Dodaj do ulubionych

Pod jakimi nickami kryją się nasi księża?

14.06.06, 11:55
Jak myślicie?
Obserwuj wątek
    • szelheliks Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 14.06.06, 12:00
      Poodzian to wikary z maksymiliana. Arek
      djmixer1 -to proboszcz
      było to dziecinnie łatwe - tak proste jak twój post smile
      • aureolka1 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 27.08.06, 19:15
        Będą nowe nicki, pojaili sie nowi księża. Propa jest wciąż.
        • mamil Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 27.08.06, 20:35
          Jacy nowi księża?i gdzie??????????
    • adamogo Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 14.06.06, 13:33
      JAAAAAA
    • katka256 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 14.06.06, 13:37
      Grażyna_z_gazowni.
      • oazowiczka2 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 14.06.06, 13:52
        nasi księża nie komentują tego forum :]
        • adamogo Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 14.06.06, 13:54
          My to wiemy, ale niektóre osoby mają pusto pod kopułą i dlatego są święcie przekonani, że pod niektórymi nickami kryją się księżasmile No cóż, głupota ludzka nie zna granic.
          • katka256 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 14.06.06, 13:56
            nie, no może i komentują, ale na pewno(?)nie na tyle aktywnie ażeby wdawać się
            w dyskusje na forum, jeśli już to ustnie między sobą.
            • adamogo Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 14.06.06, 13:57
              Nie, nie komentują, uwierzsmile
              • katka256 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 14.06.06, 14:00
                a sprawdzałeś dziś pocztę?
              • katka256 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 14.06.06, 14:00
                to tak na marginesie, odbiegając od tematu.
                a co do tematu, nie jestem w czyjejś skórze więc nie wiemsmile
                • adamogo Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 14.06.06, 15:09
                  Nie, nie sprawdzam poczty na gazecie. Mam swoje konto na tlenie i z niego korzystam, ale zaraz spojrzę na gazetę.
                  • poodzian Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 14.06.06, 15:13
                    Uderz w stół a nożyce się odezwą.
                    • katka256 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 14.06.06, 15:16
                      ty jesteś nimi?
                      a miałam ciebie za inteligentniejszego od mixera
    • adamogo Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 14.06.06, 15:44
      Cichosza...mixer kończy gim. a poodzian ma?? magistra a ten sam poziom...
      • neologin Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 14.06.06, 18:00
        Sądząc po tym co mówią są stałymi bywalcami. Pewnie dlatego połowa wątków na
        tym forum jest o kościele.
        • oazowiczka2 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 14.06.06, 18:04
          dobra dajcie sobie spokój już z tym uncertain ile można pisać o kościele?
        • matejkoo Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 14.06.06, 18:12
          A kto je zakłada ? księża czyli? pudzian, djmixer..Chociaż pudzian ostanimi czasy się uspokoił, co mnie ucieszyło .. że nie ciągnie już skandalibig_grin
          • djmixer1 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 01.01.07, 17:53
            Następne czarne wcielenie?
            tinyurl.com/yxqgaf
            • oazowiczka2 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 01.01.07, 19:40
              lol2 mixer śmieszny jesteś tongue_out Pobik napewno nie jest księdzem smile lol2 POBIK i
              ksiądz ale sie uśmiałam hahaha big_grin Widzisz Pobiczku tak już jest w tych
              Laskowicach big_grin Pozdrawiam Cię kiss M.Kbig_grin
              • pobik Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 01.01.07, 20:55
                no właśnie fajnie smile
                choć kiedyś myślałem przez moment o semi wink ale jednak moje powołanie to rodzina...
              • djmixer1 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 17:38
                Nie wiem, pobik jest księdzem ale stosując wyszukiwarkę łatwo stwierdzić jakie
                ma zainteresowania i o czym pisze na forum. Zresztą nie tylko jego, sprawdzcie:
                tinyurl.com/vdmuk
                tinyurl.com/yx57dq
                tinyurl.com/y4efzx
                tinyurl.com/vt6f3
                Że też to czarne nie myli sie w nikach i hasłach. Hahaha
                • mamil Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 17:44
                  "Nie wiem, pobik jest księdzem"
                  Głupku ty nawet zdania nie potrafisz poprawnie sformułować.A co ciebie,
                  imbecylu, obchodzą czyjeś zainteresowania?Zresztą twoje, kretynie,są bardzo
                  ograniczone.Zatem, gówniarzu, nie ograniczaj innych w tematach.
                  I wyjaśnij co znaczy "to czarne".Pustak w twej łepetynie?Która chroni przed
                  deszczem?
                  ps.przepraszam wszystkich:kretynów, imbecyli za porównanie do nich bezmózgiego
                  mixera.
                  • djmixer1 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 18:29
                    A wiesz, że za takie słowa możesz odpowiadać przed sądem? A wiesz, że
                    spacerując wieczorem ktoś może podstawić ci nóżkę. Poza tym ty czarna gnido
                    czyli inaczej marny księżulku, nie przesadzaj, bo jak się dowiedzą twoi
                    parafianie przestaną dawać na tackę.
                    • katka256 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 19:02
                      Widzę,że mixerowi zaczyna brakować argumentów o ile je w ogóle kiedyś miał i
                      zniża się do tak marnej rzeczy jaką jest szantaż.
                      A wiesz,że za groźby można też stanąć przed sądem?
                      Swoją drogą,zastanów się chłopcze noworocznie nad sobą, bo widać że wielu
                      ludziom psujesz krew.
                    • oazowiczka2 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 19:04
                      hahahahahahahahahahahahahah mixer jesteś BEZNADZIEJNYM KRETYNEM!! lol2!! Śmiać
                      mi się chce z Twojej głupoty hahahaha!! I Ty mu grozisz sądem? hahahaha! Sąd by
                      Cie wyśmiał, gdyby poczytał Twoje posty na tym forum! hahahahahahaha
                    • smg1234567 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 19:14
                      djmixer1 napisał:

> A wiesz, że za takie słowa możesz odpowiadać przed sądem? A wiesz, że
                      > spacerując wieczorem ktoś może podstawić ci nóżkę. Poza tym ty czarna gnido
                      > czyli inaczej marny księżulku, nie przesadzaj, bo jak się dowiedzą twoi
                      > parafianie przestaną dawać na tackę.

A skąd u ciebie ta bystrość ? Odpowiadać przed sądem... jakby księża chcieli...
                      już dawno zamknięto by Cię w poprawczaku... Boś cieńki w uszach i masz zbyt mało
                      pod kopułą... Księża powinni ci założyć sprawę o zniesławienie... Twój obrońca
                      na takie dowody, zawarte w na tym forum, niewiele by miał do powiedzenia... może
                      tyle 'On głupi...dajcie mu 1 rok pozbawienia wolności...' normalnie można dostać
                      dwa... w Twoim wypadku byłby to poprawczak.. w sumie czemu nie? Może warto by
                      było podsunąć tę myśl księżom.. Odetchnęlibysmy od nadmiernego okazu głupoty ;D
                      • djmixer1 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 19:34
                        smg1234567 ty się zastanów co piszesz, siejesz głupie i niesprawdzone ploty:
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24395&w=54679621&v=2&s=0
                        • katka256 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 19:37
                          Mixer, chłopcze, poczytaj dalej- smg-ileś tam przynajmniej przyznał/ła się do
                          błędu i nawet przeprosił/ła a ty nie znasz, chłopcze, tego słowa!!!!zatem nie
                          siej głupot!
                        • smg1234567 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 20:26
                          Ładnie zmieniasz temat... wiesz kretynie... wiem co piszę i ponoszę
                          odpowiedzialność za swoje posty, a i owszem jak trzeba się przyznać do błędu to
                          się przyznaję.. w przeciwieństwie do ciebie... Ja uważam że stanowczo mylisz się
                          co do naszych księży, zwłaszcza co do ks.Adama i za to powinieneś na klęczkach
                          do Częstochowy zapierdzielać... Tak niskiego poziomu rozumowania to dzieci nie
                          uczęszczające do szkoły nie mają... bo przejawiają choć trochę dobrego
                          zachowania się nieraz...natomiast ty... ograniczasz swój orzeszek, zwany w twoim
                          wypadku, potocznie mówiąc mózgiem do krytykowania...

A co do wcześniejszego postu o zniesławieniu... bo przeciez 'kazałeś mi się
                          zastanowić co piszę'...proszę:
                          "Zniesławienie na podstawie art. 212 § 1. Kodeksu karnego. Sprawca podlega
                          grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do lat 2
                          jeżeli pomawia inną osobę za pomocą środków masowego komunikowania"

Tak więc powracając... WIEM CO PISZĘ i PONOSZĘ ZA TO ODPOWIEDZIALNOŚĆ ...
                          natomiast Ty masz kiepski obraz rzeczywistości, jesteś zwyczajnym idiotą, co tu
                          dużo pisać.
                          • djmixer1 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 20:51
                            Jutro rozpoczynam procedurę o znieważenie. Nie wiem czy będzie ci i twoim
                            rodzicom do śmiechu jak dostaniecie wezwanie do sądu.
                            • pobik Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 22:28
                              ojojoj smile już tu widać jaki mixerek jest młody ! rodziców każe się bać smile oj to
                              Ty naprawdę jesteś mały, już nie będę się dziwił Twoim postom.

uświadomię Cię młokosie, że tutaj mało kto boi się już rodziców. jesteś jednym z
                              niewielu tych nieszczęśliwców..
                              ---
                              "Nie czekaj na miłość, po prostu kochaj"
                              Pozdrawiam. Pobik smile
                            • smg1234567 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 03.01.07, 15:41
                              djmixer1 napisał:

> Jutro rozpoczynam procedurę o znieważenie. Nie wiem czy będzie ci i twoim
                              > rodzicom do śmiechu jak dostaniecie wezwanie do sądu.

Ty póki co...zacznija słupki na jutro z matmy rozwiązywać... bo choćbyś bradzo
                              chciał sprawy założyć zapewne nie umiesz... big_grin Nawet 18 lat nie masz ... więc
                              nie bądź śmieszny w tych swoich głupich gatkach... big_grin Uważaj bo Ciebie
                              podadzą... A uwierz jest ktoś chętny nawet... tyle że choruje na lenia...i nie
                              chce mu się szperać na czrnych listach IP tongue_out
                              • djmixer1 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 03.01.07, 16:31
                                Smg bądź cierpliwy zobaczymy kto będzie się śmiał ostatni. Twoje wpisy mnie
                                obrażające są już wydrukowane. Nie uda ci się uniknąć odpowiedzialności nawet
                                jak poprosisz admina o usunięcie twoich wpisów. Nie podejrzewam, że piszesz z
                                kafejki internetowej tak więc szybko cię z kumplami zlokalizujemy. Nie jesteś w
                                necie anonimowy. Zresztą, sam się zdziwisz.
                                • katka256 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 03.01.07, 16:39
                                  Mixer, chłopcze, wszyscy wiedzą na forum,że rozumem to nie grzeszych(może i
                                  czyms jeszcze?)ale mimo tego nie podejrzewałam,że zniżysz się do pozimou
                                  rynsztoka lub najwiekszej polskiej depresji i zaczniesz kogoś szantażować i
                                  straszyć kumplami.Zaczyna zatem brakować tobie, chłopcze argumentów,że używasz
                                  takich?
                                • smg1234567 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 03.01.07, 17:11
                                  Nie no wiesz...cierpliwość to ja mam... ;D A nikogo prosić o usunięcie wpisów
                                  nie mam zamiaru ;p Raczej ty powinieneś...

Nie podejrzewam, że piszesz z
                                  > kafejki internetowej tak więc szybko cię z kumplami zlokalizujemy.

Widzisz.. w tym momencie może to ja powinnam założyć ci sprawę? O grożenie mi za
                                  pomocą środków komunikowania się.. hę? Wydaje mi się, że nie byłoby ci do
                                  śmiechu gdyby tato pasa wyciągnął <hahaha> ...

No i cóż życzę powodzenia, mam nadzieję, że uda nam się spotkać... ;D od dziś
                                  zacznę chodzić z wałkiem w plecaku big_grin tak więc... dogadamy sie twoimi metodami
                                  big_grin big_grin big_grin
                                  • djmixer1 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 03.01.07, 17:27
                                    Może wielkiej sprawy z tego nie będzie ale jak wezwią takiego przemądrzalca raz
                                    na komisariat to drugi raz będzie się zastanawiał co pisze na forum.
                                    • smg1234567 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 03.01.07, 17:33
                                      Masz na myśli siebie? smile
                                    • katka256 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 03.01.07, 17:34
                                      Mixer, chłopcze, popatrz na siebie i na swoje wczęsniejsze posty, w których
                                      obrazałeś jak leci a teraz ty grozisz?Koń by sie uśmiał a nie tylko smg-ileś tam
                                      • djmixer1 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 03.01.07, 18:14
                                        Ja w tym wątku już powiedziałem wszystko. Teraz poczekaj smg na wezwanie.
                                        • smg1234567 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 03.01.07, 18:20
                                          Nie moge się doczekać big_grin

A i pamiętaj ... że mogę poprosić o wydrukowanie twoich postów big_grin To tak w razie
                                          gdyby udało ci się mnie znaleźć big_grin buehehe...
                                • pobik Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 03.01.07, 19:04
                                  WTDRUKOWANE ??? LOL !!!
                                  mixer, przecież ja mogę wydrukować dowolny tekst i powiedzieć, że to Ty
                                  napisałeś i co ? wsadzą Cię za kratki ? jeśli wierzysz tak mocno w to co
                                  wydrukowane, to zobacz swój post w moim zrzucie ekranu :
                                  pobik.multigaming.net/pliki/mixer.jpg
                                  i sobie wydrukuj...

Ojjj, jakiś ty naiwny..
                                  "Wysoki sądzie ! Dowód numer jeden ! Wydruk z mojej drukarki ! Proszę o łągodny
                                  wymiar kary za moją naiwność !"
                                  lol lol lol big_grin
                                  • pobik Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 03.01.07, 19:08
                                    jak wam się podoba zdjęcie ? katka ? heymdall ? prawda, że fajowe ? tongue_out
                                    dowód rzeczowy numer jeden dla mixera - sam siebie pozwie o zniesławienie big_grin
                                    lol
                            • djmixer1 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 13.01.07, 17:48
                              Tym razem ci odpuszcze. Byłem z kumplem na policji i policjant namówił mnie,
                              żebym nie składał zawiadomienia o przestępstwie. Według niego to za drobna
                              sprawa. Gdyby były groźby pod moim adresem to tak. Tak, że dam ci spokój chyba,
                              że przesadzisz. Drogę mam już przetartą, okazuje się, że takich spraw jest
                              coraz więcej i to wygranych. Sprawę prowadzi prokurator, a wszystkie dane o
                              delikwencie zbiera policja. Nie jesteś anonimowy.
                • pobik Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 22:41
                  po pierwsze jesteś cynik i hipokryta. zauważ bowiem, że wprawdzie my udzielamy
                  się w tych tematach (dotyczących księży i katolicyzmu), ale Ty również się w
                  nich udzielasz ! czyżbyś był jakimś klerykiem, księdzem lub byłym księdzem ?? bo
                  wnioskując Twoim tokiem rozumowania, tak właśnie musi być !

a po drugie jesteś bardzo ograniczony w swoim wyszukiwaniu aktywności. mam ponad
                  15 for danych w ulubionych, a Ty wyszukujesz akurat na jelczu-laskowicach ? to
                  nie jest ograniczone - to jest bardzo ograniczone. udzielam się tu od tygodnia i
                  nie ukrywam, ze jestem proklerykalny, ale jakbyś zobaczył na jakich forach i w
                  jakich tematach się udzielałem od 4 lat,to by Ci szczena opadła młokosie. jeśli
                  chcesz być bardziej rzetelny i wiarygodny to mógłbyś chociaż połasić się na
                  globalne wyszukiwanie postów..
                  a może Ty zawężasz swój forumowy świat tylko do J-L ??
                • heymdall Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 09.01.07, 11:04
                  .. nie, mixerku, księdzem jest katka,jak już ustaliłeś, a dziedzicznie duszpasterzami będą jej dzieci ..
                  .. a tak poważnie: paranoja się rozwija .. kto jest jeszcze księdzem?? może ja ?? po zainteresowaniach nie można wiele powiedzieć o człowieku - hobby to nie zawód .. po twoich nic nie można powiedzieć - za wiele błędów logicznych i kłamstw popełniasz (ortografów się nie czepiam) .. na razie wiem tyle, że jesteś ograniczonym faszystą mentalnym i przygłupem .. należysz do gatunku internetowych smieci, które wypisują, co im ślina na język (mózgu prawie brak) przyniesie .. takich trzyma się na smyczy w komórkach - dać im węgiel do reki a na ścianie różne cudności wypiszą - tam mógłbys ujawniać swoje pisarskie talenta .. tylko tam mógłbyś sie popisać .. jesteś z gówniarskiej menażerii internetowych trolli .. i tak trzeba cię traktować - z góry i po chamsku - na więcej gówniarzu nie zasługujesz ..
                  • smg1234567 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 09.01.07, 15:28
                    heymdall ... kurcze wiesz ... uważaj, bo Cię djmixer do sądu o zniesławienie
                    poda <hahaha>
            • pobik Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 01.01.07, 20:58
              jakbyś nie zauważył, to udzielam się od kilkuuuu lat, a na Jelczu od tygodnia
              mixerku drogi.
              a jestem z Wrocka, choć znam waszych ksieży..
    • pobik Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 01.01.07, 20:16
      djmixer to pewnie x. Adam - lubi prowokować do dyskusji i jest nieco
      kontrowersyjny ?
      taa...
    • mamil Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 01.01.07, 21:05
      Pączkują coś ci nasi księża.Jest ich niby trzech a mixer każdego kto nie jest
      zgodny z jego durnowatym zdaniem i światopoglądem(czy ktoś bezmózgi może mieć
      światopogląd?)uważa za księdza.
      • pobik Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 02:06
        właśnie. czemu jest jakaś tendencja do uważania, że jeśli ktoś popiera księdza,
        to jest albo księdzem, albo dewotą ? a co, normalni ludzie nie mogą mieć
        zbieżnych poglądów ? w jaki sposób to się wyklucza ? przecież każdy jest wolny i
        ma prawo do myślenia w sobie wygodny sposób..

ja księdzem nie jestem i możemy się umówić jak będę w jelczu, coby dać sobie
        przykładowo po ryju wink i taki mixerek jeden może sam się przekonać. To jak ?
        umawiamy się ?
        • heymdall Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 10:35
          nie mecz chłopaka .. logika to coś, co nie mieści mu się w głowie ..
          • pobik Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 10:46
            no tak... ale wiesz, śmieszy mnie ta całą nagonka. Znam tu kilka osób osobiście
            - między innymi te, którym on wmawia, że są księżmi. Co śmieszniejsze jedna z
            nich jest kobietą i to jest doprawdy zabawne smile

I zastanawia mnie pewna ograniczoność podobnego rozumowania u wielu osób - skąd
            bierze się taki zjawisko ? Wina społeczeństwa ? Rodziców ? Możliwości
            intelektualnych ?
            • katka256 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 19:04
              A nie mówiłam Pobiku,że wkrótce wezmą/weźmie Ciebie za księdza?Ja też byłam
              księdzemsmile
              Mixer ma kompleks jakiś i stąd ta cała jego czcza gadanina.
              Pozdrawiam
              • pobik Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 22:44
                Ty nie tylko byłaś, ale pewnie i nadal jesteś wink
                • kramxel Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 02.01.07, 22:56
                  Z moich obserwacji wynika ze chlopak chce nam na forum udowodnic, a moze w szczególnosci samemu sobie jaki to on nie jest madry ,wartosciowy i wspanialy! Zabrnał juz w tym wszystkim za daleko i trudno mu sie przyznac ze przesadza! a jego mniemanie o anonimowosci go umacnia i utwierdza w tym ze moze wszystko! Wiec moze nie polemizujcie z nim bo jak widac to go jeszcze bardziej nakreca!
                  A jak ktos mądry kiedys powiedzial malo mądrym trzeba ustepowac
                  • pobik Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 03.01.07, 22:24
                    niby tak, ale dzięki temu mamy zabawę wink
                • katka256 Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 03.01.07, 16:40
                  Jak chcesz to nadale mogę być ale wtedy Ty teżsmile.Chociaż mi trudniej-mąż,
                  dziecko....
    • pobik Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 03.01.07, 20:35
      aha, djmixer, zapraszam Cię na to forum : www.oazakarpacz.fora.pl ,zobacz
      czym żyją normalni ludzie - nie tylko księża ! (jest tam tylko jeden)

weź się udziel na nim i zapytaj ich o poglądy. i co, może powiesz, że to
      klerykalne forum ?
    • heymdall Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 10.01.07, 09:13
      zniesławienie?? wszytsko jest w postach przygłupa .. tongue_out
      • j.laskowice Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 10.01.07, 09:23
        Ludzie od dawien dawna lubili zgadywać. Co złego jest w tym, że zgadujemy pod
        jakimi nickami kryją się nasi mieszkańcy, szczególnie ci znani? Logiczne jest,
        że każdy z nas ma jakieś zainteresowania, często pokrywają się one z zawodem
        jaki wykonujemy, o tym czyta i pisze na forum. To potym możemy domniemywać kto
        jaką zajmuje się profesją. Nie widzę w tej zabawie nic zdrożnego.
        • heymdall Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 10.01.07, 11:06
          oczywiście, że nic zdroznego: tylko że jak się n-tyraz tłumaczy bucowi, że matka z dzieckiem nie może być księdzem, a on nagle widzi większą ilość księży niż jest w parafii .. Poza tym: net ma byc anonimowy. To jest podstawowe założenie - jak komuś się nie podoba, niech jedzie do Iranu, albo do Chin .. a w wolną sieć niech nie wchodzi, bo nie rozumie podstawowej zasady
          poza tym, nie podaje żadnych (ŻADNYCH!) argumentów, jedynie insynuacje i półprawdy, a jako jedyną argumentację podaje inwektywy (ja sobie też lubię pobluzgać, ale przynajmniej argumentuję,czemu) - wniosek: internetowy cham, jakigo łatwo spotkać na forum - typowy gówniarz, który żyje z radości wylewania g.. z głowy -dlatego hardo trzyma ją w górze, bo się rozchalpuje - jest dumny z własnego chamstwa i ograniczenia - wręcz nie kryje się z tym. I tu widze pewną analogię do ostatnich sytuacji w Polsce - agent nie powie, że jest agentem i utrzymuje legendę o swojej niewinności do momentu, kiedy mu się tego czarno na białym nie udowodni .. podobnie z mixerkiem - tłumaczy mu się pierw spokojnie, ale spokój widocznie ośmiela go do większych potopów g... z głowy .. dlatego do gnojka trzeba podchodzić z wyższością z góry .. trolle nie zasługują na normalne traktowanie w necie ..
        • pobik Re: Pod jakimi nickami kryją się nasi księża? 10.01.07, 17:28
          ja osobiście nie widzę nic złego w dywagowaniu, ale jak można zgadywać ?
          przecież to nie loteria..

1. księdzem nie jestem i nie wytłumaczysz, ani nie udowodnisz tego w żaden
          sposób, ale osobiście uważam to za komplement. zaprzeczam, bo ponad satysfakcję
          wolę prawdę.

2. on używa określenia "czarni" w negatywnym znaczeniu. więc z jednej strony
          obraża kler, a z drugiej strony chce nam dopiec za poglądy. dla niego to nie
          jest tyko zgadywanie.

3. dla niego wszyscy o poglądach proKościelnych w jakimkolwiek aspekcie będą
          zaraz "czarnymi", czy to aby nie na wyrost ? to tak jak niektórzy za poglądy
          antyKościelne (także w jakimkolwiek aspekcie) mówią o innych "czerwone świnie"

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka