Dodaj do ulubionych

Chyba wracamy......

12.07.13, 19:13
na stare forum.....tam normalność wraca

ja jestem z tych lojalnych ale......sentyment wink))
Obserwuj wątek
    • zocha37 Re: Chyba wracamy...... 12.07.13, 19:17
      agrafek10 napisał(a):

> na stare forum.....tam normalność wraca
      >
      > ja jestem z tych lojalnych ale......sentyment wink))

baw się dobrze i życzę powodzeniahttps://tiny.pl/h6fcq
      • groch_z.kapusta Re: Chyba wracamy...... 12.07.13, 19:47
        zocha37 napisała:

>
        > baw się dobrze i życzę powodzeniahttps://tiny.pl/h6fcq
        >
        Chodź z nami. Twoja miotła , choć trzepie na oślep , czasami się przydaje smile
        • zocha37 Re: Chyba wracamy...... 12.07.13, 19:52
          groch_z.kapusta napisał:

> Chodź z nami. Twoja miotła , choć trzepie na oślep , czasami się przydaje smile

Dziękuję nie skorzystam, czarownice wolą konszachty z diabłami, przynajmniej wiadomo z kim się ma do czynienia big_grin
    • troublemaker_recovery Re: Chyba wracamy...... 12.07.13, 19:44
      agrafek10 napisał(a):

Myślisz? Wafelka brak, Skuter tylko w zastępstwie, Mobbi zniknęła czyli kto rządzi forum? wink
      • groch_z.kapusta Re: Chyba wracamy...... 12.07.13, 19:46
        troublemaker_recovery napisał:

> agrafek10 napisał(a):
        >
        > > na stare forum.....tam normalność wraca
        >
        > Myślisz? Wafelka brak, Skuter tylko w zastępstwie, Mobbi zniknęła czyli kto rzą
        > dzi forum? wink
        >

Skuter w zastępstwie , mówisz wink. Bardzo to wszystko ciekawe smile
      • zocha37 Re: Chyba wracamy...... 12.07.13, 19:54

> Myślisz? Wafelka brak, Skuter tylko w zastępstwie, Mobbi zniknęła czyli kto rzą
        > dzi forum? wink

może jakiś dochtorek z Kliniki Reputacji i chyba ma tam od dawna swój biały personel aniołków big_grin
    • groch_z.kapusta Re: Chyba wracamy...... 12.07.13, 19:45
      Nie lepiej poczekać na zdjęcie bana z Trouble i Exworkera. Nick kotwicy podobno jest wolny , ale ten nie zechciał tego potwierdzić.
      • agrafek10 Re: Chyba wracamy...... 12.07.13, 20:18
        Przekonaliście mnie.....jeszcze poczekam smile))
        • rozowy_chomik Re: Chyba wracamy...... 13.07.13, 08:19
          agrafek10 napisał(a):

> Przekonaliście mnie.....jeszcze poczekam smile))

Trzeba poczekać. Dzieje się coś dziwnego smile. Forum na którym Wafel przyznał sie do manipulacji jest niedostępne. Wpis na forum mobbinga, gdzie jeszcze raz się do wszystkiego przyznał, w tym do tego że jego teksty tworzyło więcej osó, zniknął. Ktoś prowadzi z nami grę. Nie dajmy sobie narzucić jego reguł smile
        • fig-a75 Re: Chyba wracamy...... 13.07.13, 11:05
          ja tam nie zamierzam wracać.
          to jest jakaś gra, manipulacja.
          wafel teraz niby się "wycofuje". wierzycie? on/ona/oni jest/są mega kłamcą/ami.
          • poprostuex Re: Chyba wracamy...... 13.07.13, 11:14
            Zgadzam się z figą. Wszystki wpiy w których wafel przyznawał się do tego że jego teksty pisało kilka osób, że nie jest tą samą osobą co wredny pieróg zniknęły. Forum wafla jest niedostępne, a wpis pożegnalny wykasowała podobno wink szara mysz. Manipulcja trwa w najlepsze.
            • troublemaker_recovery Re: Chyba wracamy...... 13.07.13, 13:10
              poprostuex napisał:

> nie jest tą samą osobą co wredny pieróg

Tak? Naprawdę? big_grin Może tak może nie. Mnie trzeba długo przekonywać, dwa wpisy nie wystarczą wink Co do Wrednej to zastanawia mnie nie tyle to co pisał(a) ale okres kiedy nie pisała czyli 2-ga połowa 2011 ale to inny temat wink

> wpis pożegnalny wykasowała podobno wink

I szkoda, że wykasowała bo ciekawy był smile Mało co pamiętam ale tam chyba Wafelek określił swoje uprawnienia jako admina-założyciela (?) i twierdził, że nie może sam sobie ich odebrać.
              Jakoś mi się z tym kłóci wpis Racjonalnego "w dniu 7 lipca 2013 r. wykasowałem swój nick z listy administratorów Forum, pozbawiając się w ten sposób możliwości administrowania".
              Może dałoby się to jakoś wyjaśnić? O co właściwie chodzi na tamtym forum? Kto tak naprawdę ma w rękach wszystkie "guziki"? Oczywiście pytam o realną władzę a nie funkcje honorowe wink
              • zocha37 Re: Chyba wracamy...... 13.07.13, 13:43
                No właśnie najważniejsze pytanie dotyczy realnej władzy na starym forum i niestety obawiam się,że zostanie ono bez odpowiedzi.Moim zdaniem forum to jest bardzo mocno skażone oszustwami, manipulacjami i nie jest od dawna miejscem pracowników, ale pracodawcy.
                Począwszy od założyciela o nicku Mobbing_pkobp, który onegdaj oświadczył, że nie przekazał nikomu swoich założycielskich uprawnień(można by zapytać od kogo i kiedy je przejąłwink)aż po moderatorów ostatnio obdarzonych funkcjami administratorów, którym od wielu, wielu miesięcy ufać w żaden sposób nie mogę.

P.S.
                Dobrze pamiętasz Wafel oświadczył, że ma uprawnienia Administratora Założyciela
                • tujejekscelencja Re: Chyba wracamy...... 13.07.13, 16:03
                  Witam,
                  I właśnie tutaj, teraz i z tego miejsca gorąco Was wszystkich zapraszam do uczestnictwa w dyskusjach merytorycznych prowadzonych na tzw. "starym forum". Proponuję nawet, aby połączono obydwa fora.
                  Pozdrawiam
                  Wasza Jej Ekscelencja
                  • rompil Re: Chyba wracamy...... 13.07.13, 16:19
                    tujejekscelencja napisał(a):

> Witam,
                    > I właśnie tutaj, teraz i z tego miejsca gorąco Was wszystkich zapraszam do ucze
                    > stnictwa w dyskusjach merytorycznych prowadzonych na tzw. "starym forum". Propo
                    > nuję nawet, aby połączono obydwa fora.
                    > Pozdrawiam
                    > Wasza Jej Ekscelencja

big_grin
                    Celowo tak jatrzysz?? Prosze nie rob tego.
                • skuter44 Re: Chyba wracamy...... 14.07.13, 13:02
                  Zocha37 pisze m.in.
                  Moim zdaniem forum to jest bardzo mocno skażone oszustwami, manipulacjami i nie jest od dawna miejscem pracowników, ale pracodawcy.

Racja .Jesli jest jak pisze Zocha to faktycznie, nie powinno się przebywać w miejscach skażonych, tym bardziej jeśli to nie jest konieczne bo skażenie nie jest na naszym polu. A tym bardziej niebezpieczne może być usuwanie tamże skażeń.
                • zocha37 Re: Chyba wracamy...... 31.08.13, 20:31
                  zocha37 napisała:

> No właśnie najważniejsze pytanie dotyczy realnej władzy na starym forum i niest
                  > ety obawiam się,że zostanie ono bez odpowiedzi.Moim zdaniem forum to jest bardz
                  > o mocno skażone oszustwami, manipulacjami i nie jest od dawna miejscem pracowni
                  > ków, ale pracodawcy.
                  > Począwszy od założyciela o nicku Mobbing_pkobp, który onegdaj oświadczył, że ni
                  > e przekazał nikomu swoich założycielskich uprawnień(można by zapytać od kogo i
                  > kiedy je przejąłwink)aż po moderatorów ostatnio obdarzonych funkcjami administrat
                  > orów, którym od wielu, wielu miesięcy ufać w żaden sposób nie mogę.

No to już mam pewność, że stare forum nie ma nic wspólnego z pracownikami i ich faktycznymi problemami.To jest propagandowe forum pracodawcy i już nic tego nie zmieni, niestety.Pytanie tylko od kiedy? I nawet nie będę doszukiwać się tego momentu, kiedy sprytnie zaczęto wprowadzać odpowiednie "brygady specjalne" zarówno na starym jak i na tym forum.
                  Na szczęście nie udały się zabiegi zlikwidowania go, nawet przez próby połączenia. big_grin
                  • exworker Re: Chyba wracamy...... 31.08.13, 20:43
                    Z czego wnosisz ?
                    • zocha37 Re: Chyba wracamy...... 01.09.13, 12:06
                      exworker napisał:

> Z czego wnosisz ?

Z zakamarków ciemności, tam się wiele ciekawych spraw rozgrywa wink
                      A może to babska intuicja? big_grin
                      "Dlatego dziw się i nie próbuj zgłębiać.
                      Są takie rzeczy w niebie i na ziemi,
                      O których się nie śniło filozofom.'
                    • rompil Re: Chyba wracamy...... 01.09.13, 15:31
                      exworker napisał:

> Z czego wnosisz ?
                      big_grin
                      Chcialem sie pozegnac, podejrzewam ku uciesze wiekszosci.

Wraz z odejsciem wafla, cenzure na forum obecnych i bylych pracownikow pko mozna uznac za zakonczona. W duzej mierze i ja juz nie mam tacji bytu, gdyz wiekszosc mojej aktywnosci - co nie bylo moim zamierzeniem ani planem - skoncentrowalem na walce z taze cenzura.
                      • exworker Re: Chyba wracamy...... 01.09.13, 16:24
                        rompil napisał:

> exworker napisał:
                        >
                        > > Z czego wnosisz ?
                        > big_grin
                        > Chcialem sie pozegnac, podejrzewam ku uciesze wiekszosci.
                        >
                        > Wraz z odejsciem wafla, cenzure na forum obecnych i bylych pracownikow pko mozn
                        > a uznac za zakonczona. W duzej mierze i ja juz nie mam tacji bytu, gdyz wiekszo
                        > sc mojej aktywnosci - co nie bylo moim zamierzeniem ani planem - skoncentrowale
                        > m na walce z taze cenzura.

Cóż za spostrzegawczośc i celnośc - jak pocisk tomahawk. No właśnie dlatego wróciłem mam nadzieję na krótko.
                        • wilk.z.lasu Re: Chyba wracamy...... 01.09.13, 17:42
                          Nie rób z nas idiotów. Nie upodabniaj nas do swoich zachowań. Jesteś cały czas tylko nicki zmieniasz.
                          • exworker Re: Chyba wracamy...... 01.09.13, 18:24
                            Tak, masz rację. Mam też wielkie zęby i oczy.....
                            • skuter44 Niebawem wrócimy...... 10.09.13, 09:19
                              Wrócimy tu, do godnego nam lokalu;
                              kiedy nie będzie lepszego lokum - dla nas słusznie wykwaterowanych .
    • exworker Re: Chyba wracamy...... 13.07.13, 16:19
      Cos mi tu nie gra. Nie wierze w nagle nawrocenia.
      • lukaj1953 Re: Chyba wracamy...... 14.07.13, 12:20
        te przeprosiny i wyjaśnienia-to wielka ściema.Za hardy to wafel,aby tak jęczał i się spowiadał.
        Nie dajmy się w to wrobić.
        • troublemaker_recovery Re: Chyba wracamy...... 14.07.13, 12:37
          lukaj1953 napisała:

> te przeprosiny i wyjaśnienia-to wielka ściema.Za hardy to wafel,aby tak jęczał
          > i się spowiadał.

Bomby atomowe czasami są skuteczne nawet jak leżą nieużyte wink
    • lukaj1953 Re: Chyba wracamy...... 14.07.13, 16:51
      może masz rację:trafiony,zatopiony
      • exworker Re: Chyba wracamy...... 14.07.13, 17:29
        Potwierdzilo sie wszystko to, o co podejrzewalismy wafla. Slepi do konca zostali tylko admini, no ale wladza podobno odbiera rozum.
        • troublemaker_recovery Re: Chyba wracamy...... 14.07.13, 18:44
          exworker napisał:

> Potwierdzilo sie wszystko to, o co podejrzewalismy wafla.

Taaak?? wink A co? Że Wredna była kobietą? A może mężczyzną, który jest cenionym (?) znawcą kobiecej psychiki i już wcześniej zdarzało mu się udawać w sieci... wink

Ja brałem pod uwagę istnienie pracy zbiorowej ale w modelu kilka osób i kilka nicków używanych w zależności od tego kto miał dyżur. Stąd taki nierówny poziom wypowiedzi i dziwne wpadki. Tak samo to "moje odkrycie" może być dziełem podobnej ekipy bo tekstów jest naprawdę dużo, są długie i zawierają charakterystyczne zwroty typu "mężczyzna rasy kaukaskiej", "żeś chłopie nie skumał" i podobne big_grin To jest jak odcisk palca wink

Zauważyliście np. jak Wafik napisał, że było tego dużo a przeredagowanie i wklejenie tekstu dużo krócej trwa niż napisanie? Przypomnę to co już wcześniej pisałem ale teraz nabiera całkiem nowych barw smile Zwróćcie uwagę na czasy.

troublemaker69 17.12.12, 12:40 - link
          i dwie odpowiedzi na ten sam post
          szar_amysz 17.12.12, 14:32
          ukryty_wafel 17.12.12, 14:32

Zauważyliście coś? Przeredagowane i wklejone czy przypadek? https://emoty.blox.pl/resource/jump.gif
          Wafelek jeszcze wszystkiego nie wyjaśnił. Trochę zagadek zostało wink
          • exworker Re: Chyba wracamy...... 15.07.13, 08:36
            Potwierdzilo sie to, ze to byla grupa ludzi ktorych jedynym celem byla cenzura forum a nie moderacja.
            • skuter44 Re: Chyba wracamy...... 15.07.13, 08:39
              ok.
          • zocha37 Re: Chyba wracamy...... 15.07.13, 20:10

> Ja brałem pod uwagę istnienie pracy zbiorowej ale w modelu kilka osób i kilka n
            > icków używanych w zależności od tego kto miał dyżur. Stąd taki nierówny poziom
            > wypowiedzi i dziwne wpadki. Tak samo to "moje odkrycie" może być dziełem podobn
            > ej ekipy bo tekstów jest naprawdę dużo, są długie i zawierają charakterystyczne
            > zwroty typu "mężczyzna rasy kaukaskiej", "żeś chłopie nie skumał" i podobne big_grin
            > To jest jak odcisk palca wink

Praca zbiorowa Wafel-Pierog zakończyła się podobno "wirtualną zbrodnią" dokonaną w dniu 07.05.2012r. a tydzień później w naszym forumowym życiu pojawiło się maleńkie zwierzątko 14.05.2012r.
            To oczywiście przypadek czysty był, ktoś odchodzi, ktoś przychodzi, samo życie.https://tiny.pl/hsf3f
            Za tydzień, dwa, może trzy, też się ktoś ciekawy pojawi, równie fascynujący jak Wafelwink
            Może tym razem jakowaś blondi, albo czorno jak cyganka, albo ryżowo jak "aganiok" byleby baba z krwi i kości była, taka z jajami,https://tiny.pl/hsf34

no i już czekam z utęsknieniem.https://tiny.pl/h64nk
            • zocha37 Re: Chyba wracamy...... 15.07.13, 21:05
              jeszcze raz data waflowskiej zbrodni 07.05.2012, tamta się źle zapisała

a podglądnęłam właśnie Tujejekscelencję na starym forum i wolałabym, aby to nie była fałaszywka, bo zaczyna pokazywać, że ma baba jaja https://tiny.pl/vzkd
              • totoro1 Re: Chyba wracamy...... 15.07.13, 22:54
                Nieśmiało zwracam uwagę, że spełnia moje postulaty jawnej obecności centrali na forum pracowników.
                Co prawda na dwoje babka wróżyła ale będę strzelał, że Jejekscelencja jest naprawdę z Centrali chociaż taki z niej proukurent jak z Szarej Myszy adwokat Ukrytego Wafla (skojarzyło mi się z przyjacielem wesołego diabła smile )

I z jednej strony to urocze, że jak to napisała Zocha: "pokazuje jaja" bo pokazuje, że korporacja sracja a porządek musi być. Gospodarz chce dobrze tylko stajenni partolą robotę wink
                Z drugiej strony to wciąż moim zdaniem inicjatywa obywatelska. Radosna i z dobrymi intencjami. A ja naprawdę chciałbym formalnej obecności przedstawiciela nie Centrali lecz pracodawcy. Ale cóż - kibicuję. Po Pierogu i Waflu łatwo jej nie będzie.
                • zocha37 Re: Chyba wracamy...... 16.07.13, 00:01
                  totoro1 napisał:

> Po Pierogu i Waflu łatwo jej nie będzie.

Jak nie zacznie cywilizować i reedukować to może coś z tego pożytecznego wyjdzie wink
                  • skuter44 Re: Chyba wracamy...... 16.07.13, 07:45
                    Nie sądzę. Kilkoma wpisami rzeczowymi zdobyć Ona może duży autorytet (wg mnie). Ale może być zasypywana problemami które powinna przekazywać komu trzeba. W sumie totoro1 ma rację, przedstawiciel centrali na forum byłby potrzebny. A czy oficjalny ? Nie koniecznie. Ważny jest Twój udział systematyczny (nie wiem dlaczego także wzbraniasz się by nie funkcjonowac na starym forum ? ) już wiele nas uczy i stabilizuje forum.

Jest ten problem wyważenia w polemikach "co jest a co nie jest tajemnicą banku" a także "co
                    szodzi a co nie szkodzi bankowi". Nad tym trzeba będzie jeszcze popracować, nam wszystkim.
                    Kilku użytkowników/ekspertów na podstawie tego co jest na forum wyprowadzaja daleko idace wnioski.
                    • totoro1 Re: Chyba wracamy...... 16.07.13, 22:21
                      Administratorzy widzą IP piszących, prawda? Ja się mocno zastanawiam czy chciałbym by Wafel znał moje IP. Ot, taki kaprys.
                      Systematyczny udział jest groźny dla anonimowości - gdyby był takim np. Exworkerem jak jeszcze pracował w Banku i pisał 2-3 posty dziennie a potem nagle bym przestał. I gdyby taki Trouble - też pracujący wtedy w banku - mnie podejrzewał że ja to ja....to w sumie łatwo mógłby stwierdzić, że nieobecność mnie "tu" pokrywa się z nieobecnością mnie "tam".
                      W moim mniemaniu nie robię i nie zamierzam robić nic na szkodę firmy ale korporacje robią dziwne rzeczy z głowami ludźmi. Niektórym może się np. zdawać że obrażając innych ludzi, często współpracowników, oszukując ich czy prowokując czynią słusznie.

Rzecz jasna nie wiem czy Jejekscelencja jest prokurentem tak samo jak nie wiem czy bomba Troubla jest prawdziwa. Nie wiem kim ona jest, tylko zgaduję. I wynik zgadywania nie zgadza się z listą osób - prokurentów. Z czystej pychy zatem kwestionuję formalne prokurenctwo Jejekscelencji.
                      Tak szczerze to najbardziej ciekawi mnie Wredny Pieróg. Miałem swoje typy a przeobrażenie w Wafla mnie skonfundowało. I teraz po coming out Ukrytego okazuje się że jednak mogłem dobrze trafiać.

Z tą szkodą banku nie dojdziemy jak jest. Weźmy na ten przykład skarbiec w oddziale X. Czy powinno się o tym pisać na forum publicznym - wszak to pokazuje że kadra średniego szczebla w rzyci ma zdrowie pracowników. Ale z drugiej strony co ma zrobić pracownik któremu wydaje się że zrobił już wszystko co mógł? Co jest większą szkodą dla Banku - informacja na forum że jest grzyb czy artykuł w mediach o tym że załoga oddziału uległa zatruciu?

Te fora można w pewnych przypadkach traktować jako specyficzną formę gwizdania. Trochę niewygodną dla pracodawcy przez jego jawność ale jednak.
                      • skuter44 Re: Chyba wracamy...... 16.07.13, 23:27
                        Totoro1. Administratorzy nie widzą IP piszących. Głowę daję.
                        • totoro1 Re: Chyba wracamy...... 17.07.13, 20:33
                          Rzeczywiście. Rozważę obecność także tam.
                      • troublemaker_recovery Re: Chyba wracamy...... 17.07.13, 11:10
                        totoro1 napisał:

> Systematyczny udział jest groźny dla anonimowości - gdyby był takim np. Exworke
                        > rem jak jeszcze pracował w Banku i pisał 2-3 posty dziennie a potem nagle bym p
                        > rzestał. I gdyby taki Trouble - też pracujący wtedy w banku - mnie podejrzewał
                        > że ja to ja....to w sumie łatwo mógłby stwierdzić, że nieobecność mnie "tu" pok
                        > rywa się z nieobecnością mnie "tam"

Święte słowa big_grin Ten mój "obiekt" prawie zamilkł na blogu przez kilka miesięcy. W archiwum widać wyraźną "dziurę" w drugiej połowie 2011. Trochę wpisów pojawiło się na FB smile Dużo sie wtedy działo w Jego życiu dobrego i złego. Wredna też zamilkła w 2 połowie 2011 a potem odżyła. Kolejny przypadek smile
                        W sprawie Wrednej wiedząc to co teraz widzę to inaczej niż kiedyś. Jakoś nie wierzę w to bycie kobietą i zamianę. Przepraszam... właściwie to wierzę ale w wariancie, że tą kobietą była Mobbi wink
                        • totoro1 Re: Chyba wracamy...... 17.07.13, 22:41
                          To już chyba oznaki obsesji smile
                          Mi się nie chciało analizować tego wszystkiego. Po prostu skorzystałem z tego, że program pocztowy ma funkcjonalność pozwalającą na sprawdzenie czy autoresponder odbiorcy jest włączony - bez potrzeby wysyłania maila.
                          Zadziwiająca koincydencja.

• skuter44 Re: Chyba wracamy...... 18.07.13, 14:23
                            Wracamy, odchodzmy, przychodzimy, znów wracamy ... jest gdzie.
                            Tam , na moim, starym forum,.... nie mogę (swoją obecnością) psuć opinii dla instytuacji niewidocznego, nieszkodliwego moderowania. Tu znowu jestem nielubiany, niechciany. To niewątpliwa moja wina i przyczyna. Ale jestem chamski , natrętny i znacznie uzależniony od witryn internetowych. Ta determinacja, cechy wrodzone i otwartość miejsca na "Rozmowy... - opisany brak cenzury i i potwierdzona wolność wypowiedzi - dają mi nadzieję, że nie zostanę odrazu wyrzucony. Zamierzam tu wpadać i siadywać potulnie w kąciku.
              • troublemaker_recovery Re: Chyba wracamy...... 16.07.13, 07:41
                zocha37 napisała:

> jeszcze raz data waflowskiej zbrodni 07.05.2012
                > , tamta się źle zapisała

Dzięki za link smile Z uwagą przeczytałem. Teraz mając bombę zwracam uwagę na więcej szczegółów wink Zainteresował mnie tekst Wafla:

"Pewnie, że jestem nienormalny. A kto dzisiaj jest normalny?
                Ja przynajmniej wiem, że jestem nienormalny, mam odchyły i szczerze się do tego przyznaję.
                Ale góruje nad tymi o dwie głowy, którym wydaje się, że są normalni a nie są."

Pewnie mam obsesję big_grin ale taka gra słów pasuje mi do kogoś kto podobno ma ponad 2 metry wzrostu i posturę niedźwiedzia wink
                • zocha37 Re: Chyba wracamy...... 16.07.13, 20:55

> Dzięki za link smile Z uwagą przeczytałem. Teraz mając bombę zwracam uwagę na więc
                  > ej szczegółów wink Zainteresował mnie tekst Wafla:

Trouble może i taką radosną twórczość Wafelka sobie przypomnimy.
                  Coś niecoś po czasie się jednak okazało,że to nie do końca taki żarcik big_grin
              • troublemaker_recovery Re: Chyba wracamy...... 16.07.13, 21:39
                zocha37 napisała:

> a podglądnęłam właśnie Tujejekscelencję na starym forum

Ja też smile Ciekawe, że akurat teraz się uaktywniła big_grin Mysz też przeraźliwie słodka wink Będę czujny wink
        • skuter44 Re: Chyba wracamy...... 15.07.13, 08:04

• troublemaker_recovery Re: Chyba wracamy...... 10.09.13, 10:34
      agrafek10 napisał(a):

A powrót normalności wygląda tak smile
      • zocha37 Re: Chyba wracamy...... 10.09.13, 11:03
        no może teraz entuzjaści połączenia obu for zrozumieją o co chodziło https://tiny.pl/vzkd
        • gra_pozorow Re: Chyba wracamy...... 10.09.13, 11:49
          ha ha ha ha

Wyczerpały im się argumenty przeciwko nam, to wyciągnęli wtyczkę z sieci.
          I wszystko przez 3 użytkowników, notabene doborowe towarzystwo wink
          • gra_pozorow Re: Chyba wracamy...... 10.09.13, 11:50
            A ja Wam powiem, że bardzo dobrze się stało. Wreszcie nasze forum będzie tym jedynym ( i prawdziwym ).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka