Dodaj do ulubionych

Prezenty dla najbliższych na święta i promocje :)

07.11.11, 09:18
Witajcie :)

Co myślicie o zrobieniu komuś prezentu w postaci osobiście zaprojektowanego zestawu pościelowego z haftem komputerowym w naprawdę niskiej cenie ? Albo zestaw ręczników np. z wyhaftowanym wyznaniem ? Niedługo święta, trzeba zacząć o tym myśleć :)
Dla zainteresowanych, polecam stronkę firmy Mandos mandos.com.pl/wlasne.php#2

A dla łowców okazji, zdradzę, że Mandos na swojej stronie na Facebooku www.facebook.com/pages/Mandos/170400559721320 zorganizował świetny konkurs, w którym można wygrać super zestaw pościelowy z haftem komputerowym ( i ewentualnymi dodatkami ) jaki sami zaprojektujecie !
Obserwuj wątek
    • krokodylkrokodyl Re: Prezenty dla najbliższych na święta i promocj 08.11.11, 10:22
      Prosze wybaczyć, ze pisze niezupełnie na temat . Rzecz moze sie jednak spodobać, a nawet pomóc. Chciałbym polecić dobrą muzyke dla dzieci .Sam słuchałem, jestem zauroczony. Pisze i komponuje ja mój bliski znajomy. Jest pogodna, świetnie zaaranzowana, rytmiczna. Proszę zajrzeć na www.piosenkowakrowa.pl
    • formafantazja Re: Prezenty dla najbliższych na święta i promocj 23.11.11, 20:55
      Połów rozpoczęty! Kilka inspiracji na świąteczne prezenty.

formafantazja.blogspot.com/2011/11/prezenty-dla-domu-czi.html
      Będzie więcej części!
      • fastmania Re: Prezenty dla najbliższych na święta i promocj 01.12.11, 12:01
        polecam sklep TwojePrezenty.pl gdzie można znaleźć bardzo wiele ciekawych inspiracji nie tylko świątecznych
    • mariuszvg Re: Prezenty dla najbliższych na święta i promocj 01.12.11, 20:34

Wiem że kobiety zawsze lubią Torebki

• formafantazja Re: Prezenty dla najbliższych na święta i promocj 06.12.11, 14:32
      Moje inspiracje!

formafantazja.blogspot.com/
    • wildgiftpl Re: Prezenty dla najbliższych na święta i promocj 10.12.11, 09:28
      Tak masz rację, święta tuż tuż, trzeba zacząć rozglądać się nad prezentami, to fakt.
      Pomysł z tą pościelą wydaje się super, ale czy to nie za mało? Pod choinkę wypadałoby położyć jeszcze jakiś drobiazg, który wcale niewiele nie kosztuje. Polecam Ci przedmioty ze stronki wildgift.pl , gdzie znajdziesz wszystko po niskiej cenie, a obdarowana osoba na pewno ucieszy się z prezentu. Pozdro!
      _____
      www.wildgift.pl
      Zwariowane prezenty na każdą okazję!
      • zawsze.olenka152 Re: Prezenty dla najbliższych na święta i promocj 14.12.11, 16:47
        Ja mogę npolecić jeśli szukacie czegoś dla dzieci www.marketbobasa.pl - mają sporo promocji i cenowo też ok. A jeśli szukacie jakiegoś nietypowego a za razem praktycznego prezentu to www.slapwatch.pl - zegarki są świetne i również cena przystępna.
    • zachody_i_wschody Re: Prezenty dla najbliższych na święta i promocj 15.12.11, 20:32
      no na profilu facebookowym Pracowni Plastycznej Inkluz (www.facebook.com/Pracownia.Plastyczna.INKLUZ) też są rózne zabawy , w których mozna wygrać te ich małe cudeńka różne :)
    • sparrow_33 Re: Prezenty dla najbliższych na święta i promocj 16.12.11, 00:13
      ja np szukam zniżek różnego rodzaju przy zakupach grupowych ( mam 4 osoby którym musze prezenty kupić więc takie zniżki są najlepsze)

Osobiście polecam:
      www.grupen.pl/
      Ja dla siebie wybrałem "
      Mall 50 zł rabatu przy zakupach za ponad 500 zł w dziale RTV "
    • dorota.k2 Re: Prezenty dla najbliższych na święta i promocj 21.12.11, 11:59
      u nas takie prezenty nie są niczym nowym ani ciekawym, rodzinna firma się tym właśnie zajmuje ;) jednak z prezentami dla bliskich nie mam problemów, bo od zawsze wszyscy lubią prezenty praktyczne :) w tej chwili mam już wszystko, perfumy dla męża, zabawki dla dzieci, dla taty golarkę, dla mamy prostownicę, brakuje mi tylko czegoś dla chrześniaczki, ma 15 lat i zaczyna się interesować modą, makijażem i stylizacją włosów, więc może kupie jej jakiś zestaw kosmetyków i prostownicę, którą można włosy prostować i kręcić, na pewno długo jej posłuży prezenty.swieta.wp.pl/produkt/satin-hair-3-straightener-es1,45.html
    • btw92 Re: Prezenty dla najbliższych na święta i promocj 21.12.11, 17:47
      Fajny pomysł, ale dla mamy czy taty. Dla kogoś w młodym wieku, to nie wiem.. za bardzo chyba by się to nie spodobało. Ale lepsze to niż jakiś dezodorant czy skarpetki. To takie oklepane. W tym roku nie miałam weny na prezenty, także rzuciłam się na skórzane portfele. To wybrałam dla ojca i chłopaka. Szwędając się po necie znalazłam fajną stronę, gdzie akurat jest teraz dużo promocji. www.stylowepaski.pl
    • btw92 Re: Prezenty dla najbliższych na święta i promocj 23.12.11, 21:20
      Może i fajne, ale dla rodziców czy coś. Raczej jest to taki oryginalny prezent, raczej przeznaczony dla nowożeńców! :D Jutro wigilia, rodzicom na dwudziestą rocznicę ślubu postanowiłam zafundować coś niezwykłego! W sumie podpatrzyłam to w którymś odcinku m jak miłość, jak na ślub właśnie Lucjan i Baśka chcieli dać Marcie wielki portret no i porwałam się na to! :) Znajomi polecili mi stronę www.artisduo.pl i przyznam, że efekt wyszedł świetny! :)
      • sparrow_33 Re: Prezenty dla najbliższych na święta i promocj 24.12.11, 10:14
        W miarę to się opłaca
        35% rabatu na najdroższy produkt w koszyku przy zamówieniu za ponad 39 zł + dostawa GRATIS
        www.grupen.pl

Tyle że dziś mamy już święta i raczej na dziś żaden prezent nie dojdzie więc jak się ktoś spóźnił to czeka go szybki bieg do sklepu :P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka