k_i_k_a Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 20.10.04, 09:23 No proszę... jaka miła niespodzianka :) Zatem witam serdecznie :) Odpowiedz Link
kaha1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 29.11.04, 20:15 też się przywitam, jako że często tu zaglądam ;) Odpowiedz Link
trainings Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 02.12.04, 23:22 Cieszę się, że kilka osób tu zagląda! :) Odpowiedz Link
kaha1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 03.12.04, 21:47 dla mnie to ważne coby porozmawiać o tym co mnie interesuje - szukam ludzi podobnych Odpowiedz Link
melba76 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 25.01.05, 15:49 Trafiłam za Kahą, mówię hej i się rozglądam :) Odpowiedz Link
trainings Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 28.01.05, 16:19 Witaj! Porozglądaj się i pisz - jesli uznasz, że warto :) Odpowiedz Link
awd1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 05.02.05, 10:51 hej,:))) Coraz częściej tu zaglądam i coraz bardziej mi się podoba.:)) Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
trainings Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 05.02.05, 11:13 Pozdrawiam również :) Odpowiedz Link
trainings Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 15.02.05, 23:26 Mówię więc wszystkim - bo jakoś pusto tu ostatnio... Odpowiedz Link
k_i_k_a Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 16.02.05, 09:59 :) zaglądam, ale jakoś nie czułam się kompetentna, by zabrać głos...;) od weekendu zaczynam roczną szkołę trenerów. Spora inwestycja jak na moją kieszeń i drżę, czy aby dociągnę do końca, czy aby zaowocuje jakąś dobrą współpracą... Trzymajcie kciuki, żebym wreszcie zaczęła mieć z górki :) Odpowiedz Link
kaha1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 16.02.05, 16:30 no to gratuluję i trzymam kciuki! a jaka to szkoła? - ja też zaglądam tu trainings, ale znudziło mi się już pisać o sobie i czekam na inny wątek ;) Odpowiedz Link
k_i_k_a Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 16.02.05, 19:35 prowadzona przez "Moderatora". Na rynku dolnośląskim znana. I przyznam szczerze, że troche się boję... własnie z finansowych powodów. Ale cóż - kto nie ryzykuje - nie ma :) Odpowiedz Link
kaha1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 18.02.05, 14:54 to szkoła trenerów biznesu? przez tego moderatora - tego forum? Odpowiedz Link
k_i_k_a Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 18.02.05, 15:54 nie... firmę "moderator" :) Odpowiedz Link
kaha1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 18.02.05, 18:39 :D:D:D a jaki trener? biznesu? Odpowiedz Link
k_i_k_a Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 21.02.05, 08:28 tak, tak...:) Już jestem po pierwszej sesji. Mam trochę mieszane uczucia. Z jednej strony jasna sprawa sposób prowadzenia zajęć w porządku, ale z drugiej... Trochę się obawiam, czy nie będę załowała za rok włożonej w to kasy. Jak na razie nie dowiedziałam się niczego, czego bym nie wiedziała. Dotychczas prowadziłam szkolenia kształtując sobie warsztat na podstawie obserwacji innych, wiedzy ze studiów. I okazuje się, że chyba nie najgorzej. Ciągle sobie powtarzam, że przez kilka lat w ogóle w siebie nie zainwestowałam materialnie, więc w końcu mi się należy... No i liczę na to, że im dalej w las, tym bardziej zajęcia mi się spodobają, a i może dowiem się czegoś nowego. Miłego dnia wszystkim :) Odpowiedz Link
omira Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 16.03.05, 10:29 Witam wszystkich :) Odpowiedz Link
fnowakowski Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 16.03.05, 22:17 bym sie raczej nie spodziwal niczego lepszego :-) Odpowiedz Link
bezloga Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 22.03.05, 17:07 hej k_i_k_a jak bardzo chcesz to możesz też popracować ze mną. jak już masz trochę doświadczenia z grupą, ze szkolenami i chcesz powalczyć jeszcze - zapraszam. ja sama zostałam tak uczona przez trenera, który się podzielił ze mną. więc i ja się dzielę. poza tym będę potzrebowac kogoś mądrego, żeby za jakiś czas ze mną pracował. prowadzę szkolenia od 10 lat. daj znać jak chcesz Odpowiedz Link
fnowakowski Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 22.03.05, 18:26 kesli oferta ni ejest skierowna persobnalnie , tylko do kiki, to ja bym sie pisal :-)... Odpowiedz Link
bezloga Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 24.03.05, 18:37 to co robimy zespół wolnych trenerów? nie mam nic przeciwko. zwykle pracuję sama a pracę w zespole wolę Odpowiedz Link
fnowakowski Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 24.03.05, 18:48 jestem za :-)... Odpowiedz Link
k_i_k_a Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 23.03.05, 11:21 wysłałam maila, mam nadzieję, że dotarł :) Pozdrawiam ciepło :) Odpowiedz Link
angelus12 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 28.12.05, 19:37 witam nowy jestem pozdrawiam Odpowiedz Link
trener5 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 02.01.06, 23:01 A więc witaj na Forum :) Odpowiedz Link
zenta1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 05.01.06, 23:24 ...witam . Kiedyś już tu wpadłem, bo interesuje mnie ta tematyka. Od kwietnia mam mieć baaaaaaaaaaardzo dużo czasu i na wszelki wypadek szukam zajęcia. Odpowiedz Link
barwa1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 06.01.06, 14:20 Też tu czasem zaglądam, więc witajcie noworocznie! Odpowiedz Link
tamara_t Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 11.01.06, 12:12 Witam i ja noworocznie :) Odpowiedz Link
nuk2 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 20.01.06, 20:08 Witam i ja w mroźny wieczór Odpowiedz Link
kisielhr Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 18.02.06, 14:28 Cześć. A ja pierwszy raz. Witam i pozdrawiam. Odpowiedz Link
mircea Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 20.02.06, 00:08 Ja również tutaj debiutuję. Witam wszystkich. Odpowiedz Link
k_i_k_a Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 20.02.06, 14:17 miło widzieć nowe osoby :) Witam serdecznie :) Odpowiedz Link
malyheniu Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 11.02.06, 19:30 Sie ma wszystkim. Pozdrawiam Trainingsa, muszę powiedzieć że jesteś gość!I pełen szacuneczek. Wielkie dzięki zwłaszcza za posta na wątku "Pare uwag do trenerów (ten do makowego chlopca) nic dodać, nic ująć - sama esencja. Polecam wszystkim trenerom. Odpowiedz Link
trainings Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 11.02.06, 23:02 Witaj Witaj! Jak widać - ostatnio bywa tu gorąco - ale nie o to chodzi, by się obrażać i zarzucać sobie skąd się przybywa i jakie "kwity" się ma :) Odpowiedz Link
malopolanka100 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 13.02.06, 12:03 Witam, marzy mi sie szalenie gorące forum szkoleniowe pozdrawiam "chrzestnego" forum Odpowiedz Link
marishku Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 20.02.06, 20:24 witam, niedawno "odkryłam" to forum, ale z pewnością będę tu często zaglądać. pozdrawiam wszystkich gorąco:) Odpowiedz Link
trainings Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 23.03.06, 19:39 Jakoś cicho. Ja też "w drodze" :) Odpowiedz Link
michal27wawa1 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 10.04.07, 17:16 Hej i pozdrowienia od Global Training Centre :) Odpowiedz Link
kraina.marzen Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 14.01.08, 14:31 Witam wszystkich serdecznie. Jestem początkującym trenerem-przede mną szkolenia 2 dniowe-ktore będę samodzielnie prowadzić....na dzień dzisiejszy mam mnóstwo pytań- chętnych do odpowiedzi mniej :) z wykształcenia jestem pedagogiem, ale zawodowo chcę się realizowac w branzy szkoleniowej. pozdr wszystkich serdecznie Odpowiedz Link
warsawfeis Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 18.02.08, 09:59 Marcin Stanowski mówi Hej! Hm, zobaczymy jak fajne tu jest! Pozdrawiam! Odpowiedz Link
trainings Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 13.03.08, 08:17 Kiedyś było fajniej :) Ale wszystko w naszych klawiaturach i głowach. Odpowiedz Link
kapeco Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 13.03.08, 14:41 Do 2013 będą tu pustki. hej Odpowiedz Link
trenerka26 Re: Lista obecności - powiedz "Hej!" znajomym 20.04.08, 09:46 Hej witam wszystkich:) Dopiero dzisiaj tu trafiłam, ale sądzę, że często będę tu zaglądać:) Odpowiedz Link