trainings Re: Ośrodki szkoleniowe warte polecenia 24.03.05, 19:05 Może warto wrócić do wątków dnia pierwszego? Jest nas więcej :) Ja np. miło wspominam Podlesice na Jurze K.-Cz., no i oczywiście Młyn Klekotki czerwcową porą :D - ten rechot żab i ognisko pod dębem... Odpowiedz Link
mal.tob Re: Ośrodki szkoleniowe warte polecenia 15.08.05, 11:20 Ja również polecam Młyn Klekotki. www.hotelmlynklekotki.pl/ Urokliwe miejsce, mnóstwo atrakcji, trochę drogo;) Odpowiedz Link
k_i_k_a Re: Ośrodki szkoleniowe warte polecenia 16.08.05, 12:31 O Ostaniec Ci chodziło? Ja akurat za tym hotelem nie przepadam... Ale jura oczywiście genialna... zresztą z okolicy pochodzę :D Odpowiedz Link
trainings Re: Ośrodki szkoleniowe warte polecenia 16.08.05, 20:20 Tak. Dobra kuchnia :) I na uboczu. Wcale nie tak wiele miejsc niedaleko od drogi W-wa - Katowice, które są w miarę OK. A Jura - SUPER. Odpowiedz Link
ewaw73 Re: Ośrodki szkoleniowe warte polecenia 24.01.06, 15:55 Ostatnio byłam na szkoleniu w Dworze Zaścianek w Borsukach. Stosunkowo niedaleko od Warszawy - ok. dwóch godzin jazdy na wschód, okolica Janowa Podlaskiego. Wspaniałe miejsce dla niedużej grupy - wygodne pokoje, sale do zajęć, smaczne jedzenie, dookoła dużo miejsca gdzie można zorganizować różne ćwiczenia terenowe. Odpowiedz Link
calac Re: Ośrodki szkoleniowe warte polecenia 16.08.05, 15:39 Polecam wszystkim hotel Dębowa Góra, leży w malowniczo nazywającej się miejscowości Nowe Rumunki - warto pojechać chćby dla samej nazwy. www.debowagora.plock.com/hotel.htm Odpowiedz Link
malyheniu Re: Ośrodki szkoleniowe warte polecenia 11.02.06, 19:04 Hotel Anders w Starych Jabłonkach. Ale to raczej górna półka cenowa. Bardzo przyjmnie - jezioro, las, rowerki, ognicho, browar, sale szkoleniowe w porzo. Odpowiedz Link
tiffi1 Re: Ośrodki szkoleniowe warte polecenia 15.02.06, 17:13 Pracuję w firmie skzoleniowej i zgadzam sie z powyzszymi opiniami. Dębwoa Góra, Hotel Anders (nie jest taki drogi), Chyab mogłabym sporo wymieniać Odpowiedz Link
trainings Re: Ośrodki szkoleniowe warte polecenia 15.02.06, 21:52 To wymień :) Często dostaję pytania o ciekawe miejsca do prowadzenia szkoleń. A przecież nie raz trafiamy do miejsc, w których w ogóle ni epowinno sie prowadzić szkoleń... Odpowiedz Link
tiffi1 Re: Ośrodki szkoleniowe warte polecenia 16.02.06, 09:32 Już podaję. Właściwie to często amm problem z ośrodkami blisko Warszawy. Wymienie parę ośrodków, któr się sprawdziły bądź nie. Jak już pisałam Dębowa Góra - świetne meijsce, nie daleko od Warszawy, Hotel Anders Stare Jabłonki, dobre ceny, piękne meisjce, bardzo dobre jedzenie i obsługa (ale podkreślam hotel,a nie domki). Byłamw Geovicie w Serocku, fajne miejsce, ale jedzenie fatalne i obsługa jak z PRL-u.Chwalę sobie także hotel Villa Verde w Zawierciu,ładny, dobre jedzenie itp. Bardzo fajnym miejscem jest Hotel Żubrówka w Białowieży - choć nie jest najtańszy.Wymienię jeszcze kilka hoteli: Hotel Witek Kraków, Piramida Tychy, Wodnik Bełchatów,Warszawa Augustów, Dwór w Tomaszowicach itp. wszystkoz ależy co tamc che się robić np na Jurze Krak-Częstoch. Morsko i Ostaniec 9ale to abrzdiej an wspinaczke. Pozdrawiam, są też hotele do których nigdy nie pojadę,a le to już inny wątek. Odpowiedz Link