rozowy_chomik 02.04.13, 20:07 W jednym z wątków padł taki pomysł. Co Ty na to??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
academus Re: Trouble załóż własne forum 02.04.13, 20:31 A moze Ty przenies sie na stare ? Odpowiedz Link
chudy_ser Re: Trouble załóż własne forum 03.04.13, 05:28 academus napisał: > A moze Ty przenies sie na stare ? Daj ludziom pisać tak jak uważają za słuszne. Odpowiedz Link
ta_bulla_rasa Re: Trouble załóż własne forum 03.04.13, 11:37 rozowy_chomik napisał: > W jednym z wątków padł taki pomysł. Co Ty na to??? Dobry pomysł!!! Odpowiedz Link
kociolek_matolek Re: Trouble załóż własne forum 03.04.13, 13:59 rozowy_chomik napisał: > W jednym z wątków padł taki pomysł. Co Ty na to??? Trouble co Ty na to? Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 03.04.13, 14:03 Nie przypominam sobie Ciebie, abyś walczył o jakieś nowe forum na starym forum. Odpowiedz Link
kociolek_matolek Re: Trouble załóż własne forum 03.04.13, 15:10 academus napisał: > Nie przypominam sobie Ciebie, abyś walczył o jakieś nowe forum na starym forum. > Ja też nie przypominam sobie Ciebie byś walczył o cokolwiek. I co to znaczy wg Ciebie? Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 03.04.13, 15:24 To ja na to - jeśli nie walczyłeś o wolność słowa na forum, które było totalnie scenzurowane a tu walczysz nie wiadomo z kim i o co, to się dziwię. Odpowiedz Link
kociolek_matolek Re: Trouble załóż własne forum 03.04.13, 15:35 academus napisał: > To ja na to - jeśli nie walczyłeś o wolność słowa na forum, które było totalnie > scenzurowane a tu walczysz nie wiadomo z kim i o co, to się dziwię. To forum swobodnych wypowiedzi, więc możesz się dziwić. Nie wiem tylko co jedno ma z drugim wspólnego. Juz Ci napisałem że Ciebie tez nie pamiętam byś o cokolwiek gdziekolweik walczył. Więc jaki z tego wniosek wyciągniesz? Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 03.04.13, 15:41 Ale ja się dziwię bo piszesz bzdury. Po pierwsze widzę, że się swobodnie tu wypowiadasz a po drugie nie rozumiem, co ja mam do rzeczy ? To Ty tu robisz zadymę o wolność słowa a nie pamiętam Cię z tamtego forum. To może zastanów się w końcu o co Ci chodzi. Odpowiedz Link
kociolek_matolek Re: Trouble załóż własne forum 03.04.13, 16:09 academus napisał: > Ale ja się dziwię bo piszesz bzdury. Po pierwsze widzę, że się swobodnie tu wyp > owiadasz a po drugie nie rozumiem, co ja mam do rzeczy ? To Ty tu robisz zadymę > o wolność słowa a nie pamiętam Cię z tamtego forum. > > To może zastanów się w końcu o co Ci chodzi. Nie robię żadnej zadymy. Piszę to co myślę. Robisz zarzuty że na innym forum sie tak nie wypowiadałem więc i ja pytam czy Ty na tamtym forum czegoś broniłes. Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 03.04.13, 16:10 Tak, walczyłem. I jak każdy który to robił zostałem zbanowany. Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 03.04.13, 16:11 A Ciebie w ogóle nie pamiętam. To może zacznij jakąś rzeczową dyskusję na forum. Bo na razie trollujesz. Odpowiedz Link
kociolek_matolek Re: Trouble załóż własne forum 03.04.13, 16:16 academus napisał: > A Ciebie w ogóle nie pamiętam. To może zacznij jakąś rzeczową dyskusję na forum > . Bo na razie trollujesz. No przecież usiłuję Ci wytłumaczyć, że ja też nie pamiętam byś tam o cokolwiek walczył. A poza tym to zacząłeś gadać jak wafel - "zacznij jakąś rzeczową dyskusję" to jego tekst. Przypadek? Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 03.04.13, 16:23 No nie moja wina, że nie czytałeś starego forum i mnie nie pamiętasz za to na nowym walczysz nie wiadomo o co i z kim. Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: Trouble załóż własne forum 03.04.13, 18:52 rozowy_chomik napisał: > W jednym z wątków padł taki pomysł. Co Ty na to??? A po co? To jest całkiem fajne Poza tym nawet gdybym założył to: "Niedopuszczalne jest umieszczanie przez Użytkowników na stronach Forum.gazeta.pl oraz w komentarzach pod artykułami treści sprzecznych z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej, czy też propagujących przemoc. Niedopuszczalne jest również umieszczanie na łamach Forum.gazeta.pl oraz w komentarzach pod artykułami treści uznanych powszechnie za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe oraz naruszających zasady Netykiety, dostępnej pod adresem forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html." "Założyciel Forum Prywatnego jest zobowiązany do usuwania umieszczonych na stronach założonego przez niego Forum Prywatnego treści sprzecznych z prawem oraz innych treści naruszających Regulamin Forum.gazeta.pl." To z regulaminu portalu, który obowiązuje tu każdego z nas. Teraz Netykieta: "Zanim założysz wątek sprawdź, czy temat już nie był omawiany. Użyj wyszukiwarki." Zakładanie jednocześnie 10 wątków np. pod tytułem "PKO jest fajne" łamie zasady Netykiety. Założyciel ma nie tylko prawo ale i obowiązek wynikający z regulaminu dbać o porządek bo mu forum zamkną. Stosowania regulaminu Gazety.pl nie można mylić z cenzurą. Tutaj takich "pomyłek" na razie nie zauważyłem. Tutaj nikt jeszcze nie dopisał punktu, że nie wolno pisać o założycielu ani straszyć użytkowników whistle-czymś-tam bo jakiś bank nie poradzi sobie bez donosicieli. Co innego na forum Pani W. Pani W. całkowicie się w tym pogubiła. Dlaczego się pogubiła wiem ale napiszę o tym trochę później jak już mnie wywali ze starego forum jak obiecała Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 05:32 troublemaker_recovery napisał: > A po co? To jest całkiem fajne Może i jest ale jego podstawowa wada to problem z wiarygodnością założyciela. Niektórzy pamiętają jeszcze pewnie wpisy Kotwicy na starym forum. Pewnie wiele osób tam się udzielających nie zaakceptuje takiego stanu rzeczy. Forum w którym Ty byłbyś założycielem miało by większą wiarygodność . Poza tym jako założyciel byłbyś w stanie więcej dla ludzi zrobić. Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 05:41 Kwesta wyboru, jesli dla kogos osoba wiarygodna jest Pani W, to moze pisac tam. Poza tym co ma osoba zalozyciela do funkcjonowania forum dopoki nie wprowadza cenzury ? Nic. A u Was widze cholerny strach przed tym forum. Pomoc ludziom ? Najbardziej mozna im pomoc, pozwalajac sie swobodnie wypowiedziec, podzielic problemami, zobaczyc, ze inni maja podobne zdanie. W pracy sie nie da, panuje wrogosc podsycana nowymi patologiami w stylu rankingi itp. Taki czlowiek latwo moze popasc w zaburzenia psychiczne - nerwica a nawet depresja. Po to jest to forum. Zeby czlowiek zobaczyl, ze niekoniecznie jest nieudacznikiem, ze innych tez bola podobne rzeczy. I to jest nieoceniona pomoc. Odsyla, do literatury fachowej. Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 05:44 Tu niepotrzeba fanatycznych, mentorskich przemow Pani W, zywcem wyciagnietych z literatury typu "zmien zycie w weekend", "moc pozytywnego myslenia", "od biedaka do milionera czyli sila umyslu". Tu jest potrzebne zwykle ludzkie wsparcie aby nas wszystkich nie rozjechal do reszty ten korporacyjny, ciezki, bezduszny walec. Odpowiedz Link
grabieiwidly Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 06:30 academus napisał: > Tu niepotrzeba fanatycznych, mentorskich przemow Pani W, zywcem wyciagnietych z > literatury typu "zmien zycie w weekend", "moc pozytywnego myslenia", "od bieda > ka do milionera czyli sila umyslu". Tu jest potrzebne zwykle ludzkie wsparcie a > by nas wszystkich nie rozjechal do reszty ten korporacyjny, ciezki, bezduszny w > alec. Zwykle ludzkie wsparcie nie wystarczy. Oprócz tego że się można wyżalić i ktoś to zrozumie potrzeba jeszcze podpowiedzi jak zmienić taką sytuację. Troublemaker wiele dobrego w tym temacie robił i ma duże doświadczenie. Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 11:10 academus napisał: > Tu niepotrzeba fanatycznych, mentorskich przemow Pani W, Zgadzam się. Dla mnie największym nieszczęściem tamtego forum stała się właśnie Wredna ze swoją (być może szczerą) chęcią pomagania. W mailach do mnie pisała, że wiele Ją kosztuje żeby ludzi otworzyć, że trudno Jej zdobyć ich zaufanie a ja JEJ tu zniszczyłem bardzo wiele i zrobiłem fatalną robotę. Poza tym gówno wiem Co w tym złego? W połączeniu z bezczelnymi atakami na mnie za "straszenie ludzi" sprawa się trochę wyjaśnia. Wg mnie Wredna traktuje forum jak własny gabinet. Siebie jak lekarza dusz. Forumowiczów jak pacjentów oddziału psychiatrycznego (teraz już nawet zamkniętego) Pacjentów, których należy odgrodzić od wszelkich złych bodźców świata zewnętrznego. Dostarczycielem tych złych emocji jestem m.in. ja. W tej sytuacji oczywistym staje się dokonanie na forum egzorcyzmu w celu usunięcia złych duchów, trolli i troubli Sytuacja staje się prosta. Albo się otwieramy przed Panią W. albo stajemy się wrogiem nr 1 i zostajemy poddani cybermobbingowi tak jak ja. Z tego powodu uważam, że lepiej jeśli Admin nie jest aż takim terapeutą-specjalistą bo mógłby się za bardzo zaangażować... PS. Nie wiem na pewno czy Wafel jest kobietą ale jakoś nie potrafię w Jej męskość uwierzyć Kiedyś twierdziła, że jest kobietą i nagle Jej się odmieniło. Kiedy mówiła prawdę? Poza tym jeszcze żadem facet nie powiedział do mnie "ja wiem, że Ty mnie nienawidzisz" i nie znam takiego, który na forum udawałby kobietę żeby go nie atakowali... Oczywiście tu mogę się mylić. Człowiek całe życie się uczy Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 11:23 Niestety, tak jest z luźmi, którzy uważają, że ich punkt widzenia jest prawdą obiektywną. Kiedyś już o tym pisałem, ale dla mnie to nieszcześliwy człowiek, z kompletnie nieudanym życiem osobistym, który rodzinę i wartości subtytuuje sobie sukcesami w pracy i samym faktem zatrudnienia, w jego mniemaniu, u siper pracodawcy. Uznaje to za sukces swojego życia. My pisząc często negatywnie o warunkach pracy, nieświadomie uderzamy w jej źródło sukcesu i sens życia, podważamy fundament jej osoby. I tego nie może wybaczyć. Czasami mi się wydaje, że bardziej należy jej żałować niż czuć wrogość. Ot kolejny trybik korporacji, któy nawet nie zdaje sobie z tego sprawy. Jak zabraknie korporacji, straci sens życia. Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 11:29 Pewnie mu chodziło o silnię a nie o permutację. Ale nie wiedząc co pisze znalazł w google permutację. Ona zazwyczaj leje wodę aby lać wodę i kogoś zagłuszyć - standardowe postępowanie. Odpowiedz Link
rozowy_chomik Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 14:36 troublemaker_recovery napisał: > Zgadzam się. Dla mnie największym nieszczęściem tamtego forum stała się właśnie > Wredna ze swoją (być może szczerą) chęcią pomagania. W mailach do mnie pisała, > że wiele Ją kosztuje żeby ludzi otworzyć, że trudno Jej zdobyć ich zaufanie a > ja JEJ tu zniszczyłem bardzo wiele i zrobiłem fatalną robotę. Poza tym gówno wi > em Problem polega na tym, że nawet jeśli te chęci były szczere to postawa i traktowanie innych spowodowało, że na forum w zasadzie nikt już nie pisze, a po drugie zaufanie nawet jesli przez chwile się pojawiło zaczęło podupadać. Jeśli można było potraktować wielu forumowiczów taka jak traktowano Ciebie, to i każdego w dowolnym momencie może spotkac to samo. A czy na powaznie myślisz, że U_W i S_M to jedna i ta sama osoba, czy raczej dwie osoby z tego samego zespołu zajmującego sie m.in. tamtym forum? No i ciekawe jest jak im sie do tego udało wkręcić M_P i S? Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 14:47 Co prawda nie pytasz mnie, ale jeśli można to się wtrącę. Wg mnie szara_mysz i skuter to waflowa we własnej osobie. Ich wpisy są zupełnie niewiarygodne: - skuter - emerytowany pracownik ale wie lepiej od nas, jak się w banku pracuje - szara_mysz - udaje idiotkę i potakuje waflowi, choć też w banku nie pracuje Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 15:24 rozowy_chomik napisał: > A czy na powaznie myślisz, że U_W i S_M to jedna i ta sama osoba, czy raczej dw > ie osoby z tego samego zespołu zajmującego sie m.in. tamtym forum? Cechy wspólne obu postaci: poglądy na moje poglądy i nie tylko moje, styl pisania tylko Mysz niewiniątko udaje obrzydliwie sztucznie, częste pisanie bez polskich znaków, pisanie o nietypowych porach np. po 5 rano, często pisanie prawie równocześnie, uzupełniają się w atakach, jak U_W słabnie i się wycofuje atak przejmuje S_M, Wafel jest złym a Mysz dobrym policjantem chociaż w miarę rozmowy robi się bezczelniejsza używają podobnego słownictwa i tych samych argumentów, po Waflu Mysza zwykle powtarza i podsumowuje jego teksty Mysza może łamać regulamin i jej wpisy są chronione Wafel zagroziła mi w mailu (30.03), że za atak na Myszę wywali mnie z forum, wczoraj Mysza próbowała mnie sprowokować odgrzewając sprawę IP (oczywiście kalka z wypowiedzi Wafla), miałem lepsze argumenty to pojawiła się Wafel, wylała na mnie wiadro pomyj (spłynęły) i kazał skończyć. Mysz to łagodniejsza wersja Wafla. Dla innego odbiorcy. Nie wiem czy da się kogoś tak dobrze naśladować żeby byli tak podobni. Ja bym stawiał na to że to jedna osoba ale może faktycznie mają zespół Może to jakieś bliźniaczki? Boże chroń nas... Odpowiedz Link
ta_bulla_rasa Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 15:29 troublemaker_recovery napisał: > Mysz to łagodniejsza wersja Wafla. Dla innego odbiorcy. Nie wiem czy da się kog > oś tak dobrze naśladować żeby byli tak podobni. Ja bym stawiał na to że to jedn > a osoba ale może faktycznie mają zespół Może to jakieś bliźniaczki? Boże chr > oń nas... Nie lekajcie się. Stare forum praktycznie skończyło swoja aktywność. A tutaj, czy na Forum ktore za czas jakiś w końcu otworzy Trouble niech sobie piszą do woli. Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 15:31 Tak, bardzo celne i słuszne wg nie spostrzeżenia. Czy zespół ? Wątpię. Myślę, że to waflowa sztucznie budowała sobie poparcie. No bo w sumie to nkt się z nią nie zgadzał. Odpowiedz Link
chudy_ser Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 15:36 Tylko aktualne pozostaje pytanie co w tym robi Skuter i Mobbing? Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 15:45 A to jest zagadka. Owszem, przychodzą mi na myśl pewne rozwiązania, ale to zbyt nieprawdopodobne. Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 15:46 Cieszmy się, że w końcu można po ludzku porozmawiać. Odpowiedz Link
chudy_ser Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 15:48 Podziel się. Nie bądź sknera. Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 16:06 academus napisał: > A to jest zagadka. Owszem, przychodzą mi na myśl pewne rozwiązania, ale to zbyt > nieprawdopodobne. Że Mobbi to Wafel? Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 15:59 chudy_ser napisał: > Tylko aktualne pozostaje pytanie co w tym robi Skuter i Mobbing? Ja zaczynam się zastanawiać czy Mobbi istnieje... Kolejny raz wysłałem maila z prośbą o usunięcie wpisu Wafla i czekam Poprzednio dowiedziałem się, żeby pogadać z Waflem na priv a wpisy zostały. Wafel po krótkiej wymianie ciosów dodał(a) mnie do spamu zabronił(a) pisać na priv bo mnie wywali a moje maile podobno przesłał(a) Mobbiemu. Ciekawe czy każdą korespondencją dzieli się z Mobbim czy może dzielić się nie musi Odpowiedz Link
scooter004 Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 16:04 troublemaker_recovery napisał: > Ja zaczynam się zastanawiać czy Mobbi istnieje... Odpowiedz Link
scooter004 Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 16:06 troublemaker_recovery napisał: > Ja zaczynam się zastanawiać czy Mobbi istnieje... A nie myślałeś że waffi to inne wcielenie mobbiego który tak bardzo nabroił zakładając forum że w końcu musiał zmazać swe winy i odkręcac to o co do tej pory walczył? Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 16:14 scooter004 napisał: > A nie myślałeś że waffi to inne wcielenie mobbiego który tak bardzo nabroił zak > ładając forum że w końcu musiał zmazać swe winy i odkręcac to o co do tej pory > walczył? Myślę tak od 30.03 Odpowiedz Link
scooter004 Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 16:19 troublemaker_recovery napisał: > scooter004 napisał: > > > A nie myślałeś że waffi to inne wcielenie mobbiego który tak bardzo nabro > ił zak > > ładając forum że w końcu musiał zmazać swe winy i odkręcac to o co do tej > pory > > walczył? > > Myślę tak od 30.03 Pierwszy byłem Na starym forum też wcześniej o tym pisano. Dlaczego akurat ta data jest ważna? Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 16:20 No dobra, mój absurdalny tok myślenia jest taki, że dobrali mu się do skóry za forum, ale zamiast je zamykać itd. musiał wpuścić przedstawicieli centrali. Ale to chyba zbyt absurdalne.... Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 16:25 academus napisał: > No dobra, mój absurdalny tok myślenia jest taki, że dobrali mu się do skóry za > forum, ale zamiast je zamykać itd. musiał wpuścić przedstawicieli centrali. Ale > to chyba zbyt absurdalne.... Mistrzowi Ciemności brwi z wrażenia opadają jak to czyta Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 16:33 No mówię, że absurdalne, ale nic innego nie przychodzi mi do głowy. Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 16:33 A żeby spacyfikować i zamknąć forum, nie mogli znaleźć nikogo lepszego od waflowej. Toż to expert w tej dziedzinie. Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 16:45 scooter004 napisał: > Dlaczego akurat ta data jest ważna? Chodzi o maile do i od Mobbiego i Wafla i moją niewinną zabawę w sprawdzanie IP. Coś mi w tym wszystkim dało do myślenia... Może dlatego wpadła w taki szał. Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 22:38 Bo jak ktos plecie bzdury to w koncu to wkurza Znowu sobie dopisujesz. Ale wiesz, ja ci dziekuje zes potwierdził to co ja wiedziałem od dawna. No to tyle Trouble, baw sie tu dobrze Na naszym Forum po tym co tu pokazales straciłes całkowicie wiarygodność. Popełniłeś największy grzech sieci - ujawniając publicznie treść prywatnej korespondencji. Bez klasy jestes.... Pa Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 22:47 Ona ma racje, skuter i mysz nie sa zbanowani. A wiec nie wszyscy. Ach ta krolowa logiki. Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: Trouble załóż własne forum 05.04.13, 09:09 ukryty_wafel napisał: > Na naszym Forum po tym co tu pokazales straciłes całkowicie wiarygodność. Nie ma naszego forum. Jest Twoje forum. Nie bój się o moją wiarygodność. Nie jest mi potrzebna. Jestem tylko "beznadziejnym trollem". Ja nie mam ambicji zostać terapeutą ani otwierać ludzi. Ja piszę wyłącznie o faktach, które każdy może sprawdzić. Jak coś jest hipotezą mówię, że to hipoteza. Tobie wiarygodność jest potrzebna do pisania bzdur o permutacjach (to może być hit internetu) mi nie. Tobie jest potrzebna żeby niszczyć ludzi, którzy się na Twoje "terapie" nie zgadzają, którzy widzą Twoje kłamstwa tak jak próbowałeś to ze mną. Twoje zachowanie to zachowanie zwykłego mobbera. Jako specjalista od mobbingu zapewne wiesz, że tego pojęcia używa się również do określenia tego typu zachowań w innych grupach społecznych poza pracą. Ja tego na Twoim pseudoforum doświadczyłem. Naprawdę w dziwny sposób budujesz swoją "wiarygodność" > Popełniłeś największy grzech sieci - ujawniając publicznie treść prywatnej kore > spondencji. 1. To Ty przesłałeś całą naszą korespondencję innej osobie do wiadomości. Dlatego uznałem, że również ja będę się na nią powoływał. 2. To nie było prywatne, pisałem do admina i Ty odpowiadałeś jako admin. Mam zacytować te groźby? 3. Nigdzie nie zastrzegłeś, że to tylko do mojej wiadomości. Pisałem kiedyś z kimś innym i o tym co tam było nikt się nie dowie bo tak się umówiliśmy. My się na nic nie umawialiśmy. 4. Niczego nie cytowałem. Powołałem się na to co było do mnie i o mnie. Już wcześniej o tym w różnej formie na forum pisałeś. To było tylko najbliższe źródło. 5. Gdybym naprawdę ujawnił treść tych maili to byłoby tu o wiele weselej... > Bez klasy jestes.... To jest nas dwóch... Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 05.04.13, 09:14 Nie umiem pisać jak truble, ale podpisuję się pod tym, co napisał. Już kiedyś pisałem, że na forum o mobbingu adminem jest pierwszy mobber. Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: Trouble załóż własne forum 05.04.13, 14:20 troublemaker_recovery napisał: > ukryty_wafel napisał: > > > Na naszym Forum po tym co tu pokazales straciłes całkowicie wiarygodność. > > Nie ma naszego forum. Jest i ma się doskonale. Nie ma Waszego Forum. Nie ma tam już takich bezesnsownych dyskusji jak tutaj: kogo zbanować, czemu wycinają wątki, co to za cenzura, czemu nie można normalnie podyskutować. Żryjcie się tutaj - tam Was nie ma. Jak się ktoś przemknie, to go osobiście wywalę, jeśli złamie regulamin. Tam jest miejsce do dyskusji. To te pseudoforum przestanie istnieć. >Jest Twoje forum. Nie mam swojego Forum. > Nie bój się o moją wiarygodność. Nie je > st mi potrzebna. Ja się nie martwię Na prawdę Nie jesteś moim zmartwieniem. >Jestem tylko "beznadziejnym trollem". To fakt. Widzę, że już tutaj się co niektórzy na tobie poznali >Ja nie mam ambicji zosta > ć terapeutą ani otwierać ludzi. Ja też nie. Ale jak ktoś chce by mu pomóc, z przyjemnością to robię. > Ja piszę wyłącznie o faktach, które każdy może > sprawdzić. Ha ha ha > Jak coś jest hipotezą mówię, że to hipoteza. Tobie wiarygodność jest > potrzebna do pisania bzdur o permutacjach (to może być hit internetu) mi nie. No to idź i zrób z tego hit. Nie wiesz nawet o czym pisałem. Masz swojego Guru, co też nie wie co to jest permutacja. > Tobie jest potrzebna żeby niszczyć ludzi, którzy się na Twoje "terapie" nie zga > dzają, którzy widzą Twoje kłamstwa tak jak próbowałeś to ze mną. Daj spokój. Nie rozśmnieszaj mnie proszę To Twoja teza. I kogo ja zniszczyłem? Ciebie? A moze Troublemakera? A może j-23? A może tabule-rase? Wyluzuj - jak widać, nikt z nich nie został zniszczony. >Twoje zachowan > ie to zachowanie zwykłego mobbera. Exworker, znam Twoje tezy o mobbowaniu. Nihil novi sub sole >Jako specjalista od mobbingu zapewne wiesz, Nigdy nie mobbowałem. > że tego pojęcia używa się również do określenia tego typu zachowań w innych gru > pach społecznych poza pracą. Ty tak używasz. > Ja tego na Twoim pseudoforum doświadczyłem. Nie mam forum. > Napraw > dę w dziwny sposób budujesz swoją "wiarygodność" Nie rozumiesz, wiec jest to dla Ciebie dziwne. > > 1. To Ty przesłałeś całą naszą korespondencję innej osobie do wiadomości. Tak? Twoją? Jedyną osobą, której przesyłam czasami korespondencję, jest Założyciel - Mobbing - jeśli sprawa dotyczy Administrowania. Koniec kropka. Ujawnianie treści maili publicznie, jest najcięższą, całkowicie dyskredytującą takiego człowieka cechą. Jest ciężkim przewinieniem. Za to wyleciał troublemaker. Jak znajdziesz gdzieś publiczną relację z rozmowy mojej na priv, daj znać. >Dlate > go uznałem, że również ja będę się na nią powoływał. Mam to gdzieś. Właśnie sobie z Troublemakerem zrobiliście PR - ujawniacie prywatną korespondencję. Uwaga - Uważajcie co do nich piszecie na priv.' > 2. To nie było prywatne, pisałem do admina i Ty odpowiadałeś jako admin. Mam za > cytować te groźby? > 3. Nigdzie nie zastrzegłeś, że to tylko do mojej wiadomości. Bo tego się nie zastrzega. Upublicznianie prywatnej korespondencji po prostu dla normalnego człowieka jest jak 10 przykazań. To najwyższej klasy chamstwo. I nie piszę dlatego, że ja się wstydzę tego co napisałem. Ale ja pisałem Ci to w cztery oczy. I bez zgody publikując to, łamiesz netykietę. Na szczęście ja wiem jakie sa Twoje możłiwości. Tak samo jak Troublemakera, który jak ostatgnia świnia się zachowuje. Ale jak Wam ktoś chce uwierzyć, to niech wierzy. >Pisałem kiedyś z k > imś inym i o tym co tam było nikt się nie dowie bo tak się umówiliśmy. My się > na nic nie umawialiśmy. No właśnie tyle rozumiesz z pojęcia "tajemnica korespondencji prywatnej" - nie wiem czy wiesz, ale upublicznienie prywatnej korespondencji bez wiedzy nadawcy, jest karalne. > 4. Niczego nie cytowałem. Powołałem się na to co było do mnie i o mnie. Już wcz > eśniej o tym w różnej formie na forum pisałeś. To było tylko najbliższe źródło. Jak się zapytasz, to ja to co Ci powiedziałem prywatnie napiszę publicznie. Na tym pseudoforum - bez problemu. Na naszym Forum nigdy. Bo jak pilnuję zasad. Poczytaj "geniuszu" netykietę - zrób to raz i ze zrozumieniem. > 5. Gdybym naprawdę ujawnił treść tych maili to byłoby tu o wiele weselej... > Bynajmniej > > Bez klasy jestes.... > > To jest nas dwóch... Nie - jest Was dwóch. Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: Trouble załóż własne forum 05.04.13, 15:04 @Wafel Waflu mój słodki. Sprawdź do kogo piszesz... Nie ma na tym forum treści naszej korespondencji. Nic nie zostało ujawnione. Jest tylko wzmianka co o mnie pisałeś. Nie napisałem, że to Twoje słowa ani nie cytowałem. To Ty bez pytania przesłałeś całość Mobbiemu. To Ty ujawniłeś naszą korespondencję. Ale masz rację. Ludzie powinni być ostrożni z wysyłaniem maili. Proszę nie piszcie do mnie bo wszystko upublicznię i sprawdzę Wasze IP Uważajcie też na innych... Odpowiedz Link
elka302 Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 20:06 chudy_ser napisał: > Tylko aktualne pozostaje pytanie co w tym robi Skuter i Mobbing? Witajcie. Skuter to podobno kiedyś był jako "czuk", "mobbing" (założyciel) natomiast miał groźby ponoć ze strony banku, straszono prokuraturą itd. że ludzie udostępniają zbyt wiele spraw, z których można rozpoznać osoby z imienia i nazwiska. Godziło to w dobre imię wielu osób a zwłaszcza tych postawionych wyżej. Napisał to na forum...aby przestano ujawniać szczegóły. Potem powołał moderatorów: Almę, Skutera i Wafla. Po jakimś czasie Alma zrezygnowała zobaczywszy co Wafel wyprawia. Skuter pozostał na straży i mnie szokuje momentami. Mnie również tam zbanowano za wklejenie linku z gazety gdzie pracownice opisywały sytuacje jakie sie dzieją w naszym PKO. Było to w gazecie "Fakty i mity" a tytuł: "Tylko kasa się liczy". Jak znajdę w necie to tu wkleję...tu może mnie nie zbanują Odpowiedz Link
rozowy_chomik Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 21:45 elka302 napisał(a): > Witajcie. Skuter to podobno kiedyś był jako "czuk", "mobbing" (założyciel) nato > miast miał groźby ponoć ze strony banku, straszono prokuraturą itd. że ludzie u > dostępniają zbyt wiele spraw, z których można rozpoznać osoby z imienia i nazwi > ska. Godziło to w dobre imię wielu osób a zwłaszcza tych postawionych wyżej. Na > pisał to na forum...aby przestano ujawniać szczegóły. Potem powołał moderatorów > : Almę, Skutera i Wafla. Po jakimś czasie Alma zrezygnowała zobaczywszy co Wafe > l wyprawia. Skuter pozostał na straży i mnie szokuje momentami. Taka to była sobie historia pewnego forum . Dziś już mało kto tam pisze. Ciekawe czy podejmujący decyzję właśnie do tego chcieli doprowadzić. Odpowiedz Link
ex-ex-ex Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 22:05 rozowy_chomik napisał: > Taka to była sobie historia pewnego forum . Dziś już mało kto tam pisze. Ciek > awe czy podejmujący decyzję właśnie do tego chcieli doprowadzić. Agonia tamtego forum rozpoczęła się w momencie wprowadzenia Regulaminu Ukrytego_Wafla, który pod pzorem walki z łamaniem regulaminu forum gazety i netykiety pozwolił adminom na wycinanie niewygodnych dla nich wpisów, bo dotyczących ich samych. A dalej to wszyscy widzieli jak poszło. Czy o to chodziło Mobbi? Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 22:13 Niech ktos odpisze skuterowi na starym forum, bo az zal patrzec - od rana nikt mu nie odpowiedzial. Tylko napiszcie cos w stylu ach i och jak pieknie jest w banku i jakim jeszcze wiekszym liderem bedzie za 2 lata, inaczej wykasuja wpis. Odpowiedz Link
kociolek_matolek Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 22:19 Nie da rady chłopie. Wszyscy już zbanowani. Nie ma komu pisać . Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 22:24 Ups, no tak, bylbym zapomnial. Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 22:35 Nie prawda Matolek, nie prawda Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 05:44 academus napisał: > Kwesta wyboru, jesli dla kogos osoba wiarygodna jest Pani W, to moze pisac tam. > Poza tym co ma osoba zalozyciela do funkcjonowania forum dopoki nie wprowadza > cenzury ? Nic. A u Was widze cholerny strach przed tym forum. > > Pomoc ludziom ? Najbardziej mozna im pomoc, pozwalajac sie swobodnie wypowiedzi > ec, podzielic problemami, zobaczyc, ze inni maja podobne zdanie. W pracy sie ni > e da, panuje wrogosc podsycana nowymi patologiami w stylu rankingi itp. Taki cz > lowiek latwo moze popasc w zaburzenia psychiczne - nerwica a nawet depresja. Po > to jest to forum. Zeby czlowiek zobaczyl, ze niekoniecznie jest nieudacznikiem > , ze innych tez bola podobne rzeczy. I to jest nieoceniona pomoc. Odsyla, do li > teratury fachowej. Pewnie masz rację tylko że forum na którym z założenia chce się dzielić tylko negatywnymi doświadczeniami a pozytywne są traktowane podejrzliwie i wyszydzane nie jest wiarygodnym miejscem. Odpowiedz Link
kociolek_matolek Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 08:35 troublemaker_recovery napisał: >Dlaczego się pogub > iła wiem ale napiszę o tym trochę później jak już mnie wywali ze starego forum > jak obiecała Możesz zacząc pisać. Za chwile odpowiesz na atak na Twoją osobę, ktory sie pojawił na starym forum i masz bankowo bana . Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 08:39 Ha ha to prawda. Ban murowany. Tolerowane są różne opinie pod warunkiem, że są to opinie Pani Wafel. Odpowiedz Link
rozowy_chomik Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 08:52 kociolek_matolek napisał: > troublemaker_recovery napisał: > > >Dlaczego się pogub > > iła wiem ale napiszę o tym trochę później jak już mnie wywali ze starego > forum > > jak obiecała > > Możesz zacząc pisać. Za chwile odpowiesz na atak na Twoją osobę, ktory sie poja > wił na starym forum i masz bankowo bana . Ksawek fajny komentarz zrobił . A co do Trabla to stawiam że nie wytrzyma i odpowie Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 08:59 Powinien, moim zdaniem, zakończyć tą "dyskusję" z tą Panią. Ona nie ma żadnych argumentów i skończy się banem. Odpowiedz Link
rozowy_chomik Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 09:03 academus napisał: > Powinien, moim zdaniem, zakończyć tą "dyskusję" z tą Panią. Ona nie ma żadnych > argumentów i skończy się banem. Skąd obaj uważacie że to kobieta jest? Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 09:11 Może ją widujemy przy Puławskiej ? Odpowiedz Link
kociolek_matolek Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 09:19 academus napisał: > Może ją widujemy przy Puławskiej ? E chłopaki bez jaj. To Wy wszyscy przy Puławskiej pracujecie??? Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 10:16 Trouble jest niemożliwy. Jeszcze mu się nie znudziła "dyskusja" z tą miernotą. Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 11:31 academus napisał: > Trouble jest niemożliwy. Jeszcze mu się nie znudziła "dyskusja" z tą miernotą. Ja każdemu daję szansę Nie tylko tym co się ze mną zgadzają No i interesuje mnie gdzie Ona te permutacje zobaczyła i właściwie jakie do cholery zadanie rozwiązuje? Bo tego nie powiedziała. Ja nie jestem informatycznym guru ale poziom głupot jakie Ona wypisuje zwala z nóg. Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 11:45 Mnie akurat głupota nie boli. Można być głupim i godnym szacunku człowiekiem. Mnie odrzuca jej podłość i agresja. Odpowiedz Link
academus Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 11:53 A także pogarda dla ludzi. To przez takich jak ona mamy piekło na dole i nikt nie chce sprzedawać, każdy chce koordynować, planować, analizować, motywować, sprawozdawać, dyrektorzyć, mentorzyć, coachować, procedować. Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: Trouble załóż własne forum 04.04.13, 11:54 academus napisał: > Mnie odrzuca jej podłość i agresja. Gdyby nie podłość i agresja to nie nazwał bym tego głupotą tylko cierpliwie wyjaśniał w miarę swoich możliwości Można czegoś nie wiedzieć, sam wielu rzeczy nie wiem ale wypluwać z siebie taki potok obelg jak ona będąc przekonanym o swojej nieomylności to przesada. Odpowiedz Link
rozowy_chomik Zmieniłeś zdanie? 05.04.13, 14:03 troublemaker_recovery napisał: > A po co? To jest całkiem fajne Może warto? Trzeba mu nadać inną nazwę Odpowiedz Link
academus Re: Zmieniłeś zdanie? 05.04.13, 14:12 Zmieniłem. Tylko głupiec nie zmienia nigdy zdania. Odpowiedz Link
widzi_misie3 Re: Trouble załóż własne forum 07.04.13, 07:13 troublemaker_recovery napisał: > rozowy_chomik napisał: > > > W jednym z wątków padł taki pomysł. Co Ty na to??? > > A po co? To jest całkiem fajne Poza tym nawet gdybym założył to: > Tu nie każdy z dawnego forum przyjdzie bo go będą odstraszać niki kotwica110 i exworker, a jak widać potrzebne jest miejsce by prowadzić dyskusje na tematy zakazane tam. A jak tego miejsca zabraknie to też się przyda nowe. Odpowiedz Link
wiki260 Re: Trouble załóż własne forum 07.04.13, 11:45 widzi_misie3 napisała: > Tu nie każdy z dawnego forum przyjdzie bo go będą odstraszać niki kotwica110 i > exworker, a jak widać potrzebne jest miejsce by prowadzić dyskusje na tematy za > kazane tam. A jak tego miejsca zabraknie to też się przyda nowe. A mnie się widzi Koleżanko, że nie należy jednak liczyć tylko na to, że pojawią się tutaj użytkownicy starego forum.I byłoby niedobrze, aby to forum było jedynie uzupełnieniem i miejscem dyskusji tylko o tym, o czym tam rozmawiać nie można.Poza tym jeśli kogoś jeszcze nie odstraszają tamtejsi administratorzy to myślę, że ani Kotwica, ani Exworker też ich nie odstraszy Wprawdzie obaj są jak narowiste rumaki, ale dają się okiełznać. Odpowiedz Link
elka302 Re: Trouble załóż własne forum 07.04.13, 19:46 Popieram Cię "wiki". Najważniejsze aby nie ubliżać sobie nawzajem, rozmawiać co nas boli i z czego jesteśmy zadowoleni. W banku przecież nie wszystko jest beee. Jeśli będą napastliwe rozmowy to zamieni się w takie forum jak "stare". Zresztą to również od nas zależy aby niektóre osoby wyhamować gdy rozpędzą się zanadto. Pozdrawiam Odpowiedz Link
ex-ex-ex Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 12:46 elka302 napisał(a): > Popieram Cię "wiki". Najważniejsze aby nie ubliżać sobie nawzajem, rozmawiać co > nas boli i z czego jesteśmy zadowoleni. W banku przecież nie wszystko jest bee > e. Dokładnie. Wystraczy trzymać się przepsiów prawa. Nie ujawniać tajemnicy firmy, nie ujawniać personaliow, przestrzegać zapisów regulaminu forum gazety, wyzbyć się wulgaryzmów. I wystarczy. A cała ta ściema z moderowaniem, moferatorami, porządkowaniem wątków, mówieniem gdzie pisać niech pozostanie tam. Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 08:40 wiki260 napisała: > A mnie się widzi Koleżanko, że nie należy jednak liczyć tylko na to, że pojawią > się tutaj użytkownicy starego forum.I byłoby niedobrze, aby to forum było jedy > nie uzupełnieniem i miejscem dyskusji tylko o tym, o czym tam rozmawiać nie moż > na.Poza tym jeśli kogoś jeszcze nie odstraszają tamtejsi administratorzy to myś > lę, że ani Kotwica, ani Exworker też ich nie odstraszy > Wprawdzie obaj są jak narowiste rumaki, ale dają się okiełznać. Ja myślę że tu mogą zaglądac te osoby ktore zaglądały i na tamto forum. Tu mogą znaleźć to czego nie znalazły tam. Ale jak znajdą Exworkera vel Kotwicę vel Academusa to szybko i stąd odejdą. Przeciez on gnoił nas wszystkich wypisując niestworzone historie krzywdzące pracowników tego banku. Stąd popieram apela do Troubla. Jemu ludzie ufają Exworkerowi nie. Odpowiedz Link
exworker Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 08:52 Przychylam się do wniosku, aby trouble został moderatorem forum. Nie komentuję przy tym wypowiedzi grocha na mój temat. Prowokacje do zadymy na mnie nie działają. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
zocha37 Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 09:50 groch_z.kapusta napisał: > Przeciez on gnoił nas wszystkich wypisując nie stworzone historie krzywdzące pracowników tego banku. A ja prosiłabym, abyś odpowiedział w końcu na zadane przeze mnie w innym wątku pytanie : na jakim Forum nie usuwasz postów "o biadoleniu" chociaż mógłbyś ? @Exworker Słusznie Ekxworkerze, masz rację. Uważam również, że Trouble będzie bardzo dobrym moderatorem. Kotwico podziel się obowiązkami i odpowiedzialnością.Forum tylko na tym zyska. Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 10:10 @zocha37 Zocha, Ty uważaj z tym pojawianiem się tutaj bo Ukryty_Przyjaciel vel Wredna_Karma Ciebie też weźmie za jakiegoś Exa i kłopot będzie Odpowiedz Link
exworker Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 10:16 Witaj Almo, miło Cię widzieć spowrotem. Wróć do starego nicka. Odpowiedz Link
wiki260 Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 10:23 exworker napisał: > Witaj Almo, miło Cię widzieć spowrotem. Wróć do starego nicka. Nie mogę, zlikwidowałam profil w dniu pożegnania z Forum, ale w stopce mam wszystkie swoje "żenujące" wcielenia. Wiki260 też zamknę jak przypomnę sobie hasło. Pozdrawiam Odpowiedz Link
wiki260 Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 10:24 wiki260 napisała: sorry, że to znowu Wiki, siedzę i kombinuję z tym hasłem Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 10:35 wiki260 napisała: > exworker napisał: > > > Witaj Almo, miło Cię widzieć spowrotem. Wróć do starego nicka. > > Nie mogę, zlikwidowałam profil w dniu pożegnania z Forum, ale w stopce mam wszy > stkie swoje "żenujące" wcielenia. Wiki260 też zamknę jak przypomnę sobie ha > sło. > > Pozdrawiam Wiki nie ma w stopce Zochy Odpowiedz Link
zocha37 Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 10:30 troublemaker_recovery napisał: > Zocha, Ty uważaj z tym pojawianiem się tutaj bo Ukryty_Przyjaciel vel Wredna_Ka > rma Ciebie też weźmie za jakiegoś Exa i kłopot będzie A Ty znowu straszysz? Nie taki diabeł straszny jak go malują, a i ja nie taka znowu strachliwa Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 10:41 zocha37 napisała: > A Ty znowu straszysz? Jak każdy narcyz i świnia Odpowiedz Link
exworker Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 10:46 No to jesteś w dobrym towarzystwie, ja jestem świnią, kłamcą, pracownikiem konkurencji, dzienikarzem, pschylogiem, słabeuszem, któy uciekł z banku bo nie dawał rady, itiotą i w ogóle. Witaj w gronie Odpowiedz Link
exworker Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 10:47 Aha, nie dajcie się sprowokować waflowi, bo zrobi zadymę jak na swoim forum. Nasze niechbędzie kulturalne i merytoryczne tudzież śmieszne, jeśli przyjdzie gadać o waflu. Odpowiedz Link
ex-ex-ex Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 12:40 troublemaker_recovery napisał: > Jak każdy narcyz i świnia Kto tak pieknie Cię ochrzcił? Przeciez to obrażanie adwersarza Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 15:34 ex-ex-ex napisała: > Kto tak pieknie Cię ochrzcił? Przeciez to obrażanie adwersarza Najmędrszy to uczynił Odpowiedz Link
pienkowa.dama Re: Trouble załóż własne forum 10.04.13, 21:38 Zakładasz nowe, moderujesz czy czekasz na rozwój wypadków? Odpowiedz Link
ex-ex-ex Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 12:42 troublemaker_recovery napisał: > @zocha37 > > Zocha, Ty uważaj z tym pojawianiem się tutaj bo Ukryty_Przyjaciel vel Wredna_Ka > rma Ciebie też weźmie za jakiegoś Exa i kłopot będzie No będzie bo wszystko co sie od ex zaczyna ma zakaz wstępu Odpowiedz Link
exworker Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 12:44 Tak, to prawda, ex-.... mają zakaz wstępu Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 10:34 zocha37 napisała: > groch_z.kapusta napisał: > > Przeciez on gnoił nas wszystkich wypisując nie stworzone historie krzywdz > ące pracowników tego banku. > > A ja prosiłabym, abyś odpowiedział w końcu na zadane przeze mnie w innym wątku > pytanie : na jakim Forum nie usuwasz postów "o biadoleniu" chociaż mógłbyś ? > Jeśli to do grocha to przypomnij o co dokładnie chodzi . Groch nigdzie nic nie usuwał. Odpowiedz Link
zocha37 Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 10:49 groch_z.kapusta napisał: > Jeśli to do grocha to przypomnij o co dokładnie chodzi . Groch nigdzie nic ni > e usuwał. A to co Kolego:forum.gazeta.pl/forum/w,243880,143591022,143600272,Re_Czyj_wpis_o_jakiej_tresci_zginal_.html?wv.x=2 Wiki nie ma w stopce zochy, ani zocha nie ma w stopce wiki "Masz oczywiście rację" , że tak pozwolę sobie zacytować pewnego klasyka. Odpowiedz Link
exworker Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 10:53 No właśnie grochu, gdzie nic nie kasujesz, jak sa piszesz ? Też mnie to zaintrygowało. Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 11:13 No przecież tam jest właśnie napisane że nic nie kasuję??? Odpowiedz Link
zocha37 Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 11:18 groch_z.kapusta napisał: > No przecież tam jest właśnie napisane że nic nie kasuję??? No nie "rżnij głupa" Sorry za to określenie, ale mnie rozbawiłeś Odpowiedz Link
exworker Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 11:19 Hmmmm, a gdzie nic nie kasujesz ? Odpowiedz Link
widzi_misie3 Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 11:32 exworker napisał: > Hmmmm, a gdzie nic nie kasujesz ? A jaka Ty chciałeś przekazać treść? Możesz pisać jaśniej i szerzej ? Odpowiedz Link
widzi_misie3 Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 11:31 zocha37 napisała: > No nie "rżnij głupa" > Sorry za to określenie, ale mnie rozbawiłeś Zocha Ty za bardzo zaczynasz przypominać Schowane Wypieki . Reputacja Ci się obniża. Szanuj się Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 11:36 zocha37 napisała: > Sorry za to określenie, ale mnie rozbawiłeś Zawsze do usług "Sowy nie są tym czym się wydają" Odpowiedz Link
zocha37 Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 11:44 groch_z.kapusta napisał: > Zawsze do usług > "Sowy nie są tym czym się wydają" Najważniejsze jest poczucie humoru, mam nadzieję, że Cię nie uraziłam Odpowiedz Link
exworker Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 11:47 Dobra, dajmy spokój, owszem, wafel wzbudza uzasadnione negatywne reakcje u wszystkich ale dajmy już spokój, jak będzie chciał tu robić zadymy, to i tak będzie próbował. Odpowiedz Link
widzi_misie3 Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 11:52 exworker napisał: > Dobra, dajmy spokój, owszem, wafel wzbudza uzasadnione negatywne reakcje u wszy > stkich ale dajmy już spokój, jak będzie chciał tu robić zadymy, to i tak będzie > próbował. A Ty Kolego bądź bardziej ostrożny. Najlepiej schowaj się za innym nickiem. Dla niektórych Exworker i Ten ktorego imienia nie wolno wypowiadać to osoby powiązane Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Trouble załóż własne forum 08.04.13, 11:48 zocha37 napisała: > groch_z.kapusta napisał: > > > Zawsze do usług > > "Sowy nie są tym czym się wydają" > > Najważniejsze jest poczucie humoru, mam nadzieję, że Cię nie uraziłam > Uraziłam? Raczysz żartować . Ja bardzu lubię, cytując klasyka, takie pitolenie bez sensu . Oczywiście również się nie obrażaj Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Trouble załóż własne forum 02.07.13, 08:39 Słuchaj Trouble , może to jeszcze przemyślisz. Widzisz co robi ta łamaga ? Tak się w wafla zapatrzył. Może się zakochał odkąd wyszło na jaw , że wafel , mobbi , mysz to kobitki Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: Trouble załóż własne forum 02.07.13, 19:07 groch_z.kapusta napisał: > Słuchaj Trouble , może to jeszcze przemyślisz. Widzisz co robi ta łamaga ? Tak > się w wafla zapatrzył. Może się zakochał odkąd wyszło na jaw , że wafel , mobbi > , mysz to kobitki Nie muszę przemyślać , wszystko jest tutaj Co do Kotwicy. Gdybym na którymś forum zrobił to co Wredna tutaj to sam kazałbym się zbanować. Pewne granice jednak istnieją. Nazywanie ludzi idiotami i otwarte głoszenie, że się atakuje forum jest wystarczającym powodem. Wredna celowo podpuszczała Kotwicę żeby Ją zbanował wiedząc, że będzie za to atakowany. Myślę, że ja po pierwsze odrzuciłbym emocje i myślenie o własnej popularności (bo zupełnie mi na niej nie zależy) a potem ponieważ istnieje regulamin Agory i pewne granice zostały mocno przekroczone zrobiłbym to samo co Kotwica. Dla mnie najważniejsza jest wolność wypowiedzi ale jej granicą są wyjątkowo oczywiste i chamskie ataki Wrednej na forumowiczów. Wredna urządziła tu sobie ćwiczenia z erystyki traktując tych co chcieli uczciwie dyskutować jak worki treningowe nie cofając się przed niczym. Należało Jej się to. Na wolność nie narzekaj bo jak na razie Twój wpis gdzie raczyłeś określić kogoś "łamagą" nie został usunięty. To i tak dużo więcej niż mógłbyś sobie pozwolić u Wrednej Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Trouble załóż własne forum 02.07.13, 19:49 troublemaker_recovery napisał: > Na wolność nie narzekaj bo jak na razie Twój wpis gdzie raczyłeś określić kogoś > "łamagą" nie został usunięty. To i tak dużo więcej niż mógłbyś sobie pozwolić > u Wrednej > A niby za co ? Słowo "łamaga" , które dobrze opisuje exworkero - kotwicę nie zalicza się do powszechnie uważanych za obelżywe . Exworker - kotwica dał się waflowi spowokować i teraz wafel jest w swoich działaniach rozgrzeszony. Trzeba było pozwolić mu tu wszystkich atakować. Sam dawał by o sobie świadectwo i sam wpływał na to co inni o nim myślą i czy mu ufają. Exworker - kotwica bardzo mu pomógł. A ja jak bym chciał pisać u wafla to bym pisał . Tak jak Ty Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: Trouble załóż własne forum 02.07.13, 20:21 groch_z.kapusta napisał: > A niby za co ? Słowo "łamaga" , które dobrze opisuje exworkero - kotwicę nie za > licza się do powszechnie uważanych za obelżywe No właśnie, niby za co Też bym to dzielnie zniósł ale spróbuj tak nazwać Mysz na forum Wafla. Zostaniesz czwartym zbanowanym idiotą > Exworker - kotwica dał się waflowi spowokować i teraz wafel jest w swoich dział > aniach rozgrzeszony. Nie jest rozgrzeszony, on banuje bez powodu a tu były dość mocne podstawy. Oczywiście ludzie mogą tak myśleć. Wafel to aktor, oszukuje, gra na emocjach. Wafel sugerował, że robi to co ja tam a to kolejne łgarstwo. Ja Jego nigdy nie obrażałem. Porównanie tych sytuacji jest chore. Gdyby Kotwica odpuścił to też Wafel by "wygrał" bo dalej by tu szalał. Nie było pod tym względem dobrego rozwiązania. Należało moim zdaniem porzucić myślenie w kategoriach co będzie lepsze dla własnego wizerunku i po prostu zastosować regulamin a regulamin daje mocne podstawy do bana. Przed banem było jeszcze, jak pamiętam, ostrzeżenie. > A ja jak bym chciał pisać u wafla to bym pisał . Tak jak Ty Jak bym chciał... Teraz tam siedzą jakieś trolle i mieszają. Lepiej się nie zbliżać. Pewien baran twierdzi nawet, że te dwie zadymy to ja zorganizowałem Psychiatrę czas wołać Odpowiedz Link
exworker Re: Trouble załóż własne forum 03.07.13, 07:44 Nie jestem kotwica. Kazdym wpisem stawiajacym znak rownosci miedzy mna a kotwica robisz z siebie lamage..... Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Trouble załóż własne forum 03.07.13, 08:37 exworker napisał: > Nie jestem kotwica. Kazdym wpisem stawiajacym znak rownosci miedzy mna a kotwic > a robisz z siebie lamage..... Ale ja uważam , że jesteś. Tak samo jak wcześniej używałeś nicka academus. To forum podobno jest wolne od cenzury , więc mogę takie poglądy tu głosić. Zdanie mam o tobie wyrobione. A jak już ostatnio dałeś się podpuścić waflowi to uważam , że zasługujesz w pełni na opinię jaka masz u innych. Tu na tym forum , gdzie mało się kasuje , i całe szczęście , jest mnóstwo wpisów o tym co inni sądzą o tobie i o tym co robiłeś na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem , jak jeszcze było Forum Pracowników PKO BP. Więc teraz nie pojękuj za bardzo i nie dziw się , jak cię widzą , bo sam do tego doprowadziłeś. Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Trouble załóż własne forum 03.07.13, 08:40 troublemaker_recovery napisał: > Nie jest rozgrzeszony, on banuje bez powodu a tu były dość mocne podstawy. Oczy > wiście ludzie mogą tak myśleć. Wafel to aktor, oszukuje, gra na emocjach. Ja jednak myslę , że w pewnym sensie jest. To zawsze będzie spór czy powody były wystarczające. Dla mnie lepiej pozostawić nawet takie chamskie wpisy jak tamte , bo potem każdy to czyta i widzi jaki poziom prezentuje ten kto w taki sposób odzywa się do innych. Zobacz ile wpisow exworkero - kotwicy kierowanych do wafla trzeba by usunąć stąd , gdyby kierowac się Twoją logiką. Nasz pan pożal się boże założyciel tez nie przebiera w słowach. Teraz wafel ma argumenty , że nie ma równego traktowania. Odpowiedz Link
exworker Re: Trouble załóż własne forum 03.07.13, 08:47 Masz prawo uwazac cokolwiek chcesz ale prosze, wypowiadaj sie za siebie a nie za blizej nieokreslone "wszyscy" itp. Czyli pisz - Ja nie lubie exworkera, Ja mam zdanie wyrobione itp. Ok ? A nich ma argumenty. Jak ktos nie odroznia prymitywnej maniupulacji - jeden ban w sumie na wlasna prosbe a codzienne, zmudne banowanie uzytkownikow i wykreslanie niepotrzebnych wpisow ( jak to ma miejsce na Forum Rozmow Adminow i Rankingow ), to juz jego problem. Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Trouble załóż własne forum 03.07.13, 09:46 exworker napisał: > Masz prawo uwazac cokolwiek chcesz ale prosze, wypowiadaj sie za siebie a nie z > a blizej nieokreslone "wszyscy" itp. Czyli pisz - Ja nie lubie exworkera, Ja ma > m zdanie wyrobione itp. Ok ? To może naucz się w końcu czytać. "Ja jednak myslę , że w pewnym sensie jest. To zawsze będzie spór czy powody były wystarczające. Dla mnie lepiej pozostawić nawet takie chamskie wpisy jak tamte , bo potem każdy to czyta i widzi jaki poziom prezentuje ten kto w taki sposób odzywa się do innych. Zobacz ile wpisow exworkero - kotwicy kierowanych do wafla trzeba by usunąć stąd , gdyby kierowac się Twoją logiką. Nasz pan pożal się boże założyciel tez nie przebiera w słowach. Teraz wafel ma argumenty , że nie ma równego traktowania." Nie wystarczy ci , że do spółki z waflem rozwaliłeś jedno forum. Teraz zaczynasz brykać na drugim. Jeśli nie jesteś kotwicą to dlaczego on cię nie zbanował za chamskie odzywki do wafla ? Odpowiedz Link
exworker Re: Trouble załóż własne forum 03.07.13, 10:48 Napisze jeszcze raz, bo z Twojego wpisu wynika, ze nic nie zrozumiales z poprzedniej mojej wypowiedzi. Wiecej tlumaczyc nie bede. Zadza sie - moje wpisy lamia regulamin. Ale nie mozna tu uprawiac manipulacji ala wafel tj. wyrywania tego z kontekstu. A kontekst jest taki, ze wafel to osobnik ktory zniszczyl Forum Pracownikow PKO poprzez banowanie, usuwanie wpisow niezgodnych z pogladami jego mocodawcow. I napisal wprost, ze zamierza zniszczyc to forum. Poza tym ludzie dostsowali forme wypowiedzi do jego pozomu chamstwa i agresji. Porownywanie moderacji tego forum to tamtego "forum" jest naduzyciem i manipulacja. Wesz, mozesz mnie nie lubic, ja generalnie mam w nosie czy ludzie mnie lubia czy nie. Odpowiedz Link
exworker Re: Trouble załóż własne forum 03.07.13, 10:49 Na tym forum praktycznie nie ma moderacji. Na tamtym "forum" musieli az stworzyc watek o usuwanych wpisach. Wnoski wyciagnij sobie sam. Odpowiedz Link
exworker Re: Trouble załóż własne forum 03.07.13, 10:57 I z tego co widze, jedyna osoba, ktora udalo sie waflowi zmanipulowac ta prymitywna gierka jestes Ty. A moze jestes waflem ? Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Trouble załóż własne forum 03.07.13, 12:42 exworker napisał: > I z tego co widze, jedyna osoba, ktora udalo sie waflowi zmanipulowac ta prymit > ywna gierka jestes Ty. A moze jestes waflem ? Oj ty mój bidulku. Wafel ciąga cię za nos , w którą tylko stronę chce , a tobie się wydaje , że to ty tym sterujesz . Wafel wypowiada się w sposób apodyktyczny i arogancki , czasami po prostu chamski , ale ciebie na głowe bije inteligencją. Ty mój biedaczku nie masz zielonego pojęcia o czym tu się dyskutuje. Nie rozumiesz ani tego co pisze Wafel , ani Zocha , ani Trouble , ani ja. Taki to z ciebie założycie , co mu byle prowokacja wafla rozwala forum. A Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem rozłożyliście wspólnie. Ty zacząłeś , wafel z ciebie skorzystał. Tylko ty nawet tego nie widzisz , że zostaleś wykorzystany Odpowiedz Link
exworker Re: Trouble załóż własne forum 03.07.13, 13:19 Nie ciagasz mnie grochu-waflu, tylko Ci sie tak wydaje kochana. Odpowiedz Link
mistrzciemnosci Re: Trouble załóż własne forum 03.07.13, 14:27 exworker napisał: > Nie ciagasz mnie grochu-waflu, tylko Ci sie tak wydaje kochana. I tu pierwszy raz masz rację. Nie może ciągać bo Szef (Wafel znaczy się ) i Ty to jedna osoba albo dwie osoby realizujące wspólnie to samo zadanie Odpowiedz Link
troublemaker_recovery Re: Trouble załóż własne forum 03.07.13, 14:56 mistrzciemnosci napisał: > I tu pierwszy raz masz rację. Nie może ciągać bo Szef (Wafel znaczy się ) i T > y to jedna osoba albo dwie osoby realizujące wspólnie to samo zadanie Na szczęście mnie nie da się z Waflem pomylić. Sama zaświadczyła: "O ile Kotwica-Exworker udowodnili, ze ideały, o jakie walczą sa tylko przykrywka, o tyle Ty popisujac sie cała gama roznych dzialan skierowanych przeciwko Forum, pokazujesz, ze jestes najzwyklejsza mendą. Czy robisz te zadymy czy nie, cieszą Cie one i zalezy ci na tym, by one tu były. Obudziłeś demona szaleństwa. " Czyli jestem mendą dlatego, że podobno mnie coś cieszy? Ciekawe... Z jednym tylko nie mogę się zgodzić. Na pewno nie "najzwyklejsza". Tu Waflu_obudzony_demonie_szaleństwa przeginasz Odpowiedz Link
exworker Re: Trouble załóż własne forum 03.07.13, 15:36 I tu Ci zazdroszcze, ze nikt Cie do wafla nie porownuje, bo mnie to zaczyna martwic. Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Trouble załóż własne forum 03.07.13, 16:40 exworker napisał: > I tu Ci zazdroszcze, ze nikt Cie do wafla nie porownuje, bo mnie to zaczyna mar > twic. Do kogo te pretensje? Przynajmniej teraz mógłbyś wszystkuch przeprosić za to jak ich gnoiłeś wcześniej , przyznać że używasz wielu nicków , w tym academus i kotwica , zrezygnować z któregoś i przekazać prawa do forum. Nie wiem tylko komu. Najlepszy był by Trouble , ale i Zocha jak by została naczelnym adminem to by zyskała na obiektywiźmie. Wszystko w Twoich rękach Odpowiedz Link
exworker Re: Trouble załóż własne forum 03.07.13, 17:02 Skoczylem dyskusje z Toba grochu-waflu. Odpowiedz Link
groch_z.kapusta Re: Trouble załóż własne forum 11.07.13, 10:26 exworker napisał: > Skoczylem dyskusje z Toba grochu-waflu. Widzisz Zocha , widzisz Trouble , tu właśnie wyraźnie widać w czym tkwi problem tego forum. Jeśli budować coś pożytecznego to bez takich prowokatorów. Trouble załóż własne forum Odpowiedz Link