Dodaj do ulubionych

rozregulowaneodbiorniki

08.12.11, 08:53
Anonimowość na forach jest doskonałą pożywką dla wszelkiego autoramentu troli zaśmiecających i zakłócających swobodną wymianę zdań. Są to zwykle zakompleksieni osobnicy o niskim poczuciu własnej wartości, których celem nie jest merytoryczna dyskusja a jedynie wprowadzenie zamętu połączonego z obrażaniem pozostałych uczestników określonego forum. Nasze forum nie jest niestety inne w tym względzie, posiadało bowiem i nadal posiada swoich „bohaterów”. Niektórzy z nich odeszli z tego świata (niech odpoczywają w pokoju), inni zostali usunięci przez admina, (jednakże powracają pod innymi nickami), a jeszcze inni przenieśli się na inne fora (np. oławskie i nadal obrażają naszych forumowiczów) Takie przypadki są skutecznie diagnozowane przez medycynę, a te zachowania posiadają ściśle określoną nazwę w wykazie jednostek chorobowych. Gorzej niestety wygląda sytuacja z wdrożeniem określonego leczenia (terapii) oraz z jego skutecznością. Z powyższymi przypadkami jest podobnie jak z alkoholizmem, „bohater”, którego to dotyczy nie dopuszcza myśli o swoim schorzeniu, dostrzeganym jedynie przez otoczenie. Jako, że w Polsce nie ma przymusu leczenia tego typu schorzeń (i dobrze) trzeba nauczyć się żyć z takimi osobnikami. Jednym z powszechnie znanych sposobów jest IGNORANCJA (do momentu jeśli nie stają się niebezpieczni społecznie).
Obserwuj wątek
    • mieszkajacywpl ignorowanie (!), niezauważanie.. 08.12.11, 09:15
      Trzeba uważać, bo niekiedy IGNOROWANIE jest też bronią, którą używa się wobec osób, które mają inne poglady. Czasami się stosuje tą metodę, żeby kogoś wyciszyć/zagłuszyć na smierć..
      Heh.. nie wiem też czy "ignorowanie" to jest to samo co "ignorancja". Ignorancja według słownika to tyle co: nieuctwo, brak wiedzy w jakiejś dziedzinie, nieznajomość faktów.., ale w sumie trafnie napisałeś wielu ignorantów uważa się za mądrzejszych od myslicieli, klasyków itd. Choć nic nie rozumieją, uważają, że juz wszystkie rozumy pozjadali. Zero u nich pokory..
      Czasami ignorancja jest też dobra, a nawet bardzo dobra. Bo przecież lepiej nie mieć żadnej wiedzy, niż mieć wiedzą ułomną, nieprawdziwą, fałszywą która zaprowadzi nas na manowce.
      • petit7 Re: ignorowanie (!), niezauważanie.. 08.12.11, 09:26
        W pełni się zgadzam z kolegą o nicku stereo. Są na forum ludzie, którzy piszą tylko po to, aby obrzydzić innym życie i spowodować, aby nie chcieli tu zaglądać:
        konkurencja? - nie jest tajemnicą, że są inne fora, które nie rozwijają się tak jakby chcieli ich "twórcy",
        kompleksy - forum to dla nich sposób odreagowania na swoje problemy,
        brak tolerancji - są tacy, którym nie podoba się, że wypowiadają się tutaj osoby, krytykujące kościół i kibicujące Ruchowi Palikota.
        Tak czy inaczej problem jest i dobrze, że został rozszyfrowany.
        • mieszkajacywpl Re: ignorowanie (!), niezauważanie.. 08.12.11, 09:38
          wiadomo kto jest w większości na tym forum smile. Wszyscy piszący powinni mieć tego swiadomość. smile
        • adamogo Re: ignorowanie (!), niezauważanie.. 08.12.11, 12:15
          Czyli jak petitku? Ktoś, kto ma takie poglądy jak Ty, to kolega, a inni to wrogowie? smile

petit7 napisał:
          ">Są na forum ludzie, którzy piszą t
          > ylko po to, aby obrzydzić innym życie i spowodować, aby nie chcieli tu zaglądać
          > :"

Wiesz, tak się składa, że Ty i Twoja wesoła kampania też obrzydza wielu ludziom życie i przez Ciebie i Tobie podobnych, wiele osób nie zagląda na forum j-l.

">> konkurencja? - nie jest tajemnicą, że są inne fora, które nie rozwijają się ta
          > k jakby chcieli ich "twórcy","

Nie jest tajemnicą, że zazdrościsz, czytasz nowe forum i niektóre informacje z niego, wypisujesz na tym. To jest tak jak z Powiatową. Narzekacie na nią, a głównie z niej czerpiecie informacje, i na podstawie tych informacji tworzycie wątki na tym forum, jakbyście to wy wszystko wiedzieli, co się w gminie dzieje. Słowo hipokryzja pod waszym adresem wiele razy już się pojawiało, i chyba na zawsze z wami będzie.
          Co do informacji, nie wiem dlaczego, ale petit, mixer, wygadana, makler i im podobni, nie mają w zwyczaju podawać źródła informacji. W pracach naukowych byłby to zwyczajny plagiat, kradzież, którą się ściga, jak i moralne oszustwo. Ja rozumiem, że ich guru poodzian, który odszedł, miał w zwyczaju kopiować wypowiedzi z innych portali albo z innego forum dyskusyjnego, a później uważać, że są to jego, prywatne wypowiedzi, które się zrodziły w jego umyśle... Ale to nie znaczy, że macie powielać jego metody.

">kompleksy - forum to dla nich sposób odreagowania na swoje problemy,"

A czy to nie jest przypadkiem tak, że masz kompleksy i nie możesz się uporać ze swoimi problemami, i dlatego jedynym sposobem odreagowania na nie, jest Twoje narzekanie na Kościół, na prawicę, na duchownych i na kogo jeszcze popadnie?

"> brak tolerancji - są tacy, którym nie podoba się, że wypowiadają się tutaj oso
          > by, krytykujące kościół i kibicujące Ruchowi Palikota."

Te osoby nie krytykują. Te osoby, a wśród nich Ty, nie wiedzą, co to krytyka. One po prostu atakują, obrażają, szydzą i przez to stają się łatwym chłopcem do bicia i pośmiewiskiem dla innych. Jak mantra powtarzany slogan przez mixerka, że czarna mafia dusi Polskę... Nie wiem, czy przypadkiem nie nadaje się to do leczenia.
          Ruch Palikota? Najpierw kibicujecie SLD, później kibicujecie PO, teraz kibicujecie RP... na jakich zasadach, bo nie uwierzę, że myślisz racjonalnie. Palikot przeprowadził kampanię biznesową, do Sejmu wprowadził nikomu nieznanych ludzi i teraz ma z tym kłopot. Szkolenie za szkoleniem, dług za długiem, drwiny za drwinami... Do tego po wyborach nadal rzuca kiełbasą wyborczą. Jego projekty uchwał przy obecnej scenie partyjnej nie mają szans na spełnienie. Nawet ostatnio sam się zapomniał i chciał coś tam przepchać, ale minister Kopacz sprowadziła go do parteru, przypominając, iż głosuje się łącznie. Sądzę, iż w najbliższych latach RP będzie zlepkiem ludzi z SLD, PO i PSL-u. Może wtedy coś się zmieni, bo jak na razie z przedwyborczych obietnic nic nie wynika.
          • mieszkajacywpl Re: ignorowanie (!), niezauważanie.. 08.12.11, 12:34
            Piszesz: "ich guru poodzian, który odszedł". Co to znaczył odszedł..?
            • adamogo Re: ignorowanie (!), niezauważanie.. 08.12.11, 12:55
              "Wyprowadził" się do Oławy i próbuje zaistnieć na ich lokalnym forum
      • stereo160 Re: ignorowanie (!), niezauważanie.. 08.12.11, 09:51
        mieszkajacywpl napisał:

"Trzeba uważać, bo niekiedy IGNOROWANIE jest też bronią, którą używa się wobec o sób, które mają inne poglady. Czasami się stosuje tą metodę, żeby kogoś wyciszy
        ć/zagłuszyć na smierć.."

sądzę, że pomyliły ci sie epoki

"Heh.. nie wiem też czy "ignorowanie" to jest to samo co "ignorancja".

A propos, miałem na myśli oczywiście "ignorowanie"

"Bo przecież lepiej niemieć żadnej wiedzy, niż mieć wiedzą ułomną, nieprawdziwą, fałszywą która zaprowadzi nas na manowce"

Mam podobne zdanie czytając posty niektórych miejscowych, wszechobecnych na tym forum "doradzaczy"
        • mieszkajacywpl Re: ignorowanie (!), niezauważanie.. 08.12.11, 09:53
          heh smile
          • anna8191 Re: ignorowanie (!), niezauważanie.. 08.12.11, 11:45
            Masz dowody, że ktoś nas obraża z oławskiego forum, albo ze ktoś wraca tutaj pod nowymi nickami? Mnie się wydaje, że problem leży w tym ze nie mamy wzajemnej tolerancji dla odmiennych poglądów.
            • mieszkajacywpl Re: ignorowanie (!), niezauważanie.. 08.12.11, 12:13
              tylko i wyłącznie problemem są odmienne poglądy. Mówienie, że ktos obraża, to tylko tak, żeby dobrze brzmiało, podtekst jest inny.
              • adamogo Re: ignorowanie (!), niezauważanie.. 08.12.11, 12:15
                Nie ważne, jaki temat, ważne, żeby był chwytliwysmile
            • stereo160 Re: ignorowanie (!), niezauważanie.. 20.12.11, 10:20
              anna8191 napisała:

"Masz dowody, że ktoś nas obraża z oławskiego forum ..."

... pytasz? ... i wiesz - autor poniższego wątku robi to systematycznie, a jak przeanalizujesz inne tematycznie bliźniacze wątki (język, styl pisania, atakowane nicki) to bez trudu zidentyfikujesz jego klony
              forum.gazeta.pl/forum/w,231,131695772,131695772,Nieoczekiwana_zmiana_pogladow.html
              • proszenieregulowacodbiornikow Re: ignorowanie (!), niezauważanie.. 20.12.11, 12:01
                Kolejna teoria spiskowa.stereo160 to chyba z pisu jest.Nieslubny mentalny syn macierewicza.
                • stereo160 Re: ignorowanie (!), niezauważanie.. 20.12.11, 12:30
                  proszenieregulowacodbiornikow napisał:

" Kolejna teoria spiskowa.stereo160 to chyba z pisu jest.Nieslubny mentalny syn macierewicza."

... a to ciekawe, zagorzały PiSofan tak o maciarewiczu? no no, a gdzie lojalność wobec PiSofuehrera?
                  • proszenieregulowacodbiornikow Re: ignorowanie (!), niezauważanie.. 20.12.11, 12:42
                    Nie poczuwałem się nigdy.Ale ty jesteś tak pokrzywdzony i cierpisz za grzechy swoje i nieswoje moja ty ostojo moralności i intelektu.Jedyny tak na forum.Nie przejmuj się.Paranoje i manie prześladowcze szkodzą ci widocznie.
                    • stereo160 rozregulowaneodbiorniki 20.12.11, 13:18

biedaku intelektualny, zaczadzony tresciami tatusia Smardzyka i wildstajnowego szmatławca, pochyl się lepiej nad swoimi wypocinami, które podpinasz pod każdy wątek. Szkoda, że tylko na tyle cię stać żałosny obrońco ucisnionych. To forum bez ciebie to jak wieś bez głupka, dobrze że jesteś ...
                      • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowaneodbiorniki 20.12.11, 13:24
                        Analizujesz teraz treść czy psychologię?Naprawdę nic o sobie nie napisałem a już wiesz o mnie wszystko.Wszechstronny jesteś.Mi nie chodzi o pogląd.Pluj sobie ile chcesz.Jesteś tak napompowany swoją wszechstronnościa,że czas spuścić powietrze z bufonika.Przepraszam, balonika.Twoje nadęcie jest nieznośne
                        • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 20.12.11, 13:54

"Twoje nadęcie jest nieznośne" - Analizujesz teraz treść czy psychologię? ... ale w końcu - "pluj sobie ile chcesz".

"Jesteś tak napompowany swoją wszechstronnościa,że czas spuścić powietrze z bufonika.Przepraszam, balonika." - ooo ... "wszystko o mnie wiesz, jesteś wszechstronny" jestem pełen podziwu

"Twoje nadęcie jest nieznośne" - hmmm ... twoja nieudolna, wszechobecna ironia już nikogo, nie bawi, pomyśl o tym ...
                          • adamogo Re: rozregulowaneodbiorniki 20.12.11, 15:35
                            stereo160 napisała:
                            >"Twoje nadęcie jest nieznośne" - hmmm ... twoja nieudolna, wszechobecna ironia
                            > już nikogo, nie bawi, pomyśl o tym ..."

Jak to nie bawi? Mnie bawi. Oczywiście nie jest łatwo wygrać ze ścianą (stereo160), ale każde jej kruszenie jest lepsze, niż typowe walenie bez efektu. Stereo160 coraz bliżej do Macierewicza. Za chwilę w każdym będzie widział ruskiego i niemieckiego szpiega, który chce zniszczyć jego dochodzenie do prawdy. Prawdy jego i tylko jego.
                            • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 21.12.11, 10:19
                              adamogo napisał:

"Jak to nie bawi? Mnie bawi."

Nie wiele jak widać potrzeba ci do szczęścia

"Stereo160 coraz bliżej do Macierewicza."

No właśnie nie moge go doścignąć, ale ty już jesteś lepszy niż on

"Za chwilę w każdym będzie widział ruskiego i niemieckiego szpiega"

Nie obawiaj się, w tobie widzę niedomytego beduina, wiem nie zadowoliłem cię, no cóż na wiecej mnie nie stać
                              • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowaneodbiorniki 21.12.11, 12:36
                                Już doścignałes swoimi podejrzeniami.Gratuluję.
                          • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowaneodbiorniki 21.12.11, 09:54
                            Nie ma bawić.To troska o ciebie i prośba byś zbastował z pouczaniem i wstawianiem każdemu tych samych diagnoz psychiatrycznych niezależnie od tematu dyskusji.Jako biurwa nie powinieneś udawac lekarza.Co bedzie jeżeli ktoś na tym forum bedzie zlosliwy i kaze ci wystawic diagnoze z pieczatka?Na to są paragrafy za fałszerstwo.
                            • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 21.12.11, 10:29

"Nie ma bawić.To troska o ciebie i prośba byś zbastował z pouczaniem i wstawiani
                              em każdemu tych samych diagnoz psychiatrycznych niezależnie od tematu dyskusji."

Dzięki za troskę, tak na to liczyłem - bądź co badź przyjaciół poznaje się w biedzie

"Jako biurwa nie powinieneś udawac lekarza"

o wszechwiedzacy, jesteś wielki, korzystasz z jakichś podsłuchów?, czy co?, realizujesz niespełnione marzenia jakiegoś swojego poprzednika (byłego SBeka)?

"Co bedzie jeżeli ktoś na tym forum bedzie zlosliwy i kaze ci wystawic diagnoze z pieczatka?Na to są paragrafy za fałszerstwo."

"prawniku" z bożej łaski nie wysilaj się na straszenie innych, bo na to też są paragrafy.
                              A propos złośliwości - póki co na tym forum jesteś niedoścignionym wzorcem, a wielu może by chciało, ale to ty jesteś "mistrzem"
                              • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowaneodbiorniki 21.12.11, 12:35
                                i w tobie może siedzieć macierewicz:

"byłego SBeka"

adamogo miałeś rację.Facet widzi sbków.Nie sa to jeszcze agenci niemieccy lub rosyjscy ale sytuacja idzie w dobrym kierunku.

" z bożej łaski nie wysilaj się na straszenie innych"
                                ja nie strasze ja się martwię tylko tym gdyby ktoś przejął się twoimi diagnozami.Jeżeli chcesz wytocz mi z tego tytułu proces.Zapraszam.Ostatnio kryzys i czasy nieciekawe.Pośmiejemy się chociaż.
    • adamogo Re: rozregulowaneodbiorniki 08.12.11, 12:00
      stereo160
      >"Są to zwykle zakompleksien
      > i osobnicy o niskim poczuciu własnej wartości, których celem nie jest merytoryc
      > zna dyskusja a jedynie wprowadzenie zamętu połączonego z obrażaniem pozostałych
      > uczestników określonego forum."

Mam dziwne uczucie. Takie, z którego wnioskuję, iż piszesz o sobie. Fajnie, że jesteś forumowym psychiatrą, każdego znasz, o każdym możesz wiele powiedzieć, zwłaszcza o osobowości i możesz wystawić trafną diagnozę.

>"Taki
      > e przypadki są skutecznie diagnozowane przez medycynę, a te zachowania posiadaj
      > ą ściśle określoną nazwę w wykazie jednostek chorobowych."

Skutecznie? W 100%? A gdzie psychologia w tej medycynie?

>"Z powyższymi przypadkami jest podobnie jak z alkoholizmem, „bohater&
      > #8221;, którego to dotyczy nie dopuszcza myśli o swoim schorzeniu, dostrzeganym
      > jedynie przez otoczenie."

Aż tak znasz przypadki alkoholizmu? Wiedza tylko z książki, czy miałeś kontakt z alkoholikami? Wielu alkoholików wie, że są alkoholikami i nadal nimi pozostają.

>"Ignorancja"
      Rozumiem, iż wylewasz swe żale z powodu ignorancji innych forumowiczów, co do Twoich wypowiedzi? Gdzieś czytałem, że jesteś zadufaną w sobie osobą, takim balonem, który lekko dotknięty, od razu zaczyna pękać, i zamiast prowadzić merytoryczną dyskusję, postanawia rzucać mięsem, uważając to za jedynie słuszną drogę w "polemizacji". Nie widzę w tej ignorancji nic dziwnego. Jeśli chcesz założyć forum partyjne, to załóż, a nie rób tego na forum lokalnym.

Co do wielu nicków. Czy Ty przypadkiem nie występujesz pod kilkoma? Bo mam takie wrażenie, że już byłeś o to oskarżany.
      • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 08.12.11, 12:37
        adamogo napisał:

"Co do wielu nicków. Czy Ty przypadkiem nie występujesz pod kilkoma?"

Zdecydowanie nie. Każdy sądzi wg siebie??

"Bo mam takie wrażenie, że już byłeś o to oskarżany."

Nie ponoszę odpowiedzialności za twoje "wrażenia", jesli masz dowody na to że byłem kiedykolwiek i gdziekolwiek o to oskarżany - śmiało opublikuj to, ale miej na uwadze, że oskarżenia bez dowodów są zwykłymi pomówieniami.
        • adamogo Re: rozregulowaneodbiorniki 08.12.11, 13:01
          Napisałem tylko o wrażeniu. Mam czasami przed oczyma posty, w których jesteś oskarżany o występowanie pod kilkoma nickami, i tyle.
          • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 08.12.11, 13:16
            adamogo napisał:

> Napisałem tylko o wrażeniu. Mam czasami przed oczyma posty, w których jesteś os
            > karżany o występowanie pod kilkoma nickami, i tyle.

zajmij się lepiej tym o co sam jesteś oskarżany, bo to co piszesz wskazuje mi na jakąś obsesję
            • adamogo Re: rozregulowaneodbiorniki 08.12.11, 14:17
              Obsesja? Człowiek z obsesją zarzuca mi obsesję...

Poszukałem i znalazłem informacje na ten temat.
              Tekst linka

Rozumiesz już, o co chodzi w moim wrażeniu, że kiedyś obiło mi się o uszy, iż ktoś Cię posądzał o pisanie pod kilkoma nickami? Czy nadal, zamiast dyskusji, będziesz atakował? smile
              • mieszkajacywpl mam pytanie 08.12.11, 14:25
                Kiedyś przez jakis czas nie mogłem się zalogować na to forum. Czy to mogło oznaczać, że zostałem zablokowany przez administratora, a potem mnie odblokowano?
              • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 08.12.11, 14:37
                adamogo napisał:

"Obsesja? Człowiek z obsesją zarzuca mi obsesję..."

Nie odwracaj kota ogonem ...

"Poszukałem i znalazłem informacje na ten temat. Tekst linka

nie zwykłem komentować idiotyzmów

"Czy nadal, zamiast dyskusji, będziesz atakował?"

Na żle postawione pytanie nie ma dobrej odpowiedzi.
                Nadal bedę polemizował z prezentowaną głupotą , niewiedzą, hipokryzją i naiwnoscią. Fakt, że będziesz to nadinterpretował jako "atak" z mojej strony, jest twoim problemem. Przeanalizuj wszystkie posty swojego autorstwa, potwierdzające jak wiele w nich złośliwości i lekceważenia forumowiczów nieprzystajacych swoimi pogladami do twoich.
                • adamogo Re: rozregulowaneodbiorniki 08.12.11, 15:00
                  A jakim kotem i jakim ogonem mamy do czynienia? Równie dobrze mogę powiedzieć, abyś przeanalizował swoje wypowiedzi pod kątem, jakim ja mam analizować swoje. W końcu to Ty jesteś autorem tematów pt. "Solidarni kontratakują", "I wszystko jasne...", "PiSanie na Berdyczów", "Aksamitna rewolucja" czy "Czy Polsce grozi faszyzm". Czy to nie jest przypadkiem obsesja na punkcie konkretnego ugrupowania politycznego? Jeszcze jedno. Czyżbyś uważał, że mieszkańcy Jelcza-Laskowic są na tyle upośledzeni, aby nie potrafili korzystać z wielu portali informacyjnych? Przecież to jest forum lokalne, a nie polityczne. Ludzie chcą się dowiedzieć, co z infrastrukturą, co z wałami, połączeniami kolejowymi, cenami paliw w mieście, sytuacją w spółdzielni i UMiG, a Ty wyskakujesz z tematami, które znalazłeś na portalach informacyjnych i kopiujesz je na lokalne forum. Jeśli czujesz aż taką potrzebę zaistnienia, załóż sobie odpowiedni dział (kącik) i w nim wypisuj swoje przemyślenia na temat prawicy w Polsce.

Oskarżany? Pamiętam, iż byłem oskarżany o stworzenie i prowadzenie nowego forum. Fajniesmile Szkoda, że o informatyce nie mam zielonego pojęcia i nawet nie wiem, jak takie forum stworzyć, ale ok. A że reklamuję? To już inna sprawa. Tam przynajmniej nie ma tematów politycznych i ciągłego obrzucania się miejscem.
                  • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 08.12.11, 15:31
                    adamogo napisał:

"Przecież to jest forum lokalne, a nie polityczne.

ooo ... wielce odkrywcze, dobrze że w końcu mnie oświeciłeś, szacun !!!

"Ludzie chcą się dowiedzieć, co z infrastrukturą, co z wałami, połączeniami kolejowymi, cenami paliw w mieście, sytuacją w spółdzielni i UMiG,"

rozumiem, ze twoje posty są kopalnią wiedzy dot. powyższych kwestii, spieszcie się ludzie i czytajcie, a będziecie dobrze poinformowani !!!

"Szkoda, że o informatyce nie mam zielonego pojęcia i nawet nie wiem,jak takie forum stworzyć, ale ok.

czytając twoje wypociny (dzisiaj zrobiłem to w nieco większym zakresie) doszedłem do wniosku, że nie tylko informatyka jest twoją słabą stroną.

"Tam przynajmniej nie ma tematów politycznych i ciągłego obrzucania się miejscem"

"... obrzucanie się miejscem .." ??? ... dość osobliwe

Tak poza tym to szkoda mojego czasu na jałową polemikę z tobą. Game over.
                    • adamogo Re: rozregulowaneodbiorniki 08.12.11, 16:08
                      No i kolejny pokaz "polemiki" z Twojej stronywink Nie potrafisz odpowiedzieć, to atakujesz bezsensowną krytyką. Widziałem już na forum, że jeden użytkownik dał się wciągnąć w Twoją jałową gierkę, polegającą na podkreślaniu przez Ciebie, jaki to jest super, jakie masz rozdmuchane ego i jak się na wszystkim znaszsmile Ja na całe szczęście nie mam zamiaru się z Tobą bawić, i zmuszać Cię do ciągłego odbijania piłeczki. Wychodzę z założenia, że ściana jest ścianą, więc po co mam z Tobą pisać, jak i tak ścianą zostaniesz? Miłego dniasmile
                      • stereo160 rozregulowaneodbiorniki 13.12.11, 08:51
                        ... i uszkodzone potencjometry znowu "autorytatywnie" zabieraja głos w sprawach, o których wiedzę czerpią zapewne z tak "wiarygodnych źródeł" jak smardzykowe medium radiowe i telewizyjne, czy wildsztajnowego szmatławca. Tym razem to kwestia stanu wojennego. Jestem naprawdę pod wrażeniem.
                        • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowaneodbiorniki 13.12.11, 09:55
                          Specjalista od mediów się ujawnił teraz w tobie?Od razu wiesz kto co czyta?Normalne taki prowincjonalny psycholog-omnibusik co to o kazdym potrafi coś powiedzieć na podstawie kroju pisma. Jestem pod wrażeniem.Jak w przyszłym roku nie dostaniesz nobla za całokształt twórczości to ogłosze komitet noblowski ostatnimi gnojkami.
                          • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 09:49
                            Kolejny sukces Jurka Owsiaka, "buta" przeważajacej większości piszącej na tym forum (odważyli się mieć własne zdanie w różnych kwestiach naszego życia), sromotnie rozjuszyła stadko wściekłych "szczekających" (adamogohersstolafarorozregulowneodbiorniki), którzy desperacko dążą do zklinania rzeczywistosci i w nieudolny sposób starają się kneblować usta wszystkim inaczej myślącym. Nie trzeba być prorokiem, aby przewidywać klęskę ich obłędnej krucjaty.
                            W tej bezsilności są osamotnieni i obawiam się, że w pogłębiającej się desperacji mogą roważyć rozwiązanie zastosowane ostanio przez jednego z mundurowych prokuratorów. Proszę was nie czyńcie tego, bo to forum bez was to jak wieś be głupka.
                            • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 10:07
                              Mylisz się.Sukces Owsiaka tez mnie cieszy.ludziom na zdrowie.My po prostu nie wyznajemy Owsiaka jak bóstwa czy guru w przeciwieństwie do ciebie.I dopuszczamy pytanie o WOŚP tak samo jak dopuszczasz pytania o caritas na przykład.Poza tym nic do niego nikt nie ma.Tylko nie rób z niego nietykalnego złotego cielca.Bo to jak na ateistę zabawne.I nie zaklinaj rzeczywistości,bo nikt nie zamierza cię kneblować.Twoje życie biurwy pseudopsychiatry i tak jest dość poniżające.Należy ci się chociaż możliwość plucia i udawania pokrzywdzonego z urzędu.
                              Mam poprosić o potwierdzenie twoich psychiatrycznych diagnoz?Proszę bardzo bo zbieram je wszystkie i chciałbym żebyś potwierdził je kiedyś urzędowo.
                              • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 10:37

"Sukces Owsiaka tez mnie cieszy.ludziom na zdrowie."

aaa to dla mnie nowość!!!

"My po prostu nie wyznajemy Owsiaka jak bóstwa czy guru w przeciwieństwie do ciebie."

"My??" - to występujesz w l.mn.?? Poproszę o konkrety (dowody) o ubóstwianie przeze mnie Owsiaka jako mojego guru. Znowu zaklinanie rzeczywistości??

"Twoje życie biurwy pseudopsychiatry i tak jest dość poniżające."

ooo nie wiedziałem, że jesteś jasnowidzem, ale zapewniam cię trafiłeś jak kulą w płot. Moja propozycja, spotkajmy się w realu (szczegóły możemy uzgodnić) i wówczas wyjaśnimy who is who? (będziesz miał okazję popatrzenia na pieczatki i skorzystania z bezpłatnej porady)
                                • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 10:46
                                  na jaki nr tel. mam zadzwonić??
                                  • stereo160 proszenieregulowacodbiornikow 11.01.12, 11:36
                                    ponawiam pytanie - na jaki nr tel. mam zadzwonić??
                                • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 12:48
                                  Moja propozycja:to ty dajesz ludziom porady psychiatryczne.A nie ja.Więc to raczej ty musisz się uwiarygodnić.Ja tylko chcę sprawdzić twoje kwalifikacje do ich wydawani.Bo obawiam się że ktoś może być zachwycony twoją wiedzą psychiatryczna i zechce sprawdzić to przez jakiś urząd.Wystarczy na forum pokazać skan dyplomu i szkolenia.
                                  • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 13:13
                                    proszę bez zasłon dymnych, moje pytanie jest nadal aktualne - na jaki nr tel. mam zadzwonić?? ... brak odwagi?? ... wygodniej ukryć się za nickiem i ujadać??
                                    • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 13:25
                                      Czekałem na ten tekst.No tak:ty za to zakładasz wątek o kimś i szukasz klakierów oraz pomagierów w opluwaniu i kopaniu.Ja jakoś tego nie robię.Zasada jest prosta.Człowiek który musi mieć wsparcie i opluwa przy czymś aplauzie oraz wsparciu nie jest kimś z kim można konfrontować się na zasadach fair.Jesteś dla mnie czymś w rodzaju trzody bez zasad.Do takich osób obeznani z gwarą więzienną stosują kilkuliterowe słowo na literkę c(sponsorowane przez Ulice Sezamkowa).
                                      • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 13:49

"ty za to zakładasz wątek o kimś i szukasz klakierów oraz pomagierów w opluwaniu i kopaniu.Ja jakoś tego nie robię."

ty nie zakładasz, ale w perfidny sposób "ukryty" pod nickiem "opluwasz i kopiesz" wszystkich tych, którzy maja odmnienne spojrzenie na wiele kwestii (bynajmnie nie mam na myśli swojej osoby)

"Zasada jest prosta.Człowiek który musi mieć wsparcie i opluwa przy czymś aplauzie oraz wsparciu nie jest kimś z kim można konfrontować się na zasadach fair."

Nie ma takich zasad - to po pierwsze. Po drugie, człowiek który jest "bohaterem" ukrywajacym sie pod nickiem i opluwajacy wszystkich dookoła, a ponadto unikający bezpośredniej konfrontacji "nie jest kimś z kim można dyskutowac na zasadach fair"

"Jesteś dla mnie czymś w rodzaju trzody bez zasad."

z wzajemnością !!! mogę być również "twoją starą"

"Do takich osób obeznani z gwarą więzienną stosują kilkuliterowe słowo na literkę c(sponsorowane przez Ulice Sezamkowa)"

odwagi mały obłudny człowieczku, ponawiam moje pytanie - na jaki nr tel. mam zadzwonić? Po omówieniu szczegółów będziesz miał możliwość obejrzenia pieczątek i skorzystania z bezpłatnej porady ... niby rozregulownyodbiornik a cuchnie djopluwaczem!!
                                        • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 13:55
                                          No już nie płacz.Ułatwię ci zadanie.Jesteś niesamowitym psychiatrą i wydajesz super diagnozy.Więc możesz mnie ubezwłasnowolnić na ich podstawie przez sąd.Spotkajmy się we Wrocławiu w Sądzie Okręgowym.Najbliższy wtorek o godzinie 13.30. Rozpoznasz mnie bo sam się ogłosiłeś wszechwiedzącym.A dla takiego guru jak ty to chyba pryszcz.Tam złożymy razem wniosek o ubezwłasnowolnienie mnie.Razem z twoimi pieczątkami i diagnozami.Mam nadzieję,że wszystkie będą prawdziwe.Ok?
                                          • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 14:07
                                            a to jeszcze nie jesteś ubezwłasnowolniny??? , OK, wobec tego będę na ciebie czekał, ale w Oławie będzie bliżej, najlepiej jakbyś przyjechał w kaftanie bezpieczeństwa, będziesz bezpieczniejszy dla otoczenia, a swoją drogą podaj telefon - uzgodnimy możliwość podwiezienia, no bo jak będziesz prowadziłz zawiązanymi rękami
                                            • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 14:11
                                              i ta diagnoze musisz potwierdzić urzedowo.
                                              Wrocław.We Wrocławiu załatwiają sprawy szybko.Włącznie z fałszywymi szamanami i konowałami.Przyjedź od razu z dyplomem ukończenia studiów oraz prawem do wykonywania zawodu lekarza-psychiatry bo to będzie wymagane.Mam nadzieję, że nie zrezygnowałeś jednak z potwierdzenia.Odmowa rzucałaby cień na twoje zdolności lekarskie.
                                              • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 14:24
                                                w końcu to ty masz być ubezwłasnowolniny, zatem formalnościami zajmę się sam. Zastanawiam się jednakże, co będzie jeśli sąd postanowi cię zamknać. To trochę skomplikuje cały proces. Czekam wobec tego nadal na jaki nr tel. mam do ciebie zadzwonić. To ułatwi całą procedurę i unikniemy niepotrzebnych zgrzytów. Odwagi człowieczku, to nie boli.
                                                • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 14:37
                                                  tak publicznie rozprawiać o tajemnicy lekarskiej?
                                                  • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 14:45
                                                    pomyliły ci się tajemnice - poliszynela z lekarską, nic nie szkodzi, w twoim przypadku jest to wytłumaczalne
                                                • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 14:48
                                                  Co będzie jak sąd postanowi zamknąć fałszywego lekarza?To trochę skomplikuje cały proces
                                                  • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 14:54
                                                    posiedzimy razem
                                                  • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 15:07
                                                    tylko jeśli mnie ubezwłasnowolnisz w co zaczynam watpić
                                                  • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 15:12

"tylko jeśli mnie ubezwłasnowolnisz w co zaczynam watpić"

w końcu to sam proponowałeś, deklarując wspólne wypełnienie wniosku w sądzie
                                                  • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 15:23
                                                    No ja jestem otwarty.Proszę pojaw się w sadzie we Wrocławiu z dokumentacją w terminie.Udzielę ci wsparcia.Jeśli tylko masz uprawnienia.Nie chciałbym trafić w ręce jakiegoś szamana i pseudoterapeuty.A zaczynam powoli mieć wątpliwości.Rozwiej je bo masz niecały tydzień.
                                                  • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 15:30

> No ja jestem otwarty.Proszę pojaw się w sadzie we Wrocławiu z dokumentacją w te
                                                    > rminie.Udzielę ci wsparcia.Jeśli tylko masz uprawnienia.Nie chciałbym trafić w
                                                    > ręce jakiegoś szamana i pseudoterapeuty.A zaczynam powoli mieć wątpliwości.Rozw
                                                    > iej je bo masz niecały tydzień.

skomlenie ci nie przystoi, dość zaskakujące - wsparcie zdeklarowanego kandydata do ubezwłasnowolnienia?? pilnie prosze podaj telefon, na który mogłbym zadzwonić aby uzgodnić z toba szczegóły tego tajemniczego "wsparcia". Nie broń się, to ułatwi nam płynne przeprowadzenie całej operacji
                                                  • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 15:10
                                                    No to Wrocław 13.30 w budynku Sądu Okręgowego.Zabierz wszystkie pieczątki,zezwolenie wykonywania zawodu psychiatry,wniosek o ubezwłasnowolnienie własnoręcznie podpisany i opieczętowany oraz jakieś tam inne ważne dla ciebie rzeczy.Czuj się zobowiązany do przyjścia.To może być heca roku.
                                                  • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 15:20

> No to Wrocław 13.30 w budynku Sądu Okręgowego.Zabierz wszystkie pieczątki,zezwo
                                                    > lenie wykonywania zawodu psychiatry,wniosek o ubezwłasnowolnienie własnoręcznie
                                                    > podpisany i opieczętowany oraz jakieś tam inne ważne dla ciebie rzeczy.Czuj si
                                                    > ę zobowiązany do przyjścia.To może być heca roku.

zdeklarowany kandydat na ubezwłasnowolnienie, nie może przesądzać o miejscu złożenia wniosku. Zatem otwartą sprawą pozostaje zaproponowany Sąd w Oławie. Czekam na nr telefonu, na który mógłbym zadzwonić w celu ostatecznego uzgodnienia szczegółów. Nie rób uników to wszystko w twoim interesie.
                                                  • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 15:25
                                                    Ranisz me serce.Ja jestem otwarty na twoje terapie,a tak wspaniały lekarz powinien bezinteresownie pomagać w każdy miejscu i porze.A ty nic tylko Oława i Oława.
                                                  • stereo160 Re: rozregulowaneodbiorniki 11.01.12, 15:36

> Ranisz me serce.Ja jestem otwarty na twoje terapie,a tak wspaniały lekarz powin
                                                    > ien bezinteresownie pomagać w każdy miejscu i porze.A ty nic tylko Oława i Oław
                                                    > a.

nie no nie, opanuj się, bo w końcu pęknie ci jakaś żyłka i do kogo zadzwonię, aby sie umówić. Czekam na nr telefonu i może dojdziemy do porozumienia z tą Oławą. Bądź nie tylko otwarty ale i nieco bardziej elastyczny
                                                  • stereo160 rozregulowanyodbiorniku ... 12.01.12, 08:40
                                                    Szukasz lekarza! w środowisku oławskim - to naprawdę dobra wiadomość. Cieszę się, że w końcu uświadomiłeś sobie pilną potrzebę skonsultowania swojego przypadku. Powiało optymizmem.
                                                    Dodam jednocześnie, że będąc na twoim miejscu rozważyłbym bardzo mocno równioległe poszukiwania dla siebie skutecznego adwokata. Może się okazać bardzo przydatny. Oczywiście obaj mamy świadomość, że będzie to zależeć od wyników postawionej diagnozy dot. twojej przypadłości. Życzę sukscesów, polecam środowisko wrocławskie.
                                                  • stereo160 rozregulowanyodbiorniki i pochodne 16.02.12, 09:41
                                                    - biedectwa, admin przestał im sie podobać, no tak nie dość że nie wychwala pisczłonków to i pewnikiem nie ma błogosławieństwa tatusia Smardzyka. No i jak tu nie płakać??
                                                  • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowanyodbiorniki i pochodne 16.02.12, 11:50
                                                    Sterełko ty moja perełko.Jak zwykle twoje wnikliwe analizy można potłuc wiadomo o co.Ale wciąż potrzebuję takiego analityka fantasty.Oławka dla ciebie zbyt ciasna.
                                                  • stereo160 rozregulowanyodbiornik - 16.02.12, 13:20
                                                    - "doradca" w sprawach funkcjonowania Forum, to już wiemy, teraz coś nowego -oławski "specjalista" od reklamy:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,231,133385467,133413142,Re_Zlodziejaszek_piwka_zatrzymany.html
                                                  • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowanyodbiornik - 16.02.12, 13:25
                                                    Nie jestem od niczego specjalistą, ty sam kreujesz się na wszechstronnego.Dalej wydajesz recepty,czy już zmieniłeś branżę?Chciałbym dalej sprawdzić twoje lekarskie kwalifikacje.Można prosić o twój numer na pozwolenie wykonywania zawodu lekarza psychiatry?
                                                    Inaczej pomyślę,że się podszywasz pod lekarza.A to takie niezgodne z prawem.To byłby skandal.
                                                  • stereo160 Re: rozregulowanyodbiornik - 16.02.12, 13:42
                                                    Prosić można, ale dopiero po spełnieniu wcześniejszej prośby o telefon:
                                                    forum.gazeta.pl/forum/w,24395,131367611,132278208,Re_rozregulowaneodbiorniki.html
                                                  • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowanyodbiornik - 16.02.12, 14:12
                                                    Jasne.Proszę więc o twój telefon.Jako lekarz musisz się gdzieś reklamować.Czy mam zacząć szukać na przykład w jakiejś izbie lekarzy, czy mają lekarza psychiatrę,kardiologa,psychologa w Oławie o takim mailu?Wolisz tak czy tak?Nie chciałbym poczuć się rozczarowany informacją, ze podszywasz się pod lekarza.Wiesz,jakie teraz są podobno wyroki dla fałszywych lekarzy?A w zakładach karnych podobno jest dużo osób,które lubią bawić się w doktora z nowymi.Byłoby mi strasznie przykro gdybym ja lub trochę osób którym wystawiłeś receptę dowiedziały się, ze nie masz prawa do jej wydawania.
                                                  • stereo160 Re: rozregulowanyodbiornik - 16.02.12, 14:30
                                                    Możesz szukać gdzie chcesz i kogo chcesz, życzę sukcesów. A priopos zkładu karnego - siedziałeś i widziałeś, czy może specjalista od prawa karnego?? W to drugie nie wierzę, a jesli to pierwsze prawdziwe - to wielki szacun. Jak siedziałeś to musiałeś awansować w hierarchii więziennej, zatem jaki masz aktualny stopień?
                                                    Rozregulowanyodbiorniku od straszenia widziałem lepszych specjalistów, póki co wiemy, że jesteś specjalistą od mediów (agitowałeś do oławskiej), wiesz jak powinno funkcjonować nasze Forum, jakim kryteriom powinien odpowiadać Profesjonalista, prorokujesz zmiany na szczeblach władzy i doradzasz piekarzom w kwestii doboru nadzienia do pączków.
                                                    Czego jeszcze nie wiemy, a mam nadzieję że niebawem się dowiemy??
                                                  • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowanyodbiornik - 16.02.12, 17:41
                                                    Ależ ja nie straszę, ja po porostu szukam takiego wybitnego specjalisty od wszystkiego jak ty.Takiego gminnopowiatowego "radzaka" co to powie każdemu jakiej telewizji ogląda i na co choruje.Ze zdolnością nadinterpretacji.Jesteś bardzo wrażliwym człowiekiem i wyczytujesz więcej niż jest.
                                                    "Toffi,adwokat,róża,czekolada.Brakuje tylko żabek i jeży w nadzieniu.Pączki są niedobre." gdzie tu doradzanie piekarzom?
                                                  • adamogo Re: rozregulowanyodbiornik - 17.02.12, 12:58
                                                    Stereo Laskowice Zbaw, co za nadinterpretacja! Co za wyobraźnia! Jakież piękne wyolbrzymienie! Ubolewam tylko nad tym, że przestałeś wystawiać diagnozy, skierowane do mnie. Czuję się zawiedziony, że tak nagle mnie zostawiłeś. Wiesz, że może to skutkować poważniejszymi schorzeniami, ale nie próbujesz mnie uleczyć. Dlaczego?
                                                  • proszenieregulowacodbiornikow Re: rozregulowanyodbiornik - 18.02.12, 23:36
                                                    Pewnie stereo (Laskowice zbaw!) się recepty skończyły.Ostatnio były z nimi problemy.
                                                  • djmixer1 Re: rozregulowanyodbiornik - 14.08.12, 21:21
                                                    Taka ciekawa dysputa się skończyła?
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka