GoĹÄ: rene IP: *.jasna.tarnow.pl 24.06.01, 00:00 Hasam sobie po stronkach aż trafiłem tutaj i jestem strasznie zdziwiony dlaczego tak mało tu ludzi przecież Włocławek nie jest aż taki mały brakuje wam internautów?? Pozdrawiam z Tarnowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: meg Re: Czy Włocławek śpi tak mało tu postów IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 ja też zaglądam to tu, to tam i wychodzi na to, że cała Polska dzisiaj śpi, bo przecież w taką pogodę trudno świętować sobótki Odpowiedz Link Zgłoś
magn Re: Czy Włocławek śpi tak mało tu postów 24.06.01, 00:00 O, jak milo, podobno w Tarnowie jest bardzo ladnie. Dlaczego Wloclawek milczy? A no wlasnie, przejrzyj sobie nasz watek "pozdrowienia"; na 130 tys. miasto odzywaja sie 3 osoby w tym dwoje emigrantow. Milej niedzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piotrek Re: Czy Włocławek śpi tak mało tu postów IP: *.dhcp.mcphu.edu 25.06.01, 00:00 Cos rzeczywiscie cisza taka ze szoka mozna doznac. Ale to nie tylko we Wloclawku ja z podstawowki poszedlem do Kalisza tam juz tez nuclear weapon chyba spadl albo jak moi koledzy w szkoli sredniej mowili zaorali to miasto. piotrek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: losiu Re: Czy Włocławek śpi tak mało tu postów IP: *.wsp.zgora.pl 13.08.01, 00:55 spoko za pare lat i internet do nich dojdzie ....:PP Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: majkel Re: Czy Włocławek śpi tak mało tu postów IP: *.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 22:50 Nie wiecie..? wszyscy siedzą na koszykarskich listach dyskusyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: atomski Re: Czy Włocławek śpi tak mało tu postów IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 11:30 Bielsk Podlaski (woj. podlaskie, ok.20 tys.mieskańców) ma ok.330 postów. To może wróćcie z tych pogaduszek bo trochę dziwnie wygląda Włocławek ze swoimi 120 postami ... Pozdrowienia z Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cheech Re: Czy Włocławek śpi tak mało tu postów IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 17.08.01, 14:24 Chong where are you? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cheech Re: Czy Włocławek śpi tak mało tu postów IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 17.08.01, 14:25 Chong where are you? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cheech Re: Czy Włocławek śpi tak mało tu postów IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 17.08.01, 14:27 Niech z bólu ryczy ranny łoś, zwierz zdrów przebiega knieje, ktoś nie śpi by spać mógł ktoś, to są zwyczajne dzieje! Aha, pamiętajcie o przestrzeganiu przepisów BHP! Chong where are you? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cheech Re: Czy Włocławek śpi tak mało tu postów IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 17.08.01, 14:27 Niech z bólu ryczy ranny łoś, zwierz zdrów przebiega knieje, ktoś nie śpi by spać mógł ktoś, to są zwyczajne dzieje! Aha, pamiętajcie o przestrzeganiu przepisów BHP! Chong where are you? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Cheech Re: Czy Włocławek śpi tak mało tu postów IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 17.08.01, 14:29 Niech z bólu ryczy ranny łoś, zwierz zdrów przebiega knieje, ktoś nie śpi by spać mógł ktoś, to są zwyczajne dzieje! Aha, pamiętajcie o przestrzeganiu przepisów BHP, zwłaszcza na kolei! Chong where are you? Odpowiedz Link Zgłoś