Dodaj do ulubionych

polskie muzulmanki

06.12.10, 23:51
dobry wieczor wszystkim,
chcialam zapytac czy sa tu moze gdzies jakies polskie muslimki??
smutno mi troche samej :(

ps.prosze o niewypluwanie waszego jadu jezeli muzulmanow nie lubicie. jezeli macie pisac cos obrazliwego prosilabym o milczenie.
post jest skierowany do muzulmanek. nie do antymuzulmaninow.

salam
Obserwuj wątek
    • napolnoc Re: polskie muzulmanki 09.12.10, 22:51
      Znalam jedna, ale niestety sama zdecydowala sie odseparowac i nie mam z nia obecnie kontaktu. Mysle, ze sa fora specjalizujace sie w tym temacie, szukaj na innych serwerach. Powodzenia.
      • milamala Re: polskie muzulmanki 06.01.11, 00:05
        Też mam takie wrażenie, że to troche niewłaściwe forum.
        • haluszki Re: polskie muzulmanki 30.12.13, 13:59
          Mam jak ty wrazenia o forum
    • haluszki Re: polskie muzulmanki 18.07.13, 02:21
      witam..i salam
    • alisa03 Re: polskie muzulmanki 26.12.13, 17:47
      Dzien dobry.Szukam kontaktu z polskimi muslimkami..prosze o kontakt.
      salam.
      • haluszki Re: polskie muzulmanki 30.12.13, 13:47
        Salam.milo mi Med
    • haluszki Re: polskie muzulmanki 30.12.13, 13:46
      Witam jestes facet albo kobieta? Salam
      • alisa03 Re: polskie muzulmanki 30.12.13, 13:48
        kobieta.
        • alisa03 Re: polskie muzulmanki 30.12.13, 13:50
          a ty?
          • haluszki Re: polskie muzulmanki 30.12.13, 14:00
            Jestem facet mieszkam na stale w Polska napisz mi cos o sobie.Med
            • alisa03 Re: polskie muzulmanki 30.12.13, 16:22
              ja szukam kontaktu z kobietami..mam meza..salam.
              • pauliii849 Re: polskie muzulmanki 17.01.14, 22:38
                Selam, ja juz od dłuższego czasu szukam Polskich muzlumanek w Holandii. Bardzo chciałabym nawiązać kontakt z jakaś dziewczyna zeby pogadać i wymienić poglądy. Pozdrawiam
                • alisa03 Re: polskie muzulmanki 17.01.14, 23:30
                  Czesc. Fajnie ze jest ktos z Holandi. Mozemy sobie po pisac. Mieszkam w Den Haag, a ty?
                  • pauliii849 Re: polskie muzulmanki 17.01.14, 23:42
                    Ja rowniez mieszkam w den haag i bardzo długo szukam osoby z która mogłabym porozmawiać
                    • alisa03 Re: polskie muzulmanki 17.01.14, 23:48
                      Ja mieszkam w dzielnicy Bouwlustlaan a ty?
                    • alisa03 Re: polskie muzulmanki 17.01.14, 23:54
                      Od kiedy jestes moslim?
                      • pauliii849 Re: polskie muzulmanki 17.01.14, 23:58
                        Właśnie o to chodzi ze jeszcze noe jestem ale bardzo chce przejąć na muslim ale wcześniej chciałambym z kimś po Polsku porozmawiać popytać itp. Ja mieszkam na Moerwijk
                        Ps moglybysmy nawiązać jakiś kontakt ale bardziej na priv?
                        • alisa03 Re: polskie muzulmanki 18.01.14, 00:03
                          Tak oczywiscie.
                          • pauliii849 Re: polskie muzulmanki 18.01.14, 00:05
                            Ja mogę pogadać moj e-mail a dalej sie dogadamy: pauliii849@hotmail.com
                            • alisa03 Re: polskie muzulmanki 18.01.14, 00:24
                              Dostalas mojego e-mail?
                              • pauliii849 Re: polskie muzulmanki 18.01.14, 00:27
                                Tak a raczej znaczki ;) ale juz tez odpisalam
                                • alisa03 Re: polskie muzulmanki 18.01.14, 00:31
                                  Oooo a to czemu tak..Na pisalam CZESC.
                                  • pauliii849 Re: polskie muzulmanki 18.01.14, 00:32
                                    A odpowiedz moja dostałaś?
                                • snufkina pytanko ;p 09.03.14, 22:12
                                  Takie pytanie, co Was skłoniło, żeby przejść na Islam?
                                  Nie chcę nikogo prowokować ani "wylewać jadu" bo sama mam męża muzułmanina, ale zaiście jest to interesujące. Wszystkie europejskie żony muzułmanów które znam przeszły na Islam tylko i wyłącznie ''dla męża'' bo ''coś tam'' i większość dziewczyn przez to później bardzo cierpiała. Na początku wszystko pięknie, a później zawsze zaczynało się pokazywaniem dominacji nad swoją JUŻ muzułmańską żoną + zakazy i nakazy. A jak było z Wami?

Ja osobiście nigdy nie przejdę na religię męża bo znam Islam od podszewki i wiem co się z tym może w przyszłości wiązać. Jestem ateistką i jemu to totalnie nie przeszkadza, a ja czuję się wolna.

Kiedy mieszkałam w Hadze, miałam przyjemność spotkać Polkę w czarnej nikabie w mega gorący letni dzień... Nie jest w tym gorąco? Można wierzyć w Boga, ale myślę, że takie okrycia są zbędne. Dodam też, że to wymysł mężczyzn z czasów Proroka, po tym jak Muhammad miał objawienie od Gabriela, ten przyniósł mu wiadomość od Boga o tym, że jego żony muszą być "pod zasłoną" - bo są żonami Proroka i nikt nie może ich oglądać.
                                  Wtedy to "zazdrośni" mężowie chcieli brać z niego "przykład" i nakazali żoną żyć "pod zasłoną" jak żony Proroka.
                                  Gdzie Bóg wyraźnie powiedział, że TYLKO ŻONY MUHAMMADA. Btw. w Koranie nic nie piszę o tym jak kobieta ma się nosić "na głowie"...

Zapraszam do wspólnej debaty na ten temat ;)
                  • mister1 Re: polskie muzulmanki 23.05.14, 09:48
                    Den Haag to po polsku Haga, wiec mieszkasz W HADZE !
                    • snufkina Re: polskie muzulmanki 24.07.14, 16:40
                      Oh, naprawdę? Po Polsku to będzie Haga? :D Dziękuję ci bardzo, że to napisałeś, jesteś wielki i wspaniały.

(Btw. ja jestem za tym, żeby nie spolszczać zagranicznych nazw miast itp.)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka