Dodaj do ulubionych

Dla Babci, Mamy,Cioci, Siostry Idealny Prezent

29.11.12, 10:32
Torebka to prezent który spodoba sie każdej kobiecie..
Pod warunkiem ze ta kobietę bardzo dobrze znamy..
a przede wszystkim znamy jej gusta:)

Polecam Francuskie i nie tylko Torebki..
allegro.pl/listing/user.php?string=torebka&us_id=2467556
Obserwuj wątek
    • maggie_m82 Re: Dla Babci, Mamy,Cioci, Siostry Idealny Preze 02.12.12, 00:02
      Dla kobiety ciekawym prezentem może być zestaw herbat. Otrzymałam taki w drewnianej skrzyni, herbaty zapakowane w specjalne woreczki, fajnie udekorowany ze sklepu www.naturaldesign.com.pl Mi się podobał a herbatkę popijam również podczas spotkań ze znajomym. Skrzynia praktyczna-będzie na drobiazgi, jakich nie brakuje w kuchni:)
    • formafantazja Re: Dla Babci, Mamy,Cioci, Siostry Idealny Preze 02.12.12, 20:57
      Idealny prezent dla każdego!

allegro.pl/prezent-sku-bunny-krolik-maskotka-i2840599662.html
      www.facebook.com/pages/Sku-Bunny/295083950531226?ref=hl
    • crystalcityonline Re: Dla Babci, Mamy,Cioci, Siostry Idealny Preze 04.12.12, 15:20
      Dla każdej kobiety i na każdą okazję! Każdy znajdzie coś dla siebie sprawdź!
    • formafantazja Re: Dla Babci, Mamy,Cioci, Siostry Idealny Preze 05.12.12, 19:06
      Prezent doskonały dla każdego bez wyjątku!

allegro.pl/listing/user.php?us_id=12404138
      Ja je uwielbiam!

www.facebook.com/pages/Sku-Bunny/295083950531226?ref=hl
    • kristinus Re: Dla Babci, Mamy,Cioci, Siostry Idealny Preze 15.01.13, 21:01
      Zapraszamy na www.wierszemmalowane.pl
      Spraw wyjątkowy prezent bliskiej osobie-zamów wiersz lub prezent z wierszem.

Jeśli patrzysz w życiu sercem

zamów u mnie prezent z wierszem

a gdy już się zdecydujesz

to dla Ciebie namaluję

Na ślub, na urodziny, dla mamy,

białym wierszem lub rymami

w poważnym tonie lub z humorem

każdym tęczy barw kolorem

Jeśli zaś masz pomysł inny

pytaj, pisz, coś poradzimy

znajdziemy to, czego szukasz

jeśli tylko mi zaufasz :)

• joanna222poczta Re: Dla Babci, Mamy,Cioci, Siostry Idealny Preze 23.01.13, 15:08
      ja dostałam nie dawno (pod choinke) pościel welnianą super ciepla i jeszce pomaga mi na kregoslup.Corka ją kupiła w sklepie internetowym oto link tutaj!
      • joanna222poczta Re: Dla Babci, Mamy,Cioci, Siostry Idealny Preze 23.01.13, 15:11
        joanna222poczta napisał(a):

> ja dostałam nie dawno (pod choinke) pościel welnianą super ciepla i jeszce pomaga mi na kregoslup.Corka ją kupiła w sklepie internetowym oto link tutaj
      • joanna222poczta Re: Dla Babci, Mamy,Cioci, Siostry Idealny Preze 04.02.13, 14:15
        Ja kupiłam w tym sklepie fotel ergonomiczny <a href="www.ulgadlakregoslupa.pl">sklep internetowy</a> i okazał się świetny.
    • gosiak12101978 Re: Dla Babci, Mamy,Cioci, Siostry Idealny Preze 29.01.13, 12:13
      kielce.olx.pl/prezent-pod-choinke-urodziny-na-chrzest-slub-kielce-obrazy-recznie-wypalane-w-drewnie-iid-451302014
    • nightshadows Re: Dla Babci, Mamy,Cioci, Siostry Idealny Preze 17.02.13, 21:18
      prezentforum.pl/ zajrzyjcie tu :)
    • tomaszzibos Re: Dla Babci, Mamy,Cioci, Siostry Idealny Preze 19.02.13, 16:43
      Ja np kupiłem swojej siostrze fontannę czekoladową,była zachwycona,a że jest czekoladoholiczką to na imprezie rodzinnej urodzinowej nie dała się przez dłuższy czas nikomu dobrać do fontanny,świetny pomysł na nieszablonowy prezent !
    • j.u.p.p.i Re: Dla Babci, Mamy,Cioci, Siostry Idealny Preze 21.02.13, 13:29
      Ja kupiłam dla mojej Babci ostatnio prezent w postaci serwisu porcelanowego do herbaty. Miała już wyszczerbione te stare filiżanki, a nowe super wyglądają w gablotce :) Zestaw nazywał się Rococo 3604 i podobno pije z niego sama brytyjska królowa, hehe ;) Serwis kupiłam na alleagd.pl
    • ange-la52 Re: Dla Babci, Mamy,Cioci, Siostry Idealny Preze 14.03.13, 19:24
      Pomysły na prezenty? To przecież oczywiste, że Alchemia Wnętrz;D Tu jest wszystko w tej kategorii ceramika, słodkości, a nawet świece piękne rzeźbione;D czysta artystyka alchemiawnetrz.pl bardzo przyzwoite cenowo i nie jakieś podróbki;D oryginalne i piękne mój ulubiony sklep POLECAM!
    • dajlus Re: Dla Babci, Mamy,Cioci, Siostry Idealny Preze 04.06.13, 22:06
      serdecznie zapraszam po prezent tutaj: mowiszimasz.com.pl/
    • fragrancesearcher Re: Dla Babci, Mamy,Cioci, Siostry Idealny Preze 06.06.13, 17:05
      to zawsze jest kłopot, szczególnie jak dana osoba ma już wszystko. wówczas najlepiej sprawdzają się prezenty od serca. takie trochę handmade ale co się nie rozwalą od razu. na reflect.pl można zamówić nadruk lub naprasowanie czegoś np. na bluzce lub koszulce albo haft. bardzo fajny pomysł. www.reflect.pl/druk_na_odziezy.html
    • twojacukiernia Re: Dla Babci, Mamy,Cioci, Siostry Idealny Preze 25.07.13, 12:24
      Każdej możesz wysłać po wspaniałej tarcie truskawkowej! 3 słodkie prezenty pod 3 różne adresy dla 3 ważnych dla Ciebie Pań :) Zapraszamy: twojacukiernia.pl/ :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka