Dodaj do ulubionych

Spotkanie w Amsterdamie

22.08.06, 13:37
Spotykamy sie z Maxijo w ten piatek ok. 20:00 na Leidseplein na pogaduchy
zakrapiane alkoholem :o))) Jesli jest ktos chetny aby do nas dolaczyc to
zapraszamy. Odwaznych prosimy o zgloszenia w tym watku :o)))))))))))))
Obserwuj wątek
    • kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 22.08.06, 15:06
      Jestem chetna :-) Gdzie sie spotkamy? Bede najprawdopodobniej z siostra.
      • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 22.08.06, 21:49
        O to fajnie ! Zaraz Ci wysle namiary na priva.
        • kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 23.08.06, 09:35
          Odpisalam :-)
          Super pomysl z tym spotkaniem!
          • agatamaria1 Re: Spotkanie w Amsterdamie 23.08.06, 11:40
            Hej - Szkoda ze nie moge dolaczyc - tak sie sklada ze jestem sama z malym przez
            weekend. Noc coz - mam nadzieje ze jeszcze bedzie inna okazja do spotkania.
            • kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 23.08.06, 11:55
              Szkoda Agata :-(
              A nie masz jakiejs babysitter?

Na pewno nie raz jeszcze wyjdziemy :-)
    • dabbla Re: Spotkanie w Amsterdamie 24.08.06, 13:22
      Czesc, mozna do was dolaczyc??
      Mam na imie Krzysiek i bede tu studiowal w konserwatorium.
      Nie mam stalego dostepu do netu poki co, wiec pewnie sobie
      nie pogadamy na forum. W razie czego to podjade jutro na rowerku
      moze sie spotkamy

dabbla@o2.pl
      • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 24.08.06, 14:37
        ;DDD
      • tijgertje Re: Spotkanie w Amsterdamie 24.08.06, 14:46
        O kurcze, a ja nie moge pojechac:-( Krzysiu, a co bedziesz konkretnie studiowal? Straaasznie ci zazdroszcze:-(
        • beba3 Re: Spotkanie w Amsterdamie 24.08.06, 17:51
          O! I chlopak sie znalazl? Mlody i swiezy? ;-D
          Fajnie macie dziewczyny! ;-)
          • maxijo Re: Spotkanie w Amsterdamie 24.08.06, 20:50
            wow, niespodzianka z tym facetem, a moze to jeszcze do tego TATUS?
    • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 26.08.06, 01:07
      Bylo superascie ! Nasmialam sie za wszystkie czasy :o) Nastepne spotkanie za
      tydzien !
      • marza26 Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 20:51
        Hej!Strasznie rzadko sie odzywam na tym forum no i tez nie czesto zagladam,bo
        moj komputer stoi na strychu i nie chce mi sie tam gramolic czesciej niz raz na
        tydzien.Szkoda,bo na piatkowe spotkanie chetnie bym tez sie wybrala.No ale jak
        za tydzien sie cos szykuje to chetnie dolacze.Lenkaaa,mam ogromna prosbe;czy
        moglabys skontaktowac sie ze mna telefonicznie?Moj nr 0645748361.Z gory
        dziekuje.Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieci.
        • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 21:39
          Sie skontaktuje z mila checia, zwlaszcza, ze sie od Kruszynki dowiedzialam, ze
          mieszkamy o rzut beretem od siebie :o)
      • a.polonia Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 20:55
        Dziewczyny, ale napiszcie, czy dojechal do Was Krzysiek, bo mnie ciekawosc
        zzera :)))
        • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 21:43
          No wiec Krzys sie chyba zawstydzil w ostatniej chwili i nie przyjechal
          niestety ;o(((
          Pola, a Ty sie na spotkanie z nami nie wybierzesz w przyszly weekend ? No
          chyba, ze masz daleko od Amsterdamu...( pojecia nie mam gdzie mieszkasz)
          • a.polonia Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 21:59
            No mam kawalek :(
            A kiedy dokladnie, w sobote czy w piatek? I o ktorej?
            Jesli w sobote i nie za pozno, to kto wie :)
            niestety, mam kawalek do Was, a nie chce mi sie przyjezdzac na godzinke i
            spieszyc sie na pociag :(
            • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 22:13
              Szczegoly jeszcze nie ustalone, ja sobie po cichu planowalam, ze sobota i
              Haarlem tym razem, ale musze z dziewczynami uzgodnic jak im pasuje. Mialy
              sprawdzic jak im dojazd do Haarlem pasuje.

I jak tam, sprawdzily ????!!! Jak sprawdzily, to niech dadza znac na priva albo
              komore !!! Ino szybko !!! :o)))))))))))))))))))))

Pola, jak tylko nam sie cos wyklaruje to damy znac.
              • a.polonia Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 22:17
                Tja, jak Haarlem, to ja odpadam, tez se wymyslily, a moze od razu Den Helder,
                coo??? :))
                • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 22:32
                  No co ty ?! Przeciez Haarlem o rzut beretem od Amsterdamu ?! 15 minut
                  pociagiem. Moze nawet mialabys bezposrednie polaczenia do Haarlem? Sprawdz ino.
                  Zreszta ja sie nie upieram, zwlaszcza, ze nic jeszcze nie uzgodnione
                  ostatecznie :o)
                • maxijo Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 22:33
                  jest oczywiscie jakies polaczenie, ale szukam dalej najlepszego. Wszytko mi
                  jedno czy to bedzie sobota czy piatek.
              • tijgertje Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 23:46
                Dziewczyny, a to spotkanie w Haarlemie to wy popijalne same robicie, czy myslicie nad czyms w ciagu dnia z dzieciorami? Bo ja dzisiaj wlasnie przy rewelacyjnym obiedzie we wloskiej restauracji sie strasznie rozmarzylam i mezowi powiedzialam, ze koniec z miganiem i do Haarlem musimy w koncu jechac:-) Tego, ze wizyta ma miec przede wszystkim na celu odwiedziny mojego ukochanego sklepu bozonarodzeniowego, jeszcze mu nie powiedzialam:-))) Lenkaaa, bylas tam juz?
                • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 28.08.06, 10:37
                  Pojecia nie mam czy w nim bylam...?! Kojarzy mi sie taki jeden z mnostwem
                  roznosci w szelakich, z ktorych mozna stroiki i "inne takie" komponowac, ale
                  nawet jego nazwy nie pamietam. Gorzej: nawet nazwy ulicy nie pamietam, choc
                  trafic to bym pewnie trafila ( chyba jestem "wzrokowcem"). Jak bys sie
                  wybierala do Haarlemu, to daj znac - wymienimy sie wtedy komorkami i chetnie
                  sie spotkam :o)
                  To planowane spotkanie weekendowe, to jest z zalozenia stricte "bezdzieciowe",
                  zreszta i tak spotykamy sie dopiero wieczorkiem.
    • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 28.08.06, 16:31
      Niniejszym oglasza sie, iz po przeprowadzeniu rozmow wielostronnych i po
      rozwazeniu wszystkich plusow dodatnich oraz plusow ujemnych, postanowiono, ze:
      spotkanie nr 2 odbedzie sie w ten piatek w Haarlem w okolicy Grote Markt.
      Wszystkich zainteresowanych zapraszamy !
      • a.polonia Re: Spotkanie w Amsterdamie 29.08.06, 20:53
        Bawcie sie dobrze i wychylcie tam kielicha za nieobecne :)
        • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 29.08.06, 21:11
          Wzniesiemy toast obowiazkowo ! Moze nastepnym razem termin lepiej
          Ci "podpasuje" :o)
          • a.polonia Re: Spotkanie w Amsterdamie 29.08.06, 21:16
            Lenka, wieczorowe terminy w Waszych stronach mi tak czy siak nie pasuja, do
            Haarlem mam 2h pociagiem z przesiadkami :(. Ale kto wie, moze kiedys, jakos...:)
    • kruszynka28 Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 30.10.06, 13:51
      Czesc laski!

Macie ochote na wieczorne wyjscie?
      Dajcie znac to cos zorganizujemy :-)

Pozdrawiam,
      Kasia
      • schinella Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 30.10.06, 14:13
        Hej Kaska!
        Ja sie pisze... pytanie tylko kiedy i jak berdzo wieczorne to wyjscie ;-)
        • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 30.10.06, 16:20
          Kruszynka, ja tez chetna, tylko date podaj :o)
          • kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 30.10.06, 16:48
            Mnie to wszystko jedno. Lenka ty masz najdalej wiec ty powinnas decydowac. Ja
            proponuje piatek o 20.00?
            • nesla Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 30.10.06, 20:52
              A wy znowu tak daleko, no i jako ciezarna nie mam nawet co sie wybierac na
              nocne imprezy, ale bawcie sie dobrze.
              • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 30.10.06, 22:21
                Kruszynka, mnie w piatek o 20 pasuje :o) Proponuje to samo miejsce spotkania co
                za pierwszym razem :o) Ciekawe czy Maxijo dolaczy ?
                • maxijo Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 30.10.06, 23:01
                  dolacze, moze troszke pozniej.
              • kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 31.10.06, 16:13
                nesla, ja w piatek bede w 21 tygodniu ciazy i nie uwazam tego za powod do nie
                imprezowania ;-) Jak malenstwo przyjdzie na swiat to sie jeszcze nasiedze :)
                Moze skrzyknij grupke dziewczyn z Twojego sasiedztwa, fajnie sie mozna
                odstresowac na takim babsko/maminym spotkaniu.
                • nesla Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 01.11.06, 08:48
                  Ale u mnie nikt nie mieszka :-(
                  • tijgertje Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 01.11.06, 08:57
                    Nie plaaacz!!! JA siem wybieram w twoim kierunku, bo mlody wlasnie Milenke
                    poogladal i zazadal spotkania na zywo. Tyle, ze w piatek jade do Utrechtu po
                    wizycie w tutejszym szpitalu, w przyszlym tygodniu znowu Utrecht i tu ortopeda,
                    wiec pewnie dopiero po tych wszystkich "uroczystosciach", ale przyjedziemy na
                    pewno lezki obetrzec:-)
                    • nesla Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 01.11.06, 09:21
                      :-)
                      • kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 02.11.06, 20:21
                        No i co laskt, spotykamy sie jutro? Pogoda co prawda nie zacheca ale na
                        polepszenie na razie chyba nie ma co liczyc.
                        Dajcie znac po nie wiem jak sobie planowac dzien.

Pozdrawiam,
                        Kasia
                        • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 04.11.06, 00:32
                          Krótko napiszę, bo mnie "suszy" po alkoholu :D
                          Super było na spotkaniu, jak zwykle naśmiałam sie za wszystkie czasy i niech
                          żałują wszystkie te, które miały ochotę przyjechać ale się nie zdecydowały
                          ujawnić :o)
                          Następne spotkanie za dwa tygodnie :D
                          • tijgertje Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 04.11.06, 11:04
                            A ja sie tak nie bawie:-( Bo do Amsterdamu w piatkowy wieczor i tak nie dojade:(
                            Mialo byc dawno temu jakies spotkanie forumowe z dzieciorami, wszyscy czekali
                            na lepsza pogode, lato minelo a tu ciiiszaaaa... Wy sie lepiej przyznajcie, ze
                            wam tylko na popijawie zalezy:-))))
                            • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 04.11.06, 11:51
                              Czyli widzisz, spotykają sie tylko ci, którym zależy na spotkaniu :o)
                              Dla mnie to nie lada przyjemność usiąść z koleżankami i pogadać, pośmiać się,
                              napić się (też!) bez konieczności "posiadania oczu naokoło głowy" i przerywania
                              co chwilę rozmowy bo dziecko mi właśnie zniknęło z pola widzenia...
                              A co do spotkania z dziećmi, to tak to już jest, że samo się nie zorganizuje a
                              najwyraźniej nikt nie był wystarczająco zainteresowany aby coś zaplanować,
                              zawsze kończyło się na rzucaniu luźnych haseł i nikt nie kwapił się do podjęcia
                              trudu pozbierania tych wszystkich pomysłów i pokierowania planami spotkania. No
                              niestety taka prawda :o)
                              • nesla Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 04.11.06, 13:00
                                Lenka, prawda jest taka, ze jestesmy tak rozsiane po Holandii, ze nie wystarcza
                                dobre checi aby sie spotkac.. Jak ja bym miala byc na 20-ta w Amasterdamie to
                                bym mogla zostac z godzinke a potem biegnac z powrotem na ostatnie polaczenie
                                pociagowe, albo wracac w srodku nocy samochodem. Wypilyscie chociaz nasze
                                zdrowie? ;-)
                                • lenkaaa Nesla 04.11.06, 14:56
                                  Naprawdę ostatni pociąg z Amsterdamu w Twoim kierunku odjeżdża ok. 21:30 ???? ??
                                  • a.polonia Re: Nesla 04.11.06, 15:24
                                    ja juz kiedys mowilam, ze chetnie bym sie z Wami spotkala, nawet i w
                                    Amsterdamie, ale w ciagu dnia, bo 20ta to dla nas (mowie tu tez o Nesli) to
                                    naprawde za pozno.
                                    Moj przedostatni (z zasady nie czekam do ostatniego) odjezdza o 23.17. W jedna
                                    strone jedzie sie 1,5 h. Zakladajac, ze chwile trwa zanim takie spotkanie sie
                                    rozkreci (no Wy sie juz znacie, wiec troche inaczej :)), czesc osob przychodzi
                                    pozniej, wliczajac czas dotarcia do miejsca spotkania i pozniej dojscia z
                                    powrotem do CS, wychodzi moze 1,5 h imprezy.
                                    Lenko, czy jesli takie spotkanie odbyloby sie o tej samej porze dajmy na to w
                                    Arnhem, to przyjechalabys? ;-).
                                    • lenkaaa Pola 04.11.06, 16:29
                                      Gdybym miała jechać pociągiem 1,5 h w jedna stronę, to bym się dłuuugo
                                      zastanawiała zanim zdecydowałabym się przyjechać :o)
                                      No i nie zapominajmy o potencjalnej możliwości, że po półtoragodZinnej jeździe
                                      pociągiem można wylądować na spotkaniu, którego uczestnicy zupełnie sobie nie
                                      przypadną do gustu, hi, hi,hi ;D
                                      Rozumiem, że jest to dyskusja czysto teoretyczna, bo przed naszym wczorajszym
                                      spotkaniem nikt nie zaproponował zmiany godziny na wcześniejszą :o)
                                      • tijgertje Re: Pola 04.11.06, 19:05
                                        O to wlasnie chodzi:-((( Niestety nie mieszkamy wszystkie w Amsterdamie czy
                                        okolicach:-( Chetnie bym sie z wami spotkala, ale wloczyc sie po nocy przez pol
                                        Holandii nie bardzo mi sie usmiecha:-(
                                        Jakby chetni byli, to w najblizszy piatek kolo poludnia bede w zoo w Amersfoort
                                        z mlodym. Jezeli ktos chce sie przylaczyc, to ja jak najbardziej chetna. Musze
                                        jechac ponad 100 km, wiec na nadmiar towarzystwa narzekac nie bedziemy:-))) Zoo
                                        jest otwarte chyba od 11.00 my dojedziemy miedzy 11.00 a 12.00, zostaniemy
                                        gdzies do 14.00, bo potem do lekarza musimy zmykac:-(
                                      • nesla Re: Pola 05.11.06, 10:38
                                        No wlasnie lenka. Nie wiem o ktorej odjezdza ostatni pociag, ale ja sie musze
                                        do A-damu dwa razy przesiadac, wiec nie wiem czy rozsadnie jest ryzykowac nie
                                        zlapanie ostatniego polaczenia ;-D Co do reszty to sama sobie odpowiedzialas,
                                        wszystkie zatem myslimy podobnie i pewnie dlatego nasze ogolnoforumowe
                                        spotkanie nigdy nie dojdzie do skutku.
    • kruszynka28 Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 09.07.07, 23:03
      Lenka, Maxjio dawno sie nie widzialysmy! :)
      Wrocilam z wakacji i jestem chetna na spotkanko.
      Piatek? Sobota? Kiedy wam pasuje?

Oczywiscie inne mamy miele widziane! :)
      • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 09.07.07, 23:44
        No nareszcie sie odezwalas !!! Koniecznie musimy sie spotkac !!! W piatek nie,
        bo przyjezdza moja siostrzenica i trzeba ja odebrac z lotniska wieczorem, ale
        za to w sobote jak najbardziej !!!
      • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 09.07.07, 23:50
        No, nareszcie sie odezwalas !!! Koniecznie musimy sie spotkac !!! W piatek mi
        nie pasuje, ale w sobote jak najbardziej !!!
        • lenkaaa Ha, ha !!! 09.07.07, 23:51
          a przed chwila mi pokazalo, ze nie ma mojego posta, wiec napisalam jeszcze
          raz !!!
      • lenkaaa sorry, ale jednak nie mogę... 10.07.07, 09:24
        na śmierć zapomniałam, że w sobotę wychodzę z małżonkiem moim szanownym,
        oblewać jego urodziny :o)
        Tak więc ten weekend odpada...
        Chyba, że masz ochotę w przyszłym...????
        • maxijo Re: sorry, ale jednak nie mogę... 10.07.07, 13:37
          w piatek, 20 lipca w amsterdamie najprawdopodobniej bedzie dla mnie najlepiej,
          dam znac jeszcze.
          pa
          • schinella Re: sorry, ale jednak nie mogę... 10.07.07, 15:30
            aaaa... to ja bym tez sie pisala ;-)
            Prosze informowac o terminie i miejscu.
            • kruszynka28 Re: sorry, ale jednak nie mogę... 10.07.07, 21:53
              Super, to jest nas coraz wiecej :)

20 lipca mi pasuje, oczywiscie Amsterdam ;-)
              • aniapo1 Re: sorry, ale jednak nie mogę... 10.07.07, 22:13
                hej:) jestem tutaj nowa, mam na imie Ania, 32 lata, mama 4-miesiecznego Daniela
                Huberta, mieszkam w Almere od 9 miesiecy i z checia dolaczylabym do Was na
                piatkowe spotkanko, jesli mozna?
                • lenkaaa Re: sorry, ale jednak nie mogę... 10.07.07, 22:19
                  Jasne, że można !!! :o)
                  Ja też będę :o)
                  • schinella Re: sorry, ale jednak nie mogę... 11.07.07, 11:59
                    Tylko powiedzcie na ktora godzine, bo ja w pracy jestem do 16.30, wiec bede
                    musiala cos wykombinowac. No chyba ze wieczorkiem, wtedy nie ma problemu babcia
                    z tata beda robic za baby sitterow ;-)
      • aniapo1 Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 17.07.07, 19:28
        hej dziewczyny, czy to piatkowe spotkanie w Amsterdamie jest aktualne??
        • kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 18.07.07, 13:09
          Z tego co wiem to tak :)
          Trzeba tylko ustalic godzine i miejsce. Ja moge byc ok. 20.30. Tylko gdzie?
          • maxijo Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 18.07.07, 13:43
            wlasnie kruszynka, ciezko cie zlapac!!! Ja i Lenkaa mamy dalej ochote spotkac
            sie w piatek, mysle ze miedzy 19-20 gdzies na Leidseplein, moze jak zwykle
            English/Irish pub? Wiem, ze czesc z nas przed polnoca musi byc w domu, wiec
            lepiej chyba wczesniej niz pozniej. Komorki mozemy wymienic na privie.
            pozdrawiam
            • schinella Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 18.07.07, 22:55
              Ja tez jestem chetna, ale bylabym dopiero ok 21.30 bo musze odstawic tate na
              autobus o 21-szej.
              • kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 19.07.07, 21:12
                No to co: jutro tak jak maxijo proponuje spotykamy sie na Leidseplein w
                English/Irish pubie. Maxijo i Lenka beda juz po 19.00.
                • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 19.07.07, 21:27
                  Ha, ha !!! To sie właśnie dowiedziałam o której będę !!!! Bo oryginalnie to
                  planowałam dopiero jutro do Maxijo dzwonić i się umawiać na konkretną
                  godzinę !!! :DDD
                  Pytanie tylko czy my możemy z Maxijo tak wcześnie się spotkać, bo zanim reszta
                  się zjedzie to my już możemy być w takim stanie, że może i lokal zmienimy, może
                  mężczyzn jakiś wyrwiemy, może na stole będziemy tańczyć :PPPPPP

W każdym razie jakby ktoś chciał jeszcze dołączyć to proszę się na priva
                  zgłaszać do mnie i wymienimy się telefonami, bo tak czy siak będziemy z Maxijo
                  pierwsze.
                  • kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 19.07.07, 21:49
                    :) Widze, ze maxijo zadecydowala za ciebie ;-)
                    Najwazniejsze, ze nie zaprzeczasz.
                    Do mojego przyjazdu prosze trzymac fason ale pic juz mozecie zaczac. Ja po ciazy
                    wyszlam z wprawy wiec z wami nie mam sie co sie rownac ;)
                    Do jutra!
                    • aniapo1 Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 19.07.07, 22:47
                      ja zjade ok. 20, tylko napiszcie mi na priva (aniapo1@gazeta.pl) telefon
                      kontaktowy do jednej z Was :))
                      moge za Was wszytkie trzymac fason, bo nawet sie nie napije, gdyz wciaz karmie
                      piersia...
                      do zobaczenia jutro
                    • lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 20.07.07, 11:04
                      nie, to ja źle przeczytałam, myślałam, że napisałaś, że będę już o 19:00
                      Maxijo miała moją autoryzację do pisania w liczbie mnogiej :o)
                      • lenkaaa aniapo1, schinella :o) 20.07.07, 11:57
                        odpisalam :o)
                        • aniapo1 Re: aniapo1, schinella :o) 20.07.07, 12:26
                          odebralam, dzieki :)
                          • kruszynka28 Re: aniapo1, schinella :o) 20.07.07, 13:51
                            ania, ja tez wciaz karmie piersia sle sie wczesniej przygotowalalm i zrobilam
                            zapasik mleczka dla mlodego zeby maz karmil :) Mamie tez sie cos od zycia nalezy ;-)
                            • maxijo Re: aniapo1, schinella :o) 20.07.07, 15:10
                              zjazd karmiacych zapowiada sie:)
                              • schinella Re: aniapo1, schinella :o) 20.07.07, 16:10
                                ano! ja tez karmiaca ;-)
                                • lenkaaa Re: aniapo1, schinella :o) 20.07.07, 16:11
                                  Ha, ha, to tylko ja jedna "czarna owca"- niekarmiąca :D
                                • lenkaaa schinella :o) 22.07.07, 18:07
                                  Skrobnęłam do Ciebie na priva :o)
    • lenkaaa **KOLEJNE** SPOTKANIE** 14.09.07, 09:38
      To jak Koleżanki, kiedy następne spotkanko ?! Proponuję piątek albo
      sobotę (21, 22 wrzesień).
      A może tym razem w Haarlem...?? -że tak nieśmiało zasugeruję :D :D :D
      • schinella Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 14.09.07, 16:18
        Ja sie pisze!
        • lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 14.09.07, 16:28
          Nooooo!!!! a już się bałam, że nikt nie jest
          zainteresowany !!!! :D :D :D
          • kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 14.09.07, 19:09
            Ja tez sie pisze z tym, ze szczerze powiem A'dam bardziej mi lezy. ;) Zanim
            poloze najmlodsze spac i dotre to Harlemu to wy juz pijane bedziecie! hehehe
            Ale Lenka moja ostatania propozycja jest aktualna: pokoj goscinny u nas jest do
            Twojej dyspozycji :)
            • lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 14.09.07, 20:06
              no jak jest do dyspozycji, to robie rezerwację :D Przy okazji poznam
              Twoja najmłodszą latorośl :o)
              Już sie cieszę na nasze kolejne spotkanie !!!

Maxijo ! Gdzie sie podziewasz?! Melduj sie na spotkanie !!!
              • maxijo Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 14.09.07, 21:24
                ja wole zdecydowanie sobote, nocleg w Haarlemie mam rowniez
                • kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 15.09.07, 20:28
                  maxijo nie rob zamieszania! ;-) Powiedz, ze Amsterdam tez ci pasuje :)))
                  Sobota dle mnie tez lepsza.
              • kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 15.09.07, 20:29
                Super, no to potwierdzam rezerwacje ;)
                • schinella Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 15.09.07, 20:46
                  Ja tez egoistycznie jestem za Amsterdamem :-)
                  Co do dnia jest mi to obojetne. Mam nadzieje, ze bedzie rownie dobra
                  impreza co ostatnio.
                  • lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 16.09.07, 15:00
                    Czyli: sobota, Amsterdam, godz.20:00 ????
                    Kto jeszcze chętny, żeby dołączyć ??? - proszę się zgłaszać !!! Nie
                    gryziemy :D :D :D
                    • schinella Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 20.09.07, 20:53
                      Tam gdzie ostatnio?
                      • lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 21.09.07, 10:25
                        Chiba tam gdzie ostatnio :o) Nie wiem czy sie zjawię, bo straciłam
                        niemal całkowicie głos i ladwie chrypię, a nie przyjadę przecież
                        żeby tylko siedzieć i was słuchać, bo to niemozliwe :o) Jakby mi sie
                        cudem jakimś poprawiło do jutra to dam znać telefonicznie, a jak nie
                        to z wielkim bólem serca (i gardła) będę musiała spasowac :((((((
                        Strasznie mi przykro z tego powodu :(((((
                        • schinella Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 21.09.07, 10:45
                          No nie!! A mialysmy sie wreszcie nagadac!
                          Mam nadzieje ze reszta sie zjawi?
                          • kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 21.09.07, 14:30
                            Lenka kuruj sie !!!!
                            Solidarnie postanowilysmy, ze spotkamy sie za 2 tygodnia jak juz chorutka sie
                            wykuruje. I moze ktos jeszcze sie dolaczy? (Marzena?;)
                            • lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 21.09.07, 15:14
                              Dzięki !!! :D
                              • kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 21.09.07, 21:49
                                Spoko, co sie odwlecze... ;)
                                Ja wasnie dla rownowagi z mezem winko popijam :)))
                                • schinella Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 01.10.07, 19:44
                                  Czy to nie w ten piatek sie spotykamy?
                                  Mam nadzieje, ze to aktualne i nikt sie nie rozchoruje. Lenka
                                  wydobrzalas juz?
                                  • kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 01.10.07, 22:23
                                    W ten weekend ale bylam pewna, ze w sobote?
                                    Lenka jak sie czujesz?
                                    • lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 02.10.07, 11:31
                                      Już jestem zdrowa. Chyba do końca tygodnia niczego nowego nie
                                      złapię...? Mam nadzieje, że nie.
                                      Ja wolę chyba w piątek niż w sobotę. Musze sie jeszcze zastanowić.
                                      • schinella Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 02.10.07, 12:14
                                        Ja tez wole w piatek - malzonek wraca z wojazy i idziemy w sobote na
                                        kolacje.
                                        • kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 02.10.07, 14:29
                                          Mi bez roznicy. W piatek tez moge.
                                          Maxijo? Marzena?
                                          • magdulka17 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 02.10.07, 18:53
                                            Chetnie bym do Was dolaczyla! Jesli mozna, oczywiscie:)???
                                            • maxijo Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 03.10.07, 13:24
                                              moge tylko w sobote, bede z kolezanka, moim gosciem, mowilam juz o
                                              moim planie pare razy.
                                              • lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 03.10.07, 14:10
                                                Maxijo - a ta Twoja koleżanka nie przylatuje czasem w piątek ? Nie
                                                możesz jej w piątek przywieźć do A-damu ?

Magdulek - pewnie, że mozesz, zapraszamy :o)
                                                • maxijo Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 03.10.07, 14:52
                                                  przylatuje w sobote po poludniu, w piatek niestety nie wychodze.
                                                  Sadzilam ze umawialysmy sie na sobote.
                                                • kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 03.10.07, 15:05
                                                  kolezanka Maxijo przylatuje chyba w sobote z tego co pamietam.
                                                  Dalej dziewczyny, decydujcie sie bo mam jeszcze jedna kolezanke ktora chialaby
                                                  przyjsc ale musi wiedziec wczesniej kiedy.
                                                  • lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 03.10.07, 15:34
                                                    No to ok. W sobotę też mogę.
                                                  • magdulka17 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 03.10.07, 19:35
                                                    Dzieki za zaproszenie! Mnie sobota tez odpowiada! Mam nadzieje, ze
                                                    spotkanie nie rozpocznie sie zbyt pozno, bo musze dojechac pociagiem
                                                    z Utrechtu. (tzn: Z dojazdem nie problem, ale powrot nocna pora nie
                                                    bylby przyjemny...)
                                                  • schinella Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 04.10.07, 11:24
                                                    No to mnie nie bedzie, chyba nie uda mi sie przelozyc kolacji na
                                                    piatek, no chyba ze cos zakombinuje...
                                                  • lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 04.10.07, 11:30
                                                    Kombinuj, Schinella, kombinuj i to mocno bo obecność na spotkaniu
                                                    jest OBOWIĄZKOWA !!!! Będziemy dokładnie sprawdzać wszelkie
                                                    alibi ;o) !!!!
                                                  • kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 04.10.07, 11:38
                                                    Czyli sobota, godz 20.00 w Irish Pub kolo Boom Chicago?
                                                  • schinella Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 04.10.07, 11:49
                                                    Huraaaaaa.... BEDE!!!!!
                                                    Przelozylismy rezerwacje na piatek wiec i 'wilk syty i owca cala' ;-)
                                                  • maxijo Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 04.10.07, 13:39
                                                    Alleluja!!!!
                                                  • lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 04.10.07, 14:53
                                                    Tak jest, Irish Pub. Fajnie Schinella, że sie udalo przełożyć :D
                                                  • kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 04.10.07, 15:51
                                                    lenak spisz u mnie?
                                                  • lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 04.10.07, 23:19
                                                    No właśnie nie wiem... a mogę zdecydować dopiero w sobotę czy chcesz
                                                    mieć wcześniejszą deklarację na piśmie...? :o)
                                                  • kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 05.10.07, 10:13
                                                    Koniecznie na pismie! Najlepiej faxem ;)

A tak powanie to pewnie, ze moze byc w sobote (najwyzej sama sobie bedziesz
                                                    posciel ubierac;). Rozumiem, ze zalezy od tego w jakiem stanie beda... Twoje
                                                    nogi? No ja cie nosic kochana nie bede... ;)

Do jutra!
                                                  • lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 05.10.07, 10:25
                                                    hI, hi, hi, no właśnie wszystko zalezy od stanu....
                                                    Do zobaczenia :o)
                                                  • schinella Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 05.10.07, 12:19
                                                    ostatnio 'na nogi' ;-) pomogla wizyta w burger kingu o 1 w nocy hi
                                                    hi hi...
                                                  • magdulka17 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 07.10.07, 19:24
                                                    No i nie dotarlam na "wieczorek zapoznawczy".... Nasz Maksio zrobil
                                                    sie taki marudny (czekamy na zabki), ze nie mialam sumienia go
                                                    zostawiac pod opieka tatusia. Mam nadzieje, ze podczas "kolejnego
                                                    spotkania" w Amsterdamie uda mi sie wreszcie Was poznac!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka