ewa17 25.09.05, 21:53 kurde mysle i mysle..chciala bym kupic cos fajnego ale nie drogiego. moja skarbonka ma tylko 50 zl:/ wiec pomozcie!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aneczkkaa Re: Co kupic na I rocznice slubu...tylko nie drog 08.10.05, 13:12 Mam ten sam problem nie mam żadnych pomysłów POMOCY !!! Odpowiedz Link
fionka20 Re: Co kupic na I rocznice slubu...tylko nie drog 29.03.06, 10:41 Równiez dołączam sie do pytania. Pomóżcie!!!! Odpowiedz Link
mofaq Re: Co kupic na I rocznice slubu...tylko nie drog 31.03.06, 13:08 solniczke z pieprzniczka, sa takie smieszne, truskawki albo zwierzatka;-) Odpowiedz Link
48ainom Re: Co kupic na I rocznice slubu...tylko nie drog 08.08.06, 23:15 Mam podobny problem. Znalazłam w internecie na stronie www.koszulki.com bardzo ciekawe propozycje... ja se upatrzyłam koszulke z napisem SUPER MĄŻ... Koszt nie jest duzy, jakies 30 zł. Polecam ta stronke. Odpowiedz Link
piotr_aga Re: Co kupic na I rocznice slubu...tylko nie drog 16.09.06, 16:23 zobaczcie na ta stronke, jest super :) www.na-prezent.webpark.pl/index.html te karykatury sa rewelacyjne, sama zastanawiam sie nad kupnem czegos :D Odpowiedz Link
crio Re: Co kupic na I rocznice slubu...tylko nie drog 11.10.06, 21:25 a moze cos eleganckiego i słodkiego ;) sprawdz tutaj <a href="http://www.kasztelaniec.pl">Pomysły na prezenty</a> - u mnie sprawdzają się na każdą okazję.. ;) Odpowiedz Link
mala_czarna1 Re: Co kupic na I rocznice slubu...tylko nie drog 23.10.06, 00:04 Ja polecam np. obrazek ze zdjęcia osoby lub osób ja kiedyś kupiłam ze swoimi dziećmi na prezent dla dziadków - byli zachwyceni ! Ja kupiłam na allegro, teraz można kupić w sklepie www.decorer.pl o tutaj : decorer.pl/index.php?name=product&cat=39 może byc też skrzynia pudełko kuferek... Super oryginalny prezent i do tego można się zmieścić w 50 zł :)) Odpowiedz Link
lukasz_mormol Re: Co kupic na I rocznice slubu...tylko nie drog 09.11.06, 17:38 Niedrogim a ciekawym prezentem może okazać się MixFotka, poczytaj więcej na tej stronce ... Fajny Prezent nie tylko na Walentynki :-) Odpowiedz Link