Dodaj do ulubionych

prezent dla mężczyzny po 60 - ce

17.11.14, 19:27
Witam :) Za 3 dni są urodziny mojego przyjaciela i nie wiem co mu kupić. Będzie mieć 66 lat. Może to nie istotne, ale mieszka on sam w domu. Rok temu kupiłem mu w sklepie Jysk fajny, ciepły koc pasujący do jego pokoju, spodobał mu się. Wcześniej zaś raczej zwykle czekoladki i nic więcej. Ktoś ma może jakiś pomysł?
Obserwuj wątek
    • eldomer Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 30.11.14, 13:14
      Może zegarek? Dla takiego statecznego Pana powinien się nadać. Nie musi od razu być jakiś drogi. Taki do 100 zł. O taki np. smalltime.pl/zegarki-klasyczne-casio/30-casio-mtp-1154e7b.html. Chyba, że coś ze słodkości jak lubi albo jakiś dobry alkohol.
      • eldomer Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 30.11.14, 13:15
        Ahhh widzę teraz dopiero po dacie, że już pewnie kupiłeś ;) Ale to nic może komuś się jeszcze przyda taka porada he he ale pochwal się w co w końcu wybrałeś.
    • 24iwonka Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 25.03.15, 11:27
      Bardzo elegancki męski prezent to może być któryś z zestawów www.wapershop.pl/pl/c/Zestawy/28#.VRKK5-H0fE4 Ja bardzo lubię tego typu prezenty i staram się rodzinę obdarowywać w coś praktycznego a także coś czego nie odstawią w kąt.
    • ada_pearl Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 07.05.15, 14:03
      Zajrzyj na www.retrozone.pl - tam mają ciekawe gadżety niedrogie i praktyczne do domu. Do tego "robią klimat" w domu.
    • mugliman Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 16.05.15, 16:05
      Tak na przyszłość, a może jakaś fajna zapalniczka benzynowa np. z Elvisem lub Blues Brothers. Głównymi atutami tych zapalniczek są solidne wykonanie, windproof oraz najważniejszy niska cena w porównaniu do jakości :)
      www.mugli.pl/product-pol-6-Elvis-Presley-zapalniczka-benzynowa.html
      www.mugli.pl/product-pol-10-Blues-Brothers-zapalniczka-benzynowa.html
      • malkav47 Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 05.07.15, 21:40
        A co sądzicie o wiecznym piórze? Klasyczny, ponadczasowy prezent. W wielu zawodach przyda się, żeby mężczyzna zabłysnął takim fajnym gadżetem. Tu jest wiele świetnych modeli: allegro.pl/listing/user/listing.php?p=2&us_id=34125921 Do wyboru sporo kolorów, można dobrać do osoby.
    • merlin20 Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 24.07.15, 23:25
      A może coś eleganckiego jak aktówka np. W tym sklepie jest spory wybór sklep.solier.pl/pol_m_Aktowki-i-nesesery-135.html Można znaleźć coś fajnego w dobrej cenie.
    • trotyl74 Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 02.02.16, 18:06
      Tu trafiony-prezent.pl/ jest mnóstwo inspiracji. Wszystko fajnie posegregowane dla eleganta, dla sportowca, dla lenia, dla zmarzlucha itp polecam
    • modelarz-rc Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 09.02.16, 09:42
      Ja osobiście polecam model do samodzielnego złożenia. Dość szeroki asortyment różnych modeli można znaleźć na tej stronie modelmotor.pl/ Będzie przynajmniej miał co robić w wolnej chwili, szczególnie, że mieszka sam.
    • krzysiek8225 Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 25.02.16, 18:16
      I co w koncu mu kupiles? Jestem ciekawy bo zblizaja sie urodziny mojego kumpla jest pare lat mlodszy i zastanawiam sie co kupic. Myslalem na czyms zeby zapamietal do konca zycia i czyms czego juz za pare lat nie bedzie mogl zrobic. Znalazlem pare portali takich jak wyjatkowy prezent, groupon i inne. Polecicie cos?
      • paweliglew13 Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 27.02.16, 17:39
        Ja kupiłem ojcu fajny zegar wahadłowy z kurantami i bajerami (na baterie, sterowany radiowo z różnymi melodiami, nie wybija godzin po nocy itp itd) - dosyć drogi - ale w tym sklepie jest duży wybór - tańsze modele wahadłowe też są i wg mnie jest to dobry pomysł na prezent dla osoby starszej.
        Szczegóły : www.prezentbox.pl/pol_m_salon_Zegary-scienne_zegary-z-wahadlem-607.html
    • atomik333 Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 01.05.16, 21:04
      Ludzie w tym wieku zazwyczaj już mają już wszystko czego potrzebują z rzeczy praktycznych typu portfel,mikser czy takie tam, na 66 urodziny możesz kupić fajny fotel z karafka i kieliszkami z przodu może być cyferka 66 sklepzupominkami.com.pl/slub-slubne-rocznica/1660-kieliszki-barek-fotel-bujany-stojak-na-alkohol.html?search_query=fotel&results=6 lub inny wódkowóz gdzie można włożyć buteleczke wódeczki sklepzupominkami.com.pl/stojaki-barki-kieliszki-karafki/2222-stojak-na-butelke-auto-wodkowoz-prezent-dla-niego.html?search_query=wodkowoz&results=6
    • diabelskipomiot Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 31.05.16, 13:58
      Zamiast wódeczki lepiej dla kogoś takiego jakiś poważniejszy alkohol. Whisky czy burbon (w lidlu nawet teraz jest np. wild turkey taniutko). Wódeczka to jest dobra jak do kogoś na 18-stkę idziesz :P
    • hankali Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 19.10.16, 12:21
      A lubi gotować? Ja mojemu Tacie na 60tkę kupiłam zestaw noży loft w bloku drewnianym firmy Gerlach. Jest tam nóż szefa kuchni z funkcją tasaka i 4 inne noże ze stali nierdzewnej. Mój Tata uwielbia gotować i był bardzo zadowolony z prezentu.
    • marcia_kw Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 04.09.17, 22:39
      Myślę, że ciekawą odmianą może być pokazy-iluzji.pl/ Wprawdzie takiego prezentu nie postawi na półce, ani nie wykorzysta, ale uważam, że odrobina rozrywki i śmiechu z pewnością nie zaszkodzi, niezależnie od wieku ;) Przy okazji będzie miał co wspominać.
    • miaann49 Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 07.09.17, 23:10
      Ja mogę polecić escape room, bo my tam zabraliśmy tatę w podobnym wieku i wyszło super. My byliśmy w Tajnym Bractwie (w Warszawie). Bardzo zacieśnia więzi, a tego ostatnio trochę brakuje w naszych czasach. Dobra okazja, żeby spędzić czas z rodziną. Ogólnie escape roomu to dobry pomysł na prezent dla każdego, rozrywka międzypokoleniowa :)
    • zuzuzuza Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 24.11.17, 14:47
      Dla poważnego mężczyzny może prezent z odrobiną humoru, inspiracje i pomysły znajdziesz na tojestkuchnia.pl/upominki :)
    • nutututi877 Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 26.11.17, 14:29
      Jak szukasz czegoś wyjątkowego to prezent z 321prezent.pl powinien Ci się spodobać
    • sikorka2323 Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 13.12.17, 13:51
      Ja polecam dla takich ludzi cos co zmusi ich do wyjścia z domu, mojemu tacie kupilismy razem ze znajomymi na 60-te urodziny model szybowca zdlanie sterowany. Nigdy wczesniej tego nie próbował, bardzo sie ucieszyl. no i musial wyjsc z domu, przy okazji poznal sporo nowych osob.
      • sikorka2323 Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 13.12.17, 13:52
        Kupilismy taki model satamax.pl/pl/p/Sky-Surfer-2.4GHz-RTF-elektroszybowiec%2C-rozpietosc-140cm%2C-silnik-bezszczotkowy/90. Tata jest bardzo zadowolony, bardzo sie przy tym relaksuje
    • juliusz.15 Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 27.12.17, 09:37
      www.presentoria.pl/ Moze tutaj 😁🙈🙂
    • zipp1989 Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 19.04.18, 10:32
      polecam spersonalizowane prezenty na ej str. ciekawe, tanie i oryginalne www.fototrendy.pl/
    • stronawesela Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 21.12.18, 13:35
      Polecamy przede wszystkim obrazy ze zdjęcia. Będzie spko prezent!
      [url]https://eventslub.pl/prezenty-na-kazda-okazje/jaki-prezent-dla-chlopaka-na-urodziny-wybrac/[/url]
    • stronawesela Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 21.12.18, 13:36
      Polecamy przede wszystkim obrazy ze zdjęcia. Będzie spko prezent!

eventslub.pl/prezenty-na-kazda-okazje/jaki-prezent-dla-chlopaka-na-urodziny-wybrac
    • bienka3 Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 14.01.19, 11:28
      Mam teścia w takim wieku to ostatnio kupiłam mu na prezent dobry koniak na poczcie kwiatowej, od razu zamówiłam bilecik z wypisanymi życzeniami imieninowymi, był bardzo zadowolony.
      • boraczynska Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 26.01.19, 10:12
        ja jak nie wiem co kupic na prezent daję alkohol, najbardziej uniwersalny prezent szczególnie dla mezczyzny, uważam. Zobacz sobie w Winezji, zamawiałam u nich jakiś czas temu japońskie whisky winezja.pl/szukaj?q=japonia
    • justynakowal1 Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 05.03.19, 15:30
      Przyjaciel ma juz swoje lata,mowisz ze mieszka sam,pewnie juz duzo przezył w swoim zyciu wiec proponuje zapewnić mu troche szalenstwa i adrenaliny i kupic mu przejazdzke super szybkim luksusowym autem :D by poczuł wiatr we włosach i powrót do mlodość :D mysle ze fajny pomysł na prezent nawet dla starszej osoby a moze tym bardziej dla starszej osoby by odzyla ;) w necie mozna znaleźć firmy co sie tym zajmuja i kupic i dobrej cenie ;) polecam ;)
    • zawiki89 Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 08.03.19, 13:01
      zgadzam się z poprzednią wypowiedzią i też uważam, że w tym wieku ma się już wszystkie praktyczne rzeczy i lepiej dać coś czego sam by sobie nie kupił np. przejazd bolidem ktm.
    • wodorek_sodu Re: prezent dla mężczyzny po 60 - ce 16.09.20, 22:23
      lowyiozdoby.pl/ Może coś stąd? To sklep z rękodziełem, warto poszukać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka