Dodaj do ulubionych

Waflu, dlaczego grozisz zamknieciem forum ?

05.04.13, 06:07
Wkonczenie jednego miejsca, gdzie ludzie moglis swobodnie wymieniac sie opiniami nie wystarczy ?
Obserwuj wątek
    • academus Re: Waflu, dlaczego grozisz zamknieciem forum ? 05.04.13, 06:36
      Dodaj troche kultury i merytoryki do tego forum i odpowiedz grzecznie. Oswiec nas prostych pracownikow niegodnych twojego forum.
      • academus Re: Waflu, dlaczego grozisz zamknieciem forum ? 05.04.13, 06:50
        Waflu, prosze, ukwiec nasze forum wiazanka kultury, merytoryki, spokoju i wytlumacz najprosciej jak mozesz, zebysmy zrozumieli, dlaczego chcesz zamykac nasze przyziemne, plebejskie forum ?
        • ukryty_wafel Re: Waflu, dlaczego grozisz zamknieciem forum ? 05.04.13, 06:58
          Wiesz, przedstawiłem To jasno, aleide o zakład, ze ty tego nie zrozumiesz smile
          Prawda?
          • academus Re: Waflu, dlaczego grozisz zamknieciem forum ? 05.04.13, 08:25
            Nie, nie zrozumiałem ale i przyznam, że nie czytałem tego elaboratu.
    • ukryty_wafel Sam je zamknales. 05.04.13, 06:57
      academus napisał:

> Wkonczenie jednego miejsca, gdzie ludzie moglis swobodnie wymieniac sie opiniam
      > i nie wystarczy ?

Z tego co tu zauwazylem, to wieksza swoboda wypowiedzi jest na Autemtycznym Forum Pracownikow PKO a nie na tej "podrobie" smile

Ja nie strasze, ja tylko przypomnialem o konsekwencjach. To ty rozwalasz wszystko. Przeciez te Pseudoforum powstało tylko dlatego, ze nie udalosie tobie, kotwicy i jeszcze paru tutejszym uczestnikom go rozwalić. Nie zwalaj prosze na mnie tego, ze z tylko tobie wiadomych powodow chciałeś zaśmiecac nasze forum swoim skandalicznym zachowaniem.

Probujesz mnie demonizowac. " Wafel cenzor zniszczył Forum" a popatrz sam jako to wasze dzieło wyglada mimo, ze mnientu nie ma. To co tam wyeliminowane z wiellikm trudem, wylądowalo tutaj. Obsesja Wafla tu przyjęła kuriozalne rozmiary. Podejrzenia i cenzura, pełna swoboda działania twoja, Kotwica... co ci dała? To co tu jest nazywasz swoboda nieskrepowana dyskusji? Ha ha ha

Ja czytać umiem. Wielu z uczestnikow tego pseudoforum niszczyło dyskusje i tuni tam tylko dlatego, ze dobrze pisano o Banku, ze ludzie pomimo widocznych patologii chcieli cos zmienic na lepsze. Takze w swoim zyciu.

Za to tutaj ludziom tez sie dostaje od tych samych osob, kttore tam za to wylecialy.
      To co u nas zarzucano nam, tu jest nieskrepowane smile
      I tylko dlatego, ze mozesz tu nieskrepowane prezentować chamstwo, najgorsze przywary uznawane w internecie za skandal, to obgadywanie innych, uwlaczajace snucie podejrzeń, ze skandalem jakim jest ujawnianie prywatnej poczty.... To pokazuje jaka klasę ludzi wywalono z naszego Forum.

Na naszym Forum nie zdlawiono dyskusji. Zdlawiono chamskie, prostackie jej prowadzenie.
      Wyrzucono ludzi, dlaktorych ich prywatne poglady i prywatna chec postawienia na swoim byla ważniejsza niz dobro wszystkich, niz spokoj, rozważna dyskusja, animozje i wrogośc.

Ja umiem czytać. Wielu z was dlawilo dyskusje. Nie wszyscy, ale wielu. Niszczyliscie, atakowaliscie byleby zamknąć ludziom usta i postawić na swoim. Nie chcieliscie dyskutowac o pracy, o warunkach, o tym jak walczyć z mobbingiem, ze złym traktowaniem ludzi, z patologiami, ktore sa wszedzie. Nie. Walczyliscie z Adminami, szczuliscie, sialiscie ferment i za to wiele osob tutaj wylecialo tworząc te karykature forum.gdzie Ty, Kotwic inklony róbcie tutaj co chcecie.

Do wszystkich ktorzy chca dyskutowac (poza Trouble, za złamanie kardynalnej zasady Netykiety) składam oferte. Wracajcie na Nasze Forum. Nie lubie banować. Ale umówmy sie.
      Nie musicie mnie kochać, ale dajmy sobie szanse. Zakonczcie wojnę z Adminami, uszanujcien regulamin, wybaczcie co bylo złe, i zacznijmy od nowa. Nie klocimy sie, nie przenosmy teg zła, ktore dotyka wielu z nas na Forum. Proponuje poprostu szacunek dla odmienności, dla pogladow innych. Nam na niczym innym nigdy nie zależało. Skonczy wojny i zacznijmy budować dobre relacje, dyskusje na Naszym Forum. Kotwica, ty mozecie tu sobie zostac. Obsesje moga tu zostac: apeluje tylko do tych, ktorzy chca spokojnej dyskusji. Dajmy sobie szanse.
      Ja na Forum pilnuje tylko reguł. Zasad. Odmienne poglady czytam inw wolnej chwili przedstawiam swoj punkt widzenia. Wiem, ze nie musi sie podobać, tak jak mi niektore wasze opinie i przekonania nie znajdują czesto mojejnakceptacji. Ale nie ma sensu rzucać sie sobie do gardeł.
      Juz zostawiam Was na tym pseudoforum Exworkera. Bawcie sie w swoim stylu tutaj.

Ale mozecie wrocic, tylko pod jednym warunkiem: trzymamy sie zasad. Tylko o to prosze.
      Dyskutujcie a nie trollujcie. Ok?
      A teraz sobie na spokojnie, juz beze mnie pogadajcie, czy nie warto wrocic i pogadać sobie w gronie tych, co maja inne zdanie.

A jak kogos obrazilem na Forum, to szczerze przepraszam. Ale nigdy nie miałem takiego zamiaru. Słowo.

Miłego dnia

• academus Re: Sam je zamknales. 05.04.13, 08:25
        Prosiłem o prostą odpowiedź - dlaczego chcesz zamykać to forum ?
      • academus Re: Sam je zamknales. 05.04.13, 08:27
        Nikt stąd nie chce wrócić na Twoje forum ? Nie rozumiesz tego ? Nie dociera do Ciebie, że jesteś odrażający ? Czy moja wypowiedź jest zbyt trudna do przyswojenia ?
        • academus Re: Sam je zamknales. 05.04.13, 09:00
          Ja jestem prosty człowiek, wytłumacz mi w kilku zdaniach, dlaczego chcesz zamknąć to forum i dlaczego ta perspektywa sprawia ci taką radość.

Z poprzedniego twojego blogu nic nie rozumiem, ni w ząb. Nie znalazłem tam odpowiedzi.
      • fig-a75 Re: Sam je zamknales. 05.04.13, 09:39
        ależ jesteś cenzorem na tamtym forum - sama miałam okazję się o tym przekonać.
        i to właśnie ty aktywnie przyczyniałeś się do niszczenia rozmów o naszych pracowniczych bolączkach.
        a skoro najgorszy element z tamtego form pojawia się tutaj - to co tu robisz?
        • academus Re: Sam je zamknales. 05.04.13, 09:40
          jak co robi - chce awansować ze starszego cenzora na młodszego banera wink
      • troublemaker_recovery Re: Sam je zamknales. 05.04.13, 09:58
        ukryty_wafel napisał:

>ze skandalem jakim jest ujawnianie prywatnej poczty....

To do mnie chyba? Bredzisz. Przede wszystkim poczta skierowana do mnie jest moja i mogę z nią robic co chcę. Nie umawialiśmy się, że to o czym piszemy zostanie między nami. Powoływałem się tylko na informacje w niej zawarte (bez cytatów), które i tak podawałeś na forum. List nie był prywatny, to była korespondencja z Adminem. To czego zabraniasz na forum żeby ukryć jak potrafisz potraktować ludzi w takich mailach.
        Chyba, że piszesz o tym jak przesłałeś moje listy Mobbiemu?

> Do wszystkich ktorzy chca dyskutowac (poza Trouble, za złamanie kardynalnej zasady Netykiety

Której netykiety? Nasza nie ma kardynalnej zasady i niczego nie złamałem. To Ty złamałeś wszelkie zasady wobec mnie. Dyskutować z Tobą? Z Twoimi obelgami, obrażaniem, poniżaniem, kłamstwami o permutacjach albo o tym, że pracodawca nie odpowiada za mobbing? Dyskusja z Tobą kończy się obraźliwym komentarzem, kolejną dawką bzdur i wycinaniem odpowiedzi co nie daje możliwości obrony przed Twoimi obelgami.
        Pojawiam się tam tylko z szacunku dla innych użytkowników jak mogę coś przekazać. Jeżeli będę chciał pisać na Twoim forum i tak to zrobię tylko pod innym nickiem. Ta Wasza selekcja to był idiotyczny pomysł. Wystarczy, że kilka osób codziennie będzie Wam podsyłało po kilka nicków to w tym zginiecie. Albo puścicie wszystkich albo wszystkich zablokujecie albo skończy się anonimowość. Gdybym chciał Was atakować dawno bym to zrobił ale to po prostu nie ma sensu.

> A jak kogos obrazilem na Forum, to szczerze przepraszam. Ale nigdy nie miałem t
        > akiego zamiaru. Słowo

Kłamiesz albo większość czasu jesteś nieświadomy swoich zamiarów.
        • academus Re: Sam je zamknales. 05.04.13, 10:01
          A ja czekam na odpowiedź, dlaczego pani chce zamknąć to forum i dlaczego to ją tak cieszy ?

Myślę, że skoro pani zna się na permtuacjach to bez trudu jej przyjdzie, w kilku zdaniach, odpowiedzieć mi na to proste pytanie.
          • academus Re: Sam je zamknales. 05.04.13, 10:12
            No tak, nasz strażnik zasad i netykiety nabluzgał i sobie poszedł. A ja prosty człowiek zadałem proste pytanie.
        • ta-bulla-rasa Re: Sam je zamknales. 05.04.13, 10:15
          troublemaker_recovery napisał:

>Z Twoimi obelgami, obr
          > ażaniem, poniżaniem, kłamstwami o permutacjach albo o tym, że pracodawca nie od
          > powiada za mobbing? Dyskusja z Tobą kończy się obraźliwym komentarzem, kolejną
          > dawką bzdur i wycinaniem odpowiedzi co nie daje możliwości obrony przed Twoimi
          > obelgami.

Tez tak to widzę. A szkoda bo Wafel jest pożyteczny. Tylko tak się zapędził że wszystko co zbudował zdołał zniszczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka