Dodaj do ulubionych

<<<<<_Spotkanie_Forumowe_>>>>>

11.03.06, 23:35
Zakladam nowy watek. Gdzies sobie tak glosno myslalam aby sie spotkac przy
kawce i pogadac. O dzieciach ale i bardzo chetnie nie tylko o nich. ;-)
Czy sa jakies chetne osoby?
A to na jakies spotkanko w szerszym gronie a to na pogaduchy w cztery oczy
(nie liczac dzieciecych)?
Obserwuj wątek
    • tijgertje Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 12.03.06, 00:35
      Beba, wiesz, ze my z kurczatkiem to chetni zawsze:-) TAk sie przymierzam, zeby
      sie z nim do Burgers Zoo wybrac jak sie cieplej zrobi troszkie... Maz mnie wygania na "tukker-tour":-) Zaliczyc Zoo, przenocowac u tesciow w Almelo i spotkac pare osob.
      • beba3 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 12.03.06, 00:54
        Dobrze Ci maz radzi!
        A ja juz sie balam ze Ty Tesciow nie odwiedzasz ostatnimi czasy albo sie
        przestalas chwalic wyjazdami! ;-)
        Z Almelo do mnie to bliziutko. Tylko sie domowimy czy moje dziewczyny zdrowe sa
        bo cos ostatnio w kratke nam idzie. Mam nadzieje ze sie zalapiesz na zdrowe!
        Daj znac jak cos juz konkretnego zaplanujesz!
        Zapraszam! :-)
        • tijgertje Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 12.03.06, 01:08
          Beba, najpierw musze na pogode poczekac:-) Wiesz, jak dzisiaj mi ucha umarzly???
          ;-)))
    • nesla Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 12.03.06, 09:51
      jestem za, ale jak bedzie juz lepsza pogoda, cieplo
    • anitax Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 12.03.06, 10:42
      Bardzo chetnie, ale moze rzeczywiscie jak sie zrobi troche cieplej.
      Planuje tez zorganizowac BBQ dla Polonii, najprawdopodobniej na poczatku
      czerwca w okolicach Hagi. Dam znac jak beda znane szczegoly.
      • tere_tere Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 12.03.06, 10:50
        ja sie tez pisze, tez przy lepszej pogodzie. BBQ tez brzmi dobrze...
    • kolor201 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 12.03.06, 13:17
      O wlasnie to samo zaproponowalam dziewczyna z hagi(bo z mojego miasta)ale
      rowniez chetnie podlacze sie do was !Dajcie znac co i kiedy bo ja dyspozycyjna
      jestem;)))
    • a.polonia Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 12.03.06, 17:07

Wiecie, ze ja chetnie, tylko o dzieciak to niewiele mam do powiedzenia :(
    • agnieszkaela Aninimowosc precz ;-) 12.03.06, 17:32
      Calkiem ciekawie sie rozwija... Najpierw zdjecia dzieciaczkow, potem nasze,
      teraz spotkanie "w realu". My z Filipem do Burgers Zoo mamy calkiem niedaleko :-
      )
      • maxijo Re: Aninimowosc precz ;-) 13.03.06, 10:56
        ja z przyjemnoscia spotykam sie osobiscie z forumowiczkami:) tylko widze ze
        dla mnie troche za daleko mieszkacie, dopoki synek jest na piersi nie moge sie
        na dlugo oddalic, ale bardzo chetnie za jakis czas
        • tijgertje Re: Aninimowosc precz ;-) 13.03.06, 10:58
          Jolu, a z synkiem sie nie wybierzesz? Poki na oiersi, to jednak latwiej;-)
          • emilanova Re: Aninimowosc precz ;-) 13.03.06, 15:09
            Rowniez z checia sie z wami spotkam na ploteczki.
            Pozdrawiam
    • kruszynka28 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 13.03.06, 15:29
      JA oczywiscie tez sie pisze na spotkanie ;-)
    • nesla Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 13.03.06, 16:05
      Jak sie zaczniemy teraz umawiac to moze cos z tego wyjdzie do maja?
      Jak sie dowiemy kto chetny to sie wybierze dogodna lokalizacje, najlepiej jakis
      park zabaw zeby dzieciaki tez mialy zabawe (Zuzka sie zna na ty) i najlepiej
      zeby tatusiowie tez przyjechali to sie beda dzieciakami zajmowac a my sobie
      spokojnie pogadamy, dobrze mysle nie? ;-D
      • maxijo Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 13.03.06, 16:19
        z dzieckiem moge, ale na pewno nie nagadam sie:), w foteliku samoch. maly tez
        nie siedzi dluzej niz pol godziny; zobaczymy, na razie nie mamy nawet miejsca i
        terminu
    • zuzka71 bbq dla polonii kolo hagi 13.03.06, 16:29
      to mi sie podoba;) a to dla kazdego czy tylko wybrancy jakiegos klubu polonijnego?
      jak nie uda nam sie wczesniej to moze tam?
      ja chetna, mnie by pasowal ten playground w delft;) np w sob lub niedziele 1-2
      kwietnia, ktos bylby chetny? pozdrowka.zuzka
      • corneliss Re: bbq dla polonii kolo hagi 13.03.06, 16:45
        ja sie pisze na maj :) dzidziol juz sie wykluje i bedzie lapal pierwsze
        sloneczko :)
        • saraanna Re: bbq dla polonii kolo hagi 13.03.06, 19:20
          pisze sie rowniez
      • dada32 Re: bbq dla polonii kolo hagi 13.03.06, 19:51
        ja tez bardzo chetnie sie spotkam (mimo ze udzielam sie malo). Zuzka bardzo
        fajny pomysl z miejscem i data.
        juz dawno chcialam cie spytac gdzie to dokladnie jest bo mamy zamiar sie tam
        wybrac z mlodym (on jest bardzo spragniony kontaktow z innymi dziecmi).
        pytanko czy polowki nasze tez mozna zabrac (moj to ten z gatunku ciekawskich)
        pozdrawiam ewa
        • beba3 Re: bbq dla polonii kolo hagi 13.03.06, 20:50
          Ja na wszelkie pomysly reflektuje! U nas powoli klaruje sie plan wypadu do
          innego panstwa na jakis czas i pragne poznac Was dziwewczyny osobiscie jeszcze
          przed wyjazdem. Milej bedzie wracac! ;-)
          Chcemy tez troche pojezdzic po Holandii wiec na 'lokalne' spotkania tez jestm
          chetna! Amsterdam, Haga, Delft itp
          1,2 kwietnia powiadasz? Wstepnie - jak najbardziej! Oby zdrowko bylo! :-)
          • anitax Re: bbq dla polonii kolo hagi 14.03.06, 18:21
            BBQ jak najbardziej dla wszystkich. Organizowalam 2 i 3 lata temu, bylo sporo
            osob (raz 40, raz 70).
            Delft mi pasuje. Mam nadzieje, ze Lisa bedzie zdrowa. W najgorszym wypadku
            przyjade sama ...
    • mamamai4 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 14.03.06, 18:04
      Ja tez bym sie z Wami chetnie spotkala. Niestety ja mieszkam w jeszcze innej
      czesci NL - Harderwijk ( to tak blizej Utrechtu niz Hagi). Chociaz Holandia
      jest taka mala, ze ta lokalizacja to nie taki znow problem.
      • moni-bel Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 14.03.06, 18:27
        Niestety mieszkam za daleko, no i dzieci sa juz duze, ale zycze wam baaardzo
        udanego spotkania
        Pozdrawiam
        Monika
        • tijgertje Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 14.03.06, 20:52
          Co znaczy za duze??? Dziecko, to dziecko, nie? To akurat nie wytlumaczenie:-)))
        • saviera Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 14.03.06, 21:05
          moni-bel napisała:

> Niestety mieszkam za daleko, no i dzieci sa juz duze, ale zycze wam baaardzo
          > udanego spotkania
          > Pozdrawiam
          > Monika

Dla mnie , to tez nie po drodze......zbyt daleko , a raczej zbyt leniwa jestem
          ostatnimi czasy......problem jednak mozna rozwiazac....zrobic drugie spotkanie
          gdzies blizej :)))....dobrze wymyslilam ?! ;)))
          Monika , o ile dobrze sie orietuje to my chyba mieszkamy gdzies niedaleko
          siebie , po przeciwnych stronach granicy i dzieci nasze tez mniej wiecej w
          jednakowym wieku.....pozatym , nastepna Monia tez nasze strony , o i
          Gosia06....:))))
          Jakby tak dobrze policzyc , tez zebraloby sie spore grono ....a i w naszych
          stronach na brak atrakcji nie mozna narzekac....dobrze mysle , aplauzu nie
          slysze ;))))
          • tijgertje Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 14.03.06, 21:18
            Dobrze gadasz saviera:-) Ja do nikogo blisko nie mam, ale mam dziecko aniola, co samo z mama Polske tam i z powrotem objechalo, a mama jezdzic lubi i Limburgie tez lubi, ha! Wezcie zorganizujcie spotkaniea jakos w tym samym czasie, to koleczko przez Holandie przejade i wszystkich zobacze za jednym zaachem:-)
            • moni-bel Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 14.03.06, 21:31
              Jesli spotkanie byloby blisko granicy to czemu nie.Ale z faktu posiadania
              wiekszych dzieci wynikaja pewne problemy 1)obowiazek szkolny wiec pon-piatek
              odpada(moga byc oczywiscie wakacje) 2)pilka nozna-mecze(ich hobby)graja w soboty
              (do maja).Ja zawodowo nie pracuje wiec moge sie dostosowac.
              naprawde chetnie bym sie z wami spotkala
              Pozdrowienia
              Monika
              • saviera Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 14.03.06, 21:56
                moni-bel napisała:

> Jesli spotkanie byloby blisko granicy to czemu nie.Ale z faktu posiadania
                > wiekszych dzieci wynikaja pewne problemy 1)obowiazek szkolny wiec pon-piatek
                > odpada(moga byc oczywiscie wakacje) 2)pilka nozna-mecze(ich hobby)graja w
                sobot
                > y
                > (do maja).Ja zawodowo nie pracuje wiec moge sie dostosowac.
                > naprawde chetnie bym sie z wami spotkala
                > Pozdrowienia
                > Monika

Moje dzieciaki tez siedza w szkole :)))
                Dla chcacego nic trudnego , czas wykombinujemy.....tylko niech troszeczke
                cieplej sie zrobi....ja z mila chcecia spotkam sie :)))
                Ps;
                Tijgertje ja Ci wierze , na spotkanie sie wstawisz....juz raz udowodnilas , dla
                niewtajemniczonych , jak obiecala tak do Eindhoven na spotkanie sie wstawila ,
                z przyjemnoscia poznam Kurczaka osobiscie ;)))
                Moniko jesli pozwolisz jutro wysle Ci golebia :)))
                • moni-bel Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 14.03.06, 22:00
                  Oczywiscie ze pozwalam i bedziesz miala "zaszczyt"(hihi)byc pierwsza od ktorej
                  dostalam golebia bo na forum jestem od nieawna
                  Monika
                • tijgertje Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 14.03.06, 23:30
                  saviera napisała:
                  Ps;
                  > Tijgertje ja Ci wierze , na spotkanie sie wstawisz....juz raz udowodnilas , dla
                  >
                  > niewtajemniczonych , jak obiecala tak do Eindhoven na spotkanie sie wstawila

Stawila sie na spotkanie bez kurczatka, a tak sie za nim stesknila, ze wracajac jeszcze mandat zaplacila za zbyt ciezka noge:-)
      • tere_tere Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 15.03.06, 09:31
        to co, 2 kwietnia?
        delft?
        o ktorej sie umawiamy? 11.00?
        • kruszynka28 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 15.03.06, 11:04
          Ja niestety 2 nie moge :-( Wybieramy si ena narty :-)
          Ale nastepnym razem bede na 100%
          Bawcie sie dobrze i zdjecia robcie!
          • kolor201 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 15.03.06, 11:08
            Swietnie!2 mi pasuje i delft tez.godzina 11!Ale gdzie na tym kidspleygr...?Ja
            niestety niewiem gdzie to jest!I piszcie czy same z dziecmi czy polowki swoje
            tez wyciagac???/
    • agagaby Co , gdzie i kiedy? 15.03.06, 12:37

• agagaby Ale jestem zakrecona:) 15.03.06, 12:40

• nesla Re: Ale jestem zakrecona:) 15.03.06, 12:42
          A ja myslalam ze sie mialysmy laczyc a nie dzielic...
          • lenkaaa ??? Nesla ? 15.03.06, 13:06
            o co Ci chodzi z tym dzieleniem, bo kompletnie nie rozumiem ?

----------\\--//-----------
            --------(@ @)---------
            --o00o--(_)--o00o--
            • nesla Re: ??? Nesla ? 15.03.06, 13:11
              na mamy spotykajace sie w a-damie (osobny watek) na mamy pochodzace z Hagi
              (osobno) to ja z mojego zadupia nie zalapie sie na zadne spotkanie ;-)
              • kolor201 Re: ??? Nesla ? 15.03.06, 13:34
                o!to ja juz sie calkiem zakrecilam!Myslalam ze najpierw sie poznamy w miastach
                swoich a pozniej sie zjedziemy wszystkie do kupy gdzies.Ale to sie jeszcze
                napewno rozwinie...narazie pozdrawiam wszystkie polki holenderskie;-)))
              • lenkaaa Re: ??? Nesla ? 15.03.06, 13:47
                hmm..., to ja widze dwa wyjscia:
                1. zakladasz nowy watek pt "mamy z okolic... (Gelderland?) laczmy sie"
                2. wsiadasz w samochod i dojezdzasz na ktores ze spotkan
                Zreszta to glowne, zapropnowane przez Bebe bedzie pewnie gdzies po srodku, wiec
                kazdy bedzie musial troche dojechac : )

----------\\--//-----------
                --------(@ @)---------
                --o00o--(_)--o00o--
                • kruszynka28 Re: ??? Nesla ? 15.03.06, 14:20
                  Chyba nic dziwnego, ze mamy mieszkajace blisko chce sie potkac ze swoimi
                  pociechami na kawe?
                  A spotkanie ogolnokrajowe wymaga wiekszego przygotowania i organizacji.
                  • beba3 Spotkanie 15.03.06, 17:01
                    Jesli chodzi o mnie to rzucilam haslo ale mam nadzieje ze na tym nie
                    poprzestane.
                    Planuje z mezem pojezdzic troche po Holandii, warunki:
                    - 1) zdrowie,
                    - 2) pogoda w miare
                    Jesli bedzie ktos chetny z okolicy czy nie tylko, to zapraszam!
                    Delft na poczatek kwietnia brzmi fajnie!
                    Planuje pojechac tez do Hagi, Amsterdamu, Goudy, zaliczyc delfinarium, zoo...
                    Slowem nadrobic zaleglosci turystyczne i przy okazji spotkac sie z Wami.
                    Wydaje mi sie to bardzo atrakcyjne zamienic nicki na konkretne osoby. Pogadac
                    przy kawie. :-)
                    Spotkanie ogolnoforumowe moze byc ale i nie musi. Mozna podpiac sie pod BBQ o
                    ktorym pisala Anita, mozna tez rzucic haslo ze spotykamy sie w sobote czy
                    niedziele po srodku Holandii, w jakims wiekszym miescie czy tez w miare
                    atrakcyjnym (jakies zoo itp).
                    • mamamai4 Re: Beba i nie tylko 15.03.06, 17:26
                      O jak Beba bedziesz sie wybierala do delfinarium to zapraszam przy okazji do
                      siebie (Harderwijk.) I ja chetnie do delfinarium pojde (co prawda po raz ktorys
                      ale warto). Ja i do Delf moglabym przyjechac ale niestety nie drugiego
                      kwietnia. 2 kwietnia to moja Pola obchodzi roczek i mam imprezke. Mysle ze jak
                      sie cieplej zrobi to tez nam wszystkim latwiej bedzie sie dogadac.
                  • zuzka71 kilka spotkan tez moze byc;) 15.03.06, 17:03
                    latwiej sie skrzyknac lokalnie,a le ogolne tez przecie robimy. bebie to sie nawet moja lokalizacja w delft spodobala;) no ale chyba tylko jej;) date tez proponowalam. rzuccie jakies swoje propozycje. pozdrowki zuza
              • agagaby Ale zamieszalam:( 15.03.06, 18:22

• beba3 Re: Ale zamieszalam:( 15.03.06, 18:41
                  Julka dziekuje i bede pamietala! :-)
                  Na lokalne spotkanka tez reflektuje ale w weekendy bo mnie moj osobisty szofer
                  zawiezie. Zrobimy sobie wycieczke calodniowa.
                  Do mojego Enschede rowniez serdecznie zapraszam. Idywidualnie lub zbiorowo.
                  Prosze sie tylko zapowiedziec i ustalic czy dzieci zdrowe. Ostatnio to jest
                  przeciwskazanie do jakiegokolwiek zycia towarzyskiego. Chociaz, jak cos
                  lekkiego czy sie ktos nie boi, to tez, prosze bardzo.
                  Kawke mam zawsze w domku! ;-)
                  • beba3 Delft 1 kwietnia! 21.03.06, 00:02
                    Zuza i ja jestesmy chetne. Szukamy i pytamy: ktos jeszcze?
                    Julka? Imprezka macie 2. Moze sie skusicie?
                    Kto jeszcze?
                    • mona812 Re: Delft 1 kwietnia! 21.03.06, 08:37
                      Odemnie to jest ponad 200 km :(( ale jezeli kiedys w przyszlosci gdzies blisko
                      to chetnie ...
                      • nesla Re: Delft 1 kwietnia! 21.03.06, 08:45
                        W Delft chetnie, ale nie w tym terminie niestety, dla mnie na razie za zimno
                        jest, czekam az sie ociepli
                        • zuzka71 Re: Delft 1 kwietnia! jeszcze raz potwierdzam 22.03.06, 22:28
                          odkupac obysmy zdrowi znow byli, no ale to jeszcze troche czasu.

nesla parking jest blisko wejscia, nie zdarzycie zmarznac;)
                          no ale fakt jak milen bedzie wieksza to bardziej tam skorzysta.
                          pozdr.zuza
    • mamamai4 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 24.03.06, 21:56
      Ja naprawde bym chciala sie z wami poznac, ale jak pisalam 2 mam urodziny
      Polki. Roczek zobowiazuje. W sobote 1 bede musiala sie nieco do tego
      wszystkiego przygotowac, wiec wycieczka do delf wykluczona. Ale jak bedzie
      kolejne spotkanie w innym terminie to ja chetnie.
      • a.polonia Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 24.03.06, 23:01
        mamamai, jak milo, ze przygotujesz moje urodziny, bo mi sie tak nie chce ;-)
        • beba3 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 24.03.06, 23:06
          Zuzka, Kolor!
          A moze przelozymy ten Delft na cieplejszy czas? Jesli sa chetne a termin nie
          pasuje to moze choc ze dwa, trzy tygodnie?
          Bylyby cheten osoby?
          A moze inne miejsce?
          Ja i tak bede jezdzic po calej Holandii. Wieksze, mniejsze i ciekawsze miasta...
          • nesla Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 26.03.06, 12:06
            Wiecie co , z tymi parkami zabaw to jest tak ze moje niespelna poltora roczne
            dziecko to by zostalo zmaltretowane przez starsze dzieciaki w weekend, wiec my
            sie wybieramy w jakis dzien w tygodniu tak na spokojnie, a z Wami sie chcialam
            spotkac gdzies na lonie natury, najchetniej plaza, bo duzo jest was z Hagi,
            nie? i najchetniej jak juz bedzie cieplo, wiec maj i jeszcze zeby deszcz nie
            padal ;-)
            • tijgertje Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 26.03.06, 22:30
              Nesla, znaczy sie ty zaklepujesz ladna pogode? :-)))
              Tak sobie zerkam na ten watek i czekam... I widze, ze ze spotkania pewnie nici... A ten park zabaw to mi sie w sumie podoba, w weekentd wprawdzie ciasno, ale tatusiow monaby bylo wziasc, niech za dzieciami biegaja. Z mlodym jezdzilismy jak ledwie pelzac umial i byl baaardzo zadowolony:-) Nam nie bardzo pasowalo, jak bylo ciasno, ale jemu jak najbardziej:-) Teraz regularnie jezdzi z tatusiem do Bredy w soboty i ubaw maja obaj niesamowity. Dowiedzialam sie, ze kasper nauczyl sie sam zdjezdzac ze zjezdzalni, pewnie bede musiala z nim sie wybrac i sprawdzic:-)
              Nesla, ty jeszcze masz jeden wyjazd zalegly, pamietasz???
        • mamamai4 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 25.03.06, 22:30
          Pola: Tyle tylko ze te urodziny beda u mnie w domu, wiec zeby sie zalapac na
          tort i szampana (dzieciecego:)) to musisz przyjechac do mnie.
      • mamamai4 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 25.03.06, 22:28
        Ja bym mogla sie spotkac w kazdy kolejny weekend kwietnia.Potem na poczatku
        maja jade do PL. To moze chcialoby sie Wam wybrac do Delfinarium w Harderwijku?
        No chyba ze ta wycieczke wolabyscie odlozyc jak naprawde bedzie cieplo. Ale
        jesli bedzie spotkanie w innym miejscu to mysle ze tez dotre. No chyba ze
        wymyslicie Groningen - to juz bedzie za daleko.
    • zuzka71 cieply czas 26.03.06, 21:47
      ok jak nas mialoby byc wiecej to nie ma sprawy. i fakt w weeekend to sporo tam dzieciakow..plaza mi pasi, najlepoiej w czsie kiedy sa juz kawiarenki mozna kawy czy czegos chlodnego sie napic przy okazji.
      ja do delfinaium mam pplany na mur beton w tym roku..tez fajne miejsce. ..czyli co, czekamy na cieple czasy. salut
    • mamamai4 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 26.03.06, 22:27
      Oj dziewczyny, nie trzeba odrazu rezygnowac ze spotkania w kwietniu - przeciez
      jak juz sie raz spotkamy to chyba nie poprzestaniemy na tym jednym razie. Ja
      zaproponowalam Delfinarium ale to moze byc nasze drugie czy trzecie spotkanie.
      A jak macie pomysly na fajne miejsce gzie mozna sie spotkac jak tak super
      cieplo nie jest to czemu nie? Moze jednak nie bedziemy tego tak odkladac i
      odkladac bo w koncu nic z tego nie wyjdzie a Beba nam do Singapuru ucieknie. Ja
      jednak proponuje zeby sie spotkac jeszcze w kwietniu (tyle tylko ze jak pisalam
      ja 2 kwietnia nie moge). A potem moze w maju czy czerwcu uda nam sie razem
      wybrac do delfinarium. Co wy na to?
      • tere_tere Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 27.03.06, 09:19
        zgadzam sie! w koncu trzeba jakos zaczac. zeby sie nie pogubic, moze zaczniemy
        nowy watek, taki "podsumowujacy"? zobaczymy, kto moze i wymyslimy gdzie sie
        spotkamy?
        • zuzka71 moja propozycja 27.03.06, 09:48
          narazie proponujmy tu zobaczymy kto co i kiedy zaproponuje:
          jak dla mnie to delft aktualne ale moze byc tydzoen pozniej czyli 8 kwietnia?
          albo 16...(wyszlo ze jednak ten 1.04 to mi mniej pasuje..)
          kto nastepny?;)
          • tijgertje Re: moja propozycja 27.03.06, 10:18
            16 to zdaje sie Wielkanosc jest, wiec chyba trudno sie wtedy umawiac:-(
    • mamamai4 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 28.03.06, 20:11
      Cos chetnych na spotkanie brak - nikt sie nie reaguje na propozycje Zuzki. Dla
      mnie 8 kwietnia jest ok. Tylko chcialabym wiedziec gdzie konkretnie bysmy mialy
      sie spotkac w Delft? Zuzka: masz na mysli jakis plac zabaw (zakryty czy na
      swiezym powietrzu)? czy park czy poprostu glowny rynek miasta? Bo jak pogoda
      bedzie nie deszczowa to nie ma problemu, tyle tylko ze w NL o taka pogode nie
      latwo szczegolnie w kwietniu. Moze jak we dwie ustalimy cos konkretnego to ktos
      jeszcze sie skusi.
      • beba3 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 28.03.06, 21:33
        Ja jestem chetna na Delft i na delfinarium, ale to ostatnie to jak juz bedzie
        bardzo cieplo.
        1 niby mi prawie pasuje (bedzie pierwsza lekcja w szkole poskiej i wolalabym na
        niej byc) ale 8 odpada bo z koleji moje dziecko bedzie mialo omprezke
        urodzinowa. :-)
        Potem jest Wielkanoc. Moze tuz po? Pod koniec kwietnia juz powinno byc w miare
        cieplo?
        • mamamai4 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 28.03.06, 21:45
          Jak dla mnie to 22 czy 23 kwietnia tez moze byc. Potem jade do PL i wracam po 7
          maja. To co, Beba , Zuzka ustalamy 22 kwietnia?
          • zuzka71 22.04.2006 delft 28.03.06, 22:37
            to jak, ten kidsplayground moze byc? /bo wlasciwie dlatego delft zaproponowalam;)/ pozdr.zuzka
            • kolor201 Re: 22.04.2006 delft 28.03.06, 23:52
              Akurat w tym czasie wyjezdzamy na urlop...!szkoda ze sie nie spotkam z wami.
              • beba3 Re: 22.04.2006 delft 29.03.06, 09:34
                Jak dla mnie moze byc. Jesze bedzie okazja sie spotkac Kolorku!
                To bedzie takie oficjalne otwarcie sezonu na spotkania Forumowe!
                A wlasciwie to sezon sie zaczol bo i mamy z Amsterdamu, i z Hagi sie juz
                spotkaly!
                Agnesgreen tez przyjechala na moje urodzinki. Bylo w sumie 8 mamus, prawie
                mamus czy myslacych o zostaniu mamusia. Ja 9. Grupa pozaforumowa z Enschede,
                Hengelo tez ma wiec na koncie spotkanko!
                Dla zainteresowanych i chetnych a niesmialaych, dodam ze bylo bardzo fajnie i
                prosze sie ujawnic w celu obopolnego poznania! Wychylenia piwka, kawki czy co
                tam kto lubi! :-)
                Kolorku! Wywczasuj sie i do nas wracaj! Spotkamy sie w Hadze czy gdzies indziej!
                A kto jeszcze na 22 kwietnia w Delft, w parku zabaw?
    • mamamai4 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 29.03.06, 22:17
      Tak jak napisalam 22 kwietnia dla mnie ok. Chcialabym tylko wiedzic jakie
      miejsce proponujecie. Juz doczytalam ze chodzi o plac zabaw, prosze jeszcze
      tylko o uscislenie czy kryty czy na swiezym powietrzu? Jakis namiar w
      internecie? Czy jeszcze ktos do nas chce dolaczyc?
      • tere_tere Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 30.03.06, 09:08
        kobiety, ja juz sie pogubilam.
        w koncu spotykamy sie czy nie?
        kiedy i gdzie?
        • mamamai4 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 30.03.06, 21:58
          Z tego co ja rozumiem to Zuzka proponuje nam spotkanie na placu zabaw w Delft
          (ja tylko usilnie dopytuje sie czy kryty czy na swiezym powietrzu?) i
          ustalilysmy (tzn. Beba, Zuzka i ja) date 22 kwietnia jako date pierwszego
          spotkania. Zgadza sie?
          • beba3 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 31.03.06, 00:07
            Julka! Zuzka podala linka do placu zabaw ale w ktorym watku, nie wiem.
            Poszukam, jak znajde to zapodam.
            • beba3 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 31.03.06, 00:25
              kidsplayground
              zuzka to skitrala w watku haskim ale znalazlam. Kryty. Jakos nie dopatrzylam
              sie zdjec czy planu jak to wyglada ale Zuzka tam chyba byla i chwalila sobie (o
              ile dobrze zrozumialam).
              Jestem chetna i sie wpisuje na 22 ale maz mnie uswiadamia ze w kwietniu do
              Hiszpanni podobno jedzie... ale nie wie kiedy... No mam nadzieje ze nie akurat
              22! Pociag to mi sie nie usmiecha z dwojgiem paszczakow... :-(
              • anitax Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 31.03.06, 22:17
                22.IV bedziemy w Polsce, ale jak sie zrobi cieplej, to bardzo chetnie dolaczymy.
                • tijgertje Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 03.04.06, 23:00
                  :-(((((((( U nas sezon urodzinowy. Troje dzieciakow u rodziny i znajomych imprezuje w tym samym czasie, mowy nie ma, zebym sie wtedy do Delft wybrala. Tym bardziej, ze jakos wtedy z Polski wracamy.
    • mamamai4 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 03.04.06, 22:50
      Dzieki Ewa za informacje. Licze na to ze jednak spotkamy sie 22 kwietnia. Choc
      moze i ja nie bede mogla dotrzec, jesli Pola zarazi sie ospa od Majki. No coz
      zobaczymy.
      • beba3 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 05.04.06, 00:38
        Julka!
        Podobno do roku nie chwyta ale Wy juz po roczku. ;-)
        U nas co prawda byla posucha na imprezy a teraz tez Jaga dostala zaproszenie
        wlasnie an 22 kwietnia....
        A 23 by pasowal...?
        Ja bym chetnie wszystkie sroczki za ogon zlapala. Nie moge tego dziecku
        zrobic...
        Jak sie zapatrujecie na niedziele? 23?
        U nas tez jak bedziemy wszyscy zdrowi. Jeszcz sie zgadamy dzien wczesniej i w
        dzien wyjazdu telefon kto wsiada do autka a kto odpada...
        • zuzka71 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 05.04.06, 14:01
          jak dla mnie 23.kwietnia ok.
    • mamamai4 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 05.04.06, 22:23
      dla mnie 23 kwietnia tez moze byc (nawet wole). Byle dzieci zdrowe byly. No coz
      to chyba teraz czekamy i zobaczymy jak ta data bedzie blizej.
      • beba3 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 09.04.06, 00:45
        Zuzka, mamamai4, ja. Ktos jeszcze? Tere_tere Ty tez przyjedziesz?
        Kto jeszcze, kto jeszcze?
        • kruszynka28 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 09.04.06, 09:20
          Jak rozumiem z dziecmi to spotkanie? A co z polowkami? tez przyjezdzaja?
          Bo ja sama raczej sie nie wybiore ale jak ma maz sam byc wsrod babinca to tez
          glupio... co wy robicie?
    • mamamai4 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 09.04.06, 22:35
      Oj a ja nawet nie pomyslalam ze mialabym przyjechac bez meza. Sama z dwojka
      moich skarbow az do Delf napewno nie dotre. Wiec jesli jabede to i z dziecmi i z
      mezem. Mam nadzieje ze beba i zuzka tez tak myslaly.
      • zuzka71 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 10.04.06, 06:29
        tak, choc moj jeszcze o tym nie wie;))
        inaczej nie pogadamy, bo ktos musi w tym czasie pociechy 'dogladac'. to duzy
        teren i lepiej je zawsze miec na oku. wiec pomoc jak najbardziej wskazana.
        notonara zuzka
        • beba3 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 11.04.06, 19:48
          Ja tez tylko z moim osobistym szoferem. ;-) Prawo jazdy nawet gdzies mam ale to
          nie obliguje mnie do siedzenia za kolkiem. Szczegolnie taka dluga trasa i z
          potworami! Pierwsze drzewo/slup/banda nasza. :-(
          Od razu mowie, ze maz kuma holenderski ale po angielsku to juz zdecydowanie
          mozna z nim konwersowac. Mozna tez do niego po holendersku a on odpowiadac
          bedzie po angielsku. Nie wiem czy panowie sobie podpasuja ale jak nie, to
          zawsze moga sie dziecmi zajac. :-)
          • kruszynka28 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 11.04.06, 20:34
            No to ja na dzien dzisiejszy tez sie pisze :-)
            Pytalam malzona i powiedzial "that could be fun" wiec jak sie junior nie
            rozchoruje to przybedziemy.
            Beba, moj to glownie po angielski wiec nie bedzie problemu =)
            • beba3 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 11.04.06, 20:51
              Super Kruszynka! :-)
          • mamamai4 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 11.04.06, 22:48
            Moj maz, czyli Marek, mowi jak najbardziej po polsku, (w koncu jest Polakiem hi
            hi)wiec chyba dogada sie Beba z Twoim mezem i Zuzki, ale i z angielskim nie ma
            najmniejszego problemu. Oczywiscie najwiekszy problem bylby z holenderskim, ale
            i w tym jezyku lamanym z niemieckim i angielskim da sobie jakos rade.
            • beba3 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 12.04.06, 21:24
              A mi sie troszke slabo roi bo za bardo nie wiem od czego by tu zaczac...?
              Na poczatku Jagoda miala isc na urodziny kolezanki w sobote. Plany sie
              zmienily. Zostaao zaproszonych 15 dzieci wylacznie z jej klasy i Jage
              przesunieto na niedzile ale z nami. Czyli cala czworca i dokoptowano do imprezy
              dla rodziny.....
              Bardzo mi nawet taka zmiana odpowiada ale akurat koliduje z naszym spotkaniem w
              Delft....
              I znowu sie milo, grzecznie i bardzo przepraszajaco pytam, czy moze jednak
              sobota....? :-)
              Ja nigdy taka zajeta nie jestem. Teraz jakos tak wyszlo. kazdy weekwnd mamy
              wolny i leniwy a boje sie ze jak teraz nie przyjade to juz _nigdy_ nie bedzie
              okazji....
              Same zadecydujcie. Wiem, ze jestem upierdliwa!
              • tere_tere Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 12.04.06, 21:33
                beba, jestes upierdliwa ;), bo ja wlasnie nowy watek zalozylam. moze go
                wywalic? moze troche sie pospieszylam.
                • beba3 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 12.04.06, 22:12
                  Nie wywalac ale tak patrze ze to juz 90 postow i nie mozemy sie dogadac, a jak
                  sie dogadamy to ja zmieniam. To nawet nie ja jestem taka zmienna a warunki! ;-D
                  Moze jednak ten sobotni termin? Zobaczymy co reszta na to!
                  • zuzka71 22 kwietnia sobota ok n/t 12.04.06, 22:44

• kruszynka28 Re: no to lipa 13.04.06, 10:18
                      u mnie sobota odpada bo malzon sie umowil na meski dzien, beda grac w gre
                      komputerowa. Moze innym razem...
                      • beba3 Re: no to lipa 13.04.06, 23:52
                        To moze jednak ta niedziela? A ja odpadam. Za duzo namieszalam z tymi datami i
                        to jest takie troche typowe dla mnie! ;-)
                        Jak pisalam, planuje jeszcze wyskoczyc do Hagi, Amsterdamu, obaczyc delfinki.
                        Mam pol roku na wycieczki! ;-) Ta Haga to nawet szybko bo musze chyba do
                        Ambasady sie wybrac.
                        • kruszynka28 Re: no to lipa 14.04.06, 21:31
                          Nieeee no co ty! Ja oststnio spotkanko z mamami z Amsterdamu zaliczylam no i w
                          koncu zostaje tu na dluzej, jeszcze bede miala szanse poznac inne mamy a Ciebie
                          niedlugo stad wywieje =)
                          • beba3 Re: no to lipa 15.04.06, 14:27
                            Kruszynka! My sie tu nie licytujmy! ;-)
                            Maz jest chory i tak nie moge od niego wydebic nic wiazacego.
                            Podobno ma jeszcze jechac na konferencje ale nie zna daty. A moze i zna a
                            zapomnial?
                            Wesolych Siwat w kazdym razie! :-)
    • mamamai4 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 13.04.06, 15:43
      Dla mnie sobota 22 kwietnia tez jest ok (jak wczesniej), nie wazne jest dla mnie
      czy to sobota 22 czy niedziela 23 - poprostu juz nie robie innych planow na ten
      weekend. I jesli chodzi o mnie to nie dojade na spotkanie tylko w przypadku
      jesli Pola jednak rozchorujr sie na ospe, ale na razie jest zdrowa. Szkoda tylko
      ze Kruszynka nam odpada.
    • zuzka71 sob czy niedz?... 18.04.06, 11:09
      to ja juz nic nie wiem, dawac mi tu jakas date w koncu bo musze sie odkreslic.
      na te chwile dla mnie moze byc i sob i niedizela,a le chcialabym wiedziec od was
      konkretnie ktory dien, bo na t en drugi chce sobie cos szyb-ko zaplanowac....
      • kruszynka28 Re: sob czy niedz?... 18.04.06, 14:54
        Beba To jest Twoje spotkanie wiec na mnie sie nie ogladajcie! =)
        • beba3 Re: sob czy niedz?... 18.04.06, 23:03
          Spokojnie niech to bedzie niedziela. Moj maz wymieka, wciaz jest chory i
          najwyzej mnie i dziewczyny podrzuci i odbierze na urodziny do zajomej corci. O
          Delft nwet nie chce slyszec i nie dziwie mu sie. Ja pasuje.
          Prwdopodobnie dziewczyny jutro pojda do szkoly i przedszkola ale maz stanowczo
          do pracy nie powinien chodzic. Musi czy tam chce, wszystko jedno. W weekend
          bedzie sie kurowal i odpoczywal.
          Szkoda, nastepnym razem, moze.
          Bawcie sie dobrze! :-)
    • mamamai4 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 19.04.06, 19:20
      I ja tez namieszam, bo i ja dotrzec na spotkanie w ten weekend nie moge. Powod:
      jednak Pola dostala ospy. Nie moge przeciez z nia sie wybrac na takie spotkanie
      i pozarazac Wasze dzieci. Moze wiec jednak zmienimy te date spotkania?
      Zastanowcie sie wszystkie nad weekendem 13-14 maja?
      • kruszynka28 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 19.04.06, 22:39
        Jestem za przelozeniem.
        Niestety 11-22 maja jestem w Polsce wiec i tak odpadam ale przeciez beda inne
        spotkania, co nie?
        • beba3 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 21.04.06, 20:42
          Bede sie wybierac najprawdopodobniej do Hagi. Jak sie wyklaruje to dam znac.
          Nie wiem co w maju ale maz bedzie na konferencji co prawda organizowanej przez
          jego Uniwerek i na miejscu ale bedzie musial siedziec na tyleczku.
          • tere_tere Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 21.04.06, 21:06
            beba, jak tak bedziesz dalej mieszac, to my sie w koncu zbierzemy i DO CIEBIE
            zawitamy. i tak sie skoncza te twoje przekladania!
            • beba3 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 21.04.06, 21:13
              Coz, Tere, nie mowie nie! ;-) Nawet mialam taki plan aby Was wszystkie na moje
              urodziny zaprosic, bylby jeden termin, bez przekladania. No prawie...
              Ale jakos sie wystaraszylam, ze chetnych nie bedzie to co sie bede wyrywac!
              No i jakos za skromne te moje progi aby zapraszac, ale jak sa chetne no to co
              innego! :-D Moze byc grupowo, moze i indywidualnie. ;-) Pogoda sie robi fajna a
              ja mieszkam rzy granicy niemieckiej ale to w polowie drogi pomiedzy pn a pd.
              Nie jest to koniuszek Holandii.
              Jak ktos jest powaznie chetny do odwiedzin to prosze dac znac. Dla mnie,
              leniucha, to super wygodnie by bylo! ;-D
            • a.polonia Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 21.04.06, 21:13
              hehe, tere, nie bedzie miala wyjscia, co? Beba, trwaj w pogotowiu, forumki
              przybywaja ;-))))
              • tere_tere Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 21.04.06, 21:15
                no wlasnie, bo jak wykluczymy MIESZAJACA bebe, to sie przeciez w mig dogadamy co
                do daty, nie?
                ;)
                • mamamai4 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 23.04.06, 15:10
                  Beba wszystko wskazuje na to ze jednak dziewczyny czekaja na Twoja inicjatywe i
                  propozycje. Jakos tak sie chyba dzieje ze jak Ty sie wycofujesz to robi sie
                  cisza. Moze wiec bedzie Ci naprawde prosciej spotkac sie z nami gdzies blizej
                  Twoich okolic? Jak widac sa chetne na spotkanie ale to TY musisz sie zdeklarowac
                  kiedy i gdzie. Taki odnosze wrazenie. Nie chodzi mi o to ze masz nas zapraszac
                  do siebie do domu, bo moze jednak taki najazd bylby troche meczacy, ale poprostu
                  ustal spotkanie w takiej odleglosci od domu gdzie nie bylabys calkowicie zalezna
                  od malzonka. W kazdym razie ja caly czas jestem chetna poznac zarowno Ciebie jak
                  i inne forumowiczki, jesli nie pasuje Wam weekend 13 14 maj to moze inna data? A
                  moze ktoras z Was wybiera sie do Delfinarium. Wtedy tez chetnie sie spotkam.
                  • zuzka71 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 24.04.06, 09:34
                    co do daty, ja nadal jestem otwarta. nie mam ograniczen. znaczy moge sie
                    dostosowac.
                    czekam co beba, bo to ona wyszla z inicjatywa;) zwlaszcza ze i tak wyiera sie do
                    hagi, co mnie osobiscie baaardzo pasuje;) niech beba da znac kiedy, co?:))))
                    co do delfinarium tez sie wybieram, i na razie nie mam ustalonej daty, byle nie
                    bylo zimno, wiec pewnie polowa maja to juz bedzie ok, bo po czerwca byc moze
                    beda upaly no i wiecej turystow wuiec trzebaby sie sprezyc.
                    niech sie wypowieaja te co maja jakies ograncizenia czasowe i lokacyjne.
                    howgh.pozdrowki.zuzka
                    • beba3 Delfinarium 26.04.06, 00:04
                      Ja sie juz boje cokolwiek pisac... ;-) Od mazea jestem calkowiecia zalezna bo
                      on szofer. Sama moge nawet i pol godziny pedalowac. No godzine... Aby sie z
                      Wami spotkac ale to nie robi zbyt duzej odleglosci. :-P
                      Do mnie spokojnie mozna przyjechac i tu juz meza nie potrzebuje choc jestem
                      pewna, ze zostanie w domu. ;-D Nie zdziwie sie jak wyciagnie facetow na rundke
                      po pubach a nas z dziecmi zostawi. Spryciula!
                      Tak mi dzisiaj rzucil pomyslem, ze beda majowe wakacje i moze nawet na dwa dni
                      gdzies wyjedziemy? Dobry humor mial.
                      Delfinarium. Bardzo chetnie! Jest juz cieplo i moje dzieciaki beda
                      mialy 'zaliczone'.
                      Ktos moze podac linka, jakies sugestje co do miejsca i atrakcji, wlasnych
                      wrazen itp?
                      _Kto_chetny_na_spotkanie_w_Delfinarium_?_
                      Jakie ew terminy?
                      U mnie w ta sobote i potem co druga prawdopodobnie ruszy szkola polaka.
                      Wychodzi wiec ze mam co druga sobote wolna i kazda niedziele. Teoretycznie
                      przynajmniej.
                      Kto jeszcze?
                      • mamamai4 Re: Delfinarium 26.04.06, 22:11
                        Adres do delfinarium to www.dolfinarium.nl - przepraszam ale nie wiem jak sie
                        zalacza linka. (przy okazji moze mnie ktos poinstruuje?).
                        Jesli chodzi o spotkanie w delfinarium w harderwijku to ja moge zawsze, tyle ze
                        po czawszy od 13 maja, poniewaz wczesniej jestem w PL. Zuzka napisala ze tez
                        moze sie dopasowac, wiec czekamy na Twoje konkretn propozycje.
                        • beba3 Re: Delfinarium 26.04.06, 23:19
                          Tak sobie z mezem pogadalam i wychodzi na to ze 13 Jaga bedzie w szkolce ale 14
                          jestesmy wolni.
                          Kto jest chetny na Delfinarium 14 maja? :-)
                          Jula, Zuzka, kto jeszcze, kto jeszcze...?

Podobno mozemy gdzies pojechac podczas tych majowych wakacji. Musimy tylko cos
                          wymyslic. Jak wymyslimy to napisze i moze ktos mieszka niedaleko, ma troche
                          czasu i tez bedzie chcial sie spotkac?
                          Musimy tylko cos wymyslic...

Postaram sie pokazac jedna metode ktora znam z wpisaniem tekstu aktywnego.
                          kopiujesz adres otwartej strony z paska, np:
                          www.dolfinarium.nl/
                          Wpisujesz:
                          <_a_ h_ref=_" (_bez_podkreslen_!!! czyli: 1< 2a 3spacja 4href 5= 6" )
                          Nie moge napisac prawidlowo bo mi zamieni w linka ;-)
                          potem skopiowany adres www.dolfinarium.nl/
                          nastepnie ">
                          nazwe ktora chcesz wpisac dolfinarium
                          i zakaczenie </a>
                          dolfinarium
                          • beba3 Re: Delfinarium 26.04.06, 23:25
                            No i okazuje sie ze az trzy aktywne linki mi wyszly?
                            Te z 'www' to po prostu skopiowany adres z paska. Zadziwiajaco proste...
                            Az sie sama zdziwialam. ;-D
                            • tere_tere Re: Delfinarium 27.04.06, 12:52
                              a ja pisze po prostu: adres.adres.adres

i tez dziala
                              • tere_tere Re: Delfinarium 27.04.06, 12:55
                                bardzo madrze to napisalam w poprzednim poscie: widac tylko efekt,a nie to co
                                napisalam)...

a zatem jeszcze raz: pisze literki h t t p : / / a d r e s . c o m
                                (wszystkie znaki bez spacji, a potem adres).
                                • beba3 Re: Delfinarium 27.04.06, 13:19
                                  No to jeszcze latwiej to skopiowac z paska. Szkoda tylko, ze mi nikt wczesniej
                                  nie powiedzial. ;-D No ale prosze, sama doszlam po jakis dwoch latach siedzenia
                                  przed netem. Progres! ;-D
                      • zuzka71 Re: Delfinarium 14 maja? 01.05.06, 14:18
                        beba jak bedziesz sie wybierac do hagi koneicznie daj znac. z rozkosza sie z
                        wami spotkamy;)

a co do delfinatrium czy inych miejsc spotkan, to u mie sie okazalo ze odpada 13
                        maja..14 tez narazie jeszcze niepewny.....chyba bede odtad cicho siedziec...;P

ale jakby co to na tego 14 maja ktos chetny? (mam kilka dni na ustalenia jak
                        nikt nie bedzie chetny to soboie go ianczej rozganizuje..) pozdrowki. zuzka
                        • beba3 Re: Delfinarium 14 maja? 01.05.06, 23:18
                          Ja jestem chetna ale trzeba dodac, ze wstepnie bo wiadomo...
                          Obiecane dzieciom i maz tez zaklepal sobie w glowce teraz tylko trzymac kciuki
                          aby wypalilo!
                          Jesli sie nikt nie zglosi a bedzie ladna pogoda to tez pojedziemy. Cos trzeba
                          wymyslic dzieciom zeby sie troszke rozerwaly. :-)
                          Od dzisiaj majowe wakacje i siedzimy w domku. Troche kropilo i chlodno bylo
                          wiecj jest malo atrakcyjnie. Nic nie wymyslilismy z sprawie jakiegos wyjazdu...
                          Wlasciwie to jam maz wezmie dzien urlopu to wystarczy wsiasc do samochodu...i
                          wziasc przewodnik i mape.
                          Jak jest ktos chetny na wizyte u mnie to zapraszam. Zdecydowanie latwiej w
                          wakacje od szkoly i przedszkola. :-)
                          Zuzka! Dziekuje za zaproszenie i chetnie sie z Toba spotkam jak zawieje nas do
                          Hagi. :-) Moze jeszcze ktos sie dolaczy?
                          To co 14 maj i delfinki? Szukamy chetnych.... ;-)
                          • zuzka71 Re: Delfinarium 14 maja? 04.05.06, 00:15
                            ja moge potwierdzic tego 14 maja. nawet leonie1 jest chetna (przeprasza ze nie pisuje ale czasu brak) a jak z wami?
                            • leonie1 Re: Delfinarium 14 maja? 04.05.06, 14:54
                              Bardzo dziekuje za zaproszenie babeczki !!(Zuzka), mam nadzieje ze mi sie uda
                              do was dolaczyc. Bylam juz tam co prawda ale chyba z osiem lat temu, widzialam
                              wszystko oprocz delfinow hi hi hi, wiec tym razem moze jest szansa
                              • zuzka71 Re: Delfinarium 14 maja? 04.05.06, 14:56
                                ty tu konkrety pisz a nie moze sie uda a moze nie...ludzie chca wiedizec na czym
                                stoja;)
                                • mamamai4 Re: Delfinarium 14 maja? 07.05.06, 22:30
                                  czesc, wlasnie wrocilam z Polski i dopiero zajrzalam do kompa. Jesli chodzi o
                                  mni to 14 maj w delfinarium jest ok. Tylko dajcie mi znac co sie u Was wyklaruje.
                                  Julka
                                  • tijgertje Re: Delfinarium 14 maja? 07.05.06, 23:00
                                    Oooo... To zjazd mamus w Dzien Matki? Ode mnie troche daleko, nie wiem, jak moje brzucho bedzie za tydzien, a maz juz cos chyba kombinuje...
                                    Wy lepiej z mezami pogadajcie, zeby im planow nie pokrzyzowac:-)))
                                    • beba3 Re: Delfinarium 14 maja? 08.05.06, 09:18
                                      Moj maz nie wie kiedy jest Dzien Matki i za 'matke' mnie nie uwaza. W Dzien
                                      zakochanych tez bywa roznie bo generalnie nie uznaje tego swieta ale ze wg na
                                      mnie... Jest dzien zony czy meza? ;-D Cos takiego moze by sie przydalo? ;-)
                                      Tygrys! A moze zasugeruj, ze baaardzo bys chcaila w ten dzien delfinki
                                      zobaczyc? ;-)
                                      My w kazdym razie reflektujemy. Oczywiscie jak na razie itd ale zdrowi
                                      jestesmy, pogoda piekna i plan delfinkowy na niedziele jest swietny! :-)
                                      Kto jeszcze?
                                      Leonnie! serdecznie zapraszamy i milo Cie bedzie poznac! :-)
                                      • tere_tere Re: Delfinarium 14 maja? 09.05.06, 22:41
                                        ja nie dam rady. szkoda.
                                        • beba3 Re: Delfinarium 14 maja? 12.05.06, 23:53
                                          Ojojoj! Czy ja sama bede delfinki ogladac? My wciaz jestesmy nastwieni
                                          na 'tak'. Wszyscy zdrowi (odpukac) i podzielilam sie z dziecmi pomyslem. Bardzo
                                          entuzjastycznie sa nastawione! :-)
                                          Kto przyjedzie?
                                          • zuzka71 Re: Delfinarium 14 maja? 12.05.06, 23:59
                                            beb napisz prosze na poczte namiar na swoja komore,jak nam sie uda i dotrzemy to was zlapiemy;P ale to dalej nie na 100%...pozdr.zuza
                                          • tijgertje Re: Delfinarium 14 maja? 13.05.06, 00:03
                                            No, na pewno bez nas:-( Delfinki ogladac to od nas do Brugii blizej i jeszcze mam chyba wolny wstep raz, albo znizki... Taki dodatek do abonamentu do zoo w Antwerpii:=))) A jeszcze troche wolnych wstepow do ogrodow w Amsterdamie, Rotterdamie, Eindhoven, znizka do Efteling itp.Troche tego jest:-) No i roczny nieograniczony wstep do zoo w Antwerpii i Mechelen za 124E dla calej rodziki. No to bedziemy zwiedzac:-)))
    • mamamai4 Re: <<<<<_Spotkanie_Forumowe_ 13.05.06, 19:42
      Beba: poniewaz do tej pory nikt nie powiedzial: tak robimy to spotkanie 14 maja
      w delfinarium, wiec myslalam ze to sie znowu rozmyje i umowilam sie ze znajomymi
      na jutro; Ale jezeli przyjedziesz do Delfinarium to daj mi znac sprobuje choc na
      chwile wpasc zeby sie poznac. Wysle Ci maila z namiarami na mnie na twoj adres
      gazetowy. Najlepiej bedzie jak mi odpiszesy i podasz numer do siebie.
      • beba3 delfinki innym razem 14.05.06, 09:31
        Wstalismy wczesniej i bylismy nastawieni na tak. Dzieci wyszykowane, owoce i
        kanapki tez zapakowane. Zapasowe ubrania...
        No i maz wymiekl ze wg na pogode... Nie moglam nawet zaprotestowac bo dobra
        pogoda jest niezbedna to tego typu rozrywek.
        Jestem rozczarowana ale zgadzam sie ze warto poczekac na lepsza pogode.
        Tak sobie myslimy ze w przyszla niedziele. Te wczesniejesze wstawanie moze nam
        w nawyk wejdzie? ;-)
        • zuzka71 Re: delfinki innym razem 14.05.06, 19:15
          wlasnie skrobnelam przepraszajacego @,a tu widze ze i was pogoda zniechecila;P
          no nic umawiamy sie dalej;)pozdr.zuza
          • beba3 Re: delfinki innym razem 14.05.06, 19:19
            > no nic umawiamy sie dalej;)
            To jest duch i dobre podejscie! :-D
            U nas byla taka sobie pogoda. Sloneczko schowalo sie za chmury i bylo czasmi
            nawet zimnawo.
            • mamamai4 Re: delfinki innym razem 16.05.06, 21:58
              niestety najblizszy weekend ma byc chlodny i deszczowy - tak wynika z prognozy
              pogody. wiec delfnki chyba i w ten weekend nas nie zobacza.
              • beba3 Re: delfinki innym razem 17.05.06, 22:19
                No to odpada najblizsza niedziela. Beda nastepne! Jak na razie zbieram pomysly
                na takie jednodniowe wypady. Cos sie wymysli! :-)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka