Dodaj do ulubionych

Najtańsze paczki do Holandii

11.02.13, 20:07
www.paczkidoholandii.com

Expresowe przesyłki kurierskie na trasie
Polska - Holandia do 31.5 kg

JUŻ DRUGA PACZKA DO HOLANDII DO TEGO SAMEGO ODBIORCY -40%

- paczki odbierane z każdego miejsca w Polsce

- usługa od drzwi do drzwi

- powiadomienia sms/kontakt

- odbiór paczek na wymianę z Holandii do Polski
Obserwuj wątek
    • joanna-max Re: Najtańsze paczki do Holandii 03.08.13, 13:18
      Nie polecam! Paczka jechała 3 razy dłużej niż w umowie, w systemie miała status doręczonej, mimo że klient jej nie otrzymał. Strona holenderska twierdziła, że nic w tej sprawie nie może zrobić. Klient sam odnalazł paczkę pozostawioną w pobliskim sklepie (!), otwartą, w nieładzie, z zamazanym przez kuriera adresem, mimo że był prawidłowy, ze skreślonym i poprawionym nr telefonu, również prawidłowym, na który kurier nawet nie próbował się kontaktować.

Gdyby sam jej nie zdobył, lub gdyby sprzedawca ją przywłaszczył, nikt by się tym nie przejął, bo system zaznaczył ją jako "doręczoną"..

Jak widać taniej nie znaczy lepiej:/ Nigdy więcej!
      • kasztan6969 Re: Najtańsze paczki do Holandii 03.08.13, 13:30
        Jak widać konkurencja nie śpi ;)

Nie było takiego przypadku zwykła ściema. Proszę nie brać tej opinii pod uwagę.

• joanna-max Re: Najtańsze paczki do Holandii 03.08.13, 13:50
          Przykro mi, ale był.

"W dniu 23.05. kurier GLS zjawi się pod podanym adresem po paczkę. Numer paczki: 66899756781" To mail z 22.05. podpisany przez Wojciech Świątkiewicz www.paczkidoholandii.com
          • kasztan6969 Re: Najtańsze paczki do Holandii 03.08.13, 15:21
            Jest Pani pierwszą nie zadowoloną klientką naszej firmy. Specjalnie przejrzałem maila i nie widziałem żadnej informacji od Pani, że paczka niedotarła. Mogła Pani się do Nas zgłosić i sprawę byśmy jakoś załatwili i jeszcze dali rabat. Przykro mi bardzo za zaistniałą sytuację.
            • sj_81 Re: Najtańsze paczki do Holandii 13.08.13, 12:52
              jak dla mnie rewelacja! uslug z drzwi do drzwi realizowana w szybkim tempie (3-4dni). kontakt internetowy tez super, kultura osobista kurierow polskich jak i holenderskim na dobrym poziomie (zaznaczam to gdyz moja paczka byla naprawde ciezka, wiec panowie sie troche nadzwigali). jestem do tego stopnia zadowolna, ze rezyguje z nadawania bagazu rej, w samolocie, a wybieram te firme kurierska.
              • makecka Re: Najtańsze paczki do Holandii 12.02.15, 11:04
                Moim zdaniem rzetelną firmą, której zaufałem już parokrotnie jest vico-transport.pl/ . Zawsze na czas i nie ma problemu z kontaktem.
    • yhg12345 Re: Najtańsze paczki do Holandii 17.12.15, 21:18
      Nie tylko paczka ale nawet ludzi holenderskibus.pl/
      Pozdrawiam ;)
    • marcin9700 Re: Najtańsze paczki do Holandii 09.03.21, 09:41
      Ja ostatnio wysłałem paczkę przez firmę paczkiholandia.pl/. Szybko i bezproblemowo.
    • art1010 Re: Najtańsze paczki do Holandii 10.03.21, 16:09
      Jeśli chcecie zamówić tanio paczkę do Holandii, polecam skorzystać ze strony busydoholandii.org. Sposób zamówienia jest bardzo prosty podczas jednej krótkiej rozmowy telefonicznej, otrzymasz wycenę i umówisz się na odbiór. Paczki docierają szybko zawsze do rąk odbiorcy. Niw zostawiają paczek pod drzwiami sąsiada czy w innym miejscu niż to było umówione. Serdecznie polecam
    • janek894 Re: Najtańsze paczki do Holandii 12.03.21, 15:42
      Szybkie przelewy zagraniczne.TransferGo do wysyłania pieniędzy za granicę! Kliknij my.transfergo.com/pl/r/NDXoEl lub użyj NDXoEl, aby wypróbować samodzielnie ZA DARMO

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka