Dodaj do ulubionych

t8c - orzeł czy reszka ???

05.09.11, 08:31
Jasiu nie prowokuj i nie mąć, zniknałeś z tego forum a teraz powracasz w kolejnym wcieleniu (??? nowy mooreland ???). Mącisz na forum oławskim, zakładając kolejne nicki, używanymi zwrotami i kolenymi, nic nie wnoszącymi postami usiłujesz nieudolnie wprowadzić zamieszanie na naszym forum. Mam nadzieję, że przeczytałeś co swego czasu napisałem na forum oławskim pod Twoim adresem. Jesli nie, dla przypomnienia
forum.gazeta.pl/forum/w,231,127641034,127641034,Olawski_psychiatra_.html
forum.gazeta.pl/forum/w,231,127641034,127641288,Re_Olawski_psychiatra_.html
Obserwuj wątek
    • stereo160 Re: t8c - orzeł czy reszka ??? 05.09.11, 09:06
      oto dalszy ciąg Twoich nieudolnych prowokacji i kolejne wcielenia, rozmawiasz już sam z sobą, a Twoj lekarz czeka, czeka, czeka ...
      forum.gazeta.pl/forum/w,231,128563647,128563647,Judzenie_na_czerwonym_forum_J_L.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,231,128563647,128564108,Re_Judzenie_na_czerwonym_forum_J_L.html
      to droga do nikąd, nie błaznuj, czas najwyższy na leczenie
    • kat_jakub Re: t8c - orzeł czy reszka ??? 05.09.11, 09:47
      Coś mi tu śmierdzi w tych wzajemnych oskarżeniach i insynuacjach. Jakiś mądry inaczej sieje w wielu osobach z tego samego IP blokowego kabla i z pewnością nie jest tą osobą, którą wymieniasz. Uważaj stereo160 żebyś się nie zapętlił w swoich domniemaniach bo skończysz jako quadro320.
      • stereo160 Re: t8c - orzeł czy reszka ??? 05.09.11, 10:04
        kat_jakub napisał:

> Coś mi tu śmierdzi w tych wzajemnych oskarżeniach i insynuacjach. Jakiś mądry i
        > naczej sieje w wielu osobach z tego samego IP blokowego kabla

... i tu się zgadzamy

"Uważaj stereo160 żebyś się nie zapętlił w swoich domniemaniach"

Dzieki za troskę, jakoś sobie radzę.

"bo skończysz jako quadro320."

będę wdzięczny za doprecyzowanie
        • kat_jakub Re: t8c - orzeł czy reszka ??? 05.09.11, 10:18
          Co tu precyzować. Mam powody przypuszczać, że trafiłeś/łaś kulą w płot. Chciałeś/łaś wytropić szkodnika, ale padło na osobę postronną.
    • djmixer1 Re: t8c - orzeł czy reszka ??? 05.09.11, 10:04
      t8c dla mnie to też podejrzana persona, która chce zdyskredytować nasze forum zakładając obraźliwe posty.
      • valkiriada Re: t8c - orzeł czy reszka ??? 05.09.11, 11:22
        I tu Ci djmixer1'ku przyznam racje i chociaż bawią mnie czasami w kółko trzepane na tym forum tematy PiS, kleru itp. to Wy przynajmniej trzymacie jakiś poziom ale ten gość to oszołom. Ciekawe co robi moderator skoro jeszcze pozwala mu na faszystowskie teksty i fałszywe oskarżanie ludzi na naszym forum. Pozdrawiam V.
        • petit7 Re: t8c - orzeł czy reszka ??? 05.09.11, 12:31
          Najwyraźniej są osoby, którym bardzo nie podoba się, że nasze forum się rozwija i trzyma poziom. Koniecznie chcą zrobić tu zamęt, aby później móc krytykować. Admin musi być czujny.
          • hania6jl Re: t8c - orzeł czy reszka ??? 07.09.11, 08:45
            Witam, chcę powiedzieć, że w żadnym wypadku nie jestem t8c, ani ,,Widzem" i ,,Piotrowskim" i sugerowanie tego jest po prostu perfidnym kłamstwem, niepodpartym żadnym dowodem. Co do forum, to nie mam zamiaru wprowadzać na nim zamętu, bo od czasu usunięcia konta fiat-stilo, nie pisałem na nim w ogóle. Chciałbym jedynie, aby na forum panował pluralizm i kultura wypowiedzi, czego dowodem był mój apel o przywrócenie heymdalla i jasfinksa. ,,Rzeczowość i merytoryczność" argumentów przeciwników chociażby herssta czy kiedys jasfinksa była bowiem powalająca, np. ,,jedź ze swoim guru kartoflem do Tworek" itp. Pisałem też, że to forum jest wartościowe, ale głównie pod wzgledem spraw lokalnych. Także archiwum jest wartością, ale wątków merytorycznych, np. z zeszłorocznej powodzi, a nie takich jak ,,Kolejny wygłup kartofla". Zastanawiam się czasem, czy dla niektórych sensem istnienia tego forum nie jest przypadkiem dokopanie Kościołowi i PiS-owi i utrzymanie forum w tym tonie. Każdy ma jakieś poglądy, ale jakbyście tak na spokojnie pomyśleli, to zauważylibyscie, ze w każdej partii są wartościowi ludzie i nie warto ,,uczepić się jednej partii". Ja np. nie zakładam wątku ,,Kolejny wygłup Palikota" itp., bo oprócz tego, ze jest bardzo kontrowersyjny, to zasługuje na pochwałę za ostrą krytykę PZPN-u. Tak samo w PO: obok ludzi pokroju Grabarczyka, wprowadzającego opłaty za drogi gdzie się tylko da, są takze takie osoby jak Bogdan Szczęśniak, które przyczyniły się do dynamicznego rozwoju gminy. Podobnie SLD: obok takich ludzi jak Gadzinowski, są takze takie osoby jak chociażby Stanisław Grzesik, skuteczni samorządowcy (rozbudowa przychodni, szkoła w Miłoszycach, pływalnia miejska, bardzo konkretny program wyborczy w 2006 roku, a nie lanie wody). Podobnie w PiS: obok ludzi pokroju wolnorynkowej Zyty Gilowskiej, są też takie osoby jak Ryszard Bender, Anna Sobecka itp. Po co więc czepiacie się jednej partii? Co do djmixera1 to uczepiłem sie jego nie tyle za występek ateu, ale za jego ogólny cynizm i brak posznowania oponentów. Z jednej strony kpi sobie z papieża Jana Pawła II, a z drugiej strony nie przystoi mu powiedziec ani odrobiny złego słowa na Jaruzelskiego. Oprócz tego, jest tu dużo niekonsekwencji. Tiges_wiz krytykuje partie za socjalizm, a gdy pojawia się na forum stwierdzenie, ze szkoda że te czasy minęły, już milczy. Takich przykładów jest więcej. J.laskowice czy petit7, choć w wielu sprawach mają poglądy podobne jak djmixer1, wyróżniają sie akurat in plus, nie obrażają tak oponentów.
            Założyłem taki nick, gdyz bałem się, że nie zostanę przyjęty do grona piszących. Pozdrawiam, Jasiu R.
            • hania6jl Re: t8c - orzeł czy reszka ??? 07.09.11, 08:56
              Jeśli kogoś obraziłem, a obiektywnie są powody do przeprosin, to przepraszam.
              • hania6jl Re: t8c - orzeł czy reszka ??? 07.09.11, 09:09
                Gwoli ścisłości, nie jestem zatwardziałym zwolennikiem żadnej formacji politycznej. Ale chyba lepiej pisze sie w miejscu, gdzie wszyscy się nawzajem szanują, nieprawdaż?
                • j.laskowice Re: t8c - orzeł czy reszka ??? 07.09.11, 09:35
                  Mam nadzieję, że nowy stary kolega będzie trzymał poziom, szczególnie teraz przed wyborami, kiedy emocje rosną. Możemy się spierać, ale nie musimy obrażać. Po za tym jest wiele tematów, które nas łączą, choćby droga rowerowa do Oławy. Wspólnie zdziałamy więcej.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka