Dodaj do ulubionych

Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracodawców

31.03.13, 15:27
Wedłu specjalistów avwięc pracowników bankowych, managerów i studentów, a więc przyszłych pracowników bankowych.
Obserwuj wątek
    • academus Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 31.03.13, 18:25
      Mars zamieszkuja ufoludki wedlug reprezentatywnej grupy mieszkancowkoziej wulki.
      • kociolek_matolek Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 31.03.13, 18:28
        academus napisał:

> Mars zamieszkuja ufoludki wedlug reprezentatywnej grupy mieszkancowkoziej wulki
        > .

Tematy ci się pomerdały. Tu jest wątek o tym, że pko jest najlepszym pracodawcą na rynku.
        • academus Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 31.03.13, 18:32
          Tak ? Myslalem ze to watek scince fiction.
          • ex-ex-ex Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 31.03.13, 19:02
            academus napisał:

> Tak ? Myslalem ze to watek scince fiction.

O tym też tu można pisać. Ale niektórzy wolą wymieniać się pozytywnymi informacjami o pracodawcy.
            • academus Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 31.03.13, 19:04
              A wymieniaj sie, mnie to nie przeszkadza.
            • tu-j-23 Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 31.03.13, 19:16
              ex-ex-ex napisała:

> academus napisał:
              >
              > > Tak ? Myslalem ze to watek scince fiction.
              >
              > O tym też tu można pisać. Ale niektórzy wolą wymieniać się pozytywnymi informac
              > jami o pracodawcy.

Brawo ex. Wszędzie chcą nam mówić co mamy pisać.
              • rozowy_chomik Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 31.03.13, 19:44
                tu-j-23 napisała:

> ex-ex-ex napisała:
                >
                > > academus napisał:
                > >
                > > > Tak ? Myslalem ze to watek scince fiction.
                > >
                > > O tym też tu można pisać. Ale niektórzy wolą wymieniać się pozytywnymi in
                > formac
                > > jami o pracodawcy.
                >
                > Brawo ex. Wszędzie chcą nam mówić co mamy pisać.

Trzeba ściśle trzymać się zasad. Każdy ma prawo mieć własne zdanie.
                • chudy_ser Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 01.04.13, 21:20
                  rozowy_chomik napisał:

> Trzeba ściśle trzymać się zasad. Każdy ma prawo mieć własne zdanie.

Tak jest. I nie wolno się tgo wstydzić.
    • groch_z.kapusta Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 01.04.13, 14:13
      ta-bulla-rasa napisał:

> Wedłu specjalistów avwięc pracowników bankowych, managerów i studentów, a więc
      > przyszłych pracowników bankowych.

Dzięki za przypomnienie. Mój wpis na ten sam temat. Został wycięty.
      • rozowy_chomik Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 01.04.13, 16:47
        groch_z.kapusta napisał:

> ta-bulla-rasa napisał:
        >
        > > Wedłu specjalistów avwięc pracowników bankowych, managerów i studentów, a
        > więc
        > > przyszłych pracowników bankowych.
        >
        > Dzięki za przypomnienie. Mój wpis na ten sam temat. Został wycięty.

Teraz na szczęście admin poszedł po rozum do głowy i przestał bawić się w cenzora. Brao dla kotwicy. Pierwsza dobra decyzja?
        • kociolek_matolek Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 03.04.13, 06:36
          rozowy_chomik napisał:

> Teraz na szczęście admin poszedł po rozum do głowy i przestał bawić się w cenzo
          > ra. Brao dla kotwicy. Pierwsza dobra decyzja?

Nie chwal dnia przed zachodem słonca. Na przyszpilony wątku naśladuje wafla i grozi banowaniem. Już sam zapomnial o co walczył.
          • academus Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 03.04.13, 08:40
            Nie przypominam sobie, abyście walczyli o wolność słowa na starym forum, któe jest słynne z likwidacji niewygodnych oponentów. A tu nikt nic nie kasuje a walczycie. Bez obrazy, ale to nie jest normalne.
            • ta_bulla_rasa Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 03.04.13, 11:36
              academus napisał:

> Nie przypominam sobie, abyście walczyli o wolność słowa na starym forum, któe j
              > est słynne z likwidacji niewygodnych oponentów. A tu nikt nic nie kasuje a walc
              > zycie. Bez obrazy, ale to nie jest normalne.

Wybacz ale to raczej academusa nie było wtedy gdy trwała walka o wolność. Chyba że pisałes wtedy pod innym nickiem?
              • academus Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 03.04.13, 11:53
                Oczywiście, że pisałem pod innym nickiem bo mnie zbanowano. A Ciebie sobie kompletnie nie przypominam. Ani innych głosujących za odwołaniem kotwicy.
                • ta_bulla_rasa Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 03.04.13, 11:59
                  academus napisał:

> Oczywiście, że pisałem pod innym nickiem bo mnie zbanowano. A Ciebie sobie komp
                  > letnie nie przypominam. Ani innych głosujących za odwołaniem kotwicy.

Przecież wszyscy więdza że pisałeś pod nickiem optimus prime i przez chwilę pod nickiem hostel. Ale mój nick pozostał bez zmian, pamietam i kociołka i groch.
                  • groch_z.kapusta Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 04.04.13, 05:38
                    ta_bulla_rasa napisała:

> academus napisał:
                    >
                    > > Oczywiście, że pisałem pod innym nickiem bo mnie zbanowano. A Ciebie sobi
                    > e komp
                    > > letnie nie przypominam. Ani innych głosujących za odwołaniem kotwicy.
                    >
                    > Przecież wszyscy więdza że pisałeś pod nickiem optimus prime i przez chwilę pod
                    > nickiem hostel. Ale mój nick pozostał bez zmian, pamietam i kociołka i groch.

Potwierdza że udzielałem się wink na starym forum teraz nie mogę tego robić. Mój nik jest zablokowany. Ale nie chcę siebie zaliczać do kombtantów smile
                    • academus Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 04.04.13, 05:47
                      Skoro byles zbanowany to chyba widzisz roznice miedzy tym forum a tamtym ?
                      • grabieiwidly Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 04.04.13, 06:37
                        academus napisał:

> Skoro byles zbanowany to chyba widzisz roznice miedzy tym forum a tamtym ?

Może ja się wypowiem. Jest rożnica ale cała dyskusja wzięła się z tego , że tydzień temu admin wykasował część wpisów i zaczęło to wyglądać tak samo jak na tamtym. Nie warto iść taką drogą.
    • ex-ex-ex Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 09.04.13, 11:03
      Takie wątki też są na tym forum smile
    • groch_z.kapusta Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 01.05.13, 07:54
      ta-bulla-rasa napisał:

> Wedłu specjalistów avwięc pracowników bankowych, managerów i studentów, a więc

Sądząc po wewnętrznych badańiach to także według bardzo dużej grupy pracowników banku.
      • tu-j-23 Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 01.05.13, 19:59
        groch_z.kapusta napisał:

> Sądząc po wewnętrznych badańiach to także według bardzo dużej grupy pracowników
        > banku.

Po prostu jest tak, że duży może więcej i Pko będąc największym bankiem ma do zaoferowania najwięcej różnych stanowski. Stąd wiele różnych osób widzi swoje miejsce tutaj.
        • balcerek04 Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 10.05.13, 10:47
          tu-j-23 napisała:

> Po prostu jest tak, że duży może więcej i Pko będąc największym bankiem ma do z
          > aoferowania najwięcej różnych stanowski. Stąd wiele różnych osób widzi swoje mi
          > ejsce tutaj.

Tak duży może więcej. Ale to też znaczy że to on dyktuje warunki i często procownicy nie są z nich zadowoleni. Ale jednak dalej chcą tu pracować.
          • ta-bulla-rasa Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 11.05.13, 14:25
            No i jeszcze trzeba dodać ,że oddziały PKO są w większości miast i miasteczek ,co powoduje że po prostu bank może być prcodawcą dla większej grupy. By pracować w innych bankach trzeba niejednokrotnie dojeżdżać wiele kilometrów. W PKO można mieć pracę bliżej domu.
            • zocha37 Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 11.05.13, 17:59
              ta-bulla-rasa napisał:

> By pracować w innych bankach trzeba niejednokrotnie dojeżdżać wiele kilometrów. W PKO można mieć pracę bliżej domu.

jasne wink ostatnie 3 lata dojeżdżałam 70km, wstawałam o 4 rana i wracałam o 18 (a jak trzeba było pracować po godzinach to o 20 byłam w domciu, ach ta komunikacja miejskawink
              i nie byłam w tym podróżowaniu odosobniona, niektóre Koleżanki miały jeszcze dalej sad
              po 3 latach zaproponowano mi zesłanie ponad 500 km od domciu, miodzio big_grin
    • pokolenie-y Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 13.05.13, 08:39
      To jeszcze trzeba sobie odpowiedzieć na pytanie czy tak będzie po zakończeniu kryzysu.
      Czy wtedy ludzie też będa chcieli pracowac w Pko.
      Czy bank który nakazuje mi jak mam sie ubierać ma szanse być dalej najbardziej pożądanym miejscem pracy.
      Czy bank w ktorym mając chwile wolnego w pracy nie mogę zalogować się na konto na fejsie, sprawdzić swoich mejli, poserfowac po sieci, ma szanse być dalej najbardziej pożądanym miejscem pracy.
      Ja mysolę że czasy się zmienią i wygra ten pracodawca ktory pierwszy dostrzeże jakie teraz mają potrzeby pracownicy.
      Coraz więcej młodych ludzi będzie wchodziło na rynek.
      To z nich banki beda wybierały pracowników.
      • chudy_ser Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 23.05.13, 13:23
        pokolenie-y napisał:

> Czy wtedy ludzie też będa chcieli pracowac w Pko.

Brakuje tu pytania czy będą mieli inne wyjście. W wielu miejscach PKO to jedyny pracodawca dla ludzi w finansowym wykształceniem.
      • poprostuex Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 24.05.13, 06:33
        pokolenie-y napisał:

> Coraz więcej młodych ludzi będzie wchodziło na rynek.
        > To z nich banki beda wybierały pracowników.

Pod warunkiem że będą wchodzili na polski rynek pracy a nie angielski, niemiecki, austriacki, itp
    • ta-bulla-rasa Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 27.05.13, 10:38
      ta-bulla-rasa napisał:

Czyli pierwszy krok juz został zrobiony. Jesli sprawdzą się pzrewidywania pokoleniaY to mlodzi ludzie pierwsze kroki na rynku pracy skierują do PKO BP smile
    • grabieiwidly Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 24.06.13, 16:25
      I kolejne nagrody jeszcze bardziej pozytywnie na to beda wpływac smile
      • grabieiwidly Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 25.06.13, 16:15
        grabieiwidly napisała:

> I kolejne nagrody jeszcze bardziej pozytywnie na to beda wpływac smile

A złośliwe komentarze exworkero podobnych tego nie zmienią smile
        • ta-bulla-rasa Re: Pko bp w gronie najbardziej pożądanych pracod 26.06.13, 10:02
          grabieiwidly napisała:

> grabieiwidly napisała:
          >
          > > I kolejne nagrody jeszcze bardziej pozytywnie na to beda wpływac smile
          >
          > A złośliwe komentarze exworkero podobnych tego nie zmienią smile

Popieram. Im więcej kąsania exworkera tym lepiej musi być w banku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka