Dodaj do ulubionych

Kurier DPD nie polecam.

07.12.19, 09:54
Ostrzegam przed wyborem kuriera DPD. Ja popełniłem ten błąd. Zgłosiłem odbiór paczki we wtorek. W środę nie przyjechał. W czwartek nie przyjechał. W piątek nie przyjechał. Po telefonie do centrali DPD dowiedziałem się ze ponoć był w piątek.......
Paczka leży i czeka na odbiór.....
Obserwuj wątek
    • serek5555 Re: Kurier DPD nie polecam. 07.12.19, 23:40
      DPD ostatnimi czasy popsuła się co do odbioru przesyłek.
      Paczki odbiera młody chłopak czarnego busa bez oznaczenia DPD, ja bynajmniej tak miałem.
    • makler4 Re: Kurier DPD nie polecam. 08.12.19, 07:23
      DPD to porażka. Polecam inpost i najlepiej paczkomaty. Z firm kurierskich trzyma poziom Dhl.
    • malgosia249 Re: Kurier DPD nie polecam. 08.12.19, 08:27
      Ja zamówiłam dla swojej mamy ze zwichniętą nogą krople do oczu. Za pobraniem. Dostaję maila, że paczka wylądowała w punkcie pick-up. Dzwonię z reklamacją.Pani mówi,że kurier nie zastał nikogo w domu. Ja jej, że bzdura, bo mama jest cały czas w domu. Pani mi na to, że faktycznie jednak kurier nie dostarczył paczki, bo ich wewnętrzna komórka ZADECYDOWAŁA o dostarczeniu paczki do punktu pick-up i że nic już się nie da zrobić! I że jak nikt paczki nie odbierze w ciągu 3 dni, to wróci . Tak potraktowała nas Firma DPD
    • deggial77 Re: Kurier DPD nie polecam. 05.01.20, 15:17
      Napisz rejon bo tym wpisem krzywdzisz innych kurierów z DPD, a ja akurat nie narzekam i tylko DPD wybieram.
    • buciar Re: Kurier DPD nie polecam. 07.01.20, 07:06
      Potwierdzam
      Nie będę tu się rozpisywał ,bo i tak krew mnie zalewa na samą myśl o tej firmie
      Napiszę tyle - od lat korzystam z kurierów,gorszego szamba od DPD nie znałem - szczerze odradzam,zaoszczędzisz nerwów
    • bercov Re: Kurier DPD nie polecam. 24.01.20, 15:43
      Ja osobiście używam DpD i nie mam z nimi problemu być być może że akurat u mnie parkują z podjeździe ale złego słowa powiedzieć nie mogę.Generalnie kwestia jest w tym że tak jak w każdej firmie jest rotacja ludzi,są terminy przedświąteczne w których z niemożliwością staje się dostarczenie przesyłek w dniu następnym.Tu jest problem ilości,w dzień normalny mają od 80-120 doręczeń w dni świąteczne 180-220 to jest dramat,rzecz nie wykonalna.Wystarczy mieć więcej empatii

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka