ta-bulla-rasa 31.03.13, 15:32 prnews.pl/pko-bank-polski/pko-bp-sukces-strategii-quotliderquot-6546257.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kociolek_matolek Re: Sukces strategii PKO BP 31.03.13, 18:50 ta-bulla-rasa napisał: > prnews.pl/pko-bank-polski/pko-bp-sukces-strategii-quotliderquot-6546257.html Dzięki za tę informację. Przoczyłem tę wiadomość Odpowiedz Link
academus Re: Sukces strategii PKO BP 31.03.13, 18:52 Ja tez dziekuje, niech zyje King Dzon Pko Odpowiedz Link
tu-j-23 Re: Sukces strategii PKO BP 01.05.13, 19:41 Bank przygotował nową strategię. Pozostaje czekać kolejne trzy lata by się przekonać że to co w niej założono ma sens i przyniesie takżevtakie sukcesy ja ta właśnie zakończona. Odpowiedz Link
balcerek04 Re: Sukces strategii PKO BP 10.05.13, 10:48 Ciekawe czy z nową też tak będzie. Wydaje mi się że teraz na rynku jest trudniej. Większa konkurencja, kryzys powodujący ograniczanie akcji kredytowej i procesów inwestycyjnych w firmach, trudniejszy dostęp do finansowania, itp. Odpowiedz Link
ta-bulla-rasa Re: Sukces strategii PKO BP 11.05.13, 14:27 Kryzys powinien się za chwilę skończyć a jego zaleta jest taka ,że udało się bank odchudzić dzięki czemu to PKO jest liderem jeśli się patrzy na dopasowanie kosztów do przychodów mierzone wskaźnikiem C/I Odpowiedz Link
balcerek04 Re: Sukces strategii PKO BP 13.05.13, 11:46 Dzis prezentując wyniki mówiono i kosztach,że dobrze sobie z nimi radzimy i o udziałach rynkowych,że mimo tego ,że jestesmy liderem to potrafimy je zwiekszac. Odpowiedz Link
ta-bulla-rasa Re: Sukces strategii PKO BP 27.05.13, 10:42 Kolejne miesiące 2013 r. potwierdzają że te sukcesy to nie przypadek tylko efekt ciężkiej pracy zatrudnionych w banku. Odpowiedz Link
p-p-i Re: Sukces strategii PKO BP 15.09.13, 18:47 Żeby utrzymać sprzedaż na przybliżonym poziomie trzeba mieć dobrą ofertę produktową. Depozyty mamy jedne z najniżej oprocentowanych na rynku. Opłaty za prowadzenie rachunków poszły do góry. PG - w porównaniu do konkurencji... itd itd Ja się pytam z czym do ludzi? Odpowiedz Link
grabieiwidly Re: Sukces strategii PKO BP 24.06.13, 16:24 Gratulacje dla pracowników. To ich zasługa Odpowiedz Link
ta-bulla-rasa Re: Sukces strategii PKO BP 26.06.13, 10:01 grabieiwidly napisała: > Gratulacje dla pracowników. To ich zasługa Przyłączam się do gratulacji ! Szacunek Odpowiedz Link