skarabeusz890 02.01.15, 14:45 Siemano Znacie jakas dobra metode przesyłania pieniedzy do polski??poniewaz boje się wysylac pieniadze przez jakies niesprawdzone firmy ,, odpiszcie ,, dziekuje Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janicki86 Re: Jak najlepiej zrobic przelew do Polski? 29.06.15, 08:55 Na Intransfer24.com wymienisz walutę tanio, szybko i bezpiecznie z ich usług korzystałem już nie raz i nigdy nie miałem żadnych problemów. Godny polecenia :) Odpowiedz Link
taka.baba Re: Jak najlepiej zrobic przelew do Polski? 06.10.15, 13:42 www.grosik.com - przelew z Holandii do Polski w tym samym dniu. Oplata to 1 euro niezaleznie ile wysylasz Odpowiedz Link
ola_paffnyk Re: Jak najlepiej zrobic przelew do Polski? 30.11.15, 01:45 Ja po porównaniu wszystkich opłat i kursów zaczęłam korzystać z TransferWise ? mają chyba najwyższy kurs na rynku, a przelew miałam następnego dnia na polskim koncie (czasem idzie dwa dni). Działa na prostej zasadzie ? zakłada się konto na portalu, podaje swoje dane, dane odbiorcy, robi przelew (można też płacić kartą debetową, ale tylko do 2000 GBP) i tyle. Jest pobierana opłata za transfer (procent od transakcji), ale można wykonać pierwszy przelew do 3000 GBP za darmo korzystając z poniższego linka: transferwise.com/u/743243 Odpowiedz Link
zklanur Re: Jak najlepiej zrobic przelew do Polski? 16.12.15, 19:45 Najlepszą metodą jest - TRANSFERWISE - pieniądze na koncie w polsce tego samego dnia, ew. na drugi dzień. Najwyższy kurs ze wszystkich firm. Rejestrując się przez ten link: transferwise.com/u/68efb macie pierwszy przelew za darmo i jeszcze lepszy kurs! Ew. z nieco gorszym kursem jest transfergo - link do darmowego przelewu: my.transfergo.com/pl/r/fSeGWh. Pozdrawiam Odpowiedz Link
emigrantod2010 Re: Jak najlepiej zrobic przelew do Polski? 17.02.16, 01:43 www.taniabrytania.uk - sprawdź tutaj, jest kilka dobrych ofert sprawdzonych i pewnych firm. Odpowiedz Link
intransfer24 Re: Jak najlepiej zrobic przelew do Polski? 14.06.16, 15:22 Warto przeczytać: blog.intransfer24.com/aktualnosci/jak-tanio-przeslac-euro-z-ue-do-polski Odpowiedz Link