lenkaaa 22.08.06, 13:37 Spotykamy sie z Maxijo w ten piatek ok. 20:00 na Leidseplein na pogaduchy zakrapiane alkoholem :o))) Jesli jest ktos chetny aby do nas dolaczyc to zapraszamy. Odwaznych prosimy o zgloszenia w tym watku :o))))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 22.08.06, 15:06 Jestem chetna :-) Gdzie sie spotkamy? Bede najprawdopodobniej z siostra. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 22.08.06, 21:49 O to fajnie ! Zaraz Ci wysle namiary na priva. Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 23.08.06, 09:35 Odpisalam :-) Super pomysl z tym spotkaniem! Odpowiedz Link
agatamaria1 Re: Spotkanie w Amsterdamie 23.08.06, 11:40 Hej - Szkoda ze nie moge dolaczyc - tak sie sklada ze jestem sama z malym przez weekend. Noc coz - mam nadzieje ze jeszcze bedzie inna okazja do spotkania. Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 23.08.06, 11:55 Szkoda Agata :-( A nie masz jakiejs babysitter? Na pewno nie raz jeszcze wyjdziemy :-) Odpowiedz Link
dabbla Re: Spotkanie w Amsterdamie 24.08.06, 13:22 Czesc, mozna do was dolaczyc?? Mam na imie Krzysiek i bede tu studiowal w konserwatorium. Nie mam stalego dostepu do netu poki co, wiec pewnie sobie nie pogadamy na forum. W razie czego to podjade jutro na rowerku moze sie spotkamy dabbla@o2.pl Odpowiedz Link
tijgertje Re: Spotkanie w Amsterdamie 24.08.06, 14:46 O kurcze, a ja nie moge pojechac:-( Krzysiu, a co bedziesz konkretnie studiowal? Straaasznie ci zazdroszcze:-( Odpowiedz Link
beba3 Re: Spotkanie w Amsterdamie 24.08.06, 17:51 O! I chlopak sie znalazl? Mlody i swiezy? ;-D Fajnie macie dziewczyny! ;-) Odpowiedz Link
maxijo Re: Spotkanie w Amsterdamie 24.08.06, 20:50 wow, niespodzianka z tym facetem, a moze to jeszcze do tego TATUS? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 26.08.06, 01:07 Bylo superascie ! Nasmialam sie za wszystkie czasy :o) Nastepne spotkanie za tydzien ! Odpowiedz Link
marza26 Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 20:51 Hej!Strasznie rzadko sie odzywam na tym forum no i tez nie czesto zagladam,bo moj komputer stoi na strychu i nie chce mi sie tam gramolic czesciej niz raz na tydzien.Szkoda,bo na piatkowe spotkanie chetnie bym tez sie wybrala.No ale jak za tydzien sie cos szykuje to chetnie dolacze.Lenkaaa,mam ogromna prosbe;czy moglabys skontaktowac sie ze mna telefonicznie?Moj nr 0645748361.Z gory dziekuje.Pozdrawiam wszystkie mamy i dzieci. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 21:39 Sie skontaktuje z mila checia, zwlaszcza, ze sie od Kruszynki dowiedzialam, ze mieszkamy o rzut beretem od siebie :o) Odpowiedz Link
a.polonia Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 20:55 Dziewczyny, ale napiszcie, czy dojechal do Was Krzysiek, bo mnie ciekawosc zzera :))) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 21:43 No wiec Krzys sie chyba zawstydzil w ostatniej chwili i nie przyjechal niestety ;o((( Pola, a Ty sie na spotkanie z nami nie wybierzesz w przyszly weekend ? No chyba, ze masz daleko od Amsterdamu...( pojecia nie mam gdzie mieszkasz) Odpowiedz Link
a.polonia Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 21:59 No mam kawalek :( A kiedy dokladnie, w sobote czy w piatek? I o ktorej? Jesli w sobote i nie za pozno, to kto wie :) niestety, mam kawalek do Was, a nie chce mi sie przyjezdzac na godzinke i spieszyc sie na pociag :( Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 22:13 Szczegoly jeszcze nie ustalone, ja sobie po cichu planowalam, ze sobota i Haarlem tym razem, ale musze z dziewczynami uzgodnic jak im pasuje. Mialy sprawdzic jak im dojazd do Haarlem pasuje. I jak tam, sprawdzily ????!!! Jak sprawdzily, to niech dadza znac na priva albo komore !!! Ino szybko !!! :o))))))))))))))))))))) Pola, jak tylko nam sie cos wyklaruje to damy znac. Odpowiedz Link
a.polonia Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 22:17 Tja, jak Haarlem, to ja odpadam, tez se wymyslily, a moze od razu Den Helder, coo??? :)) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 22:32 No co ty ?! Przeciez Haarlem o rzut beretem od Amsterdamu ?! 15 minut pociagiem. Moze nawet mialabys bezposrednie polaczenia do Haarlem? Sprawdz ino. Zreszta ja sie nie upieram, zwlaszcza, ze nic jeszcze nie uzgodnione ostatecznie :o) Odpowiedz Link
maxijo Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 22:33 jest oczywiscie jakies polaczenie, ale szukam dalej najlepszego. Wszytko mi jedno czy to bedzie sobota czy piatek. Odpowiedz Link
tijgertje Re: Spotkanie w Amsterdamie 27.08.06, 23:46 Dziewczyny, a to spotkanie w Haarlemie to wy popijalne same robicie, czy myslicie nad czyms w ciagu dnia z dzieciorami? Bo ja dzisiaj wlasnie przy rewelacyjnym obiedzie we wloskiej restauracji sie strasznie rozmarzylam i mezowi powiedzialam, ze koniec z miganiem i do Haarlem musimy w koncu jechac:-) Tego, ze wizyta ma miec przede wszystkim na celu odwiedziny mojego ukochanego sklepu bozonarodzeniowego, jeszcze mu nie powiedzialam:-))) Lenkaaa, bylas tam juz? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 28.08.06, 10:37 Pojecia nie mam czy w nim bylam...?! Kojarzy mi sie taki jeden z mnostwem roznosci w szelakich, z ktorych mozna stroiki i "inne takie" komponowac, ale nawet jego nazwy nie pamietam. Gorzej: nawet nazwy ulicy nie pamietam, choc trafic to bym pewnie trafila ( chyba jestem "wzrokowcem"). Jak bys sie wybierala do Haarlemu, to daj znac - wymienimy sie wtedy komorkami i chetnie sie spotkam :o) To planowane spotkanie weekendowe, to jest z zalozenia stricte "bezdzieciowe", zreszta i tak spotykamy sie dopiero wieczorkiem. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 28.08.06, 16:31 Niniejszym oglasza sie, iz po przeprowadzeniu rozmow wielostronnych i po rozwazeniu wszystkich plusow dodatnich oraz plusow ujemnych, postanowiono, ze: spotkanie nr 2 odbedzie sie w ten piatek w Haarlem w okolicy Grote Markt. Wszystkich zainteresowanych zapraszamy ! Odpowiedz Link
a.polonia Re: Spotkanie w Amsterdamie 29.08.06, 20:53 Bawcie sie dobrze i wychylcie tam kielicha za nieobecne :) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 29.08.06, 21:11 Wzniesiemy toast obowiazkowo ! Moze nastepnym razem termin lepiej Ci "podpasuje" :o) Odpowiedz Link
a.polonia Re: Spotkanie w Amsterdamie 29.08.06, 21:16 Lenka, wieczorowe terminy w Waszych stronach mi tak czy siak nie pasuja, do Haarlem mam 2h pociagiem z przesiadkami :(. Ale kto wie, moze kiedys, jakos...:) Odpowiedz Link
kruszynka28 Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 30.10.06, 13:51 Czesc laski! Macie ochote na wieczorne wyjscie? Dajcie znac to cos zorganizujemy :-) Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link
schinella Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 30.10.06, 14:13 Hej Kaska! Ja sie pisze... pytanie tylko kiedy i jak berdzo wieczorne to wyjscie ;-) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 30.10.06, 16:20 Kruszynka, ja tez chetna, tylko date podaj :o) Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 30.10.06, 16:48 Mnie to wszystko jedno. Lenka ty masz najdalej wiec ty powinnas decydowac. Ja proponuje piatek o 20.00? Odpowiedz Link
nesla Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 30.10.06, 20:52 A wy znowu tak daleko, no i jako ciezarna nie mam nawet co sie wybierac na nocne imprezy, ale bawcie sie dobrze. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 30.10.06, 22:21 Kruszynka, mnie w piatek o 20 pasuje :o) Proponuje to samo miejsce spotkania co za pierwszym razem :o) Ciekawe czy Maxijo dolaczy ? Odpowiedz Link
maxijo Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 30.10.06, 23:01 dolacze, moze troszke pozniej. Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 31.10.06, 16:13 nesla, ja w piatek bede w 21 tygodniu ciazy i nie uwazam tego za powod do nie imprezowania ;-) Jak malenstwo przyjdzie na swiat to sie jeszcze nasiedze :) Moze skrzyknij grupke dziewczyn z Twojego sasiedztwa, fajnie sie mozna odstresowac na takim babsko/maminym spotkaniu. Odpowiedz Link
nesla Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 01.11.06, 08:48 Ale u mnie nikt nie mieszka :-( Odpowiedz Link
tijgertje Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 01.11.06, 08:57 Nie plaaacz!!! JA siem wybieram w twoim kierunku, bo mlody wlasnie Milenke poogladal i zazadal spotkania na zywo. Tyle, ze w piatek jade do Utrechtu po wizycie w tutejszym szpitalu, w przyszlym tygodniu znowu Utrecht i tu ortopeda, wiec pewnie dopiero po tych wszystkich "uroczystosciach", ale przyjedziemy na pewno lezki obetrzec:-) Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 02.11.06, 20:21 No i co laskt, spotykamy sie jutro? Pogoda co prawda nie zacheca ale na polepszenie na razie chyba nie ma co liczyc. Dajcie znac po nie wiem jak sobie planowac dzien. Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 04.11.06, 00:32 Krótko napiszę, bo mnie "suszy" po alkoholu :D Super było na spotkaniu, jak zwykle naśmiałam sie za wszystkie czasy i niech żałują wszystkie te, które miały ochotę przyjechać ale się nie zdecydowały ujawnić :o) Następne spotkanie za dwa tygodnie :D Odpowiedz Link
tijgertje Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 04.11.06, 11:04 A ja sie tak nie bawie:-( Bo do Amsterdamu w piatkowy wieczor i tak nie dojade:( Mialo byc dawno temu jakies spotkanie forumowe z dzieciorami, wszyscy czekali na lepsza pogode, lato minelo a tu ciiiszaaaa... Wy sie lepiej przyznajcie, ze wam tylko na popijawie zalezy:-)))) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 04.11.06, 11:51 Czyli widzisz, spotykają sie tylko ci, którym zależy na spotkaniu :o) Dla mnie to nie lada przyjemność usiąść z koleżankami i pogadać, pośmiać się, napić się (też!) bez konieczności "posiadania oczu naokoło głowy" i przerywania co chwilę rozmowy bo dziecko mi właśnie zniknęło z pola widzenia... A co do spotkania z dziećmi, to tak to już jest, że samo się nie zorganizuje a najwyraźniej nikt nie był wystarczająco zainteresowany aby coś zaplanować, zawsze kończyło się na rzucaniu luźnych haseł i nikt nie kwapił się do podjęcia trudu pozbierania tych wszystkich pomysłów i pokierowania planami spotkania. No niestety taka prawda :o) Odpowiedz Link
nesla Re: Spotkanie w Amsterdamie 2!!! 04.11.06, 13:00 Lenka, prawda jest taka, ze jestesmy tak rozsiane po Holandii, ze nie wystarcza dobre checi aby sie spotkac.. Jak ja bym miala byc na 20-ta w Amasterdamie to bym mogla zostac z godzinke a potem biegnac z powrotem na ostatnie polaczenie pociagowe, albo wracac w srodku nocy samochodem. Wypilyscie chociaz nasze zdrowie? ;-) Odpowiedz Link
lenkaaa Nesla 04.11.06, 14:56 Naprawdę ostatni pociąg z Amsterdamu w Twoim kierunku odjeżdża ok. 21:30 ???? ?? Odpowiedz Link
a.polonia Re: Nesla 04.11.06, 15:24 ja juz kiedys mowilam, ze chetnie bym sie z Wami spotkala, nawet i w Amsterdamie, ale w ciagu dnia, bo 20ta to dla nas (mowie tu tez o Nesli) to naprawde za pozno. Moj przedostatni (z zasady nie czekam do ostatniego) odjezdza o 23.17. W jedna strone jedzie sie 1,5 h. Zakladajac, ze chwile trwa zanim takie spotkanie sie rozkreci (no Wy sie juz znacie, wiec troche inaczej :)), czesc osob przychodzi pozniej, wliczajac czas dotarcia do miejsca spotkania i pozniej dojscia z powrotem do CS, wychodzi moze 1,5 h imprezy. Lenko, czy jesli takie spotkanie odbyloby sie o tej samej porze dajmy na to w Arnhem, to przyjechalabys? ;-). Odpowiedz Link
lenkaaa Pola 04.11.06, 16:29 Gdybym miała jechać pociągiem 1,5 h w jedna stronę, to bym się dłuuugo zastanawiała zanim zdecydowałabym się przyjechać :o) No i nie zapominajmy o potencjalnej możliwości, że po półtoragodZinnej jeździe pociągiem można wylądować na spotkaniu, którego uczestnicy zupełnie sobie nie przypadną do gustu, hi, hi,hi ;D Rozumiem, że jest to dyskusja czysto teoretyczna, bo przed naszym wczorajszym spotkaniem nikt nie zaproponował zmiany godziny na wcześniejszą :o) Odpowiedz Link
tijgertje Re: Pola 04.11.06, 19:05 O to wlasnie chodzi:-((( Niestety nie mieszkamy wszystkie w Amsterdamie czy okolicach:-( Chetnie bym sie z wami spotkala, ale wloczyc sie po nocy przez pol Holandii nie bardzo mi sie usmiecha:-( Jakby chetni byli, to w najblizszy piatek kolo poludnia bede w zoo w Amersfoort z mlodym. Jezeli ktos chce sie przylaczyc, to ja jak najbardziej chetna. Musze jechac ponad 100 km, wiec na nadmiar towarzystwa narzekac nie bedziemy:-))) Zoo jest otwarte chyba od 11.00 my dojedziemy miedzy 11.00 a 12.00, zostaniemy gdzies do 14.00, bo potem do lekarza musimy zmykac:-( Odpowiedz Link
nesla Re: Pola 05.11.06, 10:38 No wlasnie lenka. Nie wiem o ktorej odjezdza ostatni pociag, ale ja sie musze do A-damu dwa razy przesiadac, wiec nie wiem czy rozsadnie jest ryzykowac nie zlapanie ostatniego polaczenia ;-D Co do reszty to sama sobie odpowiedzialas, wszystkie zatem myslimy podobnie i pewnie dlatego nasze ogolnoforumowe spotkanie nigdy nie dojdzie do skutku. Odpowiedz Link
kruszynka28 Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 09.07.07, 23:03 Lenka, Maxjio dawno sie nie widzialysmy! :) Wrocilam z wakacji i jestem chetna na spotkanko. Piatek? Sobota? Kiedy wam pasuje? Oczywiscie inne mamy miele widziane! :) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 09.07.07, 23:44 No nareszcie sie odezwalas !!! Koniecznie musimy sie spotkac !!! W piatek nie, bo przyjezdza moja siostrzenica i trzeba ja odebrac z lotniska wieczorem, ale za to w sobote jak najbardziej !!! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 09.07.07, 23:50 No, nareszcie sie odezwalas !!! Koniecznie musimy sie spotkac !!! W piatek mi nie pasuje, ale w sobote jak najbardziej !!! Odpowiedz Link
lenkaaa Ha, ha !!! 09.07.07, 23:51 a przed chwila mi pokazalo, ze nie ma mojego posta, wiec napisalam jeszcze raz !!! Odpowiedz Link
lenkaaa sorry, ale jednak nie mogę... 10.07.07, 09:24 na śmierć zapomniałam, że w sobotę wychodzę z małżonkiem moim szanownym, oblewać jego urodziny :o) Tak więc ten weekend odpada... Chyba, że masz ochotę w przyszłym...???? Odpowiedz Link
maxijo Re: sorry, ale jednak nie mogę... 10.07.07, 13:37 w piatek, 20 lipca w amsterdamie najprawdopodobniej bedzie dla mnie najlepiej, dam znac jeszcze. pa Odpowiedz Link
schinella Re: sorry, ale jednak nie mogę... 10.07.07, 15:30 aaaa... to ja bym tez sie pisala ;-) Prosze informowac o terminie i miejscu. Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: sorry, ale jednak nie mogę... 10.07.07, 21:53 Super, to jest nas coraz wiecej :) 20 lipca mi pasuje, oczywiscie Amsterdam ;-) Odpowiedz Link
aniapo1 Re: sorry, ale jednak nie mogę... 10.07.07, 22:13 hej:) jestem tutaj nowa, mam na imie Ania, 32 lata, mama 4-miesiecznego Daniela Huberta, mieszkam w Almere od 9 miesiecy i z checia dolaczylabym do Was na piatkowe spotkanko, jesli mozna? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: sorry, ale jednak nie mogę... 10.07.07, 22:19 Jasne, że można !!! :o) Ja też będę :o) Odpowiedz Link
schinella Re: sorry, ale jednak nie mogę... 11.07.07, 11:59 Tylko powiedzcie na ktora godzine, bo ja w pracy jestem do 16.30, wiec bede musiala cos wykombinowac. No chyba ze wieczorkiem, wtedy nie ma problemu babcia z tata beda robic za baby sitterow ;-) Odpowiedz Link
aniapo1 Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 17.07.07, 19:28 hej dziewczyny, czy to piatkowe spotkanie w Amsterdamie jest aktualne?? Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 18.07.07, 13:09 Z tego co wiem to tak :) Trzeba tylko ustalic godzine i miejsce. Ja moge byc ok. 20.30. Tylko gdzie? Odpowiedz Link
maxijo Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 18.07.07, 13:43 wlasnie kruszynka, ciezko cie zlapac!!! Ja i Lenkaa mamy dalej ochote spotkac sie w piatek, mysle ze miedzy 19-20 gdzies na Leidseplein, moze jak zwykle English/Irish pub? Wiem, ze czesc z nas przed polnoca musi byc w domu, wiec lepiej chyba wczesniej niz pozniej. Komorki mozemy wymienic na privie. pozdrawiam Odpowiedz Link
schinella Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 18.07.07, 22:55 Ja tez jestem chetna, ale bylabym dopiero ok 21.30 bo musze odstawic tate na autobus o 21-szej. Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 19.07.07, 21:12 No to co: jutro tak jak maxijo proponuje spotykamy sie na Leidseplein w English/Irish pubie. Maxijo i Lenka beda juz po 19.00. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 19.07.07, 21:27 Ha, ha !!! To sie właśnie dowiedziałam o której będę !!!! Bo oryginalnie to planowałam dopiero jutro do Maxijo dzwonić i się umawiać na konkretną godzinę !!! :DDD Pytanie tylko czy my możemy z Maxijo tak wcześnie się spotkać, bo zanim reszta się zjedzie to my już możemy być w takim stanie, że może i lokal zmienimy, może mężczyzn jakiś wyrwiemy, może na stole będziemy tańczyć :PPPPPP W każdym razie jakby ktoś chciał jeszcze dołączyć to proszę się na priva zgłaszać do mnie i wymienimy się telefonami, bo tak czy siak będziemy z Maxijo pierwsze. Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 19.07.07, 21:49 :) Widze, ze maxijo zadecydowala za ciebie ;-) Najwazniejsze, ze nie zaprzeczasz. Do mojego przyjazdu prosze trzymac fason ale pic juz mozecie zaczac. Ja po ciazy wyszlam z wprawy wiec z wami nie mam sie co sie rownac ;) Do jutra! Odpowiedz Link
aniapo1 Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 19.07.07, 22:47 ja zjade ok. 20, tylko napiszcie mi na priva (aniapo1@gazeta.pl) telefon kontaktowy do jednej z Was :)) moge za Was wszytkie trzymac fason, bo nawet sie nie napije, gdyz wciaz karmie piersia... do zobaczenia jutro Odpowiedz Link
lenkaaa Re: Spotkanie w Amsterdamie 3!!! 20.07.07, 11:04 nie, to ja źle przeczytałam, myślałam, że napisałaś, że będę już o 19:00 Maxijo miała moją autoryzację do pisania w liczbie mnogiej :o) Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: aniapo1, schinella :o) 20.07.07, 13:51 ania, ja tez wciaz karmie piersia sle sie wczesniej przygotowalalm i zrobilam zapasik mleczka dla mlodego zeby maz karmil :) Mamie tez sie cos od zycia nalezy ;-) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: aniapo1, schinella :o) 20.07.07, 16:11 Ha, ha, to tylko ja jedna "czarna owca"- niekarmiąca :D Odpowiedz Link
lenkaaa **KOLEJNE** SPOTKANIE** 14.09.07, 09:38 To jak Koleżanki, kiedy następne spotkanko ?! Proponuję piątek albo sobotę (21, 22 wrzesień). A może tym razem w Haarlem...?? -że tak nieśmiało zasugeruję :D :D :D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 14.09.07, 16:28 Nooooo!!!! a już się bałam, że nikt nie jest zainteresowany !!!! :D :D :D Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 14.09.07, 19:09 Ja tez sie pisze z tym, ze szczerze powiem A'dam bardziej mi lezy. ;) Zanim poloze najmlodsze spac i dotre to Harlemu to wy juz pijane bedziecie! hehehe Ale Lenka moja ostatania propozycja jest aktualna: pokoj goscinny u nas jest do Twojej dyspozycji :) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 14.09.07, 20:06 no jak jest do dyspozycji, to robie rezerwację :D Przy okazji poznam Twoja najmłodszą latorośl :o) Już sie cieszę na nasze kolejne spotkanie !!! Maxijo ! Gdzie sie podziewasz?! Melduj sie na spotkanie !!! Odpowiedz Link
maxijo Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 14.09.07, 21:24 ja wole zdecydowanie sobote, nocleg w Haarlemie mam rowniez Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 15.09.07, 20:28 maxijo nie rob zamieszania! ;-) Powiedz, ze Amsterdam tez ci pasuje :))) Sobota dle mnie tez lepsza. Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 15.09.07, 20:29 Super, no to potwierdzam rezerwacje ;) Odpowiedz Link
schinella Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 15.09.07, 20:46 Ja tez egoistycznie jestem za Amsterdamem :-) Co do dnia jest mi to obojetne. Mam nadzieje, ze bedzie rownie dobra impreza co ostatnio. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 16.09.07, 15:00 Czyli: sobota, Amsterdam, godz.20:00 ???? Kto jeszcze chętny, żeby dołączyć ??? - proszę się zgłaszać !!! Nie gryziemy :D :D :D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 21.09.07, 10:25 Chiba tam gdzie ostatnio :o) Nie wiem czy sie zjawię, bo straciłam niemal całkowicie głos i ladwie chrypię, a nie przyjadę przecież żeby tylko siedzieć i was słuchać, bo to niemozliwe :o) Jakby mi sie cudem jakimś poprawiło do jutra to dam znać telefonicznie, a jak nie to z wielkim bólem serca (i gardła) będę musiała spasowac :(((((( Strasznie mi przykro z tego powodu :((((( Odpowiedz Link
schinella Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 21.09.07, 10:45 No nie!! A mialysmy sie wreszcie nagadac! Mam nadzieje ze reszta sie zjawi? Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 21.09.07, 14:30 Lenka kuruj sie !!!! Solidarnie postanowilysmy, ze spotkamy sie za 2 tygodnia jak juz chorutka sie wykuruje. I moze ktos jeszcze sie dolaczy? (Marzena?;) Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 21.09.07, 21:49 Spoko, co sie odwlecze... ;) Ja wasnie dla rownowagi z mezem winko popijam :))) Odpowiedz Link
schinella Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 01.10.07, 19:44 Czy to nie w ten piatek sie spotykamy? Mam nadzieje, ze to aktualne i nikt sie nie rozchoruje. Lenka wydobrzalas juz? Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 01.10.07, 22:23 W ten weekend ale bylam pewna, ze w sobote? Lenka jak sie czujesz? Odpowiedz Link
lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 02.10.07, 11:31 Już jestem zdrowa. Chyba do końca tygodnia niczego nowego nie złapię...? Mam nadzieje, że nie. Ja wolę chyba w piątek niż w sobotę. Musze sie jeszcze zastanowić. Odpowiedz Link
schinella Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 02.10.07, 12:14 Ja tez wole w piatek - malzonek wraca z wojazy i idziemy w sobote na kolacje. Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 02.10.07, 14:29 Mi bez roznicy. W piatek tez moge. Maxijo? Marzena? Odpowiedz Link
magdulka17 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 02.10.07, 18:53 Chetnie bym do Was dolaczyla! Jesli mozna, oczywiscie:)??? Odpowiedz Link
maxijo Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 03.10.07, 13:24 moge tylko w sobote, bede z kolezanka, moim gosciem, mowilam juz o moim planie pare razy. Odpowiedz Link
lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 03.10.07, 14:10 Maxijo - a ta Twoja koleżanka nie przylatuje czasem w piątek ? Nie możesz jej w piątek przywieźć do A-damu ? Magdulek - pewnie, że mozesz, zapraszamy :o) Odpowiedz Link
maxijo Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 03.10.07, 14:52 przylatuje w sobote po poludniu, w piatek niestety nie wychodze. Sadzilam ze umawialysmy sie na sobote. Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 03.10.07, 15:05 kolezanka Maxijo przylatuje chyba w sobote z tego co pamietam. Dalej dziewczyny, decydujcie sie bo mam jeszcze jedna kolezanke ktora chialaby przyjsc ale musi wiedziec wczesniej kiedy. Odpowiedz Link
magdulka17 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 03.10.07, 19:35 Dzieki za zaproszenie! Mnie sobota tez odpowiada! Mam nadzieje, ze spotkanie nie rozpocznie sie zbyt pozno, bo musze dojechac pociagiem z Utrechtu. (tzn: Z dojazdem nie problem, ale powrot nocna pora nie bylby przyjemny...) Odpowiedz Link
schinella Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 04.10.07, 11:24 No to mnie nie bedzie, chyba nie uda mi sie przelozyc kolacji na piatek, no chyba ze cos zakombinuje... Odpowiedz Link
lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 04.10.07, 11:30 Kombinuj, Schinella, kombinuj i to mocno bo obecność na spotkaniu jest OBOWIĄZKOWA !!!! Będziemy dokładnie sprawdzać wszelkie alibi ;o) !!!! Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 04.10.07, 11:38 Czyli sobota, godz 20.00 w Irish Pub kolo Boom Chicago? Odpowiedz Link
schinella Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 04.10.07, 11:49 Huraaaaaa.... BEDE!!!!! Przelozylismy rezerwacje na piatek wiec i 'wilk syty i owca cala' ;-) Odpowiedz Link
lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 04.10.07, 14:53 Tak jest, Irish Pub. Fajnie Schinella, że sie udalo przełożyć :D Odpowiedz Link
lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 04.10.07, 23:19 No właśnie nie wiem... a mogę zdecydować dopiero w sobotę czy chcesz mieć wcześniejszą deklarację na piśmie...? :o) Odpowiedz Link
kruszynka28 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 05.10.07, 10:13 Koniecznie na pismie! Najlepiej faxem ;) A tak powanie to pewnie, ze moze byc w sobote (najwyzej sama sobie bedziesz posciel ubierac;). Rozumiem, ze zalezy od tego w jakiem stanie beda... Twoje nogi? No ja cie nosic kochana nie bede... ;) Do jutra! Odpowiedz Link
lenkaaa Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 05.10.07, 10:25 hI, hi, hi, no właśnie wszystko zalezy od stanu.... Do zobaczenia :o) Odpowiedz Link
schinella Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 05.10.07, 12:19 ostatnio 'na nogi' ;-) pomogla wizyta w burger kingu o 1 w nocy hi hi hi... Odpowiedz Link
magdulka17 Re: **KOLEJNE** SPOTKANIE** 07.10.07, 19:24 No i nie dotarlam na "wieczorek zapoznawczy".... Nasz Maksio zrobil sie taki marudny (czekamy na zabki), ze nie mialam sumienia go zostawiac pod opieka tatusia. Mam nadzieje, ze podczas "kolejnego spotkania" w Amsterdamie uda mi sie wreszcie Was poznac! Odpowiedz Link