franek117 19.11.04, 23:51 Ukradziono moje haslo, nie moge sie logowac , tych pare godzin na blogu wystarczylo.Nie administruje forum.No udalo sie skurvielom w koncu.na razie bede uzywal innych nickow Wam znanych.pozdr.Widmo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
payuta Re: Ukradli i zmienili moje haslo 19.11.04, 23:53 Widus nie daj sie.Walcz i badz dzielny my cie obronimy.P.P. Odpowiedz Link
franek117 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 19.11.04, 23:54 Ciekawe jak, sam sie obronie,co prawda na razie tez nie wiem jak, ale jestem wqny.Widmo. Odpowiedz Link
nastka72 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 19.11.04, 23:56 czy nesla albo ML moga cos zrobic i zablokowac ci dostep ? nastka Odpowiedz Link
franek117 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 00:00 Wylogowuje mnie tez z servera gazety , wstawili i ten nick na wygaszanie.Ciemne sprawy.Pozdr.Widmo Odpowiedz Link
payuta Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 00:13 A moze tak kalasznikowa kupic i sqrwielom tak po nozkach????Zartuje.Powaznie to sie martwie i boje ze znow nam forum chca spieprzyc,ale ty Widmus cos wymyslisz prawda P.P. Odpowiedz Link
payuta Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 00:15 Ale i u mnie cos nie tak bo i slonko z GG mi zniklo.Tylko mi czy wam tez???P.P. Odpowiedz Link
franek117 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 00:21 Niektorym w tym kraju wydaje sie ze wolnosc wypowiedzi to jest tylko dla wlasciwych ludzi i dla wlasciwych wypowiedzi.I nie mowie tu o PL.Zawsze te ataki nastepuja w weekendy.Wesolo co.Czy ty farfoclom nie przyjdzie do glowy ze wolnosc wypowiedzi moge znalezc na tysiacu innych forow.Ktos ma za duzo czasu i forsy.Nudzi sie i chce sie pobawic.pozdr.Widmo Odpowiedz Link
payuta Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 00:29 Niech sie bawi ,ale czemu zawsze naszym koszte???????????????????????????????? P.P. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 01:17 Jak mozna komus haslo wykrasc,co jest grane? U mnie gg jest normalnie. ml Odpowiedz Link
franek117 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 01:30 A skad ja moge wiedziec jeszcze nikomu nic nie ukradlem nie mowiac juz o ukradzeniu hasla.Pozdr.Widmo Odpowiedz Link
nesla Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 10:18 wywalam cie wobec tego z mojego bloga, daj znac jak wszystko wroci do normy, albo jak zalozysz sobie nowego nicka Odpowiedz Link
rita78 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 11:53 no to ja rowniez czasowo zablokuje dostep.daj znac Odpowiedz Link
rita78 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 11:56 nie wiem jak to sie stalo ale nie ma cie u mnie na blogu...no chyba ze przez pomylke cie nie wpisalam.. ale wiesz co widmo, ja ostatnio tez mialam takie cos ( pisalam maila do ciebie wtedy) ze nie moglam sie zalogowac do forum bo wywalalo mi ze niepoprawne haslo...przeszlo samo wiec moze nie ma czym sie martwic?? Odpowiedz Link
franek117 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 12:04 Przeciez jako widmo na moja wlasna prosbe juz dawno mialyscie mnie wyrzucic ze swoich dopuszczen. Czy mam rozumiec ze wyrzucacie mnie tez jako franek117 , a to ciekawe. Nie mam oczywiscie nic przeciwko.Serdecznie Pozdrawiam.Widmo Odpowiedz Link
rita78 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 12:07 jako widmo nie istniejesz od czasu prosby twojej. byles jako franek. pomyslalam ze na wszelki wypadek zablokuje cie na chwilke ( tzn franka) ale patrze a tu nie ma franka u mnie na blogu choc dalabym sobie glowe uciac ze byl a ja nic nie usuwalam. daj znac czy franek jest bezpieczny bo jesli tak to cie wpisze, choc zastanawia mnie mimo wszystko to tajemnicze znikniecie f. Odpowiedz Link
franek117 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 12:18 Nie nie odblokowywuj mnie.nic nie jest bezpieczne.Wiec najpierw wyrzucilas mnie jako franek bo jako widmo od dwoch dni nie bylem na waszych blogach zarejstrowany ,wyswietlalo mi sie jako franek a jako widmo mi sie nie wyswietlalo, napisalas o tym w poscie a potem nagle zobaczylas ze cos mnie wyrzucilo.To jest strasznie ciekawe co piszesz czyzby z Nesla tez tak bylo.To forum robi sie bardzo ciekawe , he he he.Serdecznie Pozdrawiam.Widmo Odpowiedz Link
rita78 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 12:21 oj widmo ...ty tu jakies zamieszanie wprowadziles widze.Bylo tak: poprosiles zebym usunela widmo i wpisala franka.tak zrobilam. dzisiaj jak przeczytalam posta twojego o haslach skradzionych pomyslalam ze zablokuje franka na wszelki wypadek.wchodze na bloga, patrze a franka nie ma choc ja sama go nie usuwalam wczesniej.... Odpowiedz Link
franek117 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 12:26 przed pol godzina w poscie o 11:53 napisalas cytuje ""no to ja rowniez czasowo zablokuje dostep, daj znac"".Slowem ty pomyslisz a ktos od razu wykonuje , chcesz cos zrobic a tu trolle juz wykonaly.Chyba sie usmieje dzisiaj , he he he .serdecznie Pozdrawiam Widmo Odpowiedz Link
rita78 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 12:31 no to ja juz nic nie rozumiem z tego...rozumiem ze sugerujesz ze jakis troll zrobil to z mnie? matko swieta ja slaba w spiskach jestem... Odpowiedz Link
franek117 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 13:04 Ach , nie przejmuj sie kazdy ma swoje slabosci.Serdecznie Pozdrawiam.Widmo Odpowiedz Link
saviera Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 17:49 Jak juz wczesniej pisalam od niedzieli wieczorem mam ten sam problem co widmo... tak jakby ktos obcy z innego komputera siedzial w moim i mieszal , blokowal niektore strony.Takie mialam wrazenie do wczoraj.Teraz wiem napweno ze tak jest w rzeczywistosci , moj antywirus wylapal tego kogos (dwa razy dostalam wczoraj ostrzezenie ze ktos z zewnatrz siedzi w moim komputerze , podal nawet adres , ale skurczybyk jest chyba zastrzezony , tak jak w telefonie komputer podaje same zerowki...), niestety antywirus nie potrafi podac danych jak tego kogos wyrzucic.... Blokuje mnie przy otwieraniu stron , wyrzuca z internetu....bardzo irytujace. Jestem wsciekla , poczte na gazecie mam pelna , ale jezeli chce cos otworzyc to blokuje mnie i wyrzuca z internetu.Za kazdym razem musze otwierac na nowo. We czwartek bylam na kursie komputerowym ,poczte przejrzalam na innym komputerze bez problemow. Niewierze ze zmiana nicka i hasla cos pomoze , narazie nic nie zmienilam.Sadze ze najpierw trzeba sie tego kogos pozbyc.Teraz jest tylko male pytanko , JAK ?! Groetjes !!! Saviera Odpowiedz Link
nastka72 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 17:54 Saviera a moze zapytaj prowadzacego ten kurs toz to pewnie spec od informatyki. Jezeli zaszlo cos takiego jak przejecie hasla to moim zdaniem wykorzystuje sie tutaj umiejetnosci hakerow bo nikt inny nie jest w stanie tego zrobic ,so albo ta osoba sama to wyprawia albo komus za to placi ja wielokrotnie sie pytam : po co ? moj komp tez jest atakowany roznymi wirusikami ,dostaje o tym info co najmniej kilka razy dziennie .na razie skaner wirusowy nic nie wykazuje Widmo czy przeformatowanie twardziela nic by tu nie pomoglo ?? jak rany nie wiem ,nie jestem zupelnie specem od tych spraw Nastka Odpowiedz Link
rita78 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 18:22 pamietacie jak na poczatku istnienia tego forum pisalam ze ktos pod moim nickiem umiescil wypowiedz na blogu ktorego nie znam...same bluzgi i przeklenstwa wtedy byly. Byla to jednorazowa akcja ale komputer po tym padl mi na amen, objawy byly podobne.Pomoglo dopiero formatowanie dysku i system od nowa. Odpowiedz Link
saviera Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 18:28 rita78 napisała: > Pomoglo dopiero formatowanie dysku i system od > nowa. > Ja specem od komputerow niejestem . Moze mi tak podpowiesz co to jest to formatowanie dysku , zrobilas to sama , czy prosilas kogos ??? > Saviera Odpowiedz Link
rita78 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 18:38 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23421&w=15899909 dla przypomnienia co mnie spotkalo Saviera formatowania sama nie rob, bo mozesz sobie narobic klopotow. Lepiej popros doswiadczonego komp. Generalnie chodzi o to ze musisz wszystko wywalic z komputera i zainstalowac system od nowa, a co za tym stoi skonfigurowac wszystko ponownie , wgrac od nowa programy itd...ale to jedyna skuteczna metoda jak juz nic nie daje sie zrobic.poza tym to okazja do uporzadkowania calego kompa. saviera a co pokazuje ci antywirus? podaje nazwy robali? nie kasuje tego? powiedz tez czy kasujesz pliki cookies i tempy regularnie? Odpowiedz Link
saviera Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 20:45 rita78 napisała: > saviera a co pokazuje ci antywirus? podaje nazwy robali? nie kasuje tego? > powiedz tez czy kasujesz pliki cookies i tempy regularnie? Antywirus pokazuje , ostrzega i kasuje wszelkie infekcje wirusowe.Nazwe robali podaje tez. Uwazam ze jest bardzo dobry , wywalil mi trzy trojany , pozatym skanuje mi poczte wychodzaca i przychodzaca ....Cookies i tempy regularnie wywalam ( na kursie sie tego nauczylam , wczesniej nie wiedzialam ). Wczoraj antywirus pokazal mi wiadomosc dwa razy ze ktos o adresie e-maila 0.0.0.0. i cos tam siedzi mi w komputerze.Kliknelam na pytanie co mam robic , a odpowiedz dostalam ze antywirus nie potrafi pomoc.....a teraz badz madra i pisz wiersze. Czytajac wszystko to co tutaj piszecie utwierdzam sie w przekonaniu ze nic innego mi niepozostaje jak wszystko wyrzucic i zainstalowac ponownie. Rita dzieki za linka ,niestety niemoge go otworzyc , blokuje mnie ,a pozniej wywala z internetu....Ale ten skaner ( Mks ) , probuje go odczasu do czasu.... jeszcze nigdy nic mi nieznalazl ( nawet jak mialam te trzy trojany twierdzil ze komputer jest czysty.....hihihi ).Lepszy jest Ad-Aware SE Personal , darmowy , skanuje i czysci ( wyrzuca ). Dzieki za rady , nic innego mi niepozostaje jak wezwac madra glowe ( specjaliste ). Groetjes !!! Saviera Odpowiedz Link
saviera Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 18:25 Taki spec z informatyki to on tez nie jest , pytalam i on tez nie wie jak pozbyc sie tego problemu. Ja tez zastanawiam sie po co ktos to robi?! Rozumiem jak cos takiego robia w fabrykach , jakichs instytucjach....a moj biedny komputer to tylko rodzinny komputer , bez zadnej bankowosci , czy jakichs waznych informacji..... Widocznie ktos ma dobra zabawe , tak mysle... Nigdy nikomu nic zlego niezyczylam , ale tym razem..... Mam nadzieje i zycze temu komus zeby trafil sam na kogos lepszego od siebie , kto zablokuje mu calkowicie jego komputer.....!!! Taka wsciekla jestem !!!! Fajna zabawe ktos sobie wymyslil , nie ma co ?! Musze kogos madrego poprosic aby zobaczyl jak to rozwiazac , tylko gdzie kogos takiego znalesc....Coprawda znam dwie osoby ktore maja pojecie o komputerach , ale czy potrafia poradzic sobie akurat z tym problemem ?! Moj myszowaty ma dzis zadzwonic do jednego z nich , niech jutro poprobuje.... A jak nic nie wymysli to sprobuje wszystko wyrzucic i odnowa zaprogramowac.... > Saviera Odpowiedz Link
franek117 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 19:48 Tak.pomoglo by kotwice zostaly by zniesione.Pozdro.WW Odpowiedz Link
rita78 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 18:46 sluchajcie a moze to cos was zaatakowalo:??? www.mks.com.pl/baza.html?show=description&id=3057 Odpowiedz Link
nastka72 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 19:30 rita78 napisała: > sluchajcie a moze to cos was zaatakowalo:??? > www.mks.com.pl/baza.html?show=description&id=3057 dokladnie to atakuje moj komp codziennie ,ale sie nie daje ! nastka Odpowiedz Link
rita78 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 19:34 poczytaj moze na stronach mks jest jakis sposob na to dranstwo....a powiedz czy skaner pokazuje ci ze to na bank to? ...kurcze trzeba uwazac tylko jak sie zabezpieczyc przed tym cholerstwem? ide szukac lekarstwa moze cos znajde Odpowiedz Link
rita78 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 19:36 w ogole to wyglada na to ze infekcja mozliwa jest tylko tam gdzie jest norton zainstalowany, skoro zaszczepia sie w plikach nortona antywirusa...tak mysle glosno tylko...sie pocieszam bo ja nie mam nortona Odpowiedz Link
franek117 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 19:57 Dzieci to wam nic nie pomoze.czy macie nortona czy mc.affy, ten sam syf, skasujcie i nie instalujcie tzw.antywirusow,one was kontroluja a nie antywirusuja.Pozdr.Widmo.Ps.ja moge pisac do was tylko dlatego ze wszystko z kompa wywalilem, przekonfigurowalem wszystko wczorajszej nocy a jutro przejde z windowsa na linuxa.Niech zyje wolnosc wypowiedzi.i niech swiatlo madrosci bedzie z wami.Pozdr.Widmo Odpowiedz Link
rita78 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 20:01 widmo jakis odmieniony jest:(((..mow po ludzku bo my glupole komputerowe jestesmy... Odpowiedz Link
franek117 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 20:26 Nobody is perfect.Serdecznie Pozdrawiam.Widmo Odpowiedz Link
franek117 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 20:44 Nastka , ty tez mnie usunelas jako franek ze swojego bloga,czy tez chcesz zeby tym forum rzadzili jehova getuige,Pozdro.WW Odpowiedz Link
nastka72 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 20:46 ekhm ....ze co prosze ? nastka Odpowiedz Link
rita78 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 20:49 no wlasnie...ja nic nie rozumiem normalnie co to widmo dzisiaj mowi..moze to przez to ze on franek teraz jest...jakis zlosliwy taki albo mi sie zdaje...ja chce zeby widmo wrocilo!!! Odpowiedz Link
franek117 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 21:05 Widmo wroci na pewno i powie wam,nazwiska burmisrzow i nazwe gminy, z blogu straznicy strachu , jak rowniez nazwe domu starcow i miejsce w ktorym sie ono znajduje, z watku swietomikolajowego.Nie maja szans.Pozdr.Widmo Odpowiedz Link
rita78 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 21:39 no ja mam nadzieje..bo ten franek mi nie lezy... Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 21:43 Nic nie rozumiem,ot co! ml Odpowiedz Link
nastka72 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 21:44 ML wejdz na GG prosze nastka Odpowiedz Link
nastka72 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 21:43 nie wiem co pijesz ale nie podoba mi sie jak dziala .. nastka Odpowiedz Link
payuta Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 23:14 Hej Widmus Lub Franus o co chodzi????Bo ja juz calkiem nic nie kumam.Stalo ci sie cos ????Ty mnie lepiej oswiec bo zla sie zaczynam robic.P.P. Odpowiedz Link
marialudwika Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 23:32 I ja nic "nie kumam",dokad ta "spiskowa teoria dziejow" sie nie wyjasni,tzn. kto jest Franek a kto Widmo i bedzie zasiany taki niepokoj dotad nikomu sie nie bedzie chcialo tu pisywac..Wszystko ma swoje granice,wrrr!! ml Odpowiedz Link
payuta Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 23:44 Jesssu Ludwisia ty zawsze tak krotko i dosadnie.Masz racje.Naprawde.A moze ty pomysla masz o co tu w tym wszystkim chodzi???P.P. Odpowiedz Link
rita78 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 23:52 franku drogi, wyjasnij nam w koncu bo jak widzisz wszystkie sie zamartwiamy co z widmusiem sie stalo i wcale nam sie ten franek nie widzi jesli franek to widmo to mi sie nie podoba to Odpowiedz Link
payuta Re: Ukradli i zmienili moje haslo 20.11.04, 23:55 No ja niestety tez tak jak Rita wyjasniej zadamP.P. Odpowiedz Link
beba3 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 21.11.04, 03:10 No wlasnie, skad wiadomo, ze Franek to Widmo? Moze Franek sie podszywa? ;-D Ktoregos dnia tez nie moglam sie zalogowac i czytac poczty oraz Forum. Okazalo sie za Maz tez. Nie napisal tu jeszcze ani slowka. Akces dostal ale go Widmo wel Franek pewnie wyrzucil kiedy bajzel _sie_zrobil_ na Blogach. Nastepnego dnia wszystko wrocilo do normy... Nie wiem czemu sie tak dzieje. Podejrzewalismy, ze to jednak cos robia na Forum....? Odpowiedz Link
rita78 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 21.11.04, 12:25 z tym beba to az tak podejrzliwa bym nie byla. poczytaj wyzej bo w sumie wyszlo ze kazdy mial jakies problemy z logowaniem ( ze haslo zle). ja tam mysle ze to to akurat wina serwera gazety byla...ale swoja droga nadal uwazam ze widmo lub franek ma jakis problem powazny ze soba od wczoraj conajmniej i basta. Odpowiedz Link
beba3 Re: Ukradli i zmienili moje haslo 21.11.04, 14:07 Ze soba to pewnie nie...;-D ale z nickami to na bank! Duzy niesmak czuje po akcjach tego typu. Nie dajmy sie zwariowac/podpuscic ale.... Jest jeszcze kilka rzeczy ktore mozna skaszanic.... Odpowiedz Link