Dodaj do ulubionych

Do kotwica110 Exworkera i Academusa

31.03.13, 19:14
Czy pod tymi nickami kryje się jedna osoba?
Obserwuj wątek
    • academus Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 31.03.13, 19:15
      Czy ty masz stwierdzona schizofrenie czy nie zdiagnozowana ?
      • tu-j-23 Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 31.03.13, 19:17
        academus napisał:

> Czy ty masz stwierdzona schizofrenie czy nie zdiagnozowana ?

Rozumiem że z twojej strony odpowiedź brzmi nie. Co z resztą?
        • rozowy_chomik Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 31.03.13, 19:38
          tu-j-23 napisała:

> academus napisał:
          >
          > > Czy ty masz stwierdzona schizofrenie czy nie zdiagnozowana ?
          >
          > Rozumiem że z twojej strony odpowiedź brzmi nie. Co z resztą?

Dobre pytanie Hans. Mnie też oni wszyscy wydają się podobni. Wygląda mi to na kocioł.
          • groch_z.kapusta Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 01.04.13, 14:11
            rozowy_chomik napisał:

> Dobre pytanie Hans. Mnie też oni wszyscy wydają się podobni. Wygląda mi to na k
            > ocioł.

Rzeczywiście. Na starym forum te swoje "he he he" pisał i exworker i kotwica i academus. Ciekawe. Przypadek czy jednak nie smile
            • academus Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 01.04.13, 15:13
              Czy toma jakies znaczenie ? Chyba nie chcesz pietnowac i dyskryminowac ludzi jak mniemam ?
        • troublemaker_recovery Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 02.04.13, 18:35
          tu-j-23 napisała:

> Rozumiem że z twojej strony odpowiedź brzmi nie. Co z resztą?

Z jaką resztą? wink Jeśli Academus nie jest tą jedną osobą to pozostali też nie big_grin Jeśli jest i teraz skłamał to chyba nie oczekujesz, że jako Ex i Kotwica odpowie inaczej wink big_grin
          • tu-j-23 Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 02.04.13, 19:07
            troublemaker_recovery napisał:

> tu-j-23 napisała:
            >
            > > Rozumiem że z twojej strony odpowiedź brzmi nie. Co z resztą?
            >
            > Z jaką resztą? wink Jeśli Academus nie jest tą jedną osobą to pozostali też nie :
            > D Jeśli jest i teraz skłamał to chyba nie oczekujesz, że jako Ex i Kotwica odpo
            > wie inaczej wink big_grin

Jak zawsze nic nie można zarzucić Twojej logice smile. Masz rację. Brakuje tu trochę takich logicznych poukładanych wypowiedzi.
            To forum ze względu na założyciela się do tego nie nadaje, ale może warto pomyśleć o nowym forum dla pracowników PKO. Myślę, że wiele się nie pomylę i zaryzykuję że o czymś takim myślałeś wink. Jeśli nie to myślę, że byłbyś dobrym założyciele Forum Pracowników Banku PKO BP SA smile
            • ta-bulla-rasa Nowe forum 02.04.13, 19:17
              tu-j-23 napisała:

> Myślę, że wiele się nie pomylę i zaryzyk
              > uję że o czymś takim myślałeś wink. Jeśli nie to myślę, że byłbyś dobrym założyci
              > ele Forum Pracowników Banku PKO BP SA smile

SUPER pomysł.
            • academus Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 02.04.13, 20:33
              To forum zostalo celowo zasmiecone. Musimy to przeczekac, ta furie tej szalonej kobiety - wafla. Jak sie komus tu nie podoba mozewrocic na stare.
              • chudy_ser Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 03.04.13, 05:26
                academus napisał:

> To forum zostalo celowo zasmiecone. Musimy to przeczekac, ta furie tej szalonej
                > kobiety - wafla. Jak sie komus tu nie podoba mozewrocic na stare.

No właśnie. Tylko przez kogo zaśmiecone. Może zadaj sobie trud i zastanów się kto i po co to robi. Znów osoby, które mają inne zdanie są atakowane przez zwolenników spiskowych teorii świata widzących w każdym użytkowniku ukrytego wafla.
              • tu-j-23 Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 03.04.13, 10:18
                academus napisał:

> To forum zostalo celowo zasmiecone. Musimy to przeczekac, ta furie tej szalonej
                > kobiety - wafla. Jak sie komus tu nie podoba mozewrocic na stare.

Nie widzę tu żadnego wpisu wafla. Możesz wytłumaczyć, który wpis według ciebie pochodzi od niego?
                • academus Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 03.04.13, 10:24
                  A ja widzę - tworzenie pochwalnych wątków w odstępie 1 minuty a później puste, śmieszne dyskusje prowadzone przez te same osoby. Wg mnie to wafel i jego klony. Zniszczył tamto forum a teraz zabrał się za to.
                  • ta_bulla_rasa Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 03.04.13, 11:35
                    academus napisał:

> A ja widzę - tworzenie pochwalnych wątków w odstępie 1 minuty a później puste,
                    > śmieszne dyskusje prowadzone przez te same osoby. Wg mnie to wafel i jego klony
                    > . Zniszczył tamto forum a teraz zabrał się za to.

A w innych wątkach wpis robi kotwica i dyskusje prowadzi kotwica z academusem. Tez jesteście swoimi klonami?
                    • academus Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 03.04.13, 11:54
                      Nie w odstępie 1 minuty. I nie kadzimy sobie nawzajem. Ot taka subtelna różnica.
                      • ta_bulla_rasa Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 03.04.13, 12:02
                        academus napisał:

> Nie w odstępie 1 minuty. I nie kadzimy sobie nawzajem. Ot taka subtelna różnica
                        > .
                        Czas nie ma tu nic do rzeczy. A kadzicie sobie az dym leci smile
                      • kociolek_matolek Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 03.04.13, 15:40
                        academus napisał:

> Nie w odstępie 1 minuty. I nie kadzimy sobie nawzajem. Ot taka subtelna różnica
                        > .
                        Co to za różnica czy ktoś cos pisze w odstępier 1 czy 10 minut. Jak na forum jest zalogowanych więcej osób to wpisy mogą sie pojawiać nawet w tej samej minucie?
                        • academus Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 03.04.13, 15:44
                          Dla mnie jest to różnica.
                          • kociolek_matolek Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 03.04.13, 16:07
                            academus napisał:

> Dla mnie jest to różnica.

OK. Dla mnie nie. Pozostańmy przy swoich zdaniach
                            • academus Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 03.04.13, 16:23
                              OK.
                  • troublemaker_recovery Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 03.04.13, 19:10
                    academus napisał:

> A ja widzę - tworzenie pochwalnych wątków w odstępie 1 minuty a później puste,
                    > śmieszne dyskusje prowadzone przez te same osoby. Wg mnie to wafel i jego klony
                    > . Zniszczył tamto forum a teraz zabrał się za to.

Spokojnie, na razie to nie jest niszczenie. Trochę ruchu i wpisów z tekstem "PKO BP SA jest super" tu się przyda. Może poprawić pozycję tego forum w wynikach wyszukiwania Googla big_grin

• elka302 Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 03.04.13, 23:37
                      Ja też mam odczucie, że wszystkie te "koziołki","ta bulla rasa", j-23 itd...są klonami ukrytego wafla. A może w Centrali powstał nowy wydział do zwalczania niewygodnych wpisów na forum?
                      Skoro nie mają już z kim pisać na Starym to przenieśli się tutaj pod innymi nickami.
                      Ciekawe czy im się nie znudzi?
                      • rozowy_chomik Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 04.04.13, 08:56
                        elka302 napisał(a):

> Ja też mam odczucie, że wszystkie te "koziołki","ta bulla rasa", j-23 itd...są
                        > klonami ukrytego wafla. A może w Centrali powstał nowy wydział do zwalczania ni
                        > ewygodnych wpisów na forum?
                        > Skoro nie mają już z kim pisać na Starym to przenieśli się tutaj pod innymi nic
                        > kami.
                        > Ciekawe czy im się nie znudzi?

Ja tak nie myślę. Mnie wydaje się że część ludzi lubi jak się ich chwali a to jak ktoś chwali bank to tak jakby chwalił pracowników tego banku.
                    • academus Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 04.04.13, 05:22
                      OK, masz racje trouble.
                    • groch_z.kapusta Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 04.04.13, 05:26

> Spokojnie, na razie to nie jest niszczenie. Trochę ruchu i wpisów z tekstem "PK
                      > O BP SA jest super" tu się przyda. Może poprawić pozycję tego forum w wynikach
                      > wyszukiwania Googla big_grin
                      >
                      Pewnie że tak. Niszczenie byłoby wtedy gdyby rzeczywiście każdy wpis był taki sam. PKO jest be albo PKO jest cacy. Tu mamy wiele wpisów o tym co jest złe i co najmniej tyle samo o tym co jest dobre. Uczciwe podejście smile.
                    • rozowy_chomik Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 04.04.13, 08:57

> academus napisał:
                      >
                      > > A ja widzę - tworzenie pochwalnych wątków w odstępie 1 minuty a później p
                      > uste,
                      > > śmieszne dyskusje prowadzone przez te same osoby. Wg mnie to wafel i jego
                      > klony
                      > > . Zniszczył tamto forum a teraz zabrał się za to.
                      >
                      > Spokojnie, na razie to nie jest niszczenie. Trochę ruchu i wpisów z tekstem "PK
                      > O BP SA jest super" tu się przyda. Może poprawić pozycję tego forum w wynikach
                      > wyszukiwania Googla big_grin
                      >
                      Przydaloby sie to bo na razie trudniej się to forum wyszukuje niz to stare.
                      • academus Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 04.04.13, 09:00
                        Wszystko fajnie, ale można to pisać w jednym wątku prawda ?
                        • rozowy_chomik Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 04.04.13, 09:05
                          academus napisał:

> Wszystko fajnie, ale można to pisać w jednym wątku prawda ?

To zależy. Jest wątek o strategii, o RORach o PKO jako pracodawcy. Każdy więc o czyms innym. W jednym wątku to wszystko wpadnie do jednego kotla i nie da sie jasno podyskutowac. To tak jakby wszystkie negatywne wpisy też zebrac w jednym wątku. Nie da się.
                          • academus Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 04.04.13, 09:16
                            Niby masz rację, zle robi się mały bałagan na forum.
                            • elka302 Wyszukiwanie w Google 04.04.13, 21:04
                              Czy nie można ułatwić wyszukiwania w Google naszego Nowego forum? Wiele ludzi by pisało, mają problemy na trafienie na to właściwe nasze forum. Ja z uporem szukałam i znalazłam smile
                              Jednak nie każdy ma tyle cierpliwości i czasu na szukanie. Gdy emocję biorą górę chciałoby się napisać jak najszybciej a tu masz...Może w nagłówku należałoby dodać "Forum Pracowników PKO BP - NOWE bez Cenzury".
                  • ukryty_wafel Jakże miło Was tu spiskujacych poznac :) 04.04.13, 20:58
                    Akademus! Jestem pod wielkim wrażeniem Twojej Przebieglej Inteligencji. Bravo!

Troubkemaker - rozmowa za plecami i ujawnianie korespondencji miedzy nami pokazała jedno, doskonale Cie rozszyfrowalem. Klasa.... To cos, co sie ma, albo nie ma.
                    Słoma wyszła Ci z butów.

A siedzcie tu sobie smile wygadujcie tu sobie bzdury, dzielnie dzielcie sie urojeniami smile
                    Na zdrowie. Pozwólcie, ze sobie Was tu bedziemy podczytywac?
                    Miłego wieczoru życzę smile
                    • academus Re: Jakże miło Was tu spiskujacych poznac :) 04.04.13, 21:23
                      O k......wa znalazla nas
                    • academus Jakze niemilo cie tuwidziec waflu 04.04.13, 21:25
                      Tu nie bedziesz mnie kasowac, opluwac, obrazac, blokowac. Wracaj do siebie, pogadaj ze skuterem, od rana nikt mu nic nie odpisal.
                      • academus Re: Jakze niemilo cie tuwidziec waflu 04.04.13, 21:30
                        Nikt tu nie spiskuje. Nie dalo sie wyciac raka, to musielismy usmiercic pacjenta i powolac do zycia nowego. Wroc na swoje forum, wreszcie jednomysle, rzeczowe i merytoryczne.
                        • ukryty_wafel Re: Jakze niemilo cie tuwidziec waflu 04.04.13, 21:33
                          academus napisał:

> Nikt tu nie spiskuje.

Jak to nie smile jak tak smile

> Nie dalo sie wyciac raka, to musielismy usmiercic pacjent
                          > a i powolac do zycia nowego

Nic z tego. Los waszego "forum" wzajemnej adoracji ma juz policzone godziny.
                          Wszystko zalezy od reakcji właściwych osob,

>. Wroc na swoje forum, wreszcie jednomysle, rzeczowe
                          > i merytoryczne.

I bez ludzi z przerostem ambicji oraz urojeniami smile
                          Tak, to miejsce sie dla nich doskonale nadaje smile
                          Bravo smile
                          • elka302 Re: Jakze niemilo cie tuwidziec waflu 04.04.13, 21:47
                            ukryty_wafel napisał:

> Nic z tego. Los waszego "forum" wzajemnej adoracji ma juz policzone godziny.
                            > Wszystko zalezy od reakcji właściwych osob,

> I bez ludzi z przerostem ambicji oraz urojeniami smile
                            > Tak, to miejsce sie dla nich doskonale nadaje smile
                            > Bravo smile

Popatrzcie Państwo na Wypowiedź "ukrytego wafla". Przyszedł/a tu nas straszyć. Widzicie na tym przykładzie dlaczego Stare Forum zostało zniszczone. Jego założyciel został postraszony prokuraturą. Tu też zaczynają tego próbować...zastraszać, aby nas uciszyć, aby świat nie dowiedział się co tak naprawdę dzieje się u tak poważnego pracodawcy.
                            Zostałam zbanowana za jednokrotne wklejenie linka z gazety. Tylko dlatego, że były tam niepochlebne wypowiedzi pracowników. Zatem nie można wklejać innych linków niż te pochwalne? Odpowiedź nasuwa się sama.

• ukryty_wafel Re: Jakze niemilo cie tuwidziec waflu 04.04.13, 22:49
                              elka302 napisał(a):

> Popatrzcie Państwo na Wypowiedź "ukrytego wafla". Przyszedł/a tu nas straszyć.

A ty taka strachliwa jestes? Wow!

> Widzicie na tym przykładzie dlaczego Stare Forum zostało zniszczone.

Stare forum istnieje i bedzie istnieć - spoko.

> Jego założ
                              > yciel został postraszony prokuraturą.

Ze co? Ha ha ha. Mobbi sie usmieje smile

>Tu też zaczynają tego próbować...zastrasz
                              > ać, aby nas uciszyć, aby świat nie dowiedział się co tak naprawdę dzieje się u
                              > tak poważnego pracodawcy.

Wiesz, po prostu trofeum zniknie.

> Zostałam zbanowana za jednokrotne wklejenie linka z gazety.

Zostalas zbanowana za spam tekstu, ktorego nie rozumiesz, ze ujawnia cos, co krzywdzi innych pracownikow.

> Tylko dlatego, że b
                              > yły tam niepochlebne wypowiedzi pracowników.

Nie.

>Zatem nie można wklejać innych lin
                              > ków niż te pochwalne? Odpowiedź nasuwa się sama.

Za głupia jestes by nawet zrozumiec co zrobiłas, tak samo jak osoby, w artykule ujawniły pewne informacje. I jesli tutaj to tez zrobisz, to brak reakcji tutaj pokaze, ze uczestnikom i Zalozycielowi tego Forum juz odebrało rozum.
                              I to tyle. A ty co najwyzej mozesz sie bać tylko sadu...
                              Mnie sie nie bój smile
                              >
                          • groch_z.kapusta Re: Jakze niemilo cie tuwidziec waflu 02.05.13, 13:30
                            ukryty_wafel napisał:

> Nic z tego. Los waszego "forum" wzajemnej adoracji ma juz policzone godziny.
                            > Wszystko zalezy od reakcji właściwych osob,

I cóz Waflu powiesz teraz. Nie udało się. Jaka szkoda sad(((. A co wasze próby mają wspólnego z wolnością słowa i swobodą wypowiedzi. Nawet na temat poruszony przez troublemakera nie raczycie udzielic odpowiedzi.
                      • ukryty_wafel A dziekuje. 04.04.13, 21:31
                        academus napisał:

Śiema Academus smile

> Tu nie bedziesz mnie kasowac, opluwac, obrazac, blokowac

Czy tu czy tam, nigdy nie mam przyjemności kogokolwiek banować, usuwać. Obrazac?
                        Daj spokoj. Ludzie obrażalscy sa i przeczuleni na swoim punkcie.

>. Wracaj do siebie, pog

O widzisz. Ja wolna istota jestem. Nie martw sie, nie ma tu nic ciekawego smile

> adaj ze skuterem, od rana nikt mu nic nie odpisal.

Nie szkodzi. smile Za to jak głębokie, ważkie i owocne tutaj sa dyskusje.
                        Zdradzę Ci, ze t forum długo nie potrwa. Zlikwiduja Was.
                        Ale dzieki tym wpisom Admini poznali sie juz na Was i co soba reprezentujecie.
                        Po prostu kwiat i najlepsi z najlepszych smile
                        Ale ubaw smile
                        • academus Re: A dziekuje. 04.04.13, 21:42
                          Ooooo, teraz chcebanowac cale forum. Co za hiena.
                          • ukryty_wafel Re: A dziekuje. 04.04.13, 22:43
                            academus napisał:

> Ooooo, teraz chcebanowac cale forum. Co za hiena.

Hieny zajmuja sie zadaniem padliny smile
                            Wy sie sami zjadacie smile
                            • academus Re: A dziekuje. 04.04.13, 22:48
                              Dopiki ciebie nie bylo panowal spokoj.
                              • ukryty_wafel Re: A dziekuje. 04.04.13, 22:52
                                academus napisał:

> Dopiki ciebie nie bylo panowal spokoj.

Tia smile wystarczy poczytać smile
                                • academus Re: A dziekuje. 04.04.13, 22:53
                                  ZEGNAMY
                                  • ukryty_wafel Re: A dziekuje. 04.04.13, 22:56
                                    Chlopie smile powodzenia smile
                                    • academus Re: A dziekuje. 04.04.13, 23:02
                                      Dziekuje, zegnamy
                                      • ukryty_wafel Re: A dziekuje. 05.04.13, 00:19
                                        academus napisał:

> Dziekuje, zegnamy

Sami zostaliscie pozegnani smile a ja nawet jak znikne, bede w Twojej głowie smile
                    • rozowy_chomik Re: Jakże miło Was tu spiskujacych poznac :) 04.04.13, 21:50
                      ukryty_wafel napisał:

> Na zdrowie. Pozwólcie, ze sobie Was tu bedziemy podczytywac?
                      > Miłego wieczoru życzę smile

Będzie nam bardzo miło gościć Was w naszych skromnych progach. Może przy okazji podczytywania w końcu coś zrozumiecie smile. Miłej lekturysmile
                      • academus Re: Jakże miło Was tu spiskujacych poznac :) 04.04.13, 22:15
                        Dlaczego ona pisze podczytywac w liczbie mnogiej ? To ilu ich jest ?
                      • ukryty_wafel Re: Jakże miło Was tu spiskujacych poznac :) 04.04.13, 22:51
                        Chomik. Myśmy juz zrozumieli. To wyście jeszcze nic nie skumali smile
                        Ale macie tu Troublemakera, on wam wszystko wytłumaczy. A wy go słuchajcie. On juz jest poza bakiem, i pociągnie was za soba smile Powodzenia smile
                        • ta-bulla-rasa Re: Jakże miło Was tu spiskujacych poznac :) 05.04.13, 10:24
                          ukryty_wafel napisał:

> Chomik. Myśmy juz zrozumieli. To wyście jeszcze nic nie skumali smile
                          > Ale macie tu Troublemakera, on wam wszystko wytłumaczy. A wy go słuchajcie. On
                          > juz jest poza bakiem, i pociągnie was za soba smile Powodzenia smile

Nie zrozumieliście. Bez wiarygodności sie nie da. Nad tym musicie popracowac. Powodzenia smile
                          • ukryty_wafel Re: Jakże miło Was tu spiskujacych poznac :) 05.04.13, 11:30
                            Spoko, tabula, spoko smile
                            • ta-bulla-rasa Re: Jakże miło Was tu spiskujacych poznac :) 05.04.13, 13:24
                              ukryty_wafel napisał:

> Spoko, tabula, spoko smile

Widzę Waflu, widzę smile
                          • academus Re: Jakże miło Was tu spiskujacych poznac :) 05.04.13, 13:39
                            "On jest już pzoa bankiem i pociągnie nas za sobą"

No cóż, bez komentarza, już straszą zwolnieniem nie tylko za niewykonanie planu ale również za rozmowy z współpracownikami. Ot wyszło chyba już wszystko na wierzch.
                            • academus Re: Jakże miło Was tu spiskujacych poznac :) 05.04.13, 13:48
                              Jak szybko się dowiedzieliśmy o co chodzi. Teraz można podać jako powód nie tylko brak umiejętności obsługi komputera po 12 latach pracy ale także uczestnictwo w forach.

No comment. Its possible only at the best employer.
                        • troublemaker_recovery Re: Jakże miło Was tu spiskujacych poznac :) 05.04.13, 13:48
                          ukryty_wafel napisał:

> Ale macie tu Troublemakera, on wam wszystko wytłumaczy. A wy go słuchajcie. On
                          > juz jest poza bakiem, i pociągnie was za soba smile Powodzenia smile

Ty masz jakiś uraz związany z Troublemakerem? Twój bank mnie wyrzucił w ramach zwolnień grupowych, wielu innych też to czeka bez mojego udziału. Pozwolę sobie w tym momencie być mniej uprzejmy niż zwykle bo muszę dostosować język do poziomu Twojej wypowiedzi i powiem:
                          Sam się pociągnij... Oczywiście jak masz za co bo różnie tu mówią smile
                          • academus Re: Jakże miło Was tu spiskujacych poznac :) 05.04.13, 14:14
                            Wszystko jasne. Jest tak, jak podejrzewaliśmy od początku.

Całe te zasaday i netykiety itd. to bzdura. Chodziło po prostu oto, żeby pracownicy pko nie mogli się komunikować na forach. Tamto już zliwidowali. To chcą zlikwidować. A na wszelki wypadek straszą zwolnieniami. Wygląda znajomo ?
    • pienkowa.dama Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 11.04.13, 08:22
      tu-j-23 napisała:

> Czy pod tymi nickami kryje się jedna osoba?

Pieniek mi mówi pisał kotwica i academus, academu zniknął pisze kotwica i exworker.
      • groch_z.kapusta Re: Do kotwica110 Exworkera i Academusa 16.05.13, 16:52
        pienkowa.dama napisała:

> tu-j-23 napisała:
        >
        > > Czy pod tymi nickami kryje się jedna osoba?
        >
        > Pieniek mi mówi pisał kotwica i academus, academu zniknął pisze kotwica i exwor
        > ker.

Academusie gdzie jesteś. Tęsknimy wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka