Dodaj do ulubionych

Ej, co jest z tym forum :( ??

03.06.07, 22:30
Nawet fora z tzw. "prowioncji" biora nas na glowe pod wzgledem aktywnosci?
Czy ludzie we Wloclawku nie maja netu czy moze sa tak baaardzo przygnieceni
atmosfera tego miasta ze juz pisac nie maja sily, no i ... o czym?
Koniec swiata doslownie ;)
Obserwuj wątek
    • sauber1 Re: Ej, co jest z tym forum :( ?? 04.06.07, 00:05
      pampama2005 napisała:

> Nawet fora z tzw. "prowioncji" biora nas na glowe pod wzgledem aktywnosci?
      >

Tu zapewne nie chodzi o statystyki i paplanie byle czego, tu jakość wyważone
      słowo się liczy, to nie żadna prowincja, a jedno z najszybciej rozwijających się
      miast kiedyś.
      • carwszechrusi Re: Ej, co jest z tym forum :( ?? 05.06.07, 09:13
        pampo ja już dochodze długi czas co jest. Poprostu nie ma reklamy tego forum. I
        przyznam się że to ja zniechęciłem gros gości :) wogóle mam talent do zarzynania
        wątków
        • grig11 Re: Ej, co jest z tym forum :( ?? 05.06.07, 10:19
          Ależ skądże byś miał zniechęcać!?
          To zaprzeczenie - to tak z grzeczności do Ciebie :)))
          • marekfk Re: Ej, co jest z tym forum :( ?? 09.06.07, 00:17
            Cześć .Mieszkam we Włocławku.Na tym forum jestem drugi raz.Faktycznie tragedia.
            BYć może brak tu konkretnego tematu na ktory mozna by sie wypowiedzieć.Jak w
            gazecie-same ogloszenia.Nie jestem złośliwy,staram się być obiektywny
            pozdrawiam i zmykam
        • pampama2005 Re: Ej, co jest z tym forum :( ?? 12.06.07, 22:45
          Bo Ty Zarzynacz jestes i juz ;))). A z drugiej strony taki rozrusznik ;). A o
          jakiej reklamie mowisz? Pozdrawiam,
        • sibeliuss Re: Ej, co jest z tym forum :( ?? 12.06.07, 23:30
          Inne fora też nie mają reklam, a mimo to są aktywne.
      • pampama2005 Re: Ej, co jest z tym forum :( ?? 12.06.07, 22:44
        Mowiac o prowincji nie mialam na mysli Wloclawka, sauber ;). Nie chodzi tez o
        paplanie o byle czym, jak piszesz, ale o druga skrajnosc, a mianowicie o to, ze
        tu sie o niczym nie pisze. Czasem odnosze wrazenie, ze jakby tego forum nie
        bylo... to nic by sie nie stalo. Tyle.
        Pozdrawiam
        • sauber1 Re: Ej, co jest z tym forum :( ?? 12.06.07, 23:28
          pampama2005 napisała:

> Czasem odnosze wrazenie, ze jakby tego forum nie
          > bylo... to nic by sie nie stalo. Tyle.
          > Pozdrawiam

Pampama2005, ależ mi to nie przeszkadza, lubię kiedy nazywa się sprawę po
          imieniu. Ja też mam czasem wrażenia, a jeżeli chodzi o aktywność a forum, to
          zapewne myślą jeszcze??? Pozdrawiam ;)))
          • pampama2005 Re: Ej, co jest z tym forum :( ?? 14.06.07, 23:09
            Oj Sauber, wielkie wrazenie na mnie zrobiles ;))
          • pampama2005 Re: Ej, co jest z tym forum :( ?? 14.06.07, 23:13
            A te Twoje wypowiedzi to takie dorabianie ideologii do czegos co wlasciwie nie
            istnieje. Fakty sa takie, ze forum jest tylko teoretyczne, bez zycia, bez
            dyskusji, energii, wigoru nawet ;). Nie ma co tu takich gadek wklejac o
            paplaninie i mysleniu zamiast takowej. To tak jakby na innych forach tylko
            paplali i nic. Ja tam podtrzymuje swoje zdanie. Martwota straszna ;)
            • sauber1 Re: Ej, co jest z tym forum :( ?? 15.06.07, 02:14
              pampama2005 napisała:

> Nie ma co tu takich gadek wklejac o
              > paplaninie i mysleniu zamiast takowej. To tak jakby na innych forach tylko
              > paplali i nic.

A co jest inaczej?, kiedyś zrobiłem kilka wpisów we wsi Topólka, to zaraz
              miejscowi napadli na mnie, zarzucając że jetem stronniczy, że demoralizuję
              miejscową ludność, a tak właściwie to sam już nie wiem o co im chodziło? Sztuką
              jest słuchać ludzi, a jeszcze większą zrozumieć, być może mojej dość
              enigmatyczno-abstrakcyjnej paplaniny nie byli w stanie pojąc, ale ja się nie
              dziwię i ostatnio z wielka nieśmiałością poruszam tylko wątki o zabarwieniu
              rolniczym, ostrożnie, by czasem kogoś nie dotknąć, czy nie obrazić. Ja nic nie
              wstawiam ja tylko próbuję, nawet chciałem pozyskać przychylność i względy u
              Ciebie i guzik z pentelką i nic, a Ty mi się dziwisz?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka