Dodaj do ulubionych

Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym

19.10.04, 01:04
Obserwuj wątek
    • k_i_k_a Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 20.10.04, 09:23
      No proszę... jaka miła niespodzianka :) Zatem witam serdecznie :)
      • kaha1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 29.11.04, 20:15
        też się przywitam, jako że często tu zaglądam ;)
        • trainings Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 02.12.04, 23:22
          Cieszę się, że kilka osób tu zagląda! :)
          • kaha1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 03.12.04, 21:47
            dla mnie to ważne coby porozmawiać o tym co mnie interesuje - szukam ludzi
            podobnych
            • melba76 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 25.01.05, 15:49
              Trafiłam za Kahą, mówię hej i się rozglądam :)
              • trainings Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 28.01.05, 16:19
                Witaj! Porozglądaj się i pisz - jesli uznasz, że warto :)
                • awd1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 05.02.05, 10:51
                  hej,:)))
                  Coraz częściej tu zaglądam i coraz bardziej mi się podoba.:))
                  Pozdrawiam!!!
                  • trainings Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 05.02.05, 11:13
                    Pozdrawiam również :)
                    • trainings Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 15.02.05, 23:26
                      Mówię więc wszystkim - bo jakoś pusto tu ostatnio...
                      • k_i_k_a Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 16.02.05, 09:59
                        :)
                        zaglądam, ale jakoś nie czułam się kompetentna, by zabrać głos...;)

od weekendu zaczynam roczną szkołę trenerów. Spora inwestycja jak na moją
                        kieszeń i drżę, czy aby dociągnę do końca, czy aby zaowocuje jakąś dobrą
                        współpracą... Trzymajcie kciuki, żebym wreszcie zaczęła mieć z górki :)
                        • kaha1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 16.02.05, 16:30
                          no to gratuluję i trzymam kciuki! a jaka to szkoła?

- ja też zaglądam tu trainings, ale znudziło mi się już pisać o sobie i czekam
                          na inny wątek ;)
                          • k_i_k_a Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 16.02.05, 19:35
                            prowadzona przez "Moderatora". Na rynku dolnośląskim znana.
                            I przyznam szczerze, że troche się boję... własnie z finansowych powodów. Ale
                            cóż - kto nie ryzykuje - nie ma :)
                            • kaha1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 18.02.05, 14:54
                              to szkoła trenerów biznesu?
                              przez tego moderatora - tego forum?
                              • k_i_k_a Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 18.02.05, 15:54
                                nie... firmę "moderator" :)
                                • kaha1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 18.02.05, 18:39
                                  :D:D:D

a jaki trener? biznesu?
                                  • k_i_k_a Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 21.02.05, 08:28
                                    tak, tak...:)
                                    Już jestem po pierwszej sesji. Mam trochę mieszane uczucia. Z jednej strony
                                    jasna sprawa sposób prowadzenia zajęć w porządku, ale z drugiej... Trochę się
                                    obawiam, czy nie będę załowała za rok włożonej w to kasy. Jak na razie nie
                                    dowiedziałam się niczego, czego bym nie wiedziała. Dotychczas prowadziłam
                                    szkolenia kształtując sobie warsztat na podstawie obserwacji innych, wiedzy ze
                                    studiów. I okazuje się, że chyba nie najgorzej. Ciągle sobie powtarzam, że
                                    przez kilka lat w ogóle w siebie nie zainwestowałam materialnie, więc w końcu
                                    mi się należy... No i liczę na to, że im dalej w las, tym bardziej zajęcia mi
                                    się spodobają, a i może dowiem się czegoś nowego.
                                    Miłego dnia wszystkim :)
                                    • omira Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 16.03.05, 10:29
                                      Witam wszystkich :)

• fnowakowski Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 16.03.05, 22:17
                                      bym sie raczej nie spodziwal niczego lepszego :-)
                                    • bezloga Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 22.03.05, 17:07
                                      hej k_i_k_a
                                      jak bardzo chcesz to możesz też popracować ze mną. jak już masz trochę
                                      doświadczenia z grupą, ze szkolenami i chcesz powalczyć jeszcze - zapraszam. ja
                                      sama zostałam tak uczona przez trenera, który się podzielił ze mną. więc i ja
                                      się dzielę. poza tym będę potzrebowac kogoś mądrego, żeby za jakiś czas ze mną
                                      pracował. prowadzę szkolenia od 10 lat. daj znać jak chcesz
                                      • fnowakowski Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 22.03.05, 18:26
                                        kesli oferta ni ejest skierowna persobnalnie , tylko do kiki, to ja bym sie pisal :-)...
                                        • bezloga Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 24.03.05, 18:37
                                          to co robimy zespół wolnych trenerów? nie mam nic przeciwko. zwykle pracuję
                                          sama a pracę w zespole wolę
                                          • fnowakowski Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 24.03.05, 18:48
                                            jestem za :-)...
                                      • k_i_k_a Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 23.03.05, 11:21
                                        wysłałam maila, mam nadzieję, że dotarł :) Pozdrawiam ciepło :)
                                        • angelus12 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 28.12.05, 19:37
                                          witam

nowy jestem

pozdrawiam
                                          • trener5 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 02.01.06, 23:01
                                            A więc witaj na Forum :)
                                            • zenta1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 05.01.06, 23:24
                                              ...witam . Kiedyś już tu wpadłem, bo interesuje mnie ta tematyka. Od kwietnia
                                              mam mieć baaaaaaaaaaardzo dużo czasu i na wszelki wypadek szukam zajęcia.
                                              • barwa1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 06.01.06, 14:20
                                                Też tu czasem zaglądam, więc witajcie noworocznie!
                                                • tamara_t Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 11.01.06, 12:12
                                                  Witam i ja noworocznie :)
                                                  • nuk2 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 20.01.06, 20:08
                                                    Witam i ja w mroźny wieczór
                                                  • butterfly2 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 22.01.06, 15:26
                                                    No to Hej
                                    • dulska1 Witam wszystkich :) 21.02.07, 22:25
            • kisielhr Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 18.02.06, 14:28
              Cześć. A ja pierwszy raz.
              Witam i pozdrawiam.
              • mircea Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 20.02.06, 00:08
                Ja również tutaj debiutuję.
                Witam wszystkich.
                • k_i_k_a Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 20.02.06, 14:17
                  miło widzieć nowe osoby :) Witam serdecznie :)
          • malyheniu Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 11.02.06, 19:30
            Sie ma wszystkim. Pozdrawiam Trainingsa, muszę powiedzieć że jesteś gość!I
            pełen szacuneczek. Wielkie dzięki zwłaszcza za posta na wątku "Pare uwag do
            trenerów (ten do makowego chlopca) nic dodać, nic ująć - sama esencja. Polecam
            wszystkim trenerom.
            • trainings Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 11.02.06, 23:02
              Witaj Witaj!
              Jak widać - ostatnio bywa tu gorąco - ale nie o to chodzi, by się obrażać i
              zarzucać sobie skąd się przybywa i jakie "kwity" się ma :)

• malopolanka100 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 13.02.06, 12:03
                Witam,

marzy mi sie szalenie gorące forum szkoleniowe

pozdrawiam "chrzestnego" forum
    • marishku Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 20.02.06, 20:24
      witam, niedawno "odkryłam" to forum, ale z pewnością będę tu często zaglądać.
      pozdrawiam wszystkich gorąco:)
      • trainings Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 23.03.06, 19:39
        Jakoś cicho. Ja też "w drodze" :)
    • michal27wawa1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 10.04.07, 17:16
      Hej i pozdrowienia od Global Training Centre :)
      • kraina.marzen Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 14.01.08, 14:31
        Witam wszystkich serdecznie.
        Jestem początkującym trenerem-przede mną szkolenia 2 dniowe-ktore
        będę samodzielnie prowadzić....na dzień dzisiejszy mam mnóstwo pytań-
        chętnych do odpowiedzi mniej :)
        z wykształcenia jestem pedagogiem, ale zawodowo chcę się realizowac
        w branzy szkoleniowej.
        pozdr wszystkich serdecznie
        • warsawfeis Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 18.02.08, 09:59

Marcin Stanowski mówi Hej!

Hm, zobaczymy jak fajne tu jest!

Pozdrawiam!
          • trainings Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 13.03.08, 08:17
            Kiedyś było fajniej :)
            Ale wszystko w naszych klawiaturach i głowach.
            • kapeco Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 13.03.08, 14:41
              Do 2013 będą tu pustki.
              hej
    • trenerka26 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 20.04.08, 09:46
      Hej witam wszystkich:) Dopiero dzisiaj tu trafiłam, ale sądzę, że
      często będę tu zaglądać:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka