.weronika. 10.08.01, 00:23 Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzenia naszego forum:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magn Re: Pozdrowienia z Bydgoszczy! 10.08.01, 01:22 .weronika. napisał(a): > Pozdrawiam i zapraszam do odwiedzenia naszego forum:) dzieki, zaraz zajrze i pozdrawiam - bezsenna wloclawianka :-)milego weekendu krajanom blizszym i dalszym! Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Pozdrowienia z Bydgoszczy! 11.08.01, 00:38 Ja röwniez Was serdecznie pozdrawiam. radca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PIT Re: Pozdrowienia z Bydgoszczy! IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 11.08.01, 22:58 Pozdrawiam Was. Lubię Wasze miasto i mam tu kilku znajomych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atomski Re: Pozdrowienia z Bydgoszczy! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 11:32 Pozdrowienia i ... POBUDKA ,WSTAWAĆ !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cheech Re: Pozdrowienia z Bydgoszczy! IP: *.wloclawek.dialup.inetia.pl 20.08.01, 23:06 Dzieki za pozdrowienia. Ja z kolei pozwole sobie pozdrowic Bydgoszcz -miasto w którym mam troche rodziny i w którym to miescie czasami bywam. Odpowiedz Link Zgłoś
radca Re: Pozdrowienia z Bydgoszczy! 25.08.01, 20:17 Zaglädam tutaj codziennie,ale jakos pusto.Moze po urlopach sie rozkreci. pozdrawia radca Odpowiedz Link Zgłoś
krzysyoo Re: Pozdrowienia z Bydgoszczy! 29.08.01, 17:21 Dołączam się do pozdrowień z B ydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś