academus 31.03.13, 19:43 Konkrety prosze. Tylko nie pisac mi, ze znikaja pochwaly na rzecz banku - cala strona jest nimi zasypana. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozowy_chomik Re: Czyj wpis o jakiej tresci zginal ? 31.03.13, 19:46 academus napisał: > Konkrety prosze. Tylko nie pisac mi, ze znikaja pochwaly na rzecz banku - cala > strona jest nimi zasypana. Zasypana bo to dobry bank. Teraz jest zasypana bo się ludzie wkurzyli jak wcześniej ktoś wszystko pousuwał. Zapomniałeś przelogować się na login kotwica110. Odpowiedz Link
academus Re: Czyj wpis o jakiej tresci zginal ? 31.03.13, 19:47 To co pieprzysz o cenzurze ? Odpowiedz Link
academus Re: Czyj wpis o jakiej tresci zginal ? 31.03.13, 19:48 Nie jestem szmaciarzem, zeby pisac spod roznych nicko. Nie obrazaj mnie. Odpowiedz Link
rozowy_chomik Re: Czyj wpis o jakiej tresci zginal ? 31.03.13, 19:49 academus napisał: > To co pieprzysz o cenzurze ? Ja??? Czego się czepiasz. Jak ludzie zareagowali to rura zmiękła czy co? Odpowiedz Link
academus Re: Czyj wpis o jakiej tresci zginal ? 31.03.13, 19:57 Ponawiam prosbe o podanie komu, co i kiedy zniknelo. Konkrety prosze. Odpowiedz Link
academus Re: Czyj wpis o jakiej tresci zginal ? 31.03.13, 19:58 Tak latwo oskarzac ? To konkrety prosze. Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Czyj wpis o jakiej tresci zginal ? 01.04.13, 13:44 academus napisał: > Tak latwo oskarzac ? To konkrety prosze. Zniknął mój wpis w którym pisałem kto chce pracować w naszym banku. Na szczęście podobne info zapodała Tabull Rasa i teraz to się trzyma. Ja rozumiem że się to co napiałem może nie podobać ale to nie powód żeby takie wpisy były usuwane. Mnie też się te wszystkie biadolenia nie podobają ale nic nie kasuję. Odpowiedz Link
academus Re: Czyj wpis o jakiej tresci zginal ? 01.04.13, 15:03 Nie zauwazylem zeby cos znikalo. A co mialbys kasowac ? O jakiebiadolenia chodzi ? Odpowiedz Link
rozowy_chomik Re: Czyj wpis o jakiej tresci zginal ? 01.04.13, 16:40 academus napisał: > Nie zauwazylem zeby cos znikalo. > > A co mialbys kasowac ? O jakiebiadolenia chodzi ? No jak mogleś zauważyć skoro ktoś coś usunał to nie da się tego zauważyć. Logiczne, nie? Odpowiedz Link
wiki260 Re: Czyj wpis o jakiej tresci zginal ? 01.04.13, 22:32 groch_z.kapusta napisał: > Mnie też się te wszystkie biadolenia nie podobają ale nic nie kasuję. A może nam Kolego zdradzisz na jakim to forum jesteś moderatorem, a może administratorem mającym uprawnienia do kasowania postów, ale w swej tolerancji i szacunku dla innych poglądów cierpliwie znosisz "te wszystkie biadolenia" forumowiczów ? Odpowiedz Link
academus Re: Czyj wpis o jakiej tresci zginal ? 01.04.13, 22:37 Wymsknelo jej sie, bo to wafel i ktores z jego wcielen. Odpowiedz Link
ta-bulla-rasa Re: Czyj wpis o jakiej tresci zginal ? 31.03.13, 20:00 academus napisał: > Ponawiam prosbe o podanie komu, co i kiedy zniknelo. Konkrety prosze. W połowie tygodnia zniknęło kilkanaście wpisów które teraz próbuje się przywrócić. Usuwanych wpisów nie widać. Odpowiedz Link
academus Re: Czyj wpis o jakiej tresci zginal ? 31.03.13, 20:02 Ok, kotwico, mozesz to zmienic ? A swoja droga na starym forum znika kilkadziesiat wpisow dziennie i nikt nie odwoluje zalozyciela. Przyzwoitosci prosze panstwa. Odpowiedz Link
academus Re: Czyj wpis o jakiej tresci zginal ? 31.03.13, 20:07 A moze kilkaset dziennie. Wafel nawet nie spi tylko usuwa. I nie protestujecie ? Odpowiedz Link