mielech 07.01.05, 15:11 Moim zdaniem Robert Fryczkowski (Idea). Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trainings Re: Najlepszy trener z jakim mieliście szkolanie 08.01.05, 00:36 Jeśli inni mają skorzystać - napisz coś więcej. Cóż w tym fachu trudno mówić o "najlepszości" (bo program, bo grupa, bo warunki w firmie ... i równie dobrze (i rónie szybko) można wejść na piedestał - jak z niego zlecieć. Proponuję zostać przy wskazaniu, że trener jest dobry, bo: (Tu wstaw argumenty) Znam to nazwisko zupełnie z innej niż szkoleniowa branży:) - bo motoryzacyjnej Odpowiedz Link
mielech Re: Najlepszy trener z jakim mieliście szkolanie 08.01.05, 14:27 Fryczkowski podobno startuje w rajdach off-road. A odnośnie tego, że jest dobrym trenerem to już wyliczam: - od razu na początku szkolenia w ciekawy sposób zintegrował grupę - niesamowity entuzjazm i optymizm tego człowieka do tego co robi - potrafił odpowiedzieć na trudne pytania - bardzo wyraźnie mówił - bardzo ciekawe ćwiczenia Co o tym sądzisz?? Pozdrawiam! Odpowiedz Link
trainings Re: Najlepszy trener z jakim mieliście szkolanie 08.01.05, 14:47 O to chodzi :) Fajnie, że piszesz o pozytywnych odczuciach od strony uczestnika. Jak sobie poczytasz inne wątki - to przekonasz się, że są tacy, którzy nie wierzą, że szkolenia mają sens - bo przecież mozna sobie to przeczytać i też wiedzieć. Twój głos w tej sprawie pokazuje, że może być inaczej i takie dobre połączenie energii grupy i umiejętności trenera może zapoczątkować zmiany w sposobach działania po szkoleniu :) I tego Ci życzę - by wykorzystać entuzjazm i siłę, jaką widziałeś u ternera i to co możesz od siebie dodać w miejscu, gdzie przychodzi Ci codziennie działać. A jeśli to nie tajemnica - jaki był temat szkolenia? Odpowiedz Link
mielech Re: Najlepszy trener z jakim mieliście szkolanie 09.01.05, 15:23 Szkolenie było prowadzone dla Ambasadorów Idei - aktywnych, wyselekcjowanych studentów. A odnośnie prowadzącego to był to świetnie przygotowany do tematu. Aż przyjemnie się siedziało na takich zajęciachi słuchało tego człowieka. Jak dla mnie bomba. Odpowiedz Link
kaha1 Re: Najlepszy trener z jakim mieliście szkolanie 10.01.05, 21:20 moja to superwizorka PTP Halina Nałęcz - Nieniewska, ale to inna branża :) Odpowiedz Link
jirzi Re: Najlepszy trener z jakim mieliście szkolanie 13.01.05, 21:57 Dla mnie prof. Doliński z swps we Wrocławiu. Miałem z nim szkolenie z komunikacji wewnątrz- i między grupowej oraz wywierania wpływu na ludzi. Przede wszystkim, nieprawdopodobna wiedza, i niesamowicie ciekawe ćwiczenia. Po takim treningu zostaje się z poczuciem, że coś na trwałe sie w tobie zmieniło, a nie tylko "było fajnie". Odpowiedz Link
trainings Re: Najlepszy trener z jakim mieliście szkolanie 14.01.05, 21:02 Bo to bardzo ciekawy i pogodny facet... :) Odpowiedz Link
jirzi Re: Najlepszy trener z jakim mieliście szkolanie 15.01.05, 18:09 Też miałeś z nim jakies szkolenie, czy znasz go z innych "okoliczności przyrody"? Odpowiedz Link
k_i_k_a Re: Najlepszy trener z jakim mieliście szkolanie 17.01.05, 09:34 ja miałam z nim zajęcia... egzamin... Oczywiście stosunek do studentów ma zapewne zupełnie inny niż do uczestników szkolenia, ale mnie od razu "kupił" dystansem i lekko sarkastycznym poczuciem humoru ;) Odpowiedz Link
jirzi Re: Najlepszy trener z jakim mieliście szkolanie 17.01.05, 19:37 Poczucie humoru? No to chyba traktuje studentów, tak jak uczestników szkolenia... Ale musze powiedziec, ze to było poczucie humoru bardzo apropos danej sytuacji (i dość dozowane, choć zarazem wyrafinowane), a nie po prostu seryjne opowiadanie dowcipów, które zawsze wydaje mi sie u trenerów tylko pokryciem niekompetencji. Odpowiedz Link
marcen16 Re: Najlepszy trener z jakim mieliście szkolanie 14.06.20, 10:22 Dzień dobry, poszukuje kontaktu z Panem Robertem w wiadomej sprawie. Ktoś ma może mail itp? Odpowiedz Link
sellabstract Re: Najlepszy trener z jakim mieliście szkolanie 14.12.22, 16:06 Polecam ekspertów sprzedaży z sellabstract www.sellabstract.pl Odpowiedz Link