Dodaj do ulubionych

Wybieramy największego oszołoma na forum.

11.11.09, 14:27
To druga edycja konkursu. Już raz na tym forum wybraliśmy, wtedy
wygrał jasfinks. Teraz kolega jasfinks, zajął się na forum innymi
sprawami, robi zdjęcia okolicy, nie obraża innych.
Zdecydowanym liderem jest teraz nasz miejscowy forumowy przygłup
"heymdall".
Obserwuj wątek
    • j.laskowice Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 11.11.09, 14:34
      Bez takich rankingów widać, że heymdall nie ma równo pod sufitem.
      najwyraźniej patrząc na treść i ilość wpisów tego gościa, można
      stwierdzić, że traktuje to forum jako miejsce na odreagowanie od
      własnych problemów.
      Apele o izolację jego na forum dużo nie pomogły. Zawsze się ktoś
      znajdzie, aby iść z nim w nie potrzebną polemikę.
      • matejkoo Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 11.11.09, 14:38
        Wiesz j.laskowice...? wolę z nim polemizować niż z wami... ukazujecie poziom...
        "ranking na największego forumowego oszołoma" .... fajnie że macie wspólne
        tematy i poziom.. co będzie następne? wybory największego przyrodzenia z
        załączonego zdjęcia?... żal mi was.
        • heymdall Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 11.11.09, 15:44
          zróbmy wybory rozumu: mixerek wyśle puste zdjęcie i będzie się tłumaczył, że mu
          się prześwietliło smile
          --------------------------------------------------------------
          Jedyna szara komórka u djmixerka to szara Nokia ..
        • heymdall Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 11.11.09, 16:31
          wiesz, matejkoo, a ja się dobrze bawię patrząc jak grupa "tolerancyjnych
          ateistów" (oksymoron chyba ??) walczy o kulturę na forum z jednym człowiekiem,
          który zupełnie świadomie sprowadza ich do poziomu, z jakim sami walczą .. to mi
          przypomina parady ekologów, gdzie dziunie w obronie zwierzątek futerkowych są w
          stanie zakopać na śmierć myśliwego swoimi skórzanymi glanami ..
          problem ich polega na tym, że o ile potrafię wyleźć nad ten poziom - dyskutować
          z Tobą, z karolem etc, o tyle oni już nie potrafią i wciąż miotają się w
          bagienku swojego przekonania o własnej wyższości, podczas, gdy spod palców wciąż
          cieknie im szambo ... i kiszą się w tym kółeczku wzajemnej adoracji przy pomocy
          inwektyw i braku argumentów zapewniają sobie, jacy to są kulturalni i wiedzący
          .. to przeuroczy widok, robić z kogoś durnia, chama i hipokrytę .. ma to posmak
          mefistofelicznej zabawy ..
      • heymdall Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 11.11.09, 15:43
        no cóż - tyle są warte wasze izolacje .. jak dziurawe prezerwatywy ..
        tak samo konsekwentni jak wasz ateizm .. jestem pod wrażeniem .. smile
    • wygadana Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 11.11.09, 14:37
      Nigdy nie byłam zwoleńnniczką takich rankingów. Jednak w stosunku do
      heymdalla muszę napisać, że nie ma on sobie równych, jeśli choci o
      antypatyczność i obrażanie innych uczestników tego forum.
      • heymdall Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 11.11.09, 15:42
        czyli jestem po właściwej stronie - po drugiej półanalfabeta i "antyklerykałowie
        wizytujący kościół".. jest mi niesamowicie przykro, ze mixerek w inwektywach
        potrafi się jednie powtarzać i żadnej wiedzy nie reprezentuje - on tylko
        rankingi robi smile .. jak widać, jestem twórczy - i potrafię być lepszy w
        dziedzinach nie tylko wymagających elementarnej wiedzy ale i w niezbyt wybrednym
        obrażaniu .. mixerek niestety ma za mało rozumku nie tylko do tego, aby tworzyć
        , ale nawet by twórczo obrażać ..
        a nie idzie się z patykiem na niedźwiedzia .. masz za mało oleju w łepetynce
        chłopcze ...
        .. fakt określenia wrogiem przez miejscowych oszołomów chorych na tolerancję i
        tolerancją ziejących (tylko wobec siebie samych) jest nobilitujący i zachęca do
        dalszej pracy - to znaczy, że potrafię ukąsić wasze oszołomstwo .. a walczyć z
        waszą głupota i tolerancją a rebours zawsze będę .. dziękuję
    • mooreland Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 11.11.09, 23:23
      Jedno pytanie tylko. Jak nawieksze zero calej gminy, czlowiek ktory
      moze robic za blazna i debila w jednym oglasza konkurs na
      najwiekszego idiote???? Mixerkowi calkiem juz odje...... Lecz sie
      czlowieku. Kim jestes, bo mam wrazenie ze w zyciu na codzien jestes
      jednym wielkim zerem.
      • heymdall Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 11.11.09, 23:35
        bo mixerek, jeżeli chodzi o głupotę jest poza konkurencją .. smile
        kompletny absolut w kwestii intelektualnego dna, który do dziś nie nauczył się
        tabliczki mnożenia i znajomości języka polskiego oraz pewnych związków
        frazeologicznych ("czeski błąd" polega na zmianie szyku liter a nie na
        nieprawidłowej zmianie liter przy odmianie przez przypadki, mixerku) ..
        litościwie nie wspominam o brakach wiedzy ogólnej: nie chce mi się zapisywać
        kilku stron z dziedzinami, w których ma luki ..
        • heymdall Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 11.11.09, 23:37
          .. i dlatego zajął miejsce w komisji sędziowskiej wraz z innymi znakomitościami
          w dyscyplinie kretynizmu jak wygadana i kto tam jeszcze zechce .. ukłony dla
          szanownych sędziów ..
          • djmixer1 Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 12.11.09, 07:10
            Na nic wasze miotanie. Czy wam się to podoba czy nie tak was ocenia większość.
            Zróbcie coś dla naszego miasta i wynieście się z tego forum.
            • heymdall Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 12.11.09, 09:06
              wątpię, by to sprawiło, że poziom wiedzy i edukacji ci wzrośnie .. zrób mi
              chłopczyku ta przyjemność: naucz się czytać i może wreszcie coś przeczytaj ..
              nauka tabliczki mnożenia niewykluczona - nie żądam wiele
              Zrób coś dla tego kraju i naucz się wreszcie czytać, bo psujesz strasznie
              statystyki odnośnie analfabetyzmu .. tu usiadłem na twój patriotyzm smile
            • heymdall Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 12.11.09, 10:10
              a o wolności słowa i przekonań słyszał ? wątpię ..
            • heymdall Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 12.11.09, 12:10
              ..ach ta większość smile co jesz dziś na obiadek, chłopczyku ?? a wiesz, czym żywią
              się muszki ? zacznij może jeść to samo - te miliardy much nie mogą się mylić
              • poodzian Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 12.11.09, 12:17
                "Idiotów na świecie jest mało, ale są tak sprytnie rozstawieni, że wszędzie się
                na nich trafia".
                Na forum mamy ich paru. Niestety.
                • heymdall Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 12.11.09, 15:22
                  tylko paru .. to fakt - ale nie widzę w tym nic nieprawidłowego ..
                  jak często zapewniasz, podobnych tobie jest mnóstwo - wcale się nie
                  dziwię, bo głupota rozmnaża się najszybciej .. czyli wszystko się
                  zgadza smile
                • heymdall Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 12.11.09, 15:26
                  .. to dlatego pewnie tu jesteś obecny ?? nie bądź wobec siebie tak
                  łaskawy, poodzianku .. idiotą to ty na pewno nie jesteś .. nie umiem
                  określić twojego stanu, podobnie jak nie można łatwo określić stanu
                  poniżej zera absolutnego .. to sobie chłopcze posłodziłeś ..
    • inmarco Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 12.11.09, 15:07
      djmixer1 napisał:

> To druga edycja konkursu. Już raz na tym forum wybraliśmy, wtedy
      > wygrał jasfinks. Teraz kolega jasfinks, zajął się na forum innymi
      > sprawami, robi zdjęcia okolicy, nie obraża innych.
      > Zdecydowanym liderem jest teraz nasz miejscowy forumowy przygłup
      > "heymdall".
      >
      Twój wybór jest i moim. Nic dodać do tej "zaszczytnej" kandydatury, nic ująć.
      • heymdall jestem rad .. 12.11.09, 15:20
        cieszę się, widząć w śród jurorów fachowców w tej dziedzinie
        odnoszących w dziedzinie oszołomstwa olśniewające sukcesy - ja mogę
        tylko próbowac was dogonić

zgadzam się, bezapelacyjnie, żeby szefem komisji został mixerek jako
        największa intelektualna niedoróbka na tym forum ..
        reszta jury złożonego z niedorobionych umysłowo kretynów dzielnie
        depcze mu po piętach .. muszę was jednak zmartwić - mixerek jest w
        kretynizmach nie do pobicia .. dlatego powinien piastować swoją
        funkcję dożywotnio ..
        cieszę się również, iż loża jurorów rozszerza się smile .. chciałbym
        nadmienić, że zwykle powinno byc trzech, ale coś czuję, że się
        powiększy ..
        • 1.karol7777 Re: jestem rad .. 12.11.09, 19:33
          Ja ciebie Heymdall nie obrażałem, ale ja znowu poczułem się obrażony twoimi
          słowami, że "tolerancyjni ateiści - oksymoron", no tak jestem ateistą to nie
          mogę być tolerancyjny, czyż tak, czytając twoje wpisy.

Cieszę się, za to że ty Heymdall jesteś tak bardzo tolerancyjny wobec ateistów.
          Dzięki
          • 1.karol7777 Re: jestem rad .. 12.11.09, 19:52
            twój cytat Heymdall
            "..ach ta większość smile co jesz dziś na obiadek, chłopczyku ?? a wiesz, czym żywią
            się muszki ? zacznij może jeść to samo - te miliardy much nie mogą się mylić"

Piszesz Większość. Właśnie większość, jaką stanowią katolicy w Polsce, powinni
            uszanować inne przekonania religijne etc, o czym pisaliśmy, poszanowaniu
            wszelkiej odmienności zdania, wbrew większości.
            Rozumiem, że jednak przyznajesz się do błędu, o czym wcześniej pisałeś i teraz
            jesteś za zdejmowaniem krzyży w szkołach, w końcu większość katolików nie może
            wiedzieć co jest dobre dla pozostałeś części społeczeństwa, ty chyba nie jesz
            tego, o czym pisałeś w swoim poście, mam taką nadzieję, chociaż biorąc pod
            uwagę, że należysz do tej większości to kto wie.

Ps.Nieźle się z tobą pisze Heymdall. Warto poświęcić te kilka chwil na forum, by
            zajrzeć co odpiszesz, tylko gdzie jest Mikoj, jego tu brak jest nad wyraz
            odczuwalny, chociaż Jasfinks to również wielka postać tego forum, widząc jak
            bardzo się stara.
            Pozdrawiam i czekam na odwet. Krwawy odwet.
            • 1.karol7777 Re: jestem rad .. 12.11.09, 19:55
              byle nie był to odwet gówniany, w końcu muchy mają bardzo swoiste poczucie smaku
            • heymdall Re: jestem rad .. 13.11.09, 01:30
              idź na krwisty befsztyk .. odpiszę jutro tongue_out
            • heymdall Re: jestem rad .. 13.11.09, 08:48
              "powinni" .. co to znaczy; 'powinni" .. szacunek to rzecz
              dwustronna .. ja szanuję obecnośc ateistów w szkołach i nie domagam
              się zdjęcia niczego (w końcu ateiści nic nie wierzą) ze ściany lub z
              sufitu .. nie wiem, gdzie to "nic" się generalnie znajduje, boc
              chyba z założenia tego nie widać ..
              .. za czasów jagiellońskich nie było "powinni" - mimo wszelkich
              kurestw z obu stron istniał pewien konsensus: "dobra - uszanujemy
              Koronę i Litwę jako państwo z tradycją katolicką, ale tez musicie
              być wobec nas fair" .. stąd Polsa wyróżniałą się wtedy na tle
              chociażby zachodniej Europy tolerancją religijna .. Twoje "powinni"
              nie wynikało z przymusu prawnego ale z konieczności normalnego
              ułożenia sobie relacji .. chcesz przymusowo narzucać prawo
              mniejszości i zmieniać tradycje zasłaniając sie tolerancją ?? od
              kiedy to rządzi margines a nie ogół ?? chyba wciąż mamy jeszcze
              demokrację, gdzie przy ogólnym konsensusie władze sprawuje
              większość, prawda ?? jeżeli ktoś wymusza swoje prawa na większości
              wrzaskiem, krzykiem i łąjaniem to ja mogę jedynie pośmiać się i
              kazać mu iśc w .. no, w każdym razie, żeby sobie gdzieś poszedł .. smile
              jak już poruszamy się w świecie ironii, to pozwolę zacytować sobie
              fraszkę najlepszego z możliwych Andrzejów Waligórskich:
              "Złapał niedźwiedź świstaka idąc raz pod górkę,
              A pragnąc na nim świstać, chciał mu dmuchać w dziurkę.
              Świstak chodu, lecz zanim schował się do chaty,
              Pisnął: - Mógłbyś przynajmniej chamie przynieść kwiaty!"
              ten świstaczek biedny to mi właśnie takie popiskiwania krzyczących o
              specjalne traktowanie przypomina ..

jak zagłębimy się bardziej w oparach absurdalnej uprzejmości
              "Nieźle się z tobą pisze Heymdall. Warto poświęcić te kilka chwil na
              forum, by zajrzeć co odpiszesz"
              .. no ale tak bez kwiatów ? bez jaj: erystyka też rozwija ..
              • 1.karol7777 Re: jestem rad .. 13.11.09, 09:32
                Te pewne uprzejmości były skierowane jedynie po to, byś więcej nie pisał o
                Stalinie, ofiarach komunizmu bo to się mija z celem.
                To tak nieco na odwrót jest, gdy u nas była tolerancja, w innych krajach, jak
                Hiszpania panowała Święta Inkwizycja,
                (pisząc Święta Inkwizycja zawsze kojarzy mi się Palin i jego kilkukrotne wejścia
                i te tortury poduszką) Francja i Rzesza były miejscem walk religijnych, potem
                nastąpiła zamina miejsc,
                szkoda, że za późniejszych królów już takiej tolerancji nie było, co równoważyło
                wraz z brakiem tolerancji dla innowierców upadek Rzeczypospolitej, Bracia Polscy
                byli prześladowani w XVII wieku, a pogrom Żydów, bodajże w Toruniu w drugiej
                dekadzie XVIII wieku został nagłośniony w całej Europie.
                Jagiellonom nie należy się dziwić, w końcu byli neofitami, do XIV wieku byli
                jeszcze wierzącymi w rodzime religie litewskie (zwanych przez katolików
                poganami), więc pewnie mieli mieli sentyment do innych religii. To była ironia.

Tak naprawdę, chcąc poszerzać swoje wpływy na wschodzie, Rzeczpospolita musiała
                być tolerancyjna, na Litwie trudno przyjmował się katolicyzm, więc również to
                należy brać pod uwagę,
                wielu Polaków będących blisko Jagiellonów było protestantami, głównie kalwinami,
                by chcąc się rozwijać, Rzeczpospolita musiała stać się krajem tolerancyjnym,
                była państwem wielu narodów,
                i brak tolerancji spowodowałby wojny domowe i niepokój w państwie.
                Zobacz co się stało za nietolerancyjnych Wazów, fanatyków katolicyzmu.

A kto mówi o wymuszaniu praw na większości?
                Chodzi wyłącznie o rozdział państwa od Kościoła.
                Szkoła świecka powinna być świecka,
                Pisze Szkoła Podstawowa, Liceum Ogólnokształcące a nie Religijna Szkoła
                Podstawowa, Religijne Liceum Ogólnokształcące.

Są szkoły prowadzone przez zakonnice, na placu Nankiera blisko Instytutu
                Historycznego na Szewskiej we Wrocawiu np,
                w Wabrzychu, są szkoły typowo religijne, a szkoła świecka powinna być świecka.
                Krzyż w szkole podstawowej wypatrza umysły młodych ludzi, którzy będą uważać,
                że tak musi być, dziecko to tabula rasa, które dopiero należy zapisać, i należy
                czynić to w miarę dobrze. A szkoła jest właśnie od tego by uczynić z dziecka
                człowieka mądrego, tolerancyjnego, a nie mówiącego, że ja jestem w większości i
                to ja decyduję bo jestem większością.
                demokracja właśnie dale możliwość dojść do głosu choćby najmniejszej z
                najmniejszych mniejszości. Tu nie chodzi, by mniejszość dyktowała większości,
                ale by szanować prawa tych mniejszości,
                a ateiści, bezwyznaniowcy i katolicy którzy sprzeciwiają się krzyżom w szkołach
                nie jest wcale tak mało. pewnie stanowią około 30 % społeczeństwa, a w dużych
                miastach jeszcze więcej, więc o jakich tu mniejszościach mówimy.
                Największą ilość płyt w Polsce sprzedaje ten Kupicha ze swoim zespołem, Doda,
                więc czy wszyscy Polacy mają słuchać ich, bo większość Polaków kupuje ich płyty.

Już zezwoliłbym na krzyż na Uniwersytetach, przynajmniej wykładowcy mieliby z
                czego ironizować, a wśród studentów wzrastałby radykalizm antyklerykalny,
                natomiast krzyż w szkołach podstawowych, gimnazjach, liceach to gwałt na młodych
                umysłach, którym na siłę pokazuje co jest dla nich dobre, takim ludziom ciężko
                będzie potem myśleć samodzielnie, niczym zombie idą wiernie za Kościołem,
                sponiewierając każdego kto miał śmiałość myśleć inaczej niż oni.
                Tak samo pedofil dobiera się do dziecka, które jest nieświadome czynu, które
                popełnia dorosły.

• heymdall Re: jestem rad .. 13.11.09, 09:58
                  dobra, karol: to na co patrzyłeś się przez całą lekcję ?? na krzyż
                  na ścianie ?? musisz być naprawdę oryginalnym człowiekiem, bo ja
                  miałem mniej wysublimowane zainteresowania: podziwialem koleżanki,
                  grałem w karty z kumplami lub czytałem książki albo zajmowałem się
                  robieniem zadań .. nawet nie wiedziałem, że krzyż na ścianie wisi ..
                  dlatego ten gwałt zadawany młodym umyslem krzyżem można porównać do
                  Inkwizycji i jej tortur z Monty Pythona .. tak nawiasem mówiąc,
                  patrząc na mixerka, ja się w ogóle zastanawiam, czy ten krzyż na
                  ścianie mógłby niszczyć coś nieistniejącego ..
                  .. ależ mamy szkoły świeckie - jest taka miejscowość: Świecko .. tam
                  musi być jakaś szkoła ..
                  "demokracja właśnie dale możliwość dojść do głosu choćby
                  najmniejszej z najmniejszych mniejszości" .. ale to więskszośc
                  ustala zasady - inaczej wybory w polityce nie miałyby sensu ..
                  można byłoby zakwestionować każdą większość głosów ..
                  "Tak samo pedofil dobiera się do dziecka, które jest nieświadome
                  czynu, które popełnia dorosły"
                  dzięki .. właśnie niedawno zgwałciłem psychikę swojego syna, bo go
                  ochrzciłem .. jestem rodzicem, więc nie mam prawa decydować za
                  niemowlaka, nie ?? normalnie "Civitas solis" Campanelli
                  plus "Państwo" Platona .. zagłębiamy sie powoli w coraz to bardziej
                  złowieszcze utopie .. takie, ktore w ramach państwa uzurpujacego
                  sobie monopol na dusze (świeckość narzucona) zabijały w imię
                  oryginalnie pojętego humanizmu miliony .. dlatego nie mogę się
                  zgodzić na dogadzanie czyimś fanaberiom - bo czyjeś fanaberie też
                  przypadkiem mogą godzić w moje przekonania ..
                  druga rzecz: każda istota ludzka zabita dla idei jest tragedią ..
                  ale wybór musi być pragmatyczny: jak mam wybierac między 400 lat i
                  100-200 tys ofiarami Inkwizycji a 100 z hakiem milionów ofiar
                  świeckich i walczących z religią o rząd dusz ustrojów w ciągu
                  niecalych 90 lat, to wybieram miskę zamiast basenu z krwią ..
                  kurde: w domu mam na ff link do histmag i dyskusji o inkwizycji i
                  roli religii jako gwaranta ustroju i ładu społecznego - wtedy
                  pojmowano to inaczej, niż współcześnie .. podzrzucę Ci karol, jak z
                  pracy wrócę (choć dziś nudy trochę, bo remont w pracy)
          • heymdall Re: jestem rad .. 13.11.09, 09:09
            karol ?? oglądasz "House MD" .. House twierdzi, ze "wszyscy kłamią,
            nawet płody" .. ja twierdzę, że wciąż jesteśmy na pewnym mentalnym
            poziomie zwierzętami - niezależnie od ideologii w jaką wierzymy ..
            jedyne, co nas powstrzymuje przed wzajemnym pozabijaniem się
            nawzajem jest kilka rzeczy .. międyz innymi: strach przed
            konsekwencjami .. nikt nie jest tolerancyjny, bo nieufność to
            element przetrwania - nabieramy go z wiekiem ..
            Żeby było bardziej po ludzku:
            mój szwagier jest filozofem .. lewicującym filozofem .. mocno
            lewicującym, studiującym na mocno lewicującym uniwerku paryskim -
            niejeden wieczór spędziliśmy na przerzucaniu sie ideami .. wiesz, co
            niegdyś stwierdził ?? że czuje dużą niechęć do postmodernizmu i jego
            okolic - do równania idei pt.: ty masz rację, ja mam rację, wszyscy
            mają rację .. jeżeli ja powiem, że powietrze skłąda się w 0,5% z
            tlenu a on, że w około 21% z tlenu to wszyscy mamy rację z tą drobną
            różnicą, że ja w moim powietrzu się uduszę .. tak samo jest z
            wszelkimi religiami i ideologiami: tolerancja jest iemożliwa, bo
            jeżeli wszysyc mają rację, to wszelkie idee można sobie o kant d..
            rozbić .. nie wszysyc mogą mieć rację - można jedynie jakoś
            poukładać sobie koegzystencję, żeby to wszystko nie posypało się i
            nie spłynęło krwią ..
            • heymdall Re: jestem rad .. 13.11.09, 09:18
              ..a jakbyś się karol pytał, po co ten wywód, to (choć założę się,
              że sm się domyślisz) dlatego, że NIKT NIE JEST TOLERANCYJNY ..
              alergia na coś lub na kogoś to sygnał ostrzegawczy - ostatni dzwonek
              zdrowego rozsądku: trzymasz się z daleka od pszczól, jeżeli masz
              alergię na jad owadów z rzędu błonkówek, prawda ??
              • 1.karol7777 Re: jestem rad .. 13.11.09, 09:45
                Zapewniam że "nie udusisz się", ani "nie dostaniesz alergii", gdyby zdjęto
                krzyże w szkołach.
                Nie jesteśmy krajem dzikim, jak Arabia Saudyjska, Pakistan, Chiny,
                jesteśmy krajem w środku Europy i tolerancja to jeden z czynników, który sprawi,
                byśmy byli bliżej takich krajów jak Francja, albo nawet Hiszpania.
                • 1.karol7777 Re: jestem rad .. 13.11.09, 09:58
                  ale porównujesz pszczoły do ateistów?
                  Ateiści mają żądła, pokąsał cię kiedyś jakiś ateista, może to był wampir, a nie
                  ateista.

• 1.karol7777 Re: jestem rad .. 13.11.09, 10:23
                    cieszę się, że to właśnie ty napisałeś, że "Nikt nie jest do tolerancyjny" tak
                    do końca.
                    ale właśnie katolik powinien być tolerancyjny, a jeśli ma jakieś fobie, nie jest
                    tolerancyjny, to znaczy, że nie słuchał kazań papieża Polaka, lub po prostu, że
                    jest tylko człowiekiem, że nie można być katolikiem na 100 %, tak jak nie
                    możliwe jest by być atestą na 100 %, jesteśmy tylko ludźmi, czynimy błędy,
                    myślimy i postępujemy czasami wbrew nakazom i zakazom Kościoła, nawet wierzący
                    katolik wybiera to co jest dla niego dobre, co czasami jest niezgodne z nauką
                    Kościoła (antykoncepcja, in vitro).

Ale nie rozumiem, co ma do tego chrzest dziecka, twojego dziecka,
                    spłodziłeś dziecko, jest twoje, jesteś katolikiem, więc chrzest w tym przypadku
                    to normalna jest rzecz, ale to nie ma nic wspólnego
                    z krzyżami wiszącymi w szkołach, wrzucasz do jednego kotła sprawy prywatne z
                    ogólnospołecznymi,
                    na krzyż wiszący w klasie muszą patrzeć dzieci wierzące, może inaczej, bo
                    dziecko tego jeszcze nie wie, bo jest nieświadome,
                    dzieci rodziców wierzących, niewierzących, praktykujących, jehowych,
                    grekokatolików itd., więc najlepiej byłoby nie wieszać krzyży w ogóle, by każdy
                    rodzic mógł wychować swoje dzieci zgodnie ze swymi przekonaniami, a krzyże nawet
                    na każdej ścianie mogą wisieć w szkołach prowadzonych przez zakonnice, rodzic z
                    pełną świadomością posyła tam swoje dziecko.
                    Mamy państwo świeckie, rozdział państwa od Kościoła, biskupi już od lat nie
                    zasiadają w sejmie polskim (sic!) więc nie ma powodu, by we świeckich szkołach
                    wisiały symbole jednej religii, nawet jeśli jest to symbol większości.
                    A za komuny największą partią była PZPR, nieco na siłę, sporo ludzi należała by
                    np dostać mieszkanie lub z powodu znajomości, itd,
                    ale mieli większość tak czy inaczej.
                    A w demokracji amerykańskiej prezydentem został mulat, z ojca murzyna, choć w
                    USA większość stanowią biali, a Kennedy był katolikiem, choć większość
                    Amerykanów jest protestantami,

Nie wiem co to jest to House MD.
                    • heymdall Re: jestem rad .. 13.11.09, 10:43
                      karol? naprawdę krzyż w szkole krzywdził Cię ?? pośrednio czy
                      bezpośrednio - bo jak byłeś w szkole z wysokimi sufitami, to
                      rzeczywiście od ciągłego gapienia się na krzyż mógł kręgosłup boleć
                      (krzywda pośrednia) a i nie daj Boże, jak słabo był przytwierdzony,
                      to na głowę spaść mógł (krzywda bezpośrednia) ..
                      i widzisz - tu jest właśnie zderzenie .. to zderzenie
                      charakterystyczne dla postmodernistycznej papki p.t "każda teza ma
                      taką samą wartość" .. idea świeckości wyklucza absolutnie symbole
                      religijne - jednocześnie cytując za słowami Jezusa: "kto nie przyzna
                      sie do mnie przed Aniołami i ludźmi, do tego ja się nie przyznam" ..
                      papież jest ok, ale nie jest Jezusem .. musisz nieco odrobić lekcji
                      z religii, zeby wiedzieć, zę w centrum religii jest Bóg a nie jego
                      namiestnik na tronie Piotrowym .. a koopoerację i wzajemne
                      zrozumienie osiąga się na zasadzie: do ut des - a nie wymusza
                      się krzykiem i trybunałami europejskimi .. jeżeli obie tezy uznamy
                      za równoważne, to wówczas będzie kompletna jatka .. jak chcesz w
                      kraju, gdzie niewierzący lub innowiercy są marginesem wprowadzić
                      równość każdej tezy i idei .. zakładasz, że krzyże ranią ateistów
                      tylko .. a czy ateiści swoim krzykiem i połajaniem nie rażą czasem
                      uczuć innych religii ??

wychodzi druga zabawna rzecz: katolicy z natury (jak sugerujesz)
                      mają być tolerancyjni wobec ideologii różnych a ateiści nie muszą ??
                      a może zrobimy tak: powiesimy wszytskie symbole każdej religii we
                      fragmentach wyrażających procent statystyczny zgodnie z obliczeniami
                      ilości wyznawców .. około 80-85% krzyża (zetnie się nieco prawe lub
                      lewe ramię), kilka procent krzyża grckiego, kilka procent niczego,
                      około 1% gwiazdy Dawida, ułamek procenta półksiężyca, jakieś
                      nieistotne statystycznie fragmenty posągu Buddy ?? co Ty na to ?
                      będzie sprawiedliwie i każdemu zgodnie z procentem .. i nikt nie
                      powinien czuć się urażony ..
                    • stanley1948 Re: jestem rad .. 13.11.09, 11:03
                      Wśród mnogości wyznań jakie tam występują niczyich uczuć religijnych nie obraża
                      np napis na banknotach "In God We Trust" czy w przysiędze narodowej "One Nation,
                      under God" składanej nawet przez ateistów.
                      Wyobrażasz sobie dyskusję w Europie gdyby europejczyk musiał przysięgać na Boga
                      nawet bliżej nieokreślonego, a na banknotach ktoś chciał zamieścić sentencję
                      religijną czy symbol masoński.
                      Dla mnie prawdziwa wolność i tolerancja jest wtedy kiedy każdy wyznaje co chce i
                      manifestuje jak chce. Nakaz laicyzacji jest jednocześnie zakazem wyrażania
                      innych postaw.
                      Jak można mówić o tolerancji i poszanowaniu skoro jednemu przeszkadza zewnętrzny
                      symbol wiary drugiego. Zamiast czegokolwiek zakazywać czy narzucać łatwiej i
                      prościej pozwolić. Naprawdę dla mnie osobiście nie miałoby znaczenia gdyby w
                      klasie do której chodzą moje dzieci pojawiła się np muzułmanka w czadorze czy
                      chuście.
                      Jej prawo jej religia, a durny zakaz manifestowania wiary prowadzi jedynie do
                      nienawiści jednych przeciw drugim.
                      • stanley1948 Re: jestem rad .. 13.11.09, 11:08
                        Nie słyszałem, żeby w USA ktoś domagał się usunięcia sentencji odnoszącej się do
                        Boga z banknotów bo rani to jego uczucia religijne.
                        • heymdall W najbliższej przyszłości mixerek i poodzianek .. 13.11.09, 11:47
                          * wystosują petycję o zmiane nazwy zwyczajowej pająka krzyżaka, gdyż
                          użycie symbolu religijnego na pajaku razi ich odczucia
                          * wystosują też petycję o zaprzestanie zamieszczania krzyżówek w
                          gazetach - będzie tylko sudoku a dla nich proste gry - zagadki z
                          serii "jaka wieża Eiffla znajduje się w Paryżu"
                          * zażądają zmiany linii produkcyjnych srubokrętów i śrubek ze
                          względy na śrubokręty krzyżakowe
                          * usuną skrżyżowania i wprowadzą ronda
                          * wprowadza zakazy hodowlane .. nie będzie "krzyżowania" gatunkó,
                          tylko parowanie
                          * w powieściach wykreślą zwroty choćby o skrzyżowaniu broni
                          * wykreślą z kalendarza imię "Krzysztof", gdyż jego wymowa
                          niebezpiecznie kojarzy się z krzyżem ...
                          .. ma ktoś jeszcze jakieś pomysły, jak ułatwić im poruszanie się w
                          gąszczu krzyży bez narażenia na indoktrynację ??
                          • heymdall Re: W najbliższej przyszłości mixerek i poodziane 13.11.09, 11:52
                            "gatunków", nie "gatunkó" - wybacz, mixerku, byłem pierwszy ..
                            ja piszę dość rozwlekle, bo nie mam takiego jak ty ograniczenia
                            umysłowego, że stworzenie jednego zdania mnie męczy .. nie mam
                            ochoty ani czasu poprawiać niedopisanych na szybko słów, ani
                            niedociśniętych altem znaków diakrytycznych .. przynajmniej w
                            odróżnieniu od ciebie potrafię poprawnie odmienić przez przypadki
                            wyraz .. jak będize wyglądała twoja matura, misiu?? jedno zdanie też
                            napiszesz ?? to będzie chyba złośliwość losu, bo tylko parodia
                            matury - matura dla debili jaką stworzył Giertych jest twoim
                            wybawieniem ..
                            • heymdall Re: W najbliższej przyszłości mixerek i poodziane 13.11.09, 11:55
                              heh znów czeski błąd "będzie" nie 'będize" .. mixerku: czy robi ci
                              jakąś różnicę odmiana słowa jazgot w postaci "jazgocie" a
                              nie "jazgodzie" ? mi robi .. to właśnie nie jest czeski błąd -
                              powtarzam sie któryś raz, ale wiem, że jesteś tepy strasznie i nie
                              znasz znaczenia pewnych zwrotów - być może za n-tym razem wreszcie
                              dojdzie ..
                • heymdall Re: jestem rad .. 13.11.09, 10:04
                  "Nie jesteśmy krajem dzikim"
                  jesteś pewien .. te chore azjatyckie idee przyniesione przez ruską
                  dzicz na bagnetach wciąż żyją u niektórych ..
              • heymdall Re: jestem rad .. 13.11.09, 10:02
                nie będę rezygnował z moich praw, żeby nakarmić czyjś głod
                realizacji jakiejś ideologii .. kiedy zlikwidują skrzyżowania
                (niebezpieczne skojarzenia z kształtem krzyża) i wprowadzą ronda ??
    • djmixer1 Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 01.01.10, 09:53
      Podsumowując rok można śmiało stwierdzić, że wybór przez
      forumowiczów był całkowicie uzasadniony. OSZOŁOMEM ROKU ZOSTAŁ
      HEYMDALL.
      • heymdall Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 01.01.10, 15:43
        jestem zaszczycony, jako że mixerek - prezes szacownego jury
        osiągnął w oszołomstwie szczyty .. nie wyobrażam sobie bowiem
        oceniania i przynawania nagród w dziedzinie, w której jest się co
        najwyżej średniakiem - jurorzy to chyba specjaliści w danej
        dziedzinie .. akurat ty mixerku jako miejscowy burak, który zdania
        po polsku nie ulepi sam, nadajesz się jak ulał .. brakuje mi jeszcze
        trochę hipokrytów którzy spowiadają się za cudze grzechy (typu
        "wstyd mi za Polskę, bo ktoś coś zrobił"), "inteligenta" typu
        inmarco, ktory z tekstu nie potrafi wyłowić znaczenia (vide:
        przysięga Hipokratesa) czy debili od rzucania masami linków i
        kopiowania bez zastanowienia .. to znak tego, że szacowne to grono,
        wytrwale stoi na straży prowincjonalnej głupoty, dzielnie walcząc z
        przejawami dezawuowania jej .. niestety, zaszczytnego tytułu przyjąc
        nie moge, gdyż w odróżnieniu od ciebie czytam, piszę, myślę etc.
        samodzielnie, a Senyszyn nie układa mi tekstów smile .. więc uważam, że
        ta nagroda jest mocno na wyrost, tak jak pokojowy Nobel dla Obamy ..
        jednocześnie jest mi trochę niezręcznie, gdyż chcesz poprzez
        przyznanie mi nagrodzy Oszołoma Roku niejako wciągnąć mnie w twoje
        towarzystwo - przykro mi: jak to powiedziało się w pewnym kawale do
        milicjanta: "z ch.. nie tańczę" smile, podejrzewam też, ze jeżeli
        istnieje jakaś statuetka, o nawet nie mogę ci jej oddać, gdyż półki
        masz takowymi już dawno zapchane ..
        Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd
        mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie
        jest zakazane ..
        • petit7 Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 01.01.10, 17:45
          Za sam podpis pod każdym postem temu jegomościowi należy się ten
          zaszczytny tytuł:
          "Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd
          mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie
          jest zakazane "
          • matejkoo Zgłaszam kandydaturę mosrolelanda. 01.01.10, 18:27
            Jak w tytule, mosrolenand, jest odkryciem roku. Za samo zakładanie parunastu
            nicków, odpisywanie samemu sobie i takie pieprzenie głupot, należy mu się ten
            tytuł.
          • heymdall Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 01.01.10, 18:32
            .. no cż .. sygnaturka odzwierciedla doskonale stan umysłu osoby do której jest
            adresowana ..
            Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka
            uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane ..
          • inmarco Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 02.01.10, 14:24
            Gratuluję heymdallowi zaszczytnego tytułu.
            • heymdall Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 02.01.10, 17:48
              inmarco, ciebie mi tu brakowało - czekałem na twój głos: kolejny członek
              kapituły ze specjalizacją w oszołomstwie w kategorii "wiek późny też może być
              powodem rozmiękczenia ośrodków logiki w mózgu" smile
              • inmarco Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 02.01.10, 19:54
                Mimo twoich złośliwości i tak bardzo się cieszę,że wygrałeś w tej kategorii i
                gratuluję.
                • heymdall Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 02.01.10, 21:45
                  a ja się ciesze, że kapituła to spece i absoluty w osiąganiu oszołomstwa smile
                  martwi mnie jednak fakt, iż tym zaszczytnym tytułem chcą niejako oswoić mnie i
                  wicągnąć do swojego grona .. ja jednak wciąż się upieram: " z ch.. nie tańczę" tongue_out
                  • mooreland Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 03.01.10, 00:41
                    Dziwie Ci sie heymdall , ze dajesz sie wplatac w pyskowki z jakimis
                    kretynami. Slowo kretyn moze tylko nobilitowac 90% bedacych tutaj
                    stukaczy. Ludzie , ktorych swiat zamyka sie w gminie i nic wiecej.
                    Zainteresowania po ile jest schab a po ile i gdzie pomidory. To
                    swiat nie z mojej bajki i sadze ze nie z Twojej. Kretynowi i tak nic
                    nie wytlumaczysz bo przeczytal w gazecie. Zapytaj sie tych ludzi
                    kiedy kupili jakas ksiazke i ja przeczytali, kiedy byli w teatrze
                    badz w operze czy operetce. Zapytaj kiedy ostatni raz byli poza
                    granicami Polski (ale nie jako zmywacze naczyn). Zapytaj o ich
                    wrazenia z Anny Kareniny. Ich swiat zamyka sie do egzystencji. Leza
                    w rynsztoku i patrza na gwiazdy.
                    Pozdrawiam
                    • 1.karol7777 Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 03.01.10, 01:19
                      Wszyscy mieszkańcy czekają codziennie na informacje, które przekazuje nam
                      wielki, nieomylny, znający nie tylko ceny targowe, ale i ceny z hipermarketów na
                      Bielanach, potężny Mooreland.

Tylko ty Mooreland wyjeżdżasz poza waszą gminę i nasz powiat.
                      Co mieszkańcy Jelcza Laskowic zrobili by bez ciebie,
                      ty jako światowiec i kosmopolita, mający zawsze przy sobie laptopa
                      kilkunasto...rdzeniowego, jesteś w stanie podawać nam ciemniakom najnowsze
                      informacje ze świata i z kraju. My tu odcięci od świata, nie znaju się na
                      gospodarce, nie znaju się na polityce,
                      ja potrafim tylko liczyć pomidory na targu i ćwiartować schab
                      na drewnianej desce.
                      A ty jesteś taki, taki, taki, taki inteligentny, znasz się na wszystkim, laptopa
                      mi sprzedasz, obiecałeś, pamiętasz jeszcze?

Ja nie wiedzieć, o czym piszesz, ja nie znaju Anna Karenina,
                      tylko ty król Słońce, objawienie, Putin, Hołdys, Budda, Rydzyk, Nirwana w
                      jednym, jesteś w stanie przekazać nam swoją nieograniczoną wiedzę w chwili
                      swojego drogocennego czasu.
                      Jaki ty musisz być dobroduszny Mooreland, ile musi być w tobie dobroci i
                      zrozumienia, że nam wieśniakom prostym, niepiśmiennym, leżacym po rowach i
                      rynsztokach, niemyjącym się, śmierdzącym, nie znającym się na modzie, brudasom,
                      przekazujesz wiedzy.

Ja, gdy jadę na zakupy, oczywiście tylko w Oławie robię zakupy, gdyż poza powiat
                      tylko ty Mooreland potrafisz się wybrać.
                      więc gdy jadę na zakupy, to zawsze najpierw zaglądam na forum, czy najmądrzejszy
                      z nas wszystkich wyraził już swoją opinię na dany temat. Bez przeczytania twoich
                      postów Mooreland nie mógłbym przekręcić kluczykiem w aucie. Bałbym się, co powie
                      mój guru.
                      Człowieku wszystkowiedzący, daj głos, czy mam w poniedziałek jechać do pracy
                      samochodem czy autobusem.
                      Mam nadzieję, że ty o wielki Moorelandzie znasz już odpowiedź na moje pytanie.
                      Ty moja wyrocznio delficka.
                      Gdyby tylko starożytna Grecja wiedziała, jaką my w powiecie mamy wybitną
                      osobowość, zmieniłbyś losy na kartach historii.
                      O wielki Moorelandzie,
                      prześlij mi swój autograf, zanim staniesz się sławny i bogaty jeszcze bardziej,
                      niż jesteś, bo już ciężko się do ciebie dostać.

Moim zdaniem, powinieneś pobierać opłaty na forum za każdą informację swoją, nic
                      za darmo, wiedza i inteligencja jest w cenie.
                      Chwała Moorelandowi wielkiemu Cezarowi.

Wszakże samozwańczemu, ale zawsze Cezarowi.

• petit7 Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 03.01.10, 09:38
                        Czyli mamy drugie miejsce w rankingu. Pierwszy Heymdall drugi
                        Mooreland?
                        • heymdall Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 03.01.10, 10:01
                          no cóż - tytuł "oszołoma nadany przez półanalfabetów i niedouczonych hipokrytów
                          jest nobilitujący - świadczy o tym, że głupota czuje się nieco poobijana -
                          obliguje to do dalszego zwalczania waszych kretynizmów smile
                          • inmarco Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 03.01.10, 11:10
                            Myślę,że obydwaj zasłużyli na ten zaszczytny tytuł.
                            • heymdall jestem dalej zaszczycony :) 03.01.10, 15:30
                              oczywiście: dostać od kapituły złożonych z niedorobionych intelektualnie osłów
                              tytuł oszołoma to prawdziwe wyróżnienie - świadczy to o tym, ze walka z waszą
                              wsiową głupota nie idzie na marne i macie jeszcze w móżdżkach jakieś resztki
                              racjonalnych myśli, którym uparcie wydaliście wojnę smile
                              • 1.karol7777 Re: jestem dalej zaszczycony :) 03.01.10, 15:45
                                Przestańcie już, zlikwiduj Heymdall sygnaturkę swoją, daj dobry chrześcijański
                                przykład, wyciągnij rękę na zgodę i będzie ok.
                                Wraz z początkiem Nowego Roku, można by cokolwiek naprawić na tym forum.
                                • heymdall Re: jestem dalej zaszczycony :) 03.01.10, 17:40
                                  z całym szacunkiem karol: niech mixerek poodzianek i reszta palantow też
                                  popracuje nad formą smile nie chcą, nie będę się podkładał ..
    • djmixer1 Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 29.03.10, 20:36
      Bezsprzecznie i wciąż palmę pierwszeństwa na największego oszołoma
      forum .... ma forumowy przygłup HEYMDALL.
      Gratulacje.
    • makler4 Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 29.03.10, 21:05
      Takiego przygłupa nie powstydziłoby się niejedno forum. smile
      • mnich.zaglady Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 29.03.10, 21:36
        to jest twoje własne, prywatne, samozwańcze i zupełnie oderwane od realiów
        rzeczywistych zdanie.. całkowicie co innego sądzi o tym zdecydowana wiekszość
        forumowiczów.
        • petit7 Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 29.03.10, 21:40
          To jest zdanie większości forumowiczów. Zdecydowanej większości.
          Jeśli masz wątpliwości to poczytaj co pisze ten troll.
          • heymdall te problemy ze skalowaniem liczb .. 29.03.10, 22:26
            zdecydowana większość = około 7 osób .. ciekawe smile
            a co to jest 20 osób ?? tłum smile
      • heymdall mixerek został już radiowym przykładem idiotyzmów 29.03.10, 22:29
        i dlatego staram się go szerze reklamować .. coś takiego nie może się zmarnować:
        to temat do kabaretów i stand up'ów o debilach ..
    • djmixer1 Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 29.03.10, 22:52
      Tu przemawiają fakty, nie tylko zdecydowana większość forumowiczów!
      • heymdall fakty są takie, synek, że udowodniłeś 30.03.10, 00:23
        iż jesteś analfabetą funkcjonalnym - który nie potraf pisać logicznie, liczyć i
        wiązać faktów .. trudno, żeby funkcjonalny analfabeta, który nadaje się co
        najwyżej do OHP na kopanie rowów wydawał sądy .. z podobnych powodów debile nie
        kierują ośrodkami badawczymi a półanalfabeci nie piszą książek lub nie zostają
        kosmonautami .. udowodniłeś, że nie wiesz NIC i nie znasz się na NICZYM ..
        ergo:jesteś po prostu NICZYM .. nie potrafisz wysłowić się, nie znasz związków
        frazeologicznych, nie znasz historii, nie znasz geografii, nie potrafisz liczyć
        - ty tylko drzesz mordę .. wiedzy tym nie zdobędziesz .. to jest drobna różnica
        między nami: ja jestem "oszołomem" z wiedzą, ty jesteś "oszołomem" z pustką w
        głowie, który myśli, że darciem ryja nagle ta wiedzę posiądzie .. pomiędzy tobą
        a mną jest kolosalna różnica w ilości wykonywanych zawodów, przeczytanych
        książek w życiu (ile przewertowałeś?? 4, mixerku) czy odwiedzonych miejsc (nie
        mówię o wycieczkach klasowych) .. jakbyś nie dmuchał własnego ego żenującymi
        apelami z poparciem podobnych tobie idiotów (co jest żałosnym widokiem, bo
        przypomina to Big Brothera, gdzie na audiotele dają głosy debilom - ja tego nie
        potrzebuję, bo nie lubię klakierów i tłoku), to dalej jesteś intelektualnym
        zerem - nie zmienią tego twoje wrzaski .. zacznij się po prostu uczyć ..

• djmixer1 Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 30.03.10, 07:23
        A może trzeba zwiększyć dawkę leków. Heymdalek co?
        • heymdall dawkę leków?? 30.03.10, 07:29
          hmm.. nie wiem.. nie znam ciebie i nie wiem, czy chcę znać, więc twój metabolizm
          jest mi obcy .. o dawki leków powinieneś więc spytać swojego weterynarza osiołku
          a nie mnie .. ja zajmuje się ludźmi ..
          • djmixer1 Wybieramy największego oszołoma na forum. 01.04.10, 14:56
            Nasz forumowy przygłup heymdall pisze teraz po nowymi nickami.
            • heymdall jednak może zwięskz sobie tą dawkę .. 01.04.10, 19:42
              czyżby oznaki paranoi ?
    • heymdal Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 09.04.10, 13:55
      Czy dobrze zrozumiałem. Człowiek wybrany oszołomem na forum ma wyższe wykształcenie?
      • heymdall żle zrozumiałeś 09.04.10, 13:57
        .. mixerek jest po podstawówce ..
    • djmixer1 Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 09.04.10, 20:52
      Zobaczcie forumowego oszołoma
      Już po wyglądzie widać, że brakuje mu piątej klepki.
      • heymdall genialny argument !! 09.04.10, 21:00
        widocznie nie masz niczego innego .. twoja bezsilność, mixerku, jest wzruszająca
        .. coś na poziomie podstawówki ..
        • wygadana Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 09.04.10, 21:12
          Najwyraźniej uroda idzie w parze z inteligencją...
          • heymdall Najwyraźniej uroda idzie w parze z inteligencją 09.04.10, 21:29
            błagam, wygadana, nie pokazuj więc swojego zdjęcia .. mam jeszcze resztki
            estetyki w duszy .. smile
      • piotrsz5 Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 09.04.10, 21:58
        No faktycznie, kojarzę gościa. Ten człowiek jest szanowanym obywatelem naszego
        skromnego miasta. Tobie mixeru nie pozostało nic innego jak bezradne uganianie
        sie za jego fotkami w internecie? Racja, tam gdzie zawodzą argumenty zaczyna się
        prześladowanie. Czekamy tutaj na jakieś twoje chociaż jedno mądre słowo. Chociaż
        jedno. Czy jesteś w stanie takie napisać..? Szczerze wątpię.
    • poodzian Re: Wybieramy największego oszołoma na forum. 09.04.10, 21:15
      Widziałem tego dupka kiedyś na przystanku PKSu. Teraz jak wszyscy
      znają jego facjatę, to będzie się bał obrażać ludzi na forum.
      Takiego to oklepać może ktoś nawet z gimnazjum.
      • heymdall no to mnie poodzianku postraszyłeś :) 09.04.10, 21:42
        normalnie całą noc będę się trząsł, że jakiś debil mi nastuka smile .. widzisz ..
        twój problem polega na tym, ze ja się nie boję swoich opinii i poglądów i nie
        potrzebuję poklasku tak jak ty ..
        co do debili, które chciały mi nastukać .. ostatnio chwaliłeś się wszem i wobec
        na forum jak to chciałeś mnie pobić na festynie .. podobno koledzy cię odwiedli
        od tego, a ja potem wysłałem ci zaproszenie do Wrocławia na małe tete a
        tete
        .. jakoś nie skorzystałeś .. no cóż .. poodzianku .. do pewnych rzeczy
        trzeba mieć jeszcze jaja .. ty ich po prostu nie masz. . brak elementarnej
        odwagi, chłopczyku .. idź i pluj sobie w piaskownicy z dziećmi podobnymi sobie a
        z dorosłymi nie zaczynaj smile

• poodzian Re: Wybieramy największego oszołoma na forum 09.04.10, 21:56
          No zobaczcie jaki odważny oszołomek. Skoro tak się prosisz, nie mogę
          odmówić.
          • piotrsz5 Re: Wybieramy największego oszołoma na forum 09.04.10, 22:09
            Poodzian, powinieneś wiedzieć, że każda twoja marna, bezprawna akcja spotka się
            z reakcją. W realu nie jesteś anonimowy tak jak tutaj. Z twoich postów zionie
            jadem nienawiści. Czy nie powinieneś przypadkiem powstrzymać swoich
            barbarzyńskich, jakże typowych dla ciebie małomiasteczkowych, kołtuńskich emocji?
            • petit7 Re: Wybieramy największego oszołoma na forum 09.04.10, 22:22
              Widzę, że tu jesteś nowy. Heymdall obraża wszystkich na forum i prowokuje.
              Wystarczy zobaczyć jak podpisuje swoje posty. Normalny inteligentny człowiek
              wstawia tam jakąś mądrą sentencję. Heymdalla do tej grupy ludzi zaliczyć nie możemy.
              • heymdall Re: Wybieramy największego oszołoma na forum 09.04.10, 22:26
                może i nie sentencja, ale za to prawda ..
                • petit7 Re: Wybieramy największego oszołoma na forum 09.04.10, 22:29
                  A możesz to udowodnić?
                  • heymdall proste: mixerka zabiła immunologia 09.04.10, 22:34
                    mieliśmy do czynienia z czymś niewytłumaczalnym w biologii..mianowicie: z dwóch
                    komórek ludzkich wykluł się osioł .. jakkolwiek fenotyp ma ludzki i podobno
                    wygląda po ludzku .. ale mózg ma osła .. i antygeny powierzchniowe wywołały
                    konflikt z podobno ludzkim organizmem .. organizm mózg więc odrzucił ..
                  • heymdall poza tym: 09.04.10, 22:36
                    mixerek w żadnej dziedzinie nie ma nic do powiedzenia .. ergo: osioł ..
              • piotrsz5 Re: Wybieramy największego oszołoma na forum 09.04.10, 22:36