Dodaj do ulubionych

5 minut więcej snu, czyli korekta rozkładu jazdy

22.02.11, 18:17
Od 1 marca nastąpi korekta rozkładu jazdy pociągów. Główne zmiany to późniejszy o 5 minut odjazd wszystkich pociągów z J-L i z Miłoszyc do Wrocławia - ma to związek z podniesieniem prędkości między Miłoszycami, a Czernicą.

Od 1 marca dwa pociągi (o 21.56 z Wrocławia i o 8.25 z Jelcza) będą już obsługiwane pociągiem - obecnie ta para pociągów jest obsługiwana autobusem.

Szczegóły zmienionego rozkładu pod linkiem:

w410.wrzuta.pl/plik/7V4dsjdiIkT/rozklad_jazdy_pociagow_jelcz-wroclaw
Obserwuj wątek
    • subik Re: 5 minut więcej snu, czyli korekta rozkładu ja 22.02.11, 23:56
      odjazd pozniejszy tylko bo ja nie widze róznicy w rozkladzie!!! 40 min było i jest dalej smile
      • ropes Re: 5 minut więcej snu, czyli korekta rozkładu ja 23.02.11, 06:56
        > odjazd pozniejszy tylko bo ja nie widze róznicy w rozkladzie!!! 40 min było i
        > jest dalej smile

Skoro z J-L odjazd jest 5 minut później, a przyjazd do Wrocławia jest taki sam to jak nie ma różnicy!. Dziś z J-L do Wrocławia jedzie się 45 minut, a będzie 40.
        • jl-c Re: 5 minut więcej snu, czyli korekta rozkładu ja 23.02.11, 09:48
          Minus taki że odwołali parę pociągów Z Oleśnicy do Wrocławia które jechały bezpośrednio dalej do J-L. W sumie kolej dobrze by zrobiła łącząc relacje JL-Wro i Wro-Oleśnica dzięki temu moglibyśmy jeździć do stacji Mikołajów i Nadodrze które są dobrze zlokalizowane, a żadne autobusy tam nie jeżdżą. Pozostają przesiadki jednak dość uciążliwe na remontowanym dworcu głównym.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka