Dodaj do ulubionych

Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla kobiet

03.12.11, 13:00
Kobiety kochają biżuterię, taki prezent jest "na zawsze" , przywołuje ciepłe uczucia zawsze gdy się taką rzecz ponownie zakłada.
Kopalnia prezentów nie tylko biżuteryjnych u mnie: www.plantacjasztuki.pl
Serdecznie zapraszam:)
Obserwuj wątek
    • formafantazja Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 06.12.11, 14:29
      Ja wolała bym coś stąd:)

www.bikebelle.pl/
      formafantazja.blogspot.com/2011/12/swiateczne-prezenty-czii.html
    • wildgiftpl Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 10.12.11, 10:07
      Tak tylko ta biżuteria może się kiedyś znudzić , naprawdę! Prezent jest fajny, ale jeśli nie dostajemy tego cały czas! Ja bardzo polecam jakąś odskocznię, coś z powagi w coś śmiesznego!
      Na stronie www.wildgift.pl znajdziesz fajne gadżety dla dzewczyny, przyjaciółki, na prezenty 18. Może to być doskonały dodatek do czegoś innego. Polecam!
      _____
      www.wildgift.pl
      Zwariowane prezenty na każdą okazję!
      • fajnakasia233 Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 29.12.11, 17:14
        Tutaj mogę się zgodzić,biżuteria to zdecydowanie najlepszy pomysł na prezent dla kobiety. Ja ostatnio dostałam od swojego pod choinkę
        www.kuferekperel.pl/index.php?products=product&prod_id=430 bardzo mi się podobają.
    • btw92 Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 23.12.11, 21:31
      Biżuteria, perfumy , dezodoranty to naprawdę denny prezent! Taki pospolity i nic nie warty . . Ja właśnie swojemu bratu jako prezent ślubny sprezentowałam zdjęcia w plenerze! No i przyznam, że to bardzo spodobało się jemu i jego przyszłej narzeczonej. Byli mega zadowoleni kiedy się o tym dowiedzieli, zawsze to zostaje jakaś pamiątka. No cóż, nie wiedziałam na jaki zakład fotograficzny mam się zdecydować , dlatego kumpela poleciła mi artisduo.pl . Posiadają szeroką gamę usług na moją kieszeń także jestem bardzo zadowolona! :)
      • oli200 Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 20.01.12, 00:56
        Biżutera owszem dla kobiety jest ważna.Ale czy to nie jest przypadkiem prezent oklepany?Niedługo walentynki,dzisiaj znalazłam bardzo fajną aukcję allegro.pl/prezent-na-walentynki-jedyny-i-wymowny-gratis-i2055727107.html?source=oo#tabsAnchor Do nabycia jest kalendarz na ścianę przentujący nagą parę z przystojnym facetem na czele,który na pewno spodoba się wielu kobietom!Muszę podsunąć tą aukcję mojemu chłopakowi.Użyteczny i tani prezent:)
        • amika233 Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 01.02.12, 17:06
          Co powiecie o takim zestawie biżuterii na walentynki
          www.sklepjubilerski.com/d/9kplau,komplet-bizuterii-z-zoltego-zlota-z-cyrkoniami-proby-585-masa-8g myślicie że to dobry pomysł na prezent dla narzeczonej?
    • mariakowalska87 Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 29.12.11, 19:42
      Szczerze mówiąc, to dobrym pomysłem na prezent jest strona niespodziajka.pl , na której sami za Ciebie wybieraja prezent. Możesz określić też, że chcesz aby Twoja kobieta dostała coś z kategorii dom, ja wyprobowałam na sobie - mężu dostał kufel lodowy, super pomysł, sama bym na to nie wpadła. Cena i jakość taka jak w normalnym sklepie, dodatkowo ładnie zapakowali.
    • b-rare Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 14.01.12, 10:13
      A ja spotkałam kobietę, właściwie jeszcze dziewczynę, która stwierdziła, że uszu nie przekłuwa, żeby od tej pory nie dostawać uniwersalnych-kolczyków-bez-pomysłu. Na szczęście zastanowiła się chwilę, gdy pokazałam jej biżuterię ręcznie wykonaną i może się nawróci ;)
      • henryhenry7171 Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 06.02.12, 14:39
        dziewczyny !!! szukajcie oryginalnych i wartościowych rzeczy, unikatowa biżuteria na jubiler24h.pl i nie znajdziecie niczego podobnego na innych stronach lub sklepach
    • glicynia22 Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 12.02.12, 20:31
      Zapraszam do siebie na www.magiakoralikow.blogspot.com i do sklepu na www.better-art.artillo.pl
      • blu2323 Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 16.03.12, 07:33
        Ciekawym rozwiązaniem jest zakup biżuterii. Szczególnie wykonanej na zamówienie. Wtedy można doskonale wpasować się w gusta, osoby którą zamierzamy obdarować prezentem.

www.zlotysklep.com/pracownia-zlotnicza/zamowienia-indywidualne/
    • silverfashion Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 14.06.12, 12:01
      Super prezentem jest rodowana biżuteria srebrna. Ma wiele zalet, nie ciemnieje, nie powoduje uczulenia. Ma piękny lśniący kolor do złudzenia przypominający białe złoto lub platynę.
    • ez14 Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 07.07.12, 09:45
      Biżuteria jest zawsze dobrym pomysłem na prezent dla kobiety:) Idealną znajdziecie w sklepie internetowym Galerii Artystycznej KuferArt - jest jedyna w swoim rodzaju, wyjątkowa i nieprzeciętna:) Naprawdę warto:)
    • marcowojtko Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 20.07.12, 15:59
      Piękne karty prepaid dostępne na stronie www.prezentidealny.com załatwiają sprawę. Moja żona była zachwycona kartą z koniem :) polecam :)
    • evitall Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 15.11.12, 21:13
      Zapraszam nawww.flashsilver.pl Producent zegarków ze srebra 925 + grawer idealny prezent na:
      -mikołaja
      -gwiazdkę
      -walentynki
      -dzień mamy
      -dzień kobiet
      -dzień nauczyciela
      -dla koleżanki odchodzącej z pracy
      -w rocznicę ślubu
      flashsilver.pl/user/images/IMGP9961.JPG
      • zlotysklep Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 23.11.12, 10:33
        www.zlotysklep.com/oferta/wyroby/pierscionki2/?page_138125=1
    • 42andzia Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 26.11.12, 11:13
      To prawda, ja też lubię bardzo biżuterię, jest w czym wybierać teraz na rynku, ale często lubię sama sobie tworzyć taką biżuterię.
    • anjka0 Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 07.12.12, 12:31
      ja chciałabym dostać od chłopaka taki pierścionek shushu.pl/dodatki/pierscionek-srebrny-z-cyrkoniami tylko nie wiem jak podsunąć mu ten pomysł XD macie jakieś sugestie xD?
    • anjka0 Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 13.12.12, 23:45
      tutaj jest fajny post na ten temat shushu.pl/blog/bizuteria-jako-pomysl-na-swiateczny-prezent/ ;) podobaja mi się te kolczyki z apartu ;)
      • madziaooooo Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 14.12.12, 11:10
        hej, ja ostatnio przypadkiem trafiłam na Marszałkowskej do sklepu z biżuterią, gdzie widziałam świetne złote i srebrne apaszki! Strasznie mi się spodobały, w ogóle oryginalny pomysł - apaszki ze złota ;) Znalazłam ich w necie, okazuje się, że to włoska biżuteria. Co o tym myślicie? www.viadem.pl/product-pol-1250-SREBRNY-NASZYJNIK-TAMIS-EFEKTOWNY-WEZEL-GOLD.html
    • domja99 Re: Biżuteria - najlepszy pomysł na prezent dla k 03.06.13, 21:25
      Jeśli chodzi o biżuterię , jestem w tej dziedzinie ekspertem ;) ja zazwyczaj robię zakupy tutaj : www.kuzniasrebra.pl/ szybko , oryginalnie , pomysłowo ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka