Dodaj do ulubionych

prezenty na święta

24.11.14, 10:54
Witam wszystkich! Niedługo już święta, więc internet już zaczął huczeć od promocji i rabatów na święta. Napotkałam w internecie sklep z kosmetykami naturalnymi już jakiś czas temu i zobaczyłam że i tam będzie można kupować zestawy świąteczne. Myślałam taki zestaw kupić dla babci, mamy i siostry (oczywiście każdej osobny zestaw) i zastanawiam się czy to dobry pomysł? Są to dosyć specyficzne kosmetyki i czasami można usłyszeć różne opinie. Ja osobiście parę próbowałam i mi się podobają. Jak myślicie? Czy to dobry prezent?
Właśnie tu przeglądałam te zestawy: www.lifetree.pl/kategoria-produktu/zestawy-promocyjne/
Obserwuj wątek
    • emma.777 Re: prezenty na święta 25.11.14, 11:40
      Pamiętam, że bardzo się cieszyłam gdy dostałam na gwiazdkę grę planszową. Ale dla mamy albo babci gra chyba nie będzie najlepszym pomysłem. A jeżeli chodzi o książki, to boje się nie trafić w gusta :) Wydaję mi się, że te naturalne kosmetyki nie są wcale takie drogie, porównując np. z Body Shop, więc chyba się na nie zdecyduje. W każdym razie jest jeszcze trochę czasu by się zastanowić :) Dzięki za rady :)
      • ula_natura Re: prezenty na święta 26.11.14, 14:33
        Ja polecam wizytę na stronie sklepu naturia.pl co roku tam sa fajne promocje na zestawy, które można podarować na święta
        • andrzejek009 Re: prezenty na święta 28.11.14, 10:42
          Mi ostatnio pomaga taka aplikacja z promocjami na upominki i prezenty. Fajne obniżki są na produkty skórzane i chcę z nich portfel żonie na święta sprawić :D
          • bati0 Re: prezenty na święta 29.11.14, 16:56
            Ja się pochwalę swoją nową zdobyczą. Ładny zegarek? Co nie? :D smalltime.pl/wszystkie-zegarki-casio/86-casio-ltp-1279d-7a.html Planuję w tym sklepie kupić też mężowi zegarek na mikołajki bo ceny są spoko.
      • atomik333 Re: prezenty na święta 09.12.16, 16:15
        zestaw kosmetyków ma to do siebie że są różne składanki i nie zawsze można utrafić w potrzeby i gusta obdarowanych. Może coś bardziej bezpiecznego. jest bardzo fajny sklep z prezentami sklepzupominkami.com.pl/ gdzie są prezenty konkretnie dla Babci np koszulka z nadrukiem Najfajniejsza Babcia na świecie albo kubeczek Super Babcia czy statuetka Za rolę Super Babci i tak samo dla innych członków rodziny Mamy Taty Męża Żony Brata Siostry itd Ceny bardzo przyzwoite i szybka wysyłka sklepzupominkami.com.pl/44-rodzinie-bliskim
    • kasiapzn Re: prezenty na święta 29.11.14, 18:43
      nie masz pomyslu na swiateczny prezent?? z checia pomoge Ci w wyborze. doradze, ladnie zapakuje;) propozycja idealna dla mezczyzn ktorzy nie lubia chodzic po sklepach w poszukiwaniu prezentow dla swoich bliskich;) w ofercie posiadam kosmetyki wszelkiego rodzaju oraz perfumy. dojade do klienta. przy wiekszych zamowieniach mozliwosc uzyskania rabatu badz gratisu! serdecznie polecam. Poznań 509394009
    • patrtom.7 Re: prezenty na święta 03.12.14, 23:32
      www.youtube.com/watch?v=9lDjfQRxSv0
      • shione Re: prezenty na święta 12.12.14, 08:04
        Ja ze swojej strony moge polecić zegarki szwajcarskie - szwajcarskiezegarki.eu. Takie zegarki to gwarancja jakości i nawet ceny zaniektóre modele nie są wygórowane. Kupiłem w tamtym roku dla Ojca i jest to prezent na lata.
        Polecam
    • modnaewka Re: prezenty na święta 13.12.14, 14:17
      Jeżeli mężczyzna planuje kupić coś swojej partnerce, to na pewno znajdzie coś na stronie: www.kendi.pl. Z całą pewnością będzie ona zadowolona.
      Polecam skorzystać z kuponu rabatowego, który można uzyskać na Facebooku.
    • zuzanarodowska Re: prezenty na święta 14.12.14, 21:17
      a ja polecam rzeczy wystawiane przez użytkownika izis5 allegro.pl/listing/user/listing.php?us _id=1556749 znajdziecie tam super komplety włóczkowe do sesji zdjęciowych, przepiękne spódniczki Pettiskirt i Tutu, czy różnego rodzaju świąteczne dodatki - getry, kapcie, śliniaczki. Są to produkty pozostałe po ekskluzywnym butiku Le Pompon w Szwajcarii. Widziałam na własne oczy i bardzo serdecznie polecam
    • formafantazja Re: prezenty na święta 18.12.14, 16:24
      www.facebook.com/formafantazjadesign?ref=hl
      allegro.pl/sku-bunny-krolik-maskotka-hand-made-bez-i4906242211.html
    • cosik4 Re: prezenty na święta 02.02.15, 22:11
      Ja na święta tym razem zakupowałam kubeczki porcelanowe na stronie prezentyswiata.pl/
      naprawdę duży wybór i znalazłam tam wzory dla każdego z rodzinki. Rodzinka po otrzymaniu jednakowych a zarazem innych prezentów :) była nieźle zaskoczona i zadowolona.
      • samodzielna888 Re: prezenty na święta 26.11.15, 12:11
        Ja jak zwykle miałam problem co kupić mojemu mężowi na Gwiazdkę. Wpadłam myślę że na niezły pomysł. Skoro mój mąż lubi majsterkować stwierdziłam że rozejrzę się za jakimś profesjonalnym sprzętem dla niego. In tak wchodząc na stronę narzędzia.pl znalazłam świetny zestaw narzędzi dla profesjonalisty. Jest to elegancka walizka z zestawem narzędzi wykonanych ze stali chromowo-wanadowej. Oto link: www.narzedzia.pl/zestaw-narzedzi-1-2-1-4-82szt-neo-08-672,57080.html.
    • dagulinda0 Re: prezenty na święta 11.11.15, 10:08
      Kosmetyki, krawat, perfumy...itp, a skąd wiadomo, że przypadną do gustu? Co jak nie trafimy z wyborem? A jeszcze ta bieganina po sklepach, czujemy się jak małpy w dżungli...Ja od kilku lat wybrałam opcję internetowego zamawiania prezentów dla najbliższych. W księgarni matras znajdziecie prezenty dosłownie dla każdego . Babcia, dziadek, syn, córka czy też mąż. Książka może leżeć na półce, a z czasem i tak każdy znajduje chwilę, żeby do niej sięgnąć.
      • kawiarka007 Re: prezenty na święta 01.12.15, 10:12
        Naturalne kosmetyki to fajny pomysł, ale też trzeba wiedzieć, co kto używa i czy się przyda :) dziś ciekawy artykuł czytałam o pomysłach na prezenty świąteczne - wkleję, może się komuś też przyda :) Dziś dla Was artykuł o prezentach - dowiecie się, co jest modne w tym roku i mamy nadzieję, że wybór prezentów okaże się łatwiejszy :) prezenty.top/lista/prezent/nadchodza-swieta-zakupy-czas-zaczac/
    • lemdorota Re: prezenty na święta 01.12.15, 15:11
      Kosmetyki to fajny prezent, chociaż bardzo oklepany. Ja w tym roku chyba kupię wszystkim fajne czapki zimowe - tutaj mają teraz markowe czapki od 39 zł - www.hustla.pl/men/czapki/zimowe/
    • nat458 Re: prezenty na święta 02.12.15, 14:26
      Jeśli zalezy wam na jakims bardziej nietypowym prezencie niż kubki i kosmetyki, a takim który faktycznie się już przyda, to ja bym wybrala cos z akcesoriow zimowych, w stylu czapka lub szalik, jak np. ten tu www.bikebelle.pl/odziez-i-dodatki-rowerowe/3119-czapka-i-szalik-z-rowerem---zestaw.html
    • pomaranczka_lbn Re: prezenty na święta 04.12.15, 12:34
      ja zawsze wychodzę z założenia, że najlepiej kupić coś co posłuży latami. Dlatego babci w tym roku planuję dać lustro, które kupiłam na Pięknie Mieszkaj. Babcia Iza, lustro Isabell, także się ucieszy ;)
    • anka_b6 Re: prezenty na święta 09.12.15, 08:28
      Co do kosmetyków to wszystko zależy od tego, czy kobiety rzeczywiście używają i kupują same sobie takie produkty. Znam parę pań, które ograniczają się do kremu Nivea ;) Poza tym kosmetyki się zużywają, więc po prostu trzeba znać dobrze upodobania osoby, którą chcemy obdarować. Ja np. kupię chyba w tym roku na prezent dla siostry biżuterię. Ona lubi takie rzeczy, no i jest to coś "stałego" czego nie "zużyje" w miesiąc. Znalazłam taki sklep internetowy z ciekawą biżuterią, dodatkowo dają rabat za zapis do newslettera- Kuznia Srebra. Przed Świętami mają też promocję- druga para kolczyków (sztyftów) 505 taniej, więc może przy okazji coś dla siebie kupię :) Gdyby ktoś chciał to: www.kuzniasrebra.pl/
    • nikola20.02 Re: prezenty na święta 18.12.15, 18:18
      a ja już wszystko kupiłam :) u nas była zasada= prezent nie droższy, niż 50 zł :)
      tata i brak dostaną bilety do kina na gwiezdne wojny- cena po 30 zł
      a mama kosmetyki- paletka do cieni + eyeliner od golden rose, dodatkowo dostałam kosmetyczkę gratis :) Professional Palette Eyeshadow + Style Liner Matellic + kosmetyczka gratis
      cena niecałe 34 zł :)
      ja na pewno książkę dostanę, bo sobie zażyczyłam :)
    • ne-n Re: prezenty na święta 20.12.15, 18:21
      Jeżeli nie macie pomysłu na prezenty świąteczne, najlepszym rozwiązanie będą praktyczne upominki. Obecnie w sklepach są dostępne na przykład świąteczne zestawy kosmetyków, według mnie każda kobieta będzie zadowolona z takiego prezentu. Na stronie Apteki www.aptekaprima24.pl/na-prezent-zestawy/dla-niej można znaleźć duży wybór takich zestawów prezentowych. U mnie prezenty już zapakowane.
    • slikbela Re: prezenty na święta 02.11.16, 18:00
      Ja się cieszę najbardziej z prezentów niebanalnych, takich których nie dostanę w pierwszym lepszym sklepie. Dlatego swoim dzieciom kupuję zabawki ręcznie robione, oryginalne ze strony ida-swieta.art-madam.pl/ - dzieci zawsze są zachwycone, że dostały coś innego niż 90% ich rówieśników :)
    • sikorka2323 Re: prezenty na święta 03.11.16, 10:49
      Ja osobiście polecam sklep www.satamax.pl/. Mają bardzo fajne zabawki i modele dla dużych dzieci. Myślę, że mężowie i nasze pociechy znajdą tam swój wymarzony prezent. Polecam dla dzieci www.satamax.pl/pl/p/Maverick-ION-XT-118-RTR/440. Świetna obsłuda!
    • opatka Re: prezenty na święta 06.11.16, 18:12
      Moim zdaniem warty uwagi.
      Ja natomiast rozglądam się na początek za prezentami dla dzieciaków. udało mi się wygrzebać coś fajnego i nietuzinkowego [url=http://www.listymikolaja.pl/]listymikolaja[/url]
      Warto od czasu do czasu dać coś innego niż kolejną zabawkę.
    • nela000 Re: prezenty na święta 09.11.16, 12:21
      Prezent dla dziecka to nic trudnego, tym bardziej że w sklepach jest duży wybór zabawek, książeczek edukacyjnych lub też ubranek. Więc z tym akurat nie mam większego problemu. Znacznie gorzej jest kupić prezent dla mamy w podeszłym wieku. Najłatwiej byłoby kupić perfumy, ale ciężko jest trafić w gust. Więc zrobiłam ,,burzę mózgów" i wpadłam na pomysł aby kupić zestaw narzędzi do ogrodu tego typu rolmarket.pl/search.php?text=Quick+system. Wydał mi się ten pomysł najbardziej pożyteczny, ponieważ ogród jest jej pasją. Ale czy w ogóle wypada coś takiego podarować w prezencie ?
    • olcia300789 Re: prezenty na święta 13.11.16, 13:44
      Kosmetyki raczej źle mi sie kojarza jako prezent, druga osoba moze pomyslec zę cos nie tak z higieną... Może jakis ładny kubeczek, ze zdjęciem? digital24.pl/fotoprezenty/ Na ej stronce mają wiele pomysłów na ciekawe foto prezenty :)
    • mamita456 Re: prezenty na święta 04.12.16, 19:51
      Tutaj prezenty-swiateczne.art-madam.pl/handmade mają fajne rzeczy, które idealnie nadają się na prezent;)
    • mareczek08 Re: prezenty na święta 09.12.16, 09:19
      Witam! Jeśli dziewczyna powiedziałaby Wam, że chce dostać biżuterię, albo zegarek, to co byście kupili?
    • hollii Re: prezenty na święta 10.12.16, 16:12
      Osobiście uważam, że nie jest najgorszym pomysłem zwyczajnie zapytać osobę, której chcemy kupić prezent co chce dostać. Po co kupować coś co okaże się niepotrzebne?Nie mówię tutaj o dzieciach, raczej o dorosłych. Np. mój małżonek w tym roku chce dostać bluzę: www.denley.pl/pol_m_Odziez-meska_Bluzy-meskie-303.html i tu mam łatwe zadanie, wiem dokładnie co i gdzie. Uważam, że taka opcja jest dużym ułatwieniem.
    • 0jozek19 Re: prezenty na święta 20.12.16, 10:48
      Kosmetyki to bardzo dobry pomysł. Ja mam o wiele łatwiej, bo u nas każdy mówi co by chciał dostać i już. Każdy jest zadowolony. Mój tata w tym roku zamówił sobie spinki do mankietów. Dostanie takie: www.vw-sklep.pl/pl/sklep/p/208122/spinki-do-mankietow.html Myślę, że trafią w jego gusta.
    • mareczek08 Re: prezenty na święta 11.04.17, 13:38
      Co prawda Święta Wielkanocne, to nie taki znowu bum na prezenty jak Boże Narodzenie, ale od kilku lat i u nas kupuje się tzw. "zajączka", czyli wielkanocny prezent. Ja też, za namowa znajomych, kupiłem coś dla swojej dziewczyny. Taki nowoczesny gadżet, który pomaga dbać o kondycję, kontrolować się i organizować swój czas. Tracker, bo o nim mowa, nie musi być tylko gadżetem. Na e-zegarek.pl znalazłem taki, który jest też piękną biżuterią. Zobaczcie nowość od Korsa: e-zegarek.pl/michael-kors-access/17061-michael-kors-access-tracker-4053858838840.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka