Dodaj do ulubionych

wypłata zasiłku.

27.05.14, 22:38
Wpłynęły zasiłki. Chyba wystarczy do pierwszego (01.06.).

Obserwuj wątek
    • dragomir6 Re: wypłata zasiłku. 27.05.14, 22:53
      no. porobiłam opłaty i połowa poszłaaaaaaa
      • p-p-i Re: wypłata zasiłku. 27.05.14, 23:07
        sadsadsadsad
        • kotwica110 Re: wypłata zasiłku. 27.05.14, 23:29
          pko jest taką super firmą ,tak wspaniale płaci pracownikom ,że tzw. pensja wystarcza do 10
        • zocha37 Re: wypłata zasiłku. 28.05.14, 17:11
          p-p-i napisał:

> sadsadsadsad

big_grin w uzupełnieniu do Twojego obrazka :

Idzie sobie prezes banku przez ulicę, stoi żebrak na ulicy i mówi:
          - Dzień dobry, panie prezesie.
          - Dzień dobry, pan mnie zna?
          - Tak, pracowałem kiedyś w pana banku, ale mnie pan zwolnił.
          Prezes idzie dalej, widzi kolejnego żebraka.
          - Pan też mnie zna?
          - Tak, pracowałem kiedyś u pana, ale mnie pan zwolnił.
          Idzie prezes dalej, widzi kolejnego żebraka szperającego w śmietniku.
          - Pana też zwolniłem?
          - Nie, ja jeszcze u pana pracuję, tylko mam teraz przerwę na lunch...
    • elka302 Re: wypłata zasiłku. 28.05.14, 11:35
      A nie wiecie, że można wyżyć...cytuję "tergam" : "To Ty tylko dla wynagrodzenia pracujesz? A nie liczy się dla Ciebie atmosfera w pracy, współpracownicy, szef? "
      I jeszcze jeden cytat tej samej osoby: "Ja bym wolała tak jak jest teraz. Przychodzę na 8.00, wychodzę po 16.00. Da się wtedy wszystko zaplanować i zrealizować."
      Aż trudno uwierzyć, że gdzieś tak jest ...
    • muheria Re: wypłata zasiłku. 28.05.14, 14:36
      Mili moi. Skoro tak narzekacie to czemu nie zwolnicie się, pójdziecie do pośredniaka i będziecie odbierali zasiłek. Co Was tu tak trzyma?
      • troublemaker_next Re: wypłata zasiłku. 28.05.14, 17:07
        muheria napisała:

> Mili moi. Skoro tak narzekacie to czemu nie zwolnicie się, pójdziecie do pośred
        > niaka i będziecie odbierali zasiłek. Co Was tu tak trzyma?

28 maja to dzień trolla? Czy po deszczu grupami wyłazicie? Aż trzy trolle jednego dnia? I już dwa ujadały na barbapapę big_grin Zmieńcie (lub zmień) system. Pojawienie się całej kilkutrollowej grupy jednego dnia, a od zawsze tak samo robicie, jest naprawdę przekomiczne i wiarygodności Wam nie dodaje big_grin

Dlaczego ktoś się nie zwalnia z gówn14nej pracy w gówn14nym banku? Naprawdę nie wiesz? Niestety liczba miejsc pracy jest ograniczona. Tych dobrych i tych gówn14nych. Tych dobrych jest być może nawet mniej niż tych gówn14nych. Ludzie widzą różnicę między tymi dobrymi a gówn14nymi i o tym piszą. Bo niby czemu nie nazwać rzeczy po imieniu smile Jak będzie okazja to zmienią tę gówn14ną na tę lepszą. Tylko w tę stronę. Nie zmienia się gówn14nej pracy na jeszcze bardziej gówn14ny, od każdej gówn14nej pracy zasiłek. To tyle w skrócie. Może inni coś dodadzą smile
        • zocha37 Re: wypłata zasiłku. 28.05.14, 17:43
          troublemaker_next napisał:

> 28 maja to dzień trolla? Czy po deszczu grupami wyłazicie? Aż trzy trolle jedne
          > go dnia? I już dwa ujadały na barbapapę big_grin Zmieńcie (lub zmień) system. Pojawie
          > nie się całej kilkutrollowej grupy jednego dnia, a od zawsze tak samo robicie,
          > jest naprawdę przekomiczne i wiarygodności Wam nie dodaje big_grin

uaktywniły się klony po wpisie Seleny i zaczęły pisać o "sprawach pracowniczych" big_grin
          poza tym, każda próba ożywiania trupa jest dobra, a najlepsza to sprowokowanie Babapapy albo Dziury wink
          • troublemaker_next Re: wypłata zasiłku. 28.05.14, 18:35
            zocha37 napisała:

> poza tym, każda próba ożywiania trupa jest dobra, a najlepsza to sprowokowanie
            > Babapapy albo Dziury wink

Trup jest z definicji nieożywialny, więc Im się nie uda big_grin Chyba, żeby Misiek wrócił, ale nowy prezes pewnie Mu inne forum teraz wyznaczy? big_grin big_grin big_grin
        • muheria Re: wypłata zasiłku. 28.05.14, 22:32
          Buhahaha. Były pracownik używający dziesiątków nicków wspierany przez byłą pracownicę używającą również kilku nicków mają nam mówić jak wygląda praca w pko. Zabawne. Przyjmijcie w końcu do wiadomości że mimo iż są w banku osoby którym się tu nie podoba to są i takie które są zadowolone z tego co tak wyśmiewacie, wyszydzacie, zohydzacie. Na szczęście większość już się w tych gierkach połapała i nie daje się wciągać w dyskusje o tym jak to jest każdemu źle. Jak jest źle to się próbuje coś zmieniać. Leczcie swoje kompleksy, zawiedzione ambicje, poczucie krzywdy, ale nie kosztem ludzi którzy pracują w banku bo tak chcą, nie muszą smile))))))))
          • p-p-i Re: wypłata zasiłku. 28.05.14, 23:27
            Zapomniałaś dodać, że PKO BP jest najlepszym pracodawcą.
          • zocha37 Re: wypłata zasiłku. 29.05.14, 01:03
            muheria napisała:

> Buhahaha. Były pracownik używający dziesiątków nicków wspierany przez byłą prac
            > ownicę używającą również kilku nicków mają nam mówić jak wygląda praca w pko. Z
            > abawne.

Zabawne to są wyłącznie Wasze prymitywne próby zaczarowania bankowej rzeczywistości.
            Smutne zaś jest to, że zniszczyliście niezależne forum pracownicze w imię dobrego wizerunku korporacji.

A efekty Waszej pracy dostrzegli już dawno Ci dla których ponoć Mobbing_pkobp to forum założył i przestali na nim pisać.Ostatnio wydaliście wojnę 2 byłym pracownikom, aby się i ich pozbyć i co, brakuje Wam ich, bo już nie macie kogo prowokować aby potem móc klepać te same bzdety, którymi się właśnie popisałaś?
            "Na szczęście większość już się w tych gierkach połapała i nie daje się wciągać w dyskusje" o tym jak to Wam byli pracownicy przeszkadzają w mądrych, merytorycznych, pogłębionych dyskusjach o tzw. "naszych sprawach".

Ocenę starego forum trafnie przedstawiła Selena1205, ale z nią w dyskusje nie wejdziesz i nie zaprezentujesz złotych myśli rodem z waflowskiego zbiorku o "leczeniu kompleksów, zawiedzionych ambicjach, poczuciu krzywdy" itp. itd.

Aby zachować dla potomności - skopiowane ze starego big_grin

Smutna prawda

selena1205 28.05.14, 07:02

"To forum jest tak nudne,że aż budzi odruch wymiotny.Od dłuższego już czasu wciąż te same osoby zajmują się wyłącznie "produkowaniem" peanów na cześć PKO Banku Polskiego. Pomimo szumnej nazwy (FORUM PRACOWNIKÓW PKO BP SA),tematy dotyczące spraw pracowników są spychane na margines.Zaglądam tu czasem,z nadzieją,że coś się zmieniło,ale...niestety,wciąż rozczarowanie - widzę tylko,jakie to PKO jest naj,naj,naj,naj.A przecież każdy pracownik bezpośredniej obsługi klienta wie,że to wierutna bzdura. Te wszystkie hymny pochwalne o kant d... można rozbić.Rzeczywistość wygląda inaczej,ale sznowna "wierchuszka" musiałaby zejść do poziomu zwykłego pracownika.Nie zrobi tego,bo to uwłaczałoby ich godności.......Jedynym rozwiązanie byłoby rozwiązanie tego forum,bo nie służy ono pracownikom(jak nazwa wskazuje) lecz prezesowi.A jeśli nie rozwiązanie,to przynajmniej zmiana nazwy..proponuję "Forum Prezesa i Zarządu PKO BP SA"

Smutna prawda
            selena1205 ☺ 28.05.14, 22:19

Koliberku,oczywiście,że służy tylko Prezesowi. Ta ilość wątków z hymnami pochwalnymi pod adresem PKO niby komu ma służyć,jak nie preziowi - pracownik obsługi żyje w zupełnie innym wymiarze...wymiarze rzeczywistym,gdzie z kwartału na kwartał podwyższa się plany,a obniża punkty za sprzedane produkty,by wycisnąc z ludzi ostatnie soki - wkrótce wypracowanie nawet minimalnej premi będzie mrzonką.
            A na pseudoforum pracowników PKO BP SA królują peany typu:
            - "PKO BP idealnym pracodawcą"
            - "PKO Bank Polski w gronie najlepszych pracodawców"
            - "PKO BP wciąż w gronie najlepszych pracodawców"
            - "Wyniki PKO BP wciąż najwyższe w całym sektorze"
            - "Sukcesy PKO BP"
            - "Być może konkurencja nigdy już nie dogoni PKO BP"
            - "Pozytywnie o PKO BP"
            - "Dlaczego młodzi ludzie lubią pracować w PKO BP"
            - "Kolejne sukcesy PKO BP"
            - "Sukces IKO"
            - "PKO BP najbardziej innowacyjną firmą"
            i tak w nieskończoność.............
            A "ta-bulla-rasa", "ekspert2.0" i inni mają poczucie świetnie spełnionego obowiązku.
            Gdzieś,kiedyś już to słyszałam....przypomina mi to bajeczny motyw z polskiej komedii "Miś": "łubu dubu,łubu dubu - niech nam żyje prezes naszego klubu,niech żyje nam! - to śpiewałem ja - Jarząbek".
            • troublemaker_next Re: wypłata zasiłku. 29.05.14, 11:49
              zocha37 napisała:

> A efekty Waszej pracy dostrzegli już dawno Ci dla których ponoć Mobbing_pkobp t
              > o forum założył i przestali na nim pisać.Ostatnio wydaliście wojnę 2 byłym prac
              > ownikom, aby się i ich pozbyć i co, brakuje Wam ich, bo już nie macie kogo prow
              > okować aby potem móc klepać te same bzdety
              , którymi się właśnie popisałaś?

Korpo_trollom takim jak muheria, elkana102, tergam itp. zależy tylko na zadymie. Nawalanki są chętniej czytane niż te tzw. merytoryczne i każdy nowy wpis poprawia pozycję wątku w wyszukiwarkach. To, że wewnątrz są głupoty nie ma znaczenia, to czyta tylko kilkudziesięciu stałych bywalców. Znaczenie ma to, że tytuły wątków z nazwą banku i pochwałami pojawiają się w wynikach wyszukiwania np. w ten sposób (tutaj ja trochę im namieszałem wink ) To zobaczą nawet Ci, którzy nie mają zamiaru odwiedzać forum. Korpo_trolle liczą na to, że uda Im się zahipnotyzować internautów wink

> A "ta-bulla-rasa", "ekspert2.0" i inni mają poczucie świetnie spełnionego obowiązku.

Ten pierwszy mógłby nie afiszować się tak z promowaniem (przy okazji) portalu PRNews... wink Jakiś zwolennik teorii spiskowych może zobaczyć w Nim tę postać wink.
          • troublemaker_next Re: wypłata zasiłku. 29.05.14, 10:50
            muheria napisała:

> Buhahaha. Były pracownik używający dziesiątków nicków wspierany przez byłą prac
            > ownicę używającą również kilku nicków mają nam mówić jak wygląda praca w pko.
            > Zabawne.

Zabawne jest to, jak robisz z siebie idiotę, Trollu smile Dlaczego? Już uprzejmie tłumaczę.
            W tym wątku o pracy w PKO napisały cztery osoby: p-p-i, dragomir6, kotwica110, elka302. Ja odpowiedziałem ogólnie o możliwych motywacjach, patrząc z Ich punktu widzenia. Nie pisałem nic o "wyglądzie" pracy w PKO. Zocha zacytowała wierszyk, w którym nazwa banku chyba też nie była wymieniona. Jak widać, piszesz Trollu bzdury i sama się z tego śmiejesz https://bit.ly/1pmDb7M

> Przyjmijcie w końcu do wiadomości że mimo iż są w banku osoby którym si
            > ę tu nie podoba
            to są i takie które są zadowolone z tego co tak wyśmiewacie, wy
            > szydzacie, zohydzacie.

No, właśnie. Są w banku osoby, którym się ta instytucja nie podoba i mają prawo tutaj dyskutować, bez asysty korporacyjnych trolli. Może raczysz to prawo uwzględnić?

> Na szczęście większość już się w tych gierkach połapała
            > i nie daje się wciągać w dyskusje o tym jak to jest każdemu źle. Jak jest źle t
            > o się próbuje coś zmieniać.

Właśnie, jak w korporacji jest źle to próbuje się coś zmieniać. Jedną z bardzo skutecznych metod jest upublicznianie takich spraw, o czym przekonała się np. Biedronka... smile Czas na banki...

> Leczcie swoje kompleksy, zawiedzione ambicje, poczu
            > cie krzywdy, ale nie kosztem ludzi którzy pracują w banku bo tak chcą, nie musz
            > ą smile))))))))

Sama się lecz big_grin Nie mam kompleksów, zawiedzionych ambicji ani poczucia krzywdy. Ja miałem trochę szczęścia, a tam gdzie go miałem mniej potrafiłem coś wywalczyć, czyli np. nigdy nie pracowałem za darmo. Zarabiałem więcej niż wielu innych wieloletnich pracowników. Ja sobie w idio_korpo radę dawałem. Niestety, widziałem jak traktowani są inni i dlatego zacząłem pisać jako "troublemaker". Dla tych innych.
            • muheria Re: wypłata zasiłku. 29.05.14, 13:03
              Buhahaha. Tyle bytów natworzyłeś że teraz Ci się już kompletnie popierniczyło co pod jakim nickiem napisałeś panie badaczu big_grin. Zamiast śledzić poczynania innych zbierz wszystkie wypowiedzi jakie tu zamieszczasz używając kolejnych nicków i będziesz wtedy wiedział jakie bzdury wypisujesz big_grin
              Tylko dlatego, że Twoje kompetencje okazały się w końcu zbędne dla banku, nie musisz teraz leczyć kompleksów z tym związanych. Nie widzisz plusów z pracy w banku, Twoja sprawa. Ale jak tych zawiedzionych ambicji fachowca w swoim mniemaniu, któremu jednak podziękowano za pracę używasz by niszczyć innych, tych wszystkich którzy ośmielają się mieć dobre zdanie o pracy w pko i nie boją się, mimo Twojego zaszczuwania, tego zdania tu napisać, to już nie jest tylko Twoja sprawa.
              • troublemaker_next Re: wypłata zasiłku. 29.05.14, 15:10
                muheria napisała:

> Buhahaha. Tyle bytów natworzyłeś że teraz Ci się już kompletnie popierniczyło c
                > o pod jakim nickiem napisałeś panie badaczu big_grin

Tylko trouble tu i barbapapa na starym, od wielu już miesięcy. Teraz może mi łaskawie powiesz, który z nicków w tym wątku (bo tu raczysz komentować), p-p-i, dragomir6, kotwica110, elka302 należy do mnie? Żaden, trollu. Nie potrafisz uzasadnić swoich kłamstw, prawda? smile Czyli jednak robisz z siebie idiotę smile

> Zamiast śledzić poczynania inny
                > ch zbierz wszystkie wypowiedzi jakie tu zamieszczasz używając kolejnych nicków
                > i będziesz wtedy wiedział jakie bzdury wypisujesz big_grin

Jakiś przykład tych bzdur? Z uzasadnieniem, że to bzdura?Potrafisz podać? Oczywiście nie? Prawda? Czyli znowu kłamiesz, trollu smile

> Tylko dlatego, że Twoje kompetencje okazały się w końcu zbędne dla banku, nie m
                > usisz teraz leczyć kompleksów z tym związanych.

> Ale jak tych zawiedzionych ambicji fachowca w swoim mniemani
                > u, któremu jednak podziękowano za pracę

Nic nie okazało się zbędne, trollu. Nie czytasz. Kilkakrotnie pisałem, że wydział był przenoszony ponad 150 km dalej. Chcieli nas brać ale prawie nikt się nie zgodził. Nie ma tu miejsca na żadne kompleksy ani zawiedzione ambicje. Kłamiesz, trollu smile

> Nie widzisz plusów z pracy w banku, Twoja sprawa.

Gdzie to napisałem? Znowu kłamstwo trollu. Nie potrafisz uzasadnić, prawda?

> używasz by niszczyć innych, tych wszyst
                > kich którzy ośmielają się mieć dobre zdanie o pracy w pko i nie boją się, mimo
                > Twojego zaszczuwania, tego zdania tu napisać, to już nie jest tylko Twoja sprawa.

Znowu łżesz, trollu. Oberwać mogą tylko takie kłamliwe trolle jak Ty i z pewnością nie za miłość do PKO. Ja bardzo bym chciał, żeby ludzie mieli powody i lubili tam pracować. Niestety, wiem, że tak nie jest.
                Oczywiście na to "zaszczuwanie" za miłość do banku znów nie masz żadnych dowodów?
                • muheria Re: wypłata zasiłku. 29.05.14, 17:45
                  Przykład? Proszę bardzo panie badaczu zasłaniający się ponad 20 nickami, reprezentujący grupę osób, używający wypowiedzi innych by rozwalić stare forum. Nie wiesz czy ludzie mają teraz powody lubić pracować w pko. Mogłeś to najwyżej wiedzieć kiedyś. A i tak to mogło dotyczyć tylko Ciebie i klku, kilkunastu osób z Twojego otoczenia. Teraz nie wiesz. Kompleksy i zawiedzione ambicje wychodzą właśnie w tych miejscach. Nie wiesz, ale duma nie pozwoli ci tego przyznać. Jak to, Ty taki fachowiec czegoś nie wiesz. Ty przecież wszystko wiesz big_grin. Czy to aby nie jest kompleks wyższości wink. Stąd agresja, obrażanie innych, wyszydzanie, wyśmiewanie, przypisywanie innym swoich uczynków. Kompleksy panie badaczu, kompleksy big_grin
                  • elka302 Re: wypłata zasiłku. 29.05.14, 20:03
                    muheria napisała:

> Przykład? Proszę bardzo panie badaczu zasłaniający się ponad 20 nickami, reprez
                    > entujący grupę osób, używający wypowiedzi innych by rozwalić stare forum. Nie w
                    > iesz czy ludzie mają teraz powody lubić pracować w pko. Mogłeś to najwyżej wied
                    > zieć kiedyś. A i tak to mogło dotyczyć tylko Ciebie i klku, kilkunastu osób z T
                    > wojego otoczenia. Teraz nie wiesz. Kompleksy i zawiedzione ambicje wychodzą wła
                    > śnie w tych miejscach. Nie wiesz, ale duma nie pozwoli ci tego przyznać. Jak to
                    > , Ty taki fachowiec czegoś nie wiesz. Ty przecież wszystko wiesz big_grin. Czy to aby
                    > nie jest kompleks wyższości wink. Stąd agresja, obrażanie innych, wyszydzanie, w
                    > yśmiewanie, przypisywanie innym swoich uczynków. Kompleksy panie badaczu, kompl
                    > eksy big_grin

Człowieku! Po co tu zaglądasz? Nie ma kto już pisać na starym forum to przychodzisz tu robić zadymę? Pracownicy już tam nie zaglądają właśnie ze względu na takie osoby jak: "muheria", "wafel", "tabulla" i wiele innych waszych klonów. Piszecie bzdury dla zmydlenia oczu...oczerniając przy tym długoletnich pracowników. To wy na każdym kroku dajecie odczuć, że zwykły pracownik to śmieć bo śmie pisać o sprawach, które bank najchętniej zamiótł by pod dywan. Ty i waflopodobne nie możecie powstrzymać się aby tu nie napisać. Nikt tu was nie prosi ani nie wywołuje a jednak tu wchodzicie. To wy lubicie dokopać tym, którzy wiedzą więcej.
                  • troublemaker_next Re: wypłata zasiłku. 29.05.14, 20:16
                    muheria napisała:

> Nie w
                    > iesz czy ludzie mają teraz powody lubić pracować w pko. Mogłeś to najwyżej wied
                    > zieć kiedyś. A i tak to mogło dotyczyć tylko Ciebie i klku, kilkunastu osób z T
                    > wojego otoczenia. Teraz nie wiesz.

Piszę o opiniach ludzi a do tego nie muszę pracować w banku. Tam gdzie pracowałem, odbyłem setki rozmów telefonicznych z ludźmi z całej Polski (nie kilkanaście) i wiele razy słyszałem negatywne opinie o pracy. Po zwolnieniu z banku, już od mniejszej ilości osób, słucham o kierunkach zmian i ich opiniach. Opinie te są jednoznaczne, jest dużo gorzej. Mam podstawy sądzić, że wiele osób ma takie zdanie. Oczywiście nie wszyscy, ale myślę, że coś złego się jednak dzieje.

> Stąd agresja, obrażanie innych, wyszydzanie, w
                    > yśmiewanie, przypisywanie innym swoich uczynków. Kompleksy panie badaczu, kompl
                    > eksy big_grin

Nie potrafisz tego uzasadnić, prawda? Kłamiesz, trollu smile

Nie odpowiedziałaś na żadne moje pytanie. Nie potrafisz uzasadnić żadnego swojego kłamstwa. Nie przeszkadza Ci to jednak powtarzać, jak mantrę, wciąż tych samych bzdur, licząc na to, że kłamstwo powtarzane wielokrotnie stanie się prawdą smile Nie stanie się, zapewniam Cię. Kłamstwo to kłamstwo. Kłamliwy troll, to kłamliwy troll. Nic tego nie zmieni smile
                    Twoje wypowiedzi to żenujący pokaz chamstwa i kłamstwa, dlatego nie mam zamiaru poświęcać Ci więcej czasu. Gardzę takim sposobem i poziomem rozmowy jaki trollu reprezentujesz. Od tej chwili, miej świadomość, że Twoje wypociny nie zostaną przeze mnie odczytane. Wyrzucam Cię z osób obserwowanych, spuszczam wodę i gaszę światło... Pa big_grin
                    • muheria Re: wypłata zasiłku. 30.05.14, 12:37
                      Buhahaha...no wreszcie panie badaczu big_grin.
                      Jest szansa, że przestaniesz tu sobie eksperymentować na ludziach. Tworzyć kolejne klony - dowód, Twoje wypowiedzi przypominane przez Rompil, próbować rozwalać dyskusję na forum - dowód, Twoje wypowiedzi na temat Meritt16 przypominane przez Rompil, manipulować tym co sam napisałeś - dowód, zbanowanie przez Ciebie Rompil i Obbserwator, za przypominanie niewygodnych dla Ciebie faktów, umieszczać linki w postaci skrótów i analizować kto i w jakich ilościach je otwiera - dowód, Twoje własne wyjaśnienia potwierdzające zamiary.
                      Jest szansa, że zaprzestaniesz ataków na tych wszystkich, którzy mają inne zdanie od Ciebie i od Twojej Grupy, nie boją się go prezentować, narażając się na nieustające ataki z Twojej strony, polegające na tym, że posądzasz tych którzy nie są Twoimi klakierami o bycie trollami i klonami, choć to sam Ty się tu zajmujesz tworzeniem kolejnych bytów i dziwnym trafem tak samo jak ukryty wafel rozwalasz każdą dyskusję. Nawet się do tego przyznajesz, że masz klony, grupy, by potem udawać, że chodziło Ci o coś innego i tylko "ciemny lud" nie zrozumiał Twoich mądrości. Wtedy może powróci normalna dyskusja, którą na spółkę z waflem zniszczyliście, gdzie ten kto ma zdanie może je zaprezentować nie narażając się na bycie wyśmiewanym przez Ciebie i Twoją Grupę smile. Nie do końca wierzę, że zamilkniesz. Stawiam, że wrócisz pod kolejnym nickiem, który oczywiście nie będzie miał z Tobą nic wspólnego wink, tylko dziwnym trafem będzie bronił Twojego zachowania big_grin
                    • zocha37 Re: wypłata zasiłku. 30.05.14, 13:43

> Nie odpowiedziałaś na żadne moje pytanie. Nie potrafisz uzasadnić żadnego swoje
                      > go kłamstwa. Nie przeszkadza Ci to jednak powtarzać, jak mantrę, wciąż tych sam
                      > ych bzdur, licząc na to, że kłamstwo powtarzane wielokrotnie stanie się prawdą
                      > smile Nie stanie się, zapewniam Cię. Kłamstwo to kłamstwo. Kłamliwy troll, to kłam
                      > liwy troll. Nic tego nie zmieni smile

> Twoje wypowiedzi to żenujący pokaz chamstwa i kłamstwa, dlatego nie mam zamiaru
                      > poświęcać Ci więcej czasu. Gardzę takim sposobem i poziomem rozmowy jaki troll
                      > u reprezentujesz. Od tej chwili, miej świadomość, że Twoje wypociny nie zostaną
                      > przeze mnie odczytane. Wyrzucam Cię z osób obserwowanych, spuszczam wodę i gas
                      > zę światło... Pa big_grin

Widzisz Trouble, do czasu można dawać szansę każdemu na dyskusję, ale jednak nie z każdym należy rozmawiać na jego warunkach, a już na pewno nie należy reagować na maniakalną retorykę cyborgów klepiących jak pacierz waflowską frazeologię.
                      Popełniłeś bląd reagując na rompilowskie prowokacje, a reszta "listopadowego desantu", która to niby wcześniej nie uczestniczyła big_grin w historii starego forum i stawia się w roli neutralnych, bezgrzesznych i nieświadomych tego co działo się zwłaszcza w okresie bezmyślnej Waflomyszomobbingoskuterowej cenzury, robi dokładnie to samo i tylko ktoś naiwny mógłby dać się na to nabrać.
                      To tyle na ten temat wink
                      • elkana102 Re: wypłata zasiłku. 30.05.14, 14:05
                        Zechciej zwrócić uwagę, że tak jak tam wtedy zachowywał się wafel, skuter i mysz tu i teraz zachowujecie się Ty i Trouble.
                        Zachowania dokładnie te same. Tylko przeciwnicy inni. Wafel, mysz, skuter zwalczali wtedy Was, czyli rozgoryczonych pracowników PKO, którym w swoim
                        czasie bank podziękował albo którzy sami zrezygnowali. Wy teraz zwalczacie pracowników PKO którzy pisząc dobrze o swojej firmie
                        psują Wasze wylewanie pomyj, bo pokazują że nie każdy myśli tak jak Wasza mniejszość. Inny wróg te same metody. Zaszczuć, zwyzywać od trolli, jak się da zablokować pisanie.
                        Niczym się
                        od nich nie różnicie.
                        To tyle na ten temat widziane bardziej obiektywnie wink

• zocha37 Re: wypłata zasiłku. 30.05.14, 15:23
                          elkana102 napisała:

> Zechciej zwrócić uwagę, że tak jak tam wtedy zachowywał się wafel, skuter i mys
                          > z tu i teraz zachowujecie się Ty i Trouble.
                          > Zachowania dokładnie te same. Tylko przeciwnicy inni. Wafel, mysz, skuter zwalc
                          > zali wtedy Was, czyli rozgoryczonych pracowników PKO, którym w swoim
                          > czasie bank podziękował albo którzy sami zrezygnowali.

Albo nie znasz historii tamtego forum, albo ją świadomie zniekształcasz wink
                          Gdybyś faktycznie była nową forumowiczką to nie byłabyś niestety w stanie dzisiaj obiektywnie się wypowiadać na temat jego historii, a to z prostego powodu.Otóż stare forum jest tak okrojone z tego co się tam działo,że obiektywne podejście nowych użytkowników nie jest możliwe.Znikały nie tylko pojedyncze wypowiedzi, ale całe wątki z setkami postów i to nie tylko byłych pracowników. Pisząc, że wówczas administratorzy zwalczali "Was, czyli rozgoryczonych pracowników PKO, którym w swoim czasie bank podziękował albo którzy sami zrezygnowali"<to jest właśnie waflowska frazeologia> dajesz najlepszy dowód na to jak znasz historię starego forum , albo znając ją świadomie wypaczasz.
                          Otóż skoro zawitałaś na to forum Kotwicy to zapoznaj się z jego historią, z wątkami, i wypowiedziami tych, którzy na starym forum zostali zbanowani i tu pojawili się jako banici, często pod nowymi nickami a dostrzeżesz wśród nich oprócz byłych, których tak uporczywie zwalczacie tzn. Zochy, Troubla i Exworkera również pracowników i to również tych, którzy zawsze pozytywnie wypowiadali się o banku.
                          I to tyle na ten temat, a że faktycznie uważam, że jesteś kolejnym klonem z projektu Wafla właśnie z "desantu listopadowego" to obiektywizmu i neutralności od Ciebie i Twoich współtowarzyszy nie oczekuję big_grin

Pozdrawiam
                          • elkana102 Re: wypłata zasiłku. 30.05.14, 16:48
                            zocha37 napisała:

> Albo nie znasz historii tamtego forum, albo ją świadomie zniekształcasz wink
                            > Gdybyś faktycznie była nową forumowiczką to nie byłabyś niestety w stanie dzisi
                            > aj obiektywnie się wypowiadać na temat jego historii, a to z prostego powodu.Ot
                            > óż stare forum jest tak okrojone z tego co się tam działo,że obiektywne podejśc
                            > ie nowych użytkowników nie jest możliwe.Znikały nie tylko pojedyncze wypowiedzi
                            > , ale całe wątki z setkami postów i to nie tylko byłych pracowników. Pisząc, że
                            > wówczas administratorzy zwalczali "Was, czyli rozgoryczonych pracowników PK
                            > O, którym w swoim czasie bank podziękował albo którzy sami zrezygnowali"<to
                            > jest właśnie waflowska frazeologia> dajesz najlepszy dowód na to jak z
                            > nasz historię starego forum , albo znając ją świadomie wypaczasz.
                            > Otóż skoro zawitałaś na to forum Kotwicy to zapoznaj się z jego historią, z wąt
                            > kami, i wypowiedziami tych, którzy na starym forum zostali zbanowani i tu pojaw
                            > ili się jako banici, często pod nowymi nickami a dostrzeżesz wśród nich oprócz
                            > byłych, których tak uporczywie zwalczacie tzn. Zochy, Troubla i Exworkera równ
                            > ież pracowników i to również tych, którzy zawsze pozytywnie wypowiadali się o b
                            > anku.
                            > I to tyle na ten temat, a że faktycznie uważam, że jesteś kolejnym klonem z pro
                            > jektu Wafla właśnie z "desantu listopadowego" to obiektywizmu i neutralności od
                            > Ciebie i Twoich współtowarzyszy nie oczekuję big_grin
                            >
                            > Pozdrawiam

Zostawmy historię historykom.
                            Nie wiem skąd założenie, że osoby które piszą od niedawna, nie mają pojęcia co się działo wcześniej. Można czytać nic nie pisząc.
                            A ja teraz mam wrażenie że historia się
                            powtarza. Stare forum - wafel, mysz, skuter, pouczanie co, jak, gdzie pisać. Każdy kto miał inne zdanie albo trollował albo spamował albo tworzył klony. Wg wykładni tamtejszych
                            moderatorów. Na końcu ban.
                            To forum - Ty, troublemaker. Exworkera nie liczę smile. Każdy kto ma dobre zdanie o banku
                            to wg Was klon, troll, największe zło tego świata. Troublemaker już pokazał, że jak wafel nie pohamuje się i zbanuje osoby o
                            odmiennym zdaniu.
                            Wg Was nie można mieć prawdziwego, dobrego zdania o pracy w PKO.
                            Robicie - Ty, troublemaker dokładnie, dokładnie to samo co wafel, mysz, skuter.
                            Jednak wg Was samych, Wam wolno. I Ty i troublemaker klonowaliście się wielokrotnie. Wam wolno. Jesteście niby bojownikami o prawdę. A jaka jest ta prawda dobrze pokazuje to co tak Was wkurza. Tu coś chlapniecie, tam chlapniecie i nie widać całości. Dopiero jak Rompil w jednym miejscu zaczął pokazywać te Wasze
                            chlapnięcia pokazał się cały obrazek smile
                            Każdy kto ma inne zdanie od Waszego to klon, troll, korpo coś tam coś tam. Trudno z czymś takim dyskutować bo by trzeba było tylko Wam przytakiwać i powielać te bzdury które tak chętnie tu wypisujecie próbując wciskać kit w sumie nie wiadomo komu. Wy jesteście przekonani jak to Wam było źle. Ten kto jest zadowolony czyta tego jak
                            bajki o żelaznym wilku. Bo wie jak jest smile
                            Jak widać obiektywne spojrzenie można poszerzać big_grin. Czego i Tobie życzę.
                            • zocha37 Re: wypłata zasiłku. 30.05.14, 17:38
                              elkana102 napisała:

>I Ty i troublemaker klonowaliście się wielokrotnie. Wam wolno. Jesteście niby bojownikami o prawdę. A jaka jest ta prawda dobrze pokazuje to co tak Was wkurza. Tu coś chlapniecie, tam chlapniecie i nie widać całości. Dopiero jak Rompil w jednym miejscu zaczął pokazywać te Wasze chlapnięcia pokazał się cały obrazek smile

Możesz to zrobić sama, ale znajdziesz tylko część, bo reszta została usunięta...ale po co to Tobie, skoro czytałaś forum od dawna to przecież wszystkie "chlapnięcia" powinnaś znać, a nie okazywać wielkie zaskoczenie jak byś z księżyca spadłabig_grin
                              W przeciwieństwie do Troubla, nie będę Ci tłumaczyć niczego, bo jak widać po Twoich wpisach równie dobrze można mówić do ściany.

> Wy jesteście przekonani jak to Wam było źle. Ten kto jest zadowolony
                              > czyta tego jak bajki o żelaznym wilku. Bo wie jak jest smile

Ciekawe? a gdzie znalazłaś moje wypowiedzi jak to mi było źle?big_grin Ładnie tak kłamać?

Chcesz poczytać sobie bajki o żelaznym wilku? Proszę bardzo, to wszystko zapewne nie dotyczy Ciebie i Tobie podobnych, którzy ponoć wiedzą jak jest :

forum.gazeta.pl/forum/w,34837,142063008,144852366,Re_Nowy_Rytm.html?wv.x=2
                              forum.gazeta.pl/forum/w,34837,149722941,149722941,jak_dlugo_jeszcze_wytrzymacie_w_tej_obludzie_.html

forum.gazeta.pl/forum/w,34837,91019967,91019967,MOBBING_w_PKO_BP_SA.html
                              forum.gazeta.pl/forum/w,34837,151217491,151217491,Smutna_prawda.html
                              I ponawiam pytanie, dlaczego nie piszecie tym wszystkim pracownikom, że są od banku oddaleni, pokrzywdzeni, nie znają rzeczywistości bankowej, leczą jakieś kompleksy?
                              • elkana102 Re: wypłata zasiłku. 30.05.14, 18:36
                                zocha37 napisała:

> W przeciwieństwie do Troubla, nie będę Ci tłumaczyć niczego, bo jak widać po Tw
                                > oich wpisach równie dobrze można mówić do ściany
                                .
                                >
                                No właśnie widzę, że
                                ciągle uciekasz od tematu o którym rozmawiamy.
                                To na koniec jeszcze pytanie. Na prawdę nie przeszkadzało Ci gdy alcybiades a następnie troublemaker gnoili kilka koleżanek. Nie widziałaś w zachowaniu alcybiadesa i troublemakera
                                takich samych zachowań jakie prezentował wafel i mysz? Szkoda że nie zareagowałaś.
                                A wiesz że przez chwilę miałam nawet takie podejrzenie,
                                że alcybiades to Ty. Szybko go się jednak
                                pozbyłam by nie być taką jak Wasza grupa, która nie potrafi
                                już sensownie rozmawiać i każdemu
                                o odmiennym zdaniu musi przypiąć łatkę trolla.

Tak. Ciekawe dlaczego nie zareagowałaś???
                                • zocha37 Re: wypłata zasiłku. 30.05.14, 19:31
                                  elkana102 napisała:

> No właśnie widzę, że
                                  > ciągle uciekasz od tematu o którym rozmawiamy.

A co jest wg Ciebie tematem, o którym rozmawiamy? historia forum, której nie znasz, albo znasz i świadomie wypaczasz ? efektem takiego właśnie podejścia jest Twoje utożsamianie mojej aktywności forumowej i Troubla z postępowaniem Waflomyszomobbingoskutera <długie to to,ale nie mogę nikogo z nich pominąć>.
                                  Nie jesteś w stanie zrozumieć tego co niejdnokrotnie cierpliwie tłumaczył Trouble i jak się okazało lepiej było Was zignorować niż się w te potyczki wdawać big_grin
                                  Czytałam zmagania Troubla z Wami i nie mam zamiaru popełniać jego błędów.

Jeśli przyszłaś tu po, aby próbować mnie czy Troubla rozliczać z czegokolwiek to się pomyliłaś.Otóż możesz mieć swoje wrażenia jakie chcesz, a ja nie uznaję, abyś mogła być osobą , której powinnam się z czegokolwiek tłumaczyć big_grin

Teraz rozumiem, dlaczego nie odpowiadasz i Ty i Twoja "listopadowa współtowarzyszka" na moje pytania odnośnie dyskredytowania wypowiedzi byłych pracowników nie różniących się niczym od wypowiedzi pracowników w podanych przeze mnie linkach?Zresztą w takich właśnie wątkach Was nie ma.To Was nie interesuje, a jak sie nawet pojawia to je raz dwa trzy zwalicie.Wątek o mobbingu już dawno powinien być odpięty, bo służy tylko jako kwiatek do kożucha. Powinnaś być zadowolona. Zgłoś jeszcze postulat do Założyciela, aby zmienił swój nick.Tego właśnie kiedyś oczekiwał Torres, bo mu się w głowie nie mieści, że można słowo mobbing łączyć z PKO big_grin

> To na koniec jeszcze pytanie. Na prawdę nie przeszkadzało Ci gdy alcybiades a n
                                  > astępnie troublemaker gnoili kilka koleżanek. Nie widziałaś w zachowaniu alcybi
                                  > adesa i troublemakera
                                  > takich samych zachowań jakie prezentował wafel i mysz? Szkoda że nie zareago
                                  > wałaś
                                  .
                                  > A wiesz że przez chwilę miałam nawet takie podejrzenie,
                                  > że alcybiades to Ty. Szybko go się jednak
                                  > pozbyłam by nie być taką jak Wasza grupa, która nie potrafi
                                  > już sensownie rozmawiać i każdemu
                                  > o odmiennym zdaniu musi przypiąć łatkę trolla.

> Tak. Ciekawe dlaczego nie zareagowałaś???

Odpowiedź jest bardzo prosta.Otóż wszystko co pisał do tej pory Alcybiades możesz potraktować tak, jak bym to ja pisała. A może sobie go dopiszę w stopce big_grin
                                  To co wg Ciebie jest gnojeniem, wg mnie było wyłącznie pokazaniem prawdy, czarno na białym udowodnione oszustwa.

Twoje Koleżanki? To znaczy np. Tergam? Otóż nie ma takiej możliwości, abym stawała w obronie kogoś, kogo uważam za moralnego karła i zapewniam Cię, że jest to najdelikatniejsze określenie na jakie mnie stać.Gdybym miała coś jeszcze napisać o tym użytkowniku <wątpię, żeby to była kobieta> to musiałabym posłużyć się kuchenną łaciną, a mnie uczono tylko klasycznej big_grin
                                  Druga Twoja Koleżanka okazała się facetem, któremu wydaje się, że jak nie ma jaj, to może być kobietą big_grin Aż tak wielkim oszustwem w necie to nie było, ale jego wypieranie się i odgrywanie poszkodowanego jest żałosne big_grin
                                  • tergam Re: wypłata zasiłku. 31.05.14, 13:19
                                    zocha37 napisała:

> Twoje Koleżanki? To znaczy np. Tergam? Otóż nie ma takiej możliwości, abym staw
                                    > ała w obronie kogoś, kogo uważam za moralnego karła i zapewniam Cię, że jest to
                                    > najdelikatniejsze określenie na jakie mnie stać.Gdybym miała coś jeszcze napis
                                    > ać o tym użytkowniku <wątpię, żeby to była kobieta> to musiałabym posłu
                                    > żyć się kuchenną łaciną, a mnie uczono tylko klasycznej big_grin

I jak zwykle zocha wszystko najlepiej wie. Wie kto jest kobietą. Wie kto mężczyzną. Jest nieomylna. Zupełnie jak pan Trouble.
                                    Drżyjcie wszyscy. Nie ośmielajcie się napisać czegoś nie po myśli pani Z i pana T.
                                    Jak IPN prześwietlą Was do spodu. Zajrzą w majtki. A i tak wyrok wydadzą taki jakie będzie ich widzimisię. Nie ważne kim jesteście. Pani Z i pan T sami to ustalą.
                                    Sąprzecież nieomylni w swoim gnojeniu i upadlaniu innych.
                                    Chwała im o chwała big_grin
                      • troublemaker_next Re: wypłata zasiłku. 30.05.14, 14:15
                        zocha37 napisała:

> Popełniłeś bląd reagując na rompilowskie prowokacje, a reszta "listopadowego de
                        > santu", która to niby wcześniej nie uczestniczyła big_grin w historii starego forum i
                        > stawia się w roli neutralnych, bezgrzesznych i nieświadomych tego co działo si
                        > ę zwłaszcza w okresie bezmyślnej Waflomyszomobbingoskuterowej cenzury, robi dok
                        > ładnie to samo i tylko ktoś naiwny mógłby dać się na to nabrać.

Zależy jak na to patrzeć smile Zastanawiałem się czy reagować i jak długo reagować. Prowokacje, szeptaczy i trolle rozpoznaję po pierwszych trzech zdaniach i po zapachu, smród trolla niesie się daleko, i drogę z Puławskiej 15 pokonuje błyskawicznie wink Postanowiłem rozmawiać z nimi, najdłużej jak się da, jak z każdym normalnym rozmówcą. To było nazwane "pierwszym eksperymentem". Przedłużanie dyskusji pozwoliło na pokazanie ilu ich jest i jak działają smile Bzdury, które o mnie wypisują korpo_trolle są dla mnie komplementem wink Zawsze walczyłem z ich propagandą, więc to co wyczynia tutaj jeden z trolli, a nawet sam fakt, że aż tutaj za mną przylazł, jest dla mnie największą nagrodą za wieloletnie wysiłki w walce z korpo_obłudą smile
                        • zocha37 Re: wypłata zasiłku. 30.05.14, 15:26

>Zawsze walczyłem z ich propagandą, więc to co wyczynia tutaj jeden z trolli, a nawet sam fakt, że aż tutaj za mną przylazł, jest dla mnie największą nagrodą za wieloletnie wysiłki w walce z korpo_obłudą smile

Latał za Tobą i Exworkerem Wafel, latają teraz jego zielone ludziki big_grin
                          • troublemaker_next Re: wypłata zasiłku. 30.05.14, 20:42
                            zocha37 napisała:

> Latał za Tobą i Exworkerem Wafel, latają teraz jego zielone ludziki big_grin

Nie wiem czy to Jego zielone ludziki wink Jedna z teorii spiskowych mówi, że Wafelek opuścił był już szanowny bank, choć nadal pracuje pod tym samym adresem wink Tłumaczyłoby to ciągłe porównywanie mnie przez korpo_klony do Wafiego właśnie. Przecież robiąc to, dokuczają też Jemu smile To wygląda, jakby młode wilki wygryzły starego Wafla i same próbują kąsać. Kąsać próbują nieudolnie, bo w porównaniu z Nimi Ukryty to mistrz wink Jak poćwiczą kilkanaście lat, to może się czegoś nauczą big_grin

Widzę, że właśnie elkana102 dołączyła, czyli ten sam schemat co zawsze. Ciekawe komu to ma służyć? Na mnie to nie działa, a nowym użytkownikom porównanie z Waflem nic nie powie smile Ewentualną dyskusję z korpo_klonem zostawiam Tobie, bo ja właśnie przestaję Ją widzieć, stosując punkt Netykiety, mówiący o ignorowaniu trolli wink

Taka mała prywata, jak już o troublu mowa wink Okazuje się, że wszystkie klony są "świetnie" poinformowane kogo to ja podobno zbanowałem i ocenzurowałem. Zastanawiające prawda? wink
                            Chciałem uprzejmie oświadczyć, że jestem jeszcze większym zbrodniarzem. Ośmieliłem się mieć prywatne, zamknięte forum. Na takim forum nie ma technicznej możliwości tzw. bana. Tam dostęp się ma albo nie. Żeby dostęp otrzymać to któraś ze stron musi wyjść z inicjatywą, ja albo ten, kto chce tam pisać. Kolega Rompil nigdy takiego dostępu nie posiadał, bo ani ja Mu tego nie zaproponowałem ani On nie wyszedł z propozycją. Część osób otrzymała dostęp na początku, wcale o niego nie prosząc i okazało się, że niektórzy bardzo go nie chcą. Tym, którzy nie chcieli, odebrałem. Jak tylko zechcą mieć, otrzymają bez problemu. Wyjątkiem są osoby, których nie widzę. Tych wpuścić nie mogę, bo Admin powinien widzieć co na jego forum się odbywa. Koniec prywaty (tematu wywołanego przez korpo_klona)
                            • zocha37 Re: wypłata zasiłku. 30.05.14, 20:59
                              > Ewentualną dyskusję z korpo_klonem zostawiam Tobie, bo ja
                              > właśnie przestaję Ją widzieć, stosując punkt Netykiety, mówiący o ignorowaniu
                              > trolli wink

Nie sądzę aby moja dyskusja z tego typu użytkownikami rozwijała się nadal, zwłaszcza na tematy, które próbują mi narzucić. big_grin
                              • elkana102 Re: wypłata zasiłku. 30.05.14, 22:32
                                zocha37 napisała:

> > Ewentualną dyskusję z korpo_klonem zostawiam Tobie, bo ja
                                > > właśnie przestaję Ją widzieć, stosując punkt Netykiety, mówiący o ignoro
                                > waniu
                                > > trolli wink

>
                                > Nie sądzę aby moja dyskusja z tego typu użytkownikami rozwijała się nadal, zwła
                                > szcza na tematy, które próbują mi narzucić. big_grin

Co było do udowodnienia smilesmilesmile
                            • ukryty_wafel Re: wypłata zasiłku. 03.06.14, 23:04
                              Troubke, a Ty ciagle swoje. Ja nadal pracuje w banku, wiec prosze nie ty mnie bedzesz zwalniał. To, ze sie nie odzywam juz tłumaczyłem. Wiem, ze zawsze wiesz swoje, ale mam prośbę, nie mam czasu na pierdoly, człowiek po pracy wraca i pada na pysk i chce odpocząć a nie patrzec jak z siebie ludzie idiotów robia. Wiec prosze odwafluj sie ode mnie i zmien teorie.
                              Wypowiadasz sie jak Rydzyk na antenie Radia Maryja i jestes juz karykaturalne nudny ze swoimi wielbicielkami bezkrytycznie wpijajacymi sie w usta twe. smile
                              A teraz sie oddalam...
                              • troublemaker_next Re: wypłata zasiłku. 08.06.14, 10:40
                                ukryty_wafel napisał:

> Ja nadal pracuje w banku, wiec prosze nie ty mnie b
                                > edzesz zwalniał.

To jedna z możliwych wersji, ale mało prawdopodobna i nie potrafisz jej tu uzasadnić. Oczywiście masz prawo tak myśleć wink big_grin

> człowiek po pracy wraca i pad
                                > a na pysk i chce odpocząć a nie patrzec jak z siebie ludzie idiotów robia.

Czytasz mnie żeby odpocząć? Ciekawe smile

> Wiec prosze odwafluj sie ode mnie i zmien teorie.

Niczego nie muszę zmieniać, Misiek smile
    • zocha37 Re: wypłata zasiłku. 29.05.14, 17:20
      p-p-i napisał:

> Wpłynęły zasiłki. Chyba wystarczy do pierwszego (01.06.).

A kłamczuszki, ładnie to tak pisać o zasiłkach, kiedy bank płaci Wam średnio 5 000 PLN na łebka, dodatki za pracę w godzinach nadliczbowych oraz w warunkach szczególnie uciążliwych i szkodliwych dla zdrowia, premie i nagrody za osiągnięcia. big_grin

finanse.wp.pl/kat,1013819,title,Ile-placa-najwieksze-banki-w-Polsce,wid,16640030,wiadomosc.html?ticaid=112cfe
      • agrafek10 Re: wypłata zasiłku. 29.05.14, 22:31
        "W banku bardzo aktywnie wykorzystywana jest platforma e-learningowa, głównie do szkoleń na temat wiedzy produktowej, procesów oraz obsługi aplikacji informatycznych – tłumaczy Monika Floriańczyk."

Zapomniała dodać że ostatnio platforma wykorzystywana jest w zaciszu domowym....bank poszedł pracownikom na rękę i w domowych pieleszach mogą szkolić się z nordeowskich ubezpieczeń;DDD
      • kotwica110 Re: wypłata zasiłku. 29.05.14, 23:20
        " Oprócz wynagrodzenia zasadniczego pracownikom przysługują dodatki za pracę w godzinach nadliczbowych oraz w warunkach szczególnie uciążliwych i szkodliwych dla zdrowia" jestem ciekaw jakie to są te warunki bo pierwsze słyszę , warunki jak w kopalni ?
        • troublemaker_next Re: wypłata zasiłku. 30.05.14, 13:45
          kotwica110 napisał:

> jestem ciekaw jakie to są te warunki bo pierwsze słyszę , warunki
          > jak w kopalni ?

Też mnie to zaciekawiło smile To powinno być wyszczególnione w wewnętrznych przepisach, tam poszukaj.

Ja bym proponował np. pracę przy niekonserwowanej, przez oszczędności, kserokopiarce, rozpylającej toner na całe pomieszczenie, lub pracę w zasięgu działania nieczyszczonej, przez oszczędności, klimatyzacji, zatruwającej pracowników i klientów. Oczywiście, możliwe, że takie oszczędności już się w banku nie zdarzają ale jeszcze 2 lata temu jak najbardziej wink
        • zocha37 Re: wypłata zasiłku. 30.05.14, 15:42
          kotwica110 napisał:

> " Oprócz wynagrodzenia zasadniczego pracownikom przysługują dodatki za pracę w
          > godzinach nadliczbowych oraz w warunkach szczególnie uciążliwych i szkodliwych
          > dla zdrowia"
          jestem ciekaw jakie to są te warunki bo pierwsze słyszę , warunki
          > jak w kopalni ?

oj tam Kotwico, pierwsze słyszysz, a praca pod presją nierealnych planów, spowiadania się przed karbowymi, naciski na sprzedaż nie zawsze korzystnych dla klientów produktów i łamanie w ten sposób moralnego kręgosłupa przez korporację, to nie są szczególnie uciążliwe i szkodliwe dla zdrowia warunki? https://tiny.pl/hsf34
      • p-p-i Re: wypłata zasiłku. 29.05.14, 23:37
        "Wynagrodzenie w PKO BP rośnie z roku na rok..."

Chyba coś mnie ominęło? Jeśli chodzi o średnią, pracujący na obsłudze mogą tylko pomarzyć o takiej pensji. Średnia ZOK-u jakieś 2600 brutto.
        • elka302 Re: wypłata zasiłku. 30.05.14, 23:19
          p-p-i napisał:

> "Wynagrodzenie w PKO BP rośnie z roku na rok..."
          >
          > Chyba coś mnie ominęło? Jeśli chodzi o średnią, pracujący na obsłudze mogą tylk
          > o pomarzyć o takiej pensji. Średnia ZOK-u jakieś 2600 brutto.

Ja przepracowałam 35lat w ZOK z pensją 2500 sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka