maria-ltd 21.10.09, 11:09 nie chce sie opiekunowi ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozmowy_kontrolowane Re: Forum włocławskie nadal martwe, trzeba odlogo 21.10.09, 19:37 Chce się, ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
carwszechrusi Re: Forum włocławskie nadal martwe, trzeba odlogo 22.10.09, 15:29 rozmowy_kontrolowane napisała: > Chce się, ale po co? Ty to jednak jesteś taka ............ Odpowiedz Link Zgłoś
franek-dolas Re: Forum włocławskie nadal martwe, trzeba odlogo 22.10.09, 20:45 Ja bym w jej preferencje nie wnikał. Chce się jej i wystarczy...Jak będziem się za dużo pytać to nas wytnie... Odpowiedz Link Zgłoś
karagandak Re: Forum włocławskie nadal martwe, trzeba odlogo 23.10.09, 10:22 Wszyscy wiedzą,że ludzie nie lubią się logować i uważają logowanie za pozbawienie prywatności. Chcecie mieć dyskusje na bieżące tematy - zlikwidujcie logowanie. Byłem u Was wczoraj we "Wzorcowni" i posiedziałbym tam na kawie ale nie wolno tam palić papierosków. Szkoda. Galerie,to nie małe sklepiki do których wchodzi się,kupuje i wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
franek-dolas Re: Forum włocławskie nadal martwe, trzeba odlogo 23.10.09, 22:58 U jakich "was"?Coś Ci się popie...ło. Ja jestem jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Forum włocławskie nadal martwe, trzeba odlogo 24.10.09, 22:58 karagandak napisała: > Wszyscy wiedzą,że ludzie nie lubią się logować i uważają logowanie > za pozbawienie prywatności. > Chcecie mieć dyskusje na bieżące tematy - zlikwidujcie logowanie. I jako gość portalu podpisują się za każdym razem inaczej, a IP i tak widać. Odpowiedz Link Zgłoś
marian134 Re: Forum włocławskie nadal martwe, trzeba odlogo 25.10.09, 17:56 trollu ogólnopolski sibelius, uposledzony IP o niczym nie świadczy, jasne ? Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Forum włocławskie nadal martwe, trzeba odlogo 28.10.09, 18:59 marian134 napisał: > trollu ogólnopolski sibelius, uposledzony > IP o niczym nie świadczy, jasne ? Spójrz na siebie, skąd ta desperacja? Odpowiedz Link Zgłoś
sauber1 Re: Forum włocławskie nadal martwe, trzeba odlogo 26.10.09, 21:47 sibeliuss napisał: > I jako gość portalu podpisują się za każdym razem inaczej, a IP i tak widać. Ludzie to miewają pomysły i jak zwykle pełne gacie strachu, a tak należy zawsze pisać by nie wstydzić się swoich słów - prawda? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Forum włocławskie nadal martwe, trzeba odlogo 04.11.09, 20:43 Ludzie to mają różne dziwne pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
rozmowy_kontrolowane Re: Forum włocławskie nadal martwe, trzeba odlogo 27.10.09, 21:35 karagandak napisała: > Wszyscy wiedzą,że ludzie nie lubią się logować i uważają logowanie > za pozbawienie prywatności. > Chcecie mieć dyskusje na bieżące tematy - zlikwidujcie logowanie. Aż chce się napisać- chyba nie byłeś na żadnym forum:-) Nie masz racji. Odpowiedz Link Zgłoś
marian134 Re: Forum włocławskie nadal martwe, trzeba odlogo 02.11.09, 17:54 wystarczy odlogowac częsciowo i zobaczyc Włocławek jest pieknym miastem Odpowiedz Link Zgłoś
salonowa3 Re: Forum włocławskie nadal martwe, trzeba odlogo 12.11.09, 11:43 ja bym powiedziala ,ze nasze miasto jest najpiekniejsze:) Co do logowania to bywa to roznie .Ktoskto chce to piszac bez logowania czy logujac sie bedzie pisal brednie i prowadzil 'dyskusje' w tonie lamiacym regulamin Logoiwanie nie ma nic do rzeczy ,trolle czuja sie zawsze dobrze w kazdej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
marian134 Re: Forum włocławskie nadal martwe, trzeba odlogo 01.12.09, 10:42 forum martwe, nie pozwalaj sobie admin-ko Odpowiedz Link Zgłoś