fig-a75 23.07.13, 09:55 kiedyś były w marcu. potem przesunięto je na lipiec. teraz kończy się lipiec i cisza.... czy ktoś coś wie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elka302 Re: "podwyżki"? 23.07.13, 16:55 W łódzkim cisza o podwyżkach. Nawet strach pytać...bo czyś zasłużyła? Odpowiedz Link
lukaj1953 Re: "podwyżki"? 23.07.13, 17:51 jak śmiesz marzyć o podwyżkach.Bank kupili przecież,przymierzają się do zakupu drugiego, a Ty o takich mało istotnych sprawach myślisz Odpowiedz Link
fig-a75 Re: "podwyżki"? 23.07.13, 20:43 nnnnoooooo... taka już naiwna ze mnie niewiasta jest.... jak pójdę dziecku do szkoły książki kupować - to machnę w sklepie "pracowym" identyfikatorem... i sprzedawczyni z wrażenia, że klientka w tak prestiżowej instytucji pracuje - od razu mi książki da! po co mi pieniądze!? Odpowiedz Link
fig-a75 Re: "podwyżki"? 28.07.13, 19:46 ... no gdzie może pracować osoba, dla której kupno kompletu książek do szkoły dla dziecka jest bardzo dużym wydatkiem finansowym.... pomyślmy.... no gdzie..... cóż... to wymaga dogłębniejszego przemyślenia sprawy.... Odpowiedz Link
kotwica110 Re: "podwyżki"? 28.07.13, 22:04 przeczucie mi mówi ze podwyżki znowu nie będzie, zatkali gębę pracownikom bo dali odszkodowanie z tytułu likwidacji tzw. jubilatek, to dla starych pracowników , młodym wyrównają z tytułu podniesienia pensji minimalnej , wszyscy mają być szczęśliwi bo powstało PPE ale na nim korzysta tylko i wyłącznie pko ,a nie pracownik. Odpowiedz Link
zocha37 Re: "podwyżki"? 20.09.13, 13:38 p-p-i napisał: > podwyżek nie będzie. będą: papierosów, alkoholu i gazu Odpowiedz Link
totoro1 Re: "podwyżki"? 20.09.13, 23:32 Żarty żartami a w księgarni niedaleko Puławskiej 15 ten patent działa - tzn. machania identyfikatorem. Co prawda nie 100% rabatu ale jakiś tam był. Zastrzegam, że ta miła niespodzianka (id wisiało mi zdarzyła mi się już jakiś czas temu. Odpowiedz Link
kotwica110 Re: "podwyżki"? 02.11.13, 22:01 i jak się czujecie po podwyżkach ? rozumiem ,że wszyscy są usatysfakcjonowani bo brak komentarzy na ten temat, tylko u mnie nie było ? jak ładnie wszyscy przełknęli ,pracownicy, wszystkie 3 związki , sielanka panie, kraina mlekiem i miodem płynąca. ja wyjdę przed szereg i zaproponuję obniżkę wynagrodzeń bo przecież jest tak super,wszyscy sa zadowoleni, niech pko ma jeszcze większe zyski bo przecież pracujemy ku chwale pko i jaśnie nam panującego. Odpowiedz Link
fig-a75 Re: "podwyżki"? 03.11.13, 22:04 znalazłam się w gronie szczęśliwców, którzy otrzymali "podwyżkę". i co mi po tym, że od szefa usłyszałam, że mam perspektywy, jestem rozwojowa.... ta "podwyżka" mnie dobiła. jestem załamana. Odpowiedz Link
exworker Re: "podwyżki"? 03.11.13, 22:05 Podwyżek się zachciało, bezczelne typy ! Czy w umowie o pracę było napisane, że będą podwyżki ? Nie było. To morda w kubeł jak podpisałeś i ciesz się, że pracujesz. Że masz kasę na czas. Ciesz się, że na piwko Ci starcza z kolegami. Zobacz jak Pani Basia na targowisku zapieprza, NO ! Co Wy myślicie, że uda nam się wynik zrobić sprzedażą wciskanych na siłę produktów ? No jasne, że nie. Ale wynik musi być, motłochu, od tego jest bank. Odpowiedz Link
nowyrym Re: "podwyżki"? 11.11.13, 19:19 mamy slabe zwiazki nie potrafimy sie organizować , wg mnie należy sie podwyżka każdemu uwzgedniajaca chocby infacje oraz dodatkowo motywacyjna za jakosc swiadczonej pracy Odpowiedz Link
kotwica110 Re: "podwyżki"? 01.01.14, 20:51 jestem ciekaw ile osób załapie się na podwyżkę z tytułu wzrostu wynagrodzenia minimalnego, od 01.01.2014 to 1680 zł brutto , jak to jest możliwe ,że u tzw. najlepszego pracodawcy płaca jest na poziomie wynagrodzenia minimalnego, tfu ... ,wstyd i żenada. Odpowiedz Link
obb.serwator Re: "podwyżki"? 02.01.14, 09:40 kotwica110 napisał: > jestem ciekaw ile osób załapie się na podwyżkę z tytułu wzrostu wynagrodzenia m > inimalnego, od 01.01.2014 to 1680 zł brutto , jak to jest możliwe ,że u tzw. na > jlepszego pracodawcy płaca jest na poziomie wynagrodzenia minimalnego, tfu ... > ,wstyd i żenada. Płaca mój drogi jest na poziomie płacy rynkowej. Tylko taka może być. Nikt rozsądny nie płaci więcej niż płacą na rynku inni. Ruszą wynagrodzenia w innych bankach, to ruszą i u nas. Odpowiedz Link