałem :) 05.12.12, 19:03
      Polecam

allegro.pl/listing/user.php?us_id=12404138
      Można dołączyć tu

www.facebook.com/pages/Sku-Bunny/295083950531226?ref=hl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka