Dodaj do ulubionych

Propozycja połączenia obu forów

09.05.13, 13:18
A co tutejsi trolle wink sadzą o pomyśle połączenia, zlikwidowania wszystkich banów i wyboru moderatorów przez użytkowników ?
Obserwuj wątek
    • exworker Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 13:45
      Nie ma problemu, wszyscy ze starego forum moga przejsc tu a tamto sie zamknie.
    • zocha37 Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 13:51
      groch_z.kapusta napisał:

> A co tutejsi trolle wink sadzą o pomyśle połączenia, zlikwidowania wszystkich ban
      > ów i wyboru moderatorów przez użytkowników ?

Mój drogi administratorze znanego/nieznanego forum.
      Ewentualna realizacja Twojego postulatu zależy przede wszystkim od woli Kotwicy.
      On to bowiem jest założycielem tego forum i samotnie funkcjonował z nim w sieci przez 3 miesiące.Oparł się dwukrotnym próbom likwidacji tego forum przez usłużnych administratorów starego forum.Przetrzymał próby podważania jego wiarygodności i próby pozbawienia go nawet praw założycielskich.
      Otóż uważam, że to co proponujesz jest kolejną próbą zamknięcia tego forum.Czyżby stanowiło ono aż takie zagrożenie dla banku?
      Tu może pisać każdy kto chce i jak na razie wachlarz spraw i sposób ich prezentowania nie jest w żaden sposób blokowany.
      Na starym forum również z małymi wyjątkami mają możliwość wypowiadania się tutejsi użytkownicy.
      Które z tych for przetrwa i w jaki sposób będzie się kształtować będzie zależało wyłącznie od tych, którzy zechcą się tutaj wypowiadać.Być może to czy tamto forum w sposób naturalny umrze wskutek braku forumowiczów, ale to już zostawmy przyszłości.
      Takie jest moje zdanie na ten temat, ale decyzja oczywiście należy do Kotwicy i ja się jej podporządkuję.
      • koza-66 Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 14:04
        Osobiście uważam,że taka propozycja jest nie do przyjęcia.Zupełnie zgadzam się z wypowiedzią Zochy37.
      • groch_z.kapusta Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 14:08
        Tak dla porządku to autorem propozycji jest królewna śmieszka.
        Założyciel tego forum juz się wypowiedzial. Wczesniej widnieje wpis exworkera smile, który zaprsza wszystkich tutaj. To tez jest do przyjęcia jesli dałoby radę spełnić to co napisał exexex i chomik. Wybór moderatorów przez wszystkich zainteresowanych istnieniem forum.
        Bez kotwicy/exworkera i wafla/szarej myszy.
        • koza-66 Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 14:14
          Jest dobrze.Każdy może pisać tam gdzie chce i czytać, to co mu się podoba.Rewolucji nie potrzeba.
          • ta-bulla-rasa Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 14:19
            Tak. A jesli adminom na jednym forum coś się nie spodoba i to usuną co mialo miejsce na wielką skalę tam i na drobną tu to można kontynuowac dyskusje na drugim forum.
      • wilk.z.lasu Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 14:12
        Zapomniałaś że się obraziłaś i nie rozmawiasz z grochem

Re: zalozyciel forum

zocha37 02.05.13, 11:06Odpowiedz

>To ostatnia moja odpowiedź do Ciebie i Twoich współtowarzyszy.
        alma590=parias86=babulina6=zocha37
        wiki260
      • ex-ex-ex Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 14:32
        zocha37 napisała:

> Ewentualna realizacja Twojego postulatu zależy przede wszystkim od woli Kotwicy

Zaczyna się myslenie podobne jak tam.
        To że kotwica założył to forum to chwała mu za to. Ale od momentu założenia pojawili się tu forumowicze i to ich wpisy stanowią istotę forum.
        Jego rola się skończyła. Teraz decydują forumowicze. Bez ich wpisów żadne forum nie istnieje. Udowodniliśmy to u poprzedników.
        I jak widze na razie użytkownicy są za tym żeby pozostało bez zmian.
        • zocha37 Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 14:49
          ex-ex-ex napisała:

> To że kotwica założył to forum to chwała mu za to. Ale od momentu założenia poj
          > awili się tu forumowicze i to ich wpisy stanowią istotę forum.
          > Jego rola się skończyła. Teraz decydują forumowicze. Bez ich wpisów żadne forum
          > nie istnieje. Udowodniliśmy to u poprzedników.

I tu się mylisz.Otóż założyciel zawsze ma prawo zamknąć swoje prywatne forum (bez względu na ilość jego użytkowników) lub zrzec się swoich praw założycielskich na rzecz innego użytkownika. Wówczas dopiero uprawnione byłoby Twoje twierdzenie, że "jego rola się skończyła".
          Prawdą jest również i to,że forum żyje wówczas, kiedy istnieją Ci co chcą tu pisać.
          Dlatego pisałam, że jego funkcjonowanie i dziś i na przyszłość zależy również od jego użytkowników. Zechcą, by istniało to tak będzie, nie zechcą to umrze i już.
          • ex-ex-ex Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 15:07
            zocha37 napisała:

> I tu się mylisz.Otóż założyciel zawsze ma prawo zamknąć swoje prywatne forum (b
            > ez względu na ilość jego użytkowników) lub zrzec się swoich praw założycielskic
            > h na rzecz innego użytkownika.

W sensie formalnym masz oczywiście rację. Ale w sensie praktycznym jeśli nie bedziemy tu pisali to forum praktycznie nie bedzie istnialo choc będzie formalnie żywe. Dlatego moim zdaniem to nie założyciel może decydowac o tym czy się łączymy, kogo wybieramy na moderatora, jaki jest regulamin tylky my, użytkownicy. Taki sam pogląd prezentowałam na forum założonym przez mobbinga. Tam też mnie przekonywano do tego, że nie mam racji. Aż w końcu forum zamarło bo nikt już tam nie chcial pisać.
            • groch_z.kapusta Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 15:19
              Dobry przyklad na to co pisze exexex jest na starym forum. Niby Mobbing jest założycielem i to jest jego forum, ale i tak wszystkie decyzje podejmuje wafel. Przynajmniej te co je widać. Więc założyciel sobie, a życie sobie.
            • zocha37 Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 15:31
              ex-ex-ex napisała:

> W sensie formalnym masz oczywiście rację. Ale w sensie praktycznym jeśli nie be
              > dziemy tu pisali to forum praktycznie nie bedzie istnialo choc będzie formalnie
              > żywe.

No tak, i co jaki to będzie dla Ciebie problem, nie będziesz wypowiadał się tutaj to będziesz się wypowiadał tylko tam i tyle.

>Dlatego moim zdaniem to nie założyciel może decydowac o tym czy się łącz
              > ymy,

Użytkownicy mają prawo się nie tylko na ten temat wypowiadać, ale żeby fora połączyć, to jedno z nich trzeba formalnie zamknąć, a bez woli Kotwicy tego się zrobić nie da.
              Jego negatywna decyzja nie zamyka drogi użytkownikom faktycznego połączenia się z tamtym forum.Przecież tak w rzeczywistości jest już dziś. Cześć Kolegów funkcjonuje w takim rozkroku oczywiście wyłącznie z własnej woli. Czego oczekujecie, że wolą większości forumowiczów zdecydujecie również o tych, którzy tam wypowiadać się nie chcą lub nie mogą?

> kogo wybieramy na moderatora, jaki jest regulamin tylky my, użytkownicy.

Tutaj obowiązuje już Regulamin użytkownika Serwisów Internetowych Agory oraz Netykieta.
              Chcesz go zmieniać?Złóż na forum swoje propozycje do dyskusji.
              Założyciel, jeśli uzna, że zechce podzielić się prawami i obowiązkami moderowania, to to uczyni.Taką propozycję już raz złożył, ale chętnych nie było.

> taki sam pogląd prezentowałam na forum założonym przez mobbinga. Tam też mnie pr
              > zekonywano do tego, że nie mam racji. Aż w końcu forum zamarło bo nikt już tam
              > nie chcial pisać.

No i ktoś Ci broni prezentować tutaj swoje poglądy?Chyba nie, a to że spotykasz się ze zdaniem odmiennym to chyba naturalne nieprawdaż?
              • groch_z.kapusta Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 15:37
                Na starym forum wafel zaciekle broni założyciela a ten wypowiada sie rzadko.
                Tutaj zocha zaciekle broni założyciela a ten jako kotwica też wypowiada się rzadko.
                Na czym to polega że założyciekle sami nie mogą z nami dyskutować tylko potrzebują pośredników?
                Przeciez zocha37 nie równa się kotwica110 ?
                • exworker Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 15:58
                  W ogóle nie rozumiem, o co Tobie chodzi. Przecież to forum jest bez cenzury, każdy może pisać o czym chce a tamto forum należy do psychopaty/tki wafla/lowej. Jak tu w ogóle można mówić o łączeniu. Grochu, tak mi się wydaje, że zamiast dyskutować na jakichś temat cały czas jątrzysz.
                  • mistrzciemnosci Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 16:02
                    exworker napisał:

>Grochu, tak mi się wydaje, że zamiast dy
                    > skutować na jakichś temat cały czas jątrzysz.

A wiesz że teraz to już mówisz dokładnie tak samo jak Szef (Wafel znaczy sięwink). Zawsze wiedziałem że jesteście jedna osobą.
                    I jeszcze mi do głowy myśl przyszła że pierwszy to Szef (Wafel znaczy się wink zasugerował, że zocha37 to alma059. I wszyscy za tym poszli bez zastanowienia wink
                    • exworker Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 16:04
                      Jakbym był psychopatą waflem to dawno groch i Ty mielibyście bana
                  • groch_z.kapusta Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 16:10
                    Exworkerze, tak mi się wydaje że probuje koszrystać ze możliwości wypowiadania sie na każdy interesujący mnie temat. To że te tematy nie pokrywają się z tym co interesuje Ciebie to juz nie moja wina. Odpuśc sobie wraz z zocha ta nagonkę na mnie bo zaczynacie wyglądac jak para wafel - mysz. Po co wam to big_grin
                    • wilk.z.lasu Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 16:41
                      groch_z.kapusta napisał:

> bo zaczynacie wyglądac jak para wafel - mysz. Po co wam to big_grin

Coś w tym jest. Na co wam takie skojarzenia
                      • max.q Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 22:47
                        To tylko pokazuje jak wielkie piętno odcisnął uw na większości z nas sad
                  • koza-66 Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 16:37
                    Dobre spostrzeżenie warte przemyślenia.
                  • rozowy_chomik Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 19:20
                    Zgodziłbyś się oddać forum Troublowi. Agora umożliwia coś takiego że założyciel forum przekazuje je innemu forumowiczowi
      • troublemaker_recovery Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 17:30
        zocha37 napisała:

> Na starym forum również z małymi wyjątkami mają możliwość wypowiadania się tutejsi użytkownicy.

Nie wiem jak inni ale ja nie jestem taki mały smile 182 to może nie dużo ale mało też nie wink
        Jak na razie nie ma się z kim łączyć. Stare żyje jeszcze dzięki Skuterowi i kilku dowcipnym "trollom" którzy zabawiają Adminów rozmową dbając o to żeby adminowskie intelekty ćwiczyć bo atak prawdziwych trolli może nastąpić w każdej chwili wink
        PS. Zocha wiesz, że Wafel wciąż nie może Ci zdrady wybaczyć? smile
        • zocha37 Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 17:56
          troublemaker_recovery napisał:

> PS. Zocha wiesz, że Wafel wciąż nie może Ci zdrady wybaczyć? smile

O jakiej zdradzie piszesz?nie przypominam sobie , abym w świecie wirtualnym komuś składała przysięgę wierności, lojalności. A może nadużyłam jakiegoś napoju i faktycznie coś nieświadomie chlapnęłam?Wrzuć tu jakiś dowodzik to się zawstydzę suspicious
          Poza tym ja skorpion jestem, a to takie cudaki, które są min. nieprzewidywalne, nigdy nie wiadomo jak z nimi będzie.Jak w takiej starej piosence : "nie wierz mi, nie ufaj mi, bo z rąk Ci się wywinę..." big_grin
        • rozowy_chomik Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 18:28

> Jak na razie nie ma się z kim łączyć.

No właśnie Trouble sam zobacz ja się porobiło...
          Dla jednych w tym Ciebie nie ma problemu by pisać tu i tam.
          Dla innych takich jak Zocha to punkt honoru żeby tam nie pisać. Pamiętają co wyprawiał wafel.
          Jeszcze dla innych w tym Wafla ale i zwyklych szaraczków to nie do pomyślenia żeby tu ruch nakręcać smile. Pamiętają numery jakie im wykręcał exworker.
          A ten stan można rozwiązać. Wystarczy żeby forum prowadził ktoś wiarygodny. Ty jesteś wiarygodny. Rick_b wink pięknie o tym pisze.
          Może kotwica zechce przekazać to forum Tobie. Jeśli nie zechce to załóż własne. Większość się tam przeniesie. Myślę że wszyscy. Nawet wafel i mysz będą tam pisać. Bo tylko tam będzie się coś działo. I to najprostszy sposób by było jedno forum pracowników pko bp.
          • troublemaker_recovery Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 19:06
            rozowy_chomik napisał:

> Nawet wafel i mysz będą tam pisać.

Wafel? On się nigdy nie zmieni smile To jego odpowiedź na propozycję ricka smile
            goo.gl/mJtPW
            "Bezsensowne jest mnożenia bytów" i wszystko jasne smile Filozof od rozmnażania się znalazł... wink
            • rozowy_chomik Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 19:18

> Wafel? On się nigdy nie zmieni smile

Może i nie ale na Twoim forum nie będzie adminem, będzie jednym z wielu
            • lukaj1953 Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 19:19
              A komu przeszkadza kotwica?komu exworker?kto chce,to niech pisze!zakończmy te jałowe spory!One do niczego nie prowadzą.
              • rozowy_chomik Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 19:20
                lukaj1953 napisała:

> A komu przeszkadza kotwica?komu exworker?kto chce,to niech pisze!zakończmy te j
                > ałowe spory!One do niczego nie prowadzą.

Mnie przeszkadza sad
              • exwoker Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 19:24
                lukaj1953 napisała:

> A komu przeszkadza kotwica?komu exworker?kto chce,to niech pisze!zakończmy te j
                > ałowe spory!One do niczego nie prowadzą.

Mnie niestety przeszkadza. Spory jałowe nie są bo przy innym założycielu mielibyśmy jedno forum. Tak mamy rozproszone na dwa.
                • zocha37 Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 19:59
                  exwoker napisał:

Mnie niestety przeszkadza. Spory jałowe nie są bo przy innym założycielu mielib
                  > yśmy jedno forum. Tak mamy rozproszone na dwa.

A dlaczego nie zaproponujesz zmianę założyciela na starym forum?
                  A nie przeszkadzał Kotwica szanownym Kolegom, kiedy zbanowani trafiliście tu na to forum, zamiast założyć swoje własne?Wówczas był wiarygodny?No przynajmniej na tyle ,aby go wykorzystać do walki z Waflem?Nawet Wafel wykorzystał to forum, aby ogłosić amnestię i zaprosić Was na stare forum.I oczywiście skwapliwie z tego skorzystaliście.Dziś macie prawo tam pisać, ale dalej coś Wam się nie podoba.Nawet obecność Exworkera Wam wówczas nie przeszkadzała, bo przecież tak na prawdę chodziło o to żeby Waflowi utrzeć nosa?
                  Co dziś niektórzy z Was robią na tamtym forum?Uprawiacie tam kiboliadę i to Was bawi?
                  Tak postępujecie jak ci zakapturzeni smarkacze wkraczający na Uniwersytety, aby zrobić zadymę.Prym wiedzie w tym oczywiście założyciel tego wątku.
                  Dajecie tym samym prawo Waflowi do twierdzeń, że nigdy nie chodziło Wam o prawo do wolności słowa i to dla każdego bez względu czy się z nim zgadzacie czy nie, ale o harcowanie dla samego harcowania i tyle.Coraz bardziej jest to widoczne.
                  Nikt Kolegów nie zmusza do pisania na tym forum ani na starym.No i zawsze możecie założyć sobie nowe.Może w końcu Trouble odpowie na Wasze prośby i w końcu to Was zadowoli, przynajmniej na jakiś czas big_grin
                  • rozowy_chomik Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 22:03
                    Czy nie widzisz Koleżanko że z zachowania na forum coraz bardziej upodabniasz się do wafla. Też wszędzie widzisz spiski, wypowiadasz się za założyciela, pouczasz innych jak mają się wypowiadać i co robią źle, piszesz do pojedynczych osób w liczbie mnogiej, a jak już brak Tobie argumentów to się obrażasz i informujesz że więcej dyskutować nie będziesz. Każdą z tych technik stosował na forum wafel.
                    • zocha37 Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 22:18
                      rozowy_chomik napisał:

> Czy nie widzisz Koleżanko że z zachowania na forum coraz bardziej upodabniasz s
                      > ię do wafla. Też wszędzie widzisz spiski, wypowiadasz się za założyciela, poucz
                      > asz innych jak mają się wypowiadać i co robią źle, piszesz do pojedynczych osób
                      > w liczbie mnogiej, a jak już brak Tobie argumentów to się obrażasz i informuje
                      > sz że więcej dyskutować nie będziesz. Każdą z tych technik stosował na forum wa
                      > fel.

Jeśli masz taką potrzebę możesz postawić znak równości np. tak jak to wyżej opisałeś wafel=zocha, albo exworker=kotwica=zocha, ale niech Ci się nie wydaje, że zamkniesz mi tym usta.Mam prawo tak jak każdy oceniać poszczególne wypowiedzi i postępowanie użytkowników forum czy to się komuś podoba czy nie.Ani na starym ani na tym forum nigdy nie wypowiadałam się dla cudzego poklasku.I na razie to by było tyle.
                      • max.q Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 22:48
                        Pewnie że masz. Ale Ty też ludziom nie próbuj ust zamykać i posądzać ich o złe zamiary. To nie jest fair.
                  • groch_z.kapusta Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 22:40
                    zocha37 napisała:

> Prym wiedzie w tym oczywiście założyciel tego wątku.

To o mnie chyba? A wiesz, że już kiedyś ktoś podobnie o mnie pisał. To było na starym forum, miałem wtedy innego nick, a podobnych słów których ty używasz teraz użył wtedy pan W.
                    Co takiego zaszło, że z Almy znanej na stary forum z rozwagi i tonowania nastrojów stajesz się taka jak teraz? Na czym ta gra polega i dokąd ma zaprowadzić? Czy ja osobiście gdzieś ciebie zaczepiłem?
                  • exwoker Re: Propozycja połączenia obu forów 10.05.13, 14:30
                    zocha37 napisała:

> Co dziś niektórzy z Was robią na tamtym forum?Uprawiacie tam kiboliadę i to Was
                    > bawi?
                    > Tak postępujecie jak ci zakapturzeni smarkacze wkraczający na Uniwersytety, aby
                    > zrobić zadymę.Prym wiedzie w tym oczywiście założyciel tego wątku.

Dziwnie to się wszystko toczy...To nie wstyd pisać na tamtym forum. Tak samo jak nie wstyd pisać na tym. Takie obrażanie się i
                    dziecinne zachowanie w stylu wafel jest be to nie będę pisała na jego forum albo kotwica/exworker szydził z pracowników pko to nie będę pisał u niego nie przystoi dorosłym ludziom.
                    Więc przynajmniej ja zaliczam się do grupy, która pisuje i tu i tam. A piszę
                    o tym co uważam za słuszne i po ukrytym waflu zocha 37 jest drugą osobą która to krytykuje. Nie kwestionuję Twojego prawa do takiego zdania, ale uważam je za niesprawiedliwe i krzywdzące.
              • q.p.r Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 19:31
                ja qrede nigdy nie byłem przez zgredexa dobrze traktowany; zawsze na mnie napadal; pewnie ze mi przeszkadza; i pewnie zebym wolal zeby forum rzadzil truble
                • kotwica110 Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 20:24
                  skarzysz się, ublizał ci ex.... od idiotów jak to zrobił wafel? ja napisze to samo co zawsze, zainwestuj w słownik a nie piwo bo nie rozumiem co piszesz.
                  • q.p.r Re: Propozycja połączenia obu forów 10.05.13, 06:56
                    tak qrede tos nie wiesz zes ublizal; wysmiewal; i glupka ze mnie robil; najpierw sie czepiasz a potem niewiniatkobodstawiasz i o co chodzi nie rozumiesz; zawszes tak dzialal
                • max.q Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 22:46
                  Quper nie maż się wink. Zuzię bez bielizny odnaleźli wink
                  • zuzia_bez_bielizny Re: Propozycja połączenia obu forów 10.05.13, 11:37
                    max.q napisał:

> Quper nie maż się wink. Zuzię bez bielizny odnaleźli wink

Jakby co to jestem big_grin
                    • q.p.r Re: Propozycja połączenia obu forów 10.05.13, 18:06
                      zuzia_bez_bielizny napisała:

> Jakby co to jestem big_grin

no qrede wreszcie; dlugo cie wafel nie wypuszczal; jakbys numer komorki podeslala to bym nawet piwko postawil wink pzdro
                      • zocha37 Re: Propozycja połączenia obu forów 10.05.13, 23:41
                        q.p.r napisał:

> no qrede wreszcie; dlugo cie wafel nie wypuszczal; jakbys numer komorki podesla
                        > la to bym nawet piwko postawil wink pzdro

Qperku zanim Zuzia podeśle Ci numer komórki to jej napisz słowo piwo między dwoma dwukropkami wink, zawsze to taniej wyjdzie big_grin
              • tor-r-es Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 19:46
                mnie przeszkadza. i dlatego nieczęsto tu piszę
                • kotwica110 kotwica 09.05.13, 20:40
                  kilka razy juz pisałem ale jeszcze raz napisze, ja jestem załozycielem tego forum i jedynym moderatorem, exworker nie ma z tym nic wspólnego i sie go nie czepiajcie.

uczestnictwo na tym forum nie jest obowiązkowe,każdy może załozyc swoje, trouble zna sie na tym swietnie i gdyby chciał to by założył własne ale z jakiegos powodu nie chce.

dzięki temu forum albo przez to forum jak kto woli stare forum się zmieniło, znowu jest otwarte,nie banują ,z pewnymi wyjatkami he he ..... , zmienili swój regulamin, można otwierać dowolne wątki , to jest osiągnięcie tego forum. pani w stracila zeby choć jeszcze czasami kąsa smile
                  • scooter004 Re: kotwica 10.05.13, 14:34
                    kotwica110 napisał:

> dzięki temu forum albo przez to forum jak kto woli stare forum się zmieniło, zn
                    > owu jest otwarte,nie banują ,z pewnymi wyjatkami he he ..... , zmienili swój re
                    > gulamin, można otwierać dowolne wątki , to jest osiągnięcie tego forum. pani w
                    > stracila zeby choć jeszcze czasami kąsa smile

A może nie ma sensu działać tak jak by się chciało działaniami podejmowanymi tutaj spowodować efekty tam?
              • d.p.r Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 22:11
                Też uważam, że forum bez exworkera który dla mnie używa też nicka kotwica 110, a używał też nicka academus byłoby zdrowsze. Kiedyś pluł na pracowników banku. Czy teraz mamy udawać że to deszcz padał?
              • mistrzciemnosci Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 22:29
                I ja nie darzę założyciela tego forum zaufaniem. Zawsze uważałem, że na spółkę z waflem rozkręcił tę rozróbę, która zniszczyła forum.
                Bardziej jednak martwi mnie to co zaczyna robić alma=zocha wink. Też dostrzegam podobieństwa do strategii Szefa ( Wafla znaczy sie wink). Ta nagonka na kapuścianego grocha nie jest w jej stylu. Proszę, ktokolwiek tylko nie Alma.
                • zocha37 Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 22:39
                  mistrzciemnosci napisał:

> Proszę, ktokolwiek tylko nie Alma.

no biedactwo, to się zawiodłeś, jakże mi przykro, wpadam w czarną rozpacz crying

jeśli jeszcze ktoś ma ochotę przekazać swoje rozczarowanie, to bardzo proszę, wprawdzie kończę na dziś aktywność na forum, ale jutro zapoznam się ze wszystkimi żalami i oczywiście nie obiecuję, ze się do nich ustosunkuję, bo być może strzelę sobie foha big_grin

Dobrej nocy wszystkim
                  • groch_z.kapusta Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 22:42
                    zocha37 napisała:

> jeśli jeszcze ktoś ma ochotę przekazać swoje rozczarowanie, to bardzo proszę, w
                    > prawdzie kończę na dziś aktywność na forum, ale jutro zapoznam się ze wszystkim
                    > i żalami i oczywiście nie obiecuję, ze się do nich ustosunkuję, bo być może str
                    > zelę sobie foha big_grin
                    >
                    > Dobrej nocy wszystkim

Jak bym ukrytego wafla czytał. Prawie dosłownie używasz jego słów. W takim razie buźka smile
                  • s.mok_wawelski Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 22:51
                    zocha37 napisała:

> no biedactwo, to się zawiodłeś, jakże mi przykro, wpadam w czarną rozpacz crying
                    >
                    > jeśli jeszcze ktoś ma ochotę przekazać swoje rozczarowanie, to bardzo proszę, w
                    > prawdzie kończę na dziś aktywność na forum, ale jutro zapoznam się ze wszystkim
                    > i żalami i oczywiście nie obiecuję, ze się do nich ustosunkuję, bo być może str

Wafel??? A ty tu skąd się wziąłeś? Od kiedy to i na tym forum działasz?
              • scooter004 Re: Propozycja połączenia obu forów 10.05.13, 14:35
                lukaj1953 napisała:

>One do niczego nie prowadzą.

To jest kwestia wiarygodności. Lepiej teraz wyjasnic wszystkie wątpliwości niż brnąć dalej z niejasną sytuacją dotyczącą założyciela.
            • max.q Re: Propozycja połączenia obu forów 09.05.13, 22:45
              Rozważysz oddolną inicjatywę?
    • groch_z.kapusta No i wszystko jasne 10.05.13, 15:11
      U konkurencji jednoznacznie wypowiedział się mobbing.
      Więc działamy w dwóch miejscach.
      Jak to w Polsce. Każdy chce postawić na swoim.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka