Dodaj do ulubionych

Idealny prezent na każdą okazję.

02.11.12, 21:51
Polecam ręczniki z haftem,indywidualna dedykacja plus super wzór:
allegro.pl/recznik-z-haftem-w-eleganckim-koszu-duzy-50x100-i2746694933.html
Obserwuj wątek
    • erwinroman Re: Idealny prezent na każdą okazję. 03.11.12, 21:06
      ja mam dobry pomysł na prezent dla dziadków, rodziców: www.matymasujace.net/98-kolnierz-masu jacy.html i wszystkich, którzy pracują siedząco przy biurku. Ja dostałam taki na urodziny i się zakochałam naprawdę, świetnie masuje i to przyjemność posiedzieć sobie z takim kołnierzem przed telewizorkiem albo kompem. Mi podkrada go cała rodzinka, więc prezent będzie trafiony na pewno!
    • evitall Re: Idealny prezent na każdą okazję. 15.11.12, 21:12
      Zapraszam nawww.flashsilver.pl Producent zegarków ze srebra 925 + grawer idealny prezent na:
      -mikołaja
      -gwiazdkę
      -walentynki
      -dzień mamy
      -dzień kobiet
      -dzień nauczyciela
      -dla koleżanki odchodzącej z pracy
      -w rocznicę ślubu
      flashsilver.pl
    • 42andzia Re: Idealny prezent na każdą okazję. 26.11.12, 11:14
      Super pomysły, szkoda że wcześniej nie widziałam tego.
    • fragrancesearcher Re: Idealny prezent na każdą okazję. 06.06.13, 17:55
      a może nadruk lub haft na czymś np. na bluzie albo koszulce? na reflect.pl widziałam. www.reflect.pl/koszulki_z_nadrukiem.html
      • robert0t Re: Idealny prezent na każdą okazję. 13.06.13, 10:37
        Najważniejsze jest poczucie humoru i to żeby pozostała jakaś pamiątka. Super pomysł na prezent to taka gazeta gdzie można zamieścić np. zdjęcie całej rodziny i napisać jakiś artykuł o niej :) www.gazetomania.pl
    • fionek9 Re: Idealny prezent na każdą okazję. 15.07.13, 11:54
      tutaj można czegoś poszukać - www.pomyslnaprezent.info/
      • artissimo Re: Idealny prezent na każdą okazję. 09.08.13, 18:45
        gkbosy.pl/?cat=9
        www.haloart.pl/projektanci,gkbosy,695.html
        ręcznie malowane ubrania !
    • zoskaa33 Re: Idealny prezent na każdą okazję. 13.09.13, 19:34
      Polecam: www.facebook.com/sweet1gift :)
      • imagine2012 Re: Idealny prezent na każdą okazję. 18.11.13, 17:15
        Polecam: elbrus.sklep.pl
    • morelekiwi Re: Idealny prezent na każdą okazję. 20.11.13, 13:13
      Fajne prezenty, a ja dla siostry chce kupić poduszkę do siedzenia, od wielu lat pracuje w korpo, gdzie siedzi cały czas na tyłku, więc taka poduszka dynapad przyniesie jej nie lada ulgę. www.ortopedyczny24.pl/rehabilitacyjne/pilki/poduszka-dynapad
    • olalala_pl Re: Idealny prezent na każdą okazję. 20.11.13, 21:39
      Dobry pomysł Zainteresowany50 :)

Można też kupić perły: www.greenmaster.pl/pl/prezent-dla-niej/136-perla-szczescia-i-milosci-prawdziwa.html
    • kapik02 Re: Idealny prezent na każdą okazję. 05.04.14, 17:47
      polecam strone www.ereczniki.pl . Możecie znaleźć tu super prezent na różne okazje. Polecam zwierzaki z ręczników - na pewno spodoba się każdemu. Znajdziecie tu również inne upominki, np haftowane ręczniki, koszulki ze śmiesznymi napisami i inne.
    • robert0t Re: Idealny prezent na każdą okazję. 30.04.14, 15:09
      Jeśli chodzi o oryginalny pomysł na prezent no to mogę polecić dosyć znaną stronkę, są tu prezenty w formie papierowej i zabawnej, skorzystałam z ich usług już parę razy.
      www.gazetomania.pl/#opening
    • onkodietetyk Re: Idealny prezent na każdą okazję. 15.12.20, 12:23
      Zapraszam na stronę onkodietetyka.pl/dla-bliskich/.
    • skarbonka-roku Re: Idealny prezent na każdą okazję. 07.07.21, 10:09
      skarbonkaroku.pl/produkty/
      Potrzebny Ci super prezent na urodziny, ślub lub jego rocznicę? A może szukasz idealnego prezentu gwiazdkowego?
    • marzenatrebacz Re: Idealny prezent na każdą okazję. 08.07.21, 14:04
      To jaki prezent wybierzemy będzie zależało od okazji oraz okoliczności. Jeszcze nie został poruszony w temacie motyw prezentów biznesowych. W świecie biznesu wybór świątecznych upominków może być nie lada wyzwaniem. Prowadząc własną firmę, warto jest rozważyć prezenty świąteczne dla klientów . Dlaczego warto wręczać takie upominki? Wbrew pozorom to bardzo dużo znaczy w oczach drugiej osoby. Obecnie wręczanie upominków to nie tylko miły gest, za jego pomocą możemy zakomunikować znacznie więcej. Może to być odebrane jako podziękowanie za współpracę lub skorzystanie z naszych usług. Tutaj oczywiście warto stopniować prezenty, dla najbardziej zasłużonych pozostają spersonalizowane, bardziej ekskluzywne rzeczy. Oczywiście musimy ustalić jakiś pułap finansowy jaki jesteśmy w stanie przeznaczyć na ten cel.
    • anglik001 Re: Idealny prezent na każdą okazję. 18.07.21, 12:13
      Najlepiej skorzystać ze strony która oferuje wybór w wielu kategoriach prezentów bestprezent.pl/
    • olo1998olo Re: Idealny prezent na każdą okazję. 30.07.21, 13:57
      Najlepsze prezenty moim zdaniem to takie dzięki którym ktoś może zyska nowe zainteresowanie. Zabrałem brata miesiąc temu na lot aerodynamiczny do freeflycenter i spodobało mu sie na tyle że we wrześniu idziemy drugi raz. :)
    • maciejsokol Re: Idealny prezent na każdą okazję. 16.08.21, 15:44
      Nie wiem jak wam, ale mi zawsze sprawdzają się zestawy prezentowe, takie jak np. tutaj upominkibiznesowe.pl/zestawy-podarunkowe
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka