angis.zvaigzde 14.02.13, 11:29 Mam nadzieję, że ktoś zna i pomoże mi znaleźć perfumy, które pachną lawendą, albo mają lawendę jako jedną z nut. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
utleniony Perfumy z lawendą 14.02.13, 14:34 Ale kobiety czy dla mężczyzny? Histoires de Parfums Vici - to jest nowość, unisex - tu możesz poczytać www.opinie-perfumy.pl/histoires-de-parfums-edition-rare-vici/ Creed Bois du Portugal - tego używam i polecam facetom! Bardzo fajne połączenie z cedrem. ambrozja.com/perfumeria/creed/creed-bois-du-portugal/ Dior Homme - męski, bardzo dużo irysa, który nie dla wszystkich jest do przejścia. Z tego, co zauważyłem szczególnie trudny dla młodszych facetów. Jest jeszcze Serge Lutens Gris Clair, to lawenda do potęgi. Moim zdaniem bardzo trudna i chłodna. Dla mnie jednak zbyt wymyślna. Unisex, ale z odchyleniem w kierunku mężczyzny. Odpowiedz Link
angis.zvaigzde Re: Perfumy z lawendą 15.02.13, 15:12 Chodziło mi o zapachy dla kobiet, ew jakiś ciekawy unisex. Sprawdzę Twoje typy, dzięki :-) Odpowiedz Link