Dodaj do ulubionych

By nie zaśmiecac tego forum Zegnam...

28.06.13, 22:25
A jak ktos chce porozmawiac ze mna, nawrzucac czy dac upust swoim emocjom i myślimy napój temat, albo pokojowo porozmawiac, zachęcam do odwiedzin na moim forum prywatnyn.
Nie mam ochoty juz Wam przeszkadzać swoja obecnością.

Na moje forum droga wiedzie tedy Rozmowy z Waflem
Obserwuj wątek
    • exworker Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 28.06.13, 22:32
      Mysle, ze nikt nie ma ochoty z Toba rozmawiac. Przykro mi.
      • troublemaker_recovery Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 28.06.13, 22:54
        exworker napisał:

> Mysle, ze nikt nie ma ochoty z Toba rozmawiac. Przykro mi.

U mnie ma tymczasowego bana to Jej nie pożegnam ale nabiłem Jej dzisiaj 30 wizyt na profilu z jednego IP big_grin Niech się cieszy "unikalnymi" użytkownikami https://emoty.blox.pl/resource/laughing2.gif
      • ukryty_wafel Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 30.06.13, 00:29
        exworker napisał:

> Mysle, ze nikt nie ma ochoty z Toba rozmawiac.

Jak to? Pierwszy kto chce ze mna rozmawiac, to Ty, drugi to Troublemaker, trzeci to Kotwica.
        Beze mnie żyć nie mozecie. Figa chce ze mna rozmawiac. Mam juz trzech "tenorow" oraz Fige
        Widzisz jak pudlujesz z ocenami?

> Przykro mi.

Exworker. A mnie nie smile Bo wiem, ze jestem twoja Nemesis smile i o mnie zapomnieć nie mozesz smile
        Ależ Ty bys chciał o mnie zapomnieć a tu co? Zonk smile
        Pa
    • agrafek10 Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 28.06.13, 22:57
      ukryty_wafel napisał:

> A jak ktos chce porozmawiac ze mna, nawrzucac czy dac upust swoim emocjom i myś
      > limy napój temat, albo pokojowo porozmawiac, zachęcam do odwiedzin na moim foru
      > m prywatnyn.
      > Nie mam ochoty juz Wam przeszkadzać swoja obecnością.
      >
      > Na moje forum droga wiedzie tedy Rozmowy z Waflem

.....zafascynował mnie "myślimy napój"...

jeśli to jest to co aktualnie piję ....ale nie jest to na pewno myślimynapój jeno coś lepszego wink))))))))))))))
    • fig-a75 Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 28.06.13, 23:11
      cóż to za megalomania - zakładanie takiego forum.

mam nadzieję, że tym razem dotrzymasz słowa i już się tu nie pojawisz.
      • agrafek10 Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 28.06.13, 23:14
        fig-a75 napisała:

> cóż to za megalomania - zakładanie takiego forum.
        >
        > mam nadzieję, że tym razem dotrzymasz słowa i już się tu nie pojawisz.

wink))
      • ukryty_wafel Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 30.06.13, 00:25
        fig-a75 napisała:

> cóż to za megalomania - zakładanie takiego forum.

Tia... Kotwica założył swoje forum i co? To nie megalomania?
        Załóż swoje. Dla mnie to świetna zabawa smile
        >
        > mam nadzieję, że tym razem dotrzymasz słowa i już się tu nie pojawisz.

Bede tu zaglądał. smile
    • kotwica110 Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 29.06.13, 19:53
      pani w daj już spokój temu forum ,nigdy słowa prawdy nie powiedziałaś ,wszytko to kłamstwa i manipulacja. teraz wyzywasz pracowników od idiotów,to nowy standard w pko bp? rozumiem ze przełożony będzie mówił do pracownika - idioto i ze te nowe wzorce kultury zostały zaakceptowane przez zarząd i prezesa. jestem ciekaw czy obecnie nam panujący prezes o tym wie,może trzeba zapytac samej góry?
      • s.mok_wawelski Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 29.06.13, 23:24
        Albo jako admin usuń jego wypowiedź albo nie zaczynaj tego typu jątrzenia. Już to robiłeś na starym forum i doprowadziłeś do tego że wafel je przejął.
        • ukryty_wafel Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 30.06.13, 00:23
          s.mok_wawelski napisał:

> Albo jako admin usuń jego wypowiedź albo nie zaczynaj tego typu jątrzenia.

Tak jest. Niech usunie. Demokratycznie to prżeglosujcie obludnicy smile
          Postępuje tutaj tak jak postepowaliscie na naszym Forum. To, ze ja go bronilem, to nazywano mnie cenzorem, skurwielem i zabójca Forum. Tu kasowanie przez Kotwica pewnie nazwane zostanie dobrym uczynkiem smile Kali ukrasc krowę...

>Już
          > to robiłeś na starym forum i doprowadziłeś do tego że wafel je przejął.

Nigdy Wafel nie przejął forum. Wafel usiłuje pomoc Mobbiemu. Nawet nie potraficie przyjac do wiadomosci, ze mozemy sie razem z Mobbim zgadzać?
      • ukryty_wafel Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 30.06.13, 00:20
        kotwica110 napisał:

> pani w daj już spokój temu forum

Moment, to jest tu wolnosc i demokracja czy nie ma?

> ,nigdy słowa prawdy nie powiedziałaś

Ha ha ha. Ty zas powiedziałeś smile
        Ty nie rozumiesz tekstu pisanego koleś. To, ze czegos nie rozumiesz nie oznacza, ze ktos kłamie. Zapewniam Cie, ze nie musiałem tu kłamać.

>,wszytko
        > to kłamstwa i manipulacja.

Wszystko? To znaczy co? A Ty wszystko mowisz prawdziwie? Cudownie. Anioł nie Czlowiek smile

>teraz wyzywasz pracowników od idiotów,

Nie pracownikow durniu, ale ciebie, Exworkera i Troubkemakera. Zaden z Was nie jest pracownikiem Banku! Zaden. smile
        To wy wmawiacie, ze mam zła opinie o pracownikach. Myslisz ze kłamstwo ciagle powtarzane, stanie sie nagle prawda? Chciałbyś smile

>to nowy standa
        > rd w pko bp?

Nie Idioto. Myslisz, ze pisanie tutaj wymaga standardów? Procedur? Otoz nie smile

> rozumiem ze przełożony będzie mówił do pracownika - idioto

No zobacz jaki jestes idiota. Ja pisze, ze idiotami jest 3 byłych pracownikow, a Ty pitolisz o standardach, o tym jak przełożony ma sie odnosić do pracownika.
        No gdzie Rzym a gdzie Krym? Wysil ten swoj mozdzek i zobacz sam jakie durnoty wypisujesz smile

>i ze te
        > nowe wzorce kultury

Te wzorce Kotwic, nie sa moje. One sa Twoje, Exworkera i Troubla. Wlasnie robie Wam lekcje.
        Bo słowa do Was nie docierają. Wiec trzeba pokazac wam jak to jest, jak sie wykorzystuje wolnosc i demokrację. Bedziesz mnie czytał, bedziesz sie gotował instlalacje Cie bedzie trafiał.
        Ja jak te same jazdy robiliscie na naszym Forum tylko raz peklem. Widze, jak wam opadają te maseczki smile demokratów i wypełnionych troska o pracownikow smile

>zostały zaakceptowane przez zarząd i prezesa.

Skad wnioski, zeby tutaj pisac, to trzeba miec zgode zarządu i prezesa?
        Nic bardziej mylnego. Wolnosc jest baranie, wolnosc pozwala kazdemu pisac co sie chce i kiedy sie chce.

>jestem cieka
        > w czy obecnie nam panujący prezes o tym wie,może trzeba zapytac samej góry?

To idz i sie zapytaj idioto swojego prezesa. Z jakiego Banku jestes? W Twoim by tu pisac trzeba miec zgode zarządu, w moim wystarczy chęć smile
        Co sie odezwie jeden z trzech "tenorow" to coraz wieksza porażka.
        smile
        • zocha37 Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 30.06.13, 01:45
          ukryty_wafel napisał:

> Nie Idioto. Myslisz, ze pisanie tutaj wymaga standardów? Procedur? Otoz nie smile

> No zobacz jaki jestes idiota. Ja pisze, ze idiotami jest 3 byłych pracownikow,
          > a Ty pitolisz o standardach, o tym jak przełożony ma sie odnosić do pracownika.
          > No gdzie Rzym a gdzie Krym? Wysil ten swoj mozdzek i zobacz sam jakie durnoty w
          > ypisujesz smile

"Jeżeli dyskutujesz z idiotą, dobrze mieć pewność, że on nie robi tego samego." big_grin
        • kotwica110 Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 30.06.13, 13:13
          paniusiu jak byłaś pierwszą oszustką pko bp tak jesteś nadal. zostałaś wynajęta do zakneblowania starego forum i to zrobiłaś ale nie przewidziałaś ,że powstanie nowe forum i nie będziesz mieć na nie wpływu. próbowaliście zamknąć te forum ale sie nie udało a jak straszyłaś. nie mozesz zameldować o wykonaniu zadania bidulko ha ha .... pisałem ,że jesteś niewiarygodna, nie masz pojecia o sprzedaży , o produktach, o procedurach i ty chcesz nas pouczac? nie moge sobie przypomnieć żeby ktoś wspominał o zwalnianiu mnie z pracy, dobre, co ty bierzesz paniusiu ? ale moze nie zrozmiałem bo ja idiota jestem albo mój przełozony ale najpewniej to wszyscy pracownicy w pko to idioci wg ciebie.
          • ukryty_wafel Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 30.06.13, 20:33
            kotwica110 napisał:

> paniusiu

Śiema Kotwica smile tak na poczatku powiem ci, ze masz problemy z identyfikacja plciowa smile
            Musisz uwazac, bo jeszcze kiedys zaatakujesz faceta info wtedy?
            smile
            > jak byłaś pierwszą oszustką pko bp tak jesteś nadal.

Ty tak twierdzisz były Panie Dyrektorze smile jak na razie masz trudnosci z kojarzeniem faktow, wiec Twoje oskarzenia mało mnie interesują.

> zostałaś wynajęta
            > do zakneblowania starego forum

A ty jako ten idiota pozwoliłeś sie zakneblować wiec założyłeś nowe forum, by rozbić stare Panie Dyrektorze, jak mozna tak widziec drzazge w oku brata a w swoim belki nie widziec smile?

> i to zrobiłaś ale nie przewidziałaś ,że powstan
            > ie nowe forum i nie będziesz mieć na nie wpływu.

Moze Cie zaskocze, ale na tym Forum mam większy wpływ niz na Naszym smile
            Posiadanie klawiszy nie daje zadnej władzy, nakłada tylko obowiazki. Sam to wiesz, albo jako idiota nie rozumiesz smile

> próbowaliście zamknąć te forum

Nie. Próbowaliśmy wskazać Administratorom, ze ktos splagiatowal nasze forum i moze tym co pisze wprowadzić użytkownikow w blad, poprosiliśmy albo o usunięcie forum albo o zmiane nazwy, Administracja uznała, ze zmiana wystarczy, i to zaakceptowalismy. Zrozumiałes, czy ile razy mam powtórzyć?

> ale sie nie udało a jak straszyłaś.

A ty sie przestraszyles? Jejtu smile ja nie straszylem, ja ostrzegalem namiastka smile

>nie mozesz zameldować o wykonaniu zadania

Stawiasz teze nieudowodniona i Wyciągasz z tego wnioski.
            Mylne do tego smile A kto by miał mi wyznaczyć zadanie? Wystarczyło wynająć dwoch idiotów, Kotwice i Exworkera a jak sie nie udało, wpuścić tutaj udajacego byłego pracownika, piszącego na Intrze Troubkemakera. Na Intrze tenże zniknął, nie ma go a tu jest. Info nagle?
            Zmanipulowac ludzmi i wyprowadził ludzi jak za czarodziejska fujarką.
            O tym nie pomyślałeś prawda? Łatwiej wierzyc w superwafla?
            To wierz w to.

> bidulko ha ha .... pisałem ,że jesteś niewiarygodna

To po co to powtarzasz? JA JUZ TO WIEM, ZE DLA CIEBIE, EXWORKERA, TROUBLEMAKERA JESTEM NIEWIARYGODNY. dla tych, co Wam wierza, tez jestem niewiarygodny. Wiec jesli nie jestem wiary godny, to ciagle zyjecie tym co pisze, ciągle komentujecie kazdy moj wpis i ciagle mnie czytacie. W ten sposob sami stajecie sie niewiarygodni smile

>, nie masz pojecia o sprzed
            > aży , o produktach, o procedurach i ty chcesz nas pouczac?

A ty masz pojęcie smile Ooo! Widac smile

> nie moge sobie przyp
            > omnieć żeby ktoś wspominał o zwalnianiu mnie z pracy, dobre, co ty bierzesz pa
            > niusiu ?

Ja sobie moge przypomnieć smile

> ale moze nie zrozmiałem bo ja idiota jestem

No jestes. Dobrze, ze sobie to uświadamiasz smile
            Stawia Cie to wyzej niz Exworkera smile

>albo mój przełozony ale n
            > ajpewniej to wszyscy pracownicy w pko to idioci wg ciebie.

Nigdzie nie napisałem, ze wszyscy pracownicy do Idioci. To twierdzi Twoj kolega.
            Jak znajdziesz tekst, w ktorym pisze, ze "wszyscy pracownicy to idioci" zacytuj to.
            smile jesli nie znajdziesz, dołączę Cie do grona klamcow smile
            • kotwica110 koniec działalności wafla 30.06.13, 22:19
              pani w ,jeżeli jeszcze raz tu komuś ubliżysz to będą twoje ostatnie słowa na tym forum.

ubawiłaś mnie paniusiu , panie dyrektorze ? a skąd taki pomysł, zmień proszki, nie ciągnie mnie
              na stołki derektorskie , jak patrzę na obecnych to ręce opadają,kogo tu się przyjmuje do pracy i od razu takie coś zostaje dyrektorem.
              • ukryty_wafel Re: koniec działalności wafla 30.06.13, 23:32
                kotwica110 napisał:

> pani w ,jeżeli jeszcze raz tu komuś ubliżysz to będą twoje ostatnie słowa na ty
                > m forum.

O Kotwica sie przebudzil smile a czemu nie grozisz innym co ublizacja mnie?
                To taka tu równość? Taka sprawiedliwość? Kotwica to ja Cie zapewniam, ze nawet jak mnie zbanujesz w imie wybiorczej "sprawiedliwosci" to ja tu bede mogl mowic ile wlezie. smile

>
                > ubawiłaś mnie paniusiu , panie dyrektorze ?

Dla ciebie moge byc i paniusia i dyrektorem smile

> a skąd taki pomysł, zmień proszki,
                > nie ciągnie mnie

aby kogokolwiek pociągać smile trzeba miec cos pod sufitem, to mnie pociąga smile

> na stołki derektorskie , jak patrzę na obecnych to ręce opadają,kogo tu się prz
                > yjmuje do pracy i od razu takie coś zostaje dyrektorem.

Ha ha ha smile strzelaj dalej Kotwica smile strzelaj dalej, moze kiedys trafisz smile
                panie Dyrektorze, to zes Pan nim był nie znaczy, ze kazdy nim byc moze smile

Buzka
              • kotwica110 Wafel zablokowany 01.07.13, 21:39
                pani w masz zablokowane konto ,ciągle obrażasz użytkowników forum. jeśli wrócisz zablokuje twoje następne konto.
                • exworker Re: Wafel zablokowany 01.07.13, 22:11
                  Nie wiem czy to dobry ruch - teraz baba bedzie mowic, ze ona robila tylko to samo co my.
                  • exworker Re: Wafel zablokowany 01.07.13, 22:11
                    Oczywiscie to manipulacja, bo to chyba pierwszy ban na forum.
                • zocha37 Re: Wafel zablokowany 01.07.13, 22:36
                  kotwica110 napisał:

> pani w masz zablokowane konto ,ciągle obrażasz użytkowników forum. jeśli wrócis
                  > z zablokuje twoje następne konto.

A jednak dałeś się Kotwico podpuścić, szkoda crying
                  Teraz zastanów się czy na tym forum nie znalazłbyś również innych kandydatów do zbanowania np. za słowa: psychopata, szumowiny ?
                • szar_amysz Re: Wafel zablokowany 01.07.13, 22:48
                  kotwica110 napisał:

> pani w masz zablokowane konto ,ciągle obrażasz użytkowników forum. jeśli wrócis

ha ha ha ha ha ha ha ha Kotwica!!!

Wiedzialam ze nie wytrzymasz i zbanujesz Ukrytego Wafla ! No wiedzialam!!!!!

I za co?? Za to, ze bronil sie przed oszczerstwami i wymyslami ktore sie rodzily w Waszych glowach?? Ze zrobil Wam SAM JEDEN "jazde" jaka fundowaliscie na naszym Forum przez pare ladnych miesiecy?? Z Exsiem??

Mowisz ze Ukryty Wafel obrazal ludzi?? No popatrz! A tak niedawno Exworker powiedzial, ze wchodze do d.. Waflowi!! Uzyl calego wyrazu - nie tak jak ja smile
                  ...A pominelam inne drobiazgi - zauwaz - ktore wygadywal na moj temat wink
                  Powieka Ci nie drgnela?? Nie zwrociles uwagi Szanowny Zalozycielu tego forum Exworkerowi, ze obraza adwersarza- czyli mnie??? Czemu???
                  Ja Ci powiem Kotwica. Bo taka Twoja sprawiedliwosc. I takie standardy. Ze hej smile

Trzym sie Kotwica !!! Pomyslnosci w bezstronnym banowaniu!!!

szar_amysz
                  • kotwica110 Re: Wafel zablokowany 01.07.13, 22:58
                    widzisz pani w. od razu napisałaś jako szar_amysz , ile jeszcze masz założonych kont?
                    • zocha37 Re: Wafel zablokowany 01.07.13, 23:03
                      kotwica110 napisał:

> widzisz pani w. od razu napisałaś jako szar_amysz , ile jeszcze masz założonych
                      > kont?

Przestań Kotwico.Nie ma znaku równości między żadnymi administratorami starego forum, tak jak nie ma znaku równości między Tobą a Exworkerem.
                      Są natomiast tutaj osoby, które są i występują jako klony i oryginały ze starego forum.
                      I to jest nieuczciwe i szkodliwe dla funkcjonowania forum
                      • groch_z.kapusta Re: Wafel zablokowany 02.07.13, 06:20
                        zocha37 napisała:

> Przestań Kotwico.Nie ma znaku równości między żadnymi administratorami starego
                        > forum, tak jak nie ma znaku równości między Tobą a Exworkerem.
                        > Są natomiast tutaj osoby, które są i występują jako klony i oryginały ze stareg
                        > o forum.
                        > I to jest nieuczciwe i szkodliwe dla funkcjonowania forum
                        >
                        To jest Twój punkt widzenia. Mój jest taki , że kotwica to exworker. Kolejne wpisy to potwierdzają.
                        Czym teraz exworker różni się od wafla. Obaj banują tych , którzy są dla nich niewygodni.
                        Kotwico , spadaj chłopie z tego forum i pozwól tu zrobić coś sensownego.
                        • exworker Re: Wafel zablokowany 02.07.13, 06:27
                          Co rozumiesz pod pojeciem cos sensownego ? Ovzywiscie mozesz mnie uwazac za kogo sobie chcesz.
                          • groch_z.kapusta Re: Wafel zablokowany 02.07.13, 06:42
                            exworker napisał:

> Co rozumiesz pod pojeciem cos sensownego ? Ovzywiscie mozesz mnie uwazac za kog
                            > o sobie chcesz.

To by może to forum uwolnić od takich oszołomów jakim jesteś ty , by pracownicy banku mieli swoje miejsce i nie byli podpuszczani a to w inteligentny sposób przez wafla na Forum Rozmowy Wafla ze Skuterem , a to tak głupi przez ciebie i to jeszcze ze wsparciem ikony tamtego forum , czyli zochy. Może wszyscy byli załóżcie wlasne forum smile
                            • exworker Re: Wafel zablokowany 02.07.13, 07:06
                              Nie musisz tego czytac. Jest wolnosc slowa.
                              • groch_z.kapusta Re: Wafel zablokowany 02.07.13, 12:15
                                exworker napisał:

> Nie musisz tego czytac. Jest wolnosc slowa.

To nie rozumiesz mózgowcu , że jak jest wolność słowa to się nikogo nie banuje. Zobacz cos łamago narobił.
                                • kotwica110 Re: Wafel zablokowany 02.07.13, 21:42
                                  nie wiem dlaczego czepiasz się exworkera , ja zablokowałem konto wafla i nikt inny.wafel domagał się bana, robił wszystko zeby go dostac i pewnie by się starał jeszcze bardziej , teraz będzie jedynym obrońcą wolności bo o to mu chodziło, czy trzeba ci to tłumaczyć ?
                                  problem wafla jest rozwiązany do czasu aż mu się znudzi i zacznie tu pisać pod innym nikiem.
                                  czasami trzeba się zastanowić łamago.
                                  • smaczny_wafelek Re: Wafel zablokowany 02.07.13, 21:54
                                    Siema exworker. Nie wiem jak na to wpadłeś przy swojej inteligencji ze smaczny wafel to nie ukryty wafel wink.
                                    Dalej o mnie myslisz..Przewidziałem to. Jesteś tak przewidywalny jak wczorajsza pogoda. A wolnosci na tym Twoim oseudo forum trzeba bronic.. Boś jest jak malpa która dostała do ręki brzytwę.
                                    Na razie spadam na inny odcinek. Myśl o mnie. Wrócę. Długo nie będziesz musial czekaćsmile
                                    Pa
                                    • kotwica110 Re: Wafel zablokowany 02.07.13, 22:20
                                      długo to tu nie popiszesz grochu , wafelku , tak mi się wydaje.
                                      • smaczny_wafelek Re: Wafel zablokowany 03.07.13, 09:35
                                        kotwica110 napisał:

> długo to tu nie popiszesz grochu , wafelku , tak mi się wydaje.

Śiema exworker smile. Widze pierwsze oznaki bezsilności smile
                                        Masz jak widze problemy ze zrozumieniem najprostszych spraw. Popisze sobie ile chcę. Nie będę słuchał twoich "rad". Bos ty jest jak dziecko w piaskownicy..co zobaczy nową zabawkę to ją chce mieć.
                                        Mnie twoje gierki nie interesują. jak ktoś jest trollem to się go kasuje..A u ciebie jak ktoś jest waflem to się go kasuje.
                                        Widze że się prężysz do skoku ale to na nic. Marnujesz czas na bzdurne zabawy. Wielu rzeczy nie dostrzegasz na tym swoim forum. Nie widzisz jak toba kręcą mądrzejsi od ciebie.
                                        Pomysl sobie o tym przez chwile. Wiem że to dla ciebie trudne ale daje ci czas.
                                        Teraz znikam smile
                                        Pa ")
                                        • mistrzciemnosci Re: Wafel zablokowany 03.07.13, 14:31
                                          smaczny_wafelek napisała:

> Śiema exworker smile. Widze pierwsze oznaki bezsilności smile

Szefie (Waflu znaczy się wink) już dość nakręciłeś w gorących głowach. Nie pisz chociaż sam do siebie. Daj ludziom zareagować big_grin
                            • skuter44 Groch niezadowolony i nie chciany ? 02.07.13, 08:09
                              Jak można pluć we własne gniazdo ? -wink
                              • kolejnytroll Re: Groch niezadowolony i nie chciany ? 02.07.13, 08:21
                                skuter44 napisał:

> Jak można pluć we własne gniazdo ? -wink

A Tyś Dziadku coś za jeden?
                                Z Zośką fajną parę stanowicie smile
                                Morały i kazania to dla wnucząt proszę zachować big_grin
                                • skuter44 Re: Groch niezadowolony i nie chciany ? 02.07.13, 08:27
                                  Wcale mi to splendoru nie przynosi. Tu jest karczma dla dziadków i trolli. Szkoda, że nie ma
                                  z kim tu pogadać na tematy logo forum.
                                  • skuter44 Re: Groch niezadowolony i nie chciany ? 02.07.13, 08:32
                                    Czekam na Twoje grochowe mądre wpisy.
                    • szar_amysz Re: Wafel zablokowany 01.07.13, 23:13
                      kotwica110 napisał:

> widzisz pani w. od razu napisałaś jako szar_amysz , ile jeszcze masz założonych
                      > kont?

Kotwico!

Wbij sobie do glowy fakt, ze nie jestem Ukrytym Waflem. Mam tylkoj edno konto - szar_a mysz. Tylko jedno!! Nigdy nie wystepowalam pod zadnym innym!!!
                      Czy trudno to zrozumiec??? Ile razy jeszcze bede to powtarzac??
                  • zocha37 Re: Wafel zablokowany 02.07.13, 00:39
                    szar_amysz napisała:

> I za co?? Za to, ze bronil sie przed oszczerstwami i wymyslami ktore sie rodzil
                    > y w Waszych glowach?? Ze zrobil Wam SAM JEDEN "jazde" jaka fundowaliscie na nas
                    > zym Forum przez pare ladnych miesiecy?? Z Exsiem??

Jest jednak mała różnica, której nie dostrzegasz w postępowaniu Wafla.
                    Obrona przed ewentualnymi oszczerstwami nie polega na demaskowaniu tychże poprzez obdarzanie przeciwników stekiem wyzwisk? A jeśli jeszcze robi się tak jak zrobił to Wafel z cynicznym wyrachowaniem po to, aby sprowokować zbanowanie to takie postępowanie stawia go na równi z oszczercami.
                    Poza tym byłabym wdzięczna, gdybyś łaskawie przyjęła do wiadomości to, co niejednokrotnie pisali i powtarzali aż do znudzenia Koledzy, że nikt nie miał pretensji o cenzurowanie wypowiedzi zawierających wulgaryzmy i wyzwiska i takowe od czasu zbanowania Ekxworkera i jego klonów się nie pojawiały.Dlatego porównywanie tego, za co banowani byli użytkownicy tamtego forum z tym, za co zbanowany został Wafel jest nadużyciem.
                    • exworker Re: Wafel zablokowany 02.07.13, 06:10
                      Oczywiscie zocha masz racje.

Mechanizm manipulacji wafla jest prymitywny i banalny - bierze na celownik osoby majace zdanie o banku odmienne niz on ( i jego zespol cenzorow rankingowcow - skuter itd. ). Dzieli zdania na czworo, prowokuje, zaglusza, zaczyna obrazac. Gdy adwersarz zaczyna sie bronic, banuje go za zlamanie blizej nieokreslonych zasad.

A co do obrazania - dorzuce kamyvzek, dla mnie osoba taka jak wafel zasluguje wylacznie na pogarde.
                    • szar_amysz Re: Wafel zablokowany 03.07.13, 21:20
                      Witaj Zocha smile

szar_amysz napisała:

>> I za co?? Za to, ze bronil sie przed oszczerstwami i wymyslami ktore sie rodzil
                      >> y w Waszych glowach?? Ze zrobil Wam SAM JEDEN "jazde" jaka fundowaliscie na nas
                      > >zym Forum przez pare ladnych miesiecy?? Z Exsiem??

>Jest jednak mała różnica, której nie dostrzegasz w postępowaniu Wafla.
                      >Obrona przed ewentualnymi oszczerstwami nie polega na demaskowaniu tychże poprzez >obdarzanie przeciwników stekiem wyzwisk? A jeśli jeszcze robi się tak jak zrobił to Wafel z >cynicznym wyrachowaniem po to, aby sprowokować zbanowanie to takie postępowanie >stawia go na równi z oszczercami.

Na poczatek chcialam Cie przeprosic ze odpisuje dopiero teraz. Mam tak malo czasu ostatnio... no i moje wpisy sa ze znacznym opzonienieniem. Przepraszam.

No a teraz do rzeczy. Dostrzegam tutaj rozne rzeczy - byc moze ze nie wszystkie...
                      Ale zachowanie Wafla jak najbardziej spojne jest dla mnie. Chcial uswiadomic Kotwicy czym jest adminowanie po prostu. Ja wiedzialam, ze Kotwica w koncu zbanuje Wafla wink

Wiem - Ukryty Wafel pozwolil sobie tutaj na wiele - sam jednak pisal o tym, ze "zmeczylo go" to - bo nie byl soba - i ja mu wierze.
                      Cynik?? Zartujesz??
                      Pamietasz jak kiedys na naszym Forum nie wytrzymal - pod wplywem steku wyzwisk, obelg i oszczerstw rzucanych w niego??
                      Jak Exworker wyzywal go od idiotow, imbecyli i SS?? Jak Kotwica potwarzal, ze jest pierwszym oszustem PKO (dalej powtarza a Exiu dalej go wyzywa; teraz znacznie gorzej bo od mobberow, psychopatow i szumowin) ???Pamietasz co wtedy pisal?? ... No wlasnie...
                      I dlatego nie stawia go to na rowni z oszczercami. Zaden z nich nie powiedzial "przepraszam".

Ja tam nie jestem za wyzwiskami.. ale jak widze co sie dzieje, jak kilku ludzi rozwalilo Forum, a reszta radosnie podazyla za nimi - to mi sie noz w kieszeni otwiera .. I sama najchetniej bym rzekla" Glupcy - co czynicie"? A Wafel mowi to wprost - co i ja chcialabym powiedziec - ale mnie kobiecie nie bardzo wypada wink

A tak na marginesie - wolalabym uslyszec takie "wyzwiska "jak : idiota i kretyn" niz "oszust", "mobber" czy psychopata"...

>Poza tym byłabym wdzięczna, gdybyś łaskawie przyjęła do wiadomości to, co >niejednokrotnie pisali i powtarzali aż do znudzenia Koledzy, że nikt nie miał pretensji o >cenzurowanie wypowiedzi zawierających wulgaryzmy i wyzwiska i takowe od czasu >zbanowania Ekxworkera i jego klonów się nie pojawiały.

Przyjelam do wiadomosci Zocha to o czym tu piszesz. Przyjelam i ja i inni Admini. Dlatego wykonalismy mase gestow (niedocenionych zupelnie) w strone adwersarzy. Pisal o tym wielokrotnie Wafel - i co? Ktos to zauwazyl? Nikt niestety. Nawet Ty.

Zocha - kiedys powiedzialam, ze nie bede tutaj pisac. Ale zlamalam sie. Wiesz dlaczego? Bo mi zal tu ludzi, ktorzy siedza na tym forum .. Ty tez tu jestes.. I tez mi tego zal.
                      Wiem to Wasza wola i wybor..Uslyszalam to chocby od Qperka..I od Agrafki tez - choc nie wprost...
                      Ale Grochu tutaj slusznie zauwazyl: siedzicie u Zalozyciela, ktory nie ma zasad. Jest wybiorczy. Zbanowal Wafla, ale nie powiedzial zlego slowa innym, ktorzy tu wyzywaja i obrazaja.

>Dlatego porównywanie tego, za co banowani byli użytkownicy tamtego forum z tym, za co >zbanowany został Wafel jest nadużyciem.

Tak Zocha. Masz racje. Tamci byli znacznie gorsi - mysle tu o Exworkerze, Kotwicy i Troublemakerze....

Taki jest moj punkt widzenia Zocha.

Pozdrawiam

szar_amysz
                      • exworker Re: Wafel zablokowany 03.07.13, 21:34
                        Alez myszko, wafel jest mobberem, psychopata, tchorzem i idiota. Zdanie podtrzymuje.

Nigdy bym tak o nim nie pisal, gdyby na to nie zasluzyl. A zasluzyl usuwaniem moich wpisow za poglady a nie za lamanie regulaminu.

Na koncu usuwal nawet wpisy w ktorych grzecznie prosilem o podpowiedz, jak mam pisac aby wpisy nie znikaly.

Taka jest kolejnosc. A nie najpierw moje epitety a pozniej ban.

A T wchodzisz mu w d..... bez wazeliny i zachowujesz sie, jakbys nie miala swojego rozumu.
                      • troublemaker_recovery Re: Wafel zablokowany 04.07.13, 13:19
                        szar_amysz napisała:

> Tamci byli znacznie gorsi - mysle tu o Exworkerze, Kotwi
                        > cy i Troublemakerze....

> A tak na marginesie - wolalabym uslyszec takie "wyzwiska "jak : idiota i kretyn" niz "oszust",
                        > "mobber" czy psychopata"..

Odzywam się tylko dlatego, że kolejny raz raczysz mi ubliżać porównując do kogoś kto okłamywał ludzi w istotnych sprawach (np. mobbing, whistleblowing) a korygujących Jego oczywiste propagandowe kłamstwa poniżał i blokował ich odpowiedzi zniekształcając dyskusję. Ostatecznie Mu nie wyszło. Zarżnął dyskusję na forum, doprowadził do powstania nowego i zamiast się zamknąć i spokojnie tam siedzieć przyłazi tutaj wywołując kontrataki trolli czym dalej szkodzi własnemu forum.
                        Określenia oszust i mobber (forumowy...) w odniesieniu do tych konkretnych sytuacji, które opisałem powyżej są uprawnione. W tym wypadku to nie wyzwiska ale stwierdzenie udowodnionych faktów. Mam kolejny raz wklejać linki?
                        Proszę, wbij sobie wreszcie do tej Mysiej głowy, że będę reagował na każdy taki Twój wpis przypominając osiągnięcia Twojego Michałka wink

> Ale zachowanie Wafla jak najbardziej spojne jest dla mnie. Chcial uswiadomic Ko
                        > twicy czym jest adminowanie po prostu.
                        Ja wiedzialam, ze Kotwica w koncu zbanuj
                        > e Wafla wink
                        >
                        > Wiem - Ukryty Wafel pozwolil sobie tutaj na wiele

Nie nadajesz się na adwokata. Dobrze, że to nie sprawa o zabójstwo wink Obroną przez przyznanie, że Wafel działał z premedytacją załatwiłabyś Mu dożywocie https://emoty.blox.pl/resource/laughing2.gif a uświadamiać możecie się sami nawzajem bo tutaj ludzie są dorośli i raczej uświadomieni smile
                        Jestem w stanie zrozumieć ludzi, którzy w "szale" dyskusji nazwą kogoś tak czy inaczej. Rozumiem, że tutaj każdy może grać różne role ale wjazd na forum, z komunikatem typu teraz Was idioci będę obrażał i zobaczę czy mnie zbanujecie, łamie wszelkie zasady i nie jest żadną grą a zwykłym chamstwem i tyle w temacie.
                  • meritt16 Re: Wafel zablokowany 02.07.13, 11:13
                    szar_amysz napisała:

> Wiedzialam ze nie wytrzymasz i zbanujesz Ukrytego Wafla ! No wiedzialam!!!!!

Wafel dostał to po co przyszedł.

> Ze zrobil Wam SAM JEDEN "jazde" jaka fundowaliscie na nas
                    > zym Forum przez pare ladnych miesiecy??

Nie żadnym "Wam" tylko nam wszystkim. Nie za jazdę a za nazywanie ludzi idiotami.

Z dedykacją dla Ciebie youtu.be/UXOHUHE1wIQ żeby było Ci lżej.
                • smaczny_wafelek Re: Wafel zablokowany 02.07.13, 12:22
                  kotwica110 napisał:

exworkerfreundziekotwico smieszny jesteś. Myslisz że mnie w ten spoasob powstrzymasz. Bede tu pisała kiedy chce. Będę w twoich myślach będę w twoich snach
                  Buźka smile
                  • kotwica110 Re: Wafel zablokowany 02.07.13, 21:28
                    podajesz się za wafla kolego/koleżanko a wafel oficjalnie to zdementował. co ty chcesz tu ugrać?
    • agrafek10 Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 30.06.13, 11:47
      ukryty_wafel napisał:

> A jak ktos chce porozmawiac ze mna, nawrzucac czy dac upust swoim emocjom i myś
      > limy napój temat, albo pokojowo porozmawiac, zachęcam do odwiedzin na moim foru
      > m prywatnyn.
      > Nie mam ochoty juz Wam przeszkadzać swoja obecnością.
      >
      > Na moje forum droga wiedzie tedy Rozmowy z Waflem

...a co Ty taki kapryśny jesteś?.....obiecałeś że nie będziesz zaśmiecał....

próbujesz bawić się emocjami niektórych osób na forum ale w jakim celu?

z zemsty? to takie niskie......co tutaj chcesz ugrać?

nasz powrót na tamto forum?

już drugi raz apelujesz o powrót...płacą Ci czy co......
      • exworker Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 30.06.13, 12:16
        Sluchajcie, dajcie juz spokoj temu psychopacie. Nie widzicie, ze ona nie ma nic do powiedzenia ? Jedyna jej metoda, zeby ktos chcial zwrocic na nia uwage lub z nia porozmawiac jest kogos obrazic lub zmanipulowac wypowiedz.
        • exworker Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 30.06.13, 12:20
          Wafelku, odkad zabrano dziecku na tym forum zabawke czyli przycisk z napisem banuj, jestes dla mnie zupelnie nieinteresujaca osoba.
          • ukryty_wafel Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 30.06.13, 20:16
            exworker napisał:

> Wafelku, odkad zabrano dziecku na tym forum zabawke czyli przycisk z napisem ba
            > nuj, jestes dla mnie zupelnie nieinteresujaca osoba.

Nieprawda. Wiec albo jestes skończonym kretynem, ktory usiłuje rozmawiac z "nieinteresujaca zupełnie osoba" albo usilujesz przekonac sam siebie. smile bo gdybym był zupełnie nieinteresujaca osoba, to albo bys wpisał mnie na listę nieprzyjaciol i przestalbys zaprzątać sobie mna głowy, albo bys mnie ignorowal. Jak narazie jestem twoja Nemesis, poświęcasz mi zdecydowanie za duzo wpisow, bym Ci uwierzył smile
      • ukryty_wafel Re: By nie zaśmiecac tego forum Zegnam... 30.06.13, 20:12

>
        > ...a co Ty taki kapryśny jesteś?.....obiecałeś że nie będziesz zaśmiecał....
        >
        Wystarczy przestac odpowiadac na moje teksty. Znasz te metodę i Wafel nie musi odpowiadac,
        Prosty chłop/baba jestem smile

> próbujesz bawić się emocjami niektórych osób na forum ale w jakim celu?

Nie bawie sie emocjami. Ja napisałem wyraznie. Chce cos pokazac.

>
        > z zemsty? to takie niskie......co tutaj chcesz ugrać?

Ty to sugerujesz, czy wiesz? Nie, nie z zemsty.

>
        > nasz powrót na tamto forum?
        >
        > już drugi raz apelujesz o powrót...płacą Ci czy co......

Nie. Nie zrozumiałaś tekstu. Prostego. No coz... Szkoda. Wyjasniac ci nie bede.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka