Dodaj do ulubionych

Odpowiedź do szarej myszy/ukrytego wafla

18.05.13, 07:37
Na pytania dlaczego ludzie piszą teraz tu a nie na forum założonym przez mobbing Wy sami najlepiej znacie odpowiedź. Wiecie jak tamto forum się zmieniło i jak pod pozorem walki o przestrzeganie prawa wprowadziliście stary regulamin, uniemożliwiliście dyskusję o adminach, zablokowaliście i exworkera/kotwicę i troublemakera i ludzie stracili zaufanie. Nie do was, do całego forum.
Obserwuj wątek
    • skuter44 Re: Odpowiedź do szarej myszy/ukrytego wafla 18.05.13, 08:09
      Tam Cię pyta a tu odpowiadasz i na osobnym wątku ?

Kogo to tu interesuje ?
      • mistrzciemnosci Re: Odpowiedź do szarej myszy/ukrytego wafla 18.05.13, 08:14
        skuter44 napisał:

> Tam Cię pyta a tu odpowiadasz i na osobnym wątku ?
        >
        > Kogo to tu interesuje ?

Andrieja wink
        • skuter44 Re: Odpowiedź do szarej myszy/ukrytego wafla 18.05.13, 11:06
          Mistrzu. Jesli Andreja. To ok.
    • exworker Re: Odpowiedź do szarej myszy/ukrytego wafla 18.05.13, 09:18
      groch_z.kapusta napisał:

> Na pytania dlaczego ludzie piszą teraz tu a nie na forum założonym przez mobbin
      > g Wy sami najlepiej znacie odpowiedź. Wiecie jak tamto forum się zmieniło i jak
      > pod pozorem walki o przestrzeganie prawa wprowadziliście stary regulamin, unie
      > możliwiliście dyskusję o adminach, zablokowaliście i exworkera/kotwicę i troubl
      > emakera i ludzie stracili zaufanie. Nie do was, do całego forum.

A na tamtym forum wolno w ogole pisac ? Myslalem, ze to tylko ambona dla wyznawcow pko.
      • skuter44 Re: Odpowiedź do szarej myszy/ukrytego wafla 18.05.13, 09:34
        -smile
        • skuter44 Re: Odpowiedź do szarej myszy/ukrytego wafla 18.05.13, 11:05
          Nie zauważyłem ambon, ani koscielnej ani mysliwskiej.
          Mysliwską to Ty masz na tym forum i strzelasz do myślących inaczej, no i do mnie.
          • troublemaker_recovery Re: Odpowiedź do szarej myszy/ukrytego wafla 18.05.13, 11:44
            skuter44 napisał:

> strzelasz do myślących inaczej, no i do mnie.

Ale dajesz sobie z tym radę i nie potrzebujesz "opiekuna" który za Ciebie decyduje kogo zbanować wink
            • skuter44 Re: Odpowiedź do szarej myszy/ukrytego wafla 18.05.13, 11:46
              Pierwszy b.inteligentny i podejrzanie miły. Pozdrawiam
    • troublemaker_recovery Re: Odpowiedź do szarej myszy/ukrytego wafla 18.05.13, 15:51
      groch_z.kapusta napisał:

> Na pytania dlaczego ludzie piszą teraz tu a nie na forum założonym przez mobbin
      > g Wy sami najlepiej znacie odpowiedź.

Znają ale udają, że jest inaczej. Tam nic się nie zmieniło. Cenzura jak szalała tak szaleje smile Zamieszczam wpis (odpowiedź) rick_b który został usunięty bez informacji w usuniętych wpisach a jego autor został kolejnym zbanowanym big_grin

"scooter004 napisał:

Tu w tym wpisie wafla masz myszko odpowiedź na swoje pytanie

Dokładnie. Z najmędrszych ust na tym forum... Nie mamy argumentów i nie potrafimy dyskutować bez kopania wink W przeciwieństwie do Wafla, który właśnie w tym zdaniu zawarł przekonujące argumenty i nie kopnął nikogo smile Nie jestem psychologiem ale to się chyba projekcja nazywa. Właśnie te Jego (admina!) projekcje musimy tu cały czas znosić... tzn. przepraszam... musieliśmy wink

Ja starałem się zapobiec rozwaleniu tego forum. Wielokrotnie ostrzegałem jak to się skończy. Bez rezultatu. Mobbi uznał, że wie lepiej. Nie wiedział... Szkoda, podziwiałem Go za to że miał jaja żeby to forum założyć i prowadzić. Niestety popełnił (i popełnia nadal) błąd, który kosztuje utratę forum. Ja do teraz jeszcze tu pisałem ale założenie przez Mysz tego wątku i kolejna wypowiedź szkalująca ludzi, którzy piszą po prostu tam gdzie lubią, przekonały mnie do tego żeby ostatecznie stąd się wynieść. Chyba, że kiedyś coś naprawdę się zmieni na lepsze. Bawcie się dobrze. Pa.
      t. "

Ricka zastąpię ja wink ale jak wyżej to napisano nigdy więcej tam... smile

• agrafek10 Re: Odpowiedź do szarej myszy/ukrytego wafla 18.05.13, 16:26
        Dali plamę....
        jak dla mnie ostatnią - również spadam stamtąd
      • groch_z.kapusta Re: Odpowiedź do szarej myszy/ukrytego wafla 18.05.13, 21:55
        To niekoniecznie cenzura. To natomiast przekonanie o swojej nieomylności. Gdzie w tym wszystkim jest mobbing. Przecież jako założyciel forum powinna zareagować smile
        • skuter44 Re: Odpowiedź do szarej myszy/ukrytego wafla 18.05.13, 22:39
          groch_z.kapusta napisał: To niekoniecznie cenzura. To natomiast przekonanie o swojej nieomylności. Gdzie w tym wszystkim jest mobbing. Przecież jako założyciel forum powinna zareagować smile.

Nie rozumiem grochu jakie jeszcze masz pretensje do funkcjonowania Forum Pracowników PKO BP. Ja widzę, że na forum bratnim nie ma cenzury, jest (jak wszędzie) formalne tylko moderowanie. Poczytajmy. Nikt nie jest banowany. Usuwanie wątków jest sporadyczne i z wyłącznej winy forumowicza który nie zastosował się do poprawionego i łagodnego regulaminu forum, powszechnie stosowanego w Agorze (przyjętego z uwagami forumowiczów). O usuniętych wpisach i przyczynach ich usunięcia moderatorzy każdorazowo informują , w specjalnie przypietym wątku.
          • rozowy_chomik pytanie do skuter44 18.05.13, 22:54
            A nie widzisz nic nagannego w dzisiejszych wystąpieniach ukrytego_wafla? Nie razi Cię i nie przeszkadza jak dziś potraktował forumowiczów? Czy to że się z kimś nie zgadzamy daje nam prawo by tak rozmówców traktować? Czemu służą takie pytania jakie zadała mysz, nawołując między wierszami do powrotu na forum, w sytuacji w której ukryty_wafel wprost niektórych wypycha lub banuje?
            • skuter44 Re: pytanie do skuter44 18.05.13, 23:45
              rozowy_chomik napisał do mnie , m.in.::

* A nie widzisz nic nagannego w dzisiejszych wystąpieniach ukrytego_wafla?

Uważam, że każdy człowiek jest inny. Inaczej wypowiadamy się, mamy rózne temperamenty.
              Jeden potrafi być szczery do bólu, wygarnie każdemu co o nim myśli, szczegółowo wyjaśni o co mu chodzi, nie bawi się w dyplomację, nie zmienia slowa, upiera się przy swoich racjach, nie lubi falszu i obłudy, broni słabszych, jest wykszatłcony, inteligentny, kulturalny, koleżenski, pracowity i układny. Wg mnie - taką pozytywną bardzo osobą jest Wafel, którego znam tylko z internetu/forum. Bardzo bym chciał mieć takiego Wafla w rodzinie, w pracy , czy w sąsiedztwie. I nie mogę zrozumiec dlaczego kilka osób go nie lubi.
              Mnie nie rażą szczere wypowiedzi Wafla, sam wielokrotnie byłem ich adresatem i przyjmowałem je ze zrozumieniem. Choć kasowałem też jego niektóre wpisy.
              Dziś swoje uwagi Wafel kierował (nie do wszystkich) do osób które postawiły sobie za cel rozwalenie naszego historycznego już forum, do osób usunietych kiedyś z forum. Myśl o ich powrocie na forum i podjęciu znowu nawalanek, może powodować u niego (też u mnie) reakcję obronną . Wafel dobrze, że zabrał głos dzisiaj, odpowiadając na wypowiedzi forumowiczów i pytania Myszki.

* Pytasz - Czemu służą takie pytania jakie zadała mysz, nawołując między wierszami do powrotu na forum, w sytuacji w której ukryty_wafel wprost niektórych wypycha lub banuje?

Myślę, że Myszka (jak wielu z nas) martwi się zastojem na forum. Nie widzi przy tym istotnych przyczyn które ten zastój przedłuzają. Stąd te pytania. Słusznie uważa, że w złej organizacji i administrowaniu forum nie należy szukać tych przyczyn, bo forum jest otwarte i przyjazne uczestnikom forum. Tymi pytaniami Myszka też informuje pośrednio, że warto wrócić na forum które ma dobre warunki funkcjonowania i większe mozliwości udzielenia pomocy pracownikom.
              Wrócić na nasze forum - wg mnie - to nie znaczy, zaprzestać z korzystania z dwóch miejsc dyskusji o banku i jego pracownikach. Przecież to są fora równorzedne - tego samego banku, nie konkurencyjne i sobie nie wrogie.
              • agrafek10 Re: pytanie do skuter44 19.05.13, 00:26
                To ja już nie wiem o co kaman.

Wafel banuje, Racjonalny nie widzi powodu.

Kto ma rację i który z nich jest inteligentny,kulturalny,koleżeński,pracowity i układny???

No i skoro forum jest przyjazne i otwarte dla uczestników?

Sprecyzuj dla których uczestników? Dla tych, których segreguje Wafel czy dla tych, których uznaje Racjonalny?

heheh...coraz lepiej się bawię wink))

• p-p-i Re: pytanie do skuter44 19.05.13, 00:33
                  "No i skoro forum jest przyjazne i otwarte dla uczestników?"

nie dla wszystkich...smile
                  • agrafek10 Re: pytanie do skuter44 19.05.13, 00:37
                    oczywiście dla inteligentnych, przyjaznych i.t.p wink))))))))))
                    • kociolek_matolek Re: pytanie do skuter44 19.05.13, 07:43
                      Uważaj agrafka bo wafel cię podrywa wink
                • skuter44 nie odpowiadam na pytania agrafek10,...... 19.05.13, 08:21
                  Taka inteligentna Pani i nie wie o co chodzi -wink . Nie objaśniam takim ludziom (często złośliwym ) historii naszego forum i sytuacji forumowych. Nie chcę tworzyć pretekstów do
                  nadawania mi przydomków. Nie jestem skrzynką pytań i odpowiedzi.
                  Twoje tu zabawy mnie nie interesują. "Bawilaś się" już z Myszką w pocztę muzyczną . Tu też jest muzyka, sport i kino. Chcesz się bawić kosztem moich kolegów moderatorów z forum -inteligentnych ,kulturalnych ,koleżeńskich ,pracowitych i układnych ??? Nie pomogę Ci w tej zabawie.
                  • balcerek04 Re: nie odpowiadam na pytania agrafek10,...... 20.05.13, 16:00
                    skuter44 napisał:

> Chcesz się bawić kosztem moich kolegów m
                    > oderatorów z forum -inteligentnych ,kulturalnych ,koleżeńskich ,pracowitych i
                    > układnych ??? Nie pomogę Ci w tej zabawie.

Teraz Ciebie nie zrozumiałem. Możesz jasniej napisać w co się bawicie?
                    • skuter44 dla balcerka 20.05.13, 21:00
                      Balcerek. Masz tu wpis agrafek10 , w ktorym jest pytanie do mnie:

"To ja już nie wiem o co kaman.
                      Wafel banuje, Racjonalny nie widzi powodu.
                      Kto ma rację i który z nich jest inteligentny,kulturalny,koleżeński,pracowity i układny???
                      No i skoro forum jest przyjazne i otwarte dla uczestników?
                      Sprecyzuj dla których uczestników? Dla tych, których segreguje Wafel czy dla tych, których uznaje Racjonalny?
                      heheh...coraz lepiej się bawię )) "

Masz moją odpowiedź . I

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka