dorota_ja 09.11.08, 13:43 www.strefakobiet.pl polecam :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivlive Re: super prezent na każdą okazję 08.12.08, 17:11 TOY BOY - IDEALNY PREZENT DLA KOBIET - mężczyzna w zasięgu ręki !!! Więcej na www.patsaysnow.pl Odpowiedz Link
tykus12 Re: super prezent na każdą okazję 08.01.09, 09:08 polecam stronę z zegarkami między innymi marki lorus Odpowiedz Link
gadzetyiprezenty.pl Re: super prezent na każdą okazję 13.03.10, 23:14 Jeśli przeżycia to u nas też znajdzie się sporo fajnych prezentów w niezłych cenach: www.gadzetyiprezenty.pl zapraszamy ;) Odpowiedz Link
bideven Re: super prezent na każdą okazję 19.01.09, 00:48 Jeśli faktycznie prezent na każdą okazję to tylko zdjęcie na płótnie, takie jak oferuje czerwonakula.pl :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
piotrek_sz Re: super prezent na każdą okazję 11.04.09, 10:07 a ja polecam www.gwiezdnyprezent.pl :) Moja ukochana była baaardzo zadowolona :) Odpowiedz Link
tojalukash Re: super prezent na każdą okazję 14.05.09, 11:50 Jako prezent musi być coś oryginalnego. Ja np. na dzień matki planuje podarować mozaikę wykonaną ze zdjęć. Kumpel dał dziewczynie i była wniebowzięta. Myślę, że będzie się nadawać nie tylko dla młodych ludzi. Jak myślicie?? mozaikowo.com.pl tu zamawiał i był zdecydowanie zadowolony Odpowiedz Link
tojalukash Re: super prezent na każdą okazję 14.05.09, 11:51 Jako prezent musi być coś oryginalnego. Ja np. na dzień matki planuje podarować mozaikę wykonaną ze zdjęć. Kumpel dał dziewczynie i była wniebowzięta!!!! Myślę, że będzie się nadawać nie tylko dla młodych ludzi. Jak myślicie?? mozaikowo.com.pl tu zamawiał i był zdecydowanie zadowolony Odpowiedz Link
nnhps Re: super prezent na każdą okazję 02.06.09, 09:51 prezent na każdą okazję upominki.maxistrefa.pl/ Odpowiedz Link
papapagazeta Re: super prezent na każdą okazję 05.06.09, 11:33 www.haloart.pl/prezenty-handmade.html rewelacyjne rzeczy, dla każdego... bardzo podobają mi się świeczniki, a także laleczki voodoo ;) a w ogóle www.haloart.pl ma świetną biżuterię i rewelacyjne ciuchy Odpowiedz Link
haan87 Re: super prezent na każdą okazję 13.06.09, 01:47 a jeśli perfumy - polecam promocje i nowości na e-zapachy.pl. Mają wybór o jakim mi się nie śniło, znalazłam nawet perfumy Britney Spears, których próżno szukałam w zwykłych drogeriach Odpowiedz Link
openpiotr Re: super prezent na każdą okazję 25.11.09, 17:21 To ja dorzucę od siebie serwis www.giftia.pl. Znajdziecie tam wszystko, aby zrobić udany prezent dla swoich bliskich:) Odpowiedz Link
agnieszka-djp Re: super prezent na każdą okazję 26.11.09, 11:25 www.prezenty-online.pl lub przy nieograniczonym budżecie zestaw dla pasjonatów włoskiej kawy www.inspiracjekawowe.pl. Polecam :-) Odpowiedz Link
martyna2626 Re: super prezent na każdą okazję 09.07.10, 12:28 To może by tak coś z innej bajki. Co powiecie o teleskopie Opticon? Odpowiedz Link
meg.visage Re: super prezent na każdą okazję 06.12.09, 11:53 ja polecam sklepy internetowe.. np na allegro np megvisageshop czy na ebayu.. :) Odpowiedz Link
elektricgirl Re: super prezent na każdą okazję 07.12.09, 14:55 hej a moze jakiś foto-prezent? polecam np. strone www.superfoto.pl dla kazdego coś fajnego!!! Odpowiedz Link
meg.visage Re: super prezent na każdą okazję 07.12.09, 17:31 ja polecam strone www.allegro.pl/my_page.php?uid=14987754 mozna znalezc wiele fajnych pomyslow na TANI prezent. czapki na narty czapeczki dla dzieci świece o zapachu czekolady nauszniki na snowboard i nie tylko i wiele roznych pomysłów na prezent dla kazdego czlonka rodziny zapraszam SUPER CENY! Odpowiedz Link
ultraflex Re: super prezent na każdą okazję 10.12.09, 13:32 a tu znajdziecie fajowe świeczniki z drewna. Nie widziałam takich gdzie indziej... www.calvado.pl/swiecznik-drewniany-26x7x11-cm-cat-286-id-206.aspx Odpowiedz Link
marz_ul Re: super prezent na każdą okazję 16.12.09, 09:09 Piękna,oryginalna biżuteria ręcznie robiona w pojedynczych egzemplarzach,polecam: www.zgustem.pl/ Można ją kupić również na allegro: allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=9856244 Odpowiedz Link
korczita Re: super prezent na każdą okazję 06.01.10, 12:19 BIELIZNA DLA NIEJ W NAJLEPSZYCH CENACH !!! SZOK :) tracking.novem.pl/z/3987/CD6109/ ">Kliknijtutajnielegalna.pl A TU ZNAJDZIESZ COŚ DLA NIEGO, ŚMIESZNE GADŻETY, AKCESORIA, ZABAWKI., COŚ DLA DOMU. ZAJRZYJ WIELE RZECZY ROZBAWI CIE DO ŁEZ :) tracking.novem.pl/z/3989/CD6109/ ">Kliknij Odpowiedz Link
eveleen007 Re: super prezent na każdą okazję 22.01.10, 13:32 portrety na podstawie zdjęć, to doskonały pomysł na prezent Więcej informacji na ten temat przykładowe prace oraz cennik na www.kowalska.net Odpowiedz Link
dj135 Re: super prezent na każdą okazję 25.02.10, 10:43 www.youtube.com/watch?v=kMs1Xo15BDQ Odpowiedz Link
dorisj25 Re: super prezent na każdą okazję 06.03.10, 15:04 Ja wszystkim polecam sklep internetowy z fajnymi rzeczami, które idealnie nadają się na ekskluzywne prezenty www.udaneprezenty.pl/ . Sama już tam kupowałam i wiem że wszystko jest na czas i wygląda dokładnie tak jak przedstawiają na zdjęciach. Odpowiedz Link
pestka20500 Re: super prezent na każdą okazję 12.03.10, 17:08 dobrze..to ja w takim razie polecam prezenty w formie przeżyć..znalazłam ostatnio więc z wielką fascynacją przekazuje dalej www.prezentokracja.pl Odpowiedz Link
carmel_czekolada Re: super prezent na każdą okazję 26.03.10, 06:43 łał..weszłam na prezentokrację.pl i musze przyznać że mile się zaskoczyłam..i to jeszcze funkcjonuje we Wrocławiu..super:) inne strony też na plus..pozdrawiam Odpowiedz Link
tomijaaa Re: super prezent na każdą okazję 08.05.10, 23:02 ja też sie cieszę, że coś takiego mam niemal w zasięgu ręki, bo mieszkam niedaleko Wrocławia :) Odpowiedz Link
chaosjar Re: super prezent na każdą okazję 09.05.10, 13:02 www.prezenty-ślubne.pl/ prezenty ślubne Odpowiedz Link
leszczus1 Re: super prezent na każdą okazję 02.06.10, 23:44 Ze swojej strony polecam limitowane serie artystycznych t-shirtów na www.kiwikiwi.pl :) Niby tylko koszulki, ale jakie... :) Odpowiedz Link
agt_bond Re: super prezent na każdą okazję 11.06.10, 19:20 Fajne pomysły, warte uwagi. Ja polecam coś dosyć oryginalnego. enjoyparty.pl --> zakładka "Daj nas w prezencie" Prezent oryginalny, praktyczny, odpowiedni właściwie do każdego wieku, a co najważniejsze dostajesz ładnie zaprojektowany voucher na którym można umieścić własną dedykację. Odpowiedz Link
ecogadget Re: super prezent na każdą okazję 11.08.10, 17:40 Jeżeli obdarowana osoba lubi klimaty ekologiczne, to na pewno spodobają się jej gadżety z: www.ecogadget.pl Odpowiedz Link
vitamarket.pl Re: super prezent na każdą okazję 21.08.10, 22:52 Poduszki herbaciane na każdą okazję. vitamarket.pl/k228-Poduszki-herbaciane.htmlPozdrawiam Odpowiedz Link
kleo567 Re: super prezent na każdą okazję 21.09.10, 15:33 Rysuję karykatury i portrety na zamówienie ze zdjęcia. Idealne na prezent/z okazji/bez okazji! Wysyłam mailem lub pocztą. Obejrzyj stronę: artik.ubf.pl/news.php :) Odpowiedz Link
art4z Re: super prezent na każdą okazję 09.08.12, 12:53 Przejrzyj sobie okazje tutaj - www.takapaka.pl/strona/tagi Odpowiedz Link
posterplate Re: super prezent na każdą okazję 10.08.12, 16:58 Możliwe że [url=http://posterplate.pl]plakat zaprojektowany na blasze[/url] może być strzałem w dziesiątkę :) Odpowiedz Link
marlenabotko Re: super prezent na każdą okazję 06.09.12, 10:24 Polecam portret. Portrety zdobią wnętrza najwspanialszych rezydencji na całym świecie. Przekazywane z pokolenia na pokolenie są często jedną z najbardziej osobistych pamiątek rodzinnych. Profesjonalny portret ze zdjęcia to świetny pomysł na wyjątkowy i piękny prezent, który będzie dowodem uczucia oraz szacunku i z pewnością zostanie doceniony przez obdarowanego. Zobacz na allegro.pl/show_user.php?uid=14640598 Odpowiedz Link
justynakowal1 Re: super prezent na każdą okazję 07.03.19, 10:40 Przejazd sportowym samochodem? Taki prezent dałam mojemu chłopakowi na urodziny i byl mega zadowolony! i bedąć na torze rówież sobie wykupiłam taka jazde,niezapomniane przeżycia i nikt nie moze powiedziec ze to jest prezent tylko dla factów bo kobiety tez lubią jeździc autami a luksusowymi tym bardziej ;) :d znalazłam firme w necie która organizuje przejazdy sportowymi samochodami po 15 torach w Polsce i maja bardzo duzy wybór aut wiec każdy znajdzie ccos dla siebie. Można jeździć i jako kierowca i jako pasazer :) swietna sprawa na prawde. Prezent inny niż wszystkie! Polecam!!! Odpowiedz Link
zawiki89 Re: super prezent na każdą okazję 08.03.19, 12:50 voucher na przejazd sportowym samochodem od devil-cars :) Odpowiedz Link