Dodaj do ulubionych

Jaki prezent na JEGO urodziny?

17.10.04, 21:32
Problem jest dość spory, ponieważ urodziny są już za tydzień, a ja mam pustkę
w głowie. Dla ułatwienia powiem, że ON pali ( ale już elegancką zapalniczkęi
papierośnice dostał ode mnie na gwiazdkę), kupowanie płyt nie ma sensu ( bo
ściąga wszelką muzykę z netu), w swetrach i koszulach nie chodzi, wodę po
goleniu niedawno co sobie kupił...
Jak widać problem mam dość poważny :((
Acha...i dla ułatwienia dodam, że Misiowi stuknie 24 lata
Obserwuj wątek
    • ada296 Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 17.10.04, 22:45
      hobby jakieś ma ?
      może karnet na siłownię, do kina, do kosmetyczki
      nie napisałam o tej kosmetyczce złośliwie
      panowie chcą być piękni ale po dobroci się za siebie nie wezmą

gdyby mój facet się golił tak jak facet powinien to z przyjemnością zakupiłabym
      piękny pędzel do golenia
      ależ te pędzle są sliczne

pozdrawiam :-)
      • ina111 Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 18.10.04, 18:56
        jego hobby to komputer, ale ja totalnie się na tym nie znam. Zresztą on
        wszystko to tego swego cuda kupuje na bieżąco.
        Co do golenia, to myślałam o elektrycznej maszynce do golenia, ale póki co na
        pieniądzach nie śpię :((
        Myślałam już o portfelu ( bo zawsze pieniądze nosi w kieszeniach, albo w
        dokumentach), ale nie wiem, czy to dobry pomysł...
        • dominika_2003 Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 18.10.04, 20:32
          Pomysł z portfelem jest świetny pod warunkiem że będzie go używał.

Jak już kompletnie nie będziesz wiedziała co mu kupić to może jakiś alkohol. W
          Blue City (w Warszawie) jest sklep gdzie można kupić piwo z całego świata
          (podobno, ja nie sprawdzałam, ale mój mąż tak twierdzi i ja mu wierzę)
          • ina111 Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 20.10.04, 08:58
            heh...wszystko super świetnie i fajnie, ale ja w W- wie nie mieszkam.
            Portfel kiedyś Miś miał, ale co nim zrobił?? Nikt nie wie.
            • dominika_2003 Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 20.10.04, 15:58
              a może jakąś torbę sportową,

mój mąż dostał taką na urodziny od moich rodziców, a teściowa w zeszłym roku na
              gwiazdkę dostała dużą walizkę na kółkach i kuferek na kosmetyki.

p.s.: kończą mi się już pomysły dla Ciebie :(
    • dominika_2003 Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 18.10.04, 15:23
      a może jakąś fajną książkę lub grę komputerową
      albo roczną premuneratę jego ulubionego pisma,
      może jakiś gadżet do samochodu albo do komputera np. pen drive [nie wiem czy
      piszę się razem czy osobno]

jak coś jeszcze wymyślę to dam znać, na razie tyle mi przyszło do głowy.

Faktycznie masz problem, ja mam za 1,5 miesiąca imieniny ojca i już teraz
      zastanawiam się co mu kupić, bo kompletnie nie mam pomysłu.

pozdrawiam
    • lomas Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 21.10.04, 00:20
      Witam :)
      Generalnie to jestem przeciwniczką palenia , ale gdy MM palił chciałam Mu kupić takie cudo do własnoręcznego robienia papierosów i jakiś ciekawy tytoń do tego.
      Po pierwsze taki tytoń może mieć fajny zapach a po drugie takie papierosy są znacznie tańsze a zrobienie ich trwa sekundkę.
      Ale nie zdązyłam mu tego kupić- w prezencie dla mnie przestał palić ( i wytrzymał już 2 lata )
      Pozdrawiam
    • vinca Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 22.10.04, 17:51
      To co mój ode mnie dostawał:

model do sklejania
      scrabble
      pióro wieczne
      super patelnię;-)
      taki pojemnik ikeowski z mnóstwem przegródek na drobiazgi
      rękawiczki
      mapnik do roweru
      peerelowski kalendarz na ścianę
      bilety do kina
      książki (ostatnio Życie Pi, ale tego było mnóstwo po prostu)
      czajniczek do herbaty + mix różnych pysznych herbat

Jak coś mi sie jeszzcze przypomni to się odezwę;-)

• ina111 Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 23.10.04, 10:22
        A więc zakupy zostały poczynione.. Kupiłam Misiowi ładną ( i wcale nie tak
        strasznie drogą) polówkę z Jacpota w kolorze granatu. Jak doszło do kupienia
        wymyślenia tego prezentu? Otóż, śniło mi, żę rozmawiałamz z Misiem i gdzies
        mieliśmy iść, a on mi mówi że nie ma co na siebie założyć i jakby miał jakąs
        fajną polówkę to by poszedł. Idę dziś do Misia, i wręcze mu prezent. Napiszę
        jeszcze czy mu się spoodobał, czy nie ( zawsze to wiem, po jego minie).
        dziękuje ślicznie za wszystkie porady. Pozdrawiam
        • zuzankak Czy polówka się podobała? 27.10.04, 01:35
          Obiecałaś napisać! Jestem ciekawa. Pozdrawiam.
        • agusia101 Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 27.10.04, 11:27
          wiem,że już za późno na porady,ale pisze.Moj kochany miał w czerwcu
          urodziny,kupiłam też koszulke polo,a do tego(nie mieszkamy razem)wparowałam do
          jego domu z wielkim tortem na klatce układałam świeczki 22 przy pomocy sama bym
          nie dała rady.podpaliłam zadzwoniłam dzonkiem i szokkk był w takim szoku:)))))
          Polecam...
          • ina111 Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 29.10.04, 15:50
            No pewnie, ze się podobała..przynajmnie takie sprawiał wrażenie, jak się
            chwalił przed znajomymi :)) Bosz...jak pomyslę, że niedługo święta i trzeba
            bedzie znów coś kupić pod choinkę to się załamuje...Może zaczniemy już teraz
            się nad tym zastanawiać, co??
    • ipro Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 28.10.04, 01:45
      może cyfrówka albo coś takiego. Wejdź na www.arena.com.pl - mają opcję
      dostarczania prezentów.
      • moonika_l Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 08.11.04, 23:20
        Ina... na Święta zrób mu coś sexi. TO sprawdzony pomysl - juz raz go sprzedałam
        jednej kumpeli. Trzeba się odszykować jak na imprezę - super makijaż, seksi
        ubranie i pojsc do dobrego fotografa - on powinien zrobic Ci cudownie sexi
        zdjecie bez zdejmowania czegokolwiek z Ciebie :) U mnie w wmiescie mozna takie
        zdjęcia zrobić na jakimkolwiek tle - do wyboru parę setek takich teł jest
        (plaże, góry, ogrody, pokoje z kominkiem itp.). Albo można bez tła, a nawet
        stylizowane na stare zdjęcie - czyli w kolorze sepii. Potem zdjęcie oprawiasz w
        elegancką ramkę i - prezent gotowy. A ile radości :)))
        Pozdrawiam
        M.
    • wios-na14 Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 13.10.15, 14:26
      A może warto zobaczyć stronę www.szch.pl/ jest tu bardzo duży wybór butów sportowych. jeśli partner lubi takie obuwie, lub lubi biegać to świetna propozycja. Towar jest sprowadzany z Azji, bezpośrednio od producenta. Za zamówiony towar płaci się w złotówkach.
      • air_jordan_show Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 23.02.17, 14:10
        nie nie warto bo tam sprzedaja same podróby butów! unikajcie szch.pl
        www.youtube.com/watch?v=-c4Tw03S4SU&feature=youtu.be
    • bro-kat Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 04.11.15, 12:28
      Polecam świecącego psikusa :) Idealny pomysł na prezent, dużo śmiechu :)
      Wyobraź to sobie... Twój cel dostaje kopertę, nie wie co to i od kogo, więc z ciekawości otwiera ją i nagle... brokat zostaje rozsypany po całym pokoju.
      Najważniejsze! Nikt nie będzie wiedział kogo to sprawka, 100% anonimowość. 

To nie jest nic trudnego, wystarczy kilka kliknięć na Naszej stronie bro-kat.pl

www.facebook.com/BROKATnaprezent 
      • meriza Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 10.11.15, 18:07
        Słuchawki Beats by Dr. Dre. Ostatnio mój facet rozmarzył się nad nimi, bo to podobno jedne z lepszych, może i Waszym facetom by się spodobały. Dla fanów muzyki chyba dobry prezent.
    • lemdorota Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 01.12.15, 15:06
      Skoro pali to może taka bluza z Ganja Mafia by mu się spodobała :) Ostatnio kupiłam swojemu chłopakowi i był zachwycony :D
    • beadetrice Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 01.12.15, 20:56
      ja proponuje taki gadzet na rower , moze i palenie rzuci
      bit.ly/1lVL857
    • nat458 Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 02.12.15, 14:27
      Skoro już jesteśmy przy gadzetach na rower to tu tez są fajne na prezent www.bikebelle.pl/torby-na-rower/61-skorzana-teczka-na-rower-carson-black.html
    • malamauupka Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 06.03.17, 14:07
      A ja kupiłam ostatnio chłopakowi sweter z gruchą z filmu chłopaki nie płaczą :) był zachwycony! znalazłam na allegro :) A historii tego swetra i tak byś nie zrozumiał...
    • 8xxl Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 21.03.17, 21:12
      Sweter z gruchą haha nie ma to jak oryginalny pomysł! Ja Ci mogę polecić idealny prezent dla faceta, który sam sprawdziłem :)
      Miałem okazję przejechać się sportowym samochodem po torze wyścigowym blisko mnie, jeśli jesteś zainteresowana porzukaj toru blisko siebie www.autoprezent.pl/tory-samochodowe/ i sprawdź oferty! Pozdrawiam.
    • marcia_kw Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 04.09.17, 22:42
      Jeśli próbujesz znaleźć coś "na szybko", myślę, że uniwersalną receptą jest wspólne spędzenie wieczoru, jakiś drobny upominek i oczywiście gwóźdź programu, czyli niespodzianka! Osobiście mogłabym polecić Ci np. pokazy-iluzji.pl/ Nie wydasz fortuny, a uda Ci się zbudować "atmosferę"...
    • zipp1989 Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 19.04.18, 11:18
      prezenty spersonalizowane mogą być fają opcją :) polecam te strony
      www.tech-media.pl/grawerowanie,laserem,114-1,12.html
      www.fototrendy.pl/
    • zawiki89 Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 08.03.19, 14:50
      przejazd bolidem wyścigowym spodoba się dla każdego faceta
      devil-cars.pl/samochody/ktm-x-bow
    • jadzia123456 Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 12.03.19, 12:52
      Prezent dla mężczyzny to tylko voucher na przejazd sportowym autem :) Ja kupowałam taki voucher w Devil-Cars. Duży wybór aut i torów. Można pojezdzić np. Lamborghini, Porsche, Ferrari i wiele innych lub też bolidem wyścigowym np Ariel Atom czy Ktm X Bow :) Wystarczy wejść na ich stronę i dokonać zakupu i już kilka minut po złożeniu takiego zamówienia dostajemy voucher na maila gotowy do wydrukowania i wręczenia. Każdy facet będzie zadowolony z takiego prezentu a adrenalinę, która towarzyszy podczas przejazdu zapamięta na długo :)
    • justynakowal1 Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 28.03.19, 15:35
      Kup mu voucher albo kartę podarunkowa na przejazd sportowym autem. Mozesz to zrobic przez internet ,voucher i karte dostajesz od razu na maila po złozeniu zamówienia. A więc drukujesz i wręczasz :) Firma która się tym zajmuje jeżdzi na 15 torach w Polsce i ma ciekawą ofertę a wiec warto :) bo na co dzień mało kto jeździ takimi sportowymi luksusowymi samochodami :) ja jako dziewczyna byłam zadowolona takiego prezentu to meżczyzna tym bardziej będzie :)
    • wodorek_sodu Re: Jaki prezent na JEGO urodziny? 16.09.20, 22:25
      hirko.pl/450-lowy-i-ozdoby Może coś stąd? To sklep z rękodziełem, warto przejrzeć.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka