Dodaj do ulubionych

do wafla i wszystkich jego wcieleń

01.04.13, 21:52
przyglądam się tej sytuacji,zaśmiecasz to forum soimi wpisami waflu ale to ci nic nie da.jesteś ksiażkowym przykład trollowania które tak zawalczasz na "swoim forum",pokazujesz wysokie standardy w kazdym swoim wpisie paniusiu ha ha ...
na koniec,jak Bóg chce kogoś ukarać to mu odbiera rozum, oj biedna jesteś.
Obserwuj wątek
    • academus Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 01.04.13, 22:27
      Tez wiem, ze to kobieta. A Ty jak na to wpadlas ? Aha, przepraszam, jesli przekroczylem kometencje, to Twoje forum.
      • academus Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 01.04.13, 22:31
        Wedlug mnie to stara panna, bo nikt normalny by z kim takim nie wytrzymal. To tez gdy juz zalapala sie do pracy w pko, uznala to za najwiekszy sukces zycia a firma zastepuje jej rodzine. Ot zagubiony, biedny czlowiek w kapitalizmie, ktory zatracil sie, wyzbyl sie wartosci, a swoje poczucie ego zbudowal na mylnym z gruntu przekonaniu, ze osiagnal w zyciu sukces. Zal.
        • kotwica110 Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 02.04.13, 22:49
          waflu, pierogu ,grochu, j-23 ..etc zdecyduj się na jakiegoś nika , nie będziesz tu pisać pod kilkoma jednoczesnie,tępiłem cie na twoim forum za ten proceder dopóki nie zablokowałaś mojego konta. możesz tu pisać ale uzywaj jednego konta ,jeśli nadal będziesz uzywać kilku to zostaną one zablokowane.
          • ukryty_wafel Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 04.04.13, 21:08
            Kotwic bredzisz. Po prostu bredzisz.
    • ukryty_wafel Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 04.04.13, 21:07
      kotwica110 napisał:

> przyglądam się tej sytuacji,zaśmiecasz to forum soimi wpisami waflu

Śiema Kotwica. Wiesz,mto co napisales bardzo mnie rozbawilo smile

>ale to ci n
      > ic nie da.jesteś ksiażkowym przykład trollowania które tak zawalczasz na "swoim
      > forum",

Nie mam swojego Forum. Ja tam jestem tylko Adminem jednym z kilku.
      To Forum pracowikow, założone przez Mobbiego. Trolle pozostały tutaj.
      Dzieki Waszym wpisom ja widze poziom paranoi, ktory niektorym odebrał do konca rozum.
      I to wszystko.

>pokazujesz wysokie standardy w kazdym swoim wpisie paniusiu ha ha ...

Oczywiscie. Za to Troubkemaker obgadyjacy tutajntresc prywatnej korespondencji, porównywanie mnie do wpisowmco niektorych i szukanie moich rzekomych wcieleń, to wlasnie to, co z Mobbim chcieliśmy wyrzucić z naszego forum. Kotwica, ciesze sie, ze mogłem Was poczytać.

> na koniec,jak Bóg chce kogoś ukarać to mu odbiera rozum, oj biedna jesteś.

No wlasnie widze komu juz rozum odebrał.

Powodzenia Kotwic smile

• academus Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 04.04.13, 21:34
        No trzymaj sie waflu. A teraz wracaj do siebie i zostaw na trolli w spokoju.
      • ex-ex-ex Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 04.04.13, 22:00
        ukryty_wafel napisał:

> Oczywiscie. Za to Troubkemaker obgadyjacy tutajntresc prywatnej korespondencji,
        > porównywanie mnie do wpisowmco niektorych i szukanie moich rzekomych wcieleń,
        > to wlasnie to, co z Mobbim chcieliśmy wyrzucić z naszego forum. Kotwica, ciesze
        > sie, ze mogłem Was poczytać.
        >
        Oczywiście możecie sobie z Mobbim wyrzucać kogo się Wam tylko podoba. W tym wyrzucaniu tak się jednak rozpędziliście, że wyrzuciliście już wszystkich. Nawet tych którzy mieli tam coś do powiedzenia, ale nie godzili się by im dyktować o czym i gdzie mają dyskutować.
        Jaką wartość ma forum bez użytkowników?
        • ukryty_wafel Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 04.04.13, 22:33
          Użytkowników jest sporo. Wyrzucilismy tylko tych, ktorzy lamia regulamin. Możecie sie tutaj policzyć - będziecie wiedzieli ile to osob smile
          Jaka wartosc ma wasze forum? Powodzenia smile
          • academus Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 04.04.13, 22:50
            Zegnamy. Powodzenia na forum pilki noznej i muzyki.
          • kotwica110 Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 04.04.13, 22:51
            pani W. widzę w wysmienitej formie,od razu zabiera sie do roboty i zaczyna grozić. pierwsze forum spacyfikowała i zabiera się za nastepne, taki masz plan na ten kwartał smile ?
            • academus Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 04.04.13, 22:55
              Utworzylem watek o zbanowaniu jej z powodow tam wskazanych. Zrobisz jak uwazasz, ale moze niech ludzie sie wypowiedza ?
              • ukryty_wafel Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 05.04.13, 00:57
                academus napisał:

> Utworzylem watek o zbanowaniu jej z powodow tam wskazanych. Zrobisz jak uwazasz
                > , ale moze niech ludzie sie wypowiedza ?

Kotwica - Academus Ci rozkazuje. Masz go sluchac smile bo jak nie, to ci pokaze. Ja wiem jakie on kazdy potrafi zrobic smile
                • academus Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 05.04.13, 05:56
                  Czy ty nie rozumiesz, ze ludzie nie chca miec z toba nic wspolnego ? Ze jestes odrazajacy ?
                  • academus Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 05.04.13, 05:58
                    O widze, ze zaczales "dyskusje" ze skuterem. Sluchaj, jak mozesz mu pisac, ze teraz bedzie super i sam zobaczy, skoro on jest na emeryturze ?
                    • ukryty_wafel Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 05.04.13, 15:24
                      academus napisał:

> O widze, ze zaczales "dyskusje" ze skuterem.

Ja lubię sobie z nim podyskutować. Zabraniasz mi?

>Sluchaj, jak mozesz mu pisac, ze t
                      > eraz bedzie super i sam zobaczy, skoro on jest na emeryturze ?

A co Cię to obchodzi? To, że z Ciebie kawał chama, nie znaczy, że będe grtał tak jak mi zagrasz. Chcesz mi mówic z kim i jak mam rozmawiać i dlczego? A spadaj na szczaw Exworker smile
                  • ukryty_wafel Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 05.04.13, 15:22
                    academus napisał:

> Czy ty nie rozumiesz, ze ludzie nie chca miec z toba nic wspolnego ?

A Ty rozumiesz, że ja nie chcę aby ktokolwiek miał ze mną coś wspólnego? Np. wspólną żonę, dom,. poglądy czy portfel? Nikomu nie każę by miał ze mną coś wspólnego. Niech kazdy będzie sobą. Na Forum tylko mają respektować zasady.

>Ze jestes
                    > odrazajacy ?

A przecież ty nie wiesz jak wyglądam smile Z Tobą nie będe miał dzieci, więc nie musze Ci sie podobać smile
            • ukryty_wafel Zawsze mozna wrocic.... 05.04.13, 00:55
              A skądże znowu. Zapraszam wszystkich, ktorzy chca porozmawiac miło i kulturalnie. Wystarczy,mze sie zalogujesz albo wyślą maila. Na prawdziwym Forum nie ma cenzury - usuwane sa tylko osoby i wpisy łamiące regulamin. Wystarczy szanować rozmowcow i starać sie nie walić na odlew. Odmienności pogladw miło widziana. Roznic sie roznimy,małe zawsze mozna na spokojnie porozmawiac.

Nie ma tak paranoi. Kto jeszcze sie nie zorientował, na tym forum rządzą paranoicy.
              Mysle Kotwica, ze to dobra propozycja? Moze ktos skorzysta?
              Wiekszosc ludzi miała ban tzw. Trzydniowy. Gdyby przybastowali, mogliby sie spokojnie wróć i dalej pisac. Naprawde nieg usuwam sie, ze ktos mnie nie cierpi. Mam trudny charakter, to fakt.
              Ale mozemy sie roznic, a to nie powinno czynić nas wrogami.
              Dlatego kto zechce wrocic, ma szanse. Prosze tylko o jedno: porzuccie teorie spiskowe, zaczniecie traktowac innych lepiej. A miło bedzie znowu sie "poklocic"
              I co Kotwica? Nie zapales, prawda?
              Buzka smile
              • ex-ex-ex Napraw Własne błędy... 05.04.13, 09:27
                Witaj ukryty_waflu. A jednak można porozmawiać. Forum co prawda inne, ale tematy te same. Skoro wciąż te same to chyba ważne smile.

ukryty_wafel napisał:

> A skądże znowu. Zapraszam wszystkich, ktorzy chca porozmawiac miło i kulturalni
                > e. Wystarczy,mze sie zalogujesz albo wyślą maila.

Dla części forumowiczów to będzie warunek nie do przeskoczenia. Jedni nie aktywują profilu i nie odblokują mail'a. Inni będą się obawiać, że pisząc prywatnie zdradzą zbyt dużo ze swej prywatności. Jeszcze inni będą przeciwnikami formalizmu i biurokracji. Nie będą pisać żadnych wniosków.
                Moja propozycja: odblokuj samodzielnie, bez wniosków i próśb, WSZYSTKICH zbanowanych i nie dopuszczonych do dyskusji smile

>Na prawdziwym Forum nie ma ce
                > nzury - usuwane sa tylko osoby i wpisy łamiące regulamin.

To prawda, ale jak wielekrotnie pisałem, co wielokrotnie usuwałeś wink regulaminu nikt z nami nie skonsultował. Regulamin, to też wielokrotnie pisałem i to też wielokrotnie usuwałeś wink, ma błędy logiczne i powinien być poddany analizie prawnej. Niestety dla wielu uniemożliwienie dyskusji na każdy temat, a regulamin który wprowadziłeś to uniemożliwia, wyklucza możliwośc pisania na forum. To tak jak kiedys było z samochodami marki Ford. Można było kupić go w każdym kolorze, pod warunkiem że to był kolor czarny. Ty też mówisz, nie ma cenzury, można dyskutować o wszystkim, pod warunkiem że nie jest to dyskusja o moderacji i moderatorach smile
                Moja propozycja: zmień regulamin. Zapisz w nim jedynie to co wynika z ogólnych zasad Agory i dodaj zakazy dotyczące ujawniania tajemnicy firmy i tożsamości innych. Resztę zostaw "wolnemu rynkowi" czyli forumowiczom smile. To nie jest ciemny lud, który wszystko kupi smile

>Wystarczy szanować ro
                > zmowcow i starać sie nie walić na odlew. Odmienności pogladw miło widziana. Roz
                > nic sie roznimy,małe zawsze mozna na spokojnie porozmawiac.

Pierwszy powinieneś dać temu przykład. Twoje dyskusje z Troublemakerem pokazują że sam tych reguł nie przestrzegasz. "Walisz na odlew" smile. O tym też pisałem wielokrotnie i to też wielokrotnie usiwałeś smile
                Moja propozycja: przestań atakować tych, którzy szczególnie zaleźli Ci za skóre i następnie wmawiać reszcie, że to tamci Ciebie atakują. Tak jak admini nie są głupi, tak i forumowicze nie są i nie kupią takich tłumaczeń.

> Nie ma tak paranoi. Kto jeszcze sie nie zorientował, na tym forum rządzą parano
                > icy.

To tylko Twoi zdolni, bądź mniej zdolni wink uczniowie. To Ty sam na Starym Forum rozpocząłeś poszukiwania Exworkera. Widziałeś go w niejednym forumowiczu. Nawet ja dostąpiłem tego zaszczytu wink. Nie dziw się teraz, że inni podążyli drogą, którą im wskazałeś. To Twoje dzieło. Możesz być z niego dumny?...?
                Moja propozycja: pozwól ludziom pisać pod takimi nickami jakie uznają za słuszne i coś mówiące, nawet jeśli są podobne do innych nicków. Przestań grać kartą Exworkera smile

> Mysle Kotwica, ze to dobra propozycja? Moze ktos skorzysta?

Chętnie skorzystam. Tylko czy będzie mi dane? Nie zamierzam przecież zmieniać swoich przekonań i ograniczać się w tym co pisze. Nie łamię przecież prawa, nie atakuję innych, nie ujawniam ich danych. A że pisze coś co Ty uznajesz za trollowanie, spam, floodowanie? Cóż Twój wybór.
                Moja propozycja: Amnestia dla wszystkich + koniec z banowaniem dla osób nie popełniających wykroczeń w stosunku do prawa. Już to kiedyś było, ale nawet taką propozycję skasowałeś smile

> Wiekszosc ludzi miała ban tzw. Trzydniowy. Gdyby przybastowali, mogliby sie spo
                > kojnie wróć i dalej pisac.

Czy ktoś o tym wiedział? Komuś to napisałeś? Może na mail'a? Jeśli tak to do wielu osób to nie dotarło z powodów, o których pisałem wczesniej.
                Moja propozycja: patrz wyżej smile

>Naprawde nieg usuwam sie, ze ktos mnie nie cierpi. M
                > am trudny charakter, to fakt.
                > Ale mozemy sie roznic, a to nie powinno czynić nas wrogami.

Tak możemy się różnić, bo i tak się różnimy. I wcale wrogami nie jesteśmy. Akurat w naszej relacji to raczej Ty traktowałeś mnie jak wroga. I nie pisz znowu o przestrzeganiu regulaminu (Twojego Regulaminu), bo to będzie znaczyło, że nie zrozumiałeś tego co napisałem do tej pory smile
                Moja propozycja: przestań być agresywny i arogancki w stosunku do innych forumowiczów. Jeśli nie rozumiesz o co mi chodzi to poczytaj na spokojnie swoje polemiki w wątkach, w których dyskutujesz z Troublemakerem, i dyskutujesz tam nie tylko z nim. Przypomnij sobie swoje słowa o pitoleniu, zasadach, osobach wszystkowiedzących, itp. Wyciągnij wnioski. To są elementy nad którymi możesz popracować.

> Dlatego kto zechce wrocic, ma szanse. Prosze tylko o jedno: porzuccie teorie sp
                > iskowe, zaczniecie traktowac innych lepiej.

Może da się coś z tym zrobić, ale sam musisz pokazać że się zmieniasz. Porzuć zatem swoje teorie spiskowe i zacznij traktować rozmówców lepiej. Okazuje się bowiem, że rzeczywiście istotą funkcjonowania każdego forum są wpisy użytkowników. Skoro mówimy o Forum Pracowników PKO BP to znaczy, że to jest ich Forum, a nie forum jednego czy drugiego administratora czy założyciela. Bez wpisów forum zamiera a finalnie przestaje istnieć. To co się dzieje na Starym Forum jest dobrym przykladem.
                Moja propozycja: daj ludziom porozmawiać o tym co DLA NICH jest ważne. Nie o tym o czym Ty i skuter chcielibyście by ludzie rozmawiali, ale o tym o czym oni chcą. Nawet jeśli to jest sprzeczna z Waszym poczuciem estetyki. Nawet jeśli będą 5 miesięcy "pitolili" o cenzurze i moderacji smile

>A miło bedzie znowu sie "poklocic"
                > I co Kotwica? Nie zapales, prawda?
                > Buzka smile

Ano Buźka smile
                • widzi_misie3 Re: Napraw Własne błędy... 05.04.13, 10:50
                  ex-ex-ex napisała:

> Moja propozycja: daj ludziom porozmawiać o tym co DLA NICH jest ważne. Nie o ty
                  > m o czym Ty i skuter chcielibyście by ludzie rozmawiali, ale o tym o czym oni c
                  > hcą. Nawet jeśli to jest sprzeczna z Waszym poczuciem estetyki. Nawet jeśli będ
                  > ą 5 miesięcy "pitolili" o cenzurze i moderacji smile

Widzi mi sie ze dobrze gada. Wodki mu dac smile
                • ukryty_wafel Re: Napraw Własne błędy... 05.04.13, 15:47
                  3 Ex - odpowiedź będzie krótka. Nie ma na Forum dyskusji o Moderatorach. Regulamin został zatwierdzony przez Zaożyciela. Obowiązuje i nie ma tu już możliwości zmian. kazdy kto chce pisać, musi go respektować. Inaczej będzie burdel.
                  Na Forum można dyskutoewać o wszystkim. Za poglądy jeszcze nikt nie wyleciał. Natomiast nie ma i nie bedzie ataków personalnych, szantażu, rozwalania Forum, wymuszania czegokolwiek na siłę i wbrew woli załozyciela. kto z kim i jak ma dyskutować, to juz wola dyskutantów.
                  Ale nie pozwolimy na kwestionowanie roli Admnistratorów, ich decyzji, które ściśle wynikają z zasad. tak więc kto respektuje zasady, jest mile widziany na Forum, kto ich nie respektuje - nie ma dla niego miejsca.

To proste 3 Ex - a reszta zbtyt bardzo mnie rozśmiesza bym to komentował. Nie zależy mi na tym, co sobie na mój temat myślisz.

Pozdrawiam
                  • ex-ex-ex Re: Napraw Własne błędy... 05.04.13, 15:57
                    ukryty_wafel napisał:

> 3 Ex - odpowiedź będzie krótka. Nie ma na Forum dyskusji o Moderatorach. Regula
                    > min został zatwierdzony przez Zaożyciela. Obowiązuje i nie ma tu już możliwości
                    > zmian.

Czyli nie zrozumiałeś smile

Zatem pozdrawiam i do kolejnej tego typu dyskusji smile
                    • ukryty_wafel Re: Napraw Własne błędy... 05.04.13, 19:13
                      ex-ex-ex napisała:

> ukryty_wafel napisał:
                      >
                      > > 3 Ex - odpowiedź będzie krótka. Nie ma na Forum dyskusji o Moderatorach.
                      > Regula
                      > > min został zatwierdzony przez Zaożyciela. Obowiązuje i nie ma tu już możl
                      > iwości
                      > > zmian.
                      >
                      > Czyli nie zrozumiałeś smile

Nie, zrozumiałem smile po prostu odmówilem spełnienia twoich postulatów.

>
                      > Zatem pozdrawiam i do kolejnej tego typu dyskusji smile

Szkoda czasu smile
                      • ex-ex-ex Re: Napraw Własne błędy... 06.04.13, 12:30
                        ukryty_wafel napisał:

> ex-ex-ex napisała:
                        >
                        > > ukryty_wafel napisał:
                        > >

> > Czyli nie zrozumiałeś smile
                        >
                        > Nie, zrozumiałem smile po prostu odmówilem spełnienia twoich postulatów.

Ipad przez przypadek dodał Ci jeden przecinek za dużo. Nie zrozumiałeśsmile. Może jednak się mylę? Może zrozumiałeś, ale efekt wyparcia nie pozwala Ci na razie przyznać, że nie masz tu racji i Twoja strategia prowadzi do marginalizacji Starego Forum? No chyba, że właśnie o to chodziło by forum zmarginalizować? Ale moim zdaniem to się nie uda bo każda próżnia zawsze wypełni się nową treścią.
                        > >
                        > > Zatem pozdrawiam i do kolejnej tego typu dyskusji smile
                        >
                        > Szkoda czasu smile

Poczekamy zobaczymy smile. Już zaczynasz po cichutku realizować moje postulaty. Po prostu mam rację, a Tobie trudno to przyznać. Ambicja, rozumiem smile. Nie będę nadmiernie eksploatował zwrotu "a nie mówiłem" smile
                • troublemaker_recovery Re: Napraw Własne błędy... 05.04.13, 17:34
                  ex-ex-ex napisała:

> Pierwszy powinieneś dać temu przykład. Twoje dyskusje z Troublemakerem pokazują
                  > że sam tych reguł nie przestrzegasz. "Walisz na odlew" smile

Problem już rozwiązany. Wywalił(a) mnie za bycie świnią ("Tak samo jak Troublemakera, który jak ostatgnia świnia się zachowuje") bo wspomniałem na forum o tym co jako Admin mi w mailu odpisał. Nazywa to prywatną korespondencja, ja urzędową... wink Uważam, że każdy ma prawo wiedzieć jak Admini takie sprawy załatwiają. Sam za to bez pytania przesłał całą naszą korespondencję Mobbiemu czyli byłoby sprawiedliwie gdyby sam siebie też wyrzucił smile
                  • ukryty_wafel Re: Napraw Własne błędy... 05.04.13, 19:13
                    Wpisałem Mobbiego w polu dw poniewaz rozmawiałes ze mna nie jak z kolega ale Adminem.
                    Proste? Zacznij wreszcie myslec. Osobiscie odradzam kazdemu by ci wierzył na słowo i w przyszłości nie wykorzystał prywatnej korespondencji z Toba jesli uznasz, ze ci tomprzejrzec korzyść smile
                    Wylecialas za złamanie podstawowej zasady Netykiety. Umieszczenie Mobbiego tak bys widział, ze sprawe przekazuje Zalozycielowi do informacji nie było złamaniem Netykiety. Ujawnienie publiczne tek korespondencji to nie tylko wyraz niemocy i braku kultury i zasad, ale pokazanie, ze nie ma miejsca dla ciebie wsrod cywilizowanych ludzi.
                    • troublemaker_recovery Re: Napraw Własne błędy... 06.04.13, 10:07
                      ukryty_wafel napisał:

> Wpisałem Mobbiego w polu dw poniewaz rozmawiałes ze mna nie jak z kolega ale Ad
                      > minem.
                      > Proste? Zacznij wreszcie myslec.

Sam zacznij bo zauważyłem, że już trouble z exami Ci się mylą... <rofl> A niby co ja od początku piszę? Oczywiście, że jak z adminem. Z kolegą??? Żart... To była skarga na postępowanie admina. To tak jakbym reklamację do sklepu pisał. Zapytałem o Twoje kłamstwa. Odpowiedź admina była na tyle szokująca, że każdy powinien ją poznać. To co napisałeś świadczyło o tym, że próbujesz manipulować ludźmi i wprowadzasz na forum cenzurę (nie wolno "straszyć") Oczywiście dla ich dobra a dobrem jest zbliżenie się do Ciebie. To powinno być w regulaminie. O niczym co wyglądało na prywatne (a było coś takiego) pisać nie mam zamiaru.

> Ujawnienie publiczne tek korespondencji to nie tylko wyraz niemocy
                      > i braku kultury i zasad, ale pokazanie, ze nie ma miejsca dla ciebie wsrod cyw
                      > ilizowanych ludzi.

Trouble już tak mają big_grin A Ci cywilizowani to tacy jak Ty rozumiem? To ja nie chcę się zmieniać...
                      Poza tym kolejny raz Ci mówię, tu nie ma Twojej korespondencji. Podałem tylko jakich odpowiedzi udzielali mi admini.

> Osobiscie odradzam kazdemu by ci wierzył na sł
                      > owo i w przyszłości nie wykorzystał prywatnej korespondencji z Toba jesli uznas
                      > z, ze ci tomprzejrzec korzyść smile

Ja też odradzam. Nie piszcie maili do nikogo kogo nie znacie.
                      • ukryty_wafel Re: Napraw Własne błędy... 06.04.13, 15:25
                        No i temat zamknięty smile
                  • elka302 Re: Napraw Własne błędy... 06.04.13, 01:17
                    troublemaker_recovery napisał:

> Problem już rozwiązany. Wywalił(a) mnie za bycie świnią ("Tak samo jak Troublem
                    > akera, który jak ostatgnia świnia się zachowuje") bo wspomniałem na forum o tym
                    > co jako Admin mi w mailu odpisał. Nazywa to prywatną korespondencja, ja urzędo
                    > wą... wink Uważam, że każdy ma prawo wiedzieć jak Admini takie sprawy załatwiają.
                    > Sam za to bez pytania przesłał całą naszą korespondencję Mobbiemu czyli byłoby
                    > sprawiedliwie gdyby sam siebie też wyrzucił smile

Wafel może każdego nazwać świnią tylko nie samego siebie. To jest właśnie ta różnica, że jemu wolno i tego nie widzi nawet gdy zacytujesz jego własne słowa. Wszystko tak odwróci do góry nogami, że człowiek zastanawia się czy on jest NORMALNY?
                    On nie przyzna się, że rozwalił stare forum...to by była klęska dla niego smile
                    • wiki260 Re: Napraw Własne błędy... 06.04.13, 11:28
                      elka302 napisał(a):

> On nie przyzna się, że rozwalił stare forum...to by była klęska dla niego smile

Ale Koleżanko zauważ, że jego aktywność na tym Forum i pośpieszne deklaracje przyjęcia z powrotem zbanowanych (pod jego warunkami oczywiście) jest już (czy on sam tego chce czy nie) przyznaniem się do klęski.Bo cóż się faktycznie okazało? Ano jest tak,że Forum, które ma podobno zarejestrowanych 45 użytkowników (ile z nich to klony?) podtrzymuje przy życiu może 5 osób o jednakowych poglądach.I jak ta dyskusja tam wygląda?
                      Ano wrzuca się linki z pozytywnymi opiniami o banku i mieli się ten temat powielając własne opinie (albo kolejny link z netu na ich potwierdzenie) i to się dumnie nazywa merytoryczną dyskusją. Koledzy, którzy tutaj zaistnieli w taki sam sposób również prowadzili podobną bardzo merytoryczną dysputę.
                      Co to da, że wygnani powrócą? Będzie tam zamiast 5 osób tak "merytorycznych" 10 i co z tego? Co jakiś czas wkurzony tą propagandową jednomyślnością pasywny użytkownik Forum uaktywni się i wywali prosto z mostu co o tym myśli, a Wafel będzie miał okazję zrobić wykład edukacyjno - cywilizujący. Wykład skierowany nie do tej konkretnej osoby, ale do audytorium czytającego jego elaboraty.On wykorzystuje to Forum jako tubę propagandową banku i tyle.Takie jest to Forum, niestety.A to nowo rodzące się Forum z jego pierworodnymi zapewne grzechami jest zagrożeniem dla nich.Stąd aktywność Wafla i próba przejęcia z powrotem wygnańców. Dość ciekawie to wszystko wygląda, tak nawet z psychologicznego punktu widzenia.Obserwujmy więc te różne postawy i zachowania.

• ukryty_wafel Re: Napraw Własne błędy... 06.04.13, 15:31
                        Wiki, ja tu zagladam od dawna. Nietylko tutaj. Zaproponowałem powrót. Kto chciał, wrócił. Wie juz, ze włos im nie spadł z głowy. I to tyle. Sami sie wykonczycie. Jest tam juz wiecej osob smile
                        I pewnie jeszcze powrócą. To juz moj ostatni wpis, bo co chciałem napisac, juz napisałem.

Zaproszenie jest wciaz aktualne. Bede tu zaglądał, bo dzieki lekturze wiem co kombinujecie chca niszczyć Nasze Forum. Robia to zreszta wszyscy Admini. Ja chciałem tu popisac,
                        Cos przekazać. Dzieki, ze tego nie wykasowaliscie. No i to tyle. smile
                        Do zobaczenia na Naszym Forum Pracownikow PKO BP
                        • wiki260 Re: Napraw Własne błędy... 06.04.13, 16:02
                          ukryty_wafel napisał:

> Bede tu zaglądał, bo dzieki lekturze wiem co kombinujecie chca niszczyć Nasze Forum. Robia to zreszta wszyscy Admini.

A jakże, czuwacie we dnie i w nocy zapewne big_grin
                          Jednemu z Was się nawet wyrwało: "Mnie też się te wszystkie biadolenia nie podobają ale nic nie kasuję" big_grin
                          A co do kombinowania jakby tu zniszczyć stare Forum, to zapewniam Cię, że jedynym zagrożeniem dla niego jesteście tylko Wy administratorzy i Wasza nadinterpretacja Regulaminu gazeta.pl oraz Netykiety. To Wam pomaga manipulować tematami i dyskusją. Stworzyliście tarczę ochronną wyłącznie dla siebie samych, dla Waszej arogancji i nietykalności.Pod tym płaszczykiem często dopuszczacie się chamstwa przypisując go innym. Wam wolno obrażać, poniżać a wypowiedzi tych, którzy się bronią wycinacie, a w końcu ich banujecie.
                          Powodzenia w dalszej, tak twórczej pracy.
                          • kotwica110 Re: Napraw Własne błędy... 08.04.13, 21:21
                            widzisz waflu wygrałem,zwycięzyłem cie twoja wlasną bronią,nieważne co się bedzie działo z tym forum,pokazałem ludziom,ze twoje forum nie jest jedynym,że nie masz monopolu na tzw.prawdę,że ludzie nie zniosą cenzury,jak bedzie trzeba to powstanie nastepne.
                            teraz nawet ty zmieklas i pozostawiasz na swoim forum watki o tzw.biadoleniu,które wczesniej lamaly twoj regulamin i twoja netetykiete,
                            można ci teraz zarzucić brak konsekwencji i łamanie regulaminu ... i powinnas dostac bana.
                            na koniec pani w ,ty mozesz tu pisać a ja nadal mam zablokowane konto na twoim forum ha ha..
                            • exworker Re: Napraw Własne błędy... 08.04.13, 21:45
                              Prawda zawsze zwyciezy.....smile
                              • zocha37 Re: Napraw Własne błędy... 08.04.13, 22:20
                                To dopiero początek drogi, więc uważajcie, żeby nie popaść w tryumfalizm, bo to prowadzi do buty i w końcu źle się kończy, czego sobie i Wam nie życzę.
    • pienkowa.dama Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 09.04.13, 11:18
      Ten wątek trzeba odczepiś z początku forum. Jest zaczepny i służy konfrontacji.
      • exworker Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 09.04.13, 11:31
        Tak, odczepmy go, nie budujmy forum na walce z kimś, kto nie jest tego zresztą wart.
      • ex-ex-ex Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 09.04.13, 15:24
        pienkowa.dama napisała:

> Ten wątek trzeba odczepiś z początku forum. Jest zaczepny i służy konfrontacji.

Przyłączam się. To forum otwarte dla wszystkich. Dyskusje z waflem też są pożyteczne jeśli nie są w połowie urywane wink. Już teraz trochę tych dyskusji tu jest.
        • kotwica110 Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 10.04.13, 21:11
          pani w. pisze o swobodzie wypowiedzi,piewca wolności sie znalazła, jestem ciekaw na jak długo jej wystarczy cierpliwości?
          konkurencja czyni cuda,pani w. przemówiła ludzkim głosem,czyżby wigilia sie zbliżała?
          to tylko kwestia czasu jak pani w. pousuwa niewygodne posty i zacznie blokowac uzytkowników
          i wtedy powiem "a nie mówiłem" ha ha ha...
          • zocha37 Re: do wafla i wszystkich jego wcieleń 10.04.13, 21:18
            kotwica110 napisał:

> konkurencja czyni cuda,pani w. przemówiła ludzkim głosem,czyżby wigilia sie zbl
            > iżała?

nie kracz Kotwica, ja czekam z utęsknieniem na wiosnę, ciepłolubna jestem
            już odwilż mamy, tylko aby powodzi nie było

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka