Dodaj do ulubionych

Wniosek o ban dla ukrytego wafla

04.04.13, 22:52
Z powodu:
- obrazania nas wszystkich
- grozenia zbanowaniem forum
- chamstwa
- zasmiecania forum
Wnioskuje o ban dla ukrytego wafla. Kto za kto przeciw.
Obserwuj wątek
    • jajko_na_twardo Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 04.04.13, 22:55
      jestem za
    • ukryty_wafel Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 04.04.13, 22:55
      academus napisał:

> Z powodu:
      > - obrazania nas wszystkich

Wy sie sami obrazacie smile Kotwic, pokaz co w tobie siedzi. Banuj i wstydu oszczędź smile

> - grozenia zbanowaniem forum

Opisywaniem konsekwencji smile zbanowanie nic nie da. Znikniecie smile

> - chamstwa

Waszego nie pobije smile

> - zasmiecania forum

To forum sami zasmiecacie smile
      I musicie zbanowac wszystkie moje wcielenia smile pamiętajcie smile

> Wnioskuje o ban dla ukrytego wafla. Kto za kto przeciw.

No prosze smile A knebluj tchorzu smile
      • academus Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 04.04.13, 22:58
        Knebluj tchorzu !!!!!!!! Bo zaraz pekne ze smiechu !!!!! Nie wiedzialem, ze tego doczekam, I KTO TO MOWI ? Ludzie, to jakis psychol jest.
      • kotwica110 Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 04.04.13, 23:00
        jestem ciekaw dlaczego chcesz zbanowac to forum? mozesz to uzasadnić,tylko żebym ja prosty pracownik niegodny pisania na twoim forum zrozumiał ?
        • academus Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 04.04.13, 23:09
          Ona ci nie odpisze, bo zadalas proste merytoryczne pytanie. Niestety ńie moze usunac twojego wpisu, wiec twoje pytanie bedzie tak wisiec bez odpowiedzi. To psychopatka.
          • ukryty_wafel Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 04.04.13, 23:48
            No a jakże smile Jesli nie odpowiem, to jestem psychopatka smile a jak odpowiem, to juz. Nie?
            A jak sie nazywa ten, co wie co zrobie i jak pomysle?
            smile fantastka a moze wróżka? smile
        • elka302 Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 04.04.13, 23:13
          Jestem za zbanowaniem wafla. Mnie już zaczyna grozić sądemsmile I kto tu oszalał?
          Jemu/Jej naprawdę odbija. Obraża nas, ubliża, chce nas tu skłócić. Tak samo jak na Starym Forum chce tu się szarogęsić nikogo nie dopuszczając do głosu. Zawsze Jego/Jej zdanie musi, Musi być na wierzchu. Choćby nie wiem jak udowadniać to nie przestanie wywodzić się i rozdrabniać każde czyjeś zdanie na czynniki pierwsze. Toż to jakiś PSYCHOPATA, można powiedzieć, że chce wszystkich "zaszczekać".
          • wiki260 Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 04.04.13, 23:37
            Proponuję Wam ostudzić swoją zapalczywość.Dajecie się podpuszczać, prowokować i wpuszczać w kanał.Nie ma jak do tej pory żadnych powodów do banowania.Bo za co ? Za to,że się kogoś nie lubi? Zobaczcie jak Was zjednoczył wspólny wróg ?No chyba trzeba podziękować Waflowi, bo byście nadal szukali go w innych.
            Banowanie powoduje tylko tworzenie kolejnych klonów.Albo ignorujcie zaczepne wpisy Wafla, albo dalej się tak zabawiajcie w pyskówki, a tym zniechęcicie tych, którzy być może zechcieliby tu popisać.
            • ukryty_wafel Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 05.04.13, 00:18
              Wiki - mądra kobieto chwała Ci - madre słowa.
              Problem w tym, ze piszacy tutaj to trolle. Kochaja zadymy, szczucie, sprawdzanie tożsamości, śledztwa i spiski i bez tego zyc nie noga. Kochaja uzyskiwać na firmę, w ktorej juz nie pracuja albo boja sie, ze stracą prace. Ale nie mają nic do dawania innym poza tym co maja w nadmiarze: nienawisci, klotliwosci, nerwowosci, niskiego poczucia własnej wartosci i totalnego niezrozumienia. Zobacz. - tu nie jestem Adminem. Mozna mnie zbanowac, Kotwicy palec drga nad mysza.... I co?
              No prosze.... O czym możecie tu rozmawiac? No o czym? Bez "cenzury", majac stery we własnych dłoniach? O waflu, czy jest kobieta czy mezczyzna, czy jest psychopata, czy jest j-23 albo 3exem. Czy on i mysz to te same osoby. Czy Mobbi i Wafel to same same osoby? Czy Mobbiego szantazuja?

Tu uczestnicy tego pseudoforum pokazuja kim sa. Maja gdzies Was ludzie, maja gdzies Bank i klientów, dzieki ktorym maja prace. Maja Was gdzies. Przygranijcie i zaufanie komus, kto mowi o tym co było prywatna rozmowa. Jak bedzie miał interes, wystawi was tez do wiatru.
              Będziecie sie tutaj kisić, bo takie jest forum, jakim sa jego uczestnicy.
              No wiec co? I tam i tu zyjecie tylkonjednym: szczuciem, snuciem paranoi, spiskowych teorii i doszukiwaniem sie tego, kto jest kim i przeciwko komu.
              Jedna wielka paranoja, tylko z naszego Forum tych ludzi wyrzucono: nie za poglady, nie za odmienne zdanie, ale wlasnie za to co jest istota tego Forum. Dlatego na razie Forum zamilkła, musicie pozbierać.... Ale za chwile sie wszystko odblokuje.

To tez zamilknie bo sie sami wykonczycie smile a teraz czyncie swoja powinność smile

Dobrej nocy zycze smile
            • academus Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 05.04.13, 05:40
              Wiki ma racje. Niech sobie szczeka. Nie musimy reagowac. Poki co to jedyny troll na forum, to jakos to wytrzymamy.
              • academus Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 05.04.13, 09:49
                Głosowanie trwa. Decyzja należy do Was, forumowicze. Tu nie będzie dyktatury ani mobbingu. To Wasze forum.
                • kociolek_matolek Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 05.04.13, 09:59
                  academus napisał:

> Głosowanie trwa. Decyzja należy do Was, forumowicze. Tu nie będzie dyktatury an
                  > i mobbingu. To Wasze forum.

Stuknij sie w glowe zanim takie propozycje zgłaszasz. Nie rozumiesz że wtedy robisz to samo co sie dzieje tam. Chcesz być taki sam.
                  • academus Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 05.04.13, 10:04
                    Nie jestem taki sam - Boże uchowaj !!!!. Decyzja należy do Was. To Wy powinniście ocenić, czy ma tu zostać czy nie. To Wasze forum. Głosuj na nie.
                    • ta-bulla-rasa Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 05.04.13, 10:13
                      academus napisał:

> Nie jestem taki sam - Boże uchowaj !!!!. Decyzja należy do Was. To Wy powinniśc
                      > ie ocenić, czy ma tu zostać czy nie. To Wasze forum. Głosuj na nie.

Po co ci to glosowanie.
                      Jak ludzie glosowali na zmianę zalożyciela i chcieli zamiast kotwicy troublemakera to cos sie stalo?
                      Rzeczywiście puknij sie w czaszkę i nie dawaj podprowadzac.
              • ukryty_wafel Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 05.04.13, 11:25
                academus napisał:

> Wiki ma racje. Niech sobie szczeka.

Exworker w pełnej krasie, pełna kultura i klasa smile

>Nie musimy reagowac. Poki co to jedyny trol
                > l na forum, to jakos to wytrzymamy.

Pewnie, tym bardziej, ze to pseudoforum wkrótce zniknie smile
        • ukryty_wafel Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 05.04.13, 00:03
          kotwica110 napisał:

> jestem ciekaw dlaczego chcesz zbanowac to forum?

To proste. Jest jedno Forum Pracownikow PKO. A to nim nie jest.

>mozesz to uzasadnić,tylko żeb
          > ym ja prosty pracownik niegodny pisania na twoim forum zrozumiał ?

Wiesz Kotwic, gdybys trzymał sie zasad, mimo ze mnie niecierpisz wciaz bys pisał na Forum.
          Ale ty Wolałas isc na wojnę i postawić na swoim, obrazajac przy tym m.in. Mnie.
          I tylko dlatego tam nie piszesz. Ty nie chciałeś dyskutowac, ty chciałeś indoktrynowac do swoich przekonań z pogwalceniem zasad.
          A popatrz teraz na swoje Forum. O czym tu rozmawiacie? O tym jak sobie pomagac?
          Nie. Główny temat to Wafel, forum na ktore was nie wpuszczono, i podejrzewają, pod ktorym nickiem jestem ukryty ja smile Najlepsze, ze nigdy nie zagadniecie jaka jest prawda.
          Ubawilem sie tez setnie czytajac wypowiedzi gentlemanów na temat mojej płci smile
          No wlasnie, robicie tutaj to, co chcieliśmy wyplenić z naszego Forum.
          Dlatego kiście sie smile Troublemaker wam pomoze smile
          Pa
          • troublemaker_recovery Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 05.04.13, 10:27
            ukryty_wafel napisał:

> Nie. Główny temat to Wafel,

Teraz jak sam mocno się tu zaangażowałeś to nic dziwnego.

> forum na ktore was nie wpuszczono,

Nie bądź śmieszny(a) Wejdę tam kiedy tylko będę chciał smile

....

@all

Co do banowania Wafla jestem przeciw. Wg mnie głoszenie tutaj poglądów nawet dziwnych nie powinno być powodem banowania. Chyba, że będzie traktował ludzi tak jak na swoim podwórku. Ze mną już próbował ale ja dam sobie z tym radę. Wafel nie jest dla mnie przeciwnikiem.
            • ukryty_wafel Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 05.04.13, 11:23
              troublemaker_recovery napisał:

> ukryty_wafel napisał:
              >
              > > Nie. Główny temat to Wafel,
              >
              > Teraz jak sam mocno się tu zaangażowałeś to nic dziwnego.
              >
              Nie zaangażowalem sie smile

> > forum na ktore was nie wpuszczono,
              >
              > Nie bądź śmieszny(a) Wejdę tam kiedy tylko będę chciał smile

No to zobaczymy smile
              >
              > ....
              >
              > @all
              >
              > Co do banowania Wafla jestem przeciw. Wg mnie głoszenie tutaj poglądów nawet dz
              > iwnych nie powinno być powodem banowania. Chyba, że będzie traktował ludzi tak
              > jak na swoim podwórku. Ze mną już próbował ale ja dam sobie z tym radę. Wafel n
              > ie jest dla mnie przeciwnikiem.
              • academus Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 05.04.13, 11:26
                Znowu jej ciśnienie skoczyło i wpadła w furię. Jak dziecko, któremu rodzic nie kupił lizaka i teraz stoi na środku sklepu i ryczy i szantażuje. Podziwiam Twoją wyrozumiałość i spokój trouble, byłbyś świetnym moderatorem.
              • troublemaker_recovery Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 05.04.13, 12:44
                ukryty_wafel napisał:

> > Nie bądź śmieszny(a) Wejdę tam kiedy tylko będę chciał smile
                >
                > No to zobaczymy smile

Oczywiście pod innym nickiem. Na nicku mi nie zależy. To o co się zakładasz, że wejdę? big_grin
                • kotwica110 Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 05.04.13, 23:21
                  Pani W. może tu pisać, nie będę blokował konta chyba ,że zasłuzy ale z tego co widzę długo tu nie popisze.
                  • ukryty_wafel Jak glupis to banuj. :) 06.04.13, 01:57
                    Kotwic, oooo! Przeblysk inteligencji smile Bravo!
                    Łaskawco dziekuje, zes mnie nie zbanowal, zaraz sie pójdę upić ze szczescia smile
                    Cóż za wzór laskawosci smile i jaka przebieglosc smile

Widzisz, by wiedziec co zrobie i bede robił, musiałbys sie wybić ze swoja inteligencja na wyżyny swoich mozliwosci. A to dla ciebie raczej jest niemozliwe smile
                    Gdybys mnie zbanowal, pokazalbys swoja paskudna naturę. Jak juz doswiadczyles sam na swojej skórze, jak to jest byc Adminem, to wiesz dwie rzeczy:
                    1. Ze nie uda ci sie przebić Forum, ktore bezczelnie skopiowales popularnością.
                    2. Zbanujesz mnie, bo nim zlikwiduja te forum, ja przekonam pare osob, ze naprawde chcemy tylko ludzkiej dyskusji i szacunku oraz akceptacji zasad i... Mozna na spokojnie wrocic i dysutowac nakłady temat.
                    3. Nasze Forum jest czytane przez wszystkich decydentów. Dzieki temu, ze nie ma juz szamba, chamstwa, a pojedyncze wybryki sa natychmiast tonowane, to co tam ktos napisze, moze spowodować pozytywne zmiany w realu. Tu wylewa sie przede wszystkim szambo i żale. Nie ma nic konstruktywnego. Jedna z osob napisała o kims, kto w realu skandalicznie sie zachowywał. Znam to z autopsji. Po tym co przeczytał o sobie, wystraszyl sie i... Zmienil postepowanie. I to juz kilka razy sie zdarzyło. Tutaj? Gwalcisz poglady odmienne od swoich i dlatego nikt was nie bedzie brał poważnie.
                    4. Pomimo tego, ze nasze forum jest moderowane oraz ma regulamin, zachowując zasady ma sie większe szanse, ze poruszana kwestia trafi gdzie trzeba. U nas ludzie moga znalezc realna pomoc i znajdują. A Ty tu co mozesz zrobic z wylanym z pracy Troubkem, Exworkerem i zupełnie nieswiadoma rzeczywistosci Elka? Nic.
                    Te osoby, ktore na naszym Forum chciały by ktos im pomógł, by cos sie zmieniło, to im sie udało. A tu? Kotwica, poza popierdywaniem radosnym jaki mocny w głębie jest Trouble i jaki ty jestes lepszy i sprawiedliwy, to nic tu nie zdzialasz. Bo nie jestes w stanie.
                    5. Z w.w powodow ludzie, ktorzy tu trafia, wrócą na stare forum. Ja juz traktuje je jako doskonale miejsce obserwacji. I obiecuje, ze jesli osoby zbanowane chca wrocic, u mnie sprawa jest prosta: wpisuje nicka i ta osoba ma wejście. Jej wejście na forum dla nas Adminow jest deklaracja, ze chce zachować zasady Forum i chce dyskutowac a nie rozwalać. Chce cos zmienic na lepsze a nie niszczyć. Ze chce prowadzić dialog a nie monolog.
                    6. Kotwic, kazdy banowany gdyby pogadal, wróciłby natychmiast. Sam wiesz jako Admin, ze mało jest opcji, w ktorych mozna utrzymac porzadek. To co u nas jest, pozwala ten porzadek trzymac. Dzisiaj jest kilku Moderatorow. Mamy miejsce do dyskusji i podejmowania wspólnych decyzji. Powoli ludzie wracają bo widza, ze my faktycznie tylko staramy sie utrzymac tomforum w jakichś ryzach, by ludzie sie nie pozarzynali a dyskusje były merytoryczne.
                    Mi nawet tutaj wystarczy zobaczyc, kto chce dyskutowac a nie pyskowac i wraca. Sam go loguje.
                    Wiec o czym ty Kotwic piszesz? Bos sie tu poczuł bogiem? Zostaniesz tu sam z Exworkerem, jego klonami i troublemakerem, ktory wierzy, ze spoza banku moze cos ludziom pomoc.
                    I baw sie tu dobrze smile
                    Buzka
                    • troublemaker_recovery Re: Jak glupis to banuj. :) 06.04.13, 10:39
                      ukryty_wafel napisał:

> A Ty tu co mozesz zrobic z wylanym z pracy Troubkem

"Wylanym z pracy" w ramach zwolnień grupowych razem z setkami innych pracowników. Próbując obrazić mnie obrażasz wszystkich zwolnionych. Skąd tyle pogardy? Gdybym ja to napisał czułbym się jak śmieć... Tobie to wyjątkowo lekko przychodzi.

>troublemakerem, ktory wierzy, ze spoza banku moze cos ludziom pomoc

Spoza banku można pomóc ale nie twierdze, że zrobię to ja. To Ty uważasz się za jedyną osobę zdolną do pomagania. Całe forum temu podporządkowałeś. Posunąłeś się nawet do twierdzenia, że pracodawca nie odpowiada za mobbing. Własna inicjatywa czy zlecenie?
                      • koza-66 Re: Jak glupis to banuj. :) 06.04.13, 14:35
                        Ja wyznaję w życiu jedną zasadę, a mianowicie nie daje się prowokować......Ludzi wszystkich szanuję nie zależnie od ich poglądów......ale na zaczepki,głupotę nie odpowiadam.Jednym słowy nie reagujmy na zaczepki i głupotę, pomijajmy milczeniem.To może spowoduje,iż sam odpuści i zrezygnuje czego Wam i sobie życzę.
                • ukryty_wafel Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 06.04.13, 01:33
                  Trouble. Nawet jak ci sie uda po innym nickiem, to wylecisz jak tylko otworzysz dzioba smile
                  I tak sprobujesz, wiec próbuj smile I tak sie pogrążasz coraz bardziej.

Widzisz, nicka mozesz zmienic, ale wrednego charakteru oraz mentalności narcyza juz nie jestes w stanie, a to Cie identyfikuje lepiej niz IP smile
                  • troublemaker_recovery Re: Wniosek o ban dla ukrytego wafla 06.04.13, 17:37
                    ukryty_wafel napisał:

> Widzisz, nicka mozesz zmienic, ale wrednego charakteru oraz mentalności narcyz
                    > a juz nie jestes w stanie, a to Cie identyfikuje lepiej niz IP smile

Słodki jesteś smile Zimnej Lenki nie poznałeś big_grin Nawet na priv mnie zapraszałeś big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka