magdulek2010 08.02.10, 21:20 Może wiecie, gdzie sa jakieś godne polecenia kursy niderlandzkiego? W Amsterdamie lub okolicach. pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majda12 Re: nauka niderlandzkiego 09.02.10, 12:31 proponuje wpisac w wyszukiwarce napewno cos znajdziesz :) Odpowiedz Link
hycek3 Re: nauka niderlandzkiego 09.02.10, 17:49 zapytaj a gemeente powinni cie skierowac do szkoly. Odpowiedz Link
8zumirodam Re: nauka niderlandzkiego 10.02.10, 22:58 Najlepiej przez Gemeente! Ja co prawda z tego nie skorzystałam (ale dostałam namiary),bo dostałam kurs z ROC dla mam.Ale polecam poszukiwania innych kursów sponsorowanych przez miasto.Ja chadzam raz w tygodniu do szkoły z dzieciakami-mam dla nich opiekę-moje konwersacje trwają 3 godziny i wszystko pokrywa miasto :) Może zerknij na: www.rocva.nl/sf/sf.cgi?20070 Generalnie staraj się nie płacić z własnej kieszeni. Odpowiedz Link
8zumirodam Nederlands voor buitenlanders 09.03.10, 21:49 A ja sobie zamówiłam dziś kurs korespondencyjny ze Studieplan: www.studieplan.nl/leereentaal/anderstaligen/jezyk_olenderskidla_obcokrajowcow.html Płatność można rozłożyć na 12 rat,a pierwsze dwa tygodnie są gratis,jeśli zwróci się materiały. Wszystko opisane po Polsku :) Jeśli jest to tak dobre jak ESKK to nauczę się podstaw szybciej niż na kursach ROC...Hihihihi Odpowiedz Link
8zumirodam Inburgering 16.03.10, 08:37 Podaję linka za spotem telewizyjnym: www.hetbegintmettaal.nl/ Odpowiedz Link