Dodaj do ulubionych

Kont nam przybywa a nie ubywa

03.06.13, 12:32
Wbrew twierdzeniom exworkera że kont nam ubywa i tracimy miejsce na rynku dane pokazują coś przeciwnego. Od I kwartału 2012 r. do pierwszego kwartału 2013 r. w PKO BP przybyło 122 tys. ROR.
prnews.pl/wiadomosci/raport-prnewspl-w-tych-bankach-najchetniej-otwieramy-konta-2843604.html
A źrodło droga zocho to nie PKO BP smile
Obserwuj wątek
    • zocha37 Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 12:49
      balcerek04 napisał:

> A źrodło droga zocho to nie PKO BP smile

nie PKO BPshock
      niech zgadnę ABW? CBŚ? MOSAD? KGB? suspicious
      a jednak Drogi Balcerku:"PRNews.pl co kwartał zbiera dane z banków uniwersalnych o liczbie prowadzonych przez nie rachunków osobistych." big_grin
      • groch_z.kapusta Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 13:21
        zocha37 napisała:

> a jednak Drogi Balcerku:"PRNews.pl co kwartał zbiera dane z banków uniwersalnyc
        > h o liczbie prowadzonych przez nie rachunków osobistych." big_grin
        >
        Tylko że Droga Nie Wiadomo Kto PKO nie ma wpływu na dane które podają PRNews inne banki big_grin
        • zocha37 Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 13:36
          groch_z.kapusta napisał:

> zocha37 napisała:

> Tylko że Droga Nie Wiadomo Kto PKO nie ma wpływu na dane które podają PRNews in
          > ne banki big_grin

oj gdyby miało wpływ to przyrost ROR-ów wszystkich konkurentów byłby zapewne na czerwono big_grinbig_grinbig_grin
          • groch_z.kapusta Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 13:45
            zocha37 napisała:

gdyby miało wpływ to przyrost ROR-ów wszystkich konkurentów byłby zapewne na
            > czerwono big_grinbig_grinbig_grin

"Aresztować podejrzanych, tych co zwykle:" big_grin
            • zocha37 Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 13:49
              groch_z.kapusta napisał:

> "Aresztować podejrzanych, tych co zwykle:" big_grin

"Z uwagi na ważność sprawy moi ludzie zatrzymują więcej podejrzanych niż zwykle." suspicious
              • groch_z.kapusta Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 13:52
                zocha37 napisała:

> "Z uwagi na ważność sprawy moi ludzie zatrzymują więcej podejrzanych niż zwykle
                > ." suspicious
                "Szczerze mówiąc, moja droga, nic mnie to nie obchodzi" cool
                • zocha37 Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 14:03
                  groch_z.kapusta napisał:

> "Szczerze mówiąc, moja droga, nic mnie to nie obchodzi" cool

"Przestań. Rozumiem, co czujesz." wink
                  • groch_z.kapusta Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 14:07
                    zocha37 napisała:

> "Przestań. Rozumiem, co czujesz." wink

"Wiem, co sobie myślisz. Czy strzeliłem sześć, czy tylko pięć razy...?" big_grin
                    • zocha37 Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 14:15
                      groch_z.kapusta napisał:

> "Wiem, co sobie myślisz. Czy strzeliłem sześć, czy tylko pięć razy...?" big_grin

"Nie interesuję się polityką. Problemy świata to nie moja specjalność. " cool
                      • groch_z.kapusta Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 14:20
                        zocha37 napisała:

> "Nie interesuję się polityką. Problemy świata to nie moja specjalność. " cool

"Chodźmy, bo będzie na nas jeszcze" wink
                        • zocha37 Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 14:36
                          groch_z.kapusta napisał:

> "Chodźmy, bo będzie na nas jeszcze" wink

"Kolega chciał wyjść na spacer. " - a plany, za przeproszeniem, to kto będzie wykonywał ? crying
                          • groch_z.kapusta Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 14:44
                            zocha37 napisała:

> "Kolega chciał wyjść na spacer. " - a plany, za przeproszeniem, to kto będzie w
                            > ykonywał ? crying
                            >
                            "Przyszłem wcześniej, gdyż nie miałem co robić" big_grin
                            • zocha37 Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 14:51
                              groch_z.kapusta napisał:

> "Przyszłem wcześniej, gdyż nie miałem co robić" big_grin

"Za parę dni, proszę pana, to się dopiero zacznie: wywiady, autografy, wizyty w zakładach pracy..." big_grin
                              • groch_z.kapusta Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 14:56
                                zocha37 napisała:

> "Za parę dni, proszę pana, to się dopiero zacznie: wywiady, autografy, wizyty w
                                > zakładach pracy..." big_grin
                                >
                                "Nie można tak myśleć! Przecież gdzieś musi istnieć jakiś inny, lepszy świat!" big_grin
                                • zocha37 Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 15:00
                                  groch_z.kapusta napisał:

> "Nie można tak myśleć! Przecież gdzieś musi istnieć jakiś inny, lepszy świat!"
                                  > big_grin

Bigos wybierz się razem z Matołkiem w podróż, tam jest naj..naj...naj.. :

"Uwaga, grupa! Kierunek – wschód! Tam musi być jakaś cywilizacja."
                                  big_grinbig_grinbig_grin
                                  • zocha37 Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 15:05
                                    zocha37 napisała:

> Bigos wybierz się razem z Matołkiem w podróż, tam jest naj..naj...naj.. :

póki co idę na pyszny obiadek, a Wy "chłopaki przestańcie nie macie żadnych szans" devil
                                    • groch_z.kapusta Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 15:10
                                      zocha37 napisała:

> póki co idę na pyszny obiadek, a Wy "chłopaki przestańcie nie macie żadnych sza
                                      > ns" devil
                                      >
                                      "Z wszystkich barów we wszystkich miastach na całym świecie ona musiała wejść do mojego." sad
                                  • malma590 Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 15:14
                                    zocha37 napisała:

>
                                    >
                                    'Sęk w tym, że my potrzebujemy wszystkich- i tych co chcą i tych co się wahają. Ja wam tak szczerze, po krasnoludzku teraz powiem: wiecie co ich tak naprawdę ciągnie do Kingsajzu, bardziej niż te wszytkie szlachetne słowa? Kobitki. Ciurlać się chcą z nimi! O!' surprised
                                    • groch_z.kapusta Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 15:34
                                      malma590 napisała:

> zocha37 napisała:
                                      >
                                      >
                                      > >
                                      > > Bigos wybierz się razem z Matołkiem w podróż, tam jest naj..naj...naj.. :
                                      >
                                      > >
                                      > 'Sęk w tym, że my potrzebujemy wszystkich- i tych co chcą i tych co się wahają.
                                      > Ja wam tak szczerze, po krasnoludzku teraz powiem: wiecie co ich tak naprawdę
                                      > ciągnie do Kingsajzu, bardziej niż te wszytkie szlachetne słowa? Kobitki. Ciurl
                                      > ać się chcą z nimi! O!' surprised

"A z was to dupy, nie prowokatorzy" big_grin
                                  • s.mok_wawelski Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 16:04
                                    zocha37 napisała:

>
                                    >
                                    " Czuję się, jakby mnie wywalano z harcerstwa, psiakrew! " wink
                                    • groch_z.kapusta Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 16:14
                                      s.mok_wawelski napisał:

> >
                                      > " Czuję się, jakby mnie wywalano z harcerstwa, psiakrew! " wink

"Nie wtrącaj się, tylko patrz" wink
                      • kociolek_matolek Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 14:22
                        zocha37 napisała:

> groch_z.kapusta napisał:
                        >
                        > > "Wiem, co sobie myślisz. Czy strzeliłem sześć, czy tylko pięć razy...?" :
                        > D
                        >
                        > "Nie interesuję się polityką. Problemy świata to nie moja specjalność. " cool

>Miano nas ubudzić bez względu na sytuację polityczną, co mnie obchodzi jakaś wasza wojna< big_grinbig_grinbig_grin
                        • zocha37 Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 14:32
                          kociolek_matolek napisał:

> >Miano nas ubudzić bez względu na sytuację polityczną, co mnie obchodzi jak
                          > aś wasza wojna< big_grinbig_grinbig_grin

"Składam oficjalny protest przeciwko podsłuchiwaniu rozmów prywatnych."suspicious
                          • kociolek_matolek Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 14:36
                            zocha37 napisała:

> kociolek_matolek napisał:
                            >
                            > > >Miano nas ubudzić bez względu na sytuację polityczną, co mnie obchod
                            > zi jak
                            > > aś wasza wojna< big_grinbig_grinbig_grin
                            >
                            > "Składam oficjalny protest przeciwko podsłuchiwaniu rozmów prywatnych."suspicious

>You talkin' to me? You talkin' to me?< wink
                            • zocha37 Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 14:49

> >You talkin' to me? You talkin' to me?< wink

A ile Ci płacą? Czy tak dla idei? suspicious

"Nie wytrzymam! Permanentna inwigilacja! No nie wytrzymam!" shock
                              • kociolek_matolek Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 14:54
                                zocha37 napisała:

>
                                > > >You talkin' to me? You talkin' to me?< wink
                                >
                                > A ile Ci płacą? Czy tak dla idei? suspicious
                                >
                                > "Nie wytrzymam! Permanentna inwigilacja! No nie wytrzymam!" shock
                                >
                                >Ten, kto im płaci..., płaci im za milczenie< cool
                                • zocha37 Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 14:56

> >Ten, kto im płaci..., płaci im za milczenie< cool

"Uwaga, grupa! Kierunek – wschód! Tam musi być jakaś cywilizacja." big_grin
                                  • krolewna.smieszka Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 15:04
                                    zocha37 napisała:

>
                                    > > >Ten, kto im płaci..., płaci im za milczenie< cool
                                    >
                                    > "Uwaga, grupa! Kierunek – wschód! Tam musi być jakaś cywilizacja." big_grin

""Czy panowie muszą tak napier..., od bladego świtu?! Że nie podbijam karty na zakładzie o siódmej rano, to już w waszym robolskim mniemaniu muszę być nierobem?! Już możecie inteligentowi je... po uszach od brzasku! Żeby se czasem kałamarz nie pospał godzinkę dłużej kapkę od was, skoro zasnął dopiero nad ranem! I żeby się kompletnie spalił w blokach już na starcie! Grunt, że, k..., inteligent załatwiony na dzień cały! Wrócicie napier... jak siądę do pracy!" wink
                                  • kociolek_matolek Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 15:07
                                    zocha37 napisała:

>
                                    > > >Ten, kto im płaci..., płaci im za milczenie< cool
                                    >
                                    > "Uwaga, grupa! Kierunek – wschód! Tam musi być jakaś cywilizacja." big_grin

>Hasta la vista, baby< piwo
                                    • malma590 Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 15:18

> >Hasta la vista, baby< piwo

'I'll be back' wink
                                    • groch_z.kapusta Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 15:33

> zocha37 napisała:
                                      > >
                                      > > "Uwaga, grupa! Kierunek – wschód! Tam musi być jakaś cywilizacja."
                                      > big_grin
                                      >
                                      > >Hasta la vista, baby< piwo

"Posłuchaj, musisz to zrozumieć. Terminator tam jest. Nie możesz się z nim dogadać, nie przekonasz go. On nie współczuje, nie odczuwa strachu ani wyrzutów sumienia, nic go nie powstrzyma. Musi cię zabić." sad
    • n.m.l Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 20:40
      z 122.000 99% to SKO.

Nowy Rytm jasno pokazuje, że teraz SKO nie opłaca się otwierać. co za tym idzie wszyscy już zapomnieli o tego typu rachunkach...smile jaki będzie przyrost ROR na koniec roku? moim zdaniem będziemy na minusie w porównaniu do 2012r.

przypomnę się po 4 kwartale...smile

n.m.l <nie ma lipy> niech żyje PRL
      • p-p-i Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 03.06.13, 20:50
        i propaganda sukcesu...smile
        • agrafek10 Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 04.06.13, 20:21
          Robiący spis ludności raz chciał mnie przepytać. Zjadłem jego wątrobę z fasolką i wybornym chianti. wink))
        • zocha37 Re: Kont nam przybywa a nie ubywa 04.06.13, 22:36
          p-p-i napisał:

> i propaganda sukcesu...smile

www.youtube.com/watch?v=EFZHdJEFoB0

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka