Dodaj do ulubionych

Panie Prezesie melduję wykonanie zadania.

21.05.13, 21:26
Panie Prezesie - melduję wykonanie zadania. na dzień dzisiejszy jest to 129%. pozostał już tylko koszyk kredytowy (na tą chwilę jest to 89% ale będzie 150%). w/g mnie plany są nie doszacowane ponieważ powinniśmy dążyć do ich wykonania a nie realizować je w połowie kwartału. czekam na ambitniejsze wyzwanie w 3 kwartale. /plan kwartalny 4800 pkt./.

N.M.L (nie ma lipy)
Obserwuj wątek
    • agrafek10 Re: Panie Prezesie melduję wykonanie zadania. 21.05.13, 22:16
      z przyjemnością dorzucę Ci od siebie...u mnie wprost przeciwnie-plan wzięty z kosmosu...większość boi się planów naprawczych crying

weź jeszcze pod uwagę długoterminowe depozyty...w kolejnym kwartale polegniemy całkiem...
      • p-p-i Re: Panie Prezesie melduję wykonanie zadania. 21.05.13, 22:51
        w odpowiedzi od poganiaczy usłyszysz, że w koszyku inwestycyjnym jest tyle ciekawych produktów, nie tylko OKM z bonusem.

w Q3 przewiduję wzrost planów o jakieś 30%. dostaliśmy informację, że mamy ostatnią szansę na osiągnięcie jak najwyższej premii bo w następnym kwartale nie będzie już tak dobrze.

za miesiąc się wszystkiego dowiemy.

• elka302 Re: Panie Prezesie melduję wykonanie zadania. 22.05.13, 00:12
          Witam. W 3Q to będzie zupełna klapa. Już teraz nie ma czym zapełniać koszyka podstawowego. Nowych kont nie przybywa, pozostają tylko przekształcenia ale to też tylko do czasu.
          Do koszyka dep.inwest. pomalutku nie ma co "wrzucać" , obniżka stóp procentowych zniechęciła klientów do zakładania OKM z bonusem a w fundusze mało kto chce się bawić. Sceptycznie podchodzą klienci do funduszy mimo że stopy zwrotu niektórych były na wysokim poziomie.
    • rozowy_chomik Re: Panie Prezesie melduję wykonanie zadania. 22.05.13, 11:25
      n.m.l napisał:

> Panie Prezesie - melduję wykonanie zadania. na dzień dzisiejszy jest to 129%. p
      > ozostał już tylko koszyk kredytowy (na tą chwilę jest to 89% ale będzie 150%).
      > w/g mnie plany są nie doszacowane ponieważ powinniśmy dążyć do ich wykonania a
      > nie realizować je w połowie kwartału. czekam na ambitniejsze wyzwanie w 3 kwart
      > ale. /plan kwartalny 4800 pkt./.
      >
      > N.M.L (nie ma lipy)

I tak trzymać szeregowy Lipa. Teraz macie innych za sobą pociągnąć wink
      • agrafek10 Re: Panie Prezesie melduję wykonanie zadania. 30.05.13, 21:02
        Do naszej wiązki wysoka góra wystosowała gratulacje.

Napisano między innymi tak: "Gratuluję wszystkim dyrektorom którzy wykonują plany powyżej upływu czasu" wink))

To sie już nie chwalcie-to nie jest Wasz sukces heheh...
        • p-p-i Re: Panie Prezesie melduję wykonanie zadania. 30.05.13, 22:29
          pytanie, kiedy zaczną sobie rozdawać nagrody?
          • groch_z.kapusta Re: Panie Prezesie melduję wykonanie zadania. 31.05.13, 07:08
            p-p-i napisał:

> pytanie, kiedy zaczną sobie rozdawać nagrody?

Mysz z Waflem już zaczęli wink. Wazelinka zaraz tak tam wszystko zaleje, że nawet ta para zniknie tak jak na forum mwafla zniknęły inne osoby. Pisząc zniknęły mam na myśli że zniechęciły się do pisania.
            @poprostuex
            No i po ci była ta próba. Przecież to nie jest miejsce byś tam pisał co myślisz o potraktowaniu Troubla. Tamto miejsce jest po to by pisać...nie wiem co wink. Zabolało pewnie dlatego że napisałeś o Troublu że budzi zaufanie big_grin
            • agrafek10 Re: Panie Prezesie melduję wykonanie zadania. 31.05.13, 22:24
              Ciekawa była reakcja ukrytej_myszy wink))

od oburzenia do przeprosin kiedy szary_wafel okazał się mieć inne zdaniewink

i kto komu sie tu wpija w usta heheh.....
            • troublemaker_recovery Re: Panie Prezesie melduję wykonanie zadania. 31.05.13, 23:22
              groch_z.kapusta napisał:

> Tamto miejsce jest po to by pisać...nie wiem co wink

Jak to co? Np. to:

"Nie są godni ci co nie wyznają wiary, dla mnie - prawdy.
              Ty Waflu jesteś godny wiary bo przekazujesz prawdę (nieraz gorzką) i pomagasz innym.
              A więc gdyby (wszyscy) wszystko było normalnie to rezultat testu narzuca się sam.
              Wynik nie jest znany i będzie wypaczony bo wybrana zostanie osoba godna wiary
              którą wyznaje grupa nie uznająca prawdy." (Skuter44)

Jak to czytałem to chciałem uklęknąć big_grin

> Zabolało pewnie dlatego że napisałeś o Troublu że budzi zaufanie big_grin

To mogło nawet zabić smile Ale Wafel był dzielny:

"Hitlerowi tez ufano i słuchano. Tak wiec argument chlopie żeś wybrał fatalny."

Pierwszy raz ktoś mnie porównał do postaci historycznej i to tak znanej wink Nie gniewam się bo:

"Na razie wylacznie realizuje polecenie Mobbiego. Jak Mobbi powie - Wpuścić, to zrobie to bez mrugniecia okiem - jak napisałem, mi on wisi."

Hmm... Zastanawiam się co właściwie oznacza to drugie zdanie... wink W każdym razie jak wisi to współczuję...

• zocha37 Re: Panie Prezesie melduję wykonanie zadania. 01.06.13, 10:13
                troublemaker_recovery napisał:

> "Nie są godni ci co nie wyznają wiary, dla mnie - prawdy.
                > Ty Waflu jesteś godny wiary bo przekazujesz prawdę (nieraz gorzką) i pomagasz i
                > nnym.
                > A więc gdyby (wszyscy) wszystko było normalnie to rezultat testu narzuca się sa
                > m.
                > Wynik nie jest znany i będzie wypaczony bo wybrana zostanie osoba godna wiary
                > którą wyznaje grupa nie uznająca prawdy." (Skuter44)

> Jak to czytałem to chciałem uklęknąć big_grin

A ja po przeczytaniu tego i pozostałej "twórczości" Czcigodnego Seniora, zdecydowałam się pierwszy raz zastosować filtr w postaci "czerwonego krzyżyka" i niestety to działa tylko wówczas, kiedy jesteśmy zalogowani.Nie widać postów tej osoby i jest rzeczywiście łatwiejszy dostęp do tego ,co nas interesuje.
                Ale jeśli się nie zaloguję, bo nie mam zamiaru pisać, a chcę tylko poczytać, to niestety ten filtr nie działa sad
    • fig-a75 Re: Panie Prezesie melduję wykonanie zadania. 01.06.13, 00:04
      nie bój nic! smile podwyższą! podwyższą!
      • agrafek10 Re: Panie Prezesie melduję wykonanie zadania. 01.06.13, 19:48
        Figa,

długo Cię nie było.....musimy o tym porozmawiaćsmile

<tekst z telenoweli brazylijskiejwink))>
      • n.m.l Re: Panie Prezesie melduję wykonanie zadania. 02.06.13, 23:40
        nie pękam...smile nie podwyższą..."sad" q3 bez zmian, przewiduję wahanie +/- 10% planu z q2.

mały zakładzik?
        • a-l-e-urwal Re: Panie Prezesie melduję wykonanie zadania. 24.06.13, 22:00
          Większości z KP "zmniejszono punkty". W rzeczywistości, w związku ze zmianą siatki, jest do zrobienia więcej.
          • p-p-i Re: Panie Prezesie melduję wykonanie zadania. 24.06.13, 22:07
            osobiście zostałem "dowartościowany". wzrost punktów w koszyczkach dokładnie o 30%. oj, ile to człowiek będzie musiał się nasłuchać w trakcie trzeciego kwartału. trzymajcie się.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka