vikki003 19.12.11, 02:00 Fajne prezenty dla każdego można poszukać na tej stronie www.fotograficznenadruki.pl/ . Szybko i oryginalnie. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
btw92 Re: Co na prezent? 14.03.12, 19:52 fajnie, tylko u mnie by się to nie sprawdziło. Mam do dyspozycji mały pokoik 2x2 m ;/ jak w klitce , fajnym prezentem są ekskluzywne kremy czy perfumy! :) ja jestem za tym! :D zamawiam oczywiście na twojafanaberia.pl , bo na allegro lipa, nieoryginalne ;p Odpowiedz Link
crystalcityonline Re: Co na prezent? 26.03.12, 13:56 Hej! polecam oryginalny pomysł na prezenty. Wygrawerowane w krysztale zdjęcia, bądź inne obrazki z możliwością własnej dedykacji. Zobacz www.crystalcity.pl/ Odpowiedz Link
styleo.pl Re: Co na prezent? 26.03.12, 16:15 Polecamy sklep www.styleo.pl/ . Zapraszamy na zakupy w naszej Galerii Internetowej. Tutaj znajdziesz ciekawy i elegancki prezent w dobrym guście. W galerii oferujemy: perfumy w atrakcyjnej cenie, eleganckie pióra i wiele innych stylowych pomysłów na upominek. Gwarantujemy szybką realizację(24 godziny), produkty w super cenie i wysokiej jakości. W razie ewentualnych pytań i wątpliwości zapraszamy do kontaktu pod numerem 511 187 170 lub bok@styleo.pl . Postaramy się doradzić i ułatwić dokonanie wyboru tak aby zakupy stały się czystą przyjemnością . Facebook- Styleo Cafe www.facebook.com/pages/Styleo-Caf%C3%A9/107097812750316 Odpowiedz Link
nataliar27 Re: Co na prezent? 22.06.12, 23:37 Ja polecam sklep www.lovelypassion.pl duży wybór gustownych dodatków. Ostatnio kupiłam na prezent dla przyjaciółki śliczne filiżanki www.lovelypassion.pl/cat,6_Porcelana,product,264_Fili%C5%BCnaka_ze_spodkiem_z_kolekcji_M długo szukałam tak oryginalnych i pięknie wykonanych filiżanek. Odpowiedz Link
chabry_i_maki Re: Co na prezent? 25.06.12, 12:17 Śliczna biżuteria na www.ambertic.pl serdecznie polecam wszystkim Paniom lubiącym oryginalną biżuterię, niepowtarzalne wzory i przystępne ceny! Odpowiedz Link
prenglish Re: Co na prezent? 25.07.12, 12:40 A ja polecam takie cuda: www.karpex-laser3d.pl/pl/sklep Odpowiedz Link
amuletarnia Re: Co na prezent? 03.08.12, 21:16 Witam, ze swojej strony polecam zakup ziołowych amuletów - na prezent dla mamy, teściowej siostry. Siła amuletów polega przede wszystkim na sile umysłu i wiary Zapraszamy na aukcję na allegro allegro.pl/amulet-ziolowy-pachnacy-prezent-bawelna-i2538488739.html Odpowiedz Link
alzedziak Re: Co na prezent? 28.08.12, 10:01 Jeżeli chcecie kupić ładny pierścionek dla swojej ukochanej to odwiedźcie stronę aimor.pl/pierscionki . Znajdziecie tam duży wybór pierścionków wykonanych z różnych kruszców oraz z ładnie ozdobione diamentami i brylantami. To wszystko w bardzo atrakcyjnych cenach. Wejdź i przekonaj się. To nic nie kosztuje. Odpowiedz Link
miszmaszartystyczny Re: Co na prezent? 29.08.12, 00:44 A może obraz, portret, lub pudełko na wino z dedykacją? Rękodzieło zawsze jest modne i doceniane :) Zapraszam na www.miszmaszart.aq.pl oraz do polubienia na www.facebook.com/miszmaszartystyczny Odpowiedz Link
posterplate Re: Co na prezent? 03.09.12, 11:24 Hej, z naszej strony też polecamy nasze ręcznie robione blachy z motywami PRL/USA/retro :) Każdy znajdzie coś dla siebie a i taka blacha będzie o wiele trwalsza niż tradycyjny plakat :) Odpowiedz Link
marlenabotko Re: Co na prezent? 06.09.12, 09:44 Polecam portret. Portrety zdobią wnętrza najwspanialszych rezydencji na całym świecie. Przekazywane z pokolenia na pokolenie są często jedną z najbardziej osobistych pamiątek rodzinnych. Profesjonalny portret ze zdjęcia to świetny pomysł na wyjątkowy i piękny prezent, który będzie dowodem uczucia oraz szacunku i z pewnością zostanie doceniony przez obdarowanego. Zobacz na allegro.pl/show_user.php?uid=14640598 Odpowiedz Link
zuzanarodowska Re: Co na prezent? 14.12.14, 22:00 a ja polecam rzeczy wystawiane przez użytkownika izis5 allegro.pl/listing/user/listing.php?us _id=1556749 znajdziecie tam super komplety włóczkowe do sesji zdjęciowych, przepiękne spódniczki Pettiskirt i Tutu, czy różnego rodzaju świąteczne dodatki - getry, kapcie, śliniaczki. Są to produkty pozostałe po ekskluzywnym butiku Le Pompon w Szwajcarii. Widziałam na własne oczy i bardzo serdecznie polecam Odpowiedz Link
formafantazja Re: Co na prezent? 18.12.14, 16:19 allegro.pl/sku-bunny-krolik-maskotka-hand-made-bez-i4906242211.html www.facebook.com/formafantazjadesign Odpowiedz Link
kamangola Re: Co na prezent? 22.12.14, 11:12 Ja kupuję raczej rzeczy praktyczne, pomocne, które sie wykorzysta W tym roku wiele kilka kupiłam w sklepie z produktami zdrowotnymi www.medycynanaturalna.pl/ Jonizatory powietrza, też do samochodu, rzeczy z gorczycy, skarpetki zdrowotne, a dla siebie kupiłam okulary do rehabilitacji wzroku- musze wypróbować bo od komputera wzrok mi słabnie Do tego oczywiscie świąteczne smakołyki i wszyscy będa zadowoleni :) Odpowiedz Link
kasia_989 Re: Co na prezent? 16.09.17, 17:11 Jeśli szukacie ciekawych i oryginalnych prezentów dla dzieci, które mają już dość elektronicznych gadżetów, mogę polecić wam pokazy-iluzji.pl/dla-dzieci/ Pokaz iluzji to dla nich odświeżająca rozrywka, dzięki której mogą oderwać się od rzeczywistości bez pomocy komputera ;) Odpowiedz Link
gracella Re: Co na prezent? 24.11.17, 12:00 W sumie to fajny pomysł. Ale wszystko zależy od tego co tak naprawdę dana osoba lubi i jakie ma zainteresowania. Ja myślę nad tym, by kupić mojemu chłopakowi kamerkę sportową. Mam już wypatrzony model w Teletorium i pewnie niedługo go zamówię. Odpowiedz Link
zuzuzuza Re: Co na prezent? 24.11.17, 13:10 fajne prezenty dla każdego na tojestkuchnia.pl/upominki, ostatni przyjaciółce podarowałam kieliszek tojestkuchnia.pl/upominki/butelko-kieliszki była bardzo zadowolona :D Odpowiedz Link
taetae Re: Co na prezent? 28.11.17, 20:49 Teraz modne są raczej zakupy przez internet, dlatego warto wejść na allinside.pl. Strona podzielona jest na zakładki, więc znalezienie prezentu jest bardzo łatwe, allinside posiada też funkcję bezpośredniego szukania produktów w dobrych cenach. Odpowiedz Link
johanessa Re: Co na prezent? 08.12.17, 13:56 zapraszam do zakupu bluz sperosnalizowanych na święta. Rok temu robiłam dla swojej rodzinki: www.facebook.com/241125846303703/photos/a.248110755605212.1073741828.241125846303703/410420092707610/?type=3&theater Odpowiedz Link
zipp1989 Re: Co na prezent? 19.04.18, 10:48 polecam też te strony www.tech-media.pl/grawerowanie,laserem,114-1,12.html www.fototrendy.pl/ ciekawe, oryginalne, tanie prezenty dla bliskich :) Odpowiedz Link
dagmara25 Re: Co na prezent? 11.07.19, 11:19 Ja polecam słodycze w oryginalnym, personalizowanym opakowaniu. Raczej wszyscy uwielbiają słodycze, a na personalizowanym opakowaniu zawsze możemy umieścić coś miłego od siebie :) ja zamawiam od www.cukierki-reklamowe24.pl , akurat na stronie nie mają trufli, ale jeśli wyślecie e-mail na pewno przedstawią ofertę na 4 smaki trufli. Bardzo polecam! Są pyszne Odpowiedz Link
onkodietetyka Re: Co na prezent? 03.12.20, 13:39 Zapraszam na stronę onkodietetyka.pl/dla-bliskich/. Odpowiedz Link