Dodaj do ulubionych

zarządzanie przez konflikt

20.05.13, 10:02
Zauważyłem ciekawą rzecz na forum prowadzonym przez ukrytego wafla.
Bardzo często w jego wypowiedziach winą za wszelkie zlo jakie spotyka pracowników oddziałów są obarczani dyrektorzy z sieci.
To oni są wszystkiemu winni, centrala nie ma o niczym pojęcia.
Zastanawiam się czemu służy takie przedstawianie sprawy. Przeciez i regiony i oddziały są nadzorowane przez centralę. Czemu uparcie sie twierdzi że jak cos jest złego to wina musi być niżej.
Obserwuj wątek
    • skuter44 Re: zarządzanie przez konflikt 20.05.13, 10:26
      Wynika to chyba z obserwacji Wafla i kontroli wewnetrznych. Popatrzmy logicznie. Jesli centrala ustaliła zasady zarządzania i są one naruszane na szczeblu bezpośredniego nadzoru
      to jest podstawa do twierdzenia, że zło tkwi na wyższym (OR) i średnim (OO) szczeblu kierowania. Centrala nie bierze tych nieprawidłowosci na siebie bo ciągle z nimi walczy przez audyt, egzekwowanie rekomendacji i zmiany kadrowe.
      Bezposrednia odpowiedzialność Centrali dotyczy tworzenia strategii, programów, planów a także koordynacji, tworzenia procedur, bieżacego nadzoru.
      Na forum zaś poruszane są głównie problemy pracowników których wystepowanie zalezy głównie od bezpośrednich przełozonych czy od OR. Co najwyzej do centrali jest stała pretensja o niskie pobory, zle systemy organizacyjne i technologię.
      Tak sobie tlumaczę tę sytuacje.

Tu masz argument za istnieniem jednego forum. Pytanie kierujesz do wafla, do centrali
      a tu ich nie ma. Odpowiedź emeryta czy ludzi ktorzy w banku nie pracuja, czy młodych gniewnych będa tylko spostrzezeniami, odpowiedziami niepełnymi.
      • groch_z.kapusta Re: zarządzanie przez konflikt 20.05.13, 10:58
        Moim zdaniem centrala ktora nie dostzrega nieprawidłowości o regionach, oddziałach i potrzebuje do tego by je dostrzec forum na portalu gazeta.pl nadaje się do pogonienia. A juz oczekiwanie by pracownicy z dołów donosili o nieprawidlowościach jest mało poważne. Od czego są te setki osob w dziesiątkach departamentów, skoro nie widzą, nie wiedzą co sie dzieje. Trzeba wsiąść w paciąg, autobu i kursowac po Polsce, obserwowac, rozmawiac z ludźmi a nie liczyc że ktoś coś w gazecie (na forum) na pisze.
        • exworker Re: zarządzanie przez konflikt 20.05.13, 12:08
          @groch

To prawda, potrzebne jest forum w internecie by mogli wiedziec o nieprawidlowosciach. Nic dodac, nic ujac, bez komentarza.
        • skuter44 Re: zarządzanie przez konflikt 20.05.13, 12:36
          Nie napisałem, że forum powinno być głownym źródłem wiedzy o funkcjonowaniu banku, o mankamentach nadzoru przełozonych nad pracownikami. Forum pracowniczego, jako jednego ze źródeł informacji , bym nie odrzucał. A już informacje pracowników kierowane jako skutecznie ukryte potraktowałbym na czołowym miejscu. Pani Prezes Pieronkiewicz stosowała ponadto anonimy pracowników jako jedno ze źródeł wiedzy o tym co dzieje się
          w banku. Zgoda na anonimy i zachęcanie do ich pisania, sprawdzanie prawdziwości każdego anonimu przysporzyło DAW sporo dodatkowej pracy ale w sumie idea ta spełniała rolę profilaktyczną.
          Piszesz - "Od czego są te setki osob w dziesiątkach departamentów , skoro nie widzą, nie wiedzą co sie dzieje".
          Aby ocenić stan nadzoru ze strony Centrali nad oddziałami (a nie moja/nasza tu rola) trzeba
          by znać temat. W każdym razie trudno sobie wyobrazić by w starej i dużej korporacji systemy
          kontroli i organizacja audytu była niewlaściwa. Trudno mi też wyobrazić sobie by armia pracowników pracowników Centrali z dziesiątków departamentów obserwowała bezpośrednio funkcjonowanie oddziałów na zasadzie "łapaj złodzieja". Od tego są słuzby audytu, systemy informatyczne, kontrola pracy pracowników przez przełożonych , itd.
      • scooter004 Re: zarządzanie przez konflikt 21.05.13, 16:47
        skuter44 napisał:

> Na forum zaś poruszane są głównie problemy pracowników których wystepowanie zal
        > ezy głównie od bezpośrednich przełozonych czy od OR. Co najwyzej do centrali je
        > st stała pretensja o niskie pobory, zle systemy organizacyjne i technologię.
        > Tak sobie tlumaczę tę sytuacje.

I naprawdę uważasz że to nic złego jak te problemy bez weryfikacji sa opisywane na forum. Tym tamtym, bez znaczenia. A jak to co sie opisuje nie jest prawdą to co wtedy. Oooops...sorry żartowaliśmy ???
    • q.p.r Re: zarządzanie przez konflikt 22.05.13, 19:00
      poprostuex napisał:

> Zauważyłem ciekawą rzecz na forum prowadzonym przez ukrytego wafla.
      > Bardzo często w jego wypowiedziach winą za wszelkie zlo jakie spotyka pracownik
      > ów oddziałów są obarczani dyrektorzy z sieci.
      > To oni są wszystkiemu winni, centrala nie ma o niczym pojęcia.

ja qrede na swojego dyra ktory mnie do roboty przyjmowal zlego slowa powiedziec nie moglem; z kobitkami wrede tez sie daje pracowac; umieja zarzadzac; ale ja tam wogole sie nie skarze; dla mnie bank w porzo jest i nie kumam tych co narzekaja; dostaje co obiecali i juz
    • scooter004 Re: zarządzanie przez konflikt 28.05.13, 08:56
      Teraz tak samo zaczął pisać skuter. Jego słowa można streścić tak że centrala niczemu nie jest winna, a plany i organizacja to wina oddziałów i regionów.
      Czemu to słuzy Panowie. Mamy jeden bank i wszyscy jedziemy na tym samym wózku.
    • groch_z.kapusta Re: zarządzanie przez konflikt 27.06.13, 09:23
      poprostuex napisał:

> Zauważyłem ciekawą rzecz na forum prowadzonym przez ukrytego wafla.
      > Bardzo często w jego wypowiedziach winą za wszelkie zlo jakie spotyka pracownik
      > ów oddziałów są obarczani dyrektorzy z sieci.
      > To oni są wszystkiemu winni, centrala nie ma o niczym pojęcia.
      > Zastanawiam się czemu służy takie przedstawianie sprawy. Przeciez i regiony i o
      > ddziały są nadzorowane przez centralę. Czemu uparcie sie twierdzi że jak cos je
      > st złego to wina musi być niżej.

Jest kolejny przykład. Watek dotyczący przyszłości ROD'ów i kuriozalna wypowiedź ekscelencji. Tym razem podsycany jest konflikt na linii regiony oddziały smile
      • troublemaker_recovery Re: zarządzanie przez konflikt 27.06.13, 12:02
        groch_z.kapusta napisał:

> Jest kolejny przykład. Watek dotyczący przyszłości ROD'ów i kuriozalna wypowied
        > ź ekscelencji. Tym razem podsycany jest konflikt na linii regiony oddziały smile

A zwróciłeś uwagę na wątek założony przez zupełnie nowy byt "jeronimo16"? Ja zwróciłem uwagę na dwie sprawy. Pierwsza to ostatnie zdania jeronimo16:

"wiele mozna jeszcze "dobrego " o najlepszym pracodawcy, banku" napisać ale szkoda wątroby. mam nadzieję, że nie jestem sam ze swoją opinią....tu mozecie wylewać swe żale, to wątek dla rozgoryczonych."

Druga sprawa to brak jakiejkolwiek reakcji Wafla, który uwielbia w takich wątkach popisywać się swoimi mądrościami. Dlaczego siedzi cicho? Czy to też miała być prowokacja, która miała przyciągnąć ludzi na Waflowo-Centralowe forum?
        • groch_z.kapusta Re: zarządzanie przez konflikt 27.06.13, 14:15
          troublemaker_recovery napisał:

> Druga sprawa to brak jakiejkolwiek reakcji Wafla, który uwielbia w takich wątka
          > ch popisywać się swoimi mądrościami. Dlaczego siedzi cicho? Czy to też miała by
          > ć prowokacja, która miała przyciągnąć ludzi na Waflowo-Centralowe forum?

Tego nie wiem smile. Moim zdaniem polega to teraz na tym by generując nowe nicki , które zaczynają kontrowersyjne tematy pobudzić ludzi do wypowiedzi. Im bardziej kontrowersyjny temat tym większe oczekiwania , że ludzie zaczną wylewać swoje żale. Wafel siedzi cicho by tak jak zwykle swoimi wypowiedziami nie "zabić" dyskusji. Odezwie się pod Nickiem ukryty wafel w swoim stylu wtedy gdy już ludzie zaczną pisać. Już się zorientował , że dotychczasowymi działaniami wyciszył forum. Teraz nie chodzi o to co ludzie piszą tylko żeby zaczęli w ogóle pisać na bankowe tematy smile
          • troublemaker_recovery Re: zarządzanie przez konflikt 27.06.13, 14:51
            groch_z.kapusta napisał:

> Wafel siedzi cicho by tak jak zwykle swoimi wypowiedziami nie "zabić" dy
            > skusji. Odezwie się pod Nickiem ukryty wafel w swoim stylu wtedy gdy już ludzie
            > zaczną pisać.

Dokładnie tak pomyślałem smile W normalnych warunkach by nie wytrzymał. Pewnie sam wrzuca kontrowersyjne tematy po to żeby ludzie pisali tam gdzie On (czyli Centrala) może ich nadzorować wink Jak już mają narzekać to pod kontrolą. Zastanawiam się czy w takim samym celu nie powstało to forum w 2005... To było rok i trochę po wprowadzeniu do KP pojęcia mobbingu. Może już wtedy Centrala chciała zapanować nad wypowiedziami pracowników w necie i stworzyła tam taki "Hyde Park", żeby jak i tak piszą, pisali tam a przy okazji dostarczali informacji gdzie jest mobbing. Czasy się trochę zmieniły i teraz bank walczy o laury "najlepszego pracodawcy" to i pracownicy powinni być na forum bardziej zadowoleni a mobbing trzeba zamieść pod dywan. Ostatnie wypowiedzi Mobbiego, że forum spełniło swoją rolę jak i wcześniejsze kłamstwa Wafla nt. mobbingu i whistleblowingu mnie do tego przekonują. Oczywiście powstanie równoległego niezależnego forum na skutek działania "opiekunów" forum oddelegowanych przez Centralę oznacza, że sp***i robotę i stąd te wściekłe ataki.
            • mistrzciemnosci Re: zarządzanie przez konflikt 27.06.13, 15:27
              @ troublemaker_recovery
              @ groch_z.kapusta

A nie macie Panowie Vicemistrzowie Ciemności wink wrażenia, że wcale nie chodzi o to by ludzie ponownie zaczęli pisać na forum Szefa (Wafla znaczy sięwink), tylko o coś odwrotnego. Skoro nie dało się forum wcześniej zlikwidować to zawsze można je obrzydzić i spowodować, że pracownicy sami nie będą chcieli na nie zaglądać ???
              • troublemaker_recovery Re: zarządzanie przez konflikt 27.06.13, 17:25
                mistrzciemnosci napisał:

> Skoro nie dało się forum wcześniej zlikwidować to zawsze moż
                > na je obrzydzić i spowodować, że pracownicy sami nie będą chcieli na nie zagląd
                > ać ???

Mobbi może zlikwidować kiedy chce. Poza tym było już zamknięte... To by było dobre rozwiązanie ale Kotwica namieszał uruchamiając i rozkręcając to forum smile Ludzie zamiast się rozproszyć albo zniknąć przyszli tutaj kalać nieskazitelne PKO wink Stąd wzięły się te żałosne amnestie Słodkiego, fałszywe zapewnienia o wolności słowa i wściekłe ataki na wszystkich co tu piszą. Wredna miała ucywilizować forum a nie doprowadzić do powstania drugiego poza kontrolą Centralki. Spartoliła robotę i teraz płacze w kąciku bo dostanie po głowie https://emoty.blox.pl/resource/emotka_2155.gif
                • exworker Re: zarządzanie przez konflikt 27.06.13, 18:02
                  Tez tak mysle, spieprzyla robote, osiagnela efekt odwrotny do zamierzonego - przesadzila z sadyzmem, mobbingiem, agresja i ignorancja co zaowocowalo powstaniem nowego forum. Juz zupelnie bez kontroli centrali.
            • chudy_ser Re: zarządzanie przez konflikt 28.06.13, 08:23

> Dokładnie tak pomyślałem smile W normalnych warunkach by nie wytrzymał. Pewnie sam
              > wrzuca kontrowersyjne tematy po to żeby ludzie pisali tam gdzie On (czyli Cent
              > rala) może ich nadzorować wink Jak już mają narzekać to pod kontrolą.

Długo biedaczyna nie wytrzymał
              Już mamy mały wykład jak on widzi bankowa rzeczywistość.
              Z wykładu wynika że centrala jest cacy a wszystkie wypaczenia to zasługa szczebli pomiędzy centrala a sprzedawcami smile
              Macie racje że to zarządzanie przez konflikt. Napuszczanie jednych na drugich. By mieć wroga którego można obwiniać za wszystkie zło tego świata wink
              A mnie na szkoleniach uczyli że trzeba trzymać się razem że trzeba grać zespołowo że nie wolno zwalać na innych że od nas wszystkich zależą wyniki banku i że każdy w firmie jest ważny big_grin
              • groch_z.kapusta Re: zarządzanie przez konflikt 28.06.13, 08:44
                chudy_ser napisał:

> Długo biedaczyna nie wytrzymał
                > Już mamy mały wykład jak on widzi bankowa rzeczywistość.

A za chwile pojawi się wpis szarej myszy z którego dowiemy się że
                a. zgadza się ona całkowicie z ukrytym waflem
                b. po raz kolejny jest zafascynowana fachowością wpisu ukrytego wafla
                c. dziwi się innym że nie chcą się wypowiadać w temacie
                d. najlepiej będzie podzielić myślenie ukrytego wafla
                e. ... tu każdy może sobie dopisać swoje obserwacje tej miłej pary NICKÓW big_grin
                • szar_amysz Re: zarządzanie przez konflikt 28.06.13, 17:17
                  Witaj Grochu smile

> A za chwile pojawi się wpis szarej myszy z którego dowiemy się że

Niestety moj wpis nie pojawil sie za chwile wink... a to z braku czasu (nawal pracy), ale juz sie poprawiam big_grin

> a. zgadza się ona całkowicie z ukrytym waflem

Czy calkowicie?? No wiesz - pisze On/Ona o rzeczach o ktorych ja nie mam pojecia - nie pracowalam w ROD-zie ani w Centrali, ale
                  - zgadzam sie w kwestii koniecznosci usuniecia zatorow informacyjnych,
                  - zgadzam sie w kwestii niekompetencji (to czesty temat poruszany rowniez min. przez Zadowolonego, Dragomir, Prezesa23 itd.)
                  - wnioski i podsumowanie - takze bardzo trafne smile
                  Niemniej jednak caly teskt przeczytalam z zainteresowaniem wielkim smile Daje do myslenia, oj daje....

> b. po raz kolejny jest zafascynowana fachowością wpisu ukrytego wafla

Tak. Test rzeczywiscie jest rewelacyjny big_grin I faktycznie bardzo fachowy smile

Ale nie mysl prosze - ze nie dostrzegam rowniez fachowosci i merytorycznosci innych uzytkownikow Forum, bo dostrzegam smile Tobie - Grochu - rowniez zdarzylo sie "popelnic" niejednen merytoryczny wpis! A ze wolisz pisac niemerytorycznie... No coz.. To naprawde Twoj wybor wink

> c. dziwi się innym że nie chcą się wypowiadać w temacie

Czytasz w moich myslach Grochu smile Bardzo sie dziwie! Mozna by naprawde wspolnie zastanowic sie nad tym tematem (i wieloma innymi) zamiast naparzac sie i tracic energie na pierdoly.

> d. najlepiej będzie podzielić myślenie ukrytego wafla

No i tu jestes w bledzie Grochu. Ja szanuje poglady innych. Wiem, ze Jego/Jej myslenie podziela niewiele osob... Kiedys rzeczywiscie ubolewalam nad tym, bo to co pisze jest bardzo przydatne w zyciu zawodowym (choc proponuje nielatwa droge - przyznaje) i popycha do dzialania - nie do biadolenia i uzalania sie... Ja podzielam takie myslenie - to prawda.. Bo u mnie to sie wlasnie sprawdza. Ale nie kazdy musi. Ja moge jedynie namawiac i zachecac - a co ktos z tego wyniesie? Skorzysta? Jego prywatna sprawa i jego wybor.

> e. ... tu każdy może sobie dopisać swoje obserwacje tej miłej pary NICKÓW big_grin

wink Oj tam, oj tam wink Ja skromna mysz jestem smile Gdzie mi tam do pisania Ukrytego/Wrednej smile

Trzymaj sie Grochu smile
                  Pozdrawiam smile
                  • troublemaker_recovery Re: zarządzanie przez konflikt 28.06.13, 18:54
                    szar_amysz napisała:

> Czy calkowicie?? No wiesz - pisze On/Ona o rzeczach o ktorych ja nie mam pojecia

> I faktycznie bardzo fachowy smile

Pozwól, że się wtrącę i będę bardzo merytoryczny. Mysza jak o czymś nie masz pojęcia to nie ocenisz czy ktoś jest fachowy czy nie. Możesz ocenić tylko czy robi dobre wrażenie. Poniżej przypominam Ci jak potrafisz ocenić fachowość...

Mój fachowy i merytoryczny tekst
                    Wafel przyznaje mi w końcu rację
                    Twoja ocena tego samego wpisu

Widzisz tutaj też nie miałaś pojęcia o czym rozmawiamy ale od razu założyłaś, że ja nie mam racji smile Oczywiście rozumiem, że z jakiegoś powodu jesteś zafascynowana Waflem i okazuj to ile razy chcesz ale proszę, nie oceniaj spraw o których nie masz pojęcia smile
                    • szar_amysz Re: zarządzanie przez konflikt 29.06.13, 00:38
                      Dla Ciebie Troublemakerze moge o niczym nie miec pojecia. Moge nie umiec nic oceniac. Naprawde. Twoja opinia o mnie jest dla mnie bez znaczenia. Zadnego. Nie bede Ci przypominac (czytaj: wrzucac linkow - najzwyczajniej nie chce mi sie ich szukac) co kiedys o tobie myslalam i jak cenilam Twoja fachowosc np. odnosnie KP, bo to bylo baaardzo dawno temu smile Zanim odkrylam jakim jestes czlowiekiem.

Dla Ciebie moge byc nawet idiotka nie umiejaca "naukowo dyskutowac". big_grin Mi to wisi "jak kilo kitu u sufitu" big_grin
                      Bo ja nie trawie manipulantow. I takich omijam lukiem szerokim. Ja juz od dawna nie komentuje Twoich wpisow. Nie pisze do Ciebie. Wiec uszanuj to prosze i rowniez nie pisz do mnie. Bede wdzieczna.
                      szar_amysz
                      Ps. Acha- i jesli do tej pory nie zrozumiales dlaczego tak bardzo cenie Ukrytego Wafla - to juz nie zrozumiesz. A powiedzialam to juz na Forum nie jeden raz. Nawet dzisiaj.
                      • chudy_ser Re: zarządzanie przez konflikt 29.06.13, 17:06
                        szar_amysz napisała:

> Bo ja nie trawie manipulantow. I takich omijam lukiem szerokim.

Gdyby rzeczywiście było tak jak napisałaś to musiałabyś omijać szerokim łukiem wafla. Nikt nie pokona go na polu manipulacji. On sam napisał że zna kilkadziesiąt technik i był w tym szkolony.
                        Zmieńcie więc nazwę swojego forum zajmijcie się sobą i pozwólcie pracownikom PKO dyskutować.
                        Kuper już to napisał. Ja powtórzę bez kropek. Idzcie w pizdu. Nikt was na obu forach nie chce
                        • zocha37 Re: zarządzanie przez konflikt 29.06.13, 17:49
                          Proszę o usunięcie postu zawierającego przekleństwo
                          - autor: chudy_ser 29.06.13, 17:06
                          • groch_z.kapusta Re: zarządzanie przez konflikt 29.06.13, 18:09
                            zocha37 napisała:

> Proszę o usunięcie postu zawierającego przekleństwo
                            > - autor: chudy_ser 29.06.13, 17:06

Proszę by nie usuwać tego postu który jest ważny w tej dyskusji. Zocha troche za wrażliwa jest smile
                            • zocha37 Re: zarządzanie przez konflikt 29.06.13, 18:28
                              groch_z.kapusta napisał:

> zocha37 napisała:
                              >
                              > > Proszę o usunięcie postu zawierającego przekleństwo
                              > > - autor: chudy_ser 29.06.13, 17:06
                              >
                              > Proszę by nie usuwać tego postu który jest ważny w tej dyskusji. Zocha troche z
                              > a wrażliwa jest smile

To już pomału zaczyna być rynsztok, a nie dyskusja.Można treści przekazywać bez używania słów wulgarnych.
                              Tak już było na starym forum i dochodziło do wzajemnego obrzucania się tym plugastwem.Za chwilę nawet nie będzie wiadomo kto zaczął, ale co tam demokratycznie zapewne zdecyduje większość, że winny jest ten, którego się nie lubi.sad
                        • kotwica110 Re: zarządzanie przez konflikt 29.06.13, 19:24
                          Proszę nie używać słów powszechnie uważanych za wulgarne , każdy taki wpis będzie kasowany. Nie dajcie się podpuszczać pani waflowej i nie zniżajcie się do jej poziomu.
                          • s.mok_wawelski Re: zarządzanie przez konflikt 29.06.13, 23:21
                            kotwica110 napisał:

> Nie dajcie się podpuszczać pani waflowej i nie zniżajcie się do je
                            > j poziomu.

To Zocha jest panią waflową ??? Exiu nie przeginaj.
                            A tak w ogóle to o co wam chodzi. Przekleństwa to słowa jak każde ine i można je znaleźć w słowniku języka polskiego.
                            A zaczął wafel i inni dali się podpuścić.
                            • exworker Re: zarządzanie przez konflikt 29.06.13, 23:50
                              Skonczmy juz temat pani w, poszla sobie na forum adminow i miejmy nadzieje, juz nie wroci.

Zdaje sob sprawe, ze trudno przestac pisac o osobie, ktora tak mocno zapadla nam w pamiec podloscia, maipulacja, klamstwem, tchorzostwem i brakiem honoru.

Ale wystarczy juz. Niech sie kisi we wlasnym sosie.
                              • ukryty_wafel Re: zarządzanie przez konflikt 30.06.13, 00:38
                                exworker napisał:

> Skonczmy juz temat pani w, poszla sobie na forum adminow i miejmy nadzieje, juz
                                > nie wroci.
                                >
                                Chciałbyś smile A tu taka niespodzianka smile Kotwica - Exworker - Troubke Banujcie, zobaczycie na sobie do czego prowadzi takie kopanie w imie demokracji i swobód ludzkich smile

> Zdaje sob sprawe, ze trudno przestac pisac o osobie, ktora tak mocno zapadla na
                                > m w pamiec podloscia,

Juz sie wzruszam. Podloscia? Exiu, fakt byłem dla Ciebje niedobry, ale ja nigdy tego nie ukrywalem. Wciaz pokazujesz swoj niski poziom inteligencji smile

>maipulacja,

Kochany, tu sie mylisz. Nigdy nie manipulowalem. Pisałem o tym ale ty wciaz swoje.

> klamstwem,

Nie klamalem. Tys lgał w najlepsze i na mnie projektujesz swoje idee fix smile

>tchorzostwem i brakiem honoru.

To Twoja teza. Ani nie pekam, a honor spoko nie splamiony chociaz usilujesz nań depnąć.
                                Jednak za głupi jestes by wiedziec jak to zrobic smile
                                Ty tak pitu pitu o honorze, a nie mozesz sie powstrzymać by ze mna pogadać.
                                A juz mowiles, ze "nikt z Waflem gadać nie chce" - a tu prosze. Tym !Nikt jest na pewno Exworker smile
                                >
                                > Ale wystarczy juz. Niech sie kisi we wlasnym sosie.

Wcale sie nie kisze. Dzisiaj byłem na świetnej imprezie z okazji dnia świętych Piotra i Pawła.
                                Byłem uśmiechnięty i radosny, a Tys siedział tutaj i ze wściekłości zaciskałeś piastki złorzeczac mi smile
                            • zocha37 Re: zarządzanie przez konflikt 30.06.13, 00:20
                              s.mok_wawelski napisał:

> A tak w ogóle to o co wam chodzi. Przekleństwa to słowa jak każde ine i można j
                              > e znaleźć w słowniku języka polskiego.

Używanie słów nieprzyzwoitych w miejscu publicznym,jakim jest także to forum, jest nie tylko ewidentnym łamaniem Netykiety, ale również wykroczeniem z art. 141 kw.
                              • ukryty_wafel Re: zarządzanie przez konflikt 30.06.13, 00:46
                                zocha37 napisała:

> s.mok_wawelski napisał:
                                >
                                > > A tak w ogóle to o co wam chodzi. Przekleństwa to słowa jak każde ine i m
                                > ożna j
                                > > e znaleźć w słowniku języka polskiego.
                                >
                                > Używanie słów nieprzyzwoitych w miejscu publicznym,jakim jest także to forum,

Oooo i prosze Zocha! A dopiero teraz Ty sobie to przypomnialas!?
                                Szkoda. Ze na naszym Forum to juz tego nie pietnowalaś.

> jest nie tylko ewidentnym łamaniem Netykiety, ale również wykroczeniem z art.
                                > 141 kw.

Nie jest Droga Koleżanko. Polecam: porada
                        • ukryty_wafel Re: zarządzanie przez konflikt 30.06.13, 01:04
                          chudy_ser napisał:

> szar_amysz napisała:
                          >
                          > > Bo ja nie trawie manipulantow. I takich omijam lukiem szerokim.
                          >
                          > Gdyby rzeczywiście było tak jak napisałaś to musiałabyś omijać szerokim łukiem
                          > wafla.

No następny co dał sie nabrać smile Bi tam stwierdził jakis gościu, to ja bede powtarzał bzdure i odrazu beda wszyscy sie ze mna zgadzać smile

> Nikt nie pokona go na polu manipulacji.

Widze, ze raz balon napompowany, bedzie pompowany w nieskończoność.
                          No to chlopie Udowodnij mi manipulacje smile od razu obnazysz manipulanta!

> On sam napisał że zna kilkadzies
                          > iąt technik i był w tym szkolony.

Czyli, jesli napisałem, ze znam i nawet szkole (akurat nie szkole z manipulowania, ale obrony przed manipulacja) to znaczy, ze manipuluje? Chlopie, kubeł zimnej wody na glowe.
                          To jak ktos uczy szyk walki, to znaczy, ze to rozbojnik i zloczynca?

> Zmieńcie więc nazwę swojego forum zajmijcie się sobą i pozwólcie pracownikom PK
                          > O dyskutować

Nikt Wam nie broni! I co? Dyskutujcie tylko jak długiego ma Wafel, i czy wogole go ma bo pewnie jest baba. Co Wafel zrobił a czego nie zrobił, czemu Wafel robi to czy tamto i ktonjesta kto nie jest Waflem. Juz dawno te forum powinno byc ochrzczone moim nickiem smile
                          Jako forum rozmow o Waflu smile
                          Ja widze jak rozmawiacie smile najlepiej jak o Banku madrzą sie ci, co w nim dawno nie pracuja smile albo pracuja dla jego Konkurencji. Normalnie sam kwiat obiektywizmu i prawdomownosci sie tu wypowiada smile Bajka smile

.
                          > Kuper już to napisał. Ja powtórzę bez kropek. Idzcie w pizdu.

No prosze, teraz widzisz jak ktos moze kogos wkurzyć? Moze? I co ci zostaje? No nic tylko zbluzgać albo zbanowac. Ja zas próbowałem przemówić do rozsądku, jakos zachęcić jednak do dialogu. I zobacz, mnie od czci i wiary sie odsadza, a Ty? Inni? Wciaz sie czujecie lepsi? Sprawiedliwi? Wlasnie... No jak Wam teraz do twarzy z ta lagodnoscia i pokojem oraz wolnością na ustach.
                          > Nikt was na obu forach nie chce

A ciebie chca? Tylko wywalić, zbanowac zakneblować potraficie, a rozmawiac z osoba wam przeciwna juz nie potraficie. Niepotraficie bez obrazania, pogardzania z tymi, co sie z Wami nie zgadzaja porozmawiac. Prosze. I tak maski spadają... Pac, pac, pac...
                          No czekam na te wasze prezentacje Waszej tolerancji, wolnosci słowa bez granic, oraz umiejętności rzeczowej dyskusji. Robie teraz dokładnie to samo co niektorzy z Was robili na naszym Forum, nie robie tego pod lewymi nickami. Nie podszywam sie, nie udaje nikogo.
                          I co? Kilka dni i juz Wam to bokiem wychodzi?
                          Pomyślcie, jak trzeba było takie cos znosić pol roku. A Wam juz paluszek na klawiszy drga, aby zbanowac, skreślić, zakneblować. Ot, obrońcy demokracji tylko "dla wybranych"
                          smile Nie, dalej będziecie sie czuli "sprawiedliwymi rycerzami wolnosci"? smile

• troublemaker_recovery Re: zarządzanie przez konflikt 28.06.13, 09:22
                chudy_ser napisał:

> By mieć wroga którego można obwiniać za wszystkie zło tego świata wink

A wrogowie są też tu:

"No ale jak widze reszta lubi milczeć, snuć teorie na bzdurny temat, zamiast odważnie napisać, co zrobić by było lepiej, takiej i bardziej efektywnie?"

Słodka, tych co odważnie pisali wywaliłaś z forum i nazywasz garstką idiotów. Nigdy o tym nie zapominaj. Taka to sama byłaś "kompetentna" moderując forum... wink
                • ukryty_wafel Jak gadać o idiotach 28.06.13, 10:16

> chudy_ser napisał:
                  >
                  > > By mieć wroga którego można obwiniać za wszystkie zło tego świata wink
                  >
                  > A wrogowie są też tu:

To nie wrogowie - to "ujadające kundelki" - bo inne osoby cenię i z żalem widzę jak wola pisac tutaj, a nie na Forum Pracowników PKO BP. Naprawdę żałuję. Ale nikogo na siłę nie przekonam. Tak jakbym napisał/a że nie jestem taka/i, na jakiego mnie inni malują smile QPR - powiem Ci, że spokojnie przy piwie, zakochałbyś sie we mnie na trzeźwo smile ale Twój wybór, masz prawo pić piwo z kim chcesz. Każdy ma takie prawo.

Kazdy ma prawo do swoich poglądów. Chociaż szkoda, jeśli łatwo wierzy pozorom i na ich podstawie się uprzedza i formułuje kategoryczne sądy....

>
                  > "No ale jak widze reszta lubi milczeć, snuć teorie na bzdurny temat,
                  > zamiast odważnie napisać, co zrobić by było lepiej, takiej i bardziej efektywni
                  > e?"

>
                  > Słodka, tych co odważnie pisali wywaliłaś z forum

Nie - Ci co odważnie pisali na Forum, pisaliby i dzisiaj, gdyby chcieli! Odwaga w sieci niewiele kosztuje smile Ja wywaliłam tylko 3-ech. Kotwica, Exworkera i ich klony oraz Ciebie (na wyraźne życzenie Mobbiego, przy mojej akceptacji, bo dla mnie jesteś tylko nieszkodliwym manipulantem). Ale nie da się zmusić ludzi do pisania. Nie chcą? Wolą tutaj gadać o Waflu, Myszy, kim jest Ekcelencja, etc zyć waflem, snuć teorie o cyckach i czy płacze w kąciku czy nie płacze? ich wola. Szanuję ją chociaż ubolewam, że marnują tu czas. Ale wolnośc na tym własnie polega. Jak zechcą pisać na naszym Forum, to wrócą. Nie będą chcieli? To będa pisać tutaj smile

> i nazywasz garstką idi
                  > otów.

O przepraszam. Tych dwóch (słownie) których wywaliłam, nazywam idiotami. Stanowcie "gastkę". Około 1000 osób miesięcznie zagląda na nasze Forum, więc jaki procent stanowią osoby, które tu piszą? Ajki promil trzech "geniuszy na odwrót"?Ja odróżniam idiotę od ludzi rozumnych. Ja pisząc o idiotach, myślałem o tylko dwóch (stąd liczba mnoga) Teraz dołączam trzeciego, Ciebie, bo z całego tekstu wyłowiłeś tylko tyle, co wyłowiłby idiota i zrozumiałeś go na takim idiotycznym poziomie. Ponieważ nikt Ci nie jest w stanie na to zwrócić uwagi, to ja to zrobię. Chociaz obiecywałam sobie wielokrotnie, ze już więcej tu nie zajrzę. Ale słabą i mało stanowcza istota jestem smile Ot taka ułomność... wink

> Nigdy o tym nie zapominaj.

Mam bardzo dobrą pamięc i nie musze sie posługiwac gogglem i wyszukiwarkami, by powiedzieć, że tak: wyrzuciłe/am 3 idiotów, którzy teraz nie mogą o moim osobistym czarze zapomnieć, żyją każdym tekstem jaki napisze, komentują go robiąc mi niesamowitą reklamę, bo dzięki temu, wciąz jestem "czytany/a" bo ludzie chca się dowiedzieć, co znowu "Wredna" napisała smile I zapewniam, że chociaż to bedzie wygladąło jako monolog - mnie będą czytać, a Was mniej smile gdyż jesteście monotematyczni (mam nadzieję, że takie trudne słowo zrozumiecie) wink

>Taka to sama byłaś "kompetentna" moderując for
                  > um... wink

I nadal jestem smile i będe. I kazdego idiotę z tej trójki wywalę - chyba, że pójdzie wreszcie po rozum do głowy i zrozumie, że można na Forum rozmawiać byleby zachować ogólnie przyjęte zasady. Ale powiem Ci Troubelku, ze ja już poznałem/am Cie po tym co piszesz, więc na cuda nie licze. Będziesz dalej pluł, czytał mnie bezsilnie ściskając piastki po kazdym moim wpisie i denerwując się, że inni tez by Ciebie zrozumieć, musza mnie czytac. Jesteś przewidywalny smile
                  Bo Ty ciągle dajesz naszemu Forum darmową reklamę smile Tak więc dziękuje i Miłego dzionka zyczę
                  Buźka smile
                  Ukryta_wafelka :X
                  • exworker Re: Jak gadać o idiotach - do wafla 28.06.13, 11:45
                    Wola pisac tutaj, bo ńie oga Cie zniesc, Twoich wywodow i tzw. moderacji. Gwarantuje, ze jak odejdziesz, to forum odzyje. Ale Ty nie odejdziesz, bo nie masz honoru za grosz a jak Ci pluja w twarz to mowisz, ze to deszcz zaczal padac i nie ma sie czym przejmowac.

Klamiesz jak zwykle, ńie wywalilas trzech tylko mnostwo ludzi poprzez bany lub sami zrezygnowali, gdy wycinalas ich wpisy.

Jestes zalosna w tym co piszesz.
                    • mistrzciemnosci Re: Jak gadać o idiotach - do wafla 28.06.13, 11:58
                      I znowu Szef (Wafel znaczy sięsmile) ciebie podpuścił. Mądrzejsi nie dali się wystawić smile
                      • exworker Re: Jak gadać o idiotach - do wafla 28.06.13, 12:03
                        Podpuscil nie podpuscil taka hiene to rzadko w zyciu spotkac i zawsze bede jej odpisywal.
                  • troublemaker_recovery poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 12:13
                    ukryty_wafel napisał:

> QPR - powiem Ci, że spokojnie przy piwie, zakochałbyś
                    > sie we mnie na trzeźwo smile

Myślałem, że jesteś zajęta Kogutku? A co z Twoim Hiszpanem, zostawiłaś Go? Kiedy wróciłaś? https://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif

> bo dla mnie jesteś tylko nieszkodliwym manipulantem

Jak na nieszkodliwego manipulanta poświęcasz mi wyjątkowo dużo czasu Słodka wink

> Wolą tutaj gadać o Waflu, Myszy, kim jest Ekcelencja, etc z
                    > yć waflem, snuć teorie o cyckach i czy płacze w kąciku czy nie płacze? ich wola
                    > . Szanuję ją chociaż ubolewam, że marnują tu czas. Ale wolnośc na tym własnie p
                    > olega.

> Ja pisząc o idiotach, myślałem o tylko dw
                    > óch (stąd liczba mnoga) Teraz dołączam trzeciego

Ekscelencja to clown, ostatnio to udowodnił(a) smile
                    Doceniam jednak pewną zmianę postawy. Przede wszystkim nareszcie sprecyzowałaś kto jest wg Ciebie idiotą bo po tym co wypisywałaś ostatnio wielu ludzi mogło poczuć się dotkniętych. Poza tym nareszcie zauważyłaś, że ludzie mają potrzebę wypowiadania się na różnych forach także tutaj i mam nadzieję, że pomimo tego, że "marnują" tu czas skończysz z traktowaniem Ich jak kogoś gorszego.

> Jak zechcą pisać na naszym Forum, to wrócą. Nie będą chcieli? To będa pi
                    > sać tutaj smile

A dlaczego Ty ciągle to przeciwstawiasz? Zarządzanie przez konflikt? wink Mogą pisać tu i tu. Nie muszą nigdzie wracać. Postaraj się, żeby Twoje forum było dla Nich atrakcyjne zamiast Ich obrażać. Może u Ciebie nie chcą bywać bo widzą, że nic sobie nie robisz z własnego regulaminu? Ja np. nigdy nie naruszyłem Waszego regulaminu a zostałem trzecim idiotą... https://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif

>Ciebie, bo z całego tekstu wy
                    > łowiłeś tylko tyle, co wyłowiłby idiota i zrozumiałeś go na takim idiotycznym p
                    > oziomie.

Słonko, wybrałem ten fragment bo pasuje do tematu tego wątku. Nie zauważyłaś, prawda? To zdanie dzieliło ludzi na tych złych co snują bzdurne teorie i tych odważnych którzy powinni pisać u Ciebie. Taka drobna manipulacja, żeby ludzie chcieli poczuć się tymi odważnymi.

> Chociaz obiecywałam sobie wielokrotnie, ze już więcej tu nie zajrzę. Ale sła
                    > bą i mało stanowcza istota jestem smile Ot taka ułomność... wink

To nie ułomność smile Po prostu już jakoś tak jest, że kobiety częściej kierują się emocjami. Celnie trafiłem to i nie mogłaś się powstrzymać. Wiedziałem, że tu się pojawisz, zawsze wiem smile

Tak na koniec, to na Twoim miejscu zastanowiłbym się nad nazwaniem idiotą kogoś kto kilka razy udowodnił Ci jak mało wiesz na pewne tematy i jak szkodliwe jest to co piszesz. Co jest poniżej poziomu idioty? Ja nie wiem, nie jestem Twoim lusterkiem wink
                    • groch_z.kapusta Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 14:15

> A dlaczego Ty ciągle to przeciwstawiasz? Zarządzanie przez konflikt? wink Mogą pi
                      > sać tu i tu. Nie muszą nigdzie wracać. Postaraj się, żeby Twoje forum było dla
                      > Nich atrakcyjne zamiast Ich obrażać.

Trouble nie warto dać się w ten prosty sposób prowokować. Przecież waflowi, kimkolwiek jest właśnie o to chodzi. Robił wszystko by ludzi skłócać na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem , a jak już tam nie ma z kim rozmawiać to próbuje tą samą grę prowadzić tutaj.
                      On nie rozumie , że Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem może stać się z powrotem Forum Pracowników PKO BP tylko wtedy gdy adminem nie będzie na nim ukryty wafel. Tylko upływ czasu jest potrzebny by jednak zrozumiał. Okazało się , że to ci wszyscy idioci mieli rację gdy pisali że Forum Pracowników PKO BP jest dla pracowników PKO BP i to tylko oni mogą decydować jaki jest jego kształt. Nie żaden tam wafel czy mobbing. Forum bez forumowiczów nie istnieje. I to doskonale widać. Rozpaczliwe próby wafla , czy dzielne działania skutera by przywrócić dyskusję nie przyniosły skutku. Dlaczego? Bo przecież nas w taki czy inny sposób z Forum przegnano. Trzech zbanowano, wielu wprost napisano , że nie są na swoim forum mile widziani !
                      Dajmy waflowi więcej czasu. Widać , że by to zrozumieć go potrzebuje smile
                      • troublemaker_recovery Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 15:15
                        groch_z.kapusta napisał:

> Trouble nie warto dać się w ten prosty sposób prowokować. Przecież waflowi, kim
                        > kolwiek jest właśnie o to chodzi.

To ja Ją sprowokowałem wink Nie widzisz, że je mi z ręki? Przychodzi kiedy chcę, grzeczna ostatnio się zrobiła, idiotów już jest tylko trzech, szanuje ludzi, którzy tutaj piszą smile Oczywiście udaje zaciskając zęby i przełykając łzy ale zawsze to jakiś postęp wink Napisała do mnie to i w bardzo łagodnym, jak na trouble tonie, Jej odpowiedziałem big_grin

> próbuje tą samą grę prowadzić tutaj.

Ale brakuje Jej fantazji, potrafi tylko maczugą na oślep walić. Tutaj nie da rady smile

> On nie rozumie , że Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem może stać się z powrotem Fo
                        > rum Pracowników PKO BP tylko wtedy gdy adminem nie będzie na nim ukryty wafel.

Jeszcze nie ale nie traćmy nadziei smile

> Forum bez forumowiczów nie istnieje.

Jak to bez? Przecież pisała: "Około 1000 osób miesięcznie zagląda na nasze Forum, więc jaki procent stanowią osoby, które tu piszą?" Chociaż, zaraz... Tysiąc zalogowanych czy wszystkich? Jak nie tylko o zalogowanych chodzi to ja mam codziennie kilka-kilkanaście wejść na forum często z unikalnym IP. Myślę, że to może dać np. 10-20% z tego tysiąca wink Tylko ja sam wink Jeśli to nie są tylko zalogowani (jak to 1000 unikalnych zalogowanych to wszystkich może być dużo więcej) to może to oznaczać kilkanaście, kilkadziesiąt osób a nie tysiąc. Czy to dużo jak na wszystkich pracowników PKO, byłych pracowników, dziennikarzy, klientów, pracowników konkurencji itp.?

> Dajmy waflowi więcej czasu. Widać , że by to zrozumieć go potrzebuje smile

Potrzebuje czasu ale też trzeba edukować a ja mam talent pedagogiczny... https://emoty.blox.pl/resource/jump.gif
                        • rozowy_chomik Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 15:42
                          A skąd wiadomo ile osób zagląda na forum?
                          • exworker Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 16:25
                            Moze policzyla bany ? wink
                          • troublemaker_recovery Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 18:20
                            rozowy_chomik napisał:

> A skąd wiadomo ile osób zagląda na forum?

Ciekawe pytanie smile Ktoś na pewno wie ale czy Wafel? Na forum zamkniętym są jakieś statystyki i dotyczą zdaje się tylko uczestników, tych wpuszczonych znaczy. Na otwartym chyba tego nie ma. Kotwica pewnie wie smile Jego zapytaj smile
                            Moim zdaniem Wredna coś zmyśla. Już wcześniej pisała o 1000 odwiedzin na Jej profilu i sobie wymyśliła, że to się na 1000 odwiedzających forum w miesiącu jakoś przekłada.
                            • ukryty_wafel Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 18:59

> rozowy_chomik napisał:
                              >
                              > > A skąd wiadomo ile osób zagląda na forum?
                              >
                              > Ciekawe pytanie smile

No a podobno ty wszystko wiesz? No myśl, kombinuj smile

>Ktoś na pewno wie ale czy Wafel?

Jak Wafel juz cos pisze, to wie smile

>Na forum zamkniętym są jaki
                              > eś statystyki i dotyczą zdaje się tylko uczestników, tych wpuszczonych znaczy.

No i tak, widze ze w ocenach twoich zdolności sie nie myliłem smile
                              Myśl, myśl, cos w koncu trafisz. Google użyj smile

> Na otwartym chyba tego nie ma. Kotwica pewnie wie smile Jego zapytaj smile

Kolejny specjalista smile No pewnie, Kotwica, Oświęć Jaśniepana smile

> Moim zdaniem Wredna coś zmyśla.

No pewnie, smile Idiota wlasnie tak mysli: "Jesli ja czegos nie wiem, to znaczy, ze wredna zmysla, łga i fałszywie pisze smile Jak ukryty milczy, to znaczy, ze jest duren i pacan smile"
                              Ja jak czegos nie wiem, to milcze.
                              Ale Geniusz Idiota od razu oskarza o niecne czyny smile

> Już wcześniej pisała o 1000 odwiedzin na Jej pr
                              > ofilu i sobie wymyśliła, że to się na 1000 odwiedzających forum w miesiącu jako
                              > ś przekłada.

No prosze. Ale nie wiedziałem jak jest, nie potrafiłem sprawdzic i siem autorytarnie wypowiedzialem, bo usiedziec na jednym miejscu nie potrafie, musze sie powymadrzac bom boski Troubkemaker smile Jestes idiota, wiec ci palcem pokażę.

zapodaj.net/36d024e9b2a2a.jpg.html" border="0" alt="https://zapodaj.net/36d024e9b2a2a.jpg.html">

Albo moze tu zerknij smile i przeproś!?

<a href=http://zapodaj.net/36d024e9b2a2a.jpg.html>image.jpg</a>

Jestes idiotą Truoble. smile
                              • ukryty_wafel Link sie zle wkleil 28.06.13, 19:04
                                Korekta
                                Palcem pokazuje
                                • exworker Re: Link sie zle wkleil 28.06.13, 19:49
                                  I tak oto nasz moderator wyzywa na forum ludzi od idiotow. Ciekawe jak to sie ma do netykiety.

A swoja droga lepiej byc idiota niz hiena bez honoru.
                                  • exworker Re: Link sie zle wkleil 28.06.13, 19:50
                                    Dla wafla takie slowa jak honor, empatia, moralnosc nie maja zadnego znaczenia gdyz nie mozna ich wyienic na premie lub uznanie szefa. Ot i caly wafel.
                              • troublemaker_recovery Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 20:00
                                ukryty_wafel napisał:

> Kolejny specjalista smile No pewnie, Kotwica, Oświęć Jaśniepana smile

Kochanie, Kotwica jest Adminem i wie więcej ode mnie o zarządzaniu tym forum, wie jakie narzędzia ma do dyspozycji i czy jest tam dostęp do statystyk i jakich. Dlatego kieruję Chomika do Niego, to oczywiste.

> No prosze. Ale nie wiedziałem jak jest, nie potrafiłem sprawdzic i siem autoryt
                                > arnie wypowiedzialem, bo usiedziec na jednym miejscu nie potrafie, musze sie po
                                > wymadrzac bom boski Troubkemaker smile Jestes idiota, wiec ci palcem pokażę.

Słodka, wiem ile masz odwiedzin na profilu . Sam Ci kilka dzisiaj dołożyłem i jakieś kilkadziesiąt wcześniej smile Często tam zaglądam i licznik bije. To są jak się domyślam statystyki od początku istnienia profilu. Musisz wiedzieć, że odwiedziny a użytkownicy to zupełnie różne sprawy. Tysiąc odwiedzin w roku może Ci wygenerować 20 użytkowników jak każdy zajrzy tam raz w tygodniu. Nie wiem skąd tutaj wniosek o 1000 unikalnych użytkownikach (nie odwiedzinach) miesięcznie na forum? Gdybyś pokazała swój tok rozumowania to moglibyśmy o matematyce pogadać. Temat jest mi bliski big_grin

> Albo moze tu zerknij smile i przeproś!?

Po co dajesz mi link do zrzutu ekranu? Nie lepiej po prostu do profilu Tam dane zawsze aktualne smile

> Jestes idiotą Truoble. smile

To jest ta Twoja rozmowa na wyższym poziomie? https://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif
                                • ukryty_wafel Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 20:39
                                  >
                                  >
                                  > Słodka, wiem ile masz odwiedzin na profilu .

Wiesz? Teraz tak. To mnie cieszy, wczesniej nie wiedziałes wiec bladziles.

> Sam Ci kilka dzisiaj dołoży
                                  > łem

O tak. 1000 pewnie smile Wiesz, to sie leczy smile

>i jakieś kilkadziesiąt wcześniej smile

O tak. Kilkadziesiąt smile a nie kilkaset? Gapiles sie na fotki tyle razy? smile

> Często tam zaglądam i licznik bije.

Moze Tobie bije smile ale rozumiem, ze siedziałeś przed monitorem i robiłeś mi tłum smile Dobre smile

>To
                                  > są jak się domyślam statystyki od początku istnienia profilu.

Znowu sie domyslasz smile? Ech.... masz łeb jak sklep smile

>Musisz wiedzieć,
                                  > że odwiedziny a użytkownicy to zupełnie różne sprawy.

Ja rozumiem, ze w Twoim przekonaniu jestem idiotka\idiota, ale pokazując Ci ilosc odwiedzin, pokazalem Ci palcem, to czego wczesniej sie domyslales. Potrafie odróżnić ilosc odwiedzin z unikalnych IP od przewijania strony smile

>Tysiąc odwiedzin w roku m
                                  > oże Ci wygenerować 20 użytkowników jak każdy zajrzy tam raz w tygodniu.

No tak - Ty to wszystko potrafisz smile Wszystko zamienić w bełkot majacy na celu ukrycie twojego zagubienia i braków argumentow smile. Ale pewnie wiesz, ze mozna sobie zaimplementować odpowiedni skrypt, wskazujący statystyki forum czy dowolnej strony smile i wtedy wiesz dokładnie ile masz unikalnych kliknięć? Znasz strony, ktore pomagają zaanalizowac ruch na stronie?
                                  To Poszukaj.

>Nie wie
                                  > m skąd tutaj wniosek o 1000 unikalnych użytkownikach (nie odwiedzinach)
                                  > miesięcznie na forum?

Myśl dalej Gieniuszu smile Myśl dalej smile

> Gdybyś pokazała swój tok rozumowania to moglibyśmy o mate
                                  > matyce pogadać. Temat jest mi bliski big_grin
                                  >
                                  Podpowiedzi sie skończyły smile Teraz wysil swoja resztę szarych komorek smile

> > Albo moze tu zerknij smile i przeproś!?
                                  >
                                  > Po co dajesz mi link do zrzutu ekranu?

Bo twierdziłeś, ze nie wiesz skad wiem ile osob mnie odwiedziło. Wiesz, ja swoj profil znam lepiej od Ciebie wiec wiem jak to jest z tymi odwiedzinami. Ale ty dalej gdybaj smile

> Nie lepiej po prostu do profilu Tam dane zawsze aktualn
                                  > e smile
                                  >
                                  No ale ty tam nie trafiłeś, wiec ci wkleilem/am zrzut smile

> > Jestes idiotą Truoble. smile
                                  >
                                  > To jest ta Twoja rozmowa na wyższym poziomie?

Nie, to jest rozmowa na poziomie mojego rozmowcy. Exworker tez tego załapać nie noże, chyba mu wkleje tu zaraz listę inwektyw jakimi obdarzył rozmowcow, smile
                                  Tu wolno przeciez wszystko? Ty z tego korzystasz obrazajac mnie od dawna, wiec czemu ja miałbym sobie oszczędzić? smile Nikt ci uwagi nie zwracał wiec ci pokazuje, ze "jak Kuba Bogu tak Bóg Kubie"...
                                  Trzeba było nie zaczynać. Prosiłem Cie ale musiałeś postawic na swoim. Wiec jesli moje milczenie obrałeś jako słabość, sam mnie sprowokowales.

PS: Exworker, jestes idiota tak znanym, ze nie odpowiadam Ci, bo szkoda mi slow. Dwanaście slow to o dwanaście za duzo. Tylko Ci przypomne, ze ja nie jestem w stanie Cie pokonac na inwektywy, wiec tobie odpuszcze. Po prostu żal mi ciebie. Powtorze, bo wciaz nie mozesz załapać: idiotów na tym forum jest tylko trzech. Wszystkich innych nigdy za idiotów nie uważałem. Mimo, ze z przyjemnoscia pewnie by mnie opluli, ja ich cenie i jest mi smutno, ze nie mozemy porozmawiac na jakis fajny temat. No ale coz.... Tak bywa.

Buzka smile

• rozowy_chomik Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 20:54
                                    Możemy porozmawiać na wiele tematów tylko warunki muszą być partnerskie. Zrezygnuj z administratora zostań jednym z nas pozbądź się uprawnień które zaburzają ci zdrowy rozsądek i może wszystko wróci do normalności. Bez tego to nikt już z tobą i u ciebie nie chce gadać bo najpierw mu nawrzucasz a później albo zbanujesz albo conajmnie obrazisz.
                                    • ukryty_wafel Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 21:10
                                      rozowy_chomik napisał:

> Możemy porozmawiać na wiele tematów tylko warunki muszą być partnerskie.

Rozumiem, ze najpierw musze przestac byc Administratorem bys ze mna porozmawiał?
                                      A czemu? Bo ci nie pasuje jako Admin?

> Zrezyg
                                      > nuj z administratora zostań jednym z nas pozbądź się uprawnień które zaburzają
                                      > ci zdrowy rozsądek i może wszystko wróci do normalności.

A moze zróbmy inaczej, prościej. Zaakceptujmy rzeczywistosc. To co jest. Spróbujmy przez 3 miesiące spróbować pisac normalnie bez atakowania, bez łamania zasad wspolzycia, bez szukania spiskow. Jak koledzy i kolezanki z pracy. To wtedy moze ja rzeczywiscie juz nie bede potrzebny?

> Bez tego to nikt już z
                                      > tobą i u ciebie nie chce gadać bo najpierw mu nawrzucasz a później albo zbanuj
                                      > esz albo conajmnie obrazisz.

Wiesz, to zróbmy ten eksperyment smile w ktorym moze po raz kolejny juz kazdy sam zauważy, ze ja nigdy nie zbanowalem kogos za to, ze go nie lubiłem, nie zgadzalem czy mi sie nie podobało co o mnie myślał? No bo jak mam udowodnic, ze to bzdura, jesli nie mam okazji tegonudowodnic? Myslisz, ze to ja skasowalem wpisy, w ktorych np. Exworker wymyślać mi od skurwieli i obrazal mojego zmarłego ojca? Nie ja. Ale...
                                      Bo ciagle stawiasz warunki ale negocjacje to takze pokazanie, ze cos mozna dac z siebie?
                                      Wiesz, powrót na forum tylko po to by atakowac, to żadne rozwiazanie. Wiec co zaproponujesz w zamian?
                                  • exworker Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 21:01
                                    Ale zawsze mozesz mnie pokonac na argumenty.

Czyz Twoje forum nie umarlo, odkad hmm tzw. moderujesz ?
                                    Czyz ludzie nie moga Cie juz zniesc ?
                                    Czyz nie byloby honorowo ustapic z funkcji ?

Dla mnie zawsze bedziesz ucielesnieniem czlowieka zniszczonego przez korporacje, takiego korporacyjnego upiora ktory juz dawno zapomnial, co to wartosci, honor, empatia, zgoda wewnetrzna.

• exworker Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 21:04
                                      Co taka nerwowa dzis ? Szef zle spojrzal ? Czy moze zaczyna docierac, ze ludzie wiedzacy co robisz w sieci i na codzien mowiacy Ci dzien dobry, gardza Toba i Twoja praca ?
                                      • ukryty_wafel Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 21:28
                                        exworker napisał:

> Co taka nerwowa dzis ?

Nerwowa? Wyluzuj smile widzisz cos, czego nie mam. Mam za soba udany dzien smile

>Szef zle spojrzal ?

Szefowa smile Nie, nie spojrzał żle smile Generalnie sie ze wzajemnoscia bardzo lubimy.
                                        Miałem dobre wieści i dobry dzien. Zarząd dzisiaj cos fajnego uchwalił. Cos sie udało zalatwic dla pracownikow, i generalnie jest super smile

> Czy moze zaczyna docierac, ze ludzie
                                        > wiedzacy co robisz w sieci i na codzien mowiacy Ci dzien dobry, gardza Toba i
                                        > Twoja praca ?

Nie. Nie dociera, bo wbrew twoim tezom, ludzie mówiący mi na codzien "dzien dobry" wiedza kim jestem i co robie w Banku. A ci co wiedza co robie na naszym Forum ciagle się mnie pytaja: " Po cholere sie wysylasz"? "Na co liczysz?" "Po co ci to?" Patrza jak na don Kichota z La'manchy. Jak uznam, ze sie nie uda, to tak jak sie pojawiłem jako pierog, to jako Wafel znikne smile w odroznieniu od Ciebie, stac mnie na to. Bo w realnym swiecie mam co robic.
                                        Ale nic na sile nie da sie zrobic. Nic....

• exworker Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 21:39
                                          Nie uda ? Juz sie nie udalo. Zrazilas do sieb wszystkich, zabilas nasze forum az musielismy otworzyc nowe.

Czyli nie widzisz tej pogardy w ich oczach....nie dziwie sie. Ty nic nie widzisz tylko swoj fanatyzm.
                                          • exworker Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 21:41
                                            Masz w realu co robic ? Dziwne, bo ja takiego nieroba siedzacego caly dzien w internecie to jeszcze nie widzialem.
                                            • exworker Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 21:44
                                              Aha, z fukcja moderatora wiazane sa takie przymioty jak bezstronnosc, kultura, inteligencja.

Nie masz zadnych z tych cech. Don Kichot moderatorem ? Obrona wizerunku ?

Jestes zwyklym podly, cenzorem. Tylko tyle. I az tyle.

Ps.
                                              Popatrz dokladnie, jak na Ciebie patrza ludzie w pracy. Taka dobra rada czlowieka z doswiadczeniem zyciowym.
                                              • ukryty_wafel Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 22:11
                                                exworker napisał:

> Aha, z fukcja moderatora wiazane sa takie przymioty jak bezstronnosc, kultura,
                                                > inteligencja.

Aaaaa! I ty masz to oceniac? Mam zacytowac jak Ty sie zachowywałes?
                                                Następny ktory jak mu brakuje argumentow, to sięga po argumentum ad absurdum.
                                                Kali kraść krowę to dobrze, ale Kalemu ukraść krowę to złe. smile
                                                Kochany, ja jestem zawsze soba, za to zapewniam Cie, ani jednej decyzji jako Admin nie podjąłem kierując sie subietywizmem. Ani razu, nie skasowalem ani jednego wpisu mnie personalnie obrazajacego, albo z ktorym sie nie zgadzalem. Wie to Mobbi, bo Admin-Zalozyciel widzi co robi kazdy z Moderatorow. Wiec Bujaj sie Exworker ze swoimi insynuacjami.

>
                                                > Nie masz zadnych z tych cech.

Maja je tylko Aniolowie. Ale aniolowie nie maja mozliwosci zostac Adminami, nie zgłaszają sie smile

>Don Kichot moderatorem ? Obrona wizerunku ?

Nadal nie kumasz smile Jestes wiekszym idiota niz mi sie wydawało. smile
                                                >
                                                > Jestes zwyklym podly, cenzorem. Tylko tyle. I az tyle.
                                                >
                                                Nie, nie jestem. Cenzorem jest ktos, kto kasuje wylacznie te teksty, ktore nie sa zgodne z czyimś poglądami. Nie usunalem ani jednego postu, z powodu odmienności pogladow.
                                                Ale nie Uwierzysz prawda? smile

> Ps.
                                                > Popatrz dokladnie, jak na Ciebie patrza ludzie w pracy.

Patrze smile

>Taka dobra rada czlowie
                                                > ka z doswiadczeniem zyciowym.

Oooo! A od kiedy ty je masz? Od wczoraj? Wow! Ile kosztowało?
                                            • ukryty_wafel Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 22:05
                                              exworker napisał:

> Masz w realu co robic ?

Cały czas smile

>Dziwne, bo ja takiego nieroba siedzacego caly dzien w i
                                              > nternecie to jeszcze nie widzialem.

Nie siedzę całego dnia w internecie. To znaczy jestem cały dzien i noc tylko w Twojej głowie smile
                                              Weź pigułkę smile
                                          • ukryty_wafel Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 22:03
                                            exworker napisał:

> Nie uda ? Juz sie nie udalo.

Co sie nie udało?

>Zrazilas do sieb wszystkich, zabilas nasze forum a
                                            > z musielismy otworzyc nowe.

Nie Twoje były Panie dyrektorze smile Nie twoje Panie Konkurencja smile

>
                                            > Czyli nie widzisz tej pogardy w ich oczach....nie dziwie sie.

Bys sie zdziwił, gdybys to zobaczył smile

>Ty nic nie widzis
                                            > z tylko swoj fanatyzm.

Chlopie. Znowu projektujesz na mnie swoje kompleksy. Weź pigułkę smile
                                    • ukryty_wafel Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 21:21
                                      exworker napisał:

> Ale zawsze mozesz mnie pokonac na argumenty.

Wiesz, z drugiej strony musi byc istota nie tylko umiejaca pisac i czytać ale jeszcze potrafiąca zrozumiec to co sie do niej pisze, potrafiąca zrozumiec co czyta i mająca zdolność do cywilizowanego traktowania przedmówcy. Zadnego z tych elementów nie masz.

>
                                      > Czyz Twoje forum nie umarlo, odkad hmm tzw. moderujesz ?

Nie. Wciaz zyje. Ale wyeliminowano chamstwo, brak szacunku do rozmowcow i ślepe atakowanie gdy kończyły sie argumenty. Dyskusje tam wciaz trwają. Przychodza nowe osoby, z ktorymi moze rzadziej ale mozna popisac. Kiedy inni zaczna pisac, wroci normalność. Wielu ludzi liczyło sie juz ze słowami, nawet ostatnie dyskusje o demokracji na Forum były juz cywilizowane, to wielki postęp. Forum bez ciebie nie umarło.

> Czyz ludzie nie moga Cie juz zniesc ?

Wiesz, ja ciebie tez nie moge znieść, ale potrafie spokojnie z Toba porozmawiac,
                                      Jesli ty rozmawiasz tylko z tym, kogo kochasz, to ci wspolczuje.
                                      Ja nawet jak milcze i nie pisze, to sporo osob tutaj mysli o mnie,
                                      Jakos po lekturze wpisow na tym Forum uwazam, ze wiekszosc mna zyje. Z Toba na czele smile

> Czyz nie byloby honorowo ustapic z funkcji ?

Nie. Bo ja mam honor. A ustępują tylko ci, ktorzy honor stracili.
                                      Pociesze Cie, ja znikne z Forum pracownikow PKO BP, wiesz kiedy?
                                      Kiedy cel, ktory mi przyświeca, zostanie osiągnięty.
                                      A cel wyartykulowalem wielokrotnie: Kiedy skonczy sie opluwanie pracownikow Centrali. Kiedy zaczna sie merytoryczne i spokojne pozbawione agresji dysusje, kiedy zaczniecie sie szanowac pomimo roznic swiatopogladowych, kiedy nie bedzie sie atakowac kazdego, kto ma inne zdanie.
                                      Kiedy wszystko na forum sie uspokoi, kiedy wreszcie na Forum zaczna sie normalne, ludzkie rozmowy, ja znikne. Powiem: do widzenia, i puf.... Wafel zniknie. Obiecuje Ci smile
                                      >
                                      > Dla mnie zawsze bedziesz ucielesnieniem czlowieka zniszczonego przez korporacje

Wiesz, dla ciebie moge byc cesarzem Chin. Ale nie płeć bzdur.

> , takiego korporacyjnego upiora ktory juz dawno zapomnial, co to wartosci, hono
                                      > r, empatia, zgoda wewnetrzna.

Nie wiesz czym sa wartosci, honor i empatia. Nie wiesz....
                                      >
                                      >
                                      • exworker Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 21:32
                                        ukryty_wafel napisał:

> Nie. Wciaz zyje. Ale wyeliminowano chamstwo, brak szacunku do rozmowcow i ślepe
                                        > atakowanie gdy kończyły sie argumenty. Dyskusje tam wciaz trwają. Przychodza n
                                        > owe osoby, z ktorymi moze rzadziej ale mozna popisac. Kiedy inni zaczna pisac,
                                        > wroci normalność. Wielu ludzi liczyło sie juz ze słowami, nawet ostatnie dyskus
                                        > je o demokracji na Forum były juz cywilizowane, to wielki postęp. Forum bez cie
                                        > bie nie umarło.

Dyskusje Twoje i skutera tudziez myszy ? Tak, trwaja, potwierdzam. Wyeliminowano wiekszosc piszacych czyli pracownicy pko to najbardziej chamscy, prymitywni ludzie sposrod roznych pracodawco. Uwazam inaczej.

> Wiesz, ja ciebie tez nie moge znieść, ale potrafie spokojnie z Toba porozmawiac

Ty to nie ludzie i nie wiekszosc forum.
                                        > ,
                                        > Jesli ty rozmawiasz tylko z tym, kogo kochasz, to ci wspolczuje.
                                        > Ja nawet jak milcze i nie pisze, to sporo osob tutaj mysli o mnie,
                                        > Jakos po lekturze wpisow na tym Forum uwazam, ze wiekszosc mna zyje. Z Toba na
                                        > czele smile

Ty z nikik nie rozmawiasz tylko narzucasz swoje poglady a w przypadku braku reUltatu banujesz. Nie wiesz, co to rozmowa, stad Twoje forum zamarlo.

> > Czyz nie byloby honorowo ustapic z funkcji ?
                                        >
                                        > Nie. Bo ja mam honor. A ustępują tylko ci, ktorzy honor stracili.
                                        > Pociesze Cie, ja znikne z Forum pracownikow PKO BP, wiesz kiedy?
                                        > Kiedy cel, ktory mi przyświeca, zostanie osiągnięty.
                                        > A cel wyartykulowalem wielokrotnie: Kiedy skonczy sie opluwanie pracownikow Cen
                                        > trali. Kiedy zaczna sie merytoryczne i spokojne pozbawione agresji dysusje, kie
                                        > dy zaczniecie sie szanowac pomimo roznic swiatopogladowych, kiedy nie bedzie si
                                        > e atakowac kazdego, kto ma inne zdanie.
                                        > Kiedy wszystko na forum sie uspokoi, kiedy wreszcie na Forum zaczna sie normaln
                                        > e, ludzkie rozmowy, ja znikne. Powiem: do widzenia, i puf.... Wafel zniknie. Ob
                                        > iecuje Ci smile

Ustepuja Ci, ktorzy maja honor a ktorych nie chca. Ciebie nie chca. Twoje trwanie to ńie hońor ale arogancja i lekcewazenie ludzi.

> > Dla mnie zawsze bedziesz ucielesnieniem czlowieka zniszczonego przez korp
                                        > oracje
                                        >
                                        > Wiesz, dla ciebie moge byc cesarzem Chin. Ale nie płeć bzdur.

Zabrac Ci przycisk "banuj" i nagle okazuje sie, ze jestes nikim.

> > , takiego korporacyjnego upiora ktory juz dawno zapomnial, co to wartosci
                                        > , hono
                                        > > r, empatia, zgoda wewnetrzna.
                                        >
                                        > Nie wiesz czym sa wartosci, honor i empatia. Nie wiesz....
                                        > >
                                        > >
                                        Wiem. Duzo poswiecilem na ich rzecz. A Ty ? Z glupiej funkcji w sieci mie umiesz zrezygnowac.....
                                  • troublemaker_recovery Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 21:46
                                    ukryty_wafel napisał:

> Ale pewnie wiesz, ze mozna
                                    > sobie zaimplementować odpowiedni skrypt, wskazujący statystyki forum czy dowoln
                                    > ej strony smile i wtedy wiesz dokładnie ile masz unikalnych kliknięć? Znasz strony
                                    > , ktore pomagają zaanalizowac ruch na stronie?
                                    > To Poszukaj.

Misiu, ja nigdzie nie kwestionuję ilości odwiedzin (nie znam jej) a tym bardziej nie atakowałem Ciebie odpowiadając Chomikowi. Zastanawiam się tylko jakich narzędzi użyłaś do obliczenia. Na forum ten "odpowiedni skrypt" to Google Analytics ale czy masz dostęp do tych statystyk? To tajemnica Agory chyba wink Jak tak to ok. po prostu napisz a nie kombinujesz z tysiącem na swoim profilu jakby to wiele wspólnego miało smile

> Bo twierdziłeś, ze nie wiesz skad wiem ile osob mnie odwiedziło.

Nie twierdziłem. To każdy wie bo info jest na profilu.

> Tu wolno przeciez wszystko? Ty z tego korzystasz obrazajac mnie od dawna, wiec
                                    > czemu ja miałbym sobie oszczędzić? smile

Wszystko co nie łamie regulaminu Agory i Netykiety i ja tego przestrzegam.
                                    Stokrotko, ze względu na poziom jaki dzisiaj reprezentujesz pozwolę sobie odpocząć od rozmowy z Tobą tak długo aż będziesz znowu gotowa do spotkania z kulturalnymi ludźmi. Jak ochłoniesz za kilka dni to wróć i pogadamy znowu smile
                                    • ukryty_wafel Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 22:01

> Misiu, ja nigdzie nie kwestionuję ilości odwiedzin (nie znam jej)

No jak to nie, jak tak smile

>a tym bardzie
                                      > j nie atakowałem Ciebie odpowiadając Chomikowi.

Ależ skądże Dziubdziulku smile nawet przez myśl mi nie przeszło smile Ale jak ktos przeczyta poniższe maile zauważy, ze ty nie masz zielonego pojecia ale gdybasz, jak pokazuje palcem, to kombinujesz, a jak tracisz pewnosc to sie przymilasz smile Manipulancie wstrętny smile
                                      Nie masz zielonego pojecia skad wiem to co napisałem, zapewniam Cie, ze nie gdybam.
                                      I dziekuje za reklamę mojego profilu smile bedzie sie tam działo, oj bedzie smile

> Zastanawiam się tylko jakich na
                                      > rzędzi użyłaś do obliczenia.

Zastanawiaj sie smile ulatwie, ze nie sa ogolnie dostępne i sobie ich nie wygooglujesz smile

> Na forum ten "odpowiedni skrypt" to Google Analyti
                                      > cs ale czy masz dostęp do tych statystyk?

Nietylko Google Analitics. Nie słyszałeś o Alexie? Wow, Troubke, jest gorzej niz myślałem smile

> To tajemnica Agory chyba wink

Chyba... Nie masz pewności, prawda?

> Jak tak t
                                      > o ok. po prostu napisz a nie kombinujesz z tysiącem na swoim profilu jakby to w
                                      > iele wspólnego miało smile

Pozostawiam Cie w Twojej niewiedzy smile Podelektuje sie, satysfakcja smile
                                      >
                                      > > Bo twierdziłeś, ze nie wiesz skad wiem ile osob mnie odwiedziło.
                                      >
                                      > Nie twierdziłem. To każdy wie bo info jest na profilu.

Nie. Twierdziłeś. Imputowanie, ze cos wziąłem z palca jest twoja metoda manipulacji.
                                      Zastosowalas to tez wtedy, kiedy na nie mogłem sie na cos co nie jest do publicznej wiadomosci powołać w dyskusji o whistleblowingu. Tez mi imputowales, ze nie wiem co pisze, smile

>
                                      > Wszystko co nie łamie regulaminu Agory i Netykiety

No widzisz. O, prosze. Nagle sobie o regulaminie przypomnialeś ha ha ha.
                                      Prosze! Dobrze, dobrze. smile Teraz zobacz na sobie jak to działa smile Dostajesz lekcje pogladowa. smile

>i ja tego przestrzegam.

O tak.szczegolnie w watku o robieniu szopki na naszym Forum,
                                      Widzisz, kiedy ty mozesz kogos kopać, insynuować i obrazac to ci Netykieta przez myśl nie przejdzie. Podpuszczasz ludzi do niszczenia kogos, kto tylko stara sie pilnować tych zadad. Zarzucasz mi, ze stosuje netykiete jako oręż. Ludziom to wcisnales. A teraz co?
                                      Pokazuje, jak dzialasz. Robie dokładnie to samo co ty? I co? Ha ha ha ale ubaw smile

> Stokrotko, ze względu na poziom jaki dzisiaj reprezentujesz pozwolę sobie odpoc
                                      > ząć od rozmowy z Tobą tak długo aż będziesz znowu gotowa do spotkania z kultura
                                      > lnymi ludźmi.

Ależ prosze uprzejmie smile odpoczywaj ile wlezie smile wiem, zmeczylem Cie. Na tym poziomie szybko wymiekles. Ja cos takiego wytrzymuje dzien, w dzien od dłuższego czasu smile

> Jak ochłoniesz za kilka dni to wróć i pogadamy znowu smile

Ale ja wciaz jestem na looziku smile ale poczekam smile Dowiedz sie popytaj po kolegach, jak mozna widziec to, czego nie wiesz smile
                                      Dobranoc smile
                                    • groch_z.kapusta Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 22:40
                                      Daj mu już odpocząć. Na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem nic się nie dzieje to przychodzi tu trochę pomieszać. Tak jak przypuszczałem zatęsknił za nami smile. Nie sądziłem tylko , że tak szybko to się stanie.
                                      Chomik ma rację. Wafel moderator niszczy wszystko naokoło. Takie mam zdanie a on je tylko potwierdza. Zrobił tylko jedną dobrą rzecz. Swoim spsobem administrowania doprowadził do powstania drugiego forum , na które nie ma już wpływu.
                                      • troublemaker_recovery Re: poniżej poziomu idioty? 28.06.13, 22:47
                                        groch_z.kapusta napisał:

> Daj mu już odpocząć.

Już dałem smile Tylko mi qrcze odpowiedź dla Myszy zakopał i Mysza może jej nie znaleźć a powinna smile Pozwolę sobie tutaj odkopać link bo to ważne wink big_grin
                  • q.p.r Re: Jak gadać o idiotach 28.06.13, 17:08
                    ukryty_wafel napisał:

> QPR - powiem Ci, że spokojnie przy piwie, zakochałbyś
                    > sie we mnie na trzeźwo smile ale Twój wybór, masz prawo pić piwo z kim chcesz.

no qrede wez wrzuc fotke jakas fajna na priva zebym kota w worku nie kupowal a da sie zrobic zamiane wink
    • skuter44 Re: zarządzanie przez konflikt 27.06.13, 12:20

scooter004 napisał: Teraz tak samo zaczął pisać skuter. Jego słowa można streścić tak że centrala niczemu nie jest winna, a plany i organizacja to w ina oddziałów i regionów.Czemu to służy Panowie. Mamy jeden bank i wszyscy jedziemy na tym samym wózku.

Proszę dać przyklady takich moich wypowiedzi. Tylko proszę nie wyrywać zdań/słów z całej wypowiedzi. A może zacytujesz moją wypowiedź z przed lat ?! Mnie akurat nie zależy na tym by bronić kogokolwiek - z centrali czy regionów , poza pracownikami wykonującymi usługi lub czynności zapleczowe. -wink . A wogóle ostatnio piszę ogólnie bo nie znam szczegółów i nie chcę wywłóczyć dalej problemów wewnętrznych banku. O ROD-ach pisałem to samo od kilku lat i teraz tego nie powtórzyłem, choć zdania nie zmieniłem. Cieszę się jednak, że moje wnioski stają się bardzo aktualne. A już szczytem insynuacji jest jakobym uważał, że " plany i organizacja to wina oddziałów i regionów".

Przepraszam, za dodatkowe, przypadkowo przekazane "informacje". Kotwicę proszę o usunięcie tego wpisu z wykazem.
      • skuter44 Re: zarządzanie przez konflikt 27.06.13, 12:40
        Na tym wątku piszę kanałach informacji w banku, że wg mnie, na forum przeważają informacje pracowników o zachowaniach przełozonych, o wysokich planach, złych procedurach,.... Chyba zgodzisz się, że bardzo mały jest dopływ informacji z centrali na forum. O dzialaniach centrali pisze nieraz Wafel.
        Podtrzymuję dlatego swoje zdanie o kierunkach i źródłach informacji . Pisze, że konflikty są na linii podwładny-przełożony i czego dotyczą . Co wcale nie znaczy , że przez to jakoby oczyszczam centralę od błędów w zarządzaniu, przemilczam te błedy a widzę je tylko w oddziałach i OR. Przecież system planowania i rozliczania sprzedazy, polityka kadrowa, nadzór na funkcjonowaniem oddziałów to dzieło i domena centrali. Co jest oczywiste.
        • agrafek10 Re: zarządzanie przez konflikt 28.06.13, 22:41
          Przeczytałam całą dyskusję wszczętą dzisiaj.....

KTOŚ z centrali ( napisałam KTOŚ bo zauważyłam że bawi się nami uważając że wątpliwości co do płci podniecają nas wink)

kłamie...zbanował więcej osób , między innymi mnie...nie dając ostrzeżenia...następnie zaliczając mnie do pakietu idiotów....

nie mam złudzeń co do KTOSIA

zastanawiam się w jakim celu zjawia się na tym forum.....kumple z centrali mówią : daj se siana

i my się pod tym podpisujemy wink))
          • agrafek10 Re: zarządzanie przez konflikt 28.06.13, 22:49
            nie masz ktosiu szacunku dla zwykłych wyrobników...nawet nie zdajesz sobie sprawy ile złego uczyniłeś w kontaktach Wy-My

widzisz,człowieku - intelekt to nie wszystko...brakuje Ci empatii, pochylenia się nad maluczkimi tego świata ...

często bywam na szkoleniach....w tej firmie pracują świetni ludzie - empatyczni, inteligentni, z poczuciem humoru...

złą robotę robisz...złą

ale w swoim zadufaniu NIGDY nie przyznasz mi racji...bo ja mikra jestem wobec CIEBIE, wyjątkowej postaci, którą podziwia szef ( nie omieszkałeś w swojej skromności powiadomić go że Wafel to Ty)

i dla współpracowników, którzy mówią: daj se spokój ( w podtekście: to hołota jest)

• zocha37 Re: zarządzanie przez konflikt 28.06.13, 23:19
            agrafek10 napisał(a):

> kłamie...zbanował więcej osób , między innymi mnie...nie dając ostrzeżenia...na
            > stępnie zaliczając mnie do pakietu idiotów....

i mnie tyż,(pariasa znaczy się) za piosenkę o cenzurzehttps://tiny.pl/hsdg2 a babuliną zajął się Sancho Pansa za Agrafkę (wówczas co to najpierw zniknął jej wpis a potem jakimś cudem się pojawił ) https://tiny.pl/hsf3f
            • agrafek10 Re: zarządzanie przez konflikt 28.06.13, 23:26
              no widzisz, Zocha...taki duży a taki głupi wink))))))))))
              • zocha37 Re: zarządzanie przez konflikt 28.06.13, 23:40
                agrafek10 napisał(a):

> no widzisz, Zocha...taki duży a taki głupi wink))))))))))

no nie wiem czy dużyhttps://tiny.pl/hsf34 pokazał tylko zadowoloną buźkę i duży kapelusz big_grin
                Trouble to co innego, przyznał się,że ma 182 cm winkbig_grin
                • troublemaker_recovery Re: zarządzanie przez konflikt 02.07.13, 14:13
                  zocha37 napisała:

> no nie wiem czy dużyhttps://tiny.pl/hsf34 pokazał tylko zadowoloną buźkę i duży
                  > kapelusz big_grin

Wzrost 170
                  Waga 52
                  Biust 89
                  Talia 60
                  Biodra 90

Sa przecież nowe fotki https://emoty.blox.pl/resource/jump.gif

Więcej zdjęć jest tutaj, to z dużym kapeluszem też wink i są tam również dane fotografa których zabrakło mi u W.

> Trouble to co innego, przyznał się,że ma 182 cm winkbig_grin

No, tyle mam big_grin Napisałem to na forum? wink
                  • zocha37 Re: zarządzanie przez konflikt 02.07.13, 14:33
                    a jak się bawisz to jakiś taki skarłowaciały się wydajesz? no wyglądasz przy mnie jak sfilcowany dryblas..... i mnie cycki do góry unoszą, a Tobie brzusio krzywdę wyrządzić możecrying chroń klejnoty aniołku... zadbaj nieco o dietę i więcej ruchów i to nie nie tylko posuwisto-zwrotnych jak na leniuszka przystało https://tiny.pl/vzkd
                  • zocha37 Re: zarządzanie przez konflikt 02.07.13, 14:46

> > Trouble to co innego, przyznał się,że ma 182 cm winkbig_grin
                    >
                    > No, tyle mam big_grin Napisałem to na forum? wink

a nawet pokazałeś https://emoty.blox.pl/resource/wub.gif
    • zocha37 Re: zarządzanie przez konflikt 29.06.13, 18:29
      A może jeszcze demokratycznie będziemy głosować, które przekleństwa usuwać, a które nie?
    • groch_z.kapusta Re: zarządzanie przez konflikt 30.06.13, 07:53
      zocha37 napisała:

> Kłamiesz, manipulujesz i prowokujesz, a dla przypomnienia:

Na opinię jaką inni o nas mają każdy z nas pracuje sam. Mnie Twoja opinia o Waflu nie dziwi. Sam byłem przedmiotem jego manipulacji.
      To co się tu teraz dzieje pokazuje , że miałem rację. Na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem nic sensownego już się nie dzieje. Sztuczne próby wywołania tematów i ożywienia forum prowadzą do nikąd. Nikt już nie chce dyskutować z waflem by nie zostać zmieszany z błotem i to jeszcze w atmosferze wpierania , że to ten ktoś jest winny.
      Jak było do przewidzenia wafel nie jest w stanie wytrzymać bez dyskusji z nami. No bo co to za forum bez forumowiczów. Dwie , trzy osoby nawet jak wymyślą po kilka nicków pozostaną dwiema , trzema osobami.
      Tutaj pozwólmy mu na jawne pokazywanie prawdziwego oblicza. Tutaj nie może kasować wpisów , banować uczestników. Ma te same prawa , możliwości co inni. Tutaj tylko sposobem argumentacji może przekonać do swoich poglądów , jeśli tak chce robić.
      Na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem mu się to nie udało. Zwłaszcza dyskutując z Troublem wymiękał w pewnych momentach dyskusji i dalej nie argumentował , tylko atakował i obrażał. tak było w dyskusjach o mobbingu , prywatności w sieci , whistleblowingu.
      Rozumiem jego potrzebę by przychodzić teraz tu , gdzie się część dyskusji przeniosła. Mówiłem , że za nami zatęskni. Nie sądziłem , że to będzie tak szybko. Musi nas bardzo kochać , albo bardzo nienawidzić big_grin
      • ukryty_wafel Re: zarządzanie przez konflikt 30.06.13, 09:26
        groch_z.kapusta napisał:

> zocha37 napisała:
        >
        >
        > > Kłamiesz, manipulujesz i prowokujesz, a dla przypomnienia:
        >
        > Na opinię jaką inni o nas mają każdy z nas pracuje sam.

Niekoniecznie ale Przyjmijmy, ze tak.

> Sam byłem przedmiotem jego manipulacji.

Tak? A jakiej to znowuz manipulacji?

> To co się tu teraz dzieje pokazuje , że miałem rację. Na Forum Rozmowy Wafla ze
        > Skuterem nic sensownego już się nie dzieje.

Rozumiem, ze jak bedzie sie działo bezsensownie, to kamień ci z serca spadnie?
        Czy ty chlopie naprawde nie dostrzegasz, ze my sie tak ze Skuterem tylko bawimy?!
        Na Waszym tutejszym forum robie dokładnie to samo tylko tutaj chce Wak uzmysłowić, jak takie same jazdy odbieralimsmy my, kiedy to niektorzy z Was robili to miesiącami i w koncu trzeba było to przerwać. Duze słowa do małych rzeczy. Manipulowanie. Chlopie, nie wiesz czym jest manipulacja. Nawet to co teraz robie to nie manipulacja ale edukacja. Przez przykład.

>Sztuczne próby wywołania tematów i
        > ożywienia forum prowadzą do nikąd.

Sztuczne proby wywoływania tematów? Wystarczy, ze osoby ktore dra sie na całego a tutaj bryluja, nie przeszkadzają w rozmowie innym, nie zasmiecaja watkow pitoleniem o braku demokracji i powoli dyskusja zaczyna. Ty nie jestes zainteresowany dyskusja i to zadna manipulacja. Nie znam twoich wypowiedzi na temat mobbingu, na temat likwidacji ROD etc, za to masa jest twoich wpisow ma moj temat. Mowie ci, zmiencie nazwe forum na Rozmowy z Waflem i o Waflu smile monotematyczni jestescie, watki o mnie ONZ moim udziałem sa najpopularniejsze. Nawet ignorować mnie nie potraficie. Sami sobie zaprzeczacie. I to tez nazwiesz manipulacja? Zapewniam Cie, ze Twoj idol Kotwica zrobi dokladnie to, co tak pietnujecie widzac to podobno u mnie smile

>Nikt już nie chce dyskutować z waflem

Tak, widze to :! wystarczy, ze ja sie nie odzywam kilka dni, ty pierwszy komentujesz moje milczenie tutaj, razem z Troubkemakerem i Exworkerem, cudowne towarzystwo do zastanowienia sie, ze np. "Wafel sie przyczail" albo pobudza dyskusje tworząc "kolejne byty" smile
        Ja juz napisałem. Rozwiazanie jest proste: albo wpiszcie mnie na listę nieprzyjaciol i wtedy nie będziecie widziec moich wpisow albo zbanujecie mnie, bo ja nie przestanę Wam przypominać jak jestescie obludni, albo skończymy ten cyrk, powiemy sobie przepraszam i zaczniemy od poczatku czyli po ludzku i na spokojnie. smile
        To proste i na miare naszych mozliwosci. Chociaz ja wiem jak to sie skonczy. wink

> Jak było do przewidzenia wafel nie jest w stanie wytrzymać bez dyskusji z nami.

Ok jestem smile Moze chcesz bym to udowodnił? Ile chcesz, tydzien? Dwa? Napisz i to masz.

> No bo co to za forum bez forumowiczów.

Tych stad? Niektorzy z Was ktorzy jak lemingi tu przyszli i gadają tylko o Waflu i administrowaniu, to sie ciesze, ze tu przyszli i nie zasmiecaja juz naszego Forum.
        Ale ci co tu usiluja rozpocząć jakas dyskusje i nic, to ja im sie dziwie. Mądrzy ludzie, maja cos do napisania i wierza, ze z Troubkemakerem, Kotwica i Exworkerem da sie uczciwie podyskutować. Wiara ich jest wielka!

>Dwie , trzy osoby nawet jak wymyślą po
        > kilka nicków pozostaną dwiema , trzema osobami.

Nikt niczego nie wynyslam chociaz w to nie uwierzysz, ani ja ani nikt nie działa jak Ty i inni tutaj pod innymi nickami, dzieki temu, ze nikt juz tam nie zaśmieca watkow, nie ma dysusji off topic, nie krzyczy i nie atakuje na ślepo, ci co tylko czytali bojąc sie ataków powoli zaczynaja sie wypowiadac. I to forum odżyje, tyle ze bez Ciebie na przykład.

> Tutaj pozwólmy mu na jawne pokazywanie prawdziwego oblicza.

Moje oblicze tutaj jest fałszywe Bigos, tak jak Wasze oblicze tam było fałszywe.
        Zapewniam Cie, ze pol godziny w realu spowodowałoby, ze polubilibysmy sie tutaj wszyscy.
        Tylko spowodu anonimowości, w człowieku wychodzi to, co w realu jest skrywane.
        Dlatego jak sie pilnuje, by hamulce wewnętrzne były włączone, rozmowa i kontakty międzyludzkie normalnieja. Ja tutaj na Waszym Forum jestem przeciwieństwem siebie na codzien. Zapamietaj to, bo wierzysz iluzji bardziej, niz realnosci.

> Tutaj nie może kaso
        > wać wpisów , banować uczestników.

No i co, widzisz? No i co z tego Bigos? I wlasnie to pokazuje, co to zmienia, ze moge tam a tu nie moge? Cudownej jest? Piękniej? Jestes bardziej uśmiechnięty?
        Cos to zmienia? Nic. Zapewniam Cie,

>Ma te same prawa , możliwości co inni.

Tam mam mniej. Bo tam musze uwazac na słowa. Tutaj jak widze palanta, moge napisac, ze jest idiota. Tam, musze byc grzeczny smile musze byc obiektywny, a tu? Juz nie musze.
        I jak jest? Lepiej, No nie? smile

>Tutaj
        > tylko sposobem argumentacji może przekonać do swoich poglądów , jeśli tak chce
        > robić.

Moze nie Uwierzysz, ale ja wiem, ze wiecej osob przekonałem niz to, co napisem przeciwko do ludzi. Podam przykład, na naszym Forum dyskutowano o nierozliczaniu nadgodzin. Pamietasz dyskusje i to o czym pisałem? No to w przyszłym tygodniu, wejdz na Intre do działu samoobslugaHR - i zobaczysz zmiane, ktora ucieszy napewno tych, ktorzy twierdzili, ze nic nie da sie zrobic. Wiesz co mnie zawsze wściekło na naszym Forum? Ze pitolenie nie na temat stało sie reguła a wyłonienie wąskich sprawa dla ludzi w Banku czesto wymagało przekopania tysiecy maili całkowicie bezsensownych.
        Kolejna rzecz sie udała.

> Na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem mu się to nie udało.

Malo wiesz. To co chciałem, to sie udało. Natomiast mam jeszcze jedna rzecz do zrobienia i wtedy jak to zrobie, to znikne.

>Zwłaszcza dyskutując z
        > Troublem wymiękał w pewnych momentach dyskusji

Zapewniam Cie, ze nie wymiekl tylko przerwał je, bo musiałby publicznie ujawniać tajemnice firmy. Proste? Napisałem to zawsze kiedy konczylem dyskusje. Tylko to zamykało mi usta, dlatego słuchanie przechwalek Troublemakera mnie nudzilo. On juz nie pracuje w Banku, a ja tak. Jemu wszystko jedno, a mnie nie. Proste Bigos? A uwierz, to stanowi trudność dla tych, ktorzy w to nie uwierzą.

>i dalej nie argumentował , tylko
        > atakował i obrażał

Ha ha ha, jaki wydelikacony. Jejku, obrazal, atakował. To sie trzeba było odgryzc albo obrazić smile
        Prawda jest taka, ze trzeba umiec walczyć na słowa.

>. tak było w dyskusjach o mobbingu , prywatności w sieci , w
        > histleblowingu.

Tak? O prywatności w sieci? Bez jaj smile o mobbingu? Przyznałem mu wiary miejscach racje.
        O whistleblowingu? Musiałem zamilczec by nie ujawnić tajemnic firmy. W naszym Banku, whistleblowing jest legalny, osoby ktore ujawniaja informacje maja sie dobrze zas te, ktorych sprawki wychodzą na wierzch, nie pracuja juz w Banku, i wszystko zgodnie z prawem.

> Rozumiem jego potrzebę by przychodzić teraz tu ,

Niezrozumiesz. Z przyjemnoscia bym tu nie przychodził. Bo poza kloaka wylewaniem na forum i na mnie czy Mysz, nie ma tu niczego interesującego. Proste? Przychodzi tu dopiero teraz jak mi ktos podesłał co wypisujecie na moj temat. Wiec by cos przy okazji zalatwic, chce pokazac, jak to "Fajnie" jest, jak trzeba przeżyc Tomcio niektorzy robili na naszym Forum, tutaj.
        Ja to tutaj robie przy otwartej kurtynie. Nie zmieniam nickow, nie podszywam sie.

>gdzie się część dyskusji przen
        > iosła. Mówiłem , że za nami zatęskni.

Tak. Tęsknię za niektórymi ludzmi tutaj, ktorym zadnej krzywdy nie zrobiłem. Tęsknię za niektorymi nickami, i kryjacymi sie za nimi osobami, z ktorymi swietnie sie dyskutowalo, spierali, klóciło,a co w efekcie dało wiele pożytku ludziom w Banku. Tak. Tęsknię i nie ukrywa, tego, bo wiele osob to fajńi ludzie. Ale przyjęli chora argumentację osob, ktore pewnym działaniom nadali zła interpretacje i to kupili. Tak, tęsknię za naszymi kłótniami na bierzace sprawy w banku i okolicach. I wy tez tesknicie.

> Nie sądziłem , że to będzie tak szybko.

Szybciej to ty wymiekles Bigos.

> M
        > usi nas bardzo koch
        • groch_z.kapusta Wafel nie może bez nas żyć :) 30.06.13, 14:29
          ukryty_wafel napisał:

> > Na opinię jaką inni o nas mają każdy z nas pracuje sam.
          >
          > Niekoniecznie ale Przyjmijmy, ze tak.

Nie musimy niczego przyjmować. Tak już jest , że ludzie oceniają nas po tym co robimy , jak mówimy. Na tej podstawie wyrabiają sobie zdanie. Ty swoimi wypowiedziami i działaniami nie pozyskałeś tłumów na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem.

> > Sam byłem przedmiotem jego manipulacji.
          >
          > Tak? A jakiej to znowuz manipulacji?

Każdemu oponentowi w dyskusji przypisujesz słową i czyny , których nie popełniamy. Wielokrotnie brałeś czyjeś wpisy i pisałeś co wedłg ciebie autor miał na myśli mimo , że ten autor takiej myśli jaką ty wywnioskowałeś nie napisał. Ze mną też tak robiłeś. To jedna z form manipulacji , gdy jako agresor kreujesz się na niewinną ofiarę. Na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem to się nie udało. Ludzie zrozumieli co robisz i odeszli. Troublemakera , którego nie mogłeś pokonać na argumenty , nie mając innych możliwości zbanowałeś.

> Czy ty chlopie naprawde nie dostrzegasz, ze my sie tak ze Skuterem tylko bawimy
          > ?!

To po co co chwilę zachęcasz by ludzie wrócili na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem?
          Skoro się bawicie to my nie chcemy przeszkadzać. Dla nas forum było ważnym miejscem. Piaskownicę mamy gdzie indziej. Ciekawe czy i skuter tak myśli.

> Chlopie, nie wiesz czym jest manipulacja. Nawet to co teraz robie to
          > nie manipulacja ale edukacja.

Tak to już wiem. Gdy ktoś pisze tobie nie wsmak , to jest agresywnym trollem. Gdy ty piszesz to samo używając tych samych słów to jest edukacja.

>
          > Sztuczne proby wywoływania tematów? Wystarczy, ze osoby ktore dra sie na całego
          > a tutaj bryluja, nie przeszkadzają w rozmowie innym, nie zasmiecaja watkow pit
          > oleniem o braku demokracji i powoli dyskusja zaczyna.

Nie zauważyłem by na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem zaczynała się dyskusja. Widzę rozpaczliwe próby spowodowania by ktokolwiek zechciał tam napisać cokolwiek. Nawet na tematy , które do tej pory bezwzględnie tępiłeś.

> Tak, widze to :! wystarczy, ze ja sie nie odzywam kilka dni, ty pierwszy koment
          > ujesz moje milczenie tutaj, razem z Troubkemakerem i

Może nie zauważyłeś , ale mnie , Troubla i paru innych twoich ulubieńców nie ma na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem. Ty za to pojawiasz się tutaj , bo tam nikt nie chce z tobą rozmawiać.

> > Jak było do przewidzenia wafel nie jest w stanie wytrzymać bez dyskusji z
          > nami.
          > Ok jestem smile Moze chcesz bym to udowodnił? Ile chcesz, tydzien? Dwa? Napisz i t
          > o masz.

Całkowicie. My sobie rozmawiamy na tematy , na któr chcemy a ty i jako wafel i jako mysz i jako ekscelencja próbujesz wytrzymać. Trzymam za słowo smile

> > No bo co to za forum bez forumowiczów.
          > Tych stad? Niektorzy z Was ktorzy jak lemingi tu przyszli i gadają tylko o Wafl
          > u i administrowaniu, to sie ciesze, ze tu przyszli i nie zasmiecaja juz naszego
          > Forum.

No to po co jak nakręcona sprężyna co chwila namawiasz by wrócić i pisać na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem?

> >Dwie , trzy osoby nawet jak wymyślą po
          > > kilka nicków pozostaną dwiema , trzema osobami.
          >
          > Nikt niczego nie wynyslam chociaz w to nie uwierzysz,

Nie uwierzyłem smile

ani ja ani nikt nie dział
          > a jak Ty i inni tutaj pod innymi nickami, dzieki temu, ze nikt juz tam nie zaśm
          > ieca watkow, nie ma dysusji off topic,

Większość twoich personalnych ataków na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem jest off topic. Ta było w dyskusjch z Troublem. Od pewnego momentu , gdy było widać , że racja przechyla się na jego stronę zbaczałeś z tematu by mu po prostu dołożyć smile.

> Moje oblicze tutaj jest fałszywe Bigos,

Twoje oblicze Bajaderko jest tutaj takie samo jak na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem. Ja nie widzę różnicy.

> Dlatego jak sie pilnuje, by hamulce wewnętrzne były włączone, rozmowa i kontakt
          > y międzyludzkie normalnieja.

Ten żart bardzo ci się udał big_grin

> No i co, widzisz? No i co z tego Bigos? I wlasnie to pokazuje, co to zmienia, z
          > e moge tam a tu nie moge? Cudownej jest? Piękniej? Jestes bardziej uśmiechnięty
          > ?
          > Cos to zmienia? Nic. Zapewniam Cie,

Zmienia Bajaderko i to dużo zmienia. Tu nie da się zakończyć dyskusji w taki sposób jak na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem zbanowaniem exwokera albo troublemakera. Dlatego ludzie są już tu , a tam jesteście we dwóch.

>
          > Tam mam mniej. Bo tam musze uwazac na słowa. Tutaj jak widze palanta, moge napi
          > sac, ze jest idiota. Tam, musze byc grzeczny smile musze byc obiektywny, a tu? Juz
          > nie musze.

Na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem nue jesteś grzeczny i nie jesteś obiektywny.

>zobaczysz zmiane, ktora ucieszy na
          > pewno tych, ktorzy twierdzili, ze nic nie da sie zrobic. Wiesz co mnie zawsze w
          > ściekło na naszym Forum? Ze pitolenie nie na temat stało sie reguła a wyłonieni
          > e wąskich sprawa dla ludzi w Banku czesto wymagało przekopania tysiecy maili ca
          > łkowicie bezsensownych.

Dla ciebie bezsensownych , dla innych nie. To dlatego Forum Pracownikó PKO BP SA zamieniło się w Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem , że dla ciebie ważne dla wszystkich musi być to co ważne dla ciebie. Jak coś dla ciebie nie jest ważne to jest to według ciebie pitolenie.

> Malo wiesz. To co chciałem, to sie udało. Natomiast mam jeszcze jedna rzecz do
          > zrobienia i wtedy jak to zrobie, to znikne.

To jest właśnie przykład manipulacji smile

> Zapewniam Cie, ze nie wymiekl tylko przerwał je, bo musiałby publicznie ujawnia
          > ć tajemnice firmy. Proste? Napisałem to zawsze kiedy konczylem dyskusje. Tylko
          > to zamykało mi usta, dlatego słuchanie przechwalek Troublemakera mnie nudzilo.
          > On juz nie pracuje w Banku, a ja tak. Jemu wszystko jedno, a mnie nie. Proste B
          > igos?

Nie Bajaderko , nieprzekonywające. Twoje rozmowy z Troublem kończyły się inaczej.

> Ha ha ha, jaki wydelikacony. Jejku, obrazal, atakował. To sie trzeba było odgr
          > yzc albo obrazić smile

Zapomniałeś , że wpisy tych co się odgryzali wycinałeś , a w ostateczności ich banowałeś.

> > Rozumiem jego potrzebę by przychodzić teraz tu ,
          >
          > Niezrozumiesz. Z przyjemnoscia bym tu nie przychodził. Bo poza kloaka wylewanie
          > m na forum i na mnie czy Mysz, nie ma tu niczego interesującego.

A jednak nie możesz się oprzeć by tu nie być. Tylko tu możesz teraz pogadać , na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem cisza. Pewnie , że proste smile
          Sensem twojego istnienia w sieci jest przecież przekonywanie innych do swoich racji. By to robić musisz być czytany i musisz mieć rozmówców. Na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem już się nie da. Wykosiłeś wszystkich. Stąd pomysł na bloga , stąd pomysł na własne forum, stąd wizyty tutaj.

Miłem rację big_grin
          • ukryty_wafel Nie mozecie zyc bez Wafla? 30.06.13, 21:23
            groch_z.kapusta napisał:

>
            > Nie musimy niczego przyjmować. Tak już jest , że ludzie oceniają nas po tym co
            > robimy , jak mówimy.

Wiesz czemu w Biblii napisano: Nie sądzicie abyście nie byli sadzeni? Bo ludzie w swoich sądach o innych znaja tylko jedna strone medalu i ich sady nie sa obiektywne.
            Wiec jesli 10 osob mnie nie lubi, nie oznacza to, ze maja racje. Powtorze, muchy w głownie widza, ze cos jest. Nie mylą sie? To czemu Ty nie widzisz w tym czegos interesującego?

>Na tej podstawie wyrabiają sobie zdanie. Ty swoimi wypowie
            > dziami i działaniami nie pozyskałeś tłumów na Forum Rozmowy Wafla ze Skutere
            > m
            .

Owszem, patrzac na ilosc osob tu piszących, tez nie pozyskaliscie tłumów.
            Ale wiesz, co nas różni? Nawet jak nie pisze Bigos, to sie ludzie zastanawiają, co ja sadze.
            Nie trzeba lubic kogos, by go sluchac Bigos. Ja nie startuje w wyborach na Miss internetu,
            Najbardziej ukochana osobę Forum. Ja chce by mnie czytano. Bo czytajac mnie, to co pisze zapada w pamiec. Troublemaker juz dba o reklamę moich tekstów. I jedni ich nie zrozumieją,
            Inni je zrozumieją od razu a inni zrozumieją za jakis czas. Dzieki tym dyskusjom, kłótniom czego Ty i inni nie wiedza, cos sie zmieniło. W realu. To spowodowało, ze pare osob nie na żarty sie zdenerwowalo. ty tego nie wiesz, prawda?
            > Wielokrotnie brałeś czyjeś wpisy i pisałeś co wedłg ciebie autor miał na my
            > śli mimo , że ten autor takiej myśli jaką ty wywnioskowałeś nie napisał.

Tak? Ja zawsze pisze co rozumiem z tekstu jaki do mnie sie pisze. Tonie nazywa feedback.
            To nie jest manipulacja.

> To jedna z form manipulacji

Gdybym to robił, byłaby to manipulacja.

>, gdy jako agresor kreujesz się n
            > a niewinną ofiarę.

Nie jestem niewinna ofiara. Nie jestem tez

>Troublemakera , którego nie mogłeś pokon
            > ać na argumenty , nie mając innych możliwości zbanowałeś.

Nie został zbanowany za poglady! Ile razy mam to powtarzac?

> To po co co chwilę zachęcasz by ludzie wrócili na Forum Rozmowy Wafla ze Sku
            > terem
            ?

A co, nie wolno? To skasuj to. Pokazuje Ci cos smile

> Skoro się bawicie to my nie chcemy przeszkadzać.

Cudownie smile

>Dla nas forum było ważnym miej
            > scem.

Gdyby było, to byscie tam sie udzielali w dyskusjach. Ale dla Was co innego było wazne.

>Ciekawe czy i skuter tak myśli.

A ty myslisz jak skuter?
            >

>
            > Nie zauważyłem by na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem zaczynała się dysku
            > sja

Wiem, ze nie widzisz. Wielu rzeczy nie dostrzegasz smile

>. Nawet na tematy , które do tej pory bezwzględnie tępiłeś.
            >
            Nigdy nie tepilem zadnych tematów. Ani zadnych pogladow.

>
            > Może nie zauważyłeś , ale mnie , Troubla i paru innych twoich ulubieńców nie ma
            > na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem.

Zauwazylem smile doskonale smile

> Ty za to pojawiasz się tutaj , bo t
            > am nikt nie chce z tobą rozmawiać.

Nie piszcie na moj temat, to sie i ja tutaj nie pojawie smile kumasz to?
            Jak ktos pisze bzdury na moj temat, by sie dowartosciowac i wylać frustracje to w koncu sie odezwę, tylko dlatego tu pisze.
            >
            >

>
            > Całkowicie. My sobie rozmawiamy na tematy , na któr chcemy a ty i jako wafel i
            > jako mysz i jako ekscelencja próbujesz wytrzymać. Trzymam za słowo smile

Teraz zapamietaj. Mysz, to nie ja, to fajna dziewczyna, juz nie pracująca w Banku. Ekscelencjo, to ktos podszywajacy sie po kogos z centrali. Ja nie mam wielorakiej tożsamości.
            Wiecej tego nie powtorze.

>

>
            > No to po co jak nakręcona sprężyna co chwila namawiasz by wrócić i pisać na
            > Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem
            ?

Ok, nie zrozumiałes co napisałem. Do tematu nie wrócę.

>
            > Nie uwierzyłem smile

No to tkwić w błędzie to dla ciebie codziennośc smile

>
            > Większość twoich personalnych ataków na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem
            > jest off topic.

No coz. Przyjmuje krytykę, chociaz sie z nia nie zgadzam smile

>
            > > Moje oblicze tutaj jest fałszywe Bigos,
            >
            > Twoje oblicze Bajaderko jest tutaj takie samo jak na Forum Rozmowy Wafla ze
            > Skuterem
            . Ja nie widzę różnicy.

No to cos, osleples. Przyjmuje tndo wiadomosci i wspolczuje.
            >

>
            > Zmienia Bajaderko i to dużo zmienia.

Nic to nie zmienia.

>Tu nie da się zakończyć dyskusji w taki sp
            > osób jak na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem zbanowaniem exwokera albo troublema
            > kera. Dlatego ludzie są już tu , a tam jesteście we dwóch.

Ok. Cudownie, wierze wiec, ze juz tam nie wroccie?

>
            > Na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem nue jesteś grzeczny i nie jesteś obie
            > ktywny.

A zweryfikowales to co pisze? Nie, wiec mozesz dalej pisac co chcesz, smile
            >
            >

>
            > To jest właśnie przykład manipulacji smile

Nie prawda.
            >
            >
            > > Zapewniam Cie, ze nie wymiekl tylko przerwał je, bo musiałby publicznie u
            > jawnia

>
            > Nie Bajaderko , nieprzekonywające. Twoje rozmowy z Troublem kończyły się inacze
            > j.

Ty tak twierdzisz. Rozumiem, podalem ci moj punkt widzenia.
            >
            >
            > Zapomniałeś , że wpisy tych co się odgryzali wycinałeś , a w ostateczności ich
            > banowałeś.

Tak? To po pierwsze Przyjrzyj sie dokładnie, czy na pewno, po drugie pamiętaj, nie byłem i nie jestem jedynym Adminem. Przypisujesz mi wszystko. Wiec sie mylisz,

>
            > A jednak nie możesz się oprzeć by tu nie być.

A ty i inni nie moga sie oprzeć by mnie tu nie przywoływac smile

>Tylko tu możesz teraz pogadać

Wybacz, ale nie. W realu mam z kim gadać smile

>, n
            > a Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem cisza.

Ale poza Forum jest jeszcze zycie smile
            Fałszywe zalozenia wiec i fałszywe wnioski.

>Pewnie , że proste smile
            > Sensem twojego istnienia w sieci jest przecież przekonywanie innych do swoich r
            > acji.

Nie.

> By to robić musisz być czytany i musisz mieć rozmówców.

Nie. Nawet jak milcze, to o mnie rozmawiacie a jak pisze czytacie smile

> Na Forum Rozmo
            > wy Wafla ze Skuterem
            już się nie da.

Zobaczymy smile

Skasowalem tylko trzech - nie wierzysz? I paru spamiarzy, ktorzy i tutaj nie pisza.

>Stąd pomysł na b
            > loga , stąd pomysł na własne forum, stąd wizyty tutaj.

Nie. Bloga w wolnych chwilach popisze, a Ty bedziesz czytał. A inni beda go komentować.
            Zalożysz sie?

>
            > Miłem racje

Nie masz. Ale wiesz co? Podpowiedziales mi cos, za co Ci dziekuje.
            To znikam smile
            • groch_z.kapusta Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 08:43
              ukryty_wafel napisał:

> > Miłem racje
              >
              > Nie masz. Ale wiesz co? Podpowiedziales mi cos, za co Ci dziekuje.
              > To znikam smile

No popatrz na coś się przydałem smile. A ty mnie tak zwalczasz smile.
              A pamiętasz kto i kiedy to napisał:
              Jak było do przewidzenia wafel nie jest w stanie wytrzymać bez dyskusji z nami.[i]Ok jestem smile Moze chcesz bym to udowodnił? Ile chcesz, tydzien? Dwa? Napisz i to masz. [/i]
              Odpisałem , że liczę na to , że wytrzymasz całkowicie, a tu minęło niecałe 7 godzin i jesteś z nami smile

A jednak miałem rację big_grin
              • skuter44 Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 09:20
                Grochu. Coś ostatnio szalejesz .... na forum. Mieszasz mnie z forum "Rozmowy z Waflem". Zmieniasz nazwę forum , dopiero co powstałego, na "Rozmowy Wafla z skuterem". Skąd taka złośliwość ? . Skąd tam w tytule mój nick ? Rozmowy Wafla nie wystartowały. Wystosowałem gratulacje i życzenia Waflowi, że stał się bogatszy (nazwa wątku) o prywatne forum i by forum funkcjonowało. Obiecałem , że wpadnę jak bedą polemiki .I co, to jest rozmowa ? Wafel wypowiedział się/odpowiedział. I to są te rozmowy ? Nie mam przecież potrzeby rozmawiać z Waflem, na forum, najwyżej dyskutować z jego rozmówcami.
                Bądź więc poważny i niezłośliwy. -smile
                • groch_z.kapusta Odpowiedź dla nieuważnego skutera 01.07.13, 09:45
                  Skuterze, gdybyś zechciał poświęcić więcej czasu i uważnie wczytać w to co napisałem zauważyłbyś , że według mnie Forum Pracowników PKO BP to teraz Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem big_grin
                  • ukryty_wafel Re: Odpowiedź dla nieuważnego skutera 01.07.13, 10:02
                    groch_z.kapusta napisał:

> Skuterze, gdybyś zechciał poświęcić więcej czasu i uważnie wczytać w to co napi
                    > sałem zauważyłbyś , że według mnie Forum Pracowników PKO BP to teraz Forum R
                    > ozmowy Wafla ze Skuterem
                    big_grin

Jakżeś taki uważny, to nasze Forum nazywa sie Forum Pracownikow PKO BP.
                    A to, ze ty uwazasz, ze powinno nazywać sie inaczej, to ja osobiscie mam tam, gdzie słońce nie dochodzi i wiatry nie wieja. Natomiast miej człowieku litość i przestan gwalcic moja i Skutera inteligencję. Bede Ci zobowiązany.
                    • groch_z.kapusta Re: Odpowiedź dla nieuważnego skutera 01.07.13, 10:15
                      ukryty_wafel napisał:

> Jakżeś taki uważny, to nasze Forum nazywa sie Forum Pracownikow PKO BP.
                      > A to, ze ty uwazasz, ze powinno nazywać sie inaczej, to ja osobiscie mam tam, g
                      > dzie słońce nie dochodzi i wiatry nie wieja. Natomiast miej człowieku litość i
                      > przestan gwalcic moja i Skutera inteligencję. Bede Ci zobowiązany.

Ostatnio nadużywasz słowa "gwałcić" wink.
                      A co do nazwy to forum , na którym rozmawiają ze sobą pracownik centrali PKO BP (ukryty wafle), były pracownik PKO BP (szara mysz, jeśli założyć przez chwilę , że nie jest to drugi nick ukrytego wafla) i emeryt PKO BP (skuter)...trudno nazwać Forum Pracowników PKO BP. Nazwa Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem mnie wydaje się bardziej adekwatna big_grin.
                      Pozwól mieć własne zdanie i nie gwałć mnie big_grin bym je zmieniał big_grin... Przy okazji to może trzeba się zastanowić czy nie wystąpić do adminów gazety z wnioskiem o zmianę nazwy forum założonego przez mobbiego. Teraz ta nazwa jest nadużywana. Nie ma wiele wspólnego z pracownikami PKO BP. Historia uczy , że zmiany nazw forów mają miejsce i pomoc forumowiczów jest tu bezcenna big_grin
                      • exworker Re: Odpowiedź dla nieuważnego skutera 01.07.13, 10:18
                        Osobiscie to raczej jest forum adminow.
                  • skuter44 Odpowiedź dla nieuważnego skutera 01.07.13, 19:59
                    groch_z.kapusta napisał: Skuterze, gdybyś zechciał poświęcić więcej czasu i uważnie wczytać w to co napisałem zauważyłbyś , że według mnie Forum Pracowników PKO BP to teraz Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem.

Najpierw przepraszam, faktycznie nie zauważyłem o którym forum piszesz.
                    A więc do rzeczy. Poczytaj jeszcze raz wpisy z ostatnich 2 tygodni na forum Mobbiego. Zauważysz, że nie masz racji. Nie masz żadnych podstaw do zmiany nazwy forum, na podstawie wpisów na tym forum. Sytuacja która opisujesz moze dotyczyć tylko kilku moich, rozpoczynanych moich wątków. Nie ma na ogół wpisów na otwierane przeze mnie wątki, o charakterze newsów. Nie dlatego, że tematy są nieciekawe tylko z tego powodu, że uruchamiam je ja - facet niewiarygodny, nieciekawy, trefny. Częściowo trefny jako b.moderator, moderator służbista , forumowicz zgadzający sie często z Waflem, który niesłusznie (ale często) jest nietolerowany przez część forumowiczów.
                    W każdym razie nie ma absolutnie podstaw do nazwania tego forum - Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem. To jest taka prawda jak bym drugie forum nazwał - Gospodarstwo Exworkera i Zosi.
                    Naprawde nie masz racji Grochu. Tym bardziej, że mnie ostatnio (zgodnie z zapowiedzią) praktycznie prawie na forum nie spotkasz.
                    • exworker Re: Odpowiedź dla nieuważnego skutera 01.07.13, 20:10
                      Oczywiscie bigos, ze nie masz racji. To Forum Rozmow Wafla, Skutera i Myszy.
                      • exworker Re: Odpowiedź dla nieuważnego skutera 01.07.13, 20:14
                        Schemat jest prosty - Skuter cos tak wkleja, stara sie byc merytoryczny, choc praconikow guzik interesuja rankingi itp. bo nie sa nienormalni. Wafel odnosi sie do nich, chwalac przebieg dyskusji ( swojej oczywiscie ) a Mysz wlazi bez wazeliny dupe Wafla. I tak to funkcjonuje. W miedzyczasie ktos postronny stara sie cos napisac, ale szybko znika za probe demolowania forum.

Co do emocji - podobno psychopaci nie odczuwaja empatii, gniewu, wyrzutow sumienia. Wafelku - dziwnie pasuje do Ciebie kochana.
              • ukryty_wafel Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 10:00
                groch_z.kapusta napisał:

> No popatrz na coś się przydałem smile. A ty mnie tak zwalczasz smile.

Bogoooos! Na litość boska, skad ta paranoja? Prześladuje, zwalczam, zaraz napiszesz, ze gwalce młode dziewięć forumowe! Nic z tych rzeczy. Ty wogole do towarzystwa "trzech tenorow" nie panujesz smile A czemu miałbym Cie zwalczać?

> A pamiętasz kto i kiedy to napisał:
                > Jak było do przewidzenia wafel nie jest w stanie wytrzymać bez dyskusji z n
                > ami.[
                i]

Nie zaprzątam sobie głowy, co gdzie i kiedy napisal. Moge napisac ciagke to samo. Dysponuje internetem mobilnym. I z niego korzystam. Napisanie tekstu w trakcie jedzenia zupy w Goworku, podczas nudnej konferencji, jadąc w tramwaju, pociągu czy autobusie, dla mnie nie jest problemem. Mam jeszcze 3gb danych do wykorzystania. Dlatego czasami z nudów, czasami by czegos sie dowiedzec, zagladam i pisze na forum. Poza forum mam duzo pracy, dom dzieci, obiad i pranie na głowie. I zone, ktora patrzy jak sie uśmiecham jak tu pisze wiec musze jeszcze jej tlumaczyc, co ja robie smile Tylko psychopata idiotę radowaloby przesladowanie kogokolwiek.
                Ja nie z tych.

> Ok jestem smile Moze chcesz bym to udowodnił? Ile chcesz, tydzien? D
                > wa? Napisz i to masz. [/i]
                > Odpisałem , że liczę na to , że wytrzymasz całkowicie, a tu minęło niecałe 7 go
                > dzin i jesteś z nami smile

Ja nie jestem z tych, ktorzy sie boja, maja jakies durne kładki na oczach. Jak cos mi daje fan, to lubie to. Jak sie znudze, to znikne bez dramatycznych apeli czy deklaracji, na razie stac mnie na szczerość, wiec tłumaczę, ze ja robie teraz dokładnie to samo co robili na naszym Forum Exworker, Kotwica, i paru innych, pokazuje, by na sobie poczuli jak to jest, jak ktos sie z nikim i niczym nie liczy. Kotwica juz sie wściekła i chce banować. Exworker juz każe mi spadać, reszta nie moze zrozumiec, ze mozna sie pożegnać i wracac (Exworker zegnalz sie chyba z 5 razy i wracał, Troubkemaker tez wracał kilka razy). Napisze wyraznie, bo widze ze powaga niektorych tak napompowała, ze sami tego nie widza. Ja pokazuje tutaj, ze jeden Czlowiek jak ma zła wole, to moze z kazdego forum zrobic chlew. Ja teraz w pojedynkę, robie taka mała, maleńką pogladowa jazdę i prosze: od razu ludzie sa za cenzura, za banowaniem. A takich ludzi i jazd na naszym Forum było kilkadziesiąt. Forum jest pokitrane jak szwajcarski ser. Dyskusje były rozwalane. Ale kiedy ja chciałem to uporządkować z Mobbim i reszta Adminow, to sie ludzie obrażali i krzyczeli cenzura i uzurpacja oraz rozwalania forum. No wlasnie teraz sami to robicie smile
                Ja znikne Bigos z Waszego forum, zapewniam Cie. Ale lekcje musicie odrobić.

>
                > A jednak miałem rację big_grin

Nie miales. Nie miales. U mnie masz palę z wnioskowania smile
                • mistrzciemnosci Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 10:32
                  ukryty_wafel napisał:

> > A pamiętasz kto i kiedy to napisał:
                  > > Jak było do przewidzenia wafel nie jest w stanie wytrzymać bez dyskusj
                  > i z n
                  > > ami.[
                  i]
                  >
                  > Nie zaprzątam sobie głowy, co gdzie i kiedy napisal. Moge napisac ciagke to sam
                  > o. Dysponuje internetem mobilnym. I z niego korzystam. Napisanie tekstu w trakc
                  > ie jedzenia zupy w Goworku, podczas nudnej konferencji, jadąc w tramwaju, pocią
                  > gu czy autobusie, dla mnie nie jest problemem. Mam jeszcze 3gb danych do wykorz
                  > ystania. Dlatego czasami z nudów, czasami by czegos sie dowiedzec, zagladam i p
                  > isze na forum. Poza forum mam duzo pracy, dom dzieci, obiad i pranie na głowie.
                  > I zone, ktora patrzy jak sie uśmiecham jak tu pisze wiec musze jeszcze jej tlu
                  > maczyc, co ja robie smile Tylko psychopata idiotę radowaloby przesladowanie kogoko
                  > lwiek.
                  > Ja nie z tych.

Szefie (Waflu znaczy się wink). Sam zadeklarowałeś, że możesz wytrzymać kilka dni bez dyskusji z tymi okropnymi trollami. A teraz co. Zdanie zmieniasz, mętlik w głowach swoich wyznawców czynisz wink. Co mamy robić, jak żyć ?
                • meritt16 Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 10:48
                  ukryty_wafel napisał:

> Ja poka
                  > zuje tutaj, ze jeden Czlowiek jak ma zła wole, to moze z kazdego forum zrobic c
                  > hlew.

Nawet nie wiesz jak duży chlew.

> Ja znikne Bigos z Waszego forum, zapewniam Cie. Ale lekcje musicie odrobić.

Ja zniknę z Waszego jak Ty je odrobisz. Być może zniknę.
                  • exworker Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 11:59
                    Uffff polazl sobie pacyfikowac swoje poletko adminow, 4 dni sie zegnal ale chyba mamy hiene z glowy.
                    • troublemaker_recovery Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 12:09
                      exworker napisał:

> Uffff polazl sobie pacyfikowac swoje poletko adminow, 4 dni sie zegnal ale chyb
                      > a mamy hiene z glowy.

Żegnała jak żegnała smile Otwarcie przyznała się, że pokazuje nam jak się forum rozwala, awansowała mnie na idiotę i nazywa to lekcją smile Wygląda na to, że się przeliczyła i w końcu ktoś robi z tym porządek. No cóż, brzydkie trolle ruszyły do akcji ale jak ktoś grzecznie nie rozumie... https://emoty.blox.pl/resource/laie_67.gif
                      • exworker Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 12:14
                        Przeciez juz na tamtym tzw. forum pokazala jak sie je rozwala. Wierzymy jej po tym co tam pokazala.
                      • ukryty_wafel Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 13:43
                        Troubke, wiem. Ze sie wkurzyleś i zrobiles jazdę na naszym Forum smile A
                        E ja juz sobie daje rade. Roboty szukaj chlopie, bo tutaj nie zarobisz smile
                        Marnujesz czas na bzdurne zabawy
                        • s.mok_wawelski Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 13:48
                          ukryty_wafel napisał:

A
                          > E ja juz sobie daje rade.

Widzę że znów zapęd cenzorski wziął górę u staruszków big_grin
                          • ukryty_wafel Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 14:24
                            s.mok_wawelski napisał:

> ukryty_wafel napisał:
                            >
                            > A
                            > > E ja juz sobie daje rade.
                            >
                            > Widzę że znów zapęd cenzorski wziął górę u staruszków big_grin

Tak, Kotwica sie prezy do skoku smile
                        • meritt16 Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 14:56
                          ukrytyn_wafel napisał:

> A
                          > E ja juz sobie daje rade.

G* wiesz, g* dajesz radę. Już Ci mówiłem, wracaj do sprzątania. To nie Troublemaker i były co najmniej dwie osoby.
                          • ukryty_wafel Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 15:09
                            meritt16 napisał:

> ukrytyn_wafel napisał:
                            >
                            > > A
                            > > E ja juz sobie daje rade.
                            >
                            > G* wiesz, g* dajesz radę.

Daje rade smile

>Już Ci mówiłem, wracaj do sprzątania.

Moze wyartykuluje jasno: Nie bede słuchał twoich "rad" smile

> To nie Troublem
                            > aker i były co najmniej dwie osoby.

Nie interesują mnie Twoje gierki chlopie. Jak ktos trolluje, kasuje nawet gdyby był świętym Piotrem. Jesli to nie Troubkemaker, jest to kolejny palant, ktory mysli, ze moze cos mi udowadniać na sile. Ze mna mozna tylko grzecznie smile
                            • meritt16 Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 15:17
                              ukrytyn_wafel napisał:

> Moze wyartykuluje jasno: Nie bede słuchał twoich "rad" smile

Ok. to Twoje szambo

> jest to kolejny palant, ktory
                              > mysli, ze moze cos mi udowadniać na sile. Ze mna mozna tylko grzecznie smile

Sam jesteś palant. Zapomnij o grzeczności. Miałeś szansę ale zmarnowałeś.
                              • ukryty_wafel Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 15:28
                                meritt16 napisał:

> ukrytyn_wafel napisał:
                                >
                                > > Moze wyartykuluje jasno: Nie bede słuchał twoich "rad" smile
                                >
                                > Ok. to Twoje szambo
                                >
                                I tu sie mylisz. Tacy jak Ty robia szambo. Wściekli i nierozsadni smile

> > jest to kolejny palant, ktory
                                > > mysli, ze moze cos mi udowadniać na sile. Ze mna mozna tylko grzecznie smile
                                >
                                > Sam jesteś palant.

Jak dzieciak. smile

>Zapomnij o grzeczności. Miałeś szansę ale zmarnowałeś.

Pocaluj psa w nos smile O grzecznosci nie zapomnę smile
                                • meritt16 Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 15:35
                                  ukrytyn_wafel napisał:

> Tacy jak Ty robia szambo.

Tak ale u Ciebie śmierdzi.

> Wściekli i nierozsadni smile

Jeden niedokończony pajac mnie nie wkurzy

> O grzecznosci nie zapomnę smile

O mojej grzeczności mówimy. Masz problem z czytaniem.
                                  • ukryty_wafel Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 15:42
                                    meritt16 napisał:

> ukrytyn_wafel napisał:
                                    >
                                    > > Tacy jak Ty robia szambo.
                                    >
                                    > Tak ale u Ciebie śmierdzi.

Oooo widze pierwsze oznaki bezsilności smile

>
                                    > > Wściekli i nierozsadni smile
                                    >
                                    > Jeden niedokończony pajac mnie nie wkurzy

Juz Cie wkurzył smile No zobacz, pol dnia poświęcasz "pajacowi" czas.
                                    I co? I nic. Wkurzyleś sie. I prawidłowo. Ze mna mozna tylko grzecznie i kulturalnie.
                                    smile
                                    >
                                    > > O grzecznosci nie zapomnę smile
                                    >
                                    > O mojej grzeczności mówimy. Masz problem z czytaniem.

A ja o swojej napisałem. To Ty masz problem ze zrozumieniem.
                                    • meritt16 Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 16:06
                                      ukrytyn_wafel napisał:

> > Tak ale u Ciebie śmierdzi.
                                      >
                                      > Oooo widze pierwsze oznaki bezsilności

Nie jęcz tylko oddychaj przez chustkę. Smród nie zniknie ale lepiej się poczujesz.

> Juz Cie wkurzył smile No zobacz, pol dnia poświęcasz "pajacowi" czas.
                                      > I co? I nic. Wkurzyleś sie. I prawidłowo. Ze mna mozna tylko grzecznie i kultur
                                      > alnie

Nie pisałem, że to Ty ale jak się identyfikujesz nie mam nic przeciwko.

> A ja o swojej napisałem.

A Ty pamiętnik piszesz czy rozmawiasz?
                                      • kolejnytroll Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 20:26
                                        Jutro też się z nimi poganiamy ?
                                        • brat_cioteczny Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 20:40
                                          Jeśli dobrze zauważyłem to dzisiejsze igraszki z adminami robiliście cytując wcześniejsze wypowiedzi wafla, myszy i skutera. Oni na prawdę wypisywali takie rzeczy?
                                          • ukryta_mysz Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 20:52
                                            brat_cioteczny napisał:

> Jeśli dobrze zauważyłem to dzisiejsze igraszki z adminami robiliście cytując wc
                                            > ześniejsze wypowiedzi wafla, myszy i skutera. Oni na prawdę wypisywali takie rz
                                            > eczy?

A myślisz że skąd taka szybka reakcja.
                                            Ja przy okazji tej miłej zabawy przekopałam się przez historyczne wpisy mobbinga. Ciekawe rzeczy wypisywał. Poszukajcie i przeczytajcie zwłaszcza te apele w których pisze że jego forum zapewnia anonimowość a inne fora nie smile
                                            • wilk.z.lasu Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 21:00
                                              ukryta_mysz napisała:

Poszukajcie i przeczytajcie zwłaszcza te apele w k
                                              > tórych pisze że jego forum zapewnia anonimowość a inne fora nie smile

Chyba jej forum bo we wszystkich cytatach z mobbiego pojawiało się mobbing_pkobp napisała smile
                                        • zocha37 Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 22:29
                                          kolejnytroll napisała:

> Jutro też się z nimi poganiamy ?

Tak? a pojutrze będzie taka sama imprezka na tym forum?Dobrze się bawicie?
                                          Komu to jest potrzebne?Zrazicie tylko resztki pracowników i to do obu for.Komu na tym zależy?
                                          • groch_z.kapusta Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 02.07.13, 06:24
                                            zocha37 napisała:

> Komu
                                            > na tym zależy?

A kto założył jedno forum? A kto założył drugie? Po co to zrobił i co stało się od tego czasu ? Dlaczego kotwica pisze jak exworker , a wafel wypowiada się za mobbiego ? Dlaczego zocha budzi się tylko w takich momentach jak te ? To są pytania , na które dobrze byłoby znać odpowiedzi.
                                            • exworker Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 02.07.13, 06:39
                                              Chetnie Ci pomoge i odpowiem.

Tamto forum opanowali siepacze cenzorzy i dlatego aby mozna bylo sie swobodnie wypowiadac powstalo to forum.

Nie jestem kotwica.

Widzisz, jakie to proste ?
                                              • groch_z.kapusta Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 02.07.13, 08:34
                                                exworker napisał:

> Tamto forum opanowali siepacze cenzorzy i dlatego aby mozna bylo sie swobodnie
                                                > wypowiadac powstalo to forum.
                                                >
                                                > Nie jestem kotwica.
                                                >
                                                > Widzisz, jakie to proste ?

Puknij się mocno w głowę człowieku. Jeśli zbanowałeś tu wafla to czym się od niego różnisz ?
                                            • zocha37 Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 02.07.13, 22:46
                                              groch_z.kapusta napisał:

> Dlaczego zocha budzi się tylko w takich momentach jak te ? To są pytania , na które dobrze byłoby znać odpowiedzi.

Oj nie zauważyłam tego pytania wcześniej, sorry sad
                                              Sypiam ostatnio jak "Żelazna dama" 4 godzinki, a bywa że i krócej, to i w ciągu dnia zdarza mi się odpoczywać w objęciach Morfeusza, ale gdybyś tak zechciał Bigosie wyjaśnić mi "co to są takie momenty jak te" i w jakich innych to wg Ciebie momentach powinnam przerywać me marzenia senne to może Ci odpowiem https://tiny.pl/hsf34
                                              • groch_z.kapusta Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 03.07.13, 09:42
                                                zocha37 napisała:

>ale gdybyś tak zechciał
                                                > Bigosie wyjaśnić mi "co to są takie momenty jak te" i w jakich innych to wg Cie
                                                > bie momentach powinnam przerywać me marzenia senne to może Ci odpowiem

Chodzi mi o te momenty Almo , w których trwa dyskusja nad wiarygodnością exworkera - kotwicy i relacji Trouble - Wafel. Głównie te tematy wywołują Cię z forumowej śpiączki smile
                                                • troublemaker_recovery Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 03.07.13, 10:21
                                                  groch_z.kapusta napisał:

> Chodzi mi o te momenty Almo , w których trwa dyskusja nad wiarygodnością exwork
                                                  > era - kotwicy i relacji Trouble - Wafel.

Ja nie mam z Nim żadnych relacji smile
                                                • zocha37 Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 03.07.13, 11:22
                                                  groch_z.kapusta napisał:

> Chodzi mi o te momenty Almo , w których trwa dyskusja nad wiarygodnością exwork
                                                  > era - kotwicy i relacji Trouble - Wafel. Głównie te tematy wywołują Cię z forum
                                                  > owej śpiączki smile

No widzisz aniołku, gdybyś był równie fascynujący i wiarygodny jak owe osoby to i dla Ciebie porzuciłabym słodkiego Morfeusza, to przecież takie proste, a teraz lecę na moje ranczo...upały wracają https://tiny.pl/hs4vb
                                                  https://tiny.pl/hs4vz dobrej zabawy chłopcy, pa, pa, pa
                                                  • groch_z.kapusta Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 03.07.13, 12:58
                                                    zocha37 napisała:

> No widzisz aniołku, gdybyś był równie fascynujący i wiarygodny jak owe osoby to
                                                    > i dla Ciebie porzuciłabym słodkiego Morfeusza, to przecież takie proste, a ter
                                                    > az lecę na moje ranczo...upały wracają

Napisałem do Ciebie, choć wiedziałem z góry, że to bez sensu. Nadal niewiele chyba z tego wszystkiego, co się wydarzyło zrozumiałaś smile. Albo się mylę i to mnie nie wystarcza wyobraźni by zrozumieć do końca te gierki smile
                                                    Masz swoją tezę i tak jak na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem , w czasach gdy było jeszcze Forum Pracowników PKO BP , broniłaś by nikt nie był atakowany , tu usprawiedliwiasz działania jakie prowadzi exworker-kotwica. Popychasz go do coraz większych szaleństw. Nie wprost , ale dając słowne przyzwolenie na sposób jego wypowiedzi. Czym będzie się różniło to forum od Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem , gdy i tu nicki będą blokowane , uczestnicy banowani , a admin będzie sobie uzurpował prawo do oceny naszych wypowiedzi. Jeśli exworker-kotwica uważa kogoś za idiotę to o tym pisze , a jeśli to jest taki standard tutaj to nikt inny nie może być za to ukarany.
                                                    Perfidia całej tej sytuacji polega na tym , że nawet jeśli nieświadomie to wykorzystujesz tego biednego exworkera i korzystasz z jego ułomności , by postawić na swoim smile
                                                    Komentarz dla exworkera-kotwicy: To jest oczywiście tylko moja opinia i nie wiem czy wszyscy tak sądzą , ale rusz w końcu głową i zorientuj się kto za przyczepione do ciebie sznurki pociąga big_grin
                                                  • exworker Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 03.07.13, 13:17
                                                    Zupelnie nie wiem o czym piszesz, grochu-waflu.

Robisz jakas histerie o blokowaniu, banowaniu, usuwaniu wpisow. Moze Ci sie fora pomylily a chciales napisac na tamtym ?

Sorry ale nie rozumiem i chyba nie tylko ja.
                                                  • mistrzciemnosci Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 03.07.13, 14:29
                                                    exworker napisał:

> Zupelnie nie wiem o czym piszesz, grochu-waflu.
                                                    >
                                                    > Robisz jakas histerie o blokowaniu, banowaniu, usuwaniu wpisow. Moze Ci sie for
                                                    > a pomylily a chciales napisac na tamtym ?
                                                    >
                                                    > Sorry ale nie rozumiem i chyba nie tylko ja.

Szefie (Waflu znaczy się wink) nieźle to wykombinowałeś. Ty nie rozumiesz ? Spirytus movens tego co się tu dzieje big_grin
                                                  • groch_z.kapusta Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 13.07.13, 23:53
                                                    Nie zdziwiłbym się by chodziło o to by zdezawuować forum założone przez mobbing. Zamknąć go się nie udało , ale udało się doprowadzić , że ludzie przestali tam pisać o swoich sprawach.
                                          • kolejnytroll Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 02.07.13, 08:18
                                            zocha37 napisała:

> Tak? a pojutrze będzie taka sama imprezka na tym forum?Dobrze się bawicie?
                                            > Komu to jest potrzebne?Zrazicie tylko resztki pracowników i to do obu for.Komu
                                            > na tym zależy?

Zośka zgredziaro, nie nadymaj się tak bo Cię cycki nad ziemią unoszą. Baw się z nami, a świat będzie weselszy.
                                            • zocha37 Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 02.07.13, 11:45
                                              kolejnytroll napisała:

> Zośka zgredziaro, nie nadymaj się tak bo Cię cycki nad ziemią unoszą. Baw się z
                                              > nami, a świat będzie weselszy.

Bawić się? zawsze!!!
                                              https://www.teraz.com.pl/vardata/gify/tanczace/tanczace003.gifhttps://www.teraz.com.pl/vardata/gify/tanczace/tanczace005.gif
                                        • szar_mysz Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 02.07.13, 13:05
                                          kolejnytroll napisała:

> Jutro też się z nimi poganiamy ?

"Jutro też wam uciekniemy" big_grin
                                          • meritt16 Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 02.07.13, 13:12
                                            szar_mysz napisała:

> "Jutro też wam uciekniemy" big_grin

Przed Nimi tak. Przede mną nie udaje Wam się od kilku dni i mogę tak długo. Nie widzicie mnie.
                                            • smaczny_wafelek Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 02.07.13, 14:13
                                              meritt16 napisał:

> Przed Nimi tak. Przede mną nie udaje Wam się od kilku dni i mogę tak długo. Nie
                                              > widzicie mnie.

No widze ze w ocenach twoich zdolności sie nie myliłem..Myślisz że my nie wiemy że to Twój kolejny trollowaty nick. szar mysz już dawno na to zwracala uwagę. Taki z Ciebie boski Troubkemaker że nie widzisz dalej niż za czybek własnego nosa. Wciąż się czujesz lepszy! Sprawiedliwszy! Ptrofisz tylko rozwalać. Mogleś być kims na naszym forum ale wolałeś wywołać kolejną awanturę. Jesteś zalosny
                                              Żegnam
                                              • meritt16 Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 02.07.13, 14:33
                                                smaczny_wafelek napisała:

> No widze ze w ocenach twoich zdolności sie nie myliłem..Myślisz

Zawsze.

> Myślisz że my nie wiemy

Nie tylko myślę ale wiem.

> Taki z Ciebie boski

Rumienię się.

> Sprawiedliwszy!

Aż tyle tych komplementów.

> Mogleś być kims na naszym forum

Niedługo będę.

> Żegnam

Pa wink
                                                • smaczny_wafelek Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 02.07.13, 14:50
                                                  meritt16 napisał:

> smaczny_wafelek napisała:
                                                  >
                                                  > > No widze ze w ocenach twoich zdolności sie nie myliłem..Myślisz
                                                  >
                                                  > Zawsze.

Nie zauważyłem. A ja nie jestem z tych co maja klapki na oczach. Ja pokazałem tutaj, ze jeden Czlowiek jak ma zła wole, to moze z kazdego forum zrobic chlew. Ty teraz w pojedynkę, próbujesz to zrobić na naszym forum Ale to Ci się Troubke nie uda. Za cienki jesteś.

> > Myślisz że my nie wiemy
                                                  >
                                                  > Nie tylko myślę ale wiem.

Nie zaprzątam sobie tym glowy. Nie wiesz.. Jak zwykle udajesz wielkiego Trobka

> > Taki z Ciebie boski
                                                  >
                                                  > Rumienię się.

Powinienes. Ze wstydu że rozwaliłeś miejsce gdzie pracownicy mogli otrzymać pomoc.

> > Sprawiedliwszy!
                                                  >
                                                  > Aż tyle tych komplementów.

Daruj sobie..Pokitrałes forum jak ser szwajcarski. Takie to dla Ciebie zabawne

> > Mogleś być kims na naszym forum
                                                  >
                                                  > Niedługo będę.

Wiesz co Troubke ? Z politowaniem na to patrzę. Czasami z nudów, czasami by czegoś sie dowiedzeć zagladam i pisze na forum. Poza forum mam duzo pracy, dom dzieci. Ale i tak sterczy mi czasu by pozbyć się z kulturalnego towarzystwa każdego kolejnego żenującego trollowego nicka

> > Żegnam
                                                  >
                                                  > Pa wink

U mnie masz pałę z wnioskowania big_grin
                                                  • meritt16 Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 02.07.13, 19:40
                                                    smaczny_wafelek napisała:

> Jak zwykle udajesz

Udowodnij mi manipulacje

> rozwaliłeś miejsce gdzie pracownicy mogli otrzymać pomoc.

Nie zbliżyłem się nawet do Caritas-u

> sterczy mi

W Twoim wieku?? Ciesz się

> masz pałę

Nie Twój interes wink
                    • ukryty_wafel Re: Tęskntota Wafla za nami narasta :D 01.07.13, 13:41
                      exworker napisał:

> Uffff polazl sobie pacyfikowac swoje poletko adminow,

Czesc Abnegad smile Rozbawiasz mnie smile

>4 dni sie zegnal ale chyb
                      > a mamy hiene z glowy.

Ty sie zegnales pol roku i co? smile I nic,
    • ukryty_wafel Re: zarządzanie przez konflikt 30.06.13, 08:44
      Zocha mowie o powoływanie sie na par. 141. To, ze reagowalas na wulgaryzmy pamietam. Nie potrzebnie zawalaś noc. Ja tez reagowalem.